Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, egy napig (368 db)

A herék elhelyezkedés a hõmérséklet függvénye .Mát nem nyár van . A dokinál csak egy eset vagy .
furcsa dolgokat írtál talán valóban orvoshoz kellene menned!!!!!!

Egy hónapba egyszer van csak olyan időszak amikor nagyon kívánom a szexet de mivel h nincs barátom masztizni szoktam, de olyankor van h egy nap 3-4szer is. Mért csak akkor kívánom nagyon?

Legjobb válasz: Gondolom addigra a hormonok felgyûlnek, a feszültség is nõ folyamatosan és így, ilyen módon le is tudod vezetni. De jó neked, hogy csak ilyen ritkán van :) Nekem 1-2 hetente :P

Gondolom addigra a hormonok felgyûlnek, a feszültség is nõ folyamatosan és így, ilyen módon le is tudod vezetni. De jó neked, hogy csak ilyen ritkán van :) Nekem 1-2 hetente :P
Hú ha itt ilyen "kanos" csajok vannak, akkor asszem ideköltözöm, akárhol is van az az itt... xD
Azért, mer akkor van a ciklusod azon idõszaka, mikor termékeny vagy, vis ovuzol, s ekkor 'kívánósabb' leszel. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/5822/a-noi-ciklus..
1 hónapban egyszer? 1-2 hetente? te jó ég... nekem minden nap szükségem van rá :)
ahh igen vanxD
nekem az egész napom ilyen...
Igen, mióta szingli vagyok:)
Van.. minden nap 5 perc az irodában :D... 5perverzperc:D
igen van,
vannak
Minden napom ilyen:P

Egy hónapos a babám és van már olyan nap hogy szépen nézeget de van olyan pl ma hogy szinte egész nap alszik csak enni kell fel! Ez normális? Nem kéne már többet ébren lennie?

Legjobb válasz: Nekem már majdnem 4 hónapos a kislányom, de még most is van olyan nap, hogy 2 óránként alszik egy jó órát. Attól is függ, hogy milyen idõ van kint. Ha fúj a szél, akkor pl alszik egész nap. Ha hûvösebb van, mint tegnap is volt, akkor meg éber, játszik egész nap. Majd kialakul nálatok is a napirend, nálunk kb 2 hónapos korára állt be és tök jó kiszámítható gyerek lett. :)

Nekem már majdnem 4 hónapos a kislányom, de még most is van olyan nap, hogy 2 óránként alszik egy jó órát. Attól is függ, hogy milyen idõ van kint. Ha fúj a szél, akkor pl alszik egész nap. Ha hûvösebb van, mint tegnap is volt, akkor meg éber, játszik egész nap. Majd kialakul nálatok is a napirend, nálunk kb 2 hónapos korára állt be és tök jó kiszámítható gyerek lett. :)
Talán a front miatt alszik, nekem meg a fejem fáj. :) Örülj neki, hogy jó alvó. Majd lesz még ébren többet is, ahogy nõ. Szóval normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Akkor nem aggódom!Ha hûvösebb az idõ akkor õ is éberebb ezt már észrevettem ma nagyon meleg volt nálunk úgyhogy aludt és a férjemmel mi is vele!De jó volt!:-)
Az én lányom egy hónapos korában szinte egész nap nem aludt(akkor még nem voltak melegek). Azóta voltak jobban alvós idõszakai, meg rosszabbul alvósak is. Most 4 hónapos és a meleg miatt szinte egész nap alszik. (És az éjszakát is átalussza).
de jó nektek! az enyém ma egész nap üvöltött és csak 2szer fél órát aludt...

Első tampon? Hogyan? Lehet már 13 évesen? Menstruáció és strand? Van olyan betét vagy tampon ami közepes menszivel egy napig is kibírja?

13 éves lyány vagyok:)

Legjobb válasz: Én olyan 14-15 évesen kezdtem el, szerintem sokkal kényelmesebb, mint a betét. viszont sok nõgyógyász mondja, hogy vannak olyan nõk, akik érzékenyek rá. Azonban sem betét, sem tampon nincs olyan, amit nem kell egy napig kicserélni! Ráadásul WC-re amúgy is elmész egy nap többször is! Ha a tampon elõször nem megy, akkor pár hónap múlva próbáld újra. Barátnõm is így csinálta.

Én olyan 14-15 évesen kezdtem el, szerintem sokkal kényelmesebb, mint a betét. viszont sok nõgyógyász mondja, hogy vannak olyan nõk, akik érzékenyek rá. Azonban sem betét, sem tampon nincs olyan, amit nem kell egy napig kicserélni! Ráadásul WC-re amúgy is elmész egy nap többször is! Ha a tampon elõször nem megy, akkor pár hónap múlva próbáld újra. Barátnõm is így csinálta.
Tampont már az elsõ menstruációtól is használhatsz. Válaszd a legkisebb ob-t például. Nem tudom pontosan melyik az, mert és normalt és supert használok, de valami light flow vagy hasonló azt hiszem. De a hátoldalukon van egy táblázat ott fel van tüntetve milyenek vannak, vagy a weboldalon is megnézheted. Leírás lesz a dobozban. De nem nehéz. Kezet mosol, kibontod, meghúzod picit a szálat majd felhelyezed. Ameddig az ujjaddal tudod és nem fáj. Amikor már nem érzed akkor van jó helyen. Strandra nem ajánlott menni ha éppen megvan, de állítólag tamponnal lehet. De nem egész napos strandolás csak keveset bír ki a tampon... és fertõzést is elkaphatsz így. Én nem ajánlom. Lehet menni strandra máskor is, vagy lehet szórakozni úgy is, hogy nem mész a vízbe max a lábadat lógatod bele, vagy napozol, eszel fagyit stb. A legtöbb tampon és betét nem bírja ki egész nap, sõt cserélni is kell, mert komoly fertõzésed lehet! Ha nagyon megvan 3-4 óránként minimum cseréld. Ha annyira nincs akkor lehet 5-6. Gondolom a suli miatt is kérdezed. Én úgy csináltam ott, hogy reggel betettem egy tampont és egy betétet. Napközben (olyan fél12-12 körül) a tampont kivettem. Másikat nem tettem be, mert iskolában nem tudtam rendesen kezet mosni elõtte. Így még azt a 2-3 órát kibírtam a betéttel, mert az ugye elõtte nem lett olyan. Aztán itthon kicseréltem azt is. Így kitart egész nap és nem nagyon van vele gond. De cserélni mindig kell, akkor is ha nem telik meg mert ott (ebben a nagy melegben fõleg) akár fél óra alatt is szaporodhatnak a bacik.
szia! egyetértek az elõttem szólókkal, a tampont különösen körültekintõen kell kezelni, rendszeres csere, tiszta kéz...vigyél magaddal higikendõt, ha nem lenne alkalmad kezet mosni elõtte, nehogy elkapj valamit! és annyit tennék hozzá, hogy szerintem a light days ob-bõl sokkal jobb választás, a mini az szibte semmi szerintem.átmrérõre ugyan akkora, csak hosszab
A strandot (mármint, hogy vízbe menj) mensturáció idején fertõzés veszély miatt nem javasolnám, mint ahogy azt sem, hogy akár tampont, akár betétet ne cserélj egy egész napig. Értem én, hogy kényelmetlen, de sajnos meg kell tanulni úgy tervezni, hogy ezeken a napokon higiénikus környezetben legyünk. Szerintem már használhatsz tampont, csak kezd valami kisebb mérettel. Ha nem jól helyezted fel, azt érezni fogod. :)
Nincs, és nem is szabad egy napig bent hagyni a tampont, és a betétet is érdemes cserélni, a fertõzésveszély miatt. 13 évesen, ob mini comforttal próbálkozz, ha elõször próbálod, a menstruációd 1. napját javaslom, akkor a legerõsebb, könnyebb feltenni (a dobozban lévõ tájékoztatón, érthetõen le van írva, hogy kell felhelyezni). A tampont is érdemes cserélni3-4 óránként, a vérzés erõsségétõl függõen, lehet, hogy csak 1-2 órát bír az elsõ nap. A tampon nem szív többet mint a betét, csak kényelmesebb, higiénikusabb megoldás a nehéz napokon.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: köszike:) örülök h 1 óra alatt szinte mindenre választ kaphatok :D
Ha már sikerül felhelyezned a tampont, akkor nem lesz olyan nagy gond suliban sem a menstruáció! Mert a zsebedben akár 3-4 tampon is elfér.
A kérdező hozzászólása: Igen, a suli miatt kérdeztem :) köszike:)

Van olyan periódus a lányoknál (néhány nap) egy havi ciklusban, amikor védekezés nélkül is lehet szexelni és még sem áll fenn a veszélye a teherbeesésnek?

Olvastam néhány fórumon, hogy menstruáció elõtt pár nappal és a menstruáció után néhány nappal 0 % esély van rá, hogy vki. teherbe essen. A párommal szeretnénk kipróbálni, hogy milyen óvszer nélkül szexelni, még azelõtt, hogy a fogamzásgátlót elkezdené szedni vagy egyáltalán kiíratná. Természetesen nem a legvégsõ pillanatig tartana a szeretkezés, illetve én eddig úgy tudtam, hogy az elõnedvben is lehetnek férfi ivarsejtek. Ezért kétkedek az egészben.

Legjobb válasz: A tévhittel ellentétben nincs olyan, hogy 0% esély van a terhességre. Az egyetlen módszer, amivel tényleg semmi esélye nincs, az a szexuális élet teljes hiánya... Nem olyan egyszerû megállapítani egy ilyen idõszakot... ennek több oka is van. Az egyik pl. az, hogy a megtermékenyítés nem azonnal történik az aktus során vagy után, akár napok is eltelhetnek. Így hiába szexeltek olyankor, amikor szerintetek nincs peteérése a barátnõdnek, ha másnap vagy harmadnap van, akkor terhes lehet. Egy másik ok pedig a spontán peteérés, amivel a nõk "meg vannak áldva", ez teljesen kiszámíthatatlanná teszi a peteérést és a teherbeesés valószínûségét. Egyébként ha úgyis terveztek tablettára váltani, akkor miért nem lehet kivárni azt? Ha mindenképpen szeretnétek minél elõbb kipróbálni ezt, akkor azt tudom javasolni, de ez tényleg csak végsõ eset, mert nem ez a célja, hogy csináljátok nyugodtan óvszer nélkül, és utána a barátnõd menjen el nõgyógyászra/ügyeletre egy esemény utáni tablettáért. Ezzel mondjuk vigyázni kell, mert nagy hormondózis, felborítja a ciklust akár, és nem egy sima cukorka, szóval a következõ x hónapban (nem tudom pontosan) nem vehet be ilyet, és szerintem a fogamzásgátlót sem kezdheti el, szóval ha baleset történik, arra nem lesz megoldás.

A tévhittel ellentétben nincs olyan, hogy 0% esély van a terhességre. Az egyetlen módszer, amivel tényleg semmi esélye nincs, az a szexuális élet teljes hiánya... Nem olyan egyszerû megállapítani egy ilyen idõszakot... ennek több oka is van. Az egyik pl. az, hogy a megtermékenyítés nem azonnal történik az aktus során vagy után, akár napok is eltelhetnek. Így hiába szexeltek olyankor, amikor szerintetek nincs peteérése a barátnõdnek, ha másnap vagy harmadnap van, akkor terhes lehet. Egy másik ok pedig a spontán peteérés, amivel a nõk "meg vannak áldva", ez teljesen kiszámíthatatlanná teszi a peteérést és a teherbeesés valószínûségét. Egyébként ha úgyis terveztek tablettára váltani, akkor miért nem lehet kivárni azt? Ha mindenképpen szeretnétek minél elõbb kipróbálni ezt, akkor azt tudom javasolni, de ez tényleg csak végsõ eset, mert nem ez a célja, hogy csináljátok nyugodtan óvszer nélkül, és utána a barátnõd menjen el nõgyógyászra/ügyeletre egy esemény utáni tablettáért. Ezzel mondjuk vigyázni kell, mert nagy hormondózis, felborítja a ciklust akár, és nem egy sima cukorka, szóval a következõ x hónapban (nem tudom pontosan) nem vehet be ilyet, és szerintem a fogamzásgátlót sem kezdheti el, szóval ha baleset történik, arra nem lesz megoldás.
Nem. Menstruáció közben a legkevesebb az esélye, de akkor is van esélye. Ha más nem, akkor azért ajánlatos óvszert használni, mert a fertõzések esélye sokkal nagyobb a kitágult méhszáj miatt.
Az esély soha nem 0%, de nagyon lecsökken (kb a harmadára). Van, aki évekig tud megszakítással közösülni, amibõl arra következtet, hogy ez mindenkire igez, és tele szájjal harsog a neten, hogy márpedig az esély 0% mert lám, neki se jött össze. Ugyanakkor személyesen ismerek egy lányt, akinek az abortusza élete elsõ megszakításos közösülésébõl eredt. A fogamzásgátló módszerek közül a naptármódszer (vagyis a bizonyos napok figyelése) mindössze kb 1/3-ára csökkenti a teherbeesés esélyét, szintúgy a megszakítás, tehát kombináltan kb 1/9-ére csökkenne az esély nálatok. Nyilván a teherbe esés esélye sem 100%, tehát nem mindig lesz 1 dugásból gyerek, de szerintem ilyen fogamzásgátlást használni csak akkor éri meg, ha igazából belefér az, ha mégis teherbe esik a lány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenkivel egyetértek, aki ideírt. Nem akarjuk mi feltétlen kipróbálni ezt a dolgot, de abból még nincs semmi ha ide kiírom. Nekem tökéletes gumival is én nem is erõltetem ezt a tablettás dolgot, csak felvetõdött. A tablettás dologgal meg éppen rá is érünk, barátnõm attól tart egy kicsit, mert ahány nõi szervezet annyiféleképpen reagál és nem szeretném megjárni ( pl. súlytöbblet). De köszkösz a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: vagyis õ nem szeretné :D Bocsi. (de amúgy én se) :)
Nálunk mûködik a dolog, de hogy másoknál mûködik-e, azt nem tudhatom. Mi nem megszakításosan szeretkezünk, csak hasonlóan, ez viszont bevált. A megszakításos az, amikor a férfi már érzi, hogy elélvez és kirántja. De úgy is lehet, hogy szeretkeztek, nem viszitek el eddig a pontig, hanem utána mondjuk orálisan elégít ki. Lehet amúgy használni spermaölõ kenõcsöt is az efféle elõváladékos gazfickó spermiumok ellen.

Van olyan aki a valentin napot egyedül tölti párja nélkül?

Legjobb válasz: Valoszinu en egyedul fogom tolteni, de ehhez mar lassan hozza kellett szoknom, semmilyen unnep nincsen kozosen. A karacsony sem , szilvesztert elrontotta egy regi szereto , a szulinapot a parom tette tonkre es most jon a valentin nap. Dolgozik . . . Igy teljesen olyan , mintha nem is lenne parom.Ennel nagyobb fajdalom szerintem nincsen, nem amiatt mert ezek a napok vannak, hanem azert , mert a tobbiben sincsen velem. Hazajon , alszik , reggel megint megy. Remelem te nem egyedul toltod, vagy ha megis , belehet potolni egy masik nap , azt nevezitek ki "valentinnak". :)

Valoszinu en egyedul fogom tolteni, de ehhez mar lassan hozza kellett szoknom, semmilyen unnep nincsen kozosen. A karacsony sem , szilvesztert elrontotta egy regi szereto , a szulinapot a parom tette tonkre es most jon a valentin nap. Dolgozik . . . Igy teljesen olyan , mintha nem is lenne parom.Ennel nagyobb fajdalom szerintem nincsen, nem amiatt mert ezek a napok vannak, hanem azert , mert a tobbiben sincsen velem. Hazajon , alszik , reggel megint megy. Remelem te nem egyedul toltod, vagy ha megis , belehet potolni egy masik nap , azt nevezitek ki "valentinnak". :)
2 hete volt a szülinapom, amit a párom szándékosan eléfelejtett, majdnem szakítottunk, amiért elrontotta!Aztán ezért most nincs valentin nap, és õ sem lesz felköszöntve szülinapján.
Olyan van akinek az apósa is ott lesz. Az pedig én vagyok. Ma jön az aposóm és az egész hétvégét itt tölti, hát nem egyszerü ember, és most anyósom nem tud jönni, félelmetes lesz számomra kibirni az öreget. és még valentinap sem lesz, a párom amúgy sem híve de így meg végképp még egy szál virágot sem fogok kapni. :(
nem, de jobb lenne egyedül
Bõven van nyugi.. Az ok: 300 km távolság.
A babás, szólóban Valentinozó hozzászóló vagyok:) ...Sztem egy szülinap és egy karácsony sokkal fontosabb, meghittebb és szebb ünnep, mint a Valentin nap. Szóval sztem ne búslakodj! Inkább Valentin napon legyél egyedül, mint karácsonykor!:) (Vegyél egy csokor szép tavaszi virágot a lakásba, küldj el egypár szerelmes üzit a párodnak, és máris ünnep lesz egyedül is a Valentin nap)
en nme vagyok valentin-nap rajnongo. es amugyis vasarnap nekem is meg neki is vizsgaja van ugyh....iden mindenkepp kimarad. habar amugyse lenne nagy szam
A kérdező hozzászólása: Én és a baráom sem leszünk együtt valentin-napon. Mi kéthetente találkozunk, és így ebbe a két hétbe esik bele a valentin-nap.Egyébként 2 éve vagyunk együtt.A karácsonyt, szilvesztert, szülinapokat mindig igyekszünk együtt tölteni.Eddig még sikerült:) De a két év alatt a valentin-napokat egyszer sem tudtuk együtt tölteni.
Az én esetem kicsit prózaibb...A párom külföldön van, dolgozik. 2hétre ment, de Valentin napon még nem lesz itthon. Következõ hvégén jön haza, majd akkor jól megölelgetjük egymást.:) Pláne, h. pont akkor derült ki, közel 1év próbálkozás után, h. jön a baba, amikor kiutazott. Emiatt egy kicsit most jobban fáj a szivem, h. külön vagyunk! A családommal(tesók, szülõk)töltöm így a Valentin napot. Azért az is nagyon jó érzés! Remélem te sem leszel teljesen egyedül!
Barátom kint dolgozik Németországban és 2 hetente jön haza 4 napra....ami azt jelenti, hogy valentin napkor is külön leszünk...:(
én.

Más bölcsiben is van olyan, hogy egy gyerek egy bizonyos játékkal csak egy bizonyos napon játszhat? Illetve van más oviban is olyan, hogy a szülőknek kell vinni gyümölcsöt? Aztán persze van aki visz, és van aki nem.

Legjobb válasz: A bölcsirõl nem tudok irni, de a mi ovinkban is a szülõknek kell vinni a gyümölcsöt. Beosztották, hogy ki melyik nap hozza.Egy nap általában négy gyereknek kell vinni, azt mondták kb. fél kilót.

A bölcsirõl nem tudok irni, de a mi ovinkban is a szülõknek kell vinni a gyümölcsöt. Beosztották, hogy ki melyik nap hozza.Egy nap általában négy gyereknek kell vinni, azt mondták kb. fél kilót.
Igen, a mi ovinkban is a szulok viszik a gyumolcsot, minden szerdan, sajnos Magyarorszag idaig sullyedt. De nalunk szivesen fogadjak a rajzlapot es egyaltalan mindent, Gyorben!
Szia! A mi ovinkban ezt gyümölcsnaposságnak hívják. Évkezdéskor a szülõk meg szokták szavazni, mert így minden nap ehetnek a gyerekek gyümölcsöt. Általában mindenkire havonta, másfél havonta kerül sor , és kb. egy-másfél kilót hoznak. Aki nem áll túl jól anyagilag, olcsóbb, kevesebb gyümölcsöt választ. De mûködik!!

Valogatos babak anyukai! Ha nem akarja megenni a fozeleket akkor mit tesztek, adtok tejet neki? Lassan egy eves de van olyan nap amikor alig akar fott etelt enni?

Legjobb válasz: Van olyan nap? :)) Nálunk volt olyan hét, hogy egyáltalán evett normális ételt.. Hú, de rossz idõszak volt. Egy éves korától kb. másfél éves korig tartott, mikor jöttek a rágófogai + a 4 szemfoga. Nagyon megszenvedtük ezt az idõszakot, volt kb. 3 hét, amikor csak joghurtot és tejet fogadott el, valamint üveges gyümölcsöt. Anyukám mindig nyugtatott, hogy nyugi, nem hal éhen. Nem kicsi a babám, mert egy évesen volt már 12 kg és 82 cm. Ráadásul lány. Szóval nem aggódtam. Túléltük... Most, hogy kint a 4. szemfoga is, mostmár elég jó étvággyal eszik újra.

Van olyan nap? :) ) Nálunk volt olyan hét, hogy egyáltalán evett normális ételt.. Hú, de rossz idõszak volt. Egy éves korától kb. másfél éves korig tartott, mikor jöttek a rágófogai + a 4 szemfoga. Nagyon megszenvedtük ezt az idõszakot, volt kb. 3 hét, amikor csak joghurtot és tejet fogadott el, valamint üveges gyümölcsöt. Anyukám mindig nyugtatott, hogy nyugi, nem hal éhen. Nem kicsi a babám, mert egy évesen volt már 12 kg és 82 cm. Ráadásul lány. Szóval nem aggódtam. Túléltük... Most, hogy kint a 4. szemfoga is, mostmár elég jó étvággyal eszik újra.
Igen, mi is így vagyunk(és de jó, hogy nem egyedül csak mi). 14 hónapos. Ha nem eszik fõzeléket, fõzök neki virslit, rizst, vagy megpróbálom a következõ evésnél. Száraz, hideg ételeket megeszik: pékáru, szalámik, sajtok stb. Nálunk viszont ez nem jó, mert õ vékonyka, 9, 5kg.
Ugyanaz nálunk, mint elsõnél! Volt, hogy 3 hétig csak és kizárólag meggyes joghurtot evett. Ezután vagy 2 hétig csak virslit. Most épp magyaros vajkrémes kenyeres korszakát éli. Ne erõltesd az evést, azt adj neki, amit kér, amit elfogad. Nem a szemed elõtt fog éhen halni, ne izgulj :)
nálunk a gyümölcsleves a kedvenc ilyenkor, hidegen, összeturmixolva, pohárból vagy csõrös-pohárból. Ez a bónusz ennivaló, ha nem akar ebédet enni.
Nálunk is ez volt, csak a gyümölcs meg a cici 1, 5 éves koráig. De a gyerekorvos megnyugtatott, hogy az anyatejben meg a gyümölcsben minden van, amire szüksége van, szóval nyugi. Gondolom tápszert vagy anyatejet kap még.
Virsli, hasábburgonya, sajtburger amit megeszik bármikor. Múlt héten ezt ette ebédre vacsira reggel pedig tápot, de viszont rengeteget iszik. Ma visza állt, reggel lehúzza a tápot, tízóraira joghurtot ebédre fôzeléket uzsonnára tejszeletet, vacsira kenyeret felvágottat és tápot! Ha nem kéri a kaját, akkor sütök gyorsan krumplit vagy virslit sajttal, este meg párom hozza a sajtburgert!

Előfordulhat ilyen? Egy pasi azt mondja, hogy szerelmes beléd, már jó ideje jártok, de mégis vannak olyan napok, amikor elfeledkezik rólad.

pl nem hív fel magától, vagy nem jutsz eszébe. ennek mi lehet az oka?

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy elfelejt, csak a férfiak szeretik a szabadság érzetét.ha minden nap magadhoz kötöd, hívogatod,akkor bizony gyorsan ki fog ábrándulni. ilyeneke a férfiak, félnek a kötöttségtõl és semmi áron nem akarják adni függetlenségüket. szerintem beszéljétek meg, hogy melyek azok a napok amikor találkoztok, vagy beszéltek telefonon és mik azok a napok,amikor nem keresitek egymást.így nem lesz olyan rossz, hogy nem hív, nem keres, mert tudod, hogy ennek a napja van, majd holnap találkoztok, vagy beszéltek.hidd el nagyon fogja értékelni:)))))

nem hiszem, hogy elfelejt, csak a férfiak szeretik a szabadság érzetét.ha minden nap magadhoz kötöd, hívogatod, akkor bizony gyorsan ki fog ábrándulni. ilyeneke a férfiak, félnek a kötöttségtõl és semmi áron nem akarják adni függetlenségüket. szerintem beszéljétek meg, hogy melyek azok a napok amikor találkoztok, vagy beszéltek telefonon és mik azok a napok, amikor nem keresitek egymást.így nem lesz olyan rossz, hogy nem hív, nem keres, mert tudod, hogy ennek a napja van, majd holnap találkoztok, vagy beszéltek.hidd el nagyon fogja értékelni:) ))))
Á, persze, hogy elõfordul! Egészeszen máshogy gondolkodnak, mint mi nõk. Ha valamit csinálnak, megszûnik minden más körölöttük, ilyenkor hiába is várod, hogy hívjon, sms-t írjon stb., stb. Ne vedd a lelkedre, persze, csak akkor, ha mindössze ennyi a hibalajstroma.
Minden pasival így járok :S Annyit fûznék hozzá: akit igazán szeretsz, azt nem felejted el semmikor...
elõzõ vagyok ha pedig ezek után is nem fog keresni a megbeszélt napon, akkor elgondolkozhatsz azon, hogy vajon szavahihetõ, megbízható-e, vagy egyáltalán szeret-e. L/25
Szia! Én ebben a cipõben járok. Szerintem ilyenkor nem árt a pasidat észhez térítened.te se hívd fel. Még, ha nehéz is, akkor sem. Ha látja, hogy nem érdekel, hogy ugyanazt kapja, amit õ ad neked, hátha elgondolkozik...ha pedig nem, akkor ülj le vele, beszéd meg, és nézd meg változik-e vagy sem..ha ez se, akkor ne habozz, keress mást. ez engem is nagyon zavarna, és te agyalsz rajta, és ebbe bele lehet õrülni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!