Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, valaki bebeszéli magának, hogy (3 db)

Van olyan, hogy valaki bebeszéli magának, hogy terhes, és tüneteket is produkál? Persze valóban meg nem terhes.

Legjobb válasz: Nekem volt olyan. Már teljesen éreztem, a hányinger a mellfájás, a szagérzékenység, farkas éhség, fáradtság. Minden AMIT CSAK EL TUDSZ KÉPZELNI. Biztos voltam benne, hisz a mensim is késett. De aztán csak csináltam egy tesztet ami negatív lett és utána láss csodát egybõl megjött a mensim is. Amint tudomásul vettem, hogy nem vagyok az.

Nekem volt olyan. Már teljesen éreztem, a hányinger a mellfájás, a szagérzékenység, farkas éhség, fáradtság. Minden AMIT CSAK EL TUDSZ KÉPZELNI. Biztos voltam benne, hisz a mensim is késett. De aztán csak csináltam egy tesztet ami negatív lett és utána láss csodát egybõl megjött a mensim is. Amint tudomásul vettem, hogy nem vagyok az.
Igen, van ilyen betegség. Nagyon komolyan kell venni. Nem bebeszéli magának, hanem tényleg jelentkeznek a tünetek. Kimarad a menstruáció, megnõ a mell, kívánós esetleg hányós is lesz. Ezt a betegséget elsõsorban pszichológiai okokra vezetik vissza, de ma már tudják, hogy bizonyos hormonok aránya nagyon megnövekszik. Ez az a betegség ami az állatvilágban is létezik, elsõsorban a kutyáknál figyelték meg.
Igen. Ezen az oldalon már láttam pár kérdést ezzel kapcsolatban. Minden tünet volt, csak épp az a fránya UH nem találta a babát harmadik hónapban sem...

Van olyan, hogy valaki bebeszéli magának, hogy terhes és tünetei is vannak?

Volt egy halvány pozitív teszt is. Létezik ilyen? A mensi is késik.

Legjobb válasz: szia,véletlenül nem medilabot használtál?

szia, véletlenül nem medilabot használtál?
Létezik. Aki nagyon akarja a babát, képes terhességi tüneteket produkálni. De a halvány pozitív teszt elvileg babára utal. Ha késik a mesid, tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: De igen medi labot.miért?
Én azt hallottam itt, vagyis jobban mondva olvastam, hogy a medilab teszt gyakran jelez pozitív terhességet tévesen. Szerintem tesztelj egy másikkal és nagyon fontos, hogy reggeli elsõ vizeletbõl!Remélem sikerül:-)
sajnos igen.én is így jártam a mult holnapban ahogy megláttam a negatív tesztet elmúltak a tüneteim
Velem ugyanez szokott történni. Ahogy meglátom a negatív tesztet, rögtön elmúlik minden bajom.Érdekes!
Én múlt hónapban mindent tapasztaltam: hányinger, szédülés, pisilnijárás, mellduzzadás, de negatív lett a teszt és ugyanúgy elszálltak a tüneteim, mint az elõzõ hozzászólóknak. De ha halványan pozitívat teszteltél azért az már jó jel!! És még késik is! Drukkolok!
szia elsõ kérdezõ vagyok!csak azért mert nekem 2halvány medilabom volt, baba meg sehol!rengeteg hibás van közte!sajnos!de remélem neked egy jó teszt jutott!és nem jársz úgy mint én!rettenetes csalódás volt!

Van olyan hogy valaki születése óta nem érzi a szagokat, vagy csak bebeszéli magának és ezért nem érzi? Van rá gyógymód?

Legjobb válasz: Van bizony, nekem is van olyan ismerõsöm, aki egyáltalán nem érez semmi szagot, egyedül az acetont de azt is alig, éppen csak. Ezt nem lehet bebeszélni, ez egy valós dolog.

Van bizony, nekem is van olyan ismerõsöm, aki egyáltalán nem érez semmi szagot, egyedül az acetont de azt is alig, éppen csak. Ezt nem lehet bebeszélni, ez egy valós dolog.
Ja, és 40 éves, de neki nem ajánlottak semmi gyógymódot soha, azt mondták, fogadja el. Persze elég késõn jött rá, hogy valami nem stimmel, kisgyerekként gondolom fel se nagyon tûnt ez se neki, se a szülõknek.
A kérdező hozzászólása: nekem oviba feltünt már, de most meg a szüleim nem hiszik el.
egy fül orr gége szakorvos percekalatt megálapítja, lehet hogy fiatalkorban még lehet stimuálni és valamit javítani ezen. Persze , vígasztaljon, hogy legalább annyira jól jársz a szagok terén mint amennyi hátrány ér..:-)
Van ilyen. Nekem a húgom ilyen kicsi kora óta. nincs gyógymód tudomásom szerint. Az én húgocskám most 27 éves.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!