Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, valakinek (3097 db)

Van olyan valakinek, hogy esti vizeletből negatívat tesztelt, de reggeliből már pozitívat?

Tegnap este negatívat teszteltem, és azt a tanácsot kaptam, hogy teszteljek inkább reggel, bár egész napos tesztet vettem! ( Nem teszteltem reggel, mert tiszta para vagyok) Változhat még az eredmény?

Legjobb válasz: Nagyon korai terhességnél igenis van olyan, hogy este nem mutatja ki, mert addigra már sokat pisiltél, nincs annyi HCG a szervezetedben. Próbáld reggel mindenféleképpen. Drukkolok:)

Nagyon korai terhességnél igenis van olyan, hogy este nem mutatja ki, mert addigra már sokat pisiltél, nincs annyi HCG a szervezetedben. Próbáld reggel mindenféleképpen. Drukkolok:)
Reggel több hcg van a vizeletben, mert töményebb akkor még.Melyik napon vagy éppen?Mikor kellett volna megjönnie?
Nekem a 16.napon lett +.Tehát mert nem pontosan a 14.volt PÉ ezért így a 30.nap körül, de reggelibõl és halványan. Utána már nem csináltam csak 2 nap múlva de akkor is reggel, na az már erõs volt. Sok sikert! 13+5hetes
A kérdező hozzászólása: Kedden kellett volna megjönnie!(30. ciklusnapomon vagyok) Már rettegek a tesztektõl, mert meg sem tudnám számolni, hogy 3 sikertelen év alatt mennyi negatívat teszteltem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Van esetleg valakinek még hasonló tapasztalata? Úgy vagyok vele, hogy ameddig nem jön meg, addig van remény! Ráérek majd akkor keseregni!

Van olyan valaki közületek akinél észrevették, hogy a köldökzsinór nem olyan mint amilyennek lenni kellene? 32 hetes vagyok és tegnap vették észre.

Legjobb válasz: hogyan vették észre? nekem nem vették észre,szülésnél derült ki,hogy rövidebb volt a köldökzsinór,így vákummal szültem

hogyan vették észre? nekem nem vették észre, szülésnél derült ki, hogy rövidebb volt a köldökzsinór, így vákummal szültem
Mit jelen az, hogy nem olyan, mint amilyennek lenni kellene?? Rövidebb, hosszabb vagy esetleg nincs meg benne a 3 ér???
A kérdező hozzászólása: Nincs meg benne a 3 ér csak egy véna és egy artéria van. Minden eddigi véreredményem jó volt, a 18 hetes genetikai ultrahangon sem találtak semmit. A 4d felvételeken sem. Tegnap viszont észrevették. A doki azt mondta ne aggódjak, mert ilyen elõfordul. De azért mégis...

Van olyan valaki aki örökbe adta gyermekét? Hogyan zajlott?

Legjobb válasz: Két út van: nyílt örökbeadás vagy a titkos. A nyílt esetén egy civil szervezet (pl alfa szövetség, gólyahír egyesület stb) keres a babának szülõket, akikkel megismerkedik az örökbeadó és kölcsönös szimpátia esetén a szülést követõen a gyámhivatalban egyidejûleg nyilatkozatot tesznek. Van példa arra h többször találkoznak, van h ott van az örökbefogadó a szülésnél, de ez mind egyéni megbeszélés tárgya. A nyilatkozattétel után annak tartalmát az örökbeadó nem változtathatja meg. Titkos esetén akár szülés elõtt is lemondhat a gyermekrõl és a gyámhivatal gondoskodik ezután róla. Keres szülõket stb és a gyermek hat hetes koráig meggondolhatja magát. Mire vagy pontosan kiváncsi?

Két út van: nyílt örökbeadás vagy a titkos. A nyílt esetén egy civil szervezet (pl alfa szövetség, gólyahír egyesület stb) keres a babának szülõket, akikkel megismerkedik az örökbeadó és kölcsönös szimpátia esetén a szülést követõen a gyámhivatalban egyidejûleg nyilatkozatot tesznek. Van példa arra h többször találkoznak, van h ott van az örökbefogadó a szülésnél, de ez mind egyéni megbeszélés tárgya. A nyilatkozattétel után annak tartalmát az örökbeadó nem változtathatja meg. Titkos esetén akár szülés elõtt is lemondhat a gyermekrõl és a gyámhivatal gondoskodik ezután róla. Keres szülõket stb és a gyermek hat hetes koráig meggondolhatja magát. Mire vagy pontosan kiváncsi?

Használt vonóhorgot szerelnék egy autóra, viszont nincs hozzá műbizonylat. Honnan lehetne szerezni rá? Autoflexes honda hrv re való. Esetleg van olyan valakinek?

Legjobb válasz: Hulladékvasnak még jó lesz! A fénymásolat nem jó a vizsgára, csak eredeti mûbizonylatot fogadnak el. Esetleg a gyártónál próbálkozhatsz, de kicsi az esély...

Hulladékvasnak még jó lesz! A fénymásolat nem jó a vizsgára, csak eredeti mûbizonylatot fogadnak el. Esetleg a gyártónál próbálkozhatsz, de kicsi az esély...
bontóból kell számla arról, hogy az arra a típusra való vonóhorog, azzal rá tudják vizsgáztatni.

Van olyan valaki akinek sikerült 68 kilóról 58 kilóra lefogynia a 90 napossal?

Ha van olyan valaki akinek sikerült,mi tette sikeressé a fogyását és mit tett hogy a kilók ne jöjjenek vissza?

Legjobb válasz: http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=..

és 148 cm vagy vagy 178 ?
A kérdező hozzászólása: Én 170 cm magas vagyok, ehhez hasonló magasságú emberre lennék kíváncsi! :) És ha lehet nõre
nem tudom hány éves vagy de nézd meg ezt. "TTI Eredmény és tanács: Nemed: nõ Magasságod: 1.7 méter Testsúlyod: 68 Kg Korod: 25 év Test tömeg indexed: 23.53 - normal! Javasolt a normál étrend folytatása! " az életkorra csak beírtam vmit. http://www.testtomeg-index.b74.hu/index.php

Van olyan valaki aki csak Viberen keresztül telefonál?

Az érdekelne pontosabban, hogy akinek olyan mobilinternete ami, pl 200mb-s, és utána nincs túlforgalmazási díja, hogy ha letelik az adatforgalom, akkor menyire lassul be a telefonálás, lehet e normálisan telefonálni, vagy inkább csak az üzenetezés a jó benne. Csak ilyen fajta mobilinternet érdekel, mert azt tudom, hogy wifivel teljesen jól működik. Köszi a válaszokat előre is!!

Legjobb válasz: Van. Én, a skótok királya. Cool ;-)

Van. Én, a skótok királya. Cool ;-)
A lassulás elég drasztikus: a T-nél 32 kbps (szerintem a többi szolgáltatónál sem több). Megjegyzem: régen a fütyülõs modemek 56 kbps-el mentek. A Viber hanghíváshoz 250 kbps kell átlagosan fel és le. Ez sokszorosa a minimumnak, így a hanghívás nem nagyon fog menni. Forrás: http://www.viberfaq.com/are-the-calls-on-viber-really-free/
A kérdező hozzászólása: 1. Köszi a linket, de sajna angolul nem tudok. De akkor nagyon rossz lesz a telefonálás? 2. Most akkor nálad mûködik a telefonálás? Ilyen interned van, amit írtam??
Megkockáztatom, hogy létre sem tud jönni a hívás.
nem tudnál beszélni ha le vagy lassítva 32 kbitre mert csak hangfoszlányokat hallanál !
Gyonyoru es tiszta a hang mindig, mindenkor. Udv. A Skotok Kiralya ;-)
Létrejön a hívás, de pontosan, ahogy valaki elõttem mondta, csak hangfoszlányokat hallasz. Tehát lassított nettel felejtsd el a Viberen telefonálást:)

Van olyan valaki akinek a szóelempróba film esetleg könyv meg változtatta a házasságát, vagy esetleg meg is mentetétek?

Legjobb válasz: Én a filmet láttam, de már nem egyszer néztem meg ,és mindig ráébredek hogy mennyi mindent elszúrok a párkapcsolatomban..párommal is megnéztük, és ha nehézségbe kerülünk akkor elkezdjük a "40 napot"..:) hisz..akkor van a legnagyobb szükségünk a szeretetre, mikor nem érdemeljük meg..nem vagyok házas, 2 éve vagyok együtt párommal, de sokszor segített nekünk a jó irányba haladni és nem egymást bszogatni pocsék helyzetekben. 21/L

Én a filmet láttam, de már nem egyszer néztem meg , és mindig ráébredek hogy mennyi mindent elszúrok a párkapcsolatomban..párommal is megnéztük, és ha nehézségbe kerülünk akkor elkezdjük a "40 napot"..:) hisz..akkor van a legnagyobb szükségünk a szeretetre, mikor nem érdemeljük meg..nem vagyok házas, 2 éve vagyok együtt párommal, de sokszor segített nekünk a jó irányba haladni és nem egymást bszogatni pocsék helyzetekben. 21/L
mi ez ez? valami bõvebb infót adnátok errõl a filmrõl? még nem hallottam róla. köszi!
http://www.port.hu/szerelemproba_fireproof/pls/fi/films.film.. Ha érdekel, akkor youtube-n megtudod nézni ha beírod a keresõjébe h Szerelempróba :)
jó film, idõközönként meg kell nézni, elgondolkodtató! sajnos nagyon sokan elrontják életük legfontosabb döntését. És az igazság az, hogy nem is olyan nehéz. :( http://keresztenyfilmek.com/feliratos/1-tzallo-fireproof.html
a szerelempróbára gondolsz, igaz? nekünk ugyan nem volt válságban a házasságunk, de megnéztük, és utána jót beszélgettünk..Tanulságos, és ha mindkét fél komolyan veszi mûködõképes a dolog szerintem.
Én is megnéztem a párommal. Nagyon jó és tanulságos. Rávilágít h.milyen könnyû elrontani egy kapcsolatot. Igaz mi nem kapunk egy könyvet h.mit mikor csináljunk.De ez a film sokat segit...tanulságos... Nálunk sok haszna volt..

Van olyan valaki aki endometriózissal teherbe esett természetes uton?

Nem tudják, hogy miért okoz medd?séget. Ezt találtam minden hol, ami cikket el olvastam. Csak lombik jöhet szóba. De arra mi a garancia rá, hogy ugy siker?l. Meg kellene müteni? Egyik orvos sem javasolta. Mit lehet tenni ilyen esetben? Segitsen valaki , légyszi!!!

Legjobb válasz: Szia! Köszi a választ és drukkolok neked, hogy sikerüljön! Nekem meg volt az átjárhatósági és a laporoszkópia is egyben. Ott derült ki, hogy nekem is van endometriózisom. Nekem minden hol van belöle, még a medence csontomon is. De azt mondta aki mütött és a lombikos orvosom is, hogy nem kell müteni. Nem értem valahogy. Meg fogom kérdezni az orvosomat a meddõségiben.

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ és drukkolok neked, hogy sikerüljön! Nekem meg volt az átjárhatósági és a laporoszkópia is egyben. Ott derült ki, hogy nekem is van endometriózisom. Nekem minden hol van belöle, még a medence csontomon is. De azt mondta aki mütött és a lombikos orvosom is, hogy nem kell müteni. Nem értem valahogy. Meg fogom kérdezni az orvosomat a meddõségiben.
Szia.Azon csodálkozom hogyha ilyen sok helyen vannak endo szövetek nem ajánlották neked a GNRH injekciós kezelést? Én is kaptam hat szurit.És nekem azt mondták hogy spontán is összejöhet.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én azóta 23 hetes kismama vagyok! 2 lombik nem sikerült és utána spontán sikerült! Te hogy állsz! Mi ujság veled?
Szia.Pont ma voltam dokinál nyolc hetes vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Boldog babavárást neked!

Van olyan valaki, akinek tapasztalatai is vannak a Baader-Meinhof csoporttal kapcsolatban (azaz élt akkor, amikor a csoport működött)?

Milyennek emlékeztek rá?

Legjobb válasz: 18:07-es válaszoló: van róluk 1 film, címe: A Baader Meinhof csoport. Ha érdekel a téma szerintem nézd meg.

18:07-es válaszoló: van róluk 1 film, címe: A Baader Meinhof csoport. Ha érdekel a téma szerintem nézd meg.
RAF = Rote Armee Fraktion a 70es években volt baloldali terrorista szervezet, nagyon sok vér szárad a lelkükön. mint feljebb írták, politikusokat, gazdasági vezetõket robbantottak fel, repülõgépeket raboltak el. én már anno is gyanítottam, ami a rendszerváltás során kiderült, hogy a STASI, a volt NDK titkosszolgálata támogatta õket fegyverekkel, robbanószerekkel, pénzzel és kiképzéssel.
az utolsó kettõ is én voltam. tehát: nagyon megbélyegezte a hétköznapi hangulatot, az egész ország tele volt plakátozva a keresett terroristák képeivel, az összes állami hivatal is. én nem találkoztam senkivel, aki szimpatizált volna velük. az emberek arra vártak, hogy mikor fogják végre elkapni a bandát. valamelyiknek a védõügyvédje volt Otto Schily, aki késõbb politizálni kezdett a zöldeknél, aztán átment a SPD-be és még belügyminiszter is lett. akkor persze már teljesen más nézetet vallt.
Igen, van. Andreas Baader, Ulrike Meinhof, Gudrun Elsslin amikor lecsukták õket, kértek lemezjátszót a cellájukba. Megkapták, mert még nem volt jogerõs bírósági itélet, meg szerintem amúgy is megkapták volna. Na néhány óra alatt telefont csináltak valahogy a lemezjátszóból és hónapokig beszélgettek egymással, anélkül, hogy a smasszerek bármit is sejtettek volna.
A RAF tagjai, illetve alapítói voltak. (elsõ)
Egy csapat terrorista voltak. Autókat, áruházakat, és embereket gyújtottak és robbantottak fel, valami homályos "felszabadítás" címszóval. Ja, igen, a csoport néhány tagja terrorista karrierje elõtt pornófilmezéssel foglalkozott, Ulrike Meinhof meg újságíró volt.
Mi történt ezzel a csoporttal, vagy kik ezek egyáltalán?!felkeltette az érdeklõdésem!
A kérdező hozzászólása: De van olyan, aki emlékszik rá, hogy milyen volt akkor a hangulat az országban, mennyire volt ez az egész akció 'komoly', tömegeket megmozgató? esetleg van olyan, aki akkor, mikor mûködött az akció, szimpatizánsuk volt, vagy épp ellenük volt?

Van olyan valaki, aki ismerkedni akar egy 16 éves lánnyal?

Legjobb válasz: Én szívesen beszélgetnék. :) 14/L

Én szívesen beszélgetnék. :) 14/L
Van. 15/f
Van! 79/F
Hát persze :) 16/F
Aha, ha téged nem zavar hogy én 67!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!