Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, egyszer (359 db)

Van olyan videó szerkesztõ program ami teljes mértékben ingyenes? Jah és egyszerû használni? (kivéve windows movie maker)

Legjobb válasz: https://www.google.hu/search?q=ingyenes+videoszerkeszt%C5%91.. Válogass kedvedre! Persze, azért van köztük olyan, amit csak bizonyos korlátozásokkal (idõben vagy tudásban) lehet használni. Az pedig, hogy "egyszerû használni"... Ha már megismerted, akkor (viszonylag) egyszerû, de ha mondjuk nem ismered a Word-öt, szöveget szerkeszteni sem egyszerû...

https://www.google.hu/search?q=ingyenes+videoszerkeszt%C5%91.. Válogass kedvedre! Persze, azért van köztük olyan, amit csak bizonyos korlátozásokkal (idõben vagy tudásban) lehet használni. Az pedig, hogy "egyszerû használni"... Ha már megismerted, akkor (viszonylag) egyszerû, de ha mondjuk nem ismered a Word-öt, szöveget szerkeszteni sem egyszerû...

Vannak olyan Ladások, akiknek kapcsolókörmös váltó van a kocsijukban, pedig utcán használják. Nem félnek, h egyszer beragad? Tudtommal nem is alkalmas utcai használatra. Vagy csak azért teszik be, mert a gyári váltó nem bírja el a tuningolt motort?

Legjobb válasz: "Nem félnek, h egyszer beragad?" Mikor nekem volt, sosem féltem ilyentõl. Igaz, nem is fillérekért hirdetett, Jóskapista-féle, agyonhasznált darabot vettem, amit nem lehetett kipróbálni. Kapcsolókörmös váltóból is van jó, illetve rossz, van, aki használhatót készít és van, aki csak összehányja, nem figyel az illesztésre, anyagminõségre, kidolgozásra. A jó darabok nem ragadnak be. "Tudtommal nem is alkalmas utcai használatra." Lehet utcán használni, de nem kényelmes. Az egyenes fogazású kerekek miatt sír, visszakapcsolásnál meg kényelmetlen a dupla kuplungolás. Hosszú távon megunja az ember. De ezeket még meg is lehetne szokni, a nagyobb gond az, hogy a kapcsolókörmös váltók áttételezése versenyzéshez készült: hosszú 1-es, utána szûken lépcsõzött fokozatok. Ha valaki hobbiautóként használja a Ladát, annak ez nem gond, de a városi araszolásban eléggé kellemetlen a nagyon hosszú 1. fokozat. Bár nem tudom, van-e olyan, aki azért áll neki tuningolni az autót, hogy utána azzal hordja óvodába a gyereket vagy utánfutón húzza az ócskavasat a MÉH-telepre. "Vagy csak azért teszik be, mert a gyári váltó nem bírja el a tuningolt motort?" A gyári váltó sokat bír, de mondjuk a VFTS-ek motorja már sok lenne neki is. Elviselné, csak nem sokáig, fõleg úgy, ahogy versenyen használni szokás az autót (nagy terhelést jelentõ padlógázas rajtok, nagy motorfékezések). De a kapcsolókörmös váltóknak vannak más elõnyeik is. Egyrészt más a váltó áttételezése, ezt már írtam. A hosszú egyes és a többi fokozat közti szûk lépcsõk jóvoltából a pörgõs, hegyes nyomatékgörbéjû motorokat is jól ki lehet velük használni, mert a nyomatékcsúcs közelében lehet tartani a motort. A másik nagy elõny meg az, hogy kapcsolókörmös váltóval felfelé nagyon gyorsan, kuplungolás nélkül is lehet váltani. Ez pedig értékes tizedmásodperceket vagy másodperceket jelenthet egy gyorsaságin.

"Nem félnek, h egyszer beragad?" Mikor nekem volt, sosem féltem ilyentõl. Igaz, nem is fillérekért hirdetett, Jóskapista-féle, agyonhasznált darabot vettem, amit nem lehetett kipróbálni. Kapcsolókörmös váltóból is van jó, illetve rossz, van, aki használhatót készít és van, aki csak összehányja, nem figyel az illesztésre, anyagminõségre, kidolgozásra. A jó darabok nem ragadnak be. "Tudtommal nem is alkalmas utcai használatra." Lehet utcán használni, de nem kényelmes. Az egyenes fogazású kerekek miatt sír, visszakapcsolásnál meg kényelmetlen a dupla kuplungolás. Hosszú távon megunja az ember. De ezeket még meg is lehetne szokni, a nagyobb gond az, hogy a kapcsolókörmös váltók áttételezése versenyzéshez készült: hosszú 1-es, utána szûken lépcsõzött fokozatok. Ha valaki hobbiautóként használja a Ladát, annak ez nem gond, de a városi araszolásban eléggé kellemetlen a nagyon hosszú 1. fokozat. Bár nem tudom, van-e olyan, aki azért áll neki tuningolni az autót, hogy utána azzal hordja óvodába a gyereket vagy utánfutón húzza az ócskavasat a MÉH-telepre. "Vagy csak azért teszik be, mert a gyári váltó nem bírja el a tuningolt motort?" A gyári váltó sokat bír, de mondjuk a VFTS-ek motorja már sok lenne neki is. Elviselné, csak nem sokáig, fõleg úgy, ahogy versenyen használni szokás az autót (nagy terhelést jelentõ padlógázas rajtok, nagy motorfékezések). De a kapcsolókörmös váltóknak vannak más elõnyeik is. Egyrészt más a váltó áttételezése, ezt már írtam. A hosszú egyes és a többi fokozat közti szûk lépcsõk jóvoltából a pörgõs, hegyes nyomatékgörbéjû motorokat is jól ki lehet velük használni, mert a nyomatékcsúcs közelében lehet tartani a motort. A másik nagy elõny meg az, hogy kapcsolókörmös váltóval felfelé nagyon gyorsan, kuplungolás nélkül is lehet váltani. Ez pedig értékes tizedmásodperceket vagy másodperceket jelenthet egy gyorsaságin.
Szerintem vezetéstechnikán múlik az agész. Ha érzed a fordulatszámokat, simán mehet városban is. Ügyetlenkedéssel lehet törni a szerkezetet. (A régi idõkben fater még teherautót vezetett. Az õ gyakorlatával simán tudott a zsigulin kuplung nélkül váltani. Annyira kezében érezte a fogaskerekek forudlatszámát.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Akkor meghagyom a szériaváltót a késõbbiekben is :)
A kérdező hozzászólása: Az utóbbinak köszönöm, évek óta elmélkedek, h kéne egy "átmenet" a széria, és a kapcsolókörmös között. De úgylátszik (szerencsére), már kitalálták. Igazából azért gondolkoztam ezen, mert félek, h a tuning motorom kinyírja majd a gyári váltót. Köszönöm a választ, sokat segítettél :)

Általában milyen gyakori a mai világban, hogy a nőknek van olyan tapasztalatuk korábbról, amikor is két férfivel voltak egyszerre?

Szerintem ebben a kultúrkörben 15-20% a 18-45 évesek közt,

Legjobb válasz: 28 évesen, nõként elmondhatom, én nem erõsítem a statisztikádat. Én egyszerre 1 farokra esküszöm. Ha kettõ kell, ott már baj van. Engem egy is el tud varázsolni. Egy bölcs mondás ide kapcsolódóan, egyben jelmondat: "A férfiak nemi szerve olyan, mint egy varázspálca. De nem az a lényeg, hogy milyen hosszú, hanem hogy tud varázsolni." Szerintem maradjunk az 1:1-nél. :)

Nincs mit! :) Remélem, tudtam segíteni! Jó éjt!
28 évesen, nõként elmondhatom, én nem erõsítem a statisztikádat. Én egyszerre 1 farokra esküszöm. Ha kettõ kell, ott már baj van. Engem egy is el tud varázsolni. Egy bölcs mondás ide kapcsolódóan, egyben jelmondat: "A férfiak nemi szerve olyan, mint egy varázspálca. De nem az a lényeg, hogy milyen hosszú, hanem hogy tud varázsolni." Szerintem maradjunk az 1:1-nél. :)
Mi vagy te, statisztikai hivatal?
2 nõ 1 ffi már volt, fordítva még nem. De egyszer, ha úgy alakul szívesen kipróbálnám. 25N
Annyira azért nincsenek sokan. A másik felállásból (1 férfi 2 nõvel) többen.
A kérdező hozzászólása: Segített! Valójában ki akarom szûrni õket a jövõben, mert kissé rosszul érint, ha valakirõl megtudom egy párkapcsolat folyamán. Szintén jó éjt kívánok! :)
Helyes válasz! De akkor minket miért is kérdezel?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ Hölgyem! :)
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiság. Várom nõk válaszát, illetve olyan fiúkét/férfiakét, akik úgymond partyba vágtak már nõt.
A kérdező hozzászólása: Nem voltál féltékeny?!

Van olyan program amivel a rapidshare ről egyszerre lehet az összes fájlt letölteni? Pl 20 at egyszerre

Legjobb válasz: Nincs. De olyan van, hogy beteszed a linkeket, és azokat automatikusan letöltögeti egymás után (persze így is ugyanannyit kell várni, csak automatikusan csinálja)

Nincs. De olyan van, hogy beteszed a linkeket, és azokat automatikusan letöltögeti egymás után (persze így is ugyanannyit kell várni, csak automatikusan csinálja)

Van olyan mod a counter strike source-hoz, hogy egyszerre több játékos vagy bot játszhasson egyszerre?

Single-höz.

Legjobb válasz: a css-be nicns olyan h single mod. van hogy botok ellen vagy mások ellen játszol és lehet kombinálni. csinálsz egy szervert. rácsatlakoznak. és hívsz be botokat. hlserver-t letöltöd, felrakod, aztán google: css server commands

a css-be nicns olyan h single mod. van hogy botok ellen vagy mások ellen játszol és lehet kombinálni. csinálsz egy szervert. rácsatlakoznak. és hívsz be botokat. hlserver-t letöltöd, felrakod, aztán google: css server commands
A kérdező hozzászólása: A botok ellen gondoltam!

Miért van az, hogy hetente kb egyszer járok illemhelyre nagydolog miatt? Van olyan is, hogy csak kéthetente egyszer. Mit tudok tenni? Lehet ebből bajom?

Legjobb válasz: Lassú az anyagcseréd. Segíthet ha naponta iszol 2 l folyadékot, napi egyszer eszel levest vagy fõzeléket, és kevés korpát, olivaolajat, lenmagot is fogyasztasz rendszeresen.És ne hagyj ki egy étkezést se, napi 4x egyél minimum. Illetve fontos a mozgás is. A bajod idõvel az lehet, hogy sok méreganyag halmozódik fel a szervezetedben, amitõl a máj, gyomor, belek, epe megbetegedhetnek.

Lassú az anyagcseréd. Segíthet ha naponta iszol 2 l folyadékot, napi egyszer eszel levest vagy fõzeléket, és kevés korpát, olivaolajat, lenmagot is fogyasztasz rendszeresen.És ne hagyj ki egy étkezést se, napi 4x egyél minimum. Illetve fontos a mozgás is. A bajod idõvel az lehet, hogy sok méreganyag halmozódik fel a szervezetedben, amitõl a máj, gyomor, belek, epe megbetegedhetnek.
Simán csak kevés rostot eszel, az immunrendszeredet gyengíted vele, ha a beleid nem egészségesek, idõvel kialakulhat bélkõ is, illetve sok egyéb káros mellékhatás. Napi 1.5-2l folyadék és rost. Itt a dinnyeszezon, a dinnyemag kiváló erre, mivel emésztetlenül áthalad a beleken. Ha nem szereted a növényeket, lehet kapni herbáriákban rosttablettát is, az is elég hatékony.
Nem "lehet", hanem elõbb-utóbb "lesz". Legtöbbször táplálkozási probléma okozza, nem eszel elég rostot. Ha úgy érzed, hogy normálisan kajálsz, akkor fordulj orvoshoz.
Elkelmenni orvoshoz, hosszútávon nagyon veszélyes lehet.Sok befolyásoló tényezö lehetséges.Mennyi ideje tart ezaz állapot?
Jó hatású még a savanyú káposzta, kovászos uborka, ha teheted, egyél sokat!
A kérdező hozzászólása: A dinnyemagot utálom, de ha az kell , , megeszem". Egyébként régóta tart ez. Elég régóta.
Ez nagyon nem jó.Igyál rostos üdítõket :D

Van olyan netes szótár, ami egyszerre több nyelven írja ki az adott szó jelentését?

Több nyelvet is tanulok egyszerre (angol, német, orosz) és olyan szótárat keresek, amivel nem csak egy adott nyelvről egy másikra, hanem ugyanazzal a kereséssel több nyelvre lehet fordítani. Külföldi oldal is érdekel, de nem ártana, ha magyar is lenne azért benne.

Legjobb válasz: sztaki - ha nem állítod be, hogy mit akarsz, akkor szerintem minden nyelven kiadja a keresést. http://www.thefreedictionary.com/ - szeretem ezt a szótárt, nem tudom ki tudja e adni egyszerre a szavakat, de nem lehet benne olyan bonyolult a váltás. Én csak angolra használom.

sztaki - ha nem állítod be, hogy mit akarsz, akkor szerintem minden nyelven kiadja a keresést. http://www.thefreedictionary.com/ - szeretem ezt a szótárt, nem tudom ki tudja e adni egyszerre a szavakat, de nem lehet benne olyan bonyolult a váltás. Én csak angolra használom.

Lányok ti hány menetig élvezitek a szexet? Van olyan aki csak egyszer megy el és annyi elég neki?

Legjobb válasz: Hehe, jó ha a csajok "elmenek" egyszer is egy aktus alatt... Na nõk egy része még nem élt át orgazmust (18-40 éves korosztályról van szó). És még nagyobb részük nem élt át hüvelyi orgazmust. (van aki nem is "képes rá"...) De amúgy általában elég szokott lenni egy... De van úgy, hogy 3 is kevés... :D

Hehe, jó ha a csajok "elmenek" egyszer is egy aktus alatt... Na nõk egy része még nem élt át orgazmust (18-40 éves korosztályról van szó). És még nagyobb részük nem élt át hüvelyi orgazmust. (van aki nem is "képes rá"...) De amúgy általában elég szokott lenni egy... De van úgy, hogy 3 is kevés... :D
Ez szerintem nagy kamu lehet, hogy a nõk többsége nem élt át orgazmust. Nekem már az elsõ hüvelyi volt, azóta hüvelyi, általában többes, kettõnél soha nem kevesebb. Ki nem dõlök a nagyon sok után sem, a végén már kevesebb mint egy percenként van.
3-4 után már kidõlök. :D
Jó a csiklóorgazmus is persze, általában szeret ott nyalakodni, engem meg rémesen beizgat ezzel... fõleg ha elõttem guggol, térdel, és kissé hátravetett fejjel "alattam" csinálja: de még akkor is összeszorítom a hüvelyem.
Férfi függõ a dolog:DD
A nõi orgazmusnak is több változata van, van, aki többször élvez, de valamivel kisebbet, van, aki egyet, de az eget rengetõ. Én az utóbbi táborba tartozom, de a mostani Párom mellett kezdek multiorgazmusos lenni: már van, hogy egy aktus alatt kétszer is élvezek, de volt egy alkalom, mikor négyszer voltam meg :$ 22/L
És akinek sok g-pontos, és tényleg eget rengetõ, kb. kevesebb mint egy percenként a vége felé, úgy, hogy a pasi azt érzi, mintha a hüvely már szinte leszippantaná a farkát? :P Állítólag valami "brutális" tud lenni, jó értelemben. :) Bár férfiként nem biztos, hogy meg merném dugni magamat. :S

Sensonette 20 fogamzásgátlót szedek egy ideje. Nem igazán kívánom a szexet. Ez lehet a tabletta mellékhatása? Vagy van olyan hogy valakinek nincs rá igénye, csak max heti egyszer?

Ha mondom dokinak, melyik fajtát írja szerintetek? Melyik a legvalószín?bb? Esetleg van olyan fogamzásgátló ami picit emel is a libidón? Tudom hogy ez így hülyén hangzik, de valaki tapasztalt libidóváltozást tablettától pozitív irányba? Köszi a válaszokat el?re is! A barátomat (és engem is zavar), hogy sokszor nekem tényleg szinte semmi kedvem hozzá. Egyébként 2 éve vagyunk együtt vele. 23 L

Legjobb válasz: én régebben a yadine nevût szedtem és nem hogy heti egyszer de szinte havi egyszer kívántam...beszéltem a dokival és felírt egy yasminelle nevû gyógyszert azóta minden rendben:)

én régebben a yadine nevût szedtem és nem hogy heti egyszer de szinte havi egyszer kívántam...beszéltem a dokival és felírt egy yasminelle nevû gyógyszert azóta minden rendben:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Hát nem tudom, tanácstalan vagyok most akkor. Én is inkább a Pharmatex-nek lennék híve, mert megszakítással szerintem azért biztonságos. De a gyógyszerben picit mégis jobban bízom. Lehet megvárom még elfogy, aztán ismét Pharmatex... Nem tudom. De van aki meg éveken át szedi a gyógyszert és semmi bajuk tõle.
Hmm... Abban az esetben, ha gyógyszer, akkor olyan nem létezik, hogy nincs semmiféle hatása a szervezetre, hiszen valamiféle hatóanyagot visz be. Ha már pedig hatóanyag, akkor annak meg mindenféle hatása is van. A Pharmatextõl meg felesleges félni 5 éven át napi sok alkalommal tesztelve folyamatoson :) ))) A fogamzásgátlás meg amúgy is természetellenes. Sokkal nagyobb hatása lehet a terhességre és ezzel együtt az egész életedre a mentális hozzáállásod és a gondolkodásod.
A kérdező hozzászólása: Egy idõre abbahagytam a gyógyszert és használtam a Pharmatexet, de az az igazság, hogy nem igazán bízom benne. Nem volt gond, de csak megszakítással használtuk... Most gyógyszert szeretnék váltani, elméletileg az alacsony hormontartalmúakat hosszú idõn keresztül lehet alkalmazni, mindenféle mellékhatás nélkül. Vagy nem? Akkor magas hormontartalmút semmiképp nem ajánlotok? Azoknak több a mellékhatása is, gondolom. Nálam Sensonette-el nem volt gond, nem híztam, nem hullott a hajam, semmi. Viszont a szexet nem igazán kívánom, de lehet ez se ettõl van. Valami tanács esetleg?
Az összes fogamzásgátlónak oly rettentõ természetellenes hatása van a szervezetre, hogy sokkal több kárt okoz/hat, mint amennyi hasznot hoz. Hajhullástól kezdve az elhízáson át a közérzetbeli és egyéb maradandó problémákig. Teljesen tönkre is teheti a hormonháztartásod, sõt, még meddõséget is okozhat. A Yadin ráadásul külföldön már tiltott szer a kártékony hatásai miatt. Pár év múlva azon kapod magad, hogy teljesen tönkre tette a fogamzásgátló a szervezeted. Próbáld ki a Pharmatex termékek valamelyikét, amely lehet krém, kúp, vagy tabletta és nem kerül be a véráramba. Ha betartod a használati utasítást, teljes biztonsággal mûködik, és nem roncsolja szét a szervezeted, mint a gyógyszer, ráadásul a dokit sem kell örökösen látogatni, mivel recept nélkül kapható.
Hát nem tudom sajnos.
A kérdező hozzászólása: És szerintetek van olyan fogamzásgátló, ami még akkor is segítene ha alapjáraton nekem nincs rá akkora igényem? Mert ugye ezek mégis hormonok, hátha valamelyiknek van ilyenen pozitív hatása. :)
Én Tri-Regolt szedek, de csökkentette a szex iránti vágyamat. Ellenben azért rá hangolódok a páromra és mindig is élvezem az együtt léteket.
Hát, mondjuk a gyógyszerváltás elõtt lehet megéri kipróbálni akkor, hogy fel tudjátok e dobni a szexet annyira, hogy te is kívánd többször :) Én is két éve vagyok barátommal. 14:02-es válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Igazából lehet nem is a gyógyszer okozza. Az is lehet hogy más gyógyszertõl se változna semmi. Bár azért jó lenne...
Egyénfüggõ, hogy kinek mi a jó :) én Yadine-t szedek, és ugyanúgy kb egész nap tudnék szeretkezni, ha együtt vagyunk otthon/itthon a párommal.
Én is szedtem Sensonette 20 tablettát, semmi ilyen problémám nem volt, ugyanúgy kívántam mint elõtte. Volt amikor Volinát is szedtem, azzal sem volt ilyen jellegû problémám. Szerintem a legjobb ha kikéred az orvos véleményét.

Van olyan, hogy egyszerre kiveszik az orr-és a garatmandulát is?

Legjobb válasz: Tudtommal ezt a megoldást részesítik inkább elõnyben az orvosok. Egyszerre túl van a gyerek minden szenvedésen.

Tudtommal ezt a megoldást részesítik inkább elõnyben az orvosok. Egyszerre túl van a gyerek minden szenvedésen.
Nekem egyszerre vették ki mindet.
az én fiamnak is egyszerre vették ki, akkor volt 6 éves.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!