Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, nem (12466 db)

Vannak olyan nem amerikai Rapperek akik azért eléggé befutottak? Én konkrétan pl olyan elõadókra gondoltam akik nem amerikaiak, angolok, és még is angolul rappelnek van ilyen?

Legjobb válasz: Van egy nagyon tehetséges a neve Raptile õ német és komoly tehetséggel rendelkezik. Még Xzibit is felfigyelt rá és dolgozott is vele, csak hát a fickó mielõtt igazán magasra törhetett volna szétdrogozta magát és ezért valahogy kiesett a dologból.

Van egy nagyon tehetséges a neve Raptile õ német és komoly tehetséggel rendelkezik. Még Xzibit is felfigyelt rá és dolgozott is vele, csak hát a fickó mielõtt igazán magasra törhetett volna szétdrogozta magát és ezért valahogy kiesett a dologból.

Van olyan NÉMET tanfolyam Bp-en ahol kistanárok tanítanak olcsón?

tehát ilyen gyakorló órára gondoltam ahol nem gyakorló kistanárok tanítanak :)

Legjobb válasz: Hello! Nem tudom, hogy van-e olyan német tanfolyam, ahol "kistanárok" tanítanak... Szerintem nincs, mert manapság minden nyelviskola diplomát követel a tanáraitól. A nyelviskolás tanfolyamdíjai közel egyformák, így csak pár ezer forint különbség lehet közöttük. Miért nem próbálsz meg keresni magántanárt. Vannak olyanok, akik az átlag ár alatt vállalnak órát, mert nem tanárok, és mégis fel tudnak készíteni nyelvvizsgára. A magántanár elõnye, hogy az órán egyedül vagy és csak veled foglalkozik, így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudtok haladni. Ha esetleg érdekelne magántanár, akkor ajánlanék valakit. Kérlek írj vissza!

Hello! Nem tudom, hogy van-e olyan német tanfolyam, ahol "kistanárok" tanítanak... Szerintem nincs, mert manapság minden nyelviskola diplomát követel a tanáraitól. A nyelviskolás tanfolyamdíjai közel egyformák, így csak pár ezer forint különbség lehet közöttük. Miért nem próbálsz meg keresni magántanárt. Vannak olyanok, akik az átlag ár alatt vállalnak órát, mert nem tanárok, és mégis fel tudnak készíteni nyelvvizsgára. A magántanár elõnye, hogy az órán egyedül vagy és csak veled foglalkozik, így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudtok haladni. Ha esetleg érdekelne magántanár, akkor ajánlanék valakit. Kérlek írj vissza!

Van olyan német együttes, aki érthetően beszél és nem hadar (olyan szinten, hogy egy kezdő megérti)?

Németet tanulok, de a kiejtésem sem megfelel? és ami szöveget hallok azt sem értem meg. Ezt szeretném gyakorolni.

Legjobb válasz: Szerintem pl a Rammstein meg a Toten Hosen pont ilyen. rap-et ne hallgass, abból tuti nem értesz meg semmit ráadásul tele van szlenggel meg argókkal.

Szerintem pl a Rammstein meg a Toten Hosen pont ilyen. rap-et ne hallgass, abból tuti nem értesz meg semmit ráadásul tele van szlenggel meg argókkal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nem is rapre gondoltam, az az angolban se jött be...:) ha valaki tud még, várok további válaszokat is
Xavier Naidoo, ill. az együttese, Söhne Mannheims, szép lírikus dalokat énekelnek.
Oomph! - rockzene Die ärzte - punk Silbermond - poprock (talán, mert a stílusokban nem vagyok otthon annyira).
Rammstein, die Arzte, Die Toten Hosen, ha valaki ezekbõl akar németül erõt meríteni, az inkább ne hallgasson semmit, üvöltözésbõl, kiabálás hallgatásából nem leszel okosabb.
Utolsó, nagyon-nagyon tévedsz. Ha ilyeneket beszélsz, akkor te még nem hallgattad igazán ezeket a zenéket. Till Lindemann a RM-bõl vagy a Toten Hosen énekese szted hol ordít, meg kiabál? Mindkettõnek tökéletesen érthetõ, standard kiejtése van, éneklés közben is! ne írj már hülyeségeket kérlek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat mindenkinek. ha még tudtok, továbbra is várok jobbnál jobb válaszokat :)
Rosenstolz


Van olyan nemet ember mint bartos cs istvan vagy olyan film mint ferike az ordoguzo?

Nemet órára kell egy kiseloadast csinalnom es gondotam akkor nem magyar hanem nemet dologrol ezert kene valami vicces nemet emberke/kek.

Legjobb válasz: Ajánlatom: Voll Assi Toni, bár a némettanárod lehet, hogy megmegy rajta.

Ajánlatom: Voll Assi Toni, bár a némettanárod lehet, hogy megmegy rajta.

Van olyan német játékoldal, mint pl. a Honfoglaló?

Legjobb válasz: Egészen pontosan olyan. :) http://conquiztador.de/

Egészen pontosan olyan. :) http://conquiztador.de/
A kérdező hozzászólása: :OO Fú hát tényleg köszi :DD

Van olyan nem túl drága alapozó, ami jól fed, mattít, és természetes hatású? Az Avoné jó minőségűek?

Legjobb válasz: Sya, nagyon örülök, h én vok az elsõ válaszoló:P hát én Lancome.ot használok, de az iszonyatosan drága, de ismerek más jókat is. Pl a Vichy alapozói, amik nagyon jók, és sztem nem is drágák. van még a maybelline-nek egy alapozója, iylen türkiz szine van, és bár én nem használtam, nagyon jókat hallottam róla, és nem is drága, ezeket ajánlom. egyébként, ha bármilyen sminkkel vagy szépítkezõszerekkel kapcsolatban lenne még kérdésed, nekem nyugodtan írhatsz(bárki...)mert szivesen válaszolok. sya:)

Sya, nagyon örülök, h én vok az elsõ válaszoló:P hát én Lancome.ot használok, de az iszonyatosan drága, de ismerek más jókat is. Pl a Vichy alapozói, amik nagyon jók, és sztem nem is drágák. van még a maybelline-nek egy alapozója, iylen türkiz szine van, és bár én nem használtam, nagyon jókat hallottam róla, és nem is drága, ezeket ajánlom. egyébként, ha bármilyen sminkkel vagy szépítkezõszerekkel kapcsolatban lenne még kérdésed, nekem nyugodtan írhatsz(bárki...)mert szivesen válaszolok. sya:)
Az Avon és Oriflame alapozói elég ócskák. Én próbáltam õket, háát.... ...kritikán aluliak...
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm, tudtál segíteni! és gratulálok a bébihez:)
Nekem az Avon cuccai nagyon tönkretették az arcomat. Szerintem allergiás is vagyok rájuk. Meg nagyon spórolnak a minõségen is. Egy kozmetikus ismerõsöm mondta, hogy nagyon alsókategóriásak, és sokszor csak rontanak a helyzeten. Kozmetikumokon tényleg nem érdemes spórolni. Igazából nekem most azóta tûnnek el a ragyáim, amióta semmilyen vegyszert nem kenek az arcomra. (Na jó, várandós vagyok, azt mondják, ilyenkor a hormonok is belejátszanak a bõr minõségébe.) Ami még jó a pattanásokra, az a paradicsom és a zúzott vöröshagyma. Ezek nagyon ki tudják húzni a gyulladást a bõrbõl. A teafaolaj fertõtleníti, meg a citrom. Krémeket ajánlanak a többiek. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! és az egyik kérdezõnek: nekem kb. 3 hét után hatott a sörélesztõ, naponta szedtem 3-at, az elõírásnak megfelelõen.És még nem hagyom abba:) remélem neked is bejön ez a módszer:)
Szia! A Rimmel új alapozója szépen mattít, jól fed és tartós. Árkategórában közepes, de sokáig tart.
Én két fajtát használok felváltva évek óta: vagy a Clinique alapozóit, nagyon jók, de nem sorolnám az olcsó kategóriába, illetve a Maybelline Pure-t, ami vizes alapú.
Szia!Ha eltüntetni szeretnél, akkor használd a dermacolort!
én maybelinne termékeket használok, meg miss sportyt. Szerintem egyik sminkcuccon se spórolj, gondold el, mindet magadra kened!nekem pl az olcsó szempillaspirálok(avon és társai)nem jöttek be, sõt az avonos szemceruzára allergiás vagyok...
én a sörélsztõs támához cdsak annyit fûznék hoozá h.igen tényleg hasznél, (nagynéném kozmetikus).lehat magában is venni, de gyógyszerként is http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=NetBio.. bocsi a jérdés feltevõjének, h. itt vitatjuk ezt meg..egyébként én sen ajánlanám az Avont, olcsó volt de nekme nem jött be...igazából én gyógszertári alapozót ajánlanék igaz ezek kicsit drágábbak és nem olyan hangzatosak, de sztem ezek a legjobbak, (pl.Vichy), én most CLEAN&CLEAR-t használok de ez se jött be...
Szia! Az alapozós témához nem tudok hozzászólni, de az több, mint valószínû, hogy a sörélesztõ miatt tûnnek el a pattanásaid! Ez nagyon jó hír, én pont megoldást keresek rájuk :( Mennyi idõ után használt? Hol veszel sörélesztõt? Köszi!
én sajna nem tudom, de az elõzõbõl kihagytam, hogy sztem nem jó az Avoné...lehet h olcsó meg jól néz ki, de nem jó...alapozón és púderen ne spórolj, mert ha nem megfelõt hasznáélsz, akkor az áért a bõrdönek... szempillaspirálból meg iylen szarokból lehet oclsót, ha jó, de ami a bõröeön van, pl az alapozó meg a krémek, abból nem célszerû...
A kérdező hozzászólása: eszembe jutott még egy kérdés (lehet idõközben még fog is): lehetséges hogy a sörélesztõ leviszi a pattanásokat az arcomról, szóval hogy miatta tûntek el? mert igazából a hajam miatt szedem.
A kérdező hozzászólása: szia! nagyon köszönöm a válaszodat
Az Avonos alapozók középkategóriások! Ez nem feltétlenül jelent roszat. Az alapozóit, smink termékeit még a kozmetikusok is szívesen használják (kivéve az arckrémeket). Én kértem termékmintákat, és nekem beváltak az alapozók. Semmi baja nem lett tõlük az arcomnak, pedig érzékeny a bõröm.

Van olyan német honlap amin az összes, vagy legalább nagyon sok német adó TV műsora fent van?

Ha ismersz kérlek linkeld be;)

Legjobb válasz: http://www.tvmovie.de/tv-programm-jetzt-im-tv.html

Magyarországon van olyan német juhász kennel, ami nem csapott farú kutyákat tenyészt, de ugyanakkor nem is munkamániás?

Nagyon-nagyon tetszik az nj, de nem az a csapott farú. Ugyanakkor nem akarom különösebb célokra használni, házi kedvenc lenne, ki-bejárással. Semmi sportot nem akarok vele ?zni, ezért nem szeretném ha munkamániás lenne.

Legjobb válasz: Hát igen a pontyhátúak a show kutyák azok nekem se tettszenek meg minden bajuk van könyök csipõ diszplázia stb. Nem munkamániás németjuhászt nem igen találsz mert még a show kutyákkkal is többet kell dolgozni mint amit te leírtál. Ha netán mégis munkavonalú nj mellet döntesz akkor minden nap hosszab sétákra vidd el és persze a szellemi lefárasztást sem lehet elhanyagolni mert akkor 10-15 évnyi gondot veszel a nyakadba.

Hát igen a pontyhátúak a show kutyák azok nekem se tettszenek meg minden bajuk van könyök csipõ diszplázia stb. Nem munkamániás németjuhászt nem igen találsz mert még a show kutyákkkal is többet kell dolgozni mint amit te leírtál. Ha netán mégis munkavonalú nj mellet döntesz akkor minden nap hosszab sétákra vidd el és persze a szellemi lefárasztást sem lehet elhanyagolni mert akkor 10-15 évnyi gondot veszel a nyakadba.
A németjuhász munkakutya. Ha nem akarod semmivel sem lefárasztani, akkor kifejezetten defektes jellemû kutyát kell keresned, mert még egy átlagos showkutya is munkamániásabb, mint amilyet te szeretnél.
http://www.steinhart.hu/ Igaz ezek valódi munkakutyák
Nagyon jó vérvonal!!! Csak ajánlani tudom. Nekünk kettõ is van!!! Adlershügelische Wache Német Juhászkutya Kennel http://www.kunbea.hu http://www.facebook.com/AdlershugelischeWache
A kérdező hozzászólása: Köszi, közben rájöttem, hogy nekem túl aktív lenne egy Német juhász.

Van olyan német tankönyv, ami alapfoktól készít fel a középfokú nyelvvizsgára?

praktikusabb lenne egy könyvb?l tanulni.

Legjobb válasz: Van! Itt nézz szét: http://www.concord.hu/nyelvkonyv-aruhaz/katalogus/nemet-nyel..

A Kon-Takt ilyen, az írója Maros Judit és 2009-2012 között jelent meg a négy könyv a nemzeti tankönyvkiadónál.
A kérdező hozzászólása: köszi, de én kifejezetten egy tankönyvet keresek, ami felkészít, vagy ha nincs ilyen, akkor olyat ami elvisz a középszint elejéig, hogy utána elkezdhessek egy középfokú nyelvvizsga felkészítõt.

Jó estét kívánok! Szeretném megkérdezni egy ideje folyásom van, nincs szaga, de nagyon zavar. Egy hónapja voltam orvosnál, amit ajánlott 7 napra tubusos szert megvettem, elhasználtam, de semmi változás. Van olyan nemi betegség, aminek csak ez a tünete és

Jó estét kívánok! Szeretném megkérdezni egy ideje folyásom van, nincs szaga, de nagyon zavar. Egy hónapja voltam orvosnál, amit ajánlott 7 napra tubusos szert megvettem, elhasználtam, de semmi változás. Van olyan nemi betegség, aminek csak ez a tünete és milyen vizsgálatra menjek, hogy kiderüljön mi a baj? Köszönöm várom a választ

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A folyás számos fertőzésnek tünete lehet, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A folyás számos fertőzésnek tünete lehet, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!