Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, ha felső (14 db)

Ha kibújt a 2 alsó fog, mikorra várhatóak a felső fogacskák? Van olyan anyuka, akinek a babája magától kb 1 héten 1x kakil?

anyatejes+ gyümik/

Legjobb válasz: 1. kerdesre: a fiamnal egy honap volt a ket also es a ket felso kozott. De o koran es gyorsan fogzik, nem ez az atlag. negy honapos volt, amikor ket napon belul kibujt az also ketto, ot honaposan a felso ketto szinten ket nap kulonbseggel, hat honaposan ujabb felso ketto, de mar egy het volt a ket fog kozott. 2. kerdes: amig csak anyatejet kap, addig nem gond, ha heti egy szeklet van. Ha mar hozzataplalsz, akkor szerintem mar valamit tenni kell. Elvileg az anyatejnek majdnem az egeszet hasznositja, ezert ritka a szeklet tole, de az nem baj, mert nem nyomja a pocit. De a zoldsegek, gyumolcsok mar kepeznek boven uritesre varo salakanyagot. Mit adsz mar neki? Nem lehet, hogy az a baj, hogy mind hasfogo, amit kap? Az en fiam nagyon rosszul viseli a szorulast, o naponta ketszer produkal szuletesetol kezdve, most hat es fel honapos. Ha esetleg kimarad egy nap, akkor mar rosszul alszik, reggel nyugosen ebred, erolkodik. Ilyenkor en szilvat+oszibarackot, vagy mangot szoktam neki adni, tuti hatas.

1. kerdesre: a fiamnal egy honap volt a ket also es a ket felso kozott. De o koran es gyorsan fogzik, nem ez az atlag. negy honapos volt, amikor ket napon belul kibujt az also ketto, ot honaposan a felso ketto szinten ket nap kulonbseggel, hat honaposan ujabb felso ketto, de mar egy het volt a ket fog kozott. 2. kerdes: amig csak anyatejet kap, addig nem gond, ha heti egy szeklet van. Ha mar hozzataplalsz, akkor szerintem mar valamit tenni kell. Elvileg az anyatejnek majdnem az egeszet hasznositja, ezert ritka a szeklet tole, de az nem baj, mert nem nyomja a pocit. De a zoldsegek, gyumolcsok mar kepeznek boven uritesre varo salakanyagot. Mit adsz mar neki? Nem lehet, hogy az a baj, hogy mind hasfogo, amit kap? Az en fiam nagyon rosszul viseli a szorulast, o naponta ketszer produkal szuletesetol kezdve, most hat es fel honapos. Ha esetleg kimarad egy nap, akkor mar rosszul alszik, reggel nyugosen ebred, erolkodik. Ilyenkor en szilvat+oszibarackot, vagy mangot szoktam neki adni, tuti hatas.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!!!!Igen, cici az isten, fõziket nem kéri, gyümiknél is néha sztájk van... megpróbálom a mangót, remélem nem lesz baja!
A kérdező hozzászólása: Bocs a 2 kérdésért, de nem akartam még 1 órát várni.
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik többet kell várnom a válaszra, mint 1 óra.....
A kérdező hozzászólása: Végre!!!! Barackot, szilvát kap, de nem használ... Mangó??? 7 hónapos babának adhatom? Hogyan? Egyébként csak barack , alma, sütõtök, szilva ezeket eszi, max fél üveggel egy nap.
A kérdező hozzászólása: De bunkó vagyok...nagyon köszi a választ!!!! :)
Szerintem mar adhatnal mangot, mert az egyik legrostosabb gyumolcs, edes is, a babak szeretik. De en ezt ugy mondom, hogy kulfoldon elunk es itt a mango az elsok kozott van, ezzel lehet kezdeni a hozzataplalast. Egyszer lattam egy magyar hozzataplalasi tablazatot es ott meg asszem egy eves kor utan ajanljak, nagyon meglepodtem, fogalmam sincs, hogy addig miert nem kaphatnak a magyar babak. En csak siman puresitem botmixerrel, mint a tobbi gyumolcsot, ha nagyon hig (rendkivul ledus gyumolcs), akkor egy pici rizspeppel suritem, mert a fiam nem szereti a hig dolgokat. Egyebkent napi fel uveg nem sok. Azt hittem, hogy nagyobb mennyiseget fogyaszt. Szerintem emiatt ilyen keves meg a szeklete, majd ha tobb gyumit, zoldseget eszik, akkor beindul. Egyebkent nem izlenek neki a dolgok, inkabb a tejet valasztja? Nekem epp az ellenkezoje volt a problemam. Egy jo honapja kezdtuk el a hozzataplalast es nem tudtam aprankent haladni, mert a fiam nem ismer olyat, hogy kostoltatas. Amit o megkostolt, azzal jol akart lakni. Ha evett nehany kiskanal gyumolcsot, akkor utana mar nem kellett a tej, visszasirta a gyumolcsot. Ugyhogy majdnem mindenbol egybol rendes adagot kapott, en meg paraztam, nehogy valami baja legyen. De semmi sem tortent szerencsere...
Akkor te egy nagyon ügyes ember vagy. :)
Akkor 999(9)-et fog kiírni és vígan fotózik rá. A másodvázként használt 40D-m így csinálja ha 16-os CF-et kap. :)

Ha rámegyek a netre a bal felső sarokban van olyan hogy előzmények. Onnan hogyan tudom törölni a dolgokat?

Legjobb válasz: Bal klikk:minden elõzmény megjelenítése. Bal klikk megint és bead egy ablakot ahol láthatod a mai,tegnapi,elmúlt heti és havi elõzményeket.Rámész arra amit törölni akarsz,jobb klikk,törlés.De ha nem akarsz mindent törölni csak egy bizonyos oldalt akkor nyisd meg valamelyiket és ott fel van sorolva ,hogy miket néztél meg. Rá kell menni és úgy törölni vagy az oldalt vagy az egész weblapot.

Bal klikk:minden elõzmény megjelenítése. Bal klikk megint és bead egy ablakot ahol láthatod a mai, tegnapi, elmúlt heti és havi elõzményeket.Rámész arra amit törölni akarsz, jobb klikk, törlés.De ha nem akarsz mindent törölni csak egy bizonyos oldalt akkor nyisd meg valamelyiket és ott fel van sorolva , hogy miket néztél meg. Rá kell menni és úgy törölni vagy az oldalt vagy az egész weblapot.


Olyan felső kifolyású, fali mosogató csaptelephez való kifolyó csövet keresek, aminek a csatlakozási, és a kifolyási pontja egy magasságban van. De ha lehet, ne legyen túl nagy ívű, viszont elég mélyen kell belógnia. Lehet szögletes forma is?

A baj az, hogy magasan van a csaptelep, és olyan erővel esik a víz az ember kezére, hogy szanaszét fröcsköl mindent. Hosszabbítót már raktam rá, de igy is elég magas még.

Legjobb válasz: Miért nem cseréled le egy ilyenre? http://www.szaniterplaza.hu/media/itempic/6400_Dauphin_Plus_.. A leírás alapján simán el kell férnie! Na jó, ez olcsóbb: http://shop9.unas.hu/shop_ordered/8132/shop_pic/806098-fali_..

Miért nem cseréled le egy ilyenre? http://www.szaniterplaza.hu/media/itempic/6400_Dauphin_Plus_.. A leírás alapján simán el kell férnie! Na jó, ez olcsóbb: http://shop9.unas.hu/shop_ordered/8132/shop_pic/806098-fali_..
Ha esetleg valami hasonló a csaptelep, akkor simán megfordíthatod, és raksz rá alsó kifolyócsövet: http://img16.aprod.hu/images_aprodhu/5081240_1_644x461_uj-ke.. http://hajduker.unas.hu/spd/unas_807146/Szerelt_kifolyocso_f..
A kérdező hozzászólása: Eredetileg alsó kifolyású volt, és már meg lett fordítva. Ezért a kérdésem. Sajnos nagyon rossz magasságban van, mert ha alsó, akkor szinte semmit nem tudok alá pakolni, ha meg felsõ, akkor lásd a kérdést...

Fegyencedzésben van olyan, hogy nyújtott lábemelés függeszkedésben. Ennek az első lépésénél vagyok. Ha a fenekemnél érzek utána fájdalmat, a combom felső részénél, akkor azt jelenti, hogy jól végeztem a gyakorlatot?

Legjobb válasz: függeszkedéses lábemelésnél a hasamat érzem végig. nekem a fekve végzett lábemeléseknél akar szétszakadni az alsóhátam a végére. én is csak a gyengeségét tudom okként feltételezni. érdekes,hogy a könyv szerinti nehezebb gyakorlat jobban megy,mint a könnyebb. kérdezõ meg,ha jól veszem ki a térd emelés fekve gyakorlatot írod,az az 1. lépés,és igen a comb is húzódhat ,sõt izomláz is lehet benne másnap,ha még nem szoktad meg a gyakorlatot. a gyakorlat végén menj fel csípõemelésbe és maradj úgy egy darabig,akkor kiáll a görcs.

függeszkedéses lábemelésnél a hasamat érzem végig. nekem a fekve végzett lábemeléseknél akar szétszakadni az alsóhátam a végére. én is csak a gyengeségét tudom okként feltételezni. érdekes, hogy a könyv szerinti nehezebb gyakorlat jobban megy, mint a könnyebb. kérdezõ meg, ha jól veszem ki a térd emelés fekve gyakorlatot írod, az az 1. lépés, és igen a comb is húzódhat , sõt izomláz is lehet benne másnap, ha még nem szoktad meg a gyakorlatot. a gyakorlat végén menj fel csípõemelésbe és maradj úgy egy darabig, akkor kiáll a görcs.
A hasizom-gyakorlatot kérdezed? Az egyes szintet (a priccs szélére ülõset) akár ki is hagyhatod teljesen, folytasd a kettes szinttel. De az egyes szint nekem pl nagyon jó volt a derekam/hátam erõsítésére. Általában mindegyik gyakorlatban vannak olyan szintek, amelyekre érdemes visszatérni. A lábemelésnél már a 10. szinten tartok, mégis rendszeresen csinálom az 5. szintet is. A cél nem a szintek teljesítése, hanem az erõsítés.
Ebben a gyakorlatban (is) együtt dolgoznak a hát-, has-, fenék- és combizmok, úgyhogy az, hogy edzés után vagy közben bárhol fájdalmat érzel, jó esetben annyit jelez, hogy ez a részed gyenge.
Szerintem gyere fel a fegyenc fórumra és ott mindenben segítenek. :) http://forum.fegyenc.com/index.php
A kérdező hozzászólása: De kár.Esetleg húzódzkodásban is tudnál segíteni nekem.Abból túl jutottál már a 7.lépésen, a felemás húzáson?
Fekvõbõl még csak az 5. szinten tartok, 3x30-nál.
A kérdező hozzászólása: Akkor, ha nem bánod, hogy eltérünk a tárgytól, te milyen fokozatig jutottál el a félkezes fekvõben?Megy már esetleg a 10.?
Általában véve nem cél a szintek közötti minél gyorsabb mozgás, én pl. többet szoktam csinálni mint az elõírt. (Törekszem mindenbõl a 3x50-re.) Viszont persze, ahogy érzed, ha tovább szeretnél lépni, lépj tovább. Amit én csinálni szoktam inkább, hogy kihagyok egy csomó szintet. Pl. fekvõtámaszból kihagytam a fél fekvõtámaszt (kosárlabda a has alatt); hídból meg azt a szakaszt, amikor a fejemet egy priccsre kellett volna tennem. Egyszerûen kényelmetlen volt, így ugrottam inkább a következõ szintre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!Ez vonatkozik az összes többi gyakorlatra is?Tehát, ha a hivatalos számot még nem értem el, de egy szintet igen, és szabályosan, és jól csinálom õket, akkor akár tovább is léphetek a következõ gyakorlatra?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat.Azt mondták nekem, más gyakorlatokra, ahol fájdalmat érzek, azt a részt megdolgoztam.Próbaképp megpróbáltam a 4.lépést, abból, hogy egy menne-e, és azt vettem észre, mert már párszázat csináltam az 1.-bõl, kilazultak a hasizmaim, annyira, hogy abból is ment egy.Azt tudni kell, hogy én elég merev ízületû típus vagyok, mert csesztem elmenni kamaszként sportolni, de most kb.300 db az 1.lépésbõl máris kilazította valamennyire a hasfalamat.A kérdésem az, mennyire vegyem komolyan ezt a 3x40 ismétlést, ahhoz, hogy továbblépjek?Mondjuk 50 stabil, szabályos egyszerre nem lenne elég a 2.lépéshez való továbblépéshez?
http://www.youtube.com/watch?v=JMV-3CkWGAI ez nem az a gyakorlat konkrétan de Õ a legismertebb fegyencedzést gyakorlatban bemutató arc
... Nekem pl. a hasizom gyakorlatoknál a hátam fáj, miközben csinálom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, az lesz!

Van olyan, hogy ha felső határértéknél van az AFP-m akkor indokolt esetben ingyenes a 4D-s ultrahang?

67,2 U/ml az AFP-m. A véd?n?m azt mondta, hogy ez a fels? határérték, egy másik egészségügyis szerint a fels? határ a 60-70. Tehát ha azt vesszük akkor magasabb is. Hallottatok már ingyenes 4d-s ultrahangról?

Legjobb válasz: Biztos hogy nincs ilyen!

Biztos hogy nincs ilyen!
Szerintem sincs. Ha baj van nem 4D UH-val fogják eldönteni.
Elõször is ne parázz az AFP miatt.Ha nem jó idõben veszik le, akkor több vagy kevesebb lehet.Napokon is múlhat a történet.Ma különben is az UH a mérvadó, és nem az AFP. A 4D meg nem ingyenes seh sem.(Nekem alacsony lett, és így tapasztalat.A doki néhány perccel tovább nézegette a kicsit a 18-20. heti UHn.)
Én sem hallottam ilyenrõl, de attól még lehet... Szerintem se parázz az AFP miatt, manaság ezt túllihegik, külföldön már nem is csinálják a vizsgálatot. Nekem egy héttel késõbb vették le, és így is azt mondta az asszisztens, hogy ne féljek, nem jelent semmit!! Maradj nyugodt, nem lesz semmi baj!!
Az már ugy sok lenne sztem
nagyon sok lenne. Valamelyik övrõl mondj le :)
Sztem sok. De ha a póló eltakarja akkor nem gond:)
Pedig a naciból muszáj lesz kivenni. Ne aggódj, ha csúszik is picit sem fog látszani a felsõ miatt :)
Tényleg ízléstelen két öv :(
Olyan nacival vedd fel, amihez nem kell öv. Vedd fel a nacit övvel és az öves felsõt, és nézd meg magad a tükörben. De objektíven. Sok, ezt neked is látnod kell. Biztos van olyan nacid, ami öv nélkül is jó.
Ha csak ilyen megkötõs "spárga" öv, az nem gond, de ha rendes öv van a felsõn azt inkább felejtsd el együtt.
A kérdező hozzászólása: És ha a felsõben egy vékony öv van, az a nagyon vékony bõrszerû, a nadrágban pedig vastag? Vagy fordítva? Na oké, elfelejtem. A gáz az, hogy széles csípõm van. Amelyik nasrág jó csípõben, ahhoz a derekamnál öv kell. Majd kitalálok valamit.
A kérdező hozzászólása: Ajajajjjjjj. A nadrágban muszáj. A felsõhöz meg hozzátartozik, hogy néz ki ha nem veszem fel hozzá, az a lényege. Jajjjjjj. :(
A kérdező hozzászólása: Okés.
szerintem nem sok mer nekem is van ojan polom es en is ugy veszem hogy a nadragba is ovet rakok:)
A kérdező hozzászólása: A legjobb, ha kipróbálom. Az a lényeg, hogy nekem tetszen, nem igaz? Mások meg nem érdekelnek, más hülyébben is felöltözik, mégsem foglalkozok vele. :)

Valakinek vannak ehhez hasonló vagy pont ilyen tünetei? - Pontszerű piros, , gyulladás" az ujjak felső részén, szúró érzés - Sokat segítene, ha leírnátok, hátha nem is olyan ismeretlen dolog ez

Úgy kezd?dik, mintha t?vel megszúrták volna az ujjam, az ujjbegyemen vagy körülötte, esetleg még oldalt is pontszer? gyulladások (én gyulladásnak nevezem, mert ahhoz hasonlít a legjobban) jönnek ki, amik önmagukban nem fájnak. Úgy veszem észre ?ket, hogy ha végignyomogatom az ujjaimat (hogy rájöjjek, hogy jött-e ki új),szúró érzés. Mintha szálka ment volna bele. Amikor hidegek a kezeim, akkor ezek a területek rózsaszínesek, pirosak, és nagyon jól lehet látni ?ket. A kezeim amúgy mindig hidegek, ha nem vagyok melegben. A másik, hogy azokon az ujjakon, ahol vannak iylen szúrós pöttyök, ott az ujjam oldala megdagad, mintha csontkinövés vagy csomó lenne, a röntgen azonban nem mutatott ki ilyeneket. Az MR szerint ezek ödémák. Ez lehetséges? Nem raynaud-szindoróma. A kezeim nem fehérednek el és nem lilulnak be se. Az orvosoknak fogalmuk sincs. Kérem, akinek hasonló vagy pont ilyen tünetei vannak, írjon nekem a [email protected] e-mail címre. El?re is nagyon köszönöm.

Legjobb válasz: Oskovics György HMV-hely,természetgyógyász,minden óra 50.percében tudod elérni 10 percig,vagy hagyj neki üzenetet még hétvégén is hívhatod.Kérd meg hogy mondja meg mi lehet és mit kell tenned,de ha nem hiszel ezekben a dolgokban nem tud segíteni.Amúgy fent is van a neten.Ha õ nem lenne én már nem élnék.Hivatalos,nem átveri az embereket,csak pontosan mond meg mit szeretnél tudni és kérd,mert õ tud mindent rólad ha felveszed vele a kapcsolatot,de csak azokra a kérdésekre adja meg a választ amire megkéred.tel:06-70-311-4202,

Oskovics György HMV-hely, természetgyógyász, minden óra 50.percében tudod elérni 10 percig, vagy hagyj neki üzenetet még hétvégén is hívhatod.Kérd meg hogy mondja meg mi lehet és mit kell tenned, de ha nem hiszel ezekben a dolgokban nem tud segíteni.Amúgy fent is van a neten.Ha õ nem lenne én már nem élnék.Hivatalos, nem átveri az embereket, csak pontosan mond meg mit szeretnél tudni és kérd, mert õ tud mindent rólad ha felveszed vele a kapcsolatot, de csak azokra a kérdésekre adja meg a választ amire megkéred.tel:06-70-311-4202,
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ. :) Igen, hiszek ezekben a dolgokban, éppen járok is egy természetgyógyászhoz, errefelénk õ is nagyon ügyes. Még csak kétszer voltam nála. Meg is néztem a nevét a neten, Hódmezõvásárhely sajnos elég messze van. De azért tényleg köszönöm a segítségét. :)
Igen normális hisz az idegeket megpiszkáltak rendesen ! Kell 1hét is mire helyre jön !

A problémám az, hogy ha olyan számokat fújok, amikben sok "magas" hang van, mondjuk felsõ E-F-G, akkor gyakorlatilag 20 perc fújás után lefújják a meccset. Tudtok esetleg erõsítõ technikákat, tippeket? Hogy gyakorolnak/fejlõdnek a profik?

Minden nap 1 órát gyakorlok, hétvégente pedig sokkal többet, mivel olyankor szoktam kottázni a számokat és ettõl függetlenül nem történik javulás, ugyanúgy hamar kifáradok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!