Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, semmi, (762 db)

Miért alkalmatlan az összes politikus a feladatára, és miért van olyan érzésem, hogy itt a büdös életben nem fog semmi jóra fordulni?

A teljes ép eszűség ellenére is sorozatos állatságokkal rukkolnak ki,már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon,annyira nyilvánvalóan hülyék ahhoz amit csinálnak.

Legjobb válasz: > Miért alkalmatlan az összes politikus a feladatára Mert aki alkalmas lenne, az nem jut oda. > miért van olyan érzésem, hogy itt a büdös életben > nem fog semmi jóra fordulni? Én is pont így érzem. A jelenleg parlamentben ülõ pártoknak egyetlen célja van: odakerülni a húsosfazékhoz. Ezek a bandák kizárólag a saját érdekeiket képviselik. Gyakorlatilag magyarországon jelenleg nincs olyan párt, amire rá lehetne bízni egy ország vezetését... > már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon Jelentõsen túlbecsülöd a szavazópolgárok átlagintelligenciáját. Rettenetes mennyiségû ember képes kritikátlanul besz*pni gyakorlatilag bármit!

> Miért alkalmatlan az összes politikus a feladatára Mert aki alkalmas lenne, az nem jut oda. > miért van olyan érzésem, hogy itt a büdös életben > nem fog semmi jóra fordulni? Én is pont így érzem. A jelenleg parlamentben ülõ pártoknak egyetlen célja van: odakerülni a húsosfazékhoz. Ezek a bandák kizárólag a saját érdekeiket képviselik. Gyakorlatilag magyarországon jelenleg nincs olyan párt, amire rá lehetne bízni egy ország vezetését... > már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon Jelentõsen túlbecsülöd a szavazópolgárok átlagintelligenciáját. Rettenetes mennyiségû ember képes kritikátlanul besz*pni gyakorlatilag bármit!
Manapság már nem olyanok a politikusok, mint mondjuk 1800-ban. Itt már senki nincs a népért, csak a pénzért.
Igazából nem hülyék. Ha azt vesszük, hogy mik az õ érdekeik, akkor nagyon is jól csinálják, amit csinálnak.
A poltikusokat nem azért választják meg, mert olyan okosak és jó szakemberek. Akkor a Magyar Tudományos Akadémia ülne a parlamentben. De ez nem is elvárás, ezért bízzák a politikusok a szakmai munkát a minisztériumokra és megbízottakra. Oda azért akárki nem kerülhet be. A demokráciákban a választójog és a választhatóság nincs korlátozva szakképzettség, munkatapasztalat, IQ szint, nemesi rang, vagyoni helyzet meg hasonlók alapján, csak a betöltött 18 év az elõírás. És a világban egyre több országban veszik át ezt a politikai rendszert, mert bár nem tökéletes, de ennél sokkal jobbat még sehol sem találtak ki. Ne hidd, hogy a diktatúrákban kisebb a korrupció! Kínában is van bõven.
"már egy 8 éves kisgyerek is simán átlát a hazugságaikon, annyira nyilvánvalóan hülyék ahhoz amit csinálnak." Ez a kormányzati kommunikáció célja: tenni a hülyét mert még mindig jobb (nekik) ha hülyének nézi õket az ország mintha rájönne: ezek se hülyék csak minden energiájukat és intelligenciájukat lefoglalja a sok szabad rablás. Utóbbi esetén ugyanis kõ kövön nem maradna (gondoljunk csak az õszödi beszédre: elég volt EGYETLEN párt EGYETLEN zárt gyûlésének hanganyagát meghallgatniuk az embereknek, kimagyarázhatatlan bizonyítékot kaptak arról hogy egy egész párt hazudozott nekik éveken át, erre a fél ország tüntetett stb. - ha mindegyik pártról elõkerülne ilyen bizonyíték minimum forradalom lenne, azt pedig pont a politikusok akarják a legkevésbé)
A kérdező hozzászólása: Ha a lopásra, sikkasztásra, mutyizásra gondolsz, ahhoz valóban jól értenek. Viszont ami az igazi munkájuk lenne, abban segg hülyék mind. Kínában csinálják jól, ott az ilyen férgeket életfogytigra, sokszor pedig halálra is ítélik. Ezek viszont büntetlenül garázdálkodhatnak.
Kedves Kérdezõ! PONT az a munkájuk, hogy az országot teljesen kivéreztessék, eladósítsák, a nemzeti tudatot letörjék, az õslakosságot ellehetetlenítsék. Ez a munkájuk! Értenek is hozzá! JAAAAA, hogy az embereknek kifelé azt kommunikálják, amit hallani akarnak az más kérdés. LÁTSZÓLAGOS támogatottságuk van csak. Tényleges támogatottság, olyan elenyészõ, hogy valójában nem tudnának kormányozni. Jönnek a választások... Elhintik a rizsát, hogy milyen jóóó lesz Neked és választások után döbben rá mindenki hogy rosszabb mint volt és ez teljesen pártfüggetlen jelenség. Hazudni tudnak, de a valódi munkájuk az adott ország kiszipolyozása. Abban viszont JÓK!

Toxoplazmózis pozitív teszt esetén biztosan károsodott a magzat? Hogyan? Lehet olyan, hogy bár én elkapom, de ő nem? Ha elkapja, van olyan, hogy nem lesz tőle semmi baja?

Nem én vagyok az alany, csak az ismer?söm mesélte, hogy az anyának kés?n vették észre és kapott valami gyógyszert rá, és most azon idegeskedik hogy nem kezdték el id?ben a kezelést.

Legjobb válasz: Nekem is pozitív, de az számít, hogy mikor zajlott le a fertõzés. Ha terhesség elõtt, vagy az elsõ három hónapban, akkor biztos semmi baja sem lesz a babának! Mi a genetikust is megkérdeztük, direkt figyelt az uh-on, kereste a jeleit a babán, de azt mondta, hogy semmi sem utal toxoplazma fertõzésre. Antibiotikumos kezeléssel semmi bajuk nem lesz, nem hiszem, hogy késõn kezdték a kezelést. Ha lenne valami gond, valamelyik uh-n már látni kellett volna.

Nekem is pozitív, de az számít, hogy mikor zajlott le a fertõzés. Ha terhesség elõtt, vagy az elsõ három hónapban, akkor biztos semmi baja sem lesz a babának! Mi a genetikust is megkérdeztük, direkt figyelt az uh-on, kereste a jeleit a babán, de azt mondta, hogy semmi sem utal toxoplazma fertõzésre. Antibiotikumos kezeléssel semmi bajuk nem lesz, nem hiszem, hogy késõn kezdték a kezelést. Ha lenne valami gond, valamelyik uh-n már látni kellett volna.
A kérdező hozzászólása: az uh-n ez hogy látszik? miben tér el? egyébként az elsõ teszten negatív volt (ami a legelsõ vérvételen van) és most 25 hetes körüli, a mostani vérvételén lett pozitív, de nem kapta meg a védõnõtõl idõben, kb 3-4 hét eltelt mióta levették a vért. Ezért aggódik.

Akik július végére vannak kiírva, érzitek már a baba mocorgását? én 1 hete kezdtem csak érezni, de van olyan, hogy 2 napig semmi, aztán másnap is csak kb 2x. Nektek hogy van ez? Amúgy olyan jó érzés :-)

Legjobb válasz: Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.

Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.
Köszönöm a nyugtatást! Aranyosak vagytok. Valószínûleg nem is fekszem olyan sokat, hogy igazán megtudjam figyelni az apró rezzenéseket:(!Most már jobban figyelek:)
A kérdező hozzászólása: kedves 13:45-ös, ne ijedj meg! egyrészt sokan csak a 20. hét körül kezdik érezni, másrészt lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy Õ az :) elõször elég nehéz megkülömböztetni a gyomor morgásoktól szerintem, az ember el sem hiszi, hogy ez nem egy belsõ szerve volt, hanem rúgás :) nem lesz semmi baj!
Ugyan, ezt nem lehet általánositani!:) Nekem azt mondta az orvosom, hogy talán azért éreztem már a 14. héten a picur bejelentkezéseit, mert nagyon vékony a hasfalam.47 kg-mal kezdtem a terhességet.Nyugodj meg nemsokára te is érezni fogod ahogy mocorog.Próbáld ki azt, hogy mikor reggel felkelsz tedd a pocidra a kezed, és beszélgess hozzá.Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, és hidd el megérzed õt.Én ezt szoktam csinálni.Nekem bevállt.
Sziasztok. Most hogy olvastam a válaszokat nagyon kétségbe estem! Én Július 25-re vagyok kiírva, de sajnos én még nem éreztem a babát mozogni. Eddig annyira nem is aggódtam, mert azt mondták, hogy az elsõ babát gyakran csak a 20. hét körül érezni. Viszont most, hogy olvasom ti milyen hamar éreztétek, kicsit elkeseredtem. Remélem nincs semmi baj a babámmal....
Nekem a 16 hetes uh már 4D-s volt, de nagyon szégyenlõs a Drágám!Azért meglestük, igaz nem biztos, de ugy néz ki kicsi lány lesz.Ha igy lesz akkor Jázmin lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: én még nem tudom sajnos a nemét :( a 18. hetin nem volt hajlandó széttenni a lábát. De hamarosan megyünk 4D-re, talán majd akkor :) és Ti?
Sziasztok! Én július 27-ére vagyok kiírva a babóval. A picur elsõ mozgolódását február 13-án éreztem, pont a párom szülinapján. Elõször azt hittem csalóka érzés volt, de utána már biztos voltam benne, hogy õ az. Nekem olyan volt, mintha buborékok pukkantak volna el a pocakomba. Bár tegnap elég lusti volt a drágám, nem nagyon éreztette magát. Holnap magyünk Uh-ra, már nagyon várjuk! Ti tudjátok már a babó nemét?
Szia! Én július 14-re vagyok kiírva!És 18.héttõl érzem mindennap!Van hogy csak egy -két böködés van egész nap!Van hogy egész délelõtt ki akarja rúgni a ház oldalát!De amikor keveset mozog, a frász kerülget!Tegnap voltam tanácsadáson, és mondtam is védõnõnek, hogy tegnapelõtt nagy volt a csend!Azt mondta, hogy ha megjön a doki megnézik a szívhangot!Hogy megnyugodjak!Mire a doki odaért akkorát rúgott az oldalamba, hogy még én is meglepõdtem!Szerintem ilyenkor csak szórakozik velem!:) ))Várom már, hogy egy kicsit nagyobb legyen és minden nap erõsen érezzem!:) ))Üdv:20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: én amúgy remekül vagyok, a rosszullétek kb a 11. héten elmúltak, és azóta semmi gondom, bár néha nagyon tud feszülni a hasam, ami kellemetlen, de még mindig jobb, mint a hányinger volt :) híztam 4 kg-t (19 hetes leszek pénteken), de úgy gondolom, ez még belefér!
Sziasztok! Én júni 27-re vagyok kiírva.Már a 14. héttõl kezdve érzem mocorogni a kismanómat.Bár az utóbbi 3-4 napban eléggé inkativ a drágám.Van mikor csak azt érzem, hogy helyezkedik, ez olyan érzés mintha a bõröm alatt elsuhanna "valami", de van mikor elég határozottan rugdos egyet kettõt.Átalában akkor mikor elpihenek.Õ akkor kezd ficeregni.Csodás érzés.Amugy hogy vagytok?Jó olyanokkal beszélni akiknek velem egy idõs a babójuk. 26 éves km
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Te kb 2 héttel elõttem vagy, szóval tapasztaltabb :) ezért kérdezem, hogy mikor kezdett napi rendszerességû lenni a mozgás érzése? vagy még most sem az?
Szia!Én július 11.-re vagyok kiírva. Én is olyasmit éreztem mikor valaki az ujjával bökdösne.
A kérdező hozzászólása: szia! én is júli 24-re vagyok kiírva :) nekem inkább olyan érzésem van, mint ha a mutatóujjammal tompán bökdösném magamat, csak ugye belülrõl. de én is várom már, hogy még jobban érezzem, mert tényleg megnyugtató, végre kézzel fogható jele van, hogy minden oké odabent :)
Én juli 27-re vagyok kiirva már két hete érzem elöször bugyogás, rezgés, kis kopogás volt..azóta 1 nap kivételével midnennap jelentkezik szerencsére:) de ne ijedjen meg sennki ha még nem mozog, ilyenkor még nem vészes.

Windows 7-hez van CMI8738 driver ami ténylegesen működik? 5.1es hangkártyám és hangfalszettem van, de csak 2. 0ának ismeri fel, hiába állítok bármit rajta. Xp-n semmi gond nem volt. Van olyan driver ami működik rendesen? Valaki valamit?

Legjobb válasz: Ha minden igaz még sehol semmin sem szól az 5.1 Csak 2 vagy 3 hangfal, ilyen-olyan trükkökkel pár embernek sikerül megoldani. És nekem is ugyan ez a hangkártya van, 5.1-gyel, és 2 vagy 3 szokott szólni.

Ha minden igaz még sehol semmin sem szól az 5.1 Csak 2 vagy 3 hangfal, ilyen-olyan trükkökkel pár embernek sikerül megoldani. És nekem is ugyan ez a hangkártya van, 5.1-gyel, és 2 vagy 3 szokott szólni.
A kérdező hozzászólása: most vettem a hangcuccot... tulajdonképpen akkor fölöslegesen?? áh szarok bele, vissza rakom az xpt...
Van virtualizált XP környezet a Win7-ben, addig használhatod azt is. Ha érdekel írj aztán elmondom mit hogyan. Sajnos a Win7-ben még nem támogatott ez a dolog, de a következõ csomagban benne lesz elvileg.
A kérdező hozzászólása: sajnos nemtudok írni privátot, ezért csak ide tudom: Kérlek mond el hogyan lehet ezt a "virtuális" xpt használni win7ben. köszi

Most van tejem vagy nincs? Van olyan hogy átázom, de olyan is hogy hiába szopik a babám nem jön neki semmi. Olyankor feszül és nagyon sír. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Amikor "nem jön semmi" akkor tégyleg nincs tejed? nem tudod fejni sem? Nem lehet, hogy a baba szop rosszul, nem kapja be a bimbót, türelmetlen......?

Amikor "nem jön semmi" akkor tégyleg nincs tejed? nem tudod fejni sem? Nem lehet, hogy a baba szop rosszul, nem kapja be a bimbót, türelmetlen......?
Én már jó ideje nem tudok fejni, mert semmi nem jön, de a babám tud enni, szépen nõ, hízik, úgyhogy ez nem egy tuti módszer.
Persze, van tejed! Amikor átázik a ruhád, elõtte figyeld meg, hogy mit érzel (beindul a tejleadó reflex, olyan feszülõs, bizsergetõs érzés). Ha ugyanezt érzed akkor is, amikor a baba elkezd enni - persze nem azonnal, hanem egy kicsi cumizás után -, akkor semmi gond. Eszik, nõni fog, stb. Lehet, hogy nagyon spriccol neki a tejcsi, azt nem szereti, vagy sok levegõt nyel, ... nagyon sok oka lehet, hogy sírni kezd. Szoptatsd igény szerint, akkor nem lehet gond! .... Az elõttem írónak: az, hogy egyszer kevesebbet, egyszer többet eszik a baba, az normális. Mint ahogy mi sem vagyunk egyformán éhesek. (Én is mértem egy hónapos koráig a kicsim anno a magam megnyugtatására. Azután akkor szoptattam, amikor csak akarta. Minden rendben volt, õ is meg én is nyugodtak voltunk. A szoptatós tea meg nagyon jó - szélhajtó és görcsoldó keverékek vannak benne, ami átjut az anyatejbe is -, de nem attól, hanem a sok folyadéktól, a vegyes étrendtõl és a stresszmentes, nyugodt napoktól lesz tejed. Úgyhogy no para, ne aggódj, babázz és szoptass boldogan!)
Próbáld szívóval 1-2 leszívni, csak "teszt"bõl (nem kell elektromos, jó a kézi is, ha van tej úgyis jön.) Ha látod hogy van tejcsid, akkor valószínû nincs baj. Csomók nincsenek a melledben? Mert azok a feleslegesen pangó tej-szigetek, szó szerint szét kell masszírozni, mert lefogják a tej útját!
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon türelmetlen, és mohon eszik. Nem szoktam fejni, mert nincs rá idõm mellette.
Az is lehet (ha feszít a baba) hogy mohón evett, sok levegõt nyel.Büfiztesd egy kicsit és utána etesd tovább. És türelem.szerintem van elég tejed, csak meg kell tanultotok együtt enni.
Hány hónapos a babád?
A kérdező hozzászólása: Már elmúlt 3hónapos, de a kezdetektõl ez van. Eleinte fejtem, de nagyon soká tartott még lejött elegendõ mennyiség. De olyan is sokszor volt hogy teljesen átáztam. Ezért nem értem!? Szoktam masszírozni a mellem, de eddig még nem vettem észre csomót.

Van olyan, amit semmi pénzért nem csinálnál meg?

Félreértés ne essék, az alábbi példák csak a kitalcióm művei. Értéktelen munka nincs szerintem, mindenki munkája értékes! NEM a törvénytelen munkára gondolok... pl. feladatba kapod, hogy vkit el kell tenni láb alól. NEM arra gondolok, hogyha pl. ügyintéző vagy, de rád osztják a wc takarítást. Mert azt abban a felállásban nem csinálnám én sem. Meg nem olyanra gondolok, hogy tériszonyos vagy...egyértelmű, hogy nem leszel toronydaru-kezelő. A kérdésemet inkább úgy kellene kiírnom, hogy van-e olyan meló, amit nem vállalnál el és inkább éhezel? Én bevallom, hogy eddigi életem során jónéhány esetben, helyzetben mondtam, hogy "ezt semmi pénzért nem csinálnám." Nem írom le a konkrétumokat, de egyre jobban csúszok lefele a lejtőn. Megtaláltak egy állásajánlattal, de még mindig bennem van az, hogy azt semmi pénzért sem.

Legjobb válasz: Nem tudom azt mondani egyértelmûen, hogy semmi pénzért, mert természetesen mindennek van ára, maximum aránytalanul sok, amennyiért nem ajánlanák fel. Nem szeretem munkák: Házalni, valamilyen ügynökként. Ugyanez telefonon. Miden olyan munka ahol morálisan lépsz egyet lefele a lépcsõn. (pl. egy nagy hatalmú embernek, aki a hatalmát/pénzét nem egyenes úton szerezte lenni a beosztottja úgy, hogy asszisztálni kell a dolgaihoz) Mindenféle munka ami nem a szakmám szerinti, az hátra kerül a listában, de sokkal inkább takarítok wc-t, mint az elején felsoroltakat kelljen csinálnom

Nem tudom azt mondani egyértelmûen, hogy semmi pénzért, mert természetesen mindennek van ára, maximum aránytalanul sok, amennyiért nem ajánlanák fel. Nem szeretem munkák: Házalni, valamilyen ügynökként. Ugyanez telefonon. Miden olyan munka ahol morálisan lépsz egyet lefele a lépcsõn. (pl. egy nagy hatalmú embernek, aki a hatalmát/pénzét nem egyenes úton szerezte lenni a beosztottja úgy, hogy asszisztálni kell a dolgaihoz) Mindenféle munka ami nem a szakmám szerinti, az hátra kerül a listában, de sokkal inkább takarítok wc-t, mint az elején felsoroltakat kelljen csinálnom
Akinek nincs az lõje fõbe magát.
Hát olyan munkát amivel másnak kárt okozok nem szívesen vállalnék. Pl ha tudom hogy felmegy a deviza a duplájára nem beszélek rá embereket hogy hitelt vegyenek fel ehhez zsidónak kell születni..
Ma már nem dolgoznék olyan fõnöknek / tulajdonosnak, aki nem becsüli meg az embereit. Pályakezdõként évekig tûrtem, hogy kihasználtak, túlóráztattak, egy életre elegem volt belõle.

6-7 hetes kismamák, nektek is görcsöl néha a hasatok vagy szurkál? Aztán meg van olyan nap mintha nem is lennék terhes semmi baj!

Ha fáj a hasam azért aggódok,bár sejtem hogy csak a méhem n?,ma meg tegnap szinte semmi csak néha szúrkál!Ha nem fáj meg azért vagyok megiojedve!Ez normális?Ti hogy érzitek magatokat?

Legjobb válasz: Énis pontosan igy érzem magam. Van olyan hogy ha egy kicsivel jobban fáj a "megszokottnál" akkor megijedek :D De tudom hogy semmi baj nincs.

Énis pontosan igy érzem magam. Van olyan hogy ha egy kicsivel jobban fáj a "megszokottnál" akkor megijedek :D De tudom hogy semmi baj nincs.
Szia!Én ma vagyok 6 hetes és pont így érzek mit Te.Néha fáj és akkor kicsit aggódom és olyankor pihizek egy nagyot.Van, hogy nem érzek semmit, nem fáj a hasam, nincs hányingerem, nem fáj a mellem akkor meg ezért aggódok. :) Mi 6 évet vártunk a babucimra és volt másfél éve egy spontán vetélésem a 4. héten.Azt hittem ezért aggódok ennyire, de most már látom nem vagyok egyedül. Minden jót neked és a babádnak is!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindkettõtöknek Boldog babavárást kívánok és jó egészséget! Második , nagyon sajnálom, szorítok nektek hogy most minden rendben menjen!De biztos minden rendben lesz!Bízz benne!
Sziasztok! Én is hasonlóan vagyok!!! A melleim nagyon fájtak már a 3. héttõl, egészen a 7.ig ... aztán napközben már nem fájt ... este, ha ráfekszem, kicsit érzékeny ... már a mindjárt megjön érzés sincs egész nap ... sõt, van, hogy csak nap 1-2x érzem!! Inkább napi többszöri émelygés van és este hányinger .... no, meg az aluszékonyság .... amúgy tök jól vagyok! Néha én sem érzem, hogy terhes lennék, de szerintem ez is normális...azért nem hányja végig mindenki a terhességet! Hála az égnek!!! Szóval jó tudni, hogy más is van így ... Vigyázzatok magatokra, boldog babavárást! Üdv., 8+5 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: Neked is köszi, és gratula a babóhoz!Jó egészséget!

Miért nem értek semmihez akármit csinálok semmi nem jó miért, mindig van olyan ember azt mongyák semmit nem ér a munkám stb valamit meg csinálok otthon azt mongyák hogy sz. R stb ki gúnyolnak ki nevetnek miért?

ássam el magam elegem van, a nőkről inkább nem is beszélek ugyan az a helyzet szerencsétlen ember vagyok ez van ezen má csak a nem tudom mi seggit nem csinálok többet semmit

Legjobb válasz: Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

Van olyan online Radio, ahol semmi reklám Nincs, és többnyire Pop, és Disco zenék mennek?

Legjobb válasz: Ha nem reklámoz, akkor mibõl finanszírozza a mûködését? Netes tárhely fenntartás, pláne rádiózási céllal nem két fillér. Szerintem nincs. Pláne olyan zenékkel, melyeket te mondasz. Mert ha nincs reklámbevétele, akkor itt a következõ gond. Mégpedig az, hogy csak jogtiszta zenéket játszhat le, melyeket megvesz. Ha nem így tesz akkora büntetést kap, hogy a gyerekei is fizetni fogják. És ha egész nap jogdíjas zenéket akar adni, ahhoz mélyen a zsebébe kell nyúlni. És ki mûködtetne így egy netes rádiót, ha semmi haszna nincs belõle, csak a pénzét viszi. Tehát szerintem nincs

Ha nem reklámoz, akkor mibõl finanszírozza a mûködését? Netes tárhely fenntartás, pláne rádiózási céllal nem két fillér. Szerintem nincs. Pláne olyan zenékkel, melyeket te mondasz. Mert ha nincs reklámbevétele, akkor itt a következõ gond. Mégpedig az, hogy csak jogtiszta zenéket játszhat le, melyeket megvesz. Ha nem így tesz akkora büntetést kap, hogy a gyerekei is fizetni fogják. És ha egész nap jogdíjas zenéket akar adni, ahhoz mélyen a zsebébe kell nyúlni. És ki mûködtetne így egy netes rádiót, ha semmi haszna nincs belõle, csak a pénzét viszi. Tehát szerintem nincs

Van olyan fiú, aki nem veti meg a melegeket, semmi baja velük, de emellett egyáltalán nincsenek "olyan" hajlamai?

Csak mert eddigi tapasztalataim alapján azok a fiúk, akik nem vetik meg a melegeket, vagy azok, vagy csak kipróbálnák esetleg fiúval is. Vélemények?

Legjobb válasz: ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.

Ádám és Béla válasznál félrekattintottam, véletlen félig hasznosnak minõsítettem, bocsi érte :D Amúgy Brian Kinney mondta a QAF-ban hogy "Csak kétféle hetero létezik. Az egyik, aki szemtõl szembe utál, a másik pedig, aki a hátad mögött."
ma 16:15 Arról nem hallottál, hogy semmi közöd hozzá? Primitív dolog ilyesmi miatt bántani másokat, mert nem tehetnek róla.
Én meg, aki megveti, annak kívánom, hogy az õ fia legyen meleg. Ugyanolyan ember mint te, semmiben sem érdemled meg jobban az életet mint õ.
Én meleg vagyok. Szóba nem állnék heteróval semmi pénzért. Megtanultam a leckét. Mindegyik csak bántott. Száradjon le a kezem, ha segítenék ezek után egynek is. Felõlem akár életveszélyben is lehetnek.
Ha van rajtuk megfelelõ hûtés akkor nem kell megvetni õket
utolsó: ennek mi értelme van? :O
A melegeket nem vetem meg, van egy meleg ismerõsöm aki nagyon jó arc, viszont a mocskos b*zikat megvetem. Õk lealacsonyítják a melegeket a viselkedésükkel. (értsd: meleg: normális, olyan mint te vagy én, dolgozik, normálisan öltözik, és nem veri nagydobra, hogy õ bizony nem heteró, b*zi: parádén mutogatja magát, hangoztatja, hogy õ bizony meleg meg ilyenek, de közben fiongja nincsen az igazi melegekrõl)
szerintem aki nem veti meg, annak vannak hajlamai is
A kérdező hozzászólása: Én sem vetem meg õket, sõt, szerintem a társadalom úgy lenne normális, ha ugyanolyan normális lenne mindkettõ, és ha választani sem kéne. tehát hogy az embereknek egyáltalán nem lenne fura, ha valaki meleg, mert az is ugyanoklyan normális lenne mintha hetero lenne. És akkor egyben meg is lenne oldva a túlnépesedés problémája is.
ez egy poén, am én irtam. azt hittem levágós, south park mr gerrison idézet
Én hetero vagyok és semmi bajom a melegekkel. Engem az sem zavar, ha két srác mellettem smárol. Nem bántanak vele, akkor meg kit érdekel mit csinálnak?
Én meleg vagyok, 17 éves, van néhány fiú ismerõsöm, barátaim, akik tudják rólam a dolgot, és teljesen jól megvagyunk, ugyanúgy engem is megkérdeznek mint a többi haverjukat hogy hogy vagyunk a pasimmal, ugyanúgy viselkednek velem mint bárkivel, viszont el nem tudnák képzelni, hogy bármiféle barátságnál szorosabb kapcsolatba kerüljenek egy férfival. Ezeket az embereket én az életem nagy ajándékainak tartom, mert kevés ilyennel találkoztam eddig. Ami viszont egy nagy átok, a szülõk általi el nem fogadás... de ez már egy másik kérdés :)
Én meleg vagyok de vagy olyan barátom, aki nagy nõfaló, mégis teljesen jól eldumálunk és jól kijövünk egymással. Ha valaki, na neki aztán tuti nincsenek meleg hajlamai, mégis barátjának tart engem. ;) 22F
Én mem vetem meg õket. Nem vagyok meleg, de vannal olyan ismerõseim, osztálytársaim:D emberek és ennyi. Aki meg meg veti õket az kapja be!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!