Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, valaki nem (921 db)

Tetszik valaki és utána járunk és akkor is tetszik ugye! De van olyan h nem tetszik és járunk szerelmesek leszünk utána meg már tetszik?

Legjobb válasz: Ez szerintem így hülyeség. Eleve ha valaki nem tetszik, akkor minek járnál vele? Ha meg szerelmes vagy, akkor nyilván tetszik is, vonzódsz hozzá fizikailag. Különben csak egy mély és erõs barátság lenne. Ha meg valaki nem tetszik külsõre, de jobban megismered "belülrõl",és az nagyon bejön, akkor elképzelhetõ, hogy ez megszépíti a külsejét is.

Ez szerintem így hülyeség. Eleve ha valaki nem tetszik, akkor minek járnál vele? Ha meg szerelmes vagy, akkor nyilván tetszik is, vonzódsz hozzá fizikailag. Különben csak egy mély és erõs barátság lenne. Ha meg valaki nem tetszik külsõre, de jobban megismered "belülrõl", és az nagyon bejön, akkor elképzelhetõ, hogy ez megszépíti a külsejét is.
pontosabban nem tudnád leirni? hogy lehet olyannal járni aki nem tettszik???
A kérdező hozzászólása: Barátnõm mostani fél éve járunk.Csak sexre jártunk össze de nem tetszettem neki és most belém szeretett és mostmár én vagyok a legjobb csávó.
A kérdező hozzászólása: neki* lemaradt.... fontos lenne a válasz
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 20 õ 22
igen. gyakran van ilyen, hogy szexböl szerelem. simán létezik.De most mi ezzel a gond?Neked ö nem kell?vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Csak nemértem h minek jött össze velem ha nem tetszettem neki?????
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem dug0k olyannal aki nem tetszik meg miért is dugn.ék ezért nem értem..

Van olyan, hogy nem szed valaki semmi olyan vitamint és teherbe esik? Az nem okoz problémát majd a babának?

Elég ha csak folsavat és e vitamint szed az ember?

Legjobb válasz: A folsav a legjobb, a vitaminokban az is van. Azzal elõzhetõ meg pl a nyitott gerinc. Én sem szedtem mást. Drukkolok!

A folsav a legjobb, a vitaminokban az is van. Azzal elõzhetõ meg pl a nyitott gerinc. Én sem szedtem mást. Drukkolok!
nem hiszem h van olyan aki a vitamintol esett teherbe, de biztos csak rosszul irtad ki a kerdest.en nem szedtem semmit es hozzam hasonloan sokan nem szedtek semmit, ettem sok gyumit es zoldseget sajtot meg mindent es csak a terhesseg vege fele kezdtem el szedni terhes vitamint, az orvos se mondta h szukseges, sot sok olyan vitamin van ami nem urul ki a szervezetedbol marmint a felesleg es ellenkezojere is fordulhat, deformaciokat okozhat, ezt a vitamin tuladagolasoknal olvastam mert en sem hittem.de a te anyukad es mamad szedett ilyesmiket?az enyemek nem es makk egeszseges gyerekeket szultek, en is.de ha te ugy erzed h elengedhetetlen akkor szedd, a baba ha betegen szuletik az nem azert van mert nem szedte az anyuka a folsavat meg a vitaminbombakat, egyebkent a friss etelekben ami egeszseges is minden megvan ami a normalis fejlodeshez kell, es neked is jobb ha a gyumolcsbol zoldsegbol tejfelekbol majbol voroshusokbol nyered azz energiat es a vitaminokat, amellett asvanyi anyagot is viszel be.ehes se leszel es ugyanannyi penzert megkapod.
Amit nekem mindenki tanácsolt, az az, h figyeljek oda, h mit szeretnék enni.Mi az amit kívánok.A szervezet az tudja, h neki mi kell.Egy hete nem bírtam leszakadni a gyümölcsrõl, most meg a máj van porondon.Nem szedek vitamint.A vashiányt is helyrepofozta a szervezetem magától.Amúgy nem gyõzõm hangsúlyozni ezen az oldalon, h a nyitottgerinc az eldõl akkor, amikor még nem is tudják többen , h babát várnak.Kerüld az édességeket.. Édesanyám vasat szedett végig a terhesség alatt...Nagyi semmit.Mindenféle komplex vitamin nélkül csodás babákat szültek.Nem dohányoztak, alig fogyasztottak alkoholt, és odafigyeltek arra amit a szervezetük mond.


Van olyan valaki közületek akinél észrevették, hogy a köldökzsinór nem olyan mint amilyennek lenni kellene? 32 hetes vagyok és tegnap vették észre.

Legjobb válasz: hogyan vették észre? nekem nem vették észre,szülésnél derült ki,hogy rövidebb volt a köldökzsinór,így vákummal szültem

hogyan vették észre? nekem nem vették észre, szülésnél derült ki, hogy rövidebb volt a köldökzsinór, így vákummal szültem
Mit jelen az, hogy nem olyan, mint amilyennek lenni kellene?? Rövidebb, hosszabb vagy esetleg nincs meg benne a 3 ér???
A kérdező hozzászólása: Nincs meg benne a 3 ér csak egy véna és egy artéria van. Minden eddigi véreredményem jó volt, a 18 hetes genetikai ultrahangon sem találtak semmit. A 4d felvételeken sem. Tegnap viszont észrevették. A doki azt mondta ne aggódjak, mert ilyen elõfordul. De azért mégis...

A Debreceni Egyetemről van olyan aki nem kapott szociális ösztöndíjat, noha úgy érzi hogy jogosult lett volna rá? Sok sztorit hallottam hogy egymás között kiosztogatták a hök-ösök, és aki valóban rászorult volna annak meg nem jutott.

Igazak ezek a pletykák?

Legjobb válasz: Igen, igazak a pletykák. És ez nem csak a szoc. ösztöndíjnál van így, hanem a kollégiumi helyek kiosztásánál is a HÖK-ösök és ismerõseik vannak elõnyben.

Igen, igazak a pletykák. És ez nem csak a szoc. ösztöndíjnál van így, hanem a kollégiumi helyek kiosztásánál is a HÖK-ösök és ismerõseik vannak elõnyben.
A SZIE-n ugyanigy elcsalnak mindent...
Nem csak azért van ez mert a HÖK csal. Csal más is. Pl rengetegen önfenntartónak jelentik be magukat. Én pl. úgy nem kaptam szociális ösztöndíjat, hogy anyámmal élünk ketten 1 szakmunkás minimálbérbõl. No comment.

Olyan van hogy valaki nem akar?

Nem akar semmit,csak szórakozásból flörtöl,de napi szinten?

Legjobb válasz: nem akar kapcsolatot. van ilyen persze

nem akar kapcsolatot. van ilyen persze
A kérdező hozzászólása: --hááát.én sem kapcsolatra gondoltam...:D hanem, hogy mást sem..?
Igen, persze. Régen én is ilyen voltam évekig.
Igen. Amit te flörtnek veszed, õ nem. Velem is volt már ilyen.
Miért ne lenne? Ha neki ez is elég...

Miért van együtt az ember valakivel, ha nem szereti igazán? Ha közben eltöpreng azon, hogy milyen lenne mással? Ha van olyan mikor nem is hiányzik neki? De ha szakít vele, akkor mer sír, meg bömböl?

Legjobb válasz: Ismerõs. Összejössz vele mert õt ismered és félsz az ismeretlentõl. Lehet h nem szereted eléggé de tudod h õ szeret és a magány rosszabb is lehet

Ismerõs. Összejössz vele mert õt ismered és félsz az ismeretlentõl. Lehet h nem szereted eléggé de tudod h õ szeret és a magány rosszabb is lehet
megszokás, kényelem, beletörõdömség, mókuskerék miatti figyelmetlenség, önzés.. csak a szokásos
Mert a megszokás összetart, meg ki tudja, mikor futsz bele egy újabb kapcsolatba?! Addig is jobb a másik mellett maradni, majd onnan startolni! Nem a legkorrektebb megoldás, de addig is leápolnak, már amennyire intenzív a kapcsolat még...?
Azért, mert még sem akarnak egyedül maradni, tudod...Ha nincsen ló, akkor jó a szamár is.

Normális dolog hogy egy olyan valakinek nem volt még barátnője akinek alig van lány ismerőse?

Nincsenek lány ismerőseim, talán 2 lány van akivel szoktam beszélgetni ha látom őket, a többivel max köszönőviszonyban vagyok(volt osztálytársak,1-2 ismerős). Szórakozni eddig nem jártam. Idén kezdtem el bulizni járni de nem minden hétvégén megyek.

Legjobb válasz: hidd el a lányok is szeretik ha van fiú haverjuk így tuti beszélgetni fognak veled ha te is velük. Legyél vicces, jófej, bolond de a lényeg hogy önmagad maradj. na és milyenek a bulik? tetszik a hely? mert ha nem érzed ott jól magad fölösleges oda járnod

hidd el a lányok is szeretik ha van fiú haverjuk így tuti beszélgetni fognak veled ha te is velük. Legyél vicces, jófej, bolond de a lényeg hogy önmagad maradj. na és milyenek a bulik? tetszik a hely? mert ha nem érzed ott jól magad fölösleges oda járnod
A kérdező hozzászólása: Jó a hely és szeretek buliba menni.

MBT cipő. Van olyan, akinek nem vált be?

Mi nem volt jó? Vagy mire volt rossz hatással?

Legjobb válasz: Szerintem a pénztárcádra biztos rossz hatással van ;) múltkor kíváncsiságból megnéztük közelrõl az árát...háááááát...:S nem tudom jó-e, de hogy drága az biztos, meg szerintem hülyén is néz ki.. de ha ennek ellenére egészséges, akkor csak hajrá :)

Szerintem a pénztárcádra biztos rossz hatással van ;) múltkor kíváncsiságból megnéztük közelrõl az árát...háááááát...:S nem tudom jó-e, de hogy drága az biztos, meg szerintem hülyén is néz ki.. de ha ennek ellenére egészséges, akkor csak hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Nem az anyagi vonzatára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy volt-e olyan ember, akinél negatív hatást váltott ki a szervezetére, egészségére vonatkozóan.
Ez egyéni koordinációtól és testhasználattól függ. Pl. annak, aki automatikusan csípõbõl próbálja korrigálni a billegést, az ugymond csípõvel fog kapaszkodni, ami az izommunka miatt bezárja a csípõt (remélem sejted mire gondolok, mert ennél jobb kifejezést nem találtam rá.). Egyébként pont ma láttam egy srácot, aki MBT szandijában úgy állt meg a zebránál, hogy teljesen a sarkán állt, lábujjai pedig felfelé irányultak. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.
Negatívról nem tudok, csak arról, hogy az elsõ idõkben akik sokat próbálták hordani fájt minden porcikájuk. Fokozatosan kell hozzászokni, egyszerre csak kis adagokban (max fél óra) hordani naponta. Amúgy pont a napokban kérdeztem meg egy csajszit, akin láttam. Õ amolyan semleges választ adott arra szereti e. Azt mondta végülis oké, csak neki azért kényelmetlen, mert lazán kell hordani és õ jobb szereti meghúzni a cipõfûzõt...

Szép lányoknál is van olyan h nem mernek valakit leszólítani?

Úgy értem h vannak a suliba ilyen iskola szépe lányok. szval majdnem mindenki szerint jól néznek ki. és azok is félnek odamenni egy ismeretlen sráchoz h ismerkedjenek? valahogy ezt náluk nem tudom lesz?rni. ?k is szokták nézegetni a fiúkat suliban? 17/F

Legjobb válasz: "minden nõnél van jobb nõ" ahogy azt megmondták annó Junkiesék. Ez csak a környezettõl függ.

"minden nõnél van jobb nõ" ahogy azt megmondták annó Junkiesék. Ez csak a környezettõl függ.
23:45 Elnézést, de nem. A férjem nem díjazná az ilyesmit. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! hát ebben van valami h mi van akkor ha más közegbe kerül. csak nem tom. mindig úgy veszem észre h van önbizalmuk meg minden...
Énsem panaszkodhatok...olykor leszólít 4-5 pasi, és pont az nem, akit én szeretnék.Néha már nem sok kell, hogy odamenjek hozzá, de mindig megfutamodom, mert lehet hogy azon a helyen akár többen is gondolják h szép vagyok, de pont õ nem, mivel félek a visszautasítástól, nem szoktam odamenni. Eddig 1-2 alkalommal fordult elõ h én szólítottam emg valakit, de csak akkor mikor a jelekból úgy vettem le bejövök. szóval sztem igen, a szép lányok is félnek odamenni :)
Akkor leírom érthetõbben: -Az, hogy egy bizonyos közegben õ az alfanõstény még nem jelent semmit, ismeretlen közegben lehet, hogy csak egy erõs közepesnek számít. Ha az 'ismeretlen srác' mondjuk a diszkóban van, akkor máris nem sokat jelent az iskola szépe státusz. -Mindenki fél egy kicsit a visszautasítástól ha szerelmi ügyrõl van szó -A szépség nem egyenlõ az önbizalommal -Az emberek nagy része szokta nézegetni a potenciális partnerjelölteket. Nem csak a suliban, a közértben, a buszon, buliban... mindenhol.
A kérdező hozzászólása: tucc küldeni privátban egy képet? :) csak kiváncsiság.=D
Engem a szép lányok közé soroltak. Az életben egyetlenegyszer sem mertem senkit leszólítani. :)
A kérdező hozzászólása: pont a kérdésre nem kaptam választ.
Az h a suliba vki népszerû, biztos h szép is??? A legszebbek csendben ülnek egy padban, és õk tuti nem szólongatnak le senkit :D
így igaz
A kérdező hozzászólása: "Engem a szép lányok közé sorolTAK" bocsánat. nem néztem a múlt idõt :| :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!