Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, pozitívat mutat a (3 db)

Van olyan, hogy pozitívat mutat a terhességi teszt, de nincs baba? Clearblue mennyire biztos teszt?

Legjobb válasz: Sajnos van, de az esetek többségében a teszt nem téved. Nem szabad rögtön a menstruáció kimaradása után tesztelni, hanem várni kell még, akkor szinte biztos az eredmény. Nekem biztos eredményt mutatott a 7. hét környékén.

Sajnos van, de az esetek többségében a teszt nem téved. Nem szabad rögtön a menstruáció kimaradása után tesztelni, hanem várni kell még, akkor szinte biztos az eredmény. Nekem biztos eredményt mutatott a 7. hét környékén.
Szerintem ez a teszt nagyon jó, elég kicsi a téves eredmény valószínûsége.
Ha nincs semmi a szervezetedben, ami megemelkedett hcg szinthez vezethet (a babán kívöl), akkor ilyen nincs. A másik irányba tévedhet, de pozitívat nem mutat véletlenül.
hát azért ha még mensi körüli idõben vagy vigyázz, mert lehet pozitív, de ilyenkor még elmehet a picike "mensiszerûen" is.Az a biztos, ha vársz még 3-5 napot(qami tudom, nagyon nehéz)és tesztelsz megint.Akkor már biztosabb...Drukkolok!!!
van olyan hogy pozitív, és ot tis az a babó, de ilyen kicsikének még elmehet, ha nem tud jól megkapaszkodni

Van olyan akinek a teszt több mint 1 hét után mutat csak pozitívat?

Legjobb válasz: Késõi peteérés, ovu esetén igen, el tudom képzelni. Ha késik a mensi, de nem pozi, próbálgasd csak, de szerintem 10-12 nap késésnél már érdemes orvoshoz menni vele. Õ vérvétellel többet tud mondani, még akkor is, ha uh-n semmit sem lát.

Késõi peteérés, ovu esetén igen, el tudom képzelni. Ha késik a mensi, de nem pozi, próbálgasd csak, de szerintem 10-12 nap késésnél már érdemes orvoshoz menni vele. Õ vérvétellel többet tud mondani, még akkor is, ha uh-n semmit sem lát.

Egy közel 3 hónapos feltehetően terhes nőben mennyi HCG van? Ekkor teljesen biztos már a pozitív tesztelés? Vagy van olyan hogy hamisat mutat?

Legjobb válasz: A HCG szint a várandósság 40-60.dik napján éri el a legmagasabb értékét, majd csökkenni kezd. 3hónapos terhességet biztosan kimutat a teszt!

A HCG szint a várandósság 40-60.dik napján éri el a legmagasabb értékét, majd csökkenni kezd. 3hónapos terhességet biztosan kimutat a teszt!
100%, hogy nincs baba! Sajnálom! Vannak, akik ilyenkor már a baba mozgását is érzik, nemhogy a teszt kimutatná-e.
A kérdező hozzászólása: és hogy ha ilyen idõsen" negatív a tesztelés akkor ez 100% hogy nincsen baba?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!