Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, egy hónap után jön (2 db)

Van olyan, hogy egy hónap után jön vissza a szájpenész? ha megint elmúlik, megint visszajöhet? Mennyi idös korukig kaphatják vissza?

A lányom 13hetes.

Legjobb válasz: Az én babámnak is volt, hogy visszajött, õ 15 hetes.Úgy tudom, amíg nincs foguk, vagyis, amíg nem mosod a fogát, nem fertõtleníted bármikor lehet szájpenész. Nekem anyukám azt tanácsolta, hogy amikor fürdetem, a fürdõvízes pelenkávl töröljem át neki a nyelvét és száját, rögtön ahogy a vízbe teszem. Õ is ezt tette velünk, minden este. Nálunk ez bevált. Nincs szájpenésze. Azért egy-két naponta a glycerinum boraxatummal is átdörzsölöm a száját. Inkább megelõzõm, mint aztán szenvedjen a kicsike.

Az én babámnak is volt, hogy visszajött, õ 15 hetes.Úgy tudom, amíg nincs foguk, vagyis, amíg nem mosod a fogát, nem fertõtleníted bármikor lehet szájpenész. Nekem anyukám azt tanácsolta, hogy amikor fürdetem, a fürdõvízes pelenkávl töröljem át neki a nyelvét és száját, rögtön ahogy a vízbe teszem. Õ is ezt tette velünk, minden este. Nálunk ez bevált. Nincs szájpenésze. Azért egy-két naponta a glycerinum boraxatummal is átdörzsölöm a száját. Inkább megelõzõm, mint aztán szenvedjen a kicsike.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!