Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, egyik napról (16 db)

Virusok telepedtek a gépedre. Vagy egy egész trójai ménes. Futtass le vírusirtót.
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080419212454AA.. Google elsõ találat, és amúgy nem kéne százéves Left 4 Dead crackekkel vacakolni, amik szétcsesznek mindent.

Van olyan, hogy egyik napról a másikra kilyukad a fogam?

Pl. hogy tegnap még nem fájt, ma meg már fáj, de olyan érzékenyen, vagy nem is tudom hogy mondjam. Érzékeny, és gyanúsan úgy fáj, mintha kilyukadt volna, de eddig semmi baj nem volt vele.

Legjobb válasz: Egyik napról a másikra nem lehetséges. Ez a fogad már nem most kezdett el szuvasodni. Most érte el azt a pontot, hogy fájdalmat okoz. Keress fel egy fogorvost.

Egyik napról a másikra nem lehetséges. Ez a fogad már nem most kezdett el szuvasodni. Most érte el azt a pontot, hogy fájdalmat okoz. Keress fel egy fogorvost.
Már nagyon régóta szuvas - de idáig a lyuk nem érte el az ideget. Most elérte, és a fog haldoklik, azért fáj ennyire. Majd elmúlik a fájdalom, ha végleg kihal az ideg. Utána esetleg gennyes góc lesz belõle. Én azt ajánlom, hogy AZONNAL menjél fogorvoshoz, és mondd el ezt neki. Már csak azért, mert különben mondjuk egy év múlva nem fogod tudni, hogy miért hullik csomókban a hajad. Vagy, hogy miért haltál meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :S :( Nem hangzik valami jól, de tudom, hogy igazad van :(

Azok a bölcsis gyerekek, akik ősszel töltik a 3-at, hogy kerülnek oviba? Egyik napról a másikra? Vagy van olyan, hogy szept-ben kezdhetnek a többiekkel?

Legjobb válasz: A lányom szept 6.-án lett 3, elõtte bölcsiben volt, de pl nálunk a bölcsiben is van 1 hónap szünet ami pont augusztusban volt így otthon volt 1 hónapot, majd szept 7.-tõl ment oviba (5 nap beszoktatás volt, persze nem olyan már mint a bölcsiben)

A lányom szept 6.-án lett 3, elõtte bölcsiben volt, de pl nálunk a bölcsiben is van 1 hónap szünet ami pont augusztusban volt így otthon volt 1 hónapot, majd szept 7.-tõl ment oviba (5 nap beszoktatás volt, persze nem olyan már mint a bölcsiben)
Nálunk úgy van, hogy a 3. szülinapjáig bölcsis és másnap már ovis. De természetesen nem csak odaviszi anya és ott hagyja, hanem év közben is adnak idõt beszokni a bölcsibõl érkezett gyerekeknek.
Az enyém novemberi, bölcsis volt, és szeptembertõl már oviba ment. Nálunk úgy van, hogy a bölcsiseket automatikusan felveszik az elsõk között a beszoktatásnál. Tehát a bölcsit befejezte nyáron, mikor szünet lett, és utána már csak szeptemberben ment oviba. Még a nyár fennmaradó részén mehetett volna bölcsibe, de mi nem vittük, megoldottuk.
Csak attól a nptól mehetnek óvodába, hogy betöltötték a 3-t.


Akinek másfél év körül van a gyereke van/volt olyan hogy egyik napról a másikra elkezdett félni egy addig természetesnek tűnő dologtól? Mondjuk ha csenget valaki vagy ha ugat a kutya ilyesmi

Legjobb válasz: A kislanyom mar hamarabb elkezdett felni ettol-attol...13 honapos koraban a jarassegitotol, utana a tanulo kutyatol, a kukas autotol, most 16 honaposan fel a lufitol... Sikit, nyuszog, sir ezektol. Most ennyi jutott eszembe de regen szerette ezeket a targyakat. A kukas autot is mindig erdeklodve nezte. A porszivo pedig osi ellensege a teli orsziporszi miatt, meg kikapcsolt allapotban is reszket tole! Szoval hasonlo cipoben vagyunk mi is, okat sajnos nem tudom de varom a tanacsokat, tapasztalatokat en is. Miert van? Elfog mulni?

A kislanyom mar hamarabb elkezdett felni ettol-attol...13 honapos koraban a jarassegitotol, utana a tanulo kutyatol, a kukas autotol, most 16 honaposan fel a lufitol... Sikit, nyuszog, sir ezektol. Most ennyi jutott eszembe de regen szerette ezeket a targyakat. A kukas autot is mindig erdeklodve nezte. A porszivo pedig osi ellensege a teli orsziporszi miatt, meg kikapcsolt allapotban is reszket tole! Szoval hasonlo cipoben vagyunk mi is, okat sajnos nem tudom de varom a tanacsokat, tapasztalatokat en is. Miert van? Elfog mulni?
A kérdező hozzászólása: ó szegényem.. nálunk csak két dolog miatt volt ilyen sírás meg nyakamba ugrás de akkor is olyantól ha valaki kopogott most meg ha az esõ kopog a tetõn. biztos csak átmeneti nálunk de hogy miért van ez. nemrég olvastam hogy (igaz ott nagyobb gyerekekrõl volt szó) hogy mikor pl a csapból folyik a víz akkor azt gondolják hogy õk is le tudnak folyni a vízzel együtt a lefolyóba. szóval ki tudja mi van a kis fejükbe.
Szia! Igen, ez teljesen normális, el fog múlni ez a korszak. Szeparációs szorongásnak hívják.

Van egy Acer Aspire laptopom. Egyik napról a másikra teljesen belassult az egész gép. Már próbáltam többször is újratelepíteni, de akkor is olyan. Sőt akár a windows 7 vagy xp-t telepítem fel mindig lassan teszi fel a rendszert. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Rakj fel egy HDD Sentinel nevû programot és nézd meg a HDD lemez fizikai állapotát. Ha nagyon lassan települ fel a rendszer vagy rossz a telepítõlemezed, vagy maga az olvasófej a hibás, vagy pedig a merevlemez állapota rossz, és ezért csak lassan tud irni.

Rakj fel egy HDD Sentinel nevû programot és nézd meg a HDD lemez fizikai állapotát. Ha nagyon lassan települ fel a rendszer vagy rossz a telepítõlemezed, vagy maga az olvasófej a hibás, vagy pedig a merevlemez állapota rossz, és ezért csak lassan tud irni.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már több winyóval is meg rendszerlemezzel is. De nem csak a telepítés hanem utána mikor nagy nehezen felteszi lassú az egész.
A kérdező hozzászólása: Valaki kérem segítsen. Azt is szokta csinálni hogy ha elindítok egy exe-t akkor nagyon sokáig tölt. bevan lassúlva az egész.
milyen a konfigod?nem tul gyenge winn7 hez?
Elõször is ird le pontosan milyen konfigurációd van, utána pedig nézd meg feladatkezelõben hogy amikor nagyon sokat tölt a gép akkor mi terheli le és mit. Pl játék.exe 100%-on pöreti a CPU-t és megeszi a ramod háromnegyedét. Egyébként valszeg gyenge a konfigod, és kevés a ramod. vagy csak szimplán kevés a ramod.

Van olyan, hogy van egy barátnőm aki nagyon szeret és hirtelen megváltoznak a gondolatai egyik napról másikra és más kell neki? Szóval a lányok ilyen simán be meg kitudnak szeretni a pasijaikból?

Vagy ennek vannak el?jelei vagy csak így megtörténik? Vagy ez az én rémálmom? xd

Legjobb válasz: Legtöbbször nem hirtelen történik az ilyen. És igen: vannak elõjelei. Csak az ember öntudatlanul figyelmen kívül hagyja ezeket. Védi a saját lelki egyensúlyát. Ha visszagondolsz arra, mi történt a közelmúltban - lehet, hogy te is rájössz erre.

Legtöbbször nem hirtelen történik az ilyen. És igen: vannak elõjelei. Csak az ember öntudatlanul figyelmen kívül hagyja ezeket. Védi a saját lelki egyensúlyát. Ha visszagondolsz arra, mi történt a közelmúltban - lehet, hogy te is rájössz erre.
Akkor írj légysz feltételes módba. Ne tedd magad ilyen gondolatokkal tönkre. Persze, hogy megtörténhet. De az is lehet, hogy 80 évesen kéz a kézben sétálgattok. Minden lehet. "És hát igen nem vagyok normális se hogy ilyen kérdést felteszek :D csak hát féltem öt :) szeretem nagyon :) " A szerelemesek általában nem a normális gondolkodás menetükröl híresek. Örülhet a lány, hogy ilyen barátot talált.
A kérdező hozzászólása: akkor valamit észre kell vennem ha elakar hagyni?
Igen. Én azt tanácsolnám, hogy kérdezd meg ezeket tõle. Mikor, miért - és van-e még lehetõség?
Vagy nem szeret nagyon, vagy tényleg nem olyan hirtelen történt az egész és jól szinészkedett elötedd az utolsó pillanatig. "lányok ilyen simán be meg kitudnak szeretni a pasijaikból?" NEM!!! Légy szi ne vegyél minden lányt (ezzel a mondattal) egy kalap alá! "Vagy ennek vannak elõjelei vagy csak így megtörténik?" Biztosan, ahoz jól oda kell figyelni. De mivel az ember nem abból indul ki, hogy a partnere valaki újat talál, ezért egy két dolog biztosan elkerüli a figyelmünket. "Vagy ez az én rémálmom?" Ott legbelül milyen érzéseid vannak ha ezt a kérdést magadnak teszed fel? Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam egy szóval se hogy szakitottunk csak kérdezem mi lenne ha... HA ez véletlenül megtörténne akkor ilyen váratlan pofonként érne-e És hát igen nem vagyok normális se hogy ilyen kérdést felteszek :D csak hát féltem öt :) szeretem nagyon :)

Van olyan, hogy egyik napról a másikra "továbbáll" tõlem egy démon?

Legjobb válasz: Lehet hogy új gazdatestet keres, ha nemvagy neki elég jó. Fogyózz, tornázz, és akkor újra megszáll majd téged, és megint tudsz majd repülni, és falon mászni.

Lehet hogy új gazdatestet keres, ha nemvagy neki elég jó. Fogyózz, tornázz, és akkor újra megszáll majd téged, és megint tudsz majd repülni, és falon mászni.
A kérdező hozzászólása: Ên? Trollkodni? Jó is lenne...
kérdezõ ezek a dolgok nem így mûködnek. sok filmet néztél a témában. és most kicsit trollkodni akarsz.
Én ostoba még linkelni sem tudok hát ez van gyerekek a jaffák legendája: [link] No remélem sikerült belinkelni. ;) Agent J
Kérdezõ nem láttad a csillagkaput? ejnye! ejnye! ez nagy szarvashiba volt részedrõl: [link]) én egy nagy filmes rajongó vagyok az összes sci-fi filmet láttam már ezért vagyok az, aki most egy netes troll a jobbik fajta. :-D Agent J
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy jaffa?
Unalmas vagy
Lehet nem is démon volt lehet, hogy egy Goa'uld volt te pedig egy jaffa vagy igazából bármi lehet csak egy. kis fantázia kell hozzá nekem van belõle egy zsákkal. ;) Agent J
A kérdező hozzászólása: Nem viccnek szántam ám!!
És amúgy mit csinált mikor nálad volt?Legalább megkínáltad valamivel? Lehet azért ment el, mert nem voltál elég vendégszeretõ.. :D
A kérdező hozzászólása: *békénhagyna
Igen, azok.mindig tovább állnak, unalmas nekik sokáig egy helyen..
A kérdező hozzászólása: Nem szállt még meg, csak itt volt. De kb 1 hete nem ad jelet. Én örülnék ha bekenhagyja és nem szeretnék falra mászni :D
Van.

Egyik napról a másikra elköltözött a barátnőm két év együttlakás és öt éves kapcsolat után. Van itt olyan lány, aki tett már ilyet, és tanácsot adna hogyan szerezzem vissza?

Légyszi privát üzenetet küldjetek, a részleteket elmondom ott.

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm 5 év házasság és 2 kisgyerek után csinálta ugyanezt, logikát ne keress benne, ez nõi butaság, és menekülés a problémák elõl.

Egy ismerõsöm 5 év házasság és 2 kisgyerek után csinálta ugyanezt, logikát ne keress benne, ez nõi butaság, és menekülés a problémák elõl.
A kérdező hozzászólása: És utána mi lett vele? És a gyerekekkel?
Nem tudom ki szavazott le és miért. :D Azóta egyedül él a két gyerekkel a saját lakásán.

Segítség kellene nekem olyan téren, hogy van nekem egy 92-es hyundai s-cope-m 1.5 injektoros autóm, aminek egyik napról a másikra elment az elektromos szivatója nehezen indul (15-20indítás) és megduplázódott a fogyasztása. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: www.hyundaiklub.hu ide regisztrálj be a fórumba, mindenki hyundai-os, nagyon segítõkészek, még alkatrészügyileg is tudnak segíteni -egy hyundai matrix-os:)

http://www.hyundaiklub.hu ide regisztrálj be a fórumba, mindenki hyundai-os, nagyon segítõkészek, még alkatrészügyileg is tudnak segíteni -egy hyundai matrix-os:)

Mit tegyek? Egyik napról a másikra nem fogadja el sem a tápszert, sem a tejitalt. Van itt olyan, akiknél hasonló a helyzet?

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a válaszodat! igen, a nem aggódás megy a legnehezebben!! :-( A lányom kereken 1 éves, már 9 hónapos koráig szopizott, igaz a vége felé már nem volt sok tejem, de neki elég volt. Utána jött a tápszer, majdnem az összeset kipróbáltuk (egy vagyon), mire a Milupa-t hajlandó volt meginni, reggel 70 ml, este max. 120ml. Tegnap megpróbáltam a tejitalt, és valószínû ez volt a gond :-( nem itta meg..ma reggel próbáltam a régi tápit és már nem volt hajlandó azt sem meginni. Hát most ez a helyzet. Tejpéppel helyettesítem, és gondoltam, hogy akkor ezután "falatkás" vacsit kap, de azért jó lenne, ha inna valamit. Napközben és éjszaka (ilyenkor sokat 2-3 dl)csak és kizárólag teát (enyhe kamillás cukor nélkül)iszik. Nem tudom mit tegyek...

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! igen, a nem aggódás megy a legnehezebben!! :-( A lányom kereken 1 éves, már 9 hónapos koráig szopizott, igaz a vége felé már nem volt sok tejem, de neki elég volt. Utána jött a tápszer, majdnem az összeset kipróbáltuk (egy vagyon), mire a Milupa-t hajlandó volt meginni, reggel 70 ml, este max. 120ml. Tegnap megpróbáltam a tejitalt, és valószínû ez volt a gond :-( nem itta meg..ma reggel próbáltam a régi tápit és már nem volt hajlandó azt sem meginni. Hát most ez a helyzet. Tejpéppel helyettesítem, és gondoltam, hogy akkor ezután "falatkás" vacsit kap, de azért jó lenne, ha inna valamit. Napközben és éjszaka (ilyenkor sokat 2-3 dl)csak és kizárólag teát (enyhe kamillás cukor nélkül)iszik. Nem tudom mit tegyek...
Szia! Kislányom 12 hónapos korág csak úgy falta a tápszert. Szinte nem tudtam eleget csinálni belõle. Aztán reggel már csak Maci kávéval volt hajlandó meginni, majd 13 hónapos kort betöltve sehogyan sem. Pedig már ment a tejital és a rendes tej is. Azta sem tudok neki adni semmit. Se kakaó, se kávé. Sõt a vizen kívül nem is iszik meg semmit. Szerintem ne aggódj ezen. Minden nap eszik joghurtot, túrót, hogy legyen valami kis "tejféle" a napjaiban, mert a sajt, tejföl, kefír nem megy. Azonkívül mostanában iszonyat rossz evõ is lett, de ezt most éppen a fogára fogja a doktornõnk és én is, mert erõsen be vannak duzzadva a szemfogai már másfél hónapja. Mindenesetre szépen fejlõdik, vidám, egészséges kislány. Most másfél éves egyébként. Kitartás, ne aggódj, tudja õ mi kell neki.
szerintem ezt minden baba megcsinálja. neve is van, "szopi-sztrájk" enyém már nagyobb korában csinálta, 20 hónaposan a tejjel és 2 hétig tartott. kb. ennyire számíts. néha próbáld meg de ne csinálj belõle ügyet, 1-2 hét nem a világ :)
Igen, dettó! Másfél éves a kislányom. 1 évesen váltottunk tápszerrõl tejitalra, majd miután már a tejital sem kellett neki, kipróbáltuk a rendes tejet (kecsketej). Imádta!!! Mondjuk ekkor már csak este volt hajlandó meginni, kb. 2 dl-t. Aztán egyik napról a másikra azt sem fogadta el. :-( Ennek már kb. 3-4 hónapja. Egy korty tejet sem iszik. Próbáltam kakaót, tejeskávét, de egyik sem kell neki. Joghurtot nagyon ritkán tudok beletömni, régen pedig azt is szerette. A sajtot még csak-csak elfogadja, de ez sem tartozik a kedvencei közé. A tejberizst, tejbegrízt egyenesen útálja... Szóval nem egyszerû a helyzet nálunk sem. Folyamatosan próbálkozom a tejjel (úgy 2 hetenként megkínálom esténként, lefekvés elõtt), de sikertelen. Napközben és este vizet iszik MÁR. Mert eddig csak az õszilevet volt hajlandó lenyelni. :-) Se tea, se víz, semmi. De egyik napról a másikra elfogadta a vizet, úgyhogy azóta azt kap. Jaj... érdekes egy gyerekem van nekem. :D Amit megpróbálhatsz: tejitalba vagy sima tejbe pici vaníliás cukot. Nálunk egy ideig bevált. Ha végképp nem kell neki, akkor adj minél több tejterméket napközben. (Túró, joghurt, sajt, tejbegríz, t.rizs, ...) Megírod, ha történt valami változás? Érdekelne! :)
most olvastam a kommentedet. kamillás teát adsz neki minden nap???? uh, az nagyon durva, azonnal szüntesd be!!! havonta 3x szabad kamillás teát inni maximum! kiszárítja a beleket, egy éltre problémái lehetnek! próbáld meg kakaóval, vaníliás cukorral, gyümilével, macikávéval ízesíteni, lehet úgy elfogadja
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm a hozzászólásokat!!!! Kicsit meg is nyugodtam...visszatérve a kamillára, azt rosszul írtam bocsi a Hipp-nek van egy ízesített teája, és ízesített vize, azt issza felváltva, és néha a Piroska szörpöt is nagy higításban...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!