Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, semmi, de egyáltalán semmi (6 db)

Barátommal ha sexelünk nem érzem hogy élvezné! Elmegy meg minden igz gumi nélkül sokkal gyorsabban de gumival van olyan h 2 óra:S, Néha nyög de azon kívűl semmi! Élvezi egyáltalán? Mondjam meg neki hogy "nyögj már"?

Legjobb válasz: Mindenkinál máshogy jön. Vanaki hangot add az élvezetének, van aki nem. Nekem volt olyan bnõm, aki nem nagyon adott hangott vagy jelet annak, hogy jó lett volna neki, de volt olyan is aki egyszer véresre karmolta a hátamat. ez egyén függõ. Figyelj oda rá, a gesztusaira, a mozdulataira, abból is ki lehet venni, hogy jó-e neki, vagy sem. Krisz

Mindenkinál máshogy jön. Vanaki hangot add az élvezetének, van aki nem. Nekem volt olyan bnõm, aki nem nagyon adott hangott vagy jelet annak, hogy jó lett volna neki, de volt olyan is aki egyszer véresre karmolta a hátamat. ez egyén függõ. Figyelj oda rá, a gesztusaira, a mozdulataira, abból is ki lehet venni, hogy jó-e neki, vagy sem. Krisz
ez már a 3. kérdés a nyögésrõl 2 nap alatt.... lehet lepontozni de ahelyett vissza kéne olvasni
Szerintem ez a kérdés nem a nyögésrõl szól, hanem a gumiról. Gumival természetesen kevésbé élvezetes a szex, fõleg a fiúnak. Ugyanis a hüvelyváladék, ami síkosítaná a makkot is, az a gumi miatt nem érintkezik vele. Azt tanácsolom, hogy a barátod, mielõtt felveszi a gumit, nyálazza be a makkját bõségesen (vagy nyálazd be neki te). Az remek síkosítónak, az érzés meg majdnem olyan, mint az igazi! :)
elkpzeltem a jelnetet, nagyon vidám perceket szereztél nekem, két perce megfulladok a röhögéstõl elnézést kérek de tényleg

Van olyan fiú, aki nem veti meg a melegeket, semmi baja velük, de emellett egyáltalán nincsenek "olyan" hajlamai?

Csak mert eddigi tapasztalataim alapján azok a fiúk, akik nem vetik meg a melegeket, vagy azok, vagy csak kipróbálnák esetleg fiúval is. Vélemények?

Legjobb válasz: ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.

Ádám és Béla válasznál félrekattintottam, véletlen félig hasznosnak minõsítettem, bocsi érte :D Amúgy Brian Kinney mondta a QAF-ban hogy "Csak kétféle hetero létezik. Az egyik, aki szemtõl szembe utál, a másik pedig, aki a hátad mögött."
ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.
Én meg, aki megveti, annak kívánom, hogy az õ fia legyen meleg. Ugyanolyan ember mint te, semmiben sem érdemled meg jobban az életet mint õ.
Én meleg vagyok. Szóba nem állnék heteróval semmi pénzért. Megtanultam a leckét. Mindegyik csak bántott. Száradjon le a kezem, ha segítenék ezek után egynek is. Felõlem akár életveszélyben is lehetnek.
Ha van rajtuk megfelelõ hûtés akkor nem kell megvetni õket
utolsó: ennek mi értelme van? :O
A melegeket nem vetem meg, van egy meleg ismerõsöm aki nagyon jó arc, viszont a mocskos b*zikat megvetem. Õk lealacsonyítják a melegeket a viselkedésükkel. (értsd: meleg: normális, olyan mint te vagy én, dolgozik, normálisan öltözik, és nem veri nagydobra, hogy õ bizony nem heteró, b*zi: parádén mutogatja magát, hangoztatja, hogy õ bizony meleg meg ilyenek, de közben fiongja nincsen az igazi melegekrõl)
szerintem aki nem veti meg, annak vannak hajlamai is
A kérdező hozzászólása: Én sem vetem meg õket, sõt, szerintem a társadalom úgy lenne normális, ha ugyanolyan normális lenne mindkettõ, és ha választani sem kéne. tehát hogy az embereknek egyáltalán nem lenne fura, ha valaki meleg, mert az is ugyanoklyan normális lenne mintha hetero lenne. És akkor egyben meg is lenne oldva a túlnépesedés problémája is.
ez egy poén, am én irtam. azt hittem levágós, south park mr gerrison idézet
Én hetero vagyok és semmi bajom a melegekkel. Engem az sem zavar, ha két srác mellettem smárol. Nem bántanak vele, akkor meg kit érdekel mit csinálnak?
Én meleg vagyok, 17 éves, van néhány fiú ismerõsöm, barátaim, akik tudják rólam a dolgot, és teljesen jól megvagyunk, ugyanúgy engem is megkérdeznek mint a többi haverjukat hogy hogy vagyunk a pasimmal, ugyanúgy viselkednek velem mint bárkivel, viszont el nem tudnák képzelni, hogy bármiféle barátságnál szorosabb kapcsolatba kerüljenek egy férfival. Ezeket az embereket én az életem nagy ajándékainak tartom, mert kevés ilyennel találkoztam eddig. Ami viszont egy nagy átok, a szülõk általi el nem fogadás... de ez már egy másik kérdés :)
Én meleg vagyok de vagy olyan barátom, aki nagy nõfaló, mégis teljesen jól eldumálunk és jól kijövünk egymással. Ha valaki, na neki aztán tuti nincsenek meleg hajlamai, mégis barátjának tart engem. ;) 22F
Én mem vetem meg õket. Nem vagyok meleg, de vannal olyan ismerõseim, osztálytársaim:D emberek és ennyi. Aki meg meg veti õket az kapja be!
Neked van olyan, hogy hülyülsz egy haveroddal, és meglevesedik a sunád?
Hogy észrevesszük-e hogy feláll a farkunk? Sanszos.
Én észre veszem ha áll a farkam
Hülyülés= tapizás+szexuális témájú viccelõdés? Akkor igen, ha egy jó csajnak húzom az agyát feláll az egyszemû kígyó, ez azért van mert olyankor meg akarom dugni.
A farkának nincs olyan h jó haver csak olyan van h jó suna .....
szinte mindig, sõt most is persze h észrevesz...
Igen, elõfordul, és nem zavar.
Enyém az osztály vigyázzra is feláll...
Van!
Hát perzse! Nekem a mentruáció elmaradásán kívül semmi tünetem nem volt, és most a 11. héten még mindig nincs. De olyan is van, aki végig menstruál, így ritkán de elõfordul, hogy tényleg abszolút semmi jel nincs!
Szia! IGen van. Én is csak onnan vettem észre, hogy nem jött meg a menstruációm, viszont a teszt negatív lett ELÕSZÖR. 8 hetesen derült ki a második teszt elvégzése után. Nem voltam rosszul, semmi. Jelenleg 37 hetes terhes vagyok.
Én koraterhes vagyok. Nekem semmi panaszom nem volt sõt azt hittem meg fog jönni mert olyan érzésem volt. Sogórnõmnek se! Lehet, mert nagyon fiatalok vagyunk (õ 18 én meg 21) :)
van.Én 22 hetes terhes vagyok.Nekem se volt semmi tunetem.Csak most hogy már érezni a pici mozgását.
Hm....banán :3
Szerintem....három...de lehet hogy banán... de talán mégiscsak legyen egy xHaru
Azok nem jók -.- Csak BANÁN!!!....Asszem most megyek is és eszek :3
A kérdező hozzászólása: Én most ettem banánt :P Hmm....na és mi van a dinnyével? Vagy mondjuk a mandarinnal? :3 :)
Hm...a banán jó...igen...szeretem a banánt :3
A kérdező hozzászólása: Na de azért köszi :) xHaru, nem én vagyok fura hanem te vagy furcsa...hmm....vagy mindketten furák vagyunk?? :$ :D
Én...furcsa?....Hm...te fura vagy
Jaaa, hogy neked ötlet kell? Hát olyat adni most sajnos nem tudok:S:S:S:D
Hali, sztem itt kérdezd meg:) :) :) :) :) naruto.fan-site.hu/forum_temak
A kérdező hozzászólása: LoL xHaru, elég furcsa vagy XD :'D
A kérdező hozzászólása: dehogynem szeretem, és tudtam hogy sárga :D
Nem szereted? :// Amúgy sárga.
A kérdező hozzászólása: miyen banán?! XD miii?! :D
Akkor mégiscsak legyen banán?
A kérdező hozzászólása: 1, válaszoló: köszii!! igen, kicsit furi párosítás és nem is illenek össze, de csak ez jutott eszembe XDD Meg a KakaSaku... 2. válaszoló: MI VAN???!!! XDD
A kérdező hozzászólása: Értem! :'D A banános csokit szereted? :3 :)

Valami gond van velem, de mitől lehet vajon, hogy a mellem semmit sem nőtt? Egyáltalán tényleg semmit, olyan mint egy fiúnak, tényleg semmit nem nőtt meg, még melltartó se meg semmi sem kéne (persze azért veszek) de ez hogy lehet?

20 éves vagyok, persze az önbizalmam a szőnyeg alatt, annyira rossz látni, hogy a 12éves kisgyerekeknek már milyen szép mellük van, nekem meg nem fejlődött velem, egyszerűen nem bírom magam elfogadni, lehet hogy másnak ez semmi de nekem életromboló hatású, mi a gond a szervezetemmel.

Legjobb válasz: Szia! Ennek som minden oka lehet. Nem hiszem,hogy gond van a szervezeteddel. Menstruációd ha van, vagy elkezdtél pubertáskor szõrösödni, derekad nõiesedett, akkor nõi hormon van benned.Lehet, hogy egyszerûen ilyen a genetikád. Közvetlen rokonaid közül a nõknek is kis mellük van?

Szia! Ennek som minden oka lehet. Nem hiszem, hogy gond van a szervezeteddel. Menstruációd ha van, vagy elkezdtél pubertáskor szõrösödni, derekad nõiesedett, akkor nõi hormon van benned.Lehet, hogy egyszerûen ilyen a genetikád. Közvetlen rokonaid közül a nõknek is kis mellük van?
*elsõ vagyok, nem sok oka lehet
A kérdező hozzászólása: a családban mindenkinek nagy melle van hát koplaltam ezért már 3 éve nem jött meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!