Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, ingyenes (415 db)

Mit gondoltok az ultrawebről? Van olyan ingyenes szolgáltató aki náluk többet ad és ilyen rövid a domainje?

Érveket szeretnék mellettük és ellenük.Van náluk személyes e-mail?

Legjobb válasz: Vagy az is jó ha tudtok valami ingyenes szervert meg egy domain-t.Vagy esetleg ha lehetne az ilyenekhez hozzácsapni egy ingyenes szervert.Azért ingyenes kell,mert csak kiirkálom a dolgok feltöltöm amit szeretnék és várom,hogy ki olvassa el.

A kérdező hozzászólása: Vagy az is jó ha tudtok valami ingyenes szervert meg egy domain-t.Vagy esetleg ha lehetne az ilyenekhez hozzácsapni egy ingyenes szervert.Azért ingyenes kell, mert csak kiirkálom a dolgok feltöltöm amit szeretnék és várom, hogy ki olvassa el.
A kérdező hozzászólása: 000webhostinghozz hozzá lehet rendelni egy uw.hu domauin-t?
"000webhostinghozz hozzá lehet rendelni egy uw.hu domauin-t?" Nem lehet. Viszont .tk-s domaint lehet ingyen szerezni.
A kérdező hozzászólása: Az egy év után is ingyenes marad? Ezt nem értem: Registration length Domains can be registered from 1 to 12 months. Registered Dot TK users are allowed an unlimited number of domain renewals. Meg itt mit kell csinálni? Use your new domain Forward this domain to Use DNS
A kérdező hozzászólása: Akkor melyiket válasszam?
Ott van, hogy 12 hónapra tudod reggelni és korlátlan számban tudod hosszabbítani.
ingyenest nem ajánlanék. Nincs garancia, rendelkezésre állás olyan szolgáltatások ami a hétköznapi mûködésnél elengedhetetlen! A tárhelyen nem érdemes spórolni! Vannak olyan szolgáltatók akik egy csomagban adnak tárhelyet, domain reget ilyet érdemes keresni, mer tõk be is állítják neked a domain nevet!

Hogy oldható meg egy iskola számítógépeinek ingyenes védelme? Van olyan ingyenes vírusirtó, amit szabad használni iskolai számítógépekre is? (Részletek a kifejtősben).

valamilyen okból kifolyólag a se a központ, se más nem támogatja anyagilag a számítógépek vírus elleni védelmét. Tehát ami most van rajta fizetős, nem tudjuk meghosszabbítani. Tudom, hogy vannak ingyenes vírusirtó programok, de azok otthoni, privát használatra vannak, nem? Tehát ha ilyet telepítenék fel egy iskolában 60 számítógépre (nincs szerverünk...), akkor azért büntethető volna az iskola?

Legjobb válasz: Avast Ingyenes és nem fogja a gépet. Eset Nod 32 Anti Virus 6 Fizetõs de azokat a vírusokat is kifogja amit más nem,és a veszélyes oldalakat is letiltja. Itt egy kód 2018-ig: Username: EAV-75090258 Password: 8mpb84v58n Expiration: 19/01/2018

Avast Ingyenes és nem fogja a gépet. Eset Nod 32 Anti Virus 6 Fizetõs de azokat a vírusokat is kifogja amit más nem, és a veszélyes oldalakat is letiltja. Itt egy kód 2018-ig: Username: EAV-75090258 Password: 8mpb84v58n Expiration: 19/01/2018
nyilván nem az a kérdezõ problémája, hogy õ nem tud magának keresni licensz kulcsot a neten, hanem az, hogy JOGTISZTÁN akarja megoldani, hiszen egy intézményrõl van szó. Kérdezõ. Úgy tudom, hogy a Microsoft Security Essentials ingyenes, "csupán" jogtiszta operációs rendszerrel kell rendelkezni hozzá. Ez ugyan elég gyenge, mint vírusirtó, de legalább az. Ezt mint végsõ esetet javasolnám. Próbáljátok ki ezt. Én úgy tudom ez teljesen ingyenes mindenkinek, nem csak magánszemélyeknek: http://www.clamav.net/lang/en/about/win32/
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! A 2. válaszoló értette meg a kérdésem lényegét. Érvényes licensz kódot én is tudok leszedni sokat, több, nagyon jó vírusirtóhoz is a netrõl. De az nem jogtiszta, így az intézményt nagyon megvágnák...velem együtt... De köszönöm szépen a segítséget, a szándékot. Második válaszoló! Megnézem, amit ajánlottál. Az a vírusirtó mennyire "erõs", mennyire fog meg vírusokat?
2. válaszoló vagyok. Õszintén szólva nincs vele tapasztalatom, nem is használtam még soha, de azt tudom, hogy kapott már díjat, mint a legjobb nyílt-forráskódú víruskeresõ. Én szerintem egy próbát mindenképpen megér.
Clam anyit ér mint halotnak a csók. MSE nem használható licensz feltételek miatt. Comodo az egyetlen ami ingyenes és megengedi, hogy felrakd intézményi gépre. Sajnos azonban itt is van, de a 60 géphez szükséges már Management ami náluk se ingyenes. Gépekre pedig egyénileg felrakva... Sokat fog kérdezni és nagyon bonyolult lehet. Szerintem jobban jársz, ha veszel egy nagy levegõt és azzal elmondod igazgatónak, hogy kell valamit venni és pont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Azon már túl vagyok, hogy mondtam az igazgatónak. De ha a központból nem adnak erre pénzt, akkor õ sem tud mit csinálni. Éppen ez a probléma. Ha kapnánk rá pénzt (mint ezelõtt), akkor nem volna problémám ez ügyben.

Van olyan ingyenes tárhelyszolgáltató ami megengedi a torrent oldalak működetését?

Van olyan ingyenes tárhelyszolgáltató ami megengedi a torrent oldalak m?ködetését? (nem muszály magyar!)

Legjobb válasz: Ha torrent oldalt akarsz üzemeltetni, akkor már rosszul kezded... :P Itt egy lista, amire szükséged lehet/lesz: - 1db torrent tracker (gondolom ingyenest akarsz, mert tárhelybõl is azt szeretnél) - 1db haladó PHP tudás (hogy át tudd írni a tracker-ed, mert az csak egy alap lesz, ha már ingyen) - trackernek való tárhely (ingyenes tárhelyen letörlik az tuti és nem mindegy, hogy kiben bízol meg - úgyhogy ezért bizony fizetsz - a legjobb egy saját szerver, de nem egy poros P4 vagy Celeron!) - domain regisztráció (gondolom ezt is meg akarod úszni ingyen, úgyhogy a saját .hu-s és .com-os nevet felejtheted is el) - oldal reklámozása, hogy egyáltalán valaki beregisztráljon - feltöltõk keresése, mert enélkül egy torrent oldal halott És sok sok munka vagy emberek rábeszélése, hogy ingyen legyenek nekünk a Staff. Erre a feladatra lesz is egy csomó jelentkezõ. Fõként tizenéves lurkók, akik szivesen kiélik warn és ban hajlamaikat, mert más oldalon õk már kaptak és így már tudnak adni is. A oldalt állandóan fejleszteni kell, mert megunják a user-ek. A feltöltõknek is olyanoknak kell lenniük, akik nem megjelenéshez képest napokban számolható csúszással tesznek fel dolgokat. És nem döcögve töltik fel... Hát hajrá! Hirtelen ennyi...

Ha torrent oldalt akarsz üzemeltetni, akkor már rosszul kezded... :P Itt egy lista, amire szükséged lehet/lesz: - 1db torrent tracker (gondolom ingyenest akarsz, mert tárhelybõl is azt szeretnél) - 1db haladó PHP tudás (hogy át tudd írni a tracker-ed, mert az csak egy alap lesz, ha már ingyen) - trackernek való tárhely (ingyenes tárhelyen letörlik az tuti és nem mindegy, hogy kiben bízol meg - úgyhogy ezért bizony fizetsz - a legjobb egy saját szerver, de nem egy poros P4 vagy Celeron!) - domain regisztráció (gondolom ezt is meg akarod úszni ingyen, úgyhogy a saját .hu-s és .com-os nevet felejtheted is el) - oldal reklámozása, hogy egyáltalán valaki beregisztráljon - feltöltõk keresése, mert enélkül egy torrent oldal halott És sok sok munka vagy emberek rábeszélése, hogy ingyen legyenek nekünk a Staff. Erre a feladatra lesz is egy csomó jelentkezõ. Fõként tizenéves lurkók, akik szivesen kiélik warn és ban hajlamaikat, mert más oldalon õk már kaptak és így már tudnak adni is. A oldalt állandóan fejleszteni kell, mert megunják a user-ek. A feltöltõknek is olyanoknak kell lenniük, akik nem megjelenéshez képest napokban számolható csúszással tesznek fel dolgokat. És nem döcögve töltik fel... Hát hajrá! Hirtelen ennyi...
hupsz... javítok: "...nekünk a Staff..." - neked a Staff ;)
ingyenes tárhely nincs ahol engedik! De itt: http://xn-s.eu és itt: http://szerverem.hu itt engedik! persze ezek fizetõsök! ha gondolod én segítek oldalt készíteni! de te fizeted a tárhelyet! :) )


Van olyan ingyenes oldal?

...ahol képeket szerkeszhetek v.pothosopolhatok?

Legjobb válasz: Muszáj oldalnak lennie? A GIMP egy nagyszerû, majdnem PS tudású ingyenes program, aminek van telepítés nélküli változata is.

Muszáj oldalnak lennie? A GIMP egy nagyszerû, majdnem PS tudású ingyenes program, aminek van telepítés nélküli változata is.
A kérdező hozzászólása: És hogyan tudom azt megszerezni?
Google: gimp, elsõ link

Üdv. Van olyan ingyenes webtárhely, ahol a linkjében nincs domain név?

pl: valami.atw.hu

Legjobb válasz: Tehat ingyenes az nincsen. :)

Tehat ingyenes az nincsen. :)
Van de az fizetos. 3000bol kijon 1-2 evre.
dot.tk ingyenes .tk végzõdés bár keresõrobotok pl.:Goohle ezt nem nézi jó szemmel, tehát nem biztos, hogy megtalálják honlapod De a .hu vagy .eu vagy .com domain fizetõs tehát ingyen nem kapsz :P
egy .hu -s domaint 2 évre 2 ezerért kapsz. A .tk -t lehet ingyen regisztrálni, de bármikor elvehetik tõled, és értékesíthetik...
ingyenes nincs, de ha megbízhatót szeretnél, akkor érdemes fizetni érte... Így sok helyen a tárhelyhez még ingyen domaint is kapsz!

Budapesten hol van olyan ingyenes urológiai vizsgálat, ami még megbízható is?

Köszi!

Legjobb válasz: Házi orvosi beutalóval kell menned a területileg illetékes urológiára.Szerencsére Magyarországon ingyenes az orvosi ellátás amennyiben bejelentett munkahellyel és rendezett tb-vel rendelkezel.

Házi orvosi beutalóval kell menned a területileg illetékes urológiára.Szerencsére Magyarországon ingyenes az orvosi ellátás amennyiben bejelentett munkahellyel és rendezett tb-vel rendelkezel.
A kérdező hozzászólása: Egyetemi hallgató vagyok, tehát munkahelyem nincs, a tb rendezett. Beutaló mindenféleképpen kell? Nem elég, ha odamegyek egy rendelõhöz/klinikához? Köszi!
Igen elvileg kell a szakorvosi rendelõkbe be utaló.Régebben volt rá példa, hogy csak sima tb kártyával elment valaki szakorvosi rendelõbe, hogy neki ilyen meg ilyen problémája van és nincs háziorvosa vagy éppen vidéki stb de mára annyira megszigorítottak mindent, hogy erõsen kétlem lehetséges lenne.Persze lehet van valamilyen megoldás mert ha valaki vidéki bejelentett lakcímmel rendelkezik de a fõvárosban él, dolgozik vagy épp tanul akkor kell lenni valamilyen megoldásnak, hogy ne kelljen akár több száz kilómétert utaznia haza ha orvoshoz kell mennie.Szerintem elõzetes bejelentkezés alapján lehetséges valamilyen megoldás.A János Korházban van urológiai szakrendelés ahová a város minden pontjárol járnak emberek.Szerintem oda kéne menned és megkérdezned fogadnak-e?Lehet, hogy tb kártyával simán minden nélkül mehetsz vagy adnak egy idõ pontot.
Azt tudom, hogy a kollégámnak bõrgyógyászhoz kellett mennie és nem volt bejelentett budapesti lakcíme mert albérletben lakik itt és telefonon egyeztetett egy idõpontot.Fogadták.
Urológifára nem kell beutaló, én is beutaló nélkül mentem, mehetsz a lakóhely szerinti Szakrendelõbe, vagy kórházba.
Figyelj, kedves Egyetemi hallgató! :) Az urológushoz nem kell beutaló, ergo a háziorvos kihagyható. Azonban nem tudom, mi az, ami miatt te felkeresnéd, ugyanis az, hogy ki mennyire alapos, az elsõsorban orvostól függ, nem pedig a rendelés helyétõl. Ebben az esetben talán hasznosabb lenne megosztanod velünk miért szeretnél vizsgálatot, vagy mi a problémád, amire beigazolást kérsz/vársz!? :) Amúgy mennyi idõs vagy most?
...bár igazad van, nem muszáj megmondanod. Végül is nem én kértem itt segítséget, tehát nem nekem fontos a válaszadás...

Van olyan ingyenes magyar nyelvű program amivel lehet zenét készíteni?

Legjobb válasz: http://www.virtualdj.com/download/free.html De ez angol nyelvû, ha nem gond, viszont ingyenes...

http://www.virtualdj.com/download/free.html De ez angol nyelvû, ha nem gond, viszont ingyenes...

Van olyan ingyenes tárhely amiben futtathatok programot?

Legjobb válasz: ez ingyenes szerver lenne, és nincs

ez ingyenes szerver lenne, és nincs

Van olyan ingyenes program amivel tudom a drivereket frissíteni?

Pontos neveket nem tudok ezért kéne progi. DRIVER DETECTIVE-vel kímeljetek, köszönöm.

Legjobb válasz: Azt hiszem ez ingyenes, csak regisztrálni kell: http://www.innovative-sol.com/drivermax/index.htm

Azt hiszem ez ingyenes, csak regisztrálni kell: http://www.innovative-sol.com/drivermax/index.htm
Vagy van pl. a RadarSync nevû progi, de azt hiszem az nem ingyenes: http://www.radarsync.com/software/s176591-radarsync_free_ver..
ingyen nincs de frissíteni akkor is nem ö fog hanem te , ö csak letölti neked , van olyan ami majdnem frissíti de azzal a feltétellel hogy te vállalsz a felelõseget érte hogyha nem sikeröl kicserélnija a drivert mert igazán egy illesztésnek az a lényege hogy belõle egy idejöleg csak egy lehet telepítve mert ütközések lesznek , tehát a régi- uninstall , -új telepit , illetve az eszközöknél illesztõprogram frissítését viszont csak eszközkézelõn keresztöl érdemes csinálni . Konkréton mit szeretnél frissíteni, ?
Driverek frissítése profi módon. A Driver Checker megkeresi a gépen lévõ összes drivert, összehasonlítja a több mint 1, 5 milliós adatbázisában lévõ driverekkel, letölti és telepíti a legfrissebbeket. A korábbi alkalmazások (Sumo, Radarsync) nem tudták ilyen komplex módon megoldani a feladatot. Eltávolítja a régi drivert, javítja a driver problémákat is. Rábízhatod magad, megtalálja és telepíti a legfrissebb drivereket és naprakészen tartja a hardvereket. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A legelsõ válaszba megadott drivermax se ingyenes mert ha bármit szeretnél vele frissíteni akkor 2db, . -annyit mint 2db drivert frissít majd állandóan hivatkozik arra hogy csak 60 percen ként 1 drivert frissítheted az ingyenes verzióba de legföljebb 2-t naponta , is más nap meg elkezdi csinálni 1 driver letöltését de rögtön átvált a már említett várakozási idõre mert- 2 per nap , -holott még egy szar usb vezérlõrõl van szó amit még le-se töltött nem hogy frissíttet volna Egyszóval "idegesítõ semmire váló" !!!!!!

Van olyan ingyenes alkalmazás androidra amivel lehet facebookozni internet nélkül?

Nagyon köszi a segítséget:)

Legjobb válasz: Nem akarlak megbántani, de néha azért szoktál gondolkodni is? Ez a kérdés logikával megválaszolható... Van egy telefonod. Szeretnél egy olyan szolgáltatást használni, ami az interneten érhetõ el. A kettõ közé illene egy kapcsolat is nem?

Nem akarlak megbántani, de néha azért szoktál gondolkodni is? Ez a kérdés logikával megválaszolható... Van egy telefonod. Szeretnél egy olyan szolgáltatást használni, ami az interneten érhetõ el. A kettõ közé illene egy kapcsolat is nem?
Mielòtt osztjátok hogy micsoda barom stb jo lenne tájékozódnotok is elõtte! : http://m.transindex.ro/?subdom=tech&hir=8690
Ha letöltöd az internetet, tudni fogsz facebookozni. (hülye kérdésre hülye válasz.)
off. miért van az, hogy kiteszek normális, szépen megfogalmazott kérdéseket és senki le se szarja, pedig mindegyik ott van az elsõ oldalon, kiemelve. nem, helyette egy tök evidens kérdésre írtok vagy 20 választ, holott bõven elég lenne 3 is és osztjátok h micsoda barom.
A kérdező hozzászólása: Ez nem kamu mert hallottam róla hogy van ilyen:)
hát...igazából nem is vicces, és nem is idegesítettél fel...legalább ne játszanád a hülyét meg a megsértõdöttet, akkor nem látszana, hogy kamu a kérdés...kicsi vagy még te a trollkodáshoz :(
TEHÁT igazam van, vagy igazam van?
Nem lehetsz ekkora seggarc. Internet nélkül szeretnél interneten lévõ oldalra csatlakozni. Szerinted menni fog?! A 0.fb.hu is INTERNETET használ, csak ingyenes, neked pénzedbe nem kerül. De kell neki internet. Igen KELL,
micsoda egy értetlen barom vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Kössz a semmit..
WIFIvel
OMG !!! "ráadod az adatforgalmat" = INTERNET! A feacebook a neten van, net nélkül nincs facebook. Három megoldás: 1, tûzfal telepítése, és minden más letiltása 2, használj wifi hálózatokat 3, fizess elö egy mobilnetcsomagra, a GoNetS csak 600Ft/hó
A kérdező hozzászólása: De mint pl a 0.facebook csak az vesz le pénzt valamiért mert ugxe rá kell adnom az adatforgalmat ha használni akarom
2011-ben volt utoljára frissítve, csak szólok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!