Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, elvégzik (18 db)

Dobermann fülvágás? Fehérváron van olyan orvos amelyik még elvégzi?

Miel?tt még jönnének az állt kínzó vagyos kommentek nem vagyok az csak tekintélyt parancsolóbban néz ki és fel is lehet ismerni a fajtát.

Legjobb válasz: Érdeklõdj dobermannos körökben kinél érdemes ezt elvégezni, ha már ennyire ragaszkodsz hozzá. Sajnos ismerõsi körömben történt hogy az illetõ egy ismeretlen orvoshoz vitte a kutyáját fülvágásra (megjegyezném hogy 4 hónapos volt a kutyája, ilyen idõsen már nem szabad vágatni a fület) pedig ajánlottak neki normális orvost (csak persze az nem a közelben volt), és olyan barbár munkát végzett az orvos hogy az valami hihetetlen. Még 5 nap után is ömlött a vér a kutya fülébõl, undorítóan csinálta meg a fülét a kutyának, 100% hogy az életben nem fog felállni a kutya füle. Olyan orvost keressetek akinek van sablonja is a fülformához. És kérlek vedd komolyan amit leírtam, csak a kutyának szeretnék jót ha már ígyis-úgyis megcsináltatod a fülvágást, legalább jó orvossal végeztesd el ezt.

Érdeklõdj dobermannos körökben kinél érdemes ezt elvégezni, ha már ennyire ragaszkodsz hozzá. Sajnos ismerõsi körömben történt hogy az illetõ egy ismeretlen orvoshoz vitte a kutyáját fülvágásra (megjegyezném hogy 4 hónapos volt a kutyája, ilyen idõsen már nem szabad vágatni a fület) pedig ajánlottak neki normális orvost (csak persze az nem a közelben volt), és olyan barbár munkát végzett az orvos hogy az valami hihetetlen. Még 5 nap után is ömlött a vér a kutya fülébõl, undorítóan csinálta meg a fülét a kutyának, 100% hogy az életben nem fog felállni a kutya füle. Olyan orvost keressetek akinek van sablonja is a fülformához. És kérlek vedd komolyan amit leírtam, csak a kutyának szeretnék jót ha már ígyis-úgyis megcsináltatod a fülvágást, legalább jó orvossal végeztesd el ezt.
Úgy, hogy ha nincs a füle vágva úgy néz ki mint egy vizsla. Teljesen NEM dobbermann!
Lehet, hogy rólad is érdemes lenne ezt-azt levágni, mert akkor komolyabbnak tûnnél.
sajnos nem fogsz találni itthon aki elvállaja. a tenyésztõje nem tud segiteni?
füllel farokkal NEM dobermann!!!! a tenyésztõje igy alakitotta ki. Hosszú füllel és farokkal lesz az állat külleme megváltoztava.
és neki az jó?
Teljesen mindegy hogy mit gondolsz arról hogyan néz ki a kutya ha bizonyos dolgokat levágsz róla, törvényileg tilos a fülvágás.
Kedves 8-as. Ha a dobermant úgy tenyészették volna, hogy rövid farka és álló füle legyen, akkor csonkítás nélkül is rövid farka és álló füle lenne, viszont a dobermant hosszú farkúnak és lógó fülûnek tenyésztették, ha tetszik neked ha nem. Ha levágod a fülét és csak egy valakinek is nem tetszik, akkor bírságot kell fizetned, szóval errõl ennyit.
Ez undorito nekem 1 fulvagas nelkuli dobbermanom es 1 farok vagas nelkuli boxerem van otthon.Igy is tok normalisak.Miert kell oketegcsonkitani?Ugy szepek ahogy vannak.
Csak én nem látom h ezzel tekintélyt parancsolna? Hogy a fenébe tud egy kutya tekintély parancsoló lenni? Nem értem....
direkt írta h erre nem kíváncsi... Szóval. Egészségügyi okokból engedéllyel lehet vágatni. De szerintem nagybaromság ez a nemvághatjuk- törvény... egy olyan kis fülüregû kutyánál mint a dobi, igenis hasznos... kinek kell egy fülgyulladás? Egyébként Romániáról és Szlovákiáról tudom h ott elvégzik de nézz utána és ha mentek, vigyétek a kutyát. 2 nap alatt megvan!
Elég gáz, h TE, kérdezõ, akinek ilyen kutyája van, nem ismer meg egy dobit füllel és farokkal....
Majd ha Magyarországon is gyökeret ver az EURÓPAI ÁLLATTARTÁSI KULTÚRA, akkor nem fog senki zavarni a vágatlan fülû+farkú dobermann. Csakis addig. Mindenki eldöntheti, hogy hova akar tartozni addig is.
A kérdező hozzászólása: Vágatlan füllel, farokkal tényleg olyan mint egy vizsla egyik barátomnak is vágatlan kutyája van és folyton azt kérdezgetik tõle milyen fajta?, mert ugyan úgy néz ki mint egy vizsla. Sok fajtánál tényleg elég hülyén néz ki a vágott fül pl.: dog, boxer, de a dobermannál, mert vágott fül nélkül rá sem lehet ismerni.
kedves ma 07:35 az a szégyen, hogy ilyen fajtát tartasz, és nem tudod leirni a nevét sem rendesen.
Ne itt kérdezõsködj, itt a fele hozzá nem értõ ( Tisztelet a kivételnek )Dobis körökbe segítenek illetve Szerbiába meg még egy pár helyen nagyon szép füleket csinálnak! Ismerõsömnek nemrég kellett vágatni állandóan sérült , és nem állt el a vérzés illetve mindig felszakadt! kapsz egy papírt egészségügyi okokra hivatkozva és nincs gond. Nálunk a kiállításokon elfogadják vágott füllel is :-)) az nem fog változni !!!
Nem vagyok az ivartalanitas mellett sot az otthoni kutyaim mind kanok es nincsenek ivartalanitva...De az undoritobb ha a fulet farkat akarja vagni.
mellesleg meg senki nem fog megbüntetni.
nagyon tévedsz. Dobermann Ur nem füllel farokkal tenyésztette ki, eleve kupirozta a kutyáit. Ti akik a nagy csonkolás ellen vagytok, gondolom az ivartalanitást támogatjátok! pedig nagyobb csonkolás mint a fül, farok kupirozása.
kiskorában kell a fület megvágni, mert úgy elfelejti.. ennyi erõvel a körülmetélés is emberkínzás, mégse csukják le azt, aki elvégzi O.o

23 éves vagyok egyetemre járok, de nem igazán szeretem azt amit választottam és semmi jővőt nem látok benne, gondolkozok rajta, hogy valami OKJ tanfolyamot elvégzek. Mit érdemes, aminek van értelme is, és van olyan amit ingyen is eltudok végezni?

Legjobb válasz: Olyat kell megtanulnod, amivel VALÓS munkát tudsz elvégezni. Azaz valami alapanyagból értéket elõállítani. Ilyesmik a kétkezi, építõipari szakmák, a szakács, mindenféle szerelõ, gépész, CNC marós köszörûs meg esztergályos, karosszériás. Az emberek panaszkodnak ezekre, hogy milyen drágák, a minõség meg hitvány:) Fel fog lendülni még az idõsgondozás környéke, meg a vallásipar. Nekem az iparos dolgok közül sokminden megy, nem is panaszkodom, folyton van melóm.

Olyat kell megtanulnod, amivel VALÓS munkát tudsz elvégezni. Azaz valami alapanyagból értéket elõállítani. Ilyesmik a kétkezi, építõipari szakmák, a szakács, mindenféle szerelõ, gépész, CNC marós köszörûs meg esztergályos, karosszériás. Az emberek panaszkodnak ezekre, hogy milyen drágák, a minõség meg hitvány:) Fel fog lendülni még az idõsgondozás környéke, meg a vallásipar. Nekem az iparos dolgok közül sokminden megy, nem is panaszkodom, folyton van melóm.
egy fénymásolóval, be szoktuk szkennelni,
Keress rá a neten, sokan hirdetnek ilyen szolgáltatást, könnyebben kiválasztod a hozzád legközelebbit. De ma már egy átlagos szkennerrel is egészen jó eredménnyel megoldható házilag is, fõleg, ha utána valamilyen jobb képszerkesztõvel kijavítod az elkerülhetetlen hibákat. Ilyenek lehetnek a por, karcok, esetleg gyûrõdés, szakadás. És a régebbi képeknél elõforduló színtorzulások is egész jól korrigálhatók. Egyetlen elõfeltétel, hogy jó nagy felbontással kell beolvasni a képet, utána pedig gondos munkával kell rendbetenni.

Olyan van, hogy elvégzem a katonai kiképzést, de nem leszek katona, mert nem akarok?

És, ha jól tudom, akkor, ha háború van behivhatnak és kötelező bemennem harcolnom, mert én kaptam kiképzést? És azt is meglehet csinálni, hogy nem megyek be, vagyis kérvényezem a kiképzés után, hogy ne hivjanak, majd harcolni?

Legjobb válasz: Nem. A katonaság nem errõl szól. Ha hivatásosnak jelentkezel, akkor szerzõdést kell aláírnod. Ha a szerzõdés letelte elõtt lelépsz , akkor fizetned kell. Ingyen senkit nem képeznek ki.. Ha meg háború van, mindegy hogy kaptál kiképzést vagy sem. Minden egészséges felnõtt férfit behívnak tartalékosnak. Ha nem volt katonai kiképzésen akkor megkapja a gyors kiképzést..

Nem. A katonaság nem errõl szól. Ha hivatásosnak jelentkezel, akkor szerzõdést kell aláírnod. Ha a szerzõdés letelte elõtt lelépsz , akkor fizetned kell. Ingyen senkit nem képeznek ki.. Ha meg háború van, mindegy hogy kaptál kiképzést vagy sem. Minden egészséges felnõtt férfit behívnak tartalékosnak. Ha nem volt katonai kiképzésen akkor megkapja a gyors kiképzést..
A kérdező hozzászólása: Tehát, azt meg lehet csinálni, hogy elvégzem a kiképzést, de leszek katona, de ez pénzbe kerül? És kb mennyibe?
Vissza kell fizetned a képzést. Több milla, én nem csinálnám.
Ágyútöltelék nem beszél!
Nem olcsó a képzés.. Milliós összegekben beszélhettünk. Szóval ilyen hülyeséget nem igazán szoktak csinálni. Mondjuk én az értelmét sem látom annak hogy elvégzed a kiképzést, majd köszönöd és lelépsz.. Ha nem akarsz hivatásos katona lenni, akkor minek akarsz kiképzést?? Csak én nem értem a logikádat??
Gondolom azért nem akar katona lenni, mert csak fel akarja venni azt illetményt a kiképzési idõszakra, aztán lelép. Én sem értem minek megy be az ilyen egyáltalán a toborzóba. Katonának csak úgy jelentkezz, hogy nem fogsz eljönni onnan és nem siránkozol, mert elküldenek mint a szar.Amúgy is az ilyen egyéneket hamar kiselejtezik , mert ugye nézik az akaraterõdet is nem csak azt hogy erõs vagy stb.

Magyarországon hol van olyan egyetem amit ha elvégzek, kutató fizikus lehetek?

a debreceni fizikai intézmény?

Legjobb válasz: Budapest: BME, ELTE Ezen kívül Szeged, Debrecen, Pécs

Budapest: BME, ELTE Ezen kívül Szeged, Debrecen, Pécs
a debrecenivel aligha. az ELTE fizika szak benne van a világ 150 legjobbjában (a matek szakával együtt), szóval világviszonylatban ha ezt elvégzi valaki az nem rossz. Nem is beszélve arról, hogy jó kapcsolatban van az egyetem a cern-el, és nem túl nehéz kijutni nyári gyakorlatra oda, és ismerek sok embert az egyetemen akik a cern-ben dolgoztak, és még ma is ott kutatnak (oktatók, doktoranduszok). a bme inkább mérnök fizikusokat képez, de az is színvonalas, csak más. Arról nem tudok infokat.
Ha a minõséget kérdezed, akkor egyértelmûen az ELTE, vagy a BME. Én a BME-n végeztem, ha kíváncsi vagy valamire kérdezz nyugodtan privátban.

Angliában vannak olyan tanfolyamok, mint itthon az okj? Előrébb juthatok vele, ha kint elvégzek ilyen tanfolyamot?

Azon gondolkodom, hogy Angliába költözöm. Elsősorban dolgozni, de az előrejutás érdekében szeretnék tanulni kint valamilyen tanfolyamot...valamilyen könyvelő-képzésre gondoltam. Szerintetek érnek valami? Létszi, akinek van már valamilyen tapasztalata az segítsen!

Legjobb válasz: Nincsenek. A második kérdés innentõl értelmét vesztette.

Nincsenek. A második kérdés innentõl értelmét vesztette.
A kérdező hozzászólása: De csak van valami amit érettségi után el lehet végezni- már ha elfogadják az itthoni érettségit. Egyetemre nem szeretnék menni, mert valószínûleg nem bírnám anyagilag...
Ha Angliában akarsz könyvelõ lenni akkor mindenképpen ott kell elvégezned valamit mert mások a könyvelési szabályok. Magyar könyvelõi OKJvel ott át fognak rajtad nézni. Valamilyen képzés biztos hogy van, mert õk sem a kisujjukból szopják a tudást.
Én náluk vizsgáztam: http://www.bookkeepers.org.uk/ Tanulni meg otthon, az ajánlott könyvekbõl tanultam. De vannak tanfolyamok is, szintén otthon tanulósak, de kapsz egy segítõt, akivel konzultálhatsz. Meg ahogyan az elõttem szóló is írta lehet egyetemen, illetve fõsuliban is tanulni de arról nem sokat tudok. A magyar képzés Angliában legfeljebb hasznos, de ha itt Angliában akarsz könyvelni akkor itteni képzést csinálj (amit már otthon is elkezdhetsz, az angol könyvekbõl, sõt talán még vizsgázhatsz is otthon valami vizsgaközpontban, de ezzel kapcsolatban faggasd fenti linken található intézményt)
5/5 vagyok, egy kis fogalomzavar az otthonnal... álmosodom... az elsõ sorban az "otthon"-t úgy értettem, hogy nem jártam be sehová a végén, amikor azt írtam, hogy már otthonról elkezdheted ott meg úgy értettem, hogy Magyarországról, még a kiköltözés elõtt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Egy férfi hol tudja magát véglegesen szőrteleníteni? Hol vannak olyan helyek, , ahol ezt elvégzik?

egy barátom az arcát akarja szőrteleníteni de legalábbis ritkítani a szőrt az arcán. állandóan benő a szőre, meg túl sűrű is. hol tudja ezt elvégeztetni?

Legjobb válasz: Kozmetikában,ahol vállalnak végleges szõrtelenítést,az mindegy hogy nõ vagy pasi,de azt nem tudom hogy ezt a lézeres szõrtelenítést csinálják e arcon.

Kozmetikában, ahol vállalnak végleges szõrtelenítést, az mindegy hogy nõ vagy pasi, de azt nem tudom hogy ezt a lézeres szõrtelenítést csinálják e arcon.
A lézerest én sem tudom, csinálják-e arcon, de az IPL-t igen.Most már nagyon sok helyen foglalkoznak vele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat. még azt szeretném megkérdezni, hogy nem ciki egy férfinak a kozmetikushoz bemennie?
A kérdező hozzászólása: ja és ha valaki még tud valamit írja le nyugodtan
Dehogy ciki, pasik is járnak kozmetikushoz, arctisztításra, gyantázásra is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, ha még valaki tud valamit, írjon nyugodtan!
Asszem ha megégeted, akkor már nem fog nõni, viszont pokolian fáj.

Van olyan művelet, amit ha elvégzek a számítógépemen, akkor elindít egy játékot CD nélkül is?

Rátelepítettem a Heroes III.-at a gépemre. Nagyin régen, de nem ez a lényeg. Elveszett a CD-je. Tehát van olyan program ami segít nekem elindítani CD nélkül? Vagy van olyan hackelési módszer?

Legjobb válasz: keress 1 crack-et hozza

keress 1 crack-et hozza
A crack ezt csinálja vele, kiiktatja a lemezt ellenõrzõ és kérõ részét a játéknak. Így anélkül is el lehet indítani, hogy neked megvan-e a lemez, amikor letöltöd. no cd crack néven lehet megtalálni, a gamecopyworld.com ilyen dolgokat tartalmaz.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Vannak olyan esetek hogy a plaszitaki műtétet ingyenesen elvégzik? (orrplasztik) és ha igen milyen eset?

Legjobb válasz: csak ha egészségi gondokat okoz, csak azért mert te csúnyának tartod, a biztosító nemfizeti ki :D

csak ha egészségi gondokat okoz, csak azért mert te csúnyának tartod, a biztosító nemfizeti ki :D
A kérdező hozzászólása: vágom kössz csak érdeklõdtem am nem vészes de ha van rá lehetõség akk miért ne?
Azért ne, mert igy is romokban hever az egészségügy, és kurv_ra semmi szükségét nem látom annak hogy ÉN fizessen a kib_szott orrmûtétedet!
ha a feleséged lenne egy húszcentis zsidó orral, azt hiszem nem ellenkeznél ennyire :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!