Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, késik egy emil (1 db)

Van olyan, hogy késik egy emil?

Egy nagyon fontos levelet várok, állítólag fél órája elküldték, és nincs itt... Amúgy hotmailem van.

Legjobb válasz: Természetesen van. Az e-maileknek általában rengeteg szerveren kell keresztülmenniük, mire eljutnak a címzetthez. Ha valamelyik szerverrel gond van ezek közül, akkor az elõfordulhat, hogy várakoztatja a levelet, és te is késõbb kapod meg. Órákig, sõt extrém esetben akár napokig is késhet egy levél.

Természetesen van. Az e-maileknek általában rengeteg szerveren kell keresztülmenniük, mire eljutnak a címzetthez. Ha valamelyik szerverrel gond van ezek közül, akkor az elõfordulhat, hogy várakoztatja a levelet, és te is késõbb kapod meg. Órákig, sõt extrém esetben akár napokig is késhet egy levél.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen oldalról töltsek le biztonságosan témákat Win.7re?

2

TP Link router probléma, tudnátok segíteni?

A Wifi routeremre nem tudok csatlakozni a telefonommal, mert nem fogadja el a jelszót. Mikor belépek a router beállításaiba, pedig ugyanaz a jelszó, újraindítom és utána jó.

4

Mennyit ér szerintetek ez a gép?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

4

Ha valakinek küldök üzenetet facebookon és letiltom utána, majd törlésre kerül a saját profilom, megkapja az üzenetemet?

1

A gates of andaronba nem enged be mindig azt irja ki hogy hálozati hiba miatt a kapcsolat megszakadt a szerverrel miért?

0

Hová lett a birodalom torrent oldal?

2

Wifi sebességének korlátozása, hogyan?

Routeren be lehet állítani, hogy egy a wifit jelszavasan használó gépnél lejjebb vegyük a wifi sebességét? Nem akarom tiltani, csak hogy kisebb sebességgel használhassa a wifit!

2

Hogyan lehet a routerem kódját átírni?

Már feltelepítettem a routert és működik is. De amikor telepítettem nem írtam át a nevét amire akartam most hogy lehet átírni??

2

Mi lehet a probléma? (Peerek megtalálása)

Nem kezdenek el tölteni a torrentek, csak: "peerek megtalálása". És ennyi. Mi lehet a baj?

7

Hol lehet megnezni a Kamasz Panasz weboldalon a sajat, altalam feltett kerdeseket?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!