Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, pozitívat (162 db)

Van olyan, hogy pozitív teszt után mégis megjön a menstruáció? És uh-n az orvos az 5-ik héten nem lát semmit? Petezsákot sem? (Még akkor is pozitív a teszt. )

Lehet olyan, hogy ikerterhesség, és az egyik baba elment a másik megmaradt? Kb. 1 hete voltam dokinál, de még mindig pecsételek. Egyébként semmi tünetem nincs, leszámítva az álmosságot.

Legjobb válasz: szia! Elméletileg 5 hetesen már látszania kellene a terhességnek , de ez vizsgálatfüggõ. Õszinte leszek: ha 5 hetesen tegyük fel ez egy megszakadt terhesség, a hcg hormon akkor is hetekig a szervezetedben maradhat, tehát pozítiv tesztet fog eredményezni még napokig. Ennek ellenére létezik a "beágyazódásos"és az utáni vérzés , és lehet hogy szerencséd van , hogy ezt jelzi a szervezeted. Remélem már 8 hetesen látszani fog minden. Az ikerterhesség sosem kizárt,fõleg a kétpetéjû; és ilyenkor legtöbbször az egyik vagy vérzéssel leválik, vagy késõbb felszívódik.

szia! Elméletileg 5 hetesen már látszania kellene a terhességnek , de ez vizsgálatfüggõ. Õszinte leszek: ha 5 hetesen tegyük fel ez egy megszakadt terhesség, a hcg hormon akkor is hetekig a szervezetedben maradhat, tehát pozítiv tesztet fog eredményezni még napokig. Ennek ellenére létezik a "beágyazódásos"és az utáni vérzés , és lehet hogy szerencséd van , hogy ezt jelzi a szervezeted. Remélem már 8 hetesen látszani fog minden. Az ikerterhesség sosem kizárt, fõleg a kétpetéjû; és ilyenkor legtöbbször az egyik vagy vérzéssel leválik, vagy késõbb felszívódik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.
Hasonló cipõben járok, megírnád mi lett a vége a dolognak?
A kérdező hozzászólása: A vége az lett, hogy megjött. A doki akkor azt mondta, hogy valószínüleg létrejött a terhesség, csak nem jól tapadt meg.

Van olyan aki nemvárt után több nappal lett csak pozitív?

Én nekem 5napja késik de a teszteim negatívak.

Legjobb válasz: Szia! Az egyik barátnõmnek minden tesztje negatív volt a nemvárt napján és utána is még 4 nappal. Utána abba hagyta a tesztelgetést mondván hogy most már tuti valami más gond miatt késik, aztán "poénból" ellõtt 10 nap után még egyet és az már tökéletes pozitív volt neki. Nem azt mondom hogy 100% hogy terhes vagy, csak azt, hogy van olyan hogy a nemvárt után jóval késõbb lesz csak pozi a teszt. Drukkolok nagyon!

Szia! Az egyik barátnõmnek minden tesztje negatív volt a nemvárt napján és utána is még 4 nappal. Utána abba hagyta a tesztelgetést mondván hogy most már tuti valami más gond miatt késik, aztán "poénból" ellõtt 10 nap után még egyet és az már tökéletes pozitív volt neki. Nem azt mondom hogy 100% hogy terhes vagy, csak azt, hogy van olyan hogy a nemvárt után jóval késõbb lesz csak pozi a teszt. Drukkolok nagyon!
Szia. Nekem az elsõ babámnál 8 nappal a nemvárt után reggeli pisibõl lett halvány pozitív, elõtte lévõ nap d.u. negatív.. de rá 2 napra erõs + lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, de ma egésznap rózsaszines-barnás folyásom van:( elég rossz mert nemtudom akkor miért késett ennyit, ennyit soha nemszokott.Elsõ picinél volt egy hematómám, akkoris ilyen folyásom volt.De nemhiszem hogyazmiatt lenne.Inkább azért mert megjön:(

Toxoplazmózis pozitív teszt esetén biztosan károsodott a magzat? Hogyan? Lehet olyan, hogy bár én elkapom, de ő nem? Ha elkapja, van olyan, hogy nem lesz tőle semmi baja?

Nem én vagyok az alany, csak az ismer?söm mesélte, hogy az anyának kés?n vették észre és kapott valami gyógyszert rá, és most azon idegeskedik hogy nem kezdték el id?ben a kezelést.

Legjobb válasz: Nekem is pozitív, de az számít, hogy mikor zajlott le a fertõzés. Ha terhesség elõtt, vagy az elsõ három hónapban, akkor biztos semmi baja sem lesz a babának! Mi a genetikust is megkérdeztük, direkt figyelt az uh-on, kereste a jeleit a babán, de azt mondta, hogy semmi sem utal toxoplazma fertõzésre. Antibiotikumos kezeléssel semmi bajuk nem lesz, nem hiszem, hogy késõn kezdték a kezelést. Ha lenne valami gond, valamelyik uh-n már látni kellett volna.

Nekem is pozitív, de az számít, hogy mikor zajlott le a fertõzés. Ha terhesség elõtt, vagy az elsõ három hónapban, akkor biztos semmi baja sem lesz a babának! Mi a genetikust is megkérdeztük, direkt figyelt az uh-on, kereste a jeleit a babán, de azt mondta, hogy semmi sem utal toxoplazma fertõzésre. Antibiotikumos kezeléssel semmi bajuk nem lesz, nem hiszem, hogy késõn kezdték a kezelést. Ha lenne valami gond, valamelyik uh-n már látni kellett volna.
A kérdező hozzászólása: az uh-n ez hogy látszik? miben tér el? egyébként az elsõ teszten negatív volt (ami a legelsõ vérvételen van) és most 25 hetes körüli, a mostani vérvételén lett pozitív, de nem kapta meg a védõnõtõl idõben, kb 3-4 hét eltelt mióta levették a vért. Ezért aggódik.

Hogyan kell egy csikót világra hozni ami olyan kancától van akinek pozitív BLUP értéke van?

mert ezt egyáltalán nem vágom itt elakadtam :S segítsetek kérlek

Legjobb válasz: meg kell nézni a kancádnak a Blup-ját (ló adatlapja, genetika fül). a Blup érték -100 és +100 között lehet. ha jó képességû csikót akarsz, akkor ajánlatos megvárni hogy a kanca Blupja +100 legyen, de ha az az elsõdleges hogy teljesítsd a ck-t akkor mindegy, csak az érték pozitív legyen.

meg kell nézni a kancádnak a Blup-ját (ló adatlapja, genetika fül). a Blup érték -100 és +100 között lehet. ha jó képességû csikót akarsz, akkor ajánlatos megvárni hogy a kanca Blupja +100 legyen, de ha az az elsõdleges hogy teljesítsd a ck-t akkor mindegy, csak az érték pozitív legyen.

Van olyan, aki a nemvárt előtt 3-4 nappal tesztelt szépen látható pozitívat?

Ikrek lettek, vagy korai Pé volt?

Legjobb válasz: Nekem 4 nappal a nemvárt elõtt lett pozitív a tesztem és a 7. heti uh-n derült ki, hogy ketten vannak. :) 30 hetes kismama

Nekem 4 nappal a nemvárt elõtt lett pozitív a tesztem és a 7. heti uh-n derült ki, hogy ketten vannak. :) 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Húúúha :) Nagyon gratulálok!
Nekem 5 nappal nemvárt elõtt lett erõs pozitív, és délután teszteltem! 1 baba van, de hamarabb volt pé-m, mert minden uh-n 5-6 nappal nagyobb a méretei alapján:)
A kérdező hozzászólása: Nekem a 13. cn-en volt a PÉ-m a görbém alapján. Ma vagyok a 12. dpo-n.
Én a várt napon teszteltem és eléggé látható volt a csík! 1 baba lesz!! 31heteske
Szia, én a nem várt elött 3 nappal teszteltem pozitivat, ma megyek elõször dokihoz, most vagyok 6 hetes.Remélem minden rendben lessz.
Szia, nekem 1.-én fogant, és 9.-én teszteltem pozitívat
Nekem 17-én fogant a babám és 27-én már kimutatta a teszt. Holnap megyek uh-ra. Elvileg már 7 hetes leszek. Kiderül, hogy 1 vagy esetleg 2 baba. Nekem késõi pé-m volt (ciklus 19. napján).

Van olyan akinek a nemvárt előtt negatív lett a tesztje, azután a nemvárt után 1-2 nappal már pozitív?

Legjobb válasz: Legfõképpen az érdekelne, hogy a nagy ÁTLAGOSAN kb. mikor lesz pozitív egy terhességi teszt

A kérdező hozzászólása: Legfõképpen az érdekelne, hogy a nagy ÁTLAGOSAN kb. mikor lesz pozitív egy terhességi teszt
Kedves kerdezo! Amit kerdezel, olyan sok mimdentol fugg:) mikor volt peteeresed peldaul. Meg a nagy "altalanossag" szerintem a nem vart utani napokban tesztel pozit, ha babarol van szo! Nagyon nehez odaig varni, hiszen a napok olyanok mintha 48 orasak lennenek :) pedig erdemes megvarni, a nem vart napjat, hiszen akkor tudod, hogy nem jott meg. Es masnap akar tesztelhetsz is. Ha nem jon meg meg akkor sem es negativ, akkor ra 2 napra megint lehet tesztelni:) en a nem vart utani 6. Napon teszteltem, es nem kellett csalodnom. Nyugi, ha ott van a pici, akkor ott is van! De a teszt ki fogja mutatni, ha van baba!:) Varj meg 2 napot:) 10+4hkm
Szerintem is igaza van az elõzönek én is vártam pár napot és még akkor is halvány pozitív volt de kitartás fõ a pozitív gondolkodás hidd el bejön :-) kitartás tudom nehéz de megéri :-)

Halványka, de ugye ez pozitív? Van olyan erős a vonal hogy hihetek neki?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/120830/P1310472_www.kepfelto..

Legjobb válasz: nekem is pozitívnak tûnik :) gratulálok :))

nekem is pozitívnak tûnik :) gratulálok :) )
Gratulálok!:)
az enyém ugyanilyen teszt és minta volt a 29 napon, most 2 éves mulott a fiam, akire 3 évet vártunk hogy terhes legyek
Gratulálok ez bizony pozitív :) De azért a biztonság kedvéért csinálj 2 naponta hogy erõsödik-e !!
Gratulálok kismami:)
Gratulálok ez pozitív. :-) 10-es Ha még van 5 nap a nem vártig, akkor ne add fel. Simán tesztelhetsz még pozitívat. Én is a nemvárt utáni 6. nap teszteltem pozitívat. ;) 30+3 hkm
nekem is öt napom van még, de negatív. :( ezek szerint nálam nincs baba
A kérdező hozzászólása: köszi:) ))
Akkor hangos gratula:) ))
A kérdező hozzászólása: ez is 25-ös facelle :) köszi:)
Nekem a 25-ös facelle volt ilyen a 9dpon--tehát öt nappal a nemvárt elõtt..halk gratula
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! hihetetlen érzés...olyan hát borzongató.... félelmetes és jó is :) és hidd el egyszer (és remélem mihamarabb) Te is érezni fogod!
Én bármit megtennék egy ilyen tesztért! :D Annyira jó érzés lehet! :) gratula! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Van olyan kismama, akinek a 10. dpo-n lett pozitív a tesztje?

Szeretnék csinálni reggel a 10.dpo-n egy 10-es érzékenység? tesztet.

Legjobb válasz: Szia, Nekem tavaly a 11.dpo-n lett egy 10-es érzékenységû tesztem pozitív, de sajnos az a baba nem maradt meg. :( Szerintem várj még 1-2 napot!

Szia, Nekem tavaly a 11.dpo-n lett egy 10-es érzékenységû tesztem pozitív, de sajnos az a baba nem maradt meg. :( Szerintem várj még 1-2 napot!
Szia! Nekem a 9 dpo. napon lett pozitív a Rossmanos 25-ös Facelle teszt, de vaterás one step 10-es teszt negatív lett és sokáig az is maradt, pedig már full pozi volt a többi teszt.
nekem 10-en halvány csíkos volt a 10-es érzékenységû. 12-en erõsödött a csíkom. 18-on elhalt a magzatom, éreztem abban a pillanatban, hogy vége. nem érdemes korán tesztelni, csak megszakad a szíved, ha tudod, hogy babád lett volna :-(
9. dpo-n 10-es teszt pozitív lett.

Van olyan, akinek a terhessége alatt sosem lett pozitív a terhességi teszt?

Legjobb válasz: Hát egy 7 hetes terhességet mindegyiknek ki kell mutatnia, rendezett ciklusok esetén. Ha nem rendszeresek a ciklusok, akkor akármikor lehet pozitív, tehát mondjuk azt, hogy fogantatás után kb. 3-4 héttel egyszerûen kizárt, hogy semmilyen biokémiai reakciót nem ad a vizelet a HCG teszttel.

Hát egy 7 hetes terhességet mindegyiknek ki kell mutatnia, rendezett ciklusok esetén. Ha nem rendszeresek a ciklusok, akkor akármikor lehet pozitív, tehát mondjuk azt, hogy fogantatás után kb. 3-4 héttel egyszerûen kizárt, hogy semmilyen biokémiai reakciót nem ad a vizelet a HCG teszttel.
A terhességi teszt végig pozitív, nem csak 3-4 hónapos korig. Kizárt, hogy legyen ilyen. azt el tudom képzelni, hogy nagyon késõn, de hogy soha, azt nem.
Nincs. 1 dbnak minimum , h pozinak "illik" lennie. (persze kb. 3-4 hónapos korig)
Én voltam így. De a baba elment. Amikor erõs a tapadás, és szépen fejlõdik, akkor termelõdik a HCG minden esetben, és a teszt erre reagál. Tuti kimutatja a terhességet!
A kérdező hozzászólása: Mennyire nagyon késõn?

Az ovutesztnel a tesztcsik arnyalatnyival halvanyabb mint a kontroll, ez semmikeppen sem pozitiv? Van olyan, hogy nem is lesz pozitiv vagy csak rosszkor csinalom a tesztet?

Tenyleg letezik, hogy nem sikerül "elkapni"? Sajnos hömerözni nemtudok mert a teso miatt ritkak az olyan ejszakak amikor 6 orat EGYHUZAMBAN alszok. Amugy elegge egyertelmüen lathato vonal, csak nem annyira erös mint a kontrollcsik es a leiras szerint az meg negativ.

Legjobb válasz: Szerintem ha több ovutesztet csinálsz tedd egymás alá õket és látni fogod a különbséget. Legyetek együtt amikor tudtok;)

Szerintem ha több ovutesztet csinálsz tedd egymás alá õket és látni fogod a különbséget. Legyetek együtt amikor tudtok;)
Én a lányomhoz (3 éves) 8-10x kelek fel egy éjszaka. Mindíg van valami. Reggel 6-kor megmérem a hõmet (még az ágyban) és beírom a gépbe. Igen jól ki lehet venni, hogy mikor van ovum. Tehát ha csak ez tart vissza, akkor nyugottan mérd magad!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!