Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, egyszer csak (79 db)

Lányok ti hány menetig élvezitek a szexet? Van olyan aki csak egyszer megy el és annyi elég neki?

Legjobb válasz: Hehe, jó ha a csajok "elmenek" egyszer is egy aktus alatt... Na nõk egy része még nem élt át orgazmust (18-40 éves korosztályról van szó). És még nagyobb részük nem élt át hüvelyi orgazmust. (van aki nem is "képes rá"...) De amúgy általában elég szokott lenni egy... De van úgy, hogy 3 is kevés... :D

Hehe, jó ha a csajok "elmenek" egyszer is egy aktus alatt... Na nõk egy része még nem élt át orgazmust (18-40 éves korosztályról van szó). És még nagyobb részük nem élt át hüvelyi orgazmust. (van aki nem is "képes rá"...) De amúgy általában elég szokott lenni egy... De van úgy, hogy 3 is kevés... :D
Ez szerintem nagy kamu lehet, hogy a nõk többsége nem élt át orgazmust. Nekem már az elsõ hüvelyi volt, azóta hüvelyi, általában többes, kettõnél soha nem kevesebb. Ki nem dõlök a nagyon sok után sem, a végén már kevesebb mint egy percenként van.
3-4 után már kidõlök. :D
Jó a csiklóorgazmus is persze, általában szeret ott nyalakodni, engem meg rémesen beizgat ezzel... fõleg ha elõttem guggol, térdel, és kissé hátravetett fejjel "alattam" csinálja: de még akkor is összeszorítom a hüvelyem.
Férfi függõ a dolog:DD
A nõi orgazmusnak is több változata van, van, aki többször élvez, de valamivel kisebbet, van, aki egyet, de az eget rengetõ. Én az utóbbi táborba tartozom, de a mostani Párom mellett kezdek multiorgazmusos lenni: már van, hogy egy aktus alatt kétszer is élvezek, de volt egy alkalom, mikor négyszer voltam meg :$ 22/L
És akinek sok g-pontos, és tényleg eget rengetõ, kb. kevesebb mint egy percenként a vége felé, úgy, hogy a pasi azt érzi, mintha a hüvely már szinte leszippantaná a farkát? :P Állítólag valami "brutális" tud lenni, jó értelemben. :) Bár férfiként nem biztos, hogy meg merném dugni magamat. :S
Olvass Lovecraftot! Nála max. sejtetés van, a lényegi rész az olvasóra marad! Filmbõl: Az õrület torkában

Van olyan hogy csak egy fog jön ki egyszerre?

Azt hittem,hogy párban jönnek a fogacskák,nem úgy hogy az egyik kin? a másik meg még sehol.

Legjobb válasz: Szia! Létezik, nálunk az elsõ foga júliusban jött ki az alsõ metszõfog, a második ma, de a fenti metszõfoga. De nem is az egymás feletti, hanem pont ferdén. :) 9,5hós

Szia! Létezik, nálunk az elsõ foga júliusban jött ki az alsõ metszõfog, a második ma, de a fenti metszõfoga. De nem is az egymás feletti, hanem pont ferdén. :) 9, 5hós
Hát persze. Nálunk 2 honap múlva követte a párja.
Szia! 9 hónapos kisfiamnak 4 foga van és mindig 1 jött csak egyszerre. Sõt az alsó 2 fog kibújása között 1 hónap különbség volt.
A kérdező hozzászólása: Oh, köszi, megnyugodtam:)
A két kis alsó fogacska között 3 hét telt el. Már kint vannak 2 hónapja, és tök egyformák. De tök ari volt 1 foggal :)

Vannak olyan Ladások, akiknek kapcsolókörmös váltó van a kocsijukban, pedig utcán használják. Nem félnek, h egyszer beragad? Tudtommal nem is alkalmas utcai használatra. Vagy csak azért teszik be, mert a gyári váltó nem bírja el a tuningolt motort?

Legjobb válasz: "Nem félnek, h egyszer beragad?" Mikor nekem volt, sosem féltem ilyentõl. Igaz, nem is fillérekért hirdetett, Jóskapista-féle, agyonhasznált darabot vettem, amit nem lehetett kipróbálni. Kapcsolókörmös váltóból is van jó, illetve rossz, van, aki használhatót készít és van, aki csak összehányja, nem figyel az illesztésre, anyagminõségre, kidolgozásra. A jó darabok nem ragadnak be. "Tudtommal nem is alkalmas utcai használatra." Lehet utcán használni, de nem kényelmes. Az egyenes fogazású kerekek miatt sír, visszakapcsolásnál meg kényelmetlen a dupla kuplungolás. Hosszú távon megunja az ember. De ezeket még meg is lehetne szokni, a nagyobb gond az, hogy a kapcsolókörmös váltók áttételezése versenyzéshez készült: hosszú 1-es, utána szûken lépcsõzött fokozatok. Ha valaki hobbiautóként használja a Ladát, annak ez nem gond, de a városi araszolásban eléggé kellemetlen a nagyon hosszú 1. fokozat. Bár nem tudom, van-e olyan, aki azért áll neki tuningolni az autót, hogy utána azzal hordja óvodába a gyereket vagy utánfutón húzza az ócskavasat a MÉH-telepre. "Vagy csak azért teszik be, mert a gyári váltó nem bírja el a tuningolt motort?" A gyári váltó sokat bír, de mondjuk a VFTS-ek motorja már sok lenne neki is. Elviselné, csak nem sokáig, fõleg úgy, ahogy versenyen használni szokás az autót (nagy terhelést jelentõ padlógázas rajtok, nagy motorfékezések). De a kapcsolókörmös váltóknak vannak más elõnyeik is. Egyrészt más a váltó áttételezése, ezt már írtam. A hosszú egyes és a többi fokozat közti szûk lépcsõk jóvoltából a pörgõs, hegyes nyomatékgörbéjû motorokat is jól ki lehet velük használni, mert a nyomatékcsúcs közelében lehet tartani a motort. A másik nagy elõny meg az, hogy kapcsolókörmös váltóval felfelé nagyon gyorsan, kuplungolás nélkül is lehet váltani. Ez pedig értékes tizedmásodperceket vagy másodperceket jelenthet egy gyorsaságin.

"Nem félnek, h egyszer beragad?" Mikor nekem volt, sosem féltem ilyentõl. Igaz, nem is fillérekért hirdetett, Jóskapista-féle, agyonhasznált darabot vettem, amit nem lehetett kipróbálni. Kapcsolókörmös váltóból is van jó, illetve rossz, van, aki használhatót készít és van, aki csak összehányja, nem figyel az illesztésre, anyagminõségre, kidolgozásra. A jó darabok nem ragadnak be. "Tudtommal nem is alkalmas utcai használatra." Lehet utcán használni, de nem kényelmes. Az egyenes fogazású kerekek miatt sír, visszakapcsolásnál meg kényelmetlen a dupla kuplungolás. Hosszú távon megunja az ember. De ezeket még meg is lehetne szokni, a nagyobb gond az, hogy a kapcsolókörmös váltók áttételezése versenyzéshez készült: hosszú 1-es, utána szûken lépcsõzött fokozatok. Ha valaki hobbiautóként használja a Ladát, annak ez nem gond, de a városi araszolásban eléggé kellemetlen a nagyon hosszú 1. fokozat. Bár nem tudom, van-e olyan, aki azért áll neki tuningolni az autót, hogy utána azzal hordja óvodába a gyereket vagy utánfutón húzza az ócskavasat a MÉH-telepre. "Vagy csak azért teszik be, mert a gyári váltó nem bírja el a tuningolt motort?" A gyári váltó sokat bír, de mondjuk a VFTS-ek motorja már sok lenne neki is. Elviselné, csak nem sokáig, fõleg úgy, ahogy versenyen használni szokás az autót (nagy terhelést jelentõ padlógázas rajtok, nagy motorfékezések). De a kapcsolókörmös váltóknak vannak más elõnyeik is. Egyrészt más a váltó áttételezése, ezt már írtam. A hosszú egyes és a többi fokozat közti szûk lépcsõk jóvoltából a pörgõs, hegyes nyomatékgörbéjû motorokat is jól ki lehet velük használni, mert a nyomatékcsúcs közelében lehet tartani a motort. A másik nagy elõny meg az, hogy kapcsolókörmös váltóval felfelé nagyon gyorsan, kuplungolás nélkül is lehet váltani. Ez pedig értékes tizedmásodperceket vagy másodperceket jelenthet egy gyorsaságin.
Szerintem vezetéstechnikán múlik az agész. Ha érzed a fordulatszámokat, simán mehet városban is. Ügyetlenkedéssel lehet törni a szerkezetet. (A régi idõkben fater még teherautót vezetett. Az õ gyakorlatával simán tudott a zsigulin kuplung nélkül váltani. Annyira kezében érezte a fogaskerekek forudlatszámát.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Akkor meghagyom a szériaváltót a késõbbiekben is :)
A kérdező hozzászólása: Az utóbbinak köszönöm, évek óta elmélkedek, h kéne egy "átmenet" a széria, és a kapcsolókörmös között. De úgylátszik (szerencsére), már kitalálták. Igazából azért gondolkoztam ezen, mert félek, h a tuning motorom kinyírja majd a gyári váltót. Köszönöm a választ, sokat segítettél :)

Miért van az, hogy hetente kb egyszer járok illemhelyre nagydolog miatt? Van olyan is, hogy csak kéthetente egyszer. Mit tudok tenni? Lehet ebből bajom?

Legjobb válasz: Lassú az anyagcseréd. Segíthet ha naponta iszol 2 l folyadékot, napi egyszer eszel levest vagy fõzeléket, és kevés korpát, olivaolajat, lenmagot is fogyasztasz rendszeresen.És ne hagyj ki egy étkezést se, napi 4x egyél minimum. Illetve fontos a mozgás is. A bajod idõvel az lehet, hogy sok méreganyag halmozódik fel a szervezetedben, amitõl a máj, gyomor, belek, epe megbetegedhetnek.

Lassú az anyagcseréd. Segíthet ha naponta iszol 2 l folyadékot, napi egyszer eszel levest vagy fõzeléket, és kevés korpát, olivaolajat, lenmagot is fogyasztasz rendszeresen.És ne hagyj ki egy étkezést se, napi 4x egyél minimum. Illetve fontos a mozgás is. A bajod idõvel az lehet, hogy sok méreganyag halmozódik fel a szervezetedben, amitõl a máj, gyomor, belek, epe megbetegedhetnek.
Simán csak kevés rostot eszel, az immunrendszeredet gyengíted vele, ha a beleid nem egészségesek, idõvel kialakulhat bélkõ is, illetve sok egyéb káros mellékhatás. Napi 1.5-2l folyadék és rost. Itt a dinnyeszezon, a dinnyemag kiváló erre, mivel emésztetlenül áthalad a beleken. Ha nem szereted a növényeket, lehet kapni herbáriákban rosttablettát is, az is elég hatékony.
Nem "lehet", hanem elõbb-utóbb "lesz". Legtöbbször táplálkozási probléma okozza, nem eszel elég rostot. Ha úgy érzed, hogy normálisan kajálsz, akkor fordulj orvoshoz.
Elkelmenni orvoshoz, hosszútávon nagyon veszélyes lehet.Sok befolyásoló tényezö lehetséges.Mennyi ideje tart ezaz állapot?
Jó hatású még a savanyú káposzta, kovászos uborka, ha teheted, egyél sokat!
A kérdező hozzászólása: A dinnyemagot utálom, de ha az kell , , megeszem". Egyébként régóta tart ez. Elég régóta.
Ez nagyon nem jó.Igyál rostos üdítõket :D

Van még olyan 1 év körüli baba, aki megelégszik napi félóra alvással? Az enyém 2*félórát alszik, vagy van, hogy már csak egyszer 30-40 percet.

Legjobb válasz: Húú, nem semmi.Éjjel mennyit alszik?Lehet ott hozza be. Vagy csak ennyi az igénye. Az én babaám 14 hós lesz, nappal egyszer 3 órát lehúz simán.

Húú, nem semmi.Éjjel mennyit alszik?Lehet ott hozza be. Vagy csak ennyi az igénye. Az én babaám 14 hós lesz, nappal egyszer 3 órát lehúz simán.
A kérdező hozzászólása: Általában olyan 11 órát alszik éjszaka, ami szerintem nem sok. Amúgy nem nyûgös, csak néha estére, tehát valószínû, hgy elég neki, csak fura ahhoz képest, hogy az ismerõs 1 év körüli gyerkõcok napi 2-3 órát alszanak.
Babám is megelékszik 2x30 óra alvással és még az éjszakát sem alussza végig!
A lányom éjszaka kb 9 órát alszik, nappal kettõt. Szóval összesen kb ugyanannyit alszik mint a tiéd
Enyém is így volt. Aztán volt hogy nem is aludt napközben, úgy felpörgött, hogy õ már tud járni. Vagy ha programot csináltunk neki, rokonlátogatást, akkor is. Kb. 20 hónapos korára azonban beállt a napirend. 21 órakor alvás, 6-kor ébresztés, nappal 3 óra alvás. Nekem a reggeli ébresztés jött be, és délben mindig otthon voltunk, ráhangolódtunk a pihenésre szertartásokkal. Mostanra õ mondja, hogy pihenni kell. (kétéves)
Az én kislányom is 1Xfél órát alszik nappal.Elég rég óta.De tegnap és ma volt 1 óra is.Remélem nem lesz beteg.Mi se értjük, hogy bírja egész nap a pörgést.Én ha csak nézem, attól elfáradok.
Hidegen vagy melegen produkálja ezt?
A kérdező hozzászólása: Hidegen, de elõfordul hogy melegen is.
Központi, vagy hengerenkénti befecskendezéses?
A kérdező hozzászólása: 12i igy asziszem központi befecskendezõs.
Attól függetlenül, még lehet hengerenkénti. Na mindegy. Ha hidegen indulsz vele, indítás után várj vele egy kicsit, hogy vegye a lapot, legyen képbe a motorja, ne indulj el vele egybõl, mint a legtöbb 'buta' ember.. Ha egyszer csak megugrik úgy, hogy 'hosszabb' ideje nyomod neki rendesen, akkor adagolási problémák lehetnek, vagy tényleg, csak simán a motor még nincs annyira képbe, hogy azt tegye amit elvársz tõle. Mondjuk ez függ az a korától, meg attól, hogy mennyit futott..

Ha magándokihoz járok, s ő ir a kiskönyvembe (sztkban már nem dolgozik) akkor is megadják az egyszeri anyasági támogatás összegét? (60ezret) S van olyan vizsgálat amire csak a Nődoki adhat beutalót, amiért esetleg el kell mennem az sztk-s dokihoz?

Most megirta beutalókat a háziorvosnak hogy mit adjon. Azt mondja ha ? adná a beutalót akkor fizetnem kellene az SZTKban.Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Nekem a beutalókat mindig a védõnõ adta a doki csak aláírta.Ha megvan a 4 pecsét akkor jár az egyszeri anyasági,mindegy hogy milyen dokihoz jársz.

Nekem a beutalókat mindig a védõnõ adta a doki csak aláírta.Ha megvan a 4 pecsét akkor jár az egyszeri anyasági, mindegy hogy milyen dokihoz jársz.
Nekem is a védõnõ adta a beutalókat, kivéve az elsõ UHra, azt a magándokim. Anyaságinál meg a 4 pecsét és aláírása lényeg, illetve a védõnõm adott egy papírt, amit a dokimnak alá kellett írnia, lepecsételni, hogy tényleg 4x megjelentem a rendelésén, de ezt nekem az SZTKba is le kellett pecsételtetnem. 38hkm
A kérdező hozzászólása: Majd megkérdezem a védõnõt, ha jövõ héten megyek hozzá. De szerintem az macerás lenne, hogy megirja a védõnõ esetleg és azt elvinni a nõdokihoz.Nem? Párom szeretné ha járnék 2 dokihoz is emiatt.

Sensonette 20 fogamzásgátlót szedek egy ideje. Nem igazán kívánom a szexet. Ez lehet a tabletta mellékhatása? Vagy van olyan hogy valakinek nincs rá igénye, csak max heti egyszer?

Ha mondom dokinak, melyik fajtát írja szerintetek? Melyik a legvalószín?bb? Esetleg van olyan fogamzásgátló ami picit emel is a libidón? Tudom hogy ez így hülyén hangzik, de valaki tapasztalt libidóváltozást tablettától pozitív irányba? Köszi a válaszokat el?re is! A barátomat (és engem is zavar), hogy sokszor nekem tényleg szinte semmi kedvem hozzá. Egyébként 2 éve vagyunk együtt vele. 23 L

Legjobb válasz: én régebben a yadine nevût szedtem és nem hogy heti egyszer de szinte havi egyszer kívántam...beszéltem a dokival és felírt egy yasminelle nevû gyógyszert azóta minden rendben:)

én régebben a yadine nevût szedtem és nem hogy heti egyszer de szinte havi egyszer kívántam...beszéltem a dokival és felírt egy yasminelle nevû gyógyszert azóta minden rendben:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Hát nem tudom, tanácstalan vagyok most akkor. Én is inkább a Pharmatex-nek lennék híve, mert megszakítással szerintem azért biztonságos. De a gyógyszerben picit mégis jobban bízom. Lehet megvárom még elfogy, aztán ismét Pharmatex... Nem tudom. De van aki meg éveken át szedi a gyógyszert és semmi bajuk tõle.
Hmm... Abban az esetben, ha gyógyszer, akkor olyan nem létezik, hogy nincs semmiféle hatása a szervezetre, hiszen valamiféle hatóanyagot visz be. Ha már pedig hatóanyag, akkor annak meg mindenféle hatása is van. A Pharmatextõl meg felesleges félni 5 éven át napi sok alkalommal tesztelve folyamatoson :) ))) A fogamzásgátlás meg amúgy is természetellenes. Sokkal nagyobb hatása lehet a terhességre és ezzel együtt az egész életedre a mentális hozzáállásod és a gondolkodásod.
A kérdező hozzászólása: Egy idõre abbahagytam a gyógyszert és használtam a Pharmatexet, de az az igazság, hogy nem igazán bízom benne. Nem volt gond, de csak megszakítással használtuk... Most gyógyszert szeretnék váltani, elméletileg az alacsony hormontartalmúakat hosszú idõn keresztül lehet alkalmazni, mindenféle mellékhatás nélkül. Vagy nem? Akkor magas hormontartalmút semmiképp nem ajánlotok? Azoknak több a mellékhatása is, gondolom. Nálam Sensonette-el nem volt gond, nem híztam, nem hullott a hajam, semmi. Viszont a szexet nem igazán kívánom, de lehet ez se ettõl van. Valami tanács esetleg?
Az összes fogamzásgátlónak oly rettentõ természetellenes hatása van a szervezetre, hogy sokkal több kárt okoz/hat, mint amennyi hasznot hoz. Hajhullástól kezdve az elhízáson át a közérzetbeli és egyéb maradandó problémákig. Teljesen tönkre is teheti a hormonháztartásod, sõt, még meddõséget is okozhat. A Yadin ráadásul külföldön már tiltott szer a kártékony hatásai miatt. Pár év múlva azon kapod magad, hogy teljesen tönkre tette a fogamzásgátló a szervezeted. Próbáld ki a Pharmatex termékek valamelyikét, amely lehet krém, kúp, vagy tabletta és nem kerül be a véráramba. Ha betartod a használati utasítást, teljes biztonsággal mûködik, és nem roncsolja szét a szervezeted, mint a gyógyszer, ráadásul a dokit sem kell örökösen látogatni, mivel recept nélkül kapható.
Hát nem tudom sajnos.
A kérdező hozzászólása: És szerintetek van olyan fogamzásgátló, ami még akkor is segítene ha alapjáraton nekem nincs rá akkora igényem? Mert ugye ezek mégis hormonok, hátha valamelyiknek van ilyenen pozitív hatása. :)
Én Tri-Regolt szedek, de csökkentette a szex iránti vágyamat. Ellenben azért rá hangolódok a páromra és mindig is élvezem az együtt léteket.
Hát, mondjuk a gyógyszerváltás elõtt lehet megéri kipróbálni akkor, hogy fel tudjátok e dobni a szexet annyira, hogy te is kívánd többször :) Én is két éve vagyok barátommal. 14:02-es válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Igazából lehet nem is a gyógyszer okozza. Az is lehet hogy más gyógyszertõl se változna semmi. Bár azért jó lenne...
Egyénfüggõ, hogy kinek mi a jó :) én Yadine-t szedek, és ugyanúgy kb egész nap tudnék szeretkezni, ha együtt vagyunk otthon/itthon a párommal.
Én is szedtem Sensonette 20 tablettát, semmi ilyen problémám nem volt, ugyanúgy kívántam mint elõtte. Volt amikor Volinát is szedtem, azzal sem volt ilyen jellegû problémám. Szerintem a legjobb ha kikéred az orvos véleményét.

Olyan gondom lenne, hogy akárhányszor veszek egy fülhallgatót olyan 1 hónapig bírja aztán egyszer csak nem szól az egyik (általában a jobb oldali) és nem kínai vacakról van szó. Valakinek valami ötlet?

Napi rendszerességgel használom, de sosem bömböltetem maxon a zenét és próbálok vigyázni rá de mégis elromlik és már nagyon idegesít.

Legjobb válasz: hát ha nagyon összehajtod meg nem jól akkor lehetséges ,hogy megtörik a kábel és ezért nem jó... ez csak saját tapasztalat ne vedd 100%-nak!

hát ha nagyon összehajtod meg nem jól akkor lehetséges , hogy megtörik a kábel és ezért nem jó... ez csak saját tapasztalat ne vedd 100%-nak!
Ma már mind technikai tárgynak van élettartama! Így keresik a pénzt! Gondolj bele, ha semmi sem romolna el! Sokan meg vennék drágán, és soha többé nem kellene venni olyat! Így pedig "olcsón" eladják millióknak, aztán 1 hónap múlva vehetek a következõt! Így tartják fent a gazdaságukat!
Nálam is volt már ilyen...( 2 vel) Most maxell van 1 éve, és semmi baja nincs
Én kínai "vacakot" szoktam venni, nekem nagyon is megéri a 700 Ft-ot. Nagyon strapabíró, az elsõ kínais 4 hónapig bírta nálam. Minden napos zenehallgatás max hangerõn. 24 órából 7-8 órát hallgattam zenét, 1-2 órát néztem filmet (nyáron), és bírta. Akárhogy hajtogattam össze, bírta. Csak sajnos egy idõ után kicsúszott belõle a drót vagymi (vezeték vagy kábel vagy nemtudom)és így kellett vennem másikat. De ez is "kínai vacak", mégis imádom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!