Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, valaki nem veszi (7 db)

Miért van az, hogy nem veszem észre ha valakinek tetszem? Nálatok van olyan, hogy tetszik valaki és még sem kezdenétek nála? Miért?

Nem fogok sírni, hogy nem tetszek senkinek. Mert ez nem így van. Velem van a hiba sajnos. :| Vagy nem közelednek az olyan emberek akiknek tetszem, vagy csak nem veszem észre a jeleket (és utóbb derül ki...). Mondják hogy milyen szép vagyok, még sem kezdenek nálam komolyabban, pedig nem vagyok az a kapható csaj, akit elvisznek egy estére...

Legjobb válasz: Tudom, hogy ebben igazából 2 kérdés fogalmazódik meg. De a háttere ugyanaz... a másik meg hogy nem akartam várni még 30percet hogy kiírhassam :P

A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ebben igazából 2 kérdés fogalmazódik meg. De a háttere ugyanaz... a másik meg hogy nem akartam várni még 30percet hogy kiírhassam :P
Sajnos nem tudom, de sok sikert egyszer te is megtalálod az igazit!
Bizony elõfordul
Szia! Egy ismerõsöm így járt. 9 hónapos volt a manója, a fõ tápláléka még anyatej volt, amikor elment nõdokihoz, hogy még mindig nem menstruál. 12 hetes terhes volt akkor.
Nagymamán 4 hónappal a szülés után újra teherbe esett. Szoptatott és félidõsen jött rá, hogy útban a harmadik baba.

Van olyan, hogy valaki nem veszi észre, hogy terhes?

Mondjuk az 5.-6. héten mit kell érezni, tapasztalni, stb? Elnézést a kicsit fura kérdésért. :)

Legjobb válasz: Semmi baj:)Én is a 6. hét végén eszméltem rá,h lehet babás vagyok. Mensi kimaradása a legalapvetõbb jel.Amúgy a legtöbben mérhetetlen álmosságra panaszkodunk a 4. héttõl.(Én kb a 9.hétig napi 12-15 órát tudtam aludni,és akkor is nyomott voltam.)A hányinger is sokunknál megjelenik már ekkor.A mindjárt megjön érzés,néha tényleg azt érezzük,de amikor elmegyünk WCre és megnézzük,akkor semmi.A szoásosnál sokkal több sûrûbb folyás.Mellfeszülés,bár én ezt alig éreztem,viszont a melleim elkezdtek nõni,én a 5.hét végefelé vettem észre a méreteni változást elõször.Hõemelkedés.Néhányunknál derékfájás. Ezek közül 1-2 szinte mindenkinél jelentkezik.

Semmi baj:) Én is a 6. hét végén eszméltem rá, h lehet babás vagyok. Mensi kimaradása a legalapvetõbb jel.Amúgy a legtöbben mérhetetlen álmosságra panaszkodunk a 4. héttõl.(Én kb a 9.hétig napi 12-15 órát tudtam aludni, és akkor is nyomott voltam.)A hányinger is sokunknál megjelenik már ekkor.A mindjárt megjön érzés, néha tényleg azt érezzük, de amikor elmegyünk WCre és megnézzük, akkor semmi.A szoásosnál sokkal több sûrûbb folyás.Mellfeszülés, bár én ezt alig éreztem, viszont a melleim elkezdtek nõni, én a 5.hét végefelé vettem észre a méreteni változást elõször.Hõemelkedés.Néhányunknál derékfájás. Ezek közül 1-2 szinte mindenkinél jelentkezik.

Olyan gondom lenne, hogy akárhányszor veszek egy fülhallgatót olyan 1 hónapig bírja aztán egyszer csak nem szól az egyik (általában a jobb oldali) és nem kínai vacakról van szó. Valakinek valami ötlet?

Napi rendszerességgel használom, de sosem bömböltetem maxon a zenét és próbálok vigyázni rá de mégis elromlik és már nagyon idegesít.

Legjobb válasz: hát ha nagyon összehajtod meg nem jól akkor lehetséges ,hogy megtörik a kábel és ezért nem jó... ez csak saját tapasztalat ne vedd 100%-nak!

hát ha nagyon összehajtod meg nem jól akkor lehetséges , hogy megtörik a kábel és ezért nem jó... ez csak saját tapasztalat ne vedd 100%-nak!
Ma már mind technikai tárgynak van élettartama! Így keresik a pénzt! Gondolj bele, ha semmi sem romolna el! Sokan meg vennék drágán, és soha többé nem kellene venni olyat! Így pedig "olcsón" eladják millióknak, aztán 1 hónap múlva vehetek a következõt! Így tartják fent a gazdaságukat!
Nálam is volt már ilyen...( 2 vel) Most maxell van 1 éve, és semmi baja nincs
Én kínai "vacakot" szoktam venni, nekem nagyon is megéri a 700 Ft-ot. Nagyon strapabíró, az elsõ kínais 4 hónapig bírta nálam. Minden napos zenehallgatás max hangerõn. 24 órából 7-8 órát hallgattam zenét, 1-2 órát néztem filmet (nyáron), és bírta. Akárhogy hajtogattam össze, bírta. Csak sajnos egy idõ után kicsúszott belõle a drót vagymi (vezeték vagy kábel vagy nemtudom)és így kellett vennem másikat. De ez is "kínai vacak", mégis imádom.

Miért van, hogy mikor szüleim veszekednek és szidnak valakit vagy egymást, egyből szóba kerülök, hogy én is olyan rossz vagyok, mint a szidalmazott, pedig semmi közöm az esethez és több ízben bizonyítottam, hogy nem vagyok olyan?

Másnak is csinálják ezt a szülei? Mi a jó nekik ebben?

Legjobb válasz: Nálunk ez van. Idegesítõ és frusztráló. Minden nap órákat segítek itthon, aztán megkapom, hogy egész nap csak "döglök a szaros gépem elõtt" (meg amellett reggel hattól este négyig az iskolában vagyok ugye, vagyis voltam, mert másfél hónapja levizsgáztam). A lényeg az, hogy ne vedd fel. Ha felvennék minden sértést és ocsmányságot, amit itthon kaptam a szüleimtõl és a családomtól már évekkel ezelõtt fellógattam volna magam egy kötélre, vagy megöltem volna õket. Ha majd egyszer családod lesz a jövõben, próbálj ne ilyen s*ggfej módon viselkedni a kölykeiddel.

Nálunk ez van. Idegesítõ és frusztráló. Minden nap órákat segítek itthon, aztán megkapom, hogy egész nap csak "döglök a szaros gépem elõtt" (meg amellett reggel hattól este négyig az iskolában vagyok ugye, vagyis voltam, mert másfél hónapja levizsgáztam). A lényeg az, hogy ne vedd fel. Ha felvennék minden sértést és ocsmányságot, amit itthon kaptam a szüleimtõl és a családomtól már évekkel ezelõtt fellógattam volna magam egy kötélre, vagy megöltem volna õket. Ha majd egyszer családod lesz a jövõben, próbálj ne ilyen s*ggfej módon viselkedni a kölykeiddel.
Természetesen nem fair.
A kérdező hozzászólása: Az lesz, el fogok menni, és gondolkodjanak, miért nem fogok gyakran feléjük nézni. De azért ugye nem gondolom rosszul, hogy a viselkedésük nem egészen fair?
A kérdező hozzászólása: Ha végre találok egy tiszta munkát, ahol normálisan tudok keresni, akkor el tudok költözni.
nem tudok segiteni, mert az én anyukám is ilyen. Jó, én 16 vagyok, de nekem a 28 éves nõvérem mondta, h nyeljek egy nagyot, ne bántsam magam, hanem igyak meg egyszerre sok kakakót vagy vizet vagy vaamit, h utána ne azzal a dühhel törõdjek, hanem azzal, h fáj a hasam. én már beletörõdtem, h sose leszek jó neki. nehéz, de próbáld meg te is megszokni.. puusz bajtárs:)
Nem kell hagynod. Sorold fel, hogy te éppen mit segítetél vagy egyéb hasznosat csináltál, és mondd el nekik, hogy ne rád haragudjanak, amikor egymásra dühösek. És hagyd õket ott, hátha észbekapnak.
Költözz el ha van rá lehetõséged , csak azt ne hidd hogy akkor jó leszel nekik . 3 gyerekem van 30 éves vagyok , nehezen de megállunk a saját lábunkon , nem kérünk tõlük semmit , sõt mi adunk ha tudunk , mégse vagyok jó nekik !
Költözz el, amint tudsz...Én a másik véglet vagyok, rég elmentem otthonról suli miatt, és anyukámék sirnak utánam, na meg én is utánuk.
A kérdező hozzászólása: Az egy dolog, csak már egészen kicsi koromtól ezt hallgatom... És 24 évesen betelt a pohár...
A kérdező hozzászólása: Addig, amíg nem tudok elmenni, tudtok valami tanácsot adni, hogy könnyebben viseljem el? Sajnos már odáig fajult, hogy legalább fél óra figyelemelterelésre van szükségem, hogy tudjak koncentrálni a feladataimra. :-( Ez így nem jó, mert nem haladok.

Mindig mindenki mondja hogy milyen ólcsón veszik a gépeket meg hogy ez nem éri meg? Valaki egy olyan oldalt mondani amin tényleg ilyen ólcsón van

Legjobb válasz: Nemtudom mire gondolsz inkáb a lényeg hogy megbizható helyröl minöségi alkatrészeket vásárolj tápegység elsösorban ami lényeges . webshopok ipon pcx android computer lambda computer bluechip . laptopokhoz: radium.hu notebookspecialista laptopszalon . de még van jó pár ezdk híresebbek

Nemtudom mire gondolsz inkáb a lényeg hogy megbizható helyröl minöségi alkatrészeket vásárolj tápegység elsösorban ami lényeges . webshopok ipon pcx android computer lambda computer bluechip . laptopokhoz: radium.hu notebookspecialista laptopszalon . de még van jó pár ezdk híresebbek
A kérdező hozzászólása: asztali pc 30k-ból
http://www. hardverapro.hu 30k-ból már monitorral kihozol egy gépet itt:D Én mindig azokat az alkatrészeket vadászom, amire még van kiskergar, de épp kifutó széria, viszont a széria csúcsa volt. Az még most is bivaly cucc, csak már van újabb technológia. Ilyen most pl. az 5850/5870es Radeon. 35ért fél év kiskergarral megveszed az 5870et és az azért még most is nagyon atom kártya. Más meg 42ért vesz 6870et újan, ami nincs ilyen erõs, de van rá 2-3 év gar. Nekem még vga így sose ment tönkre, mindig jól jöttem ki belõle.
30K ból komplet gép hát akor ténleg használt helyeken néz az elsö válaszom az ara vonatkozik ha elöre öszerakót új garanciális gépet veszel és kb legalább 70-80ezres ártól . hát olyan 5870 et nem fogsz beleteni 30 ezres gépbe... alap dolgokra jó lesz ha jót találsz de játékokat szerintem felejtsd el ha jó vieokártyás akor is kb 2004 körüli játékokkal lehetsz el normálisan
Persze, 30-ból kijön egy E2200 egy alaplappal, ez olyan 8K, memória 2gb:ez 3-4K, ház: 1k, Táp: 4-5K Vga: 9600GT, az 8k. Hát egy használt 160as winyóval 30 körül kijön. Ettõl a géptõl sokat nem lehet várni, de a Crysis 2 menne rajtaXD Monitorral 40K.
használt gépet érdemes boltból venni, mert van olyan aki 1 év garit is ad a gépeire: http://www.finnpc.net/ http://www.pc-max.hu/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!