Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, valaki úgy (148 db)

Vannak olyan emberek, akik úgy lehetnek "valakik", ha tönkretesznek másokat, azaz ez adja az erőt nekik?

több útvonalam van a megértéshez, próbálok néhány példát említeni. 1. adott egy ember, akivel jóban van. ez az ember az adott személynél jobb valamiben - akármiben, akár csak lelkileg jobb ember. ez bosszantja a másikat, és emiatt tönkreteszi, hogy ezáltal "ő" legyen a jobb, hogy legyőzhesse őt, és erőt nyerjen belőle. 2. egy elnyomott emberről van szó, rendkívül gyáváról. van egy ember, aki nagyon szereti őt, és teljesen kiszolgáltatja magát neki. a gyenge ember ekkor fogja, és a másik felett hatalmat kezd gyakorolni, elkezd játszani vele, míg a másik öngyilkos nem lesz - és ezáltal, az elnyomott ember, a gyáva határozott lesz, és erős. 3. a gyenge ember elkezd lelkileg terrorizálni egy másikat, fenyegetni, félelemben tartani egy másikat, ezáltal ő megerősödik... pár példa ez, de megtörténhet? melyik példa a legvalószínűbb?

Legjobb válasz: "Vannak olyan emberek, akik úgy lehetnek "valakik", ha tönkretesznek másokat, azaz ez adja az erõt nekik?" A legtöbb ember olyan. Ha nem is tönkretenni, de legalábbis "lehúzni" értéktelennek feltüntetni mindazt, ami nekik nincs. Még sosem hallottad ezeket a keserûségtõl fröcsögõ frázisokat? - A diploma nem jelent semmit - A házasság csak egy darab papír - A pénz nem boldogít ...és így tovább. S hogy ezek a kis trillák mire jók? Hát elhitetni a másikkal, hogy nem is olyan nagy dolog, amit elért, nehogy büszke legyen az illetõ, tapossunk bele az örömébe, mert még a végén kiderülne, hogy mi ugyanezekre a dolgokra vágyunk, épp csak elérhetetlen számunkra...

"Vannak olyan emberek, akik úgy lehetnek "valakik", ha tönkretesznek másokat, azaz ez adja az erõt nekik?" A legtöbb ember olyan. Ha nem is tönkretenni, de legalábbis "lehúzni" értéktelennek feltüntetni mindazt, ami nekik nincs. Még sosem hallottad ezeket a keserûségtõl fröcsögõ frázisokat? - A diploma nem jelent semmit - A házasság csak egy darab papír - A pénz nem boldogít ...és így tovább. S hogy ezek a kis trillák mire jók? Hát elhitetni a másikkal, hogy nem is olyan nagy dolog, amit elért, nehogy büszke legyen az illetõ, tapossunk bele az örömébe, mert még a végén kiderülne, hogy mi ugyanezekre a dolgokra vágyunk, épp csak elérhetetlen számunkra...
Megtörtént, megtörténik, meg fog történni. De valójában nem lesz erõs, csak annak tûnik
a három egy esszencia, nincs külön emberekrõl szó. az élet olyan területén szereztem tapasztalatot ahol ez differenciáltan volt jelen, így bizton állítom hogy ilyen nagyon sok van. 10 emberbõl 1-2 képes íly módon ártani másoknak.

Van olyan, hogy valaki úgy alvajár, hogy olyan dolgokat csináljon mint pl. kettévág egy lepedőt?

Legjobb válasz: igen van.. olyan is volt már h valaki álmában megölt valakit .. de tényleg .. de az már nagyon durva szerintem.. persze erre nem emlékszik késõbb

igen van.. olyan is volt már h valaki álmában megölt valakit .. de tényleg .. de az már nagyon durva szerintem.. persze erre nem emlékszik késõbb
Bárhonnan, ahol riasztókészüléket árulnak. Akkora, mint egy kis rádió (van mozgatható típus). Arra figyelj, hogy rovarok ne röpködjenek ott. Be lehet állítani, hogy jó hangosan lármázzon, ha mozgást érez. Ha normálisan felkelsz, oldalról elcsípheted (egyébként is hagy néhány másodpercet), és kikapcsolhatod.
A kérdező hozzászólása: :) köszi és azt honna lehet beszerezni???
Elõjöhet, ez egy alvási zavar. Tegyél fel mozgásérzékelõt (persze nem az ágyadra irányítva), ha félsz tõle.
A kérdező hozzászólása: Jesszusom ez nagyon ijesztõ:Sés ha eddig nem jártam alva, akkor elõjöhet ez ilyen hirtelen??
én pl kisebb koromba lementem az emeletrõl és felvittem a megszáradt ruhákat összehalytogatni a szobámba, ez úgy derült ki hogy lent voltak a földszinten és senki más nem vitte fel mégis ott voltak reggelre az én szobámba, szóval akár szét is vághatod a lepedõt
A kérdező hozzászólása: Jesszusom:O:O:O:O:O:O, azért gondoltam, mert elötte ébren pont arról beszéltem, hogy szét kéne a kutyaólba azt a lepedõt vágni.:O:O:O:O:O:Ode az amásik szobában van és az ólló meg az asztalomon:(és visszalett hajtogatva, így is lehetséges ez??????
Én alvajáró vagyok és én is csináltam sok fura dolgot a szüleim mesélték.Én nem emlékszek semmire meg mondták hogy a szoba özepére akartam WC-zni, anyámtól elvettem az egyik zokniját és a párnám alá raktam, kezet akartam mosni ugy hogy nem fojt a csapból a víz stb. Olyanrol is hallottam ahogy elõttem mondták hogy álmában megölt valaki valakit.De remélem én ilyet nem fogok csinálni :S
Simán: ha arról álmodik, hogy veszélyben van, akár meg is ölhet valakit. Ezért IS veszélyes az alvajárás.
Én be szoktam zárni az ajtómat álmomban kulcsra. Meg néha nekimegyek a falnak.. kiskoromban meg mindenkit felébresztettem, aztán visszamentem az ágyamba.

Érdekel hol van olyan biztosítás hogyan kell rákeresnem . Annyit tudok, hogy takarékszövetkezeti termék, temetésre lehet biztosítást kötni, ismerősöm csak úgy emlegeti koporsóbiztosítás. Hallot valaki ilyen termékről?

Legjobb válasz: Persze, több biztosítónak van ilyen terméke, azért rémlik neked úgy, hogy takarékszövetkezeti, mert a takszövökkel kooperáló Signal biztosítónak is van ilyen terméke. Íme: http://www.signal.hu/hu/kockazati_eletbiztositasaink.html De ahogy írtam is, ilyen van máshol is, nézz utána a többi biztosítónál is. Sok sikert!

Persze, több biztosítónak van ilyen terméke, azért rémlik neked úgy, hogy takarékszövetkezeti, mert a takszövökkel kooperáló Signal biztosítónak is van ilyen terméke. Íme: http://www.signal.hu/hu/kockazati_eletbiztositasaink.html De ahogy írtam is, ilyen van máshol is, nézz utána a többi biztosítónál is. Sok sikert!
Signal Testamentum, a piacon ez a legjobb.

Van olyan, hogy valaki úgy születik hogy tud rajzolni?

Legjobb válasz: Olyan van, hogy tehetség, adottság, érzék. Van olyan ember aki valamiben kiemelkedõbben teljesít kisebb erõfeszítéssel, míg mások, ha minden erejüket beleadják sem képesek ugyanazt elérni. Sok szorgalommal minden fejleszthetõ, legfeljebb nem lesz mûvész, vagy kiemelkedõ alak. Ez van. :) Jobb ezt elismerni, mint dacolni a természettel.

Olyan van, hogy tehetség, adottság, érzék. Van olyan ember aki valamiben kiemelkedõbben teljesít kisebb erõfeszítéssel, míg mások, ha minden erejüket beleadják sem képesek ugyanazt elérni. Sok szorgalommal minden fejleszthetõ, legfeljebb nem lesz mûvész, vagy kiemelkedõ alak. Ez van. :) Jobb ezt elismerni, mint dacolni a természettel.
Mit tekintesz rajzolásnak? Ha a gyerek életében elõször kezébe kap egy ceruzát, vagy széndarabot, nagy örömmel tapasztalja, hogy a saját keze által irányított vonalakat hagy maga után a papíron. Ez tekinthetõ rajzolásnak? Mert akkor a válasz: Igen. Ha arra gondolsz rajzolás alatt, hogy egybõl megörökít egy portrét, akkor a válasz: Nem. Még a gyerekrajzok egyszerû ábráit is egymástól lesik el, vagy szülõ/óvónéni mutatja meg. Picasso így fogalmazott: "Minden gyermek mûvész. A gond csak az, hogyan maradjon mûvész felnõtt korában is."
Már miért lenne? Van olyan, aki úgy születik, hogy tud járni vagy beszélni? A rajz egy tanulható dolog, csak valakiben jobban, másban kevésbé van meg a hajlam és a dolgok érzékelése.
A kérdező hozzászólása: úgy értem, hogy jól rajzolni mint picasso rajzolt anno
Nos ez azért érdekesebb kérdés, mint elsõre látszik:) Láttam egy mûsort, amiben egy agysérülés után az illetõ hirtelen elkezdett festeni. Persze kérdés, hogy elõtte azért nem festett, mert saját tudata gátolta ebben, vagy tényleg csak most tett szert erre a képességre. Ami viszont igaz szerintem, hogy gyakorlással meg lehet tanulni jó szinten rajzolni, de igazából nem is ez a kérdés, hanem az, hogy az egyén hogyan látja azt, amit le akar rajzolni. A meglátás a dolgok észrevétele, a kifejezni akarás és egyéb személyes dolgok miatt lesz egy rajz igazán jó..
hát mondjuk, egy csecsemõ, amint meg születik, nem fog tudni rajzolni.De mondjuk vannak ilyen "esõemberek" akik lehet egybõl tudnak más kisgyerek korukban.Megtanulni bárki megtud, az nem úgy van mint az éneklés, h csak az tud szépen énekelni, akinek szép a hangja.Rá kell jönni h hogyan rajzolj.Vagy inkább meg tanulni másként látni a dolgokat.Ha nagyon akarsz, te is megtanulhatsz.Csak ki kell kapcsolni az agyad, és nem gondolkozni semmin, csak rajzolni.Najó, hát leírni könnyû, megcsinálni már nem annyira :D

Valaki írna nekem egy olyan játékot ami kb. annyira élethű mint a Need For Speed Most Wanted de olyan hogy az a lényege, hogy te vagy a rendőr és neked kell elkapni az autókat (úgy hogy van még rendőr mellettem) Van olyan?

Ja és az lenne a legjobb ha multiplayer lehetne de nem muszály. Lehetne kicsit GTA jellegű hogy pl ki lehet szálni az autóból de az se fontos csak jó lenne.

Van olyan hogy punci függő? Van olyan vagy létetik olyan hogy valaki úgy remeg a punciért mint egy drogos?

Most komolyan kérdem viccet félre téve.

Legjobb válasz: persze, hogy van ne legyél már barom

persze, hogy van ne legyél már barom
Sok oldalú mint a deltoid mi? én nem punci függõ vagyok hanem kivánós pasas. :D napi 2x, 3x...
asszongyya "persze hogy van, ne legyél már barom" hahahahahaha szakadás... xDxDxD egyébként ja, én is az vagyok. gondolom a te kérdésed lényege...hogy van e még szexmániás srác.igen, van és én is az vagyok.jó képû, nagy [email protected], kedves, határozott, stb...sok oldalú...beis jövök a nõknél, csak az én fajtám és te fajtád elbúcsúzhat a hosszútávú kapcsitól...ennyi :) 23/F
Én ismerek pár ilyen embert, magam is közéjük tartozom. Az ilyen egyedeket egy közkeletû kifejezéssel férfiaknak nevezzük.
fiú vagy mi?
Te kanos kutya.
A kérdező hozzászólása: Miért hülye kérdés?
A kérdező hozzászólása: én?nem.vagy is néha már remegek egy jó dugásért, ugyanis nem dugtam már 3 hónapja..
Nem tudom hogy juthat ilyen hülye kérdés az eszedbe.
te az vagy?
Én is az vagyok, de csak babapunci függõ. Már nagyon hiányom van és elvonási tüneteim. :(

Van itt olyan valaki aki azért akar vagy akart elválni mert a párja mellet úgy érezte semmit nem ér?

Legjobb válasz: Én elváltam, mert mindenfelé csajozott, meg nem csalt. Ha ennyire nem érdeklem, minek húzzuk egymás idejét? Nem értem semmit, mert ahogy takarítok, fõzök, rendet tartok az hiányos, pontatlan, nem jó, nem elég szép... ahogy nõként kinézek, lehetne itt jobb, kisebb, nagyobb, szebb, simább, ahogy emberként közeledem lehetnék türelmesebb, vidámabb, stb. (Ezek után kérdem hogyan lennék?), és persze mindig olyan programjai voltak, ahová én nem mehettem vele... most akkor kérdem én, minek? A mostani páromnak tökéletes vagyok, megérte elengedni a rossz kapcsolatot és élni az életem tovább. Kinek-mi kell. Van, amit megéri, és van amit nem, erõltetni.

Én elváltam, mert mindenfelé csajozott, meg nem csalt. Ha ennyire nem érdeklem, minek húzzuk egymás idejét? Nem értem semmit, mert ahogy takarítok, fõzök, rendet tartok az hiányos, pontatlan, nem jó, nem elég szép... ahogy nõként kinézek, lehetne itt jobb, kisebb, nagyobb, szebb, simább, ahogy emberként közeledem lehetnék türelmesebb, vidámabb, stb. (Ezek után kérdem hogyan lennék?), és persze mindig olyan programjai voltak, ahová én nem mehettem vele... most akkor kérdem én, minek? A mostani páromnak tökéletes vagyok, megérte elengedni a rossz kapcsolatot és élni az életem tovább. Kinek-mi kell. Van, amit megéri, és van amit nem, erõltetni.
Sok kapcsolat ér így véget.Az évek múlásával minden természetessé válik, amit a másikért vagy a kapcsolatotokért teszel.Elmarad a tisztelet, a megbecsülés, és a köszönöm is egy-egy finom ebéd után. Nálunk már 15 év alatt sokszor volt ilyen mélypont.Szerencsére meg tudtuk beszélni a dolgot, mert a szeretet még megvan a másik iránt.
Szerintem emiatt sokan elgondolkodnak a válásról. Az az igazság, hogy általában eleve rossz párválasztás az oka annak, hogy az ember önbecsülése romokban hever egy kapcsolatban. Nincs egyenrangúság, ezt azonban nem lehet csak az "elnyomó" félre kenni. Eleve rossz a párválasztás persze, ha már ki kell harcolni az elismerést és a megbecsülést egy kapcsolatban, a párválasztás pedig ugye kétemberes dolog. Mint ahogy az is, hogy megszorongatom-e a tökeit annak, aki semmibevesz, vagy tovább játszom a mártírt - mert azért lássuk be, mi nõk képesek vagyunk a mártírkodásra rendesen. Szeretjük sajnálni magunkat. (elnézést, ha valaki magára vette - de az meg ugye nem véletlen.) Mindenesetre szerintem sokan szeretnének válni ilyen indokkal, de valamivel kevesebb azok száma, akik meg is teszik. Biztosan fogsz kapni az érintettektõl válaszokat.

Vízszűrő berendezés van felszerelve a konyhai csap mellé. Amiből jön a szűrt víz mindég olyan kék színű vízkő szerű van a kis csapon kőrbe. Ez a réz béléstől van? A réz úgy tudom nem egészséges. Tud erről valaki információt?

Legjobb válasz: a miénkkel ilyen soha nem fordult elõ. mikor cseréltél benne szûrõt? én kihívnám a cég emberét, gondolom volt valaki, aki felszerelte, vagy valami szakemberük...a réz azért van a csõben, mert fertõtlenít, de ott már vízköves sem lehet elméletileg.

a miénkkel ilyen soha nem fordult elõ. mikor cseréltél benne szûrõt? én kihívnám a cég emberét, gondolom volt valaki, aki felszerelte, vagy valami szakemberük...a réz azért van a csõben, mert fertõtlenít, de ott már vízköves sem lehet elméletileg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Nálunk a férjem szerelte fel, utmutató alapján nem cseréltünk szûrõt még, mert azt mondták, ha kevés vizet használunk róla, akkor nem kell sûrûn. Már megvettük az új szûrõt. 8 hónapja használjuk és napi3 l víz fogy kb el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Most leszereltük és elvittük a boltba. Azt mondták megjavítják, vagy kicserélik. Egyébként ez 26000 Ft-os szûrõ. Biztos vannak komolyabbak is. Nem tudom milyen tipust lehetne venni nem túl drágán.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és a fáradtságot. Ez tényleg nem drága. Le fogom cserélni a jelenlegit.

Létezik olyan, hogy valaki úgy vetél el, hogy észre sem veszi? Vagy mindenképp van olyankor vérzés és görcsölés?

Én már egy hete nem érzek semmit, ami arra utalna, hogy babát várok. Jelenleg 8 hetes vagyok, jöv?héten megyek dokihoz. Szerintetek lehet hogy elvetéltem?

Legjobb válasz: 12 hét elött van olyan ,hogy nem érzed. DE az ,hogy most mer nem beágyazódik csak van ugyhogy nem is kell feltétlenül bármit is érezned!!!!Ne agódj biztos minden renben!

12 hét elött van olyan , hogy nem érzed. DE az , hogy most mer nem beágyazódik csak van ugyhogy nem is kell feltétlenül bármit is érezned!!!!Ne agódj biztos minden renben!
8 hetesen, még nem kell feltétlenül bármit is érezned. Valaki így van ezzel, valaki úgy. Viszont a konkrét válaszom: igen. El lehet vetélni úgy is, hogy nem veszed észre. Olyan is van, hogy a baba egyszerûen felszívódik. Nem feltétlenül jár görcsökkel és vérrel.
Elsõ vagyok. De szerintem ne aggódj! Nem ritkaság, hogy korai kismamáknak ilyesmi az eszükbe jut. Majd ha már rugdos, nem fogsz kételkedni. :-))) Egy háromgyermekes anya vagyok 7 terhesség után...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Bízom benne hogy nincs gond, már nagyon várom a vizsgálatot.
En egyik terhessegem alatt sem ereztem semmi kulonoset az elso trimeszterben, max almosabb, faradtabb voltam. De semmi mas.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!