Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, semmi, de (258 db)

Toxoplazmózis pozitív teszt esetén biztosan károsodott a magzat? Hogyan? Lehet olyan, hogy bár én elkapom, de ő nem? Ha elkapja, van olyan, hogy nem lesz tőle semmi baja?

Nem én vagyok az alany, csak az ismer?söm mesélte, hogy az anyának kés?n vették észre és kapott valami gyógyszert rá, és most azon idegeskedik hogy nem kezdték el id?ben a kezelést.

Legjobb válasz: Nekem is pozitív, de az számít, hogy mikor zajlott le a fertõzés. Ha terhesség elõtt, vagy az elsõ három hónapban, akkor biztos semmi baja sem lesz a babának! Mi a genetikust is megkérdeztük, direkt figyelt az uh-on, kereste a jeleit a babán, de azt mondta, hogy semmi sem utal toxoplazma fertõzésre. Antibiotikumos kezeléssel semmi bajuk nem lesz, nem hiszem, hogy késõn kezdték a kezelést. Ha lenne valami gond, valamelyik uh-n már látni kellett volna.

Nekem is pozitív, de az számít, hogy mikor zajlott le a fertõzés. Ha terhesség elõtt, vagy az elsõ három hónapban, akkor biztos semmi baja sem lesz a babának! Mi a genetikust is megkérdeztük, direkt figyelt az uh-on, kereste a jeleit a babán, de azt mondta, hogy semmi sem utal toxoplazma fertõzésre. Antibiotikumos kezeléssel semmi bajuk nem lesz, nem hiszem, hogy késõn kezdték a kezelést. Ha lenne valami gond, valamelyik uh-n már látni kellett volna.
A kérdező hozzászólása: az uh-n ez hogy látszik? miben tér el? egyébként az elsõ teszten negatív volt (ami a legelsõ vérvételen van) és most 25 hetes körüli, a mostani vérvételén lett pozitív, de nem kapta meg a védõnõtõl idõben, kb 3-4 hét eltelt mióta levették a vért. Ezért aggódik.

Mitől lehet az hogy a 4 hetes babám nagyon nehezen szedi a levegőt? Olyan mindha tele van az orrocskája, de nem láttok benne neki semmit.

Legjobb válasz: Ha állandóan csinálja, nézesd meg dokival. De ha csak néha, akkor szerintem nem gond. Az én 4 hetes lányom is ilyen. Néha olyan csöndben van , és alszik is, hogy megnézem, él-e, máskor meg úgy zihál, mint aki halálán van. És így is alszik, ezért is nehezen alszok mellette. De mi is szivattuk az orrát, de semmi nincs benne. Szóval még nem veszik egyenletesen a levegõt, így nem hiszem hogy gond lenne:-))

Ha állandóan csinálja, nézesd meg dokival. De ha csak néha, akkor szerintem nem gond. Az én 4 hetes lányom is ilyen. Néha olyan csöndben van , és alszik is, hogy megnézem, él-e, máskor meg úgy zihál, mint aki halálán van. És így is alszik, ezért is nehezen alszok mellette. De mi is szivattuk az orrát, de semmi nincs benne. Szóval még nem veszik egyenletesen a levegõt, így nem hiszem hogy gond lenne:-))
Mindenképpen próbáld meg kiszívni, hogy biztosan tudd, van-e benne valami. (sterimar orrspray után orrszívó porszívó jó páros) Utána ha úgy érzed vidd el orvoshoz, de õ is azt fogja elõször megkérdezni, hogy van-e válladék.

Akik július végére vannak kiírva, érzitek már a baba mocorgását? én 1 hete kezdtem csak érezni, de van olyan, hogy 2 napig semmi, aztán másnap is csak kb 2x. Nektek hogy van ez? Amúgy olyan jó érzés :-)

Legjobb válasz: Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.

Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.
Köszönöm a nyugtatást! Aranyosak vagytok. Valószínûleg nem is fekszem olyan sokat, hogy igazán megtudjam figyelni az apró rezzenéseket:(!Most már jobban figyelek:)
A kérdező hozzászólása: kedves 13:45-ös, ne ijedj meg! egyrészt sokan csak a 20. hét körül kezdik érezni, másrészt lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy Õ az :) elõször elég nehéz megkülömböztetni a gyomor morgásoktól szerintem, az ember el sem hiszi, hogy ez nem egy belsõ szerve volt, hanem rúgás :) nem lesz semmi baj!
Ugyan, ezt nem lehet általánositani!:) Nekem azt mondta az orvosom, hogy talán azért éreztem már a 14. héten a picur bejelentkezéseit, mert nagyon vékony a hasfalam.47 kg-mal kezdtem a terhességet.Nyugodj meg nemsokára te is érezni fogod ahogy mocorog.Próbáld ki azt, hogy mikor reggel felkelsz tedd a pocidra a kezed, és beszélgess hozzá.Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, és hidd el megérzed õt.Én ezt szoktam csinálni.Nekem bevállt.
Sziasztok. Most hogy olvastam a válaszokat nagyon kétségbe estem! Én Július 25-re vagyok kiírva, de sajnos én még nem éreztem a babát mozogni. Eddig annyira nem is aggódtam, mert azt mondták, hogy az elsõ babát gyakran csak a 20. hét körül érezni. Viszont most, hogy olvasom ti milyen hamar éreztétek, kicsit elkeseredtem. Remélem nincs semmi baj a babámmal....
Nekem a 16 hetes uh már 4D-s volt, de nagyon szégyenlõs a Drágám!Azért meglestük, igaz nem biztos, de ugy néz ki kicsi lány lesz.Ha igy lesz akkor Jázmin lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: én még nem tudom sajnos a nemét :( a 18. hetin nem volt hajlandó széttenni a lábát. De hamarosan megyünk 4D-re, talán majd akkor :) és Ti?
Sziasztok! Én július 27-ére vagyok kiírva a babóval. A picur elsõ mozgolódását február 13-án éreztem, pont a párom szülinapján. Elõször azt hittem csalóka érzés volt, de utána már biztos voltam benne, hogy õ az. Nekem olyan volt, mintha buborékok pukkantak volna el a pocakomba. Bár tegnap elég lusti volt a drágám, nem nagyon éreztette magát. Holnap magyünk Uh-ra, már nagyon várjuk! Ti tudjátok már a babó nemét?
Szia! Én július 14-re vagyok kiírva!És 18.héttõl érzem mindennap!Van hogy csak egy -két böködés van egész nap!Van hogy egész délelõtt ki akarja rúgni a ház oldalát!De amikor keveset mozog, a frász kerülget!Tegnap voltam tanácsadáson, és mondtam is védõnõnek, hogy tegnapelõtt nagy volt a csend!Azt mondta, hogy ha megjön a doki megnézik a szívhangot!Hogy megnyugodjak!Mire a doki odaért akkorát rúgott az oldalamba, hogy még én is meglepõdtem!Szerintem ilyenkor csak szórakozik velem!:) ))Várom már, hogy egy kicsit nagyobb legyen és minden nap erõsen érezzem!:) ))Üdv:20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: én amúgy remekül vagyok, a rosszullétek kb a 11. héten elmúltak, és azóta semmi gondom, bár néha nagyon tud feszülni a hasam, ami kellemetlen, de még mindig jobb, mint a hányinger volt :) híztam 4 kg-t (19 hetes leszek pénteken), de úgy gondolom, ez még belefér!
Sziasztok! Én júni 27-re vagyok kiírva.Már a 14. héttõl kezdve érzem mocorogni a kismanómat.Bár az utóbbi 3-4 napban eléggé inkativ a drágám.Van mikor csak azt érzem, hogy helyezkedik, ez olyan érzés mintha a bõröm alatt elsuhanna "valami", de van mikor elég határozottan rugdos egyet kettõt.Átalában akkor mikor elpihenek.Õ akkor kezd ficeregni.Csodás érzés.Amugy hogy vagytok?Jó olyanokkal beszélni akiknek velem egy idõs a babójuk. 26 éves km
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Te kb 2 héttel elõttem vagy, szóval tapasztaltabb :) ezért kérdezem, hogy mikor kezdett napi rendszerességû lenni a mozgás érzése? vagy még most sem az?
Szia!Én július 11.-re vagyok kiírva. Én is olyasmit éreztem mikor valaki az ujjával bökdösne.
A kérdező hozzászólása: szia! én is júli 24-re vagyok kiírva :) nekem inkább olyan érzésem van, mint ha a mutatóujjammal tompán bökdösném magamat, csak ugye belülrõl. de én is várom már, hogy még jobban érezzem, mert tényleg megnyugtató, végre kézzel fogható jele van, hogy minden oké odabent :)
Én juli 27-re vagyok kiirva már két hete érzem elöször bugyogás, rezgés, kis kopogás volt..azóta 1 nap kivételével midnennap jelentkezik szerencsére:) de ne ijedjen meg sennki ha még nem mozog, ilyenkor még nem vészes.

Windows 7-hez van CMI8738 driver ami ténylegesen működik? 5.1es hangkártyám és hangfalszettem van, de csak 2. 0ának ismeri fel, hiába állítok bármit rajta. Xp-n semmi gond nem volt. Van olyan driver ami működik rendesen? Valaki valamit?

Legjobb válasz: Ha minden igaz még sehol semmin sem szól az 5.1 Csak 2 vagy 3 hangfal, ilyen-olyan trükkökkel pár embernek sikerül megoldani. És nekem is ugyan ez a hangkártya van, 5.1-gyel, és 2 vagy 3 szokott szólni.

Ha minden igaz még sehol semmin sem szól az 5.1 Csak 2 vagy 3 hangfal, ilyen-olyan trükkökkel pár embernek sikerül megoldani. És nekem is ugyan ez a hangkártya van, 5.1-gyel, és 2 vagy 3 szokott szólni.
A kérdező hozzászólása: most vettem a hangcuccot... tulajdonképpen akkor fölöslegesen?? áh szarok bele, vissza rakom az xpt...
Van virtualizált XP környezet a Win7-ben, addig használhatod azt is. Ha érdekel írj aztán elmondom mit hogyan. Sajnos a Win7-ben még nem támogatott ez a dolog, de a következõ csomagban benne lesz elvileg.
A kérdező hozzászólása: sajnos nemtudok írni privátot, ezért csak ide tudom: Kérlek mond el hogyan lehet ezt a "virtuális" xpt használni win7ben. köszi

Most van tejem vagy nincs? Van olyan hogy átázom, de olyan is hogy hiába szopik a babám nem jön neki semmi. Olyankor feszül és nagyon sír. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Amikor "nem jön semmi" akkor tégyleg nincs tejed? nem tudod fejni sem? Nem lehet, hogy a baba szop rosszul, nem kapja be a bimbót, türelmetlen......?

Amikor "nem jön semmi" akkor tégyleg nincs tejed? nem tudod fejni sem? Nem lehet, hogy a baba szop rosszul, nem kapja be a bimbót, türelmetlen......?
Én már jó ideje nem tudok fejni, mert semmi nem jön, de a babám tud enni, szépen nõ, hízik, úgyhogy ez nem egy tuti módszer.
Persze, van tejed! Amikor átázik a ruhád, elõtte figyeld meg, hogy mit érzel (beindul a tejleadó reflex, olyan feszülõs, bizsergetõs érzés). Ha ugyanezt érzed akkor is, amikor a baba elkezd enni - persze nem azonnal, hanem egy kicsi cumizás után -, akkor semmi gond. Eszik, nõni fog, stb. Lehet, hogy nagyon spriccol neki a tejcsi, azt nem szereti, vagy sok levegõt nyel, ... nagyon sok oka lehet, hogy sírni kezd. Szoptatsd igény szerint, akkor nem lehet gond! .... Az elõttem írónak: az, hogy egyszer kevesebbet, egyszer többet eszik a baba, az normális. Mint ahogy mi sem vagyunk egyformán éhesek. (Én is mértem egy hónapos koráig a kicsim anno a magam megnyugtatására. Azután akkor szoptattam, amikor csak akarta. Minden rendben volt, õ is meg én is nyugodtak voltunk. A szoptatós tea meg nagyon jó - szélhajtó és görcsoldó keverékek vannak benne, ami átjut az anyatejbe is -, de nem attól, hanem a sok folyadéktól, a vegyes étrendtõl és a stresszmentes, nyugodt napoktól lesz tejed. Úgyhogy no para, ne aggódj, babázz és szoptass boldogan!)
Próbáld szívóval 1-2 leszívni, csak "teszt"bõl (nem kell elektromos, jó a kézi is, ha van tej úgyis jön.) Ha látod hogy van tejcsid, akkor valószínû nincs baj. Csomók nincsenek a melledben? Mert azok a feleslegesen pangó tej-szigetek, szó szerint szét kell masszírozni, mert lefogják a tej útját!
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon türelmetlen, és mohon eszik. Nem szoktam fejni, mert nincs rá idõm mellette.
Az is lehet (ha feszít a baba) hogy mohón evett, sok levegõt nyel.Büfiztesd egy kicsit és utána etesd tovább. És türelem.szerintem van elég tejed, csak meg kell tanultotok együtt enni.
Hány hónapos a babád?
A kérdező hozzászólása: Már elmúlt 3hónapos, de a kezdetektõl ez van. Eleinte fejtem, de nagyon soká tartott még lejött elegendõ mennyiség. De olyan is sokszor volt hogy teljesen átáztam. Ezért nem értem!? Szoktam masszírozni a mellem, de eddig még nem vettem észre csomót.

Barátommal ha sexelünk nem érzem hogy élvezné! Elmegy meg minden igz gumi nélkül sokkal gyorsabban de gumival van olyan h 2 óra:S, Néha nyög de azon kívűl semmi! Élvezi egyáltalán? Mondjam meg neki hogy "nyögj már"?

Legjobb válasz: Mindenkinál máshogy jön. Vanaki hangot add az élvezetének, van aki nem. Nekem volt olyan bnõm, aki nem nagyon adott hangott vagy jelet annak, hogy jó lett volna neki, de volt olyan is aki egyszer véresre karmolta a hátamat. ez egyén függõ. Figyelj oda rá, a gesztusaira, a mozdulataira, abból is ki lehet venni, hogy jó-e neki, vagy sem. Krisz

Mindenkinál máshogy jön. Vanaki hangot add az élvezetének, van aki nem. Nekem volt olyan bnõm, aki nem nagyon adott hangott vagy jelet annak, hogy jó lett volna neki, de volt olyan is aki egyszer véresre karmolta a hátamat. ez egyén függõ. Figyelj oda rá, a gesztusaira, a mozdulataira, abból is ki lehet venni, hogy jó-e neki, vagy sem. Krisz
ez már a 3. kérdés a nyögésrõl 2 nap alatt.... lehet lepontozni de ahelyett vissza kéne olvasni
Szerintem ez a kérdés nem a nyögésrõl szól, hanem a gumiról. Gumival természetesen kevésbé élvezetes a szex, fõleg a fiúnak. Ugyanis a hüvelyváladék, ami síkosítaná a makkot is, az a gumi miatt nem érintkezik vele. Azt tanácsolom, hogy a barátod, mielõtt felveszi a gumit, nyálazza be a makkját bõségesen (vagy nyálazd be neki te). Az remek síkosítónak, az érzés meg majdnem olyan, mint az igazi! :)
elkpzeltem a jelnetet, nagyon vidám perceket szereztél nekem, két perce megfulladok a röhögéstõl elnézést kérek de tényleg

Van olyan fiú, aki nem veti meg a melegeket, semmi baja velük, de emellett egyáltalán nincsenek "olyan" hajlamai?

Csak mert eddigi tapasztalataim alapján azok a fiúk, akik nem vetik meg a melegeket, vagy azok, vagy csak kipróbálnák esetleg fiúval is. Vélemények?

Legjobb válasz: ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.

Ádám és Béla válasznál félrekattintottam, véletlen félig hasznosnak minõsítettem, bocsi érte :D Amúgy Brian Kinney mondta a QAF-ban hogy "Csak kétféle hetero létezik. Az egyik, aki szemtõl szembe utál, a másik pedig, aki a hátad mögött."
ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.
Én meg, aki megveti, annak kívánom, hogy az õ fia legyen meleg. Ugyanolyan ember mint te, semmiben sem érdemled meg jobban az életet mint õ.
Én meleg vagyok. Szóba nem állnék heteróval semmi pénzért. Megtanultam a leckét. Mindegyik csak bántott. Száradjon le a kezem, ha segítenék ezek után egynek is. Felõlem akár életveszélyben is lehetnek.
Ha van rajtuk megfelelõ hûtés akkor nem kell megvetni õket
utolsó: ennek mi értelme van? :O
A melegeket nem vetem meg, van egy meleg ismerõsöm aki nagyon jó arc, viszont a mocskos b*zikat megvetem. Õk lealacsonyítják a melegeket a viselkedésükkel. (értsd: meleg: normális, olyan mint te vagy én, dolgozik, normálisan öltözik, és nem veri nagydobra, hogy õ bizony nem heteró, b*zi: parádén mutogatja magát, hangoztatja, hogy õ bizony meleg meg ilyenek, de közben fiongja nincsen az igazi melegekrõl)
szerintem aki nem veti meg, annak vannak hajlamai is
A kérdező hozzászólása: Én sem vetem meg õket, sõt, szerintem a társadalom úgy lenne normális, ha ugyanolyan normális lenne mindkettõ, és ha választani sem kéne. tehát hogy az embereknek egyáltalán nem lenne fura, ha valaki meleg, mert az is ugyanoklyan normális lenne mintha hetero lenne. És akkor egyben meg is lenne oldva a túlnépesedés problémája is.
ez egy poén, am én irtam. azt hittem levágós, south park mr gerrison idézet
Én hetero vagyok és semmi bajom a melegekkel. Engem az sem zavar, ha két srác mellettem smárol. Nem bántanak vele, akkor meg kit érdekel mit csinálnak?
Én meleg vagyok, 17 éves, van néhány fiú ismerõsöm, barátaim, akik tudják rólam a dolgot, és teljesen jól megvagyunk, ugyanúgy engem is megkérdeznek mint a többi haverjukat hogy hogy vagyunk a pasimmal, ugyanúgy viselkednek velem mint bárkivel, viszont el nem tudnák képzelni, hogy bármiféle barátságnál szorosabb kapcsolatba kerüljenek egy férfival. Ezeket az embereket én az életem nagy ajándékainak tartom, mert kevés ilyennel találkoztam eddig. Ami viszont egy nagy átok, a szülõk általi el nem fogadás... de ez már egy másik kérdés :)
Én meleg vagyok de vagy olyan barátom, aki nagy nõfaló, mégis teljesen jól eldumálunk és jól kijövünk egymással. Ha valaki, na neki aztán tuti nincsenek meleg hajlamai, mégis barátjának tart engem. ;) 22F
Én mem vetem meg õket. Nem vagyok meleg, de vannal olyan ismerõseim, osztálytársaim:D emberek és ennyi. Aki meg meg veti õket az kapja be!

Nem rág? Van olyan 25 hónapos baba aki nem akar harapni, rágni? Semmi szervi baja nincs az orvos türelemre int de tényleg van még ilyen gyerek vagy csak az én fiam ilyen

mindent megeszik , apró darabosan de nem eszik kiflit ilyesmit, a zsemléb?l h avéletlenül leharap egy nagyobb darabott kiköpi segítsetek!!!!! köszöönöm

Legjobb válasz: 2 éves kisgyereknek már azért legalább egy kiflivel meg kellene bírkóznia... Amúgy az én fiam is lustika volt,de 1 éves kora óta azért gyûri a kiflit,kenyeret ilyesmit.. Bundás kenyeret nem próbáltad? Az az én válogatós fiam pl nagyon szereti. Nálunk is van olyan,hogy nincs kedve a kenyérhez,de mi sem eszünk minden nap...

2 éves kisgyereknek már azért legalább egy kiflivel meg kellene bírkóznia... Amúgy az én fiam is lustika volt, de 1 éves kora óta azért gyûri a kiflit, kenyeret ilyesmit.. Bundás kenyeret nem próbáltad? Az az én válogatós fiam pl nagyon szereti. Nálunk is van olyan, hogy nincs kedve a kenyérhez, de mi sem eszünk minden nap...
Az én fiam is ilyen, és éppen 25 hónapos.Én sem tudom, mi van vele, ill. gyanakszom, de többféle lehetõség felmerült.Van h összerágja, de kiköpi.Van h a pépeset is a szájában tartja sokáig, végül lenyeli, de így katasztrófa az evés, annyira lassú.Amúgy is rossz étvágyú.Picinek nagyon bukós volt, és hasfájós is nagyon.Foga az összes kint van, de lusta(?) rágni, nyelni.Ezen kívül az égvilágon minden tárgyat, szöszt, kis mûanyag darabokat a szájába vesz(még mindig), de tudja h lenyelni nem szabad, ez a kényszer nagyon erõs benne, és a tiltás is, h nem szabad lenyelni.Ezért lehet h a kajára is kiterjesztette ezt a gátlást.A múltkor a szájába vett egy papírfecnit, leszaladt a torkán úgy szedtem ki neki, majdnem megfulladt(ilyen még nem volt), és utána 1 hétig egyáltalán semmit sem evett, az apja a szájába adott egy kanál joghurtot, erre összehányta a kanapét, annyira félt, hogy újból megfulladhat.Azóta már rendbejött.Ha ez nem változik, akkor megyünk orvoshoz.
Pont így volt nekem is a fiammal borzasztóan aggódtam. Aztán bölcsibe került (majd oviba) azóta tökéletesen rág de nagyon válogatós még mindig szóval amit szeret az akármilyen darabos is legyen, megeszi amit utál azt meg nem. Ami probléma inkább hogy nagyon beszédhibás és a logopédus szerint ez ennek is köszönhetõ hogy nem elég erõsek és fejlettek a száj körüli és egyéb beszédképzõ izmok. Amúgy õ is ilyen volt amit a második írt, hogy mindent a szájába vett egész sokáig.Még 2.5 évesen se lehetett vele se rajzolni se gyurmázni se semmi mert egyfolytában rágcsálni, enni akarta a ceruzát-gyurmát.
Igen, most hogy így mondod, még én sem mertem elõvenni a gyurmát, vízfestéket, ceruzát, tollat megrágja(mondjuk ezekkel elrajzolgat), pedig még már mindenki más ezekkel játszik gond nélkül.És nem is beszél, csak pár szót, most nagyon elkezdtem aggódni..
A kérdező hozzászólása: köszönom mindenkinek, akkor nem vagyunk egyedül a problémával.....kellelemes ünnepeket
A harmadik vagyok, de látod, van remény:) ) Én fiam rág-eszik-beszél 4 éves:) ) Igaz hogy logopédushoz jár, na de vannak ezzel így pár ezren rajta kívül:)

Megvan a baba? 6+2 terhes vagyok, de se szívhang, se tünet, se semmi. A doki lát egy petezsákot, de semmi. Van olyan, hogy üres a petezsák? 2 hét múlva hívott vissza.

Legjobb válasz: Szia!Hát azt nem tudom hogy van-e üres petezsák de azt igen hogy a 7. 8. hét körül kezd verni a szív.valószínû azért hívott vissza két hét múlva mert akkor már biztosan lesz szívmûködés.

Szia!Hát azt nem tudom hogy van-e üres petezsák de azt igen hogy a 7. 8. hét körül kezd verni a szív.valószínû azért hívott vissza két hét múlva mert akkor már biztosan lesz szívmûködés.
persze, hogy van olyan, hogy üres. nekem mindkét terhességemnél üres volt, aztán 2 hét múlva, most pedig 3 hét múlva már volt benne egy kicsi embrió :) 6 hetesen semmi!!! de tényleg semmi tünetem nem volt, csak többet pisiltem. 7. héttõl aztán jött minden, és azóta is tart, bár már vége lehetne úgyhogy ne aggódj!!! élvezd a kismamaságot :) 12hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De én tényleg semmit nem érzek, mintha semmi nem lenne.Teszt pozitív, doki még vár, hogy kimondja.
Szia!6 hetesen csak a petezsákot látta a dokim így visszahívott 2 hét múlva.Már vert a kis szíve!Most 11 hetes vagyok.Semmi tünetem nem volt, a melleim a 9.héttõl fájnak!Nyugi:)
Sajnos van olyan, hogy üres petezsák ezt más néven "üres terhességnek" hívják.Túlnyomó részt ilyenkor nincs baba :( Persze vannak kivételek.Nekem már 5 hetesen, hüvelyin látta a babát és már szívhangot is hallgattunk! Egy 13, 5 hetes kismama

Vannak olyan fiuk akiknek nagyon sok lany baratnojuk van, de megsem akarnak toluk semmit?

Legjobb válasz: Én épp a napokban tettem ki egy kérdést,hogy szeretnék lány barátot/barátokat.És nem akarok semmi olyasmit,van csajom. Szerintem általában a nõk jobb társaság,értelmesebbek is,és nem változnak meg,ha a közelbe kerül valami jól kinézõ valaki.

Én épp a napokban tettem ki egy kérdést, hogy szeretnék lány barátot/barátokat.És nem akarok semmi olyasmit, van csajom. Szerintem általában a nõk jobb társaság, értelmesebbek is, és nem változnak meg, ha a közelbe kerül valami jól kinézõ valaki.
Én lány vagyok, de nekem sok olyan fiú barátom van, akikkel csak haver-barátok vagyunk, nem akarnak tõlem semmit és ez fordítva is igaz... (egyébként kedves 1#, én pont fordítva tapasztaltam, a fiú társaság sokkal jobb, mert a lányok idióták lesznek ha valaki megtetszik nekik xD)
Nekem relatíve sok csaj haverom volt mindig. Nem mondom, hogy nem volt köztük olyan, akivel nem bántam volna, ha lesz valami, de többnyire nem akartam tõlük semmit.
#1 - "nem változnak meg, ha a közelbe kerül valami jól kinézõ valaki" - ez nagyon nem igaz, sajnos. Kérdezõ: igen, vannak ilyenek. Bár elõfordul, hogy az egyik fél mindig "többet" akar, viszont ettõl még lehet rendes fiú-lány barátság.
Remélem vannak ilyenek, de eddig, majdnem minden fiú barátom rám nyomult.
nekem is vannak lány barátaim, nem is kevés. Sok embertõl hallottam hogy akkor van fiú-lány barátság ha egyik se jön be a másiknak de szerintem ez se feltétlen igaz.
1. vagyok megint. Úgy szokott lenni, hogy én jövök be a lány barátoknak.Ezt általában akkor vallják be, amikor már vagyok valakivel, utánna meg már ugye mindegy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!