Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, egy hónap után (16 db)

Van olyan, hogy egy hónap után jön vissza a szájpenész? ha megint elmúlik, megint visszajöhet? Mennyi idös korukig kaphatják vissza?

A lányom 13hetes.

Legjobb válasz: Az én babámnak is volt, hogy visszajött, õ 15 hetes.Úgy tudom, amíg nincs foguk, vagyis, amíg nem mosod a fogát, nem fertõtleníted bármikor lehet szájpenész. Nekem anyukám azt tanácsolta, hogy amikor fürdetem, a fürdõvízes pelenkávl töröljem át neki a nyelvét és száját, rögtön ahogy a vízbe teszem. Õ is ezt tette velünk, minden este. Nálunk ez bevált. Nincs szájpenésze. Azért egy-két naponta a glycerinum boraxatummal is átdörzsölöm a száját. Inkább megelõzõm, mint aztán szenvedjen a kicsike.

Az én babámnak is volt, hogy visszajött, õ 15 hetes.Úgy tudom, amíg nincs foguk, vagyis, amíg nem mosod a fogát, nem fertõtleníted bármikor lehet szájpenész. Nekem anyukám azt tanácsolta, hogy amikor fürdetem, a fürdõvízes pelenkávl töröljem át neki a nyelvét és száját, rögtön ahogy a vízbe teszem. Õ is ezt tette velünk, minden este. Nálunk ez bevált. Nincs szájpenésze. Azért egy-két naponta a glycerinum boraxatummal is átdörzsölöm a száját. Inkább megelõzõm, mint aztán szenvedjen a kicsike.

Van értelme várni egy olyan pasira, aki 5 hónap után elhagyott és azt mondja, még lehet később köztünk vmi, de most kalandokra van szüksége, szeretne más nőket is kipróbálni?

Szeretem és ráadásul a szüzességem is neki adtam :( Szeretném visszaszerezni, de pokoli az a tudat, hogy én itt ülök, rá várok, ? meg más n?kkel kamatyol...

Legjobb válasz: Lehet durva lesz amit mondok, de legyen már egy kis önbecsülésed és hagyd a francba. Keress olyat aki olyannak szeret amilyen vagy. Milyen már: "Fogyjál le akkor majd szeretni foglak..." Ez egy önzõ disznó, lapátra vele!!!

Lehet durva lesz amit mondok, de legyen már egy kis önbecsülésed és hagyd a francba. Keress olyat aki olyannak szeret amilyen vagy. Milyen már: "Fogyjál le akkor majd szeretni foglak..." Ez egy önzõ disznó, lapátra vele!!!
Ez egy f*sz. ne rohanj utána csak röhög rajtad, és meséli a haverjainak, hogy van egy csitri és azt csinálok vele, amit akarok. Egy férfi sosem fogja visszautasítani a tálcán felkínált pipihúst (ami most te vagy), de ne hidd, hogy utána nem eszik desszertet.
Nincs, nem létezik ilyen, hogy ki kell élnie magát, kalandokra van szüksége. Ez egy nagyon rossz kifogás arra, hogy egy önzõ bunkó kisfiú, aki nem elég férfi ahhoz, hogy megmondja, hogy nem szeret téged. És õ mégis mennyire tökéletes, hmm?
nincs. sürgõsen keress valaki mást, ha ennyire szenvedsz. Ennél csak normálisabb fickók vannak, nem lesz nehéz. Amúgy ez is lehet hogy erõs lesz, de nem kamuzott azzal, hogy még lehet valami? Ha egy fickó ilyen görény, kinézem belõle hogy még csak nem is egyenes, és nem képes azt mondani hogy "tényleg vége", hanem ahelyett még hiteget egy kicsit. Azt tanácsolom, hogy ne beszélj vele. töröld ki MSNrõl, ne hivd és ha õ hiv, ne vedd föl. biztos nehéz, mert gonodlom folyamatosan várod hogy vhogy kommunikáljatok, de ha elvágsz minden szálat, akkor hátha kicsit visszavesz az arcából. Pl amikor hiv akkor ne arra gondolj h 'jajjdeszeretem, és még egy kicsit szenvedni akarok' hanem az agyaddal gondolkozz. Érdemes még egy ilyennel kapcsolatban lenni?NEM. Bocsi de ha igy folytatod, soha nem érnek véget a kinjaid. Az sosem árt, ha lefogysz, de azt is max magad miatt.
ami engem illet a pasit is megértem, hiszen ha úgy érzi menni kell hát menni kell. DE!! soha ne hagyd, hogy akarattal megváltoztasson. gondolj csak bele...szeretlek, HA lefogysz meg ha ezt meg ezt csinálod magaddal. egy kapcsolat arról szól, hogy van õ, vagy te és vagytok ti. egyik nélkül sem mûködik. gondolja csak bele, ha nagy nehezen olyanná válsz, amilyennek látni akar és visszamegy hozzád hol leszel TE abban a kapcsolatban? az önérzeted, az identitásod, a nõi mivoltod...aki a másik fél külsõjét a maga ízlésére akarja formálni, az nem áll meg itt...a következõ akár a személyiséged is lehet...ha így meg úgy viselkedsz, stb...ha azt kérdezed, hogy van-e esély arra hogy visszamegy hozzád, azt mondom van mert szerintem kevesen szeretik így, mint te és annak mindig nagy az ereje. de ha arra kéne válaszolnom, hogy újra kezdd-e, azt mondanám, hogy ne. önmagad miatt.
Ez nem bolondság. Nem normális amit csinálsz. Hagyd ott a srácot, önzõ, buta, tipikusan csak a külsõre megy. És hogy légy a szeretõje? Nem kellene belemenned. Legyen benned ennyi, hogy nem alázod meg magad annyira. Nem is tudom, hogy jutott eszedbe ilyen :S Ne haragudj, ha esetleg bunkónak tûnik amit írtam, csak gondoltam jó, ha ilyen reális választ is kapsz.
A kérdező hozzászólása: Hívni nem szokott, max. nagy ritkán 1 sms. Inkább MSN-en keres néha.
A kérdező hozzászólása: Hát asszem egyértelmû, hogy mennyire tökéletes...De akit szeretsz, azt a hibáival együtt szereted...Én ilyen vagyok...
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, igazad van...De az a baj, hogy minden hibájával együtt én sajnos szeretem és olyan nehéz ez a döntés... Most külön vagyunk, de néha beszélgetünk és ideiglenesen azt akarja, hogy a szeretõje legyek...Tudom, hogy butaságot csinálok, de...ÁÁÁÁÁ, miért ilyen bolondok a nõk (már amelyik)?
Rövid válaszom: NINCS!!!!! Ha csak nem akarod örökre összezúzni a látszólag amúgy sem túl sok önértékelésedet! Bõvebben: Ne álmodozz róla, ne menj vissza hozzá, ne légy a szeretõje! Tartsd magad többre! Csak szenvedni fogsz, semmi értelme nem lesz, úgysem fog szeretni!!!! Akkor sem, ha lefogysz és átplasztikáztatod magad címlapmodellé. Te magad is írod, hogy tudod, hogy az nem megoldás. Aki igazán szeret, az elfogad olyannak, amilyen vagy - gondolom, a pasi sem tökéletes. Menjen a francba, kamatyoljon 500 nõvel, kapjon el trippert, szifiliszt - NEM A TE TESTEDDEL VAN A BAJ, HANEM AZ Õ LELKÉVEL!!!!!! Aki igazán szeret, az nem akarja elõbb "kiélni magát", hanem Veled akar lenni! Szeresd magadat jobban, mint õt, mert Te megérdemled, õ meg nem!!!!! Ne azt lássa, hogy meghalsz érte, -azoncsak kajánul röhög és kihasznál - hanem azt, hogy Te csakazértis jól érzed magad a bõrödben, és lesz..od. Járj társaságba, a fogyókúra helyett olyan dolgokba öld az energiád, ami érdekel és épülésedre válik (persze az egészség fontos, de feleslegesen ne koplalj és a testmozgást is csak amennyi kell, amennyi jól esik.) - ne másnak akarj megfelelni, hanem magadnak!!! Sok erõt és önbecsülést kívánok Neked!
19:14-es vagyok. Figyeld meg mi történik, ha azt mondod neki hirtelen neked ebbõl eleged van, és nézel valakit, akit te is megérdemelsz. Hirtelen fog könyörögni, hogy jaj, õ mindig is tudta, de akkor se dõlj be neki, mert csak szórakozik. Nagyon kényelmes az, ha egyet csettint és te ledobod a ruhád mert szereted. Nagyon kérlek ezt ne! Legyen ennyi önérzeted!
Szia! Fiú vagyok. Szerintem ez a srác túllépett már rajtad. Sajnos itt az ideje, hogy Te is lapozz a lelkedben, és egy következõ pasinak tiszta lapot adj. Teljesen felejtsd el Õt. Persze mint emlék megmaradhat, de ne róla álmodozz! Én éltem együtt nálam kövérebb nõvel, és néha mondtam neki hogy fogyjon le, mert mellettem hízott és motiválni akartam. De ezután is még 3 évig együtt éltünk, mert szerettem. Szóval ha ezért szakít valaki az elég egyértelmû hogy nem is szeretett igazán. Másik fontos dolg, hogy bár a sexet és a szerelmet valamilyen szinten külön is lehet választani, de miért tennénk ilyet, ha meg van az esély rá, hogy egy következõ emberrel mind a kettõt esetleg megkaphatjuk egyszerre. Ne várj Te senkire, hogy majd hátha még visszajön hozzád, ha igazán szeretne, most is melletted lenne. A szerelem nem gombnyomásra mûködik hogy ha megint akarjuk akkor újra beindul, vagy van , vagy nincs. Szerintem.

Van olyan hogy egy felfázás után több mint 2 hónapig fáj a behatolás nektek (esetleg kevésbé fáj egy idő után)? Vagy ez csak "kifogás"?

Legjobb válasz: Simán elõfordulhat, de akkor miért nem megy el a barátnõd orvoshoz? Beléd meg nem sok együttérzés szorult...

Simán elõfordulhat, de akkor miért nem megy el a barátnõd orvoshoz? Beléd meg nem sok együttérzés szorult...
A kérdező hozzászólása: Kérem a hölgyeket, segítsetek nekem :D
Nekem nincs. F :-)
A kérdező hozzászólása: De szorult belém együttérzés, csak épp azért nem értem hogy miért nem megy el orvoshoz!:D 22. csapdája :D

Van itt olyan, aki nem várt egy hónapot a fogamzásgátló elkezdése után és együtt volt a párjával? Hány nap után? Lett belőle baj?

Lindynette 20-at szedek és habár a n?gyógyászom azt mondta a 8. naptól védett vagyok ha a menstruáció els? napján vettem be, azért úgy gondoltam, várok egy hónapot. Viszont akkor pont közbe jönne valami és nem tudom, merjek-e 3 hét szedés után óvszer nélkül szeretkezni. Ezért lennék kíváncsi tapasztalatokra.

Legjobb válasz: én 14 napot vártam és nem lett belõle gond. A tájékoztatóba az volt írva, hogy 7 nap után véd, de a doki azt mondta, hogy 12-14 napot várjak inkább. 22/L

én 14 napot vártam és nem lett belõle gond. A tájékoztatóba az volt írva, hogy 7 nap után véd, de a doki azt mondta, hogy 12-14 napot várjak inkább. 22/L
Én is kb. 2 hetet vártam és nem lett gond.
én egy hónapot vártam, de mindegyis, csak azért írok, meg én sosem fogom ezeket a kérdéseket megérteni. ha nem mered, akkor nem csinálod. ennyi az egész. mitszámít már azaz 1-2 hét amit még pluszba vársz? tele van az oldal ilyen kérdésekkel, h lefeküdtem a barátommal óvszer nélkül az elsõ nap amikor bevettem a tablettám (vagy a 2. vagy a 3.) és mopst szarrá parázza magát h lehet e terhes? ha nem mered, ne tedd meg és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Hülye nem vagyok, hogy a 2. vagy 3. tabletta után óvszer nélkül szeretkezzek, ha elolvastad a kérdésem, nem is erre vonatkozott. Én is úgy gondoltam, megvárom az egy hónapot, mert az a legbiztosabb, VISZONT közbejött egy dolog, ami miatt a 3. hét után egy hónapig nem tudunk együtt lenni. Ezért érdeklõdtem, kértem tapasztalatokat, hogy van-e olyan, aki lefeküdt a párjával egy hónap elõtt és lett belõle baj. Az a gond, hogy minden orvos mást mond, van aki a 8. napot, van aki a 15. napot és van aki azt mondja, hogy az elsõ hónapot mindenképp várjuk meg, mert addig nem biztonságos. Ezeket a környezetemben hallom. És igenis úgy gondolom, hogy ez az oldal azért van, hogy hús-vér emberek, akik ugyanilyen cipõben voltak, mint én leírhassák a tapasztalataikat. Nekik köszönöm.
Szia! Én 2 hétre rá feküdtem le a barátommal, és nem lett gond. Neked még a nõgyógyászod is azt mondta, hogy a 8. nap után védett vagy.Ne belõlem indulj ki, de ha az orvosod azt mondta, akkor nem hiszem hogy baj lenne.Szerintem van elég tapasztalata a gyógyszerekkel kapcsolatban + tudom, hogy nem mindenkinél középidõben van a peteérés, de ha azt nézzük akkor a 20. napon te már túl leszel rajta igencsak.
én jó ha az egy hetet kivártam. már nem emlékszem pontosan

Tisztelt Doktor Úr! Menstruációs zavaraim vannak. 24 éves vagyok. Régebben folyamatosan késett a menstruációm. Mostanában egy hónapban többször is van menstruációm és barna folyást tapasztalok a menstruáció előtt és után. Régebben olyan is volt, hogy kima

Tisztelt Doktor Úr! Menstruációs zavaraim vannak. 24 éves vagyok. Régebben folyamatosan késett a menstruációm. Mostanában egy hónapban többször is van menstruációm és barna folyást tapasztalok a menstruáció előtt és után. Régebben olyan is volt, hogy kimaradt egy hónapi menstruációm. Amikor fogamzásgátlót szedtem, akkor rendben volt a ciklusom, de 3 éve, mióta abbahagytam össze-vissza van. Hormonvizsgálaton kb 2 éve voltam, akkor alacsony volt a progeszteron szintem. Kb 5 év múlva tervezem a gyermekvállalást. Epekövem miatt fogamzásgátlót nem javasolt a gasztroenterológus. Mit javasolna? Milyen gyógyszert szedjek a hormon/menstruációs zavaraimra? Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először is javaslok egy hormonális kivizsgálást, hiszen az említett leletek már elég régiek, arra nem lehet alapozni már! Nagyon nehéz arról nyilatkozni, hogy Önnek pontosan milyen kezelésre lenne szüksége, ezért javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden korábbi leletét hozza magával, beleértve a gasztroenterológus véleményét tartalmazó dokumentumot is! Általában minden ilyen jellegű problémára van …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Először is javaslok egy hormonális kivizsgálást, hiszen az említett leletek már elég régiek, arra nem lehet alapozni már! Nagyon nehéz arról nyilatkozni, hogy Önnek pontosan milyen kezelésre lenne szüksége, ezért javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden korábbi leletét hozza magával, beleértve a gasztroenterológus véleményét tartalmazó dokumentumot is! Általában minden ilyen jellegű problémára van … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! Menstruációs zavaraim vannak. 24 éves vagyok. Régebben folyamatosan késett a menstruációm. Mostanában egy hónapban többször is van menstruációm és barna folyást tapasztalok a menstruáció előtt és után. Régebben olyan is volt, hogy kima

Tisztelt Doktor Úr! Menstruációs zavaraim vannak. 24 éves vagyok. Régebben folyamatosan késett a menstruációm. Mostanában egy hónapban többször is van menstruációm és barna folyást tapasztalok a menstruáció előtt és után. Régebben olyan is volt, hogy kimaradt egy hónapi menstruációm. Amikor fogamzásgátlót szedtem, akkor rendben volt a ciklusom, de 3 éve, mióta abbahagytam össze-vissza van. Hormonvizsgálaton kb 2 éve voltam, akkor alacsony volt a progeszteron szintem. Kb 5 év múlva tervezem a gyermekvállalást. Epekövem miatt fogamzásgátlót nem javasolt a gasztroenterológus. Mit javasolna? Milyen gyógyszert szedjek a hormon/menstruációs zavaraimra? Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először is javaslok egy hormonális kivizsgálást, hiszen az említett leletek már elég régiek, arra nem lehet alapozni már! Nagyon nehéz arról nyilatkozni, hogy Önnek pontosan milyen kezelésre lenne szüksége, ezért javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden korábbi leletét hozza magával, beleértve a gasztroenterológus véleményét tartalmazó dokumentumot is! Általában minden ilyen jellegű problémára van …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Először is javaslok egy hormonális kivizsgálást, hiszen az említett leletek már elég régiek, arra nem lehet alapozni már! Nagyon nehéz arról nyilatkozni, hogy Önnek pontosan milyen kezelésre lenne szüksége, ezért javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden korábbi leletét hozza magával, beleértve a gasztroenterológus véleményét tartalmazó dokumentumot is! Általában minden ilyen jellegű problémára van … Olvass tovább »

Kismamák, van itt olyan aki 1 éven belűl teherbeesett, hány hónap próbálkozás után? Az is írhat aki egy év után

mi 4 hónapja nem védekezz?nk volt akinek ennél hamarabb is siker?lt?

Legjobb válasz: Mi is ennyi idõnél tartunk. :(

Mi is ennyi idõnél tartunk. :(
A kérdező hozzászólása: nektek gratula a babákhoz :) nekked utolsó szurkolok :)
Nekünk az elsõ baba fél év után sikerült a kistesó több mint másfél év után. 7hk
Az elsõ babánk 2 év után, a második, akivel most 12 hetes várandós vagyok, elsõ próbálkozásra jött össze.
Szia, mi 5 hónapja próbálkozunk, csütörtökre nem várom! Bár szerintem meg fog jönni, mert úgy néz ki nincs peteérésem! 10évig szedtem gyógyszert! Most várom a labor eredményt progeszteron szintet illetõen! Sok sikert mindenkinek aki próbálkozik, a babásoknak meg gratula!
Második hónapban összejött. :) Mivel nagyon türelmetlen típus vagyok, gondoltam biztos bele fogok õszülni, ha 6-7 hónapot kell várnom. Eldöntöttem, hogy nem stresszelem magam, nem is foglalkoztam a kérdéssel, csak szerettük egymást egyfolytában. Abban a hónapban érkezett is a gólya... Szerencsére! :) Ma már itt gagyog a kiságyban, 5 hónapos
szia. nekünk a második hónapban összejött metformin szedése mellett, (PCOs vagyok), én 21 vagyok, párom 33. Sok sikert nektek:) 6+2hkm
Szerintetek ez korfügõ is, vagy nem lehet kijelenteni?
Nekünk ez volt a 7. hónap és pénteken pozitívat teszteltem.:)
Nekünk majdnem 2 éve nem sikerül!Jövõ héten lesz a 4. inszemem.
Ja, akkor ti nagyon fiatalok vagytok. :) Én 36, párom 37.
Elsõ bébi 8 hónap, második rögtön.
Nekem az elsõ baba a második hónapban jött össze, de sajnos missed ab lett a vége. A következõ elsõre összejött, most 23 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: és mikorra nem várod? én most 26.-án nemvárom
Nekünk 14 hónap után sikerült. Kitartást Nektek!!:)
Én 23-ra, de mindig elkeseredem mikor megjön. :(
Nekünk elsõre összejött! 35 heteske
A kérdező hozzászólása: nagyon szerencsés vagy utolsó, gratula hozzá :) te aki 23.-ára nem várod azért szurkolok nekked :) hátha most összejött :)
Köszönöm kedves kérdezõ, én is nektek. Majd írj, hogy mi lett az "eredmény"! :) Nehezen bírom mikor megjön, de legalább ne fájna.
A kérdező hozzászólása: én azért nem vagyok elkesredve mert még csak most keztûk el és ha megjönne megint a mensim akkor megint egy újabb hónap probálkozás, persze nekem is csalódás de próbálok pozítívan hozzáállni és nem görcsölni a dolgon és ti is csak lazán vegyétek hátha úgy könnyebben összejönn ;) majd írok hogy mi lett és majd te is :)
Jó neked, hogy ilyen hozzáállásod van. :) Mennyi idõsek vagytok?
A kérdező hozzászólása: még nagyon fiatalok párom 24 én 23
A kérdező hozzászólása: nagy gratula nektek! :)
Oda irányítják, ahol hiány van. És igen, a rendõrt át lehet vezényelni egyik városból a másikba.
ált az elsõ években pesten edzõdnek utána lehet átkérni magad esetleg a lakóhelyedhez közelebbi õrsre..

Vannak olyan élettársak/feleségek (ahol közös gyerek is van), akiket elhagyott a társuk/férjük egy másik nő miatt, majd néhány hónap után "hazament" a hűtlen társ?

Hogy történt?Bíztok benne?Miért fogadtátok vissza? Milyen volt viszonyotok a "távolléte" alatt? Mik voltak a jelek,hogy vissza akar menni?

Legjobb válasz: Nincs,de ha lenne,én biztos elküldeném melegebb éghajlatra,nem fogadnám vissza.Az ilyen szerintem ha nincs ló,jó a szamár is alapon jön vissza.

Nincs, de ha lenne, én biztos elküldeném melegebb éghajlatra, nem fogadnám vissza.Az ilyen szerintem ha nincs ló, jó a szamár is alapon jön vissza.
A kérdező hozzászólása: Kösz, hogy elmesélted...elfelejteni nem lehet, az biztos...meg a kisördög is mindíg bujkálna..meg a bizalomnak is annyi már szerintem...
hmmm. Ha egy kajaviteltõl is elájulsz akkor ne csodálkozz. Értem én meg minden, de hidd el ez lóf.asz és estifény. De ha akarsz szenvedni csak hajrá. Én megmondanám neki ne hozzon semmit. Jöjjön a gyerekhez ha ltáni akarja egyébként ennyi. Legyél keményebb.
akkor nyugodtan felejtsd el. Nem feltétleünl kell a következõ 20 évet is [email protected] eltölteni...lehetsz boldog is. Meg a gyerek se ebbe nõljön fel.
16/16 vagyok. A tavollete alatt a viszonyunk : masfelhonapig ingazott 2 kozott. Majd amit megelegeltem es "felnyilt" a szemem nem kertem belole. Pedig nagyon szerettem. Aztan semmilyen. es hogy miert fogadtam vissza? Hmm jo kerdes... Mert a szerelem elvakitott.
ja és eszedbe se jusson kérdezgetni!! Majd ha akar valamit elõ fog állni. hidd el. de szerintem az ilyen ember nem lesz megbizható soha. (most nem arra értem hogy megcsal, hanem arra hogy ha most itthagyott mi lesz ha beteg leszel? ha lebénulsz és ápolni kell? ha bármi történik? Akkor is elmegy. Na ezért nem szabad visszafogadni.
Szomszédomék ilyenek. A nõ többször megcsinálta ezt a férje mégis visszafogadta. 3 közös gyerek, felnõttek.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom...egyenlõre nem akarok tudomást venni a közeledésérõl, mert úgy érzem ...szóval õ sem tudja mit akar...majd ha biztos lesz magában, és elémáll, akkor beszélgethetünk..ha ezt nem teszi meg, akkor maradjon...de sokszor sok mindenkivel megcsalt...hiába igérgetne...megtenné ez után is...csak idõ kérdése...
A szüleim esete szerintem intõ és elgondolkodtató például szolgál, ezért veletek is megosztom a történetüket/történetemet. Elõször is, a szüleimet miattam késztették házasságra, nem tervezett gyerek voltam, bár a szüleim már majdnem 1 éve együtt jártak, mikor anya teherbe esett velem. Apa akkor is nagyon gyerekes és éretlen volt, nem is volt dolgozott még nagyon, eleinte nem is akartak összeházasodni, csak megtapasztalni, milyen lenne, ha együtt élnek. Aztán ugye szülõi nyomásra lezajlott az esküvõ, megszülettem és csodák csodájára nagyon is jól megvoltak, egyedül talán az anyagi gondok jelentettek problémát, mivel sokáig albérletben éltünk, ami elég sok pénzt felemésztett. 9 éves voltam, mikor anyáék elváltak, elõtte nem sokkal született meg a kishúgom, pont egy nagyon zûrös idõszakban sajnos. Kiderült, apa már régóta, 1-2 éve megcsalja anyát, két vasat tartott a tûzben, így is fogalmazhatunk. Mikor elváltak, apa tulajdonképpen ott hagyott minket anyával és a húgommal együtt, bár azt is tudni kell, hogy a válást nem apa indította el, hanem anya. Habár még elég fiatal voltam, 10 éves, de én is észrevettem annak a jeleit, hogy anya és apa újra jó viszonyban vannak, és apa rengeteget jár haza. 3 év múlva vissza is költözött hozzánk, bár megtehette volna, hogy továbbra is ott marad, ahol a válást követõen lakott. Azóta eltelt lassan 7 év, és õk azóta elég jól megvannak, bár azért veszekednek, többnyire nagyon idióta dolgokon (apám rendmániás). Csak azért írtam ezt le, hogy a romokból is lehet újra erõs várat építeni. Viszont mikor megkérdeztem anyát, hogy ugyanúgy megbízik-e apában, mint anno, azt felelte, már sosem fog úgy megbízni benne. És õszintén szólva, én anya helyében teljesen biztos, hogy nem fogadtam volna vissza, és az elsõ megcsalás után elküldtem volna melegebb éghajlatra
Bar nem vagyunk hazasok es gyerek sincs elmeselem kicsi tortenetunket. Remelem nem baj?! Tuz es viz voltunk a kapcsolat elejetol. Sokat vitatkoztunk. Parom nagyon konzervativ eleg nehez megfelelni neki ugy, hogy kozben maradjon valami az igazi enembol is. Fokent ilyen jellegu vitaink voltak. Mindig megoldottuk megbeszeltuk oket. 11 honap eggyutt eles utan mar azt hittem a teljesen "megfojt". Nagyon bizalmatlan ember. A multja miatt. Kertem tole, hogy koltozzunk kicsit kulon (ez azt jelentette, hogy en felkoltozok anyaek ami a 2. Szomszedba van) vegyuk lazabbra a figurat, hogy ne veszitsuk elegymast. O olyan lazara vette, hogy egy het mulva kez a kezben mar massal volt. 1 honap mulva pedig mar eggyutt eltek. Dragam allitja, hogy soha nem csalt meg amit en nem igazan hiszek el. Mielott elkoltoztem rendszeresen jart at egyik ismerosekhez. Tobbet volt ott mint otthon. Az utolso honapban mar ez is nagyon rasegitett, hogy a koltozes mellett dontsek. Es mint kiderult a leanyzo veletlenul pont ott lakott. (ott berelt szobat)... A lenyeg a lenyeg kozel 4 honapig eggyutt voltak epp koltozni keszultek. Mikor a parom utalasokat tett az fb hogy elore tudja hogy hulyeseget csinal es szerelmes szamokkal bucsuzkodott. a vege az lett h csak a lany koltozott mi meg kibekultunk. Ennek fel eve mar. Mindennel jobban szeretem es fel eve probalok ujra hinni de nem megy. Pedig nem ad okot ra... Most emiatt vagyunk gondban. Es nem tudom h megfogjuk e tudni oldani. Amit megtanultam: Nem megbocsajtani nehez, hanem Felejteni.
A kérdező hozzászólása: 14:részleteket elárulsz?
Engem igen, már évek óta vele él, de mondja, hogy visszajönne... én meg beintettem.
A kérdező hozzászólása: A lelkiismeret-furdalás kilõve...neki sose volt...akkor nem csalt volna 6 éven át...meg nem csalná a mostani nõt sem...akibe állítólag szerelmes...az viszont tény, hogy a múlkor egy ismim vitt ki dolgozni, õ csak "lovag"-nak nevezi, mert szoktunk beszélni telón is, meg sms-ezni is szoktunk, és ezt õ tudja, mivel egyszer aludtam mikor jött, õ meg addig átturta a telómat, szóval meglátta, hogy más vitt ki dolgozni, nem kolléga, és elsõ adandó alkalommal elfordta nekem az illetõt mindenféle hülyének, stb...végül is kb:azóta kedvesebb...
Gondolom puhatolózik, mit lehet tenni. Szerintem ha nem veszed a lapot akkor elõbb utóbb ugyis odaáll és elmondja mit akar. Ne kérdezz rá. Vagy csak szimplán lelkiismeretfurdalása van és kedveskedik.
A kérdező hozzászólása: Nem ájultam el a kajaviteltõl, csak meglepett....ismerem, tudom hogy tapos valami miatt...nekem nem kell kaját hoznia, bevásárolni meg ilyesmi, mégis megteszi, leteszi az öltõzõben amit vett, nem is tudok róla, aztán megy...nem engedi ki fizetni sem...szóval nem vagyok elájulva...azt már mondtam neki párszor, hogy ez így nem oké, de meg sem hallja...meg fel hív, csak úgy...fél órát beszél...fura...ezért kérdeztem, mi lehet ennek az oka?Volt e már valaki hasonló szituban...
A kérdező hozzászólása: Nem kérdezgetem...telefonon is õ keres, személyesen is...a héten valamelyik nap még kaját is hozott a munkahelyemre.Mondhatod:nem nagy ügy...csak mióta lelépett, ez volt az elsõ ilyen eset...meg túl kedves napok óta...valami nem tetszik ebben az egészben...
A kérdező hozzászólása: Hát igen...megváltozni nem fog, az biztos...engem 6 éven át csalt folyamatosan hol ezzel, hol azzal-mint kiderült utólag, bár jelek voltak, csak tagadott mindíg-nem haladtunk semmire, nem volt pénz sose-elcsajozta-.Az utólsóval el is ment...mnt írtam, 5 hónapja, de 4 hónapja csalja azt is...szóval kutyából nem lesz szalonna, ha van gyerek, ha nincs...
A kérdező hozzászólása: 3. Hasonló a helyzet...5 hónapja ment el, 4 hónapja jár vissza...hívogat, mindíg õ keres, akkor is eljön, ha nincs itthon a fia...stb...nem tudom mit akar, kérdezni nem is nagyon merek...mert attól félek, amit te is írtál...el kell utasítanom, mert rengeteget szenvedtem miatta...de akkor viszont teljesen elvesztem...
A kérdező hozzászólása: 20:köszi, ez tanúlságos történet számomra

Keresek olyan streamer letoltest ami helyetesiti az IDM? Jelenleg Freemake-em van, de nagyon nem az igazi! Hasznaltam egy honapig az IDM-et, fantasztikus, de az ingyen proba utan mar nem tudom hasznalni

Pedig az egyik legprofibb program amit valaha hasznaltam!Ha esetleg valaki tud egy ugyan ilyen jo streamert mint az IDM,ami barmit,barmikor leszed,akarmelyik oldalrol,kerem segitsen.Koszonom

Legjobb válasz: kikapcsolod teljesen az idm-t ,ezta crack-et bemasolod a telepitesi mappajaba: http://ge.tt/3DNZ7Sw/v/0?c elinditod ,regisztralod nev barmi email barmi serial 7G7QY-NZWKQ-23KRA-RAMQ4

kikapcsolod teljesen az idm-t , ezta crack-et bemasolod a telepitesi mappajaba: http://ge.tt/3DNZ7Sw/v/0?c elinditod , regisztralod nev barmi email barmi serial 7G7QY-NZWKQ-23KRA-RAMQ4
A kérdező hozzászólása: Koszonom a vallaszodat, de idaig en is eljutottam, de a serial numbernel elakadok.Sajnos nincs megbizhato linkem a serialhoz, ami fent van a netten, 99% tele virusal es kamu!Ezert kertem ha van valakinek egy jo otlete a letolteshez.
ejha nalad gondok vannak letoltod a hivatalos oldalrol; http://www.internetdownloadmanager.com/download.html telepited es a fentiek szerint crack-led a crack tesztje; https://www.virustotal.com/hu/file/6cd49da453ca47ef365d676db.. http://virusscan.jotti.org/en/scanresult/21912d75fe56dbcdfc1..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!