Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, mikor (5589 db)

(Hol van olyan. /Mi az a. ) link, ahol fent van Nostradamus-nak az osszes profeciai?

nincs ekezetem... bocsi... elhagytam oket feluton.... :)

Legjobb válasz: Engem is érdekel a téma de elõre szólok hogy voltak olyan proféciák akik Nostradamus nevében irtak vagyis hamis.

Engem is érdekel a téma de elõre szólok hogy voltak olyan proféciák akik Nostradamus nevében irtak vagyis hamis.
Érdekes dolgokat jósolt meg az biztos, pl. a 2010-2018-ra ígért jóslatok milyen könnyedén bekövetkezhetnének, persze mostmár csak csúszással.:)

Sony Xperia E telóm van. Előfizetett netem van, Tudom használniakárhol akármikor. Viszont van olyan, mikor kiesik a net a teloba, vagy átállitódik valami és nem megy a net? !

A beállításba hogy kell ezt vissza állítani, hogy netezhessek?? Adatforgalom vagy?

Legjobb válasz: Melyik szolgáltató és hol? A T-Mobile a hálózatot fejleszti, lehetnek kimaradások.

Melyik szolgáltató és hol? A T-Mobile a hálózatot fejleszti, lehetnek kimaradások.
A kérdező hozzászólása: Orange, és beállításàt nem tudom

2 éves -2, 5 éves gyermeknek mit lehet tanítani? van olyan mit cél orientáltan tanitod nap mint nap?

Legjobb válasz: pontosan mire gondolsz? Minden nap tanítom az önállóságra (amit tud, csináljon meg egyedül, biztatom, dicsérem), minden nap tanítom arra, hogy hogyan kérjen, köszönjön, beszéljen "illedelmesen", szépen, minden nap tanítom arra, hogyan tud konfliktust megoldani, feszültséget levezetni, minden nap tanítom arra, hogy milyen az a világ, ami körbeveszi, felhívom a figyelmét az érdekes, izgalmas, csodálatos dolgokra, beszélgetünk róla......mindezt úgy, hogy jó példát mutatok, sokat beszélgetek, sok közös tevékenységet, programot szervezek vele, mesélek, énekelek, játszok vele......azaz azzal tanítom minden nap, reggeltõl estig, hogy tartalmasan töltjük együtt az idõt. Ha arra gondolsz, hogy egy könyv alapján lépésrõl lépésre, iskolás módszerekkel "FEJLESZTEM"-e......akkor NEM!!!

pontosan mire gondolsz? Minden nap tanítom az önállóságra (amit tud, csináljon meg egyedül, biztatom, dicsérem), minden nap tanítom arra, hogy hogyan kérjen, köszönjön, beszéljen "illedelmesen", szépen, minden nap tanítom arra, hogyan tud konfliktust megoldani, feszültséget levezetni, minden nap tanítom arra, hogy milyen az a világ, ami körbeveszi, felhívom a figyelmét az érdekes, izgalmas, csodálatos dolgokra, beszélgetünk róla......mindezt úgy, hogy jó példát mutatok, sokat beszélgetek, sok közös tevékenységet, programot szervezek vele, mesélek, énekelek, játszok vele......azaz azzal tanítom minden nap, reggeltõl estig, hogy tartalmasan töltjük együtt az idõt. Ha arra gondolsz, hogy egy könyv alapján lépésrõl lépésre, iskolás módszerekkel "FEJLESZTEM"-e......akkor NEM!!!
Színek, formák, kisebb-nagyobb fogalma, állatok, tárgyak felismerése stb, de szerintem ilyenkor a legfontosabb az étkezési "szabályok", illem kezdete (pl köszönni), szociális dolgok, enyém, de odaadom, elkérem stb., öltözködés alapjai. Én is azt tapasztaltam, hogy ilyenkor nagyon fogékonyak ezekre és szintén ilyenkor lehet nagyon elrontani is. 2, 5-3 év között pedig már kifejezetten az ovira készültünk, sajnos épphogy 3 évesen kezdte, tehát a wc használata, kézmosás, önálló étkezés, öltözés-vetközés volt terítéken + a várakozás (nem õ az elsõ, nem ugrani azonnal, nem reagálni minden rezdülésére) tanulása, pici önuralom, hogyan foglalja el magát önállóan.
Színeket, állatokat, ételeket, zöldségeket, gyümölcsöket, ruházatban mit hogy hívnak, állatokat, állat hangokat!
A bilizést és a kulturált viselkedés alapjait célorientáltan tanítom, mást nem. Így is olyan az agyuk, mint a szivacs. Az éneklést sajnos nem szereti, de már több autómárkát felismer, mint én.


Veletek is van ilyen? Van egy csaj akivel nem járunk csak ugy néha testi kapcsot élünk! De van olyan mikor együtt vagyunk nem mindig sexelünk! Csak kielegit és én is öt de nem sexelünk!

Legjobb válasz: Nincs ebben semmi furcsa, és nem is kell tulpörögni. Egyszerûen jól érzitek magatok együtt, azt csináljátok ami mindkettõtöknek jó. Ami teljesen normális. Vágytok egymásra, kívánjátok egymást.Ugy is egészen addig csináljátok ezt, amig mindkettõtöknek jó, addig pedig élvezzétek ;)

Nincs ebben semmi furcsa, és nem is kell tulpörögni. Egyszerûen jól érzitek magatok együtt, azt csináljátok ami mindkettõtöknek jó. Ami teljesen normális. Vágytok egymásra, kívánjátok egymást.Ugy is egészen addig csináljátok ezt, amig mindkettõtöknek jó, addig pedig élvezzétek ;)
Még mindig jobb, mintha minden héten mással dugnál :)
nekem is van ilyen pasi (több is). akikkel jól érezzük együtt magunkat, jóban vagyunk, dumálunk, elhülyéskedünk, unatkozunk, filmet nézünk és ha úgy jön, szexelünk. nincs ebben semmi különös:) 19/L
A kérdező hozzászólása: 15:24 Nem az ilyen kapcsal van bajom, mert eddig majdnem mind ilyen volt csak az, hogy nem mindig sexelünk csak pettingelünk!hogy más is van igy?
A kérdező hozzászólása: szivesen meg nézznék veled én is egy filmet !:)

Miért van együtt az ember valakivel, ha nem szereti igazán? Ha közben eltöpreng azon, hogy milyen lenne mással? Ha van olyan mikor nem is hiányzik neki? De ha szakít vele, akkor mer sír, meg bömböl?

Legjobb válasz: Ismerõs. Összejössz vele mert õt ismered és félsz az ismeretlentõl. Lehet h nem szereted eléggé de tudod h õ szeret és a magány rosszabb is lehet

Ismerõs. Összejössz vele mert õt ismered és félsz az ismeretlentõl. Lehet h nem szereted eléggé de tudod h õ szeret és a magány rosszabb is lehet
megszokás, kényelem, beletörõdömség, mókuskerék miatti figyelmetlenség, önzés.. csak a szokásos
Mert a megszokás összetart, meg ki tudja, mikor futsz bele egy újabb kapcsolatba?! Addig is jobb a másik mellett maradni, majd onnan startolni! Nem a legkorrektebb megoldás, de addig is leápolnak, már amennyire intenzív a kapcsolat még...?
Azért, mert még sem akarnak egyedül maradni, tudod...Ha nincsen ló, akkor jó a szamár is.

Lányok! Milyen számotokra a férfi ideál (ha van olyan), mi fog meg egy férfiban?

Legjobb válasz: hát nekem az mindent visz ha bátor mármint oda mer jönni hozzám akk is ha ott vannak a barátnõim. kül imádom a zöld szemû, barna hajú srácokat. *-* jah és a négereket. *-* 16/L

hát nekem az mindent visz ha bátor mármint oda mer jönni hozzám akk is ha ott vannak a barátnõim. kül imádom a zöld szemû, barna hajú srácokat. *-* jah és a négereket. *-* 16/L
Tipikus háromszög hát (=széles váll, keskeny csípõ), inkább sportosabb testalkat, haj-szemszín annyira mindegy.... a szép kezeket is szeretem... de inkább legyen nagyon jó humorú, nálam az mindent visz...:) ) Jelenlegi páromba is emiatt szerettem bele, elsõ alkalommal levett a lábamról..
Ideális férfi és nõ sem létezik, mert az élet úgyis átír mindent.
A kérdező hozzászólása: direkt azért úgy írtam a kérdést ahogy :)
Konkrétumokat írva: 21-23 év közötti legyen, legyen haja, lehessen vele mindenrõl beszélni, bízzon bennem, szeressen

Decemberóta van köldök pircingem, szóval 3hónapja és még mindig fáj és genyezik és van olyan mikor huzgálom meg minden és mégse fáj. ez normális? Befog egyáltalán gyógyulni?

Legjobb válasz: 3 hónap után lehet már nem kéne ezt a dolgot erõltetned... Nem leszel kisebb ha nem fityeg valami a köldöködben..

3 hónap után lehet már nem kéne ezt a dolgot erõltetned... Nem leszel kisebb ha nem fityeg valami a köldöködben..
Nekem is nagyon sokáig volt érzékeny..Gyulladásban volt a környéke, vérzett, sõt vadhús nõt ki mellette..Állandó fájdalmaim voltak..Anyukám kenegette vérehulló fecskefûvel, majd kicseréltem a piercingemet egy hosszabb szárúra.A problémáim ezek után teljesen elmúltak.A 70%-os alkohollal való törölgetést utána sem felejtettem el.Azóta is imádom!:)
Rég be kellett volna gyógyulnia de mivel nem tette, neked rég ki keleltt volna venni. Nekem is van, olyan 1 hónap alatt teljesen begyógyult, még az is hosszú idõnek számít.
Igen, nekem is sokáig gyulladt volt. Fertötlenitsd rendszeresen , kenegesd sebkenöccsel és mozgasd meg gyakran.

Igaz, igaz az, hogy van olyan mikor ilyenkor lő a rendőrnő?

Van tényleg olyan,hogy a rend?rségen a nyomozón?,ha jó kedve van el?kapja az oldalábol a pisztolyát és a rend?rségen bent a folyosón l? egyet,csak úgy?

Legjobb válasz: Hogyne lenne, szétlövöldözzük a rendõrséget...

Hogyne lenne, szétlövöldözzük a rendõrséget...
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, gondoltam is, hisz elég nagy vagyok már. Amúgy amit kérdeztem az nem viccc, én komoplyan kérdeztem. Az már más tészta, hogy az ilyen rendõrnõ elmebeteg és közveszélyes gyógyítóba kell szállítani:DD
Nem ez nem igaz, a rendõrnõ csak az utcán lõhet, a transzi rendõrök viszont lõhetnek a folyosón is, a férfi rendõröknek pedig nincsenek ilyen jogaik. Ostoba:)
Mivel ha elõveszi a fegyverét is kivisgálják, az ügyet, nincs... Elmebetegeket, pedig nem vesznek fel renõrnek... Magyarországön gyakorlatilag nem is használhatják a lõfegyvert a rendõrök, legyen bármilyen is a köülmény, szinte biztos, hogy elmarasztalják, ha használja a fegyverét...
A dolog már ott sántít, hogy a nyomozónõk ritkán hordják az épületen belül a fegyverüket, nekik nem kell minden nap felvenni, csak ha mennek valahova, pl házkutatni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!