Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, valaki nem veszi észre, (3 db)

Van olyan, hogy valaki nem veszi észre, hogy terhes?

Mondjuk az 5.-6. héten mit kell érezni, tapasztalni, stb? Elnézést a kicsit fura kérdésért. :)

Legjobb válasz: Semmi baj:)Én is a 6. hét végén eszméltem rá,h lehet babás vagyok. Mensi kimaradása a legalapvetõbb jel.Amúgy a legtöbben mérhetetlen álmosságra panaszkodunk a 4. héttõl.(Én kb a 9.hétig napi 12-15 órát tudtam aludni,és akkor is nyomott voltam.)A hányinger is sokunknál megjelenik már ekkor.A mindjárt megjön érzés,néha tényleg azt érezzük,de amikor elmegyünk WCre és megnézzük,akkor semmi.A szoásosnál sokkal több sûrûbb folyás.Mellfeszülés,bár én ezt alig éreztem,viszont a melleim elkezdtek nõni,én a 5.hét végefelé vettem észre a méreteni változást elõször.Hõemelkedés.Néhányunknál derékfájás. Ezek közül 1-2 szinte mindenkinél jelentkezik.

Semmi baj:) Én is a 6. hét végén eszméltem rá, h lehet babás vagyok. Mensi kimaradása a legalapvetõbb jel.Amúgy a legtöbben mérhetetlen álmosságra panaszkodunk a 4. héttõl.(Én kb a 9.hétig napi 12-15 órát tudtam aludni, és akkor is nyomott voltam.)A hányinger is sokunknál megjelenik már ekkor.A mindjárt megjön érzés, néha tényleg azt érezzük, de amikor elmegyünk WCre és megnézzük, akkor semmi.A szoásosnál sokkal több sûrûbb folyás.Mellfeszülés, bár én ezt alig éreztem, viszont a melleim elkezdtek nõni, én a 5.hét végefelé vettem észre a méreteni változást elõször.Hõemelkedés.Néhányunknál derékfájás. Ezek közül 1-2 szinte mindenkinél jelentkezik.

Miért van az, hogy nem veszem észre ha valakinek tetszem? Nálatok van olyan, hogy tetszik valaki és még sem kezdenétek nála? Miért?

Nem fogok sírni, hogy nem tetszek senkinek. Mert ez nem így van. Velem van a hiba sajnos. :| Vagy nem közelednek az olyan emberek akiknek tetszem, vagy csak nem veszem észre a jeleket (és utóbb derül ki...). Mondják hogy milyen szép vagyok, még sem kezdenek nálam komolyabban, pedig nem vagyok az a kapható csaj, akit elvisznek egy estére...

Legjobb válasz: Tudom, hogy ebben igazából 2 kérdés fogalmazódik meg. De a háttere ugyanaz... a másik meg hogy nem akartam várni még 30percet hogy kiírhassam :P

A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ebben igazából 2 kérdés fogalmazódik meg. De a háttere ugyanaz... a másik meg hogy nem akartam várni még 30percet hogy kiírhassam :P
Sajnos nem tudom, de sok sikert egyszer te is megtalálod az igazit!
Bizony elõfordul
Szia! Egy ismerõsöm így járt. 9 hónapos volt a manója, a fõ tápláléka még anyatej volt, amikor elment nõdokihoz, hogy még mindig nem menstruál. 12 hetes terhes volt akkor.
Nagymamán 4 hónappal a szülés után újra teherbe esett. Szoptatott és félidõsen jött rá, hogy útban a harmadik baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!