Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, valakinek 2 (85 db)

Windows 7-hez van CMI8738 driver ami ténylegesen működik? 5.1es hangkártyám és hangfalszettem van, de csak 2. 0ának ismeri fel, hiába állítok bármit rajta. Xp-n semmi gond nem volt. Van olyan driver ami működik rendesen? Valaki valamit?

Legjobb válasz: Ha minden igaz még sehol semmin sem szól az 5.1 Csak 2 vagy 3 hangfal, ilyen-olyan trükkökkel pár embernek sikerül megoldani. És nekem is ugyan ez a hangkártya van, 5.1-gyel, és 2 vagy 3 szokott szólni.

Ha minden igaz még sehol semmin sem szól az 5.1 Csak 2 vagy 3 hangfal, ilyen-olyan trükkökkel pár embernek sikerül megoldani. És nekem is ugyan ez a hangkártya van, 5.1-gyel, és 2 vagy 3 szokott szólni.
A kérdező hozzászólása: most vettem a hangcuccot... tulajdonképpen akkor fölöslegesen?? áh szarok bele, vissza rakom az xpt...
Van virtualizált XP környezet a Win7-ben, addig használhatod azt is. Ha érdekel írj aztán elmondom mit hogyan. Sajnos a Win7-ben még nem támogatott ez a dolog, de a következõ csomagban benne lesz elvileg.
A kérdező hozzászólása: sajnos nemtudok írni privátot, ezért csak ide tudom: Kérlek mond el hogyan lehet ezt a "virtuális" xpt használni win7ben. köszi

Van olyan, hogy valakit befektetnek a kórházba, és 2-3 hétig ott van amíg szül?

Miért kell f?orvos,és a kismama beleegyezése a császármetszéskor, ha természetes szülés nem halad jól?

Legjobb válasz: Egy kicsit kusza az írásod. De amit értek belõle, hogy van olyan, hogy valakit befektetnek a kórházba. Akár hosszabb, akár rövidebb idõre. És is másfél hetet feküdtem bent szülés elõtt. A beleegyezés pedig azért kell, mert a császármetszés egy mûtét és a mûtéthez kell a beleegyezõ nyilatkozat. És vannak olyan helyek, ahol nincs kérésre császármetszés, hanem csak is alapos okkal csinálják és ahhoz pedig az orvosoknak is alá kell írni.

Egy kicsit kusza az írásod. De amit értek belõle, hogy van olyan, hogy valakit befektetnek a kórházba. Akár hosszabb, akár rövidebb idõre. És is másfél hetet feküdtem bent szülés elõtt. A beleegyezés pedig azért kell, mert a császármetszés egy mûtét és a mûtéthez kell a beleegyezõ nyilatkozat. És vannak olyan helyek, ahol nincs kérésre császármetszés, hanem csak is alapos okkal csinálják és ahhoz pedig az orvosoknak is alá kell írni.
Nálunk volt olyan kismama, aki bent volt tavasz óta, és szept elején szült... Azért, mert a vezetõ fõorvos bele egyezése is kell a mûtéthez. Ez a szabály. És azért, hogy biztos szükséges legyen a beavatkozás.
Engem pl. azért fektettek be a 37. héten, mert cukorbeteg vagyok. Végig bennmaradtam, 39+0 hetesen császároztak. Alá kellett írnom, hogy beleegyezek a császármetszésbe.
Még mindig nem beszéltél a témáról anyukádékkal? Vagy nem akarnak veled beszélgetni errõl? Mondjuk még mindig nem értem miért érdekel téged ennyire a szülés és terhesség...
Én a 36. héttõl voltam bent és a 41. héten indult meg a szülés és simán szültem. Szobatársam 4 hónapot volt bent és császározták.
én egy hónapig voltam bent szülés elõtt, utána is egy hetet toxémia gyanu, magas vérnyomás, a császárról nem tudok nyilatkozni, természetes szülésem volt
Egyik szobatársam 37.héttõl feküdt bennt mert elsõ szülése császár volt és ebben a kórházban ilyen esetben be kell feküdni.Megvárták míg megindul magától a szülés, természetes szülésre készültek, egyébként túl is hordat majdnem 1 héttel.Mivel nem haladt a szülés, nem tágult emiatt császározták. Nekem nem kellett befeküdni elõtte, viszont vajúdás közben császár mellett döntött a doki.Szerencsére a felvételkor aláírattak velem minden papírt, 1 maradt ki azt bírtam aláírni vajúdás közben :D
Az én barátnõm több mint 2 hónapig feküdt kórházban magas vérnyomás miatt, és szülés után is bent kellett maradni még két hete a vérnyomása miatt.
Én 4 hónapig voltam a kórházban, majd terhesség 36.hetében fájásaim voltak a vajudoban és aláíraták velem a beleegyezõ nyilatkozatot és megcsászároztak.Szóval nálam a rendes szülést megse probálták az orvosok.
Amikor én szültem volt bent egy ikres aki 3 hónapig volt bent (toxémia miatt), plusz miután megszült az egyik kicsi nem fejlõdött rendesen és ráhúzott még 2 hetet.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT
A kérdező hozzászólása: kismamát befektetik kórházba, pl:34-35.héten és 38.hétig ott marad és 38.héten megszül. kismama bent fekszik régota pár hete, és egyszer csak megindul a szülése. Beindul a szülése vajudik, az orvos és a szülésznõ akik bent vannak nála, az mondja császárt.
Bocs! Két hetet..

Két kerdésem lenne.1. Hány fajta cukorbetegség van? 2. Az egyes tipusu cukorbetegsége hogy lehet valakinek? öröklés/veleszületett vagy mii? Jah és még egy! Van olyan hogy valakinek régebben norma volt a cukra most meg magas az 1-es től?

Legjobb válasz: igen, 2 tipusu van. az 1es tipus lehet genetikai rendellenesseg eredmenye vagy pedig autoimmun folyamate ( fertozes eri a szervezetet es a fertozo agensek antigenjei a hasnyalmirigy sejtjeihez hasonlitanak es az immunrendszer elpusztitja az inzulin termelo sejteket). Ha valakinek normalis a cukra es kesobb magas lesz, az autoimmun folyamat eredmenye lehet, vagy pedig esetleg 2es tipusu diabetes

igen, 2 tipusu van. az 1es tipus lehet genetikai rendellenesseg eredmenye vagy pedig autoimmun folyamate ( fertozes eri a szervezetet es a fertozo agensek antigenjei a hasnyalmirigy sejtjeihez hasonlitanak es az immunrendszer elpusztitja az inzulin termelo sejteket). Ha valakinek normalis a cukra es kesobb magas lesz, az autoimmun folyamat eredmenye lehet, vagy pedig esetleg 2es tipusu diabetes
Van 1-es típusú, 2-es típusú, secunder diabetes mellitus és terhességi cukorbetegség.


Írj fel olyan egyenletet, amelynek pontosan 2 megoldása (gyöke) van. Levezetné valaki?

Legjobb válasz: Akkor van pontosan 2 valós gyök, ha b^2-4ac pozitív szám.

Akkor van pontosan 2 valós gyök, ha b^2-4ac pozitív szám.
Minden másodfokú egyenletnek két megoldása van, de ezek lehetnek komplex számok (ha a diszkrimináns negatív) vagy egybeeshetnek (ha a diszkrimináns nulla). Az egybeesés azt jelenti, hogy kétszer lehet kiemelni a kérdéses gyököt a polinomból: x2+4x+4=(x+2)*(x+2), így a -2 az x2+4x+4=0 egyenletnek kétszeres gyöke. Továbbá nagyon sok másfajta egyenletet lehet felírni, aminek pontosan két gyöke van, ha nem ragaszkodunk a polinomokhoz. Most jól összezavartalak, de hát a feladat van rosszul megfogalmazva. Gondolom téged az az eset érdekel, mikor két különbözõ valós gyök van egy polinom=0 alakú egyenletnél. Erre megfelelõ lesz az elsõ válaszoló megoldása, bár - ha nem zavarnak a többszörös gyökök - lehet magasabb fokú is a megoldás. Pl. csinálsz egy másodfokút, aztán négyzetre emeled az egészet, az is jó lesz.

Van olyan hogy egy házba 2 fázist visznek be? Mert szerintem 1 vagy 3 fázist visznek be csak valaki multkor 2 -őt mondott és elbizonytalanodtam. Nem vagyok villanyszerelő.

Legjobb válasz: Azért jó többek között ha kimegy egy egy fázis akkor még van áram.És ha mûhelye van az illetõnek az ipari motorok 3 fázissal mennek.

Azért jó többek között ha kimegy egy egy fázis akkor még van áram.És ha mûhelye van az illetõnek az ipari motorok 3 fázissal mennek.
Nem ilyen nem létezik. 1 fázisú nappali 1 fázisú vezérelt 3 fázisú nappali és 3 fázisú közületi(ipari)kis vagy középfeszültségen energiaigényt lehet kérni és ezeket adja minden magyart szolgáltató(én émász dolgozó vagyok de biztos így van mindenhol hiszen 2 fázisú rendszer nem létezik) Esetlegesen azt érthette félre az illetõ hogy 2db 1 fázisú mérés van az adott házban ami lehet két különbözõ fázis.
(off: Egyébként mi az értelme vagy haszna a több fázisnak? Én sem értek ezekhez. Csak nekünk 3 fázis van, és kíváncsi lennék miért jó az. Ha elmegy az áram, akkor van, hogy a fele házban ég a villany, és csak a másik felében nem. Ez persze pozitív. De gondolom nem ezért van, ugye? És mi alapján van eldöntve, hogy hol melyik fázis van egy 3 fázisú házban?)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
"És mi alapján van eldöntve, hogy hol melyik fázis van egy 3 fázisú házban?" Ott mind a 3 fázis bent van (R, S, T), és a villanyreszelõ dönti el, amikor a belsõ szerelést csinálja, hogy mit hová köt az AS szabvány szerint! (AS: ahogy sikerül) :D

Valaki le tudná írni az Assassin's Creed 2 történetét, vagy van olyan oldal, ahol részletesen leírják a történetet, és hogy a jelképek, amiket látunk Eagle Visionban, mit jelentenek?

Végig vittem a gémet, most kezdtem bele a Brootherhoodba, de sajnos nem sokat értettem meg a játékból, és nagyon szeretném meg tudni, hogy mi folyik..

Legjobb válasz: http://assassinscreed.ogi.hu/ Itt elég sok mindent megtalálni, és nem csak az 2. részrõl :)

http://assassinscreed.ogi.hu/ Itt elég sok mindent megtalálni, és nem csak az 2. részrõl :)
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm, de ezt az oldalt már néztem, és a történetrõl semmit sem találtam.. :(
Nagyon röviden. A templomos rend meg a bérgyilkos rend azért áll már évszázadok óta szemben egymással, mert ugyanaszt az ereklyét, fegyvert keresik. Ez az Alma az Édenbõl, amit Ádám és Éva lopott el régen. Aka az Éden egy õsi idegen (ufo) kutatóállomás volt, ahonnan megléptek Ádámék. Tulajdonképpen az õ leszármazottaival játszol a játékokban, és keresed az Almát, mert jelen pillanatban senki sem tudja hol van (ha pc-n játszol nem spoilerezek, játsz a Brotherhood-al is mindenképpen, ott is sokminden kiderül még). Dióhéjban ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, így már értem, hogy a "The Truth videó miért volt. Majd a Brotherhoodhoz is kérhetek egy ilyen rövid leírást? Már Chapter r-nél tartok.

Valaki küldjön olyan linket ahol le tudom tölteni a Van Helsing 2-t és működik. Van olyan?

Már mindenhol kerestem de még online sem tudom megnézni!Van olyan linketek ami m?ködik és be tudnátok linkelni?Aki látta szerinte milyen a film?
Keress olyan embert, akinek tollakat látsz a hátán... :-[
ez valami rossz vicc ? vagy lehúzás ? madárnak nézed az embereket ? ha valamelyik igaz rád akkor ülj le egyes , de ha te ezt komolyan gondolod akkor szerintem vegyél fel kölcsönt és majd a banknak fizetsz egy olyan hülyét sem fogsz tudni találni ebben az országban aki ebbe belemenne
Nem is kell kiváltani, van olyan hogy 3havonta bizonyos összeget le kell tenni(záloghosszabbítás) és így mindig tolódik az idõ.
A kérdező hozzászólása: 6 éve csinálom ezt! Elegem van ki akarom hozni õket egyben!

Hol van olyan szállás Hajdúszoboszlón 2 személyre, amibe az árban benne van az 1 reggelre való étkezés 3 napig?

Családommal elutaznánk kikapcsolódni gyermekünkkel.

Legjobb válasz: Mi itt voltunk: http://karikas.mconet.biz/ Svédasztalos reggeli volt,nézz utána.

Mi itt voltunk: http://karikas.mconet.biz/ Svédasztalos reggeli volt, nézz utána.
"1 reggelre való étkezés 3 napig" Ez mi? Reggelire gondolsz?
http://aranyoroszlanpanzio.hu/ Ez nagyon jó! Aranyos a személyzet házias a kaja, tiszta. nem fullextra de nagyon jó, nagyon megéri!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!