Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, egy embernek csak nagyon (7 db)

Van olyan, hogy egy embernek csak nagyon jó, vagy csak nagyon rossz az élete, vagy törvényszerű, hogy hullámvasúton vagyunk?

És ha az utóbbi, akkor milyen gyakran váltakozik egy-egy pozitív-negatív ciklus?

Legjobb válasz: Olyan nincs. Mindenkinek vannak jó és rossz napjai és mindenkinél változó.

Olyan nincs. Mindenkinek vannak jó és rossz napjai és mindenkinél változó.
A kérdező hozzászólása: Nem a jó vagy rossz napokra gondoltam, azt én is természetesnek tartom. Hanem a hosszabb távú jó vagy rossz életszakaszokra.
Szerintem ezen nincs mit különösebben magyarázni, hiszen ez maga az élet. A sok rossz után mindig jön valami jó és a sok jó után mindig valami rossz. Nagyon jó éltem max a gazdagoknak van, nagyon rossz pedig a szegényeknek. De a kocka mindig fordul.
Nincs törvény. Az egész életed lehet maga a pokol, vagy végig csak mulatság - bár ez mindkettõ ritka. De természetesen ebbe TE is bele tudsz szólni. A kérdésed egyébként arról szól, hogy van-e valami felsõbb hatalom, amelyik figyeli, hogy ha már sok jót vagy rosszat kaptál az életedben, akkor fordítson. Nos: NINCS ilyen hatalom. Az életet meg nagyon nem érdekli, hogy milyen, és te mit gondolsz vagy érzel róla.

Van egy műsor a Zone clubon emberek lakását takaríják ki, van olyan ember akinek így néz ki a lakása? Szóval van olyan ember, aki nem nagyon takarít a lakásában, vagy csak ritkán takarít? És ha igen mi ennek az oka?

Legjobb válasz: Hasonlók biztos, hogy vannak. Azok akik foglalkozásuk miatt sok ember lakásában megfordulnak tudnak érdekes dolgokat mesélni. Az emberek rendszeretete, ezzel kapcsolatos igénye, igényessége nem egyforma.

Hasonlók biztos, hogy vannak. Azok akik foglalkozásuk miatt sok ember lakásában megfordulnak tudnak érdekes dolgokat mesélni. Az emberek rendszeretete, ezzel kapcsolatos igénye, igényessége nem egyforma.
Hát most nálunk is ilyesmi a helyzet, mert évek óta felújítunk, de a válság miatt nincs pénz a ház meg sehogy sem áll... rettenetes. Amúgy én jártam már ilyen lakásokban, ilyen szegényebb, nemzetiségi vagy tanyasi házak voltak. Nem akartam senkit megbántani, csak én tényleg láttam már ilyet. Én nem is lepõdök meg a tvben látottakon. Amerikában sok ilyen háztartás van, de akad az bárhol máshol is.
én a szobámat nem takarítom ki szinte sosem, de anyukám hetente minimum kitakarít, összepakol. volt olyan hogy nagyon összevesztünk, igy nem jött be a szobámba. ott állt 10 tányér kb, 20 kanál, rengeteg pohár, kajamaradékok többnapos ebédek ruhák könyvek minden a földön. már a hangyák is ellepték a szobámat, és csak az ágyamon tudtam járkálni. ez a lustaságom miatt van
Én néztem ezt a mûsort, de én nem hittem el, hogy élnek így emberek. Gondoljátok, hogy olyan porba, meg büdös ágynemûbe, a bogarakról nem is beszélve tudnak élni? A wc, fürdõszoba meg gyomorforgató egyenesen. Szerintem aki így él, csak valami betegsége lehet agyi szinten, nem?

Járnátok olyan emberrel aki hetente legalább egyszer lerészegedik, viszont nagyon szeret titeket? Az illető 24 éves fiú. Néha ha alkalom van akkor egy héten 2-3szor is. Ez teljesen normális vagy csak én tartom ezt már soknak?

Legjobb válasz: attól is függ, hogy ez miylen típusú részegség, és hogy miylen részeg az illetõ, valamint mennyire részeg. ha olyan "suli elõtt bedobok egy felest mert sz.r alkoholista vendégmunkás az életcél", akkor nem. ha az az elviselhetetlen, nyafogós hisztris verekedõs keménykedõs részeg, akkor nem. ha full hányásig rszeg akkor nem.

attól is függ, hogy ez miylen típusú részegség, és hogy miylen részeg az illetõ, valamint mennyire részeg. ha olyan "suli elõtt bedobok egy felest mert sz.r alkoholista vendégmunkás az életcél", akkor nem. ha az az elviselhetetlen, nyafogós hisztris verekedõs keménykedõs részeg, akkor nem. ha full hányásig rszeg akkor nem.
Nem, szerintem ez túl sok..
Én biztos nem mert a lányokat szeretem... :) 26F Reklám:
hát nem éppen normális.probáld meg megbeszélni vele.De ha nem enged belöle akkor ne találkozzatok amikor bevan rúgva vagy rúgj be vele te is
Szeret minket?
Semmi esetre sem! Lehet, hogy csak akkor "van rajta az érzelem", mikor részeg. Igen, akkor sokan szoktak nagyon szerelmesek lenni, nagyon látványosan. De ez nem érv. Ez a fiú alkoholista, legfeljebb a mértékén lehet vitatkozni. Azt is kár feldobni, hogy te vagy a pia. Téged választ, de elég egy kis lökés, és máris az üveget fogja ölelgetni.
Nekem volt hasonló eset, hogy ismerkedtem egy sráccal, nagyon nagyon tetszett, csak túl sokat ivott, õ szinte minden második-harmadik nap, és nem is akart változtatni rajta. Mondtam neki, hogy ez már alkoholizmus. Nem-nem, csak szar az élet. Hát én meg optimista vagyok, úgyhogy otthagytam. Mostani barátom max 1x részeg egy hónapban, ha részeg. De az sem jellemzõ, csak ha van vmi haveri összeülés. 20L
A kérdező hozzászólása: hétvégén szokott de amikor én ott vok akkor nem szokott, csak így haverokkal szokott.távkapcsolatban élek vele, de akkor is amikor nem iszik akkor is ugyanúgy szeret.
hát akkor meg mirõl beszélünk...ez nem ezen múlik.


Kedves Emberek! Olyan problémám van már egy ideje, hogy elõfordul, hogy a húgyhólyagom kb 20 percenként megtelik, tehát ez nem csak inger, hanem valóban nagy mennyiségû vizelet távozik. Mitõl lehet?

Nagy -wc után pl mindig 20 percre rá pisilnem kell sokat. Továbbá olyan is elõfordul, hogy ha sokáig nagy mennyiségû vizeletet tartok vissza, akkor a következõ pisilésnél nem távozik magától az összes, hanem ha nyomom, még távozik vizelet részletekben. Ez gyakran idegességgel és fejfájással társul. Nem iszom sokat, és a laboreredményeim is jók voltak. Vajon mitõl lehet ez mégis? Megnehezíti az utazásaimat, és mind engem, mind a körülöttem lévõket zavarja, ha folyton wc után kell kajtatni.23 éves lány vagyok, nem normális, hogy ilyenekkel kell bajlódnom.

Legjobb válasz: ADH hormon hiány.Az a hormon elvileg a vízvisszatartásra szolgál,de nálam is ez van,amit írsz.Ezért nem tartom vissza a vizeletet,hátha rendbejövök. Én viszont többet iszok.

ADH hormon hiány.Az a hormon elvileg a vízvisszatartásra szolgál, de nálam is ez van, amit írsz.Ezért nem tartom vissza a vizeletet, hátha rendbejövök. Én viszont többet iszok.
Sajnos semmi hasznosat nem tudok írni erre csak azt, hogy nálam Ugyanez a helyzet. Voltam kivizsgálásokon de nem találtak semmit, így maradt ez az állapot :(

Miért szoktak (beleértve engem is) az emberek, olyat álmodni, hogy éppen egy magas szikláról a nagy zuhatagba esnek? De persze nem csak ez az egy hely fordult már elő. Van valami jelentése?

Értelmes válaszokat kérnék!

Legjobb válasz: Na látod ez egy jó kérdés. Kicsit off, de én mindig homokban merülök el, vagy elszállok a levegõben.(nem repülök, hanem mintha nem lenne gravitáció, ellebegek) Ezek furcsa dolgok, érdekelne engem is, hogy mitõl vannak.

Na látod ez egy jó kérdés. Kicsit off, de én mindig homokban merülök el, vagy elszállok a levegõben.(nem repülök, hanem mintha nem lenne gravitáció, ellebegek) Ezek furcsa dolgok, érdekelne engem is, hogy mitõl vannak.
Az ember izmai napközben feszültségben , tónusban vannak. Amikor lefekszik aludni, akkor az alvás folyamán az izmok ellazulnak egyás után. Az utolsó izomlazulás egy rándulással történik. Ehez társít az agy egy képet Ugyanezt olvashatod a Jógában, vagy más leírásban.
off: Én egy idõben minden egyes éjszaka azt álmodtam, hogy szép lassan esek le a lépcsõn, majd mikor a végére érek, újra a tetejére kerülök a lépcsõnek hirtelen, és újra zuhantam lassan.... majd újra és újra.. és ezt álmodtam hetekig minden áldott éjszaka.
Az ember részben abból alkot álomképeket ami a memóriájában van, és amilyen állapotban van testileg. Jelentése nincs az álomnak de az elõfordulhat, hogy elõre vetíti a jövõt ha a gondolatok és képi infók egy logikus eseménysort vetít elõre, hisz amikor feldolgozza az infókat az agy akkor számítógépszerûen dolgozik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az összes válaszolónak :)
mami! A kijelentésed túl merész, gondolom minden ismeretanyagot nélkülöz. Az meg, hogy nincs szinkronban a lélekgyógyászok tapsztalatával - pl. Jung - az meg egészen biztos.
Többféle esési helyzet van. Csak érdekességnek írom: Félálmomban lépcsön megyek lefelé, egyszer úgy kiszaladt alólam a lábam akkorát ugrottam, hogy felébredtem rá. Persze rég tudom, és rögtön , hogy mirõl van sz . Én már csak elmosolyodom rajta, vagy bosszankodok miatta.

Gáz ha egy chat oldalon "hülyülök"-úgymond? Van párom, nagyon szeretem! Csak sokat van távol és muszáj vmivel elütni az időt! -de neki nem merem elmondani mert kiakadna! Pedig semmi nincs a dologba! -sok olyan ember van ott akinek párja van!

mondjuk már megbántam h elmentem arra az oldalra,de viszont vannak ott olyanok akikkel el tudok hülyéskedni!-de tudom hogy ezt a párom félreértené! :/

Legjobb válasz: Mit jelent a "hülyülök"?

Mit jelent a "hülyülök"?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ez is az lenne! :/ Köszi a válaszokat! .) unatkozom és azért jó egy kicsit lazulni!-ha megjön párom úgyse nagyon leszek fennt azon az oldalon!! :)
ennyi erõvel az itteni ténykedés is rossz!? én sokat járok ide fel kérdezek, válaszolok. A párom nem magyar így úgyse érti, de ha rákérdezne elmondanám h mit írogatok. Ebben nincs semmi rossz. Én legalábbis nem gondolom. Én is külföldön élek és még kevés a barátom nem gáz ha vannak internetes kapcsolataid is. csak ne csak azok legyenek!!
A kérdező hozzászólása: hát igen!azz lehet!!Szerintem burkoltan rákérdezek hogy mit gondol arról ha egy lány chatel de van barátja!-meg tod a többi!-aztán ha úgy látom hogy megérti akkor elmondom neki, ha pedig nem akkor nem megyek többet az oldalra! Köszi a válaszokat! :)
hát inkább én mondanám el... szerinted abból mekkora balhé lesz ha õ jön rá? akkor nagyobb okkal hiheti hogy flörtölsz...
A kérdező hozzászólása: de nem merem elmondani, biztos azt hinné hogy flörtölök!-de nem!!!! nem mertem almondani az ismerõsöknek sem hogy ilyen oldalon beszélgetek, mert lehet hogy nem értenék meg! jaj tiszta ideg vagyok!! :/
A kérdező hozzászólása: csak beszélgetünk, és normálisan!nemrég költöztünk el, új a hely, és nincsenek még barátaim!Párom idõsebb!azért félek neki elmondani mert biztos h veszekedés lenne, hogy én mit csinálok azon az oldalon!-de tényleg csak beszélgetek, semmi más!!
elmondod neki és kész... esetleg azt is elmondhatod hogy milyen szobákban szoktál lenni... exem anyukája 50 éves létére éjjel nappal a chaten lógot, mert hogy ott voltak barátai...
ha csak beszélgettek azzal semmi baj nincs. de miért nem mész beszélgetsz az igazi barátnõiddel? egyébként 19 éves a párod is? Én nem venném jó néven ha hazudnának nekem, az nem zavarna ha beszélgetne idegenekkel is(persze normális keretek között) de ha eltitkolja annak oka van márpedig h vagy nem bízik meg bennem vagy olyan csinál amirõl tudja h nem lenne helyénaló
A kérdező hozzászólása: nem flört szex chat!!-isten õrizz!Én hûséges vagyok!! van ott olyan ember is aki pl anyuka és csak ott lóg és beszélget!
Attól függ, milyen oldal az és mit jelent a hülyülés. Én jó pár fórumon fenn vagyok, mégsem zavarja a páromat.
A kérdező hozzászólása: beszélgetek emberekkel!!Viccelõdünk!Véletlenül keveredtem az oldalra!-rosszul érzem magam amiatt hogy nem mondtam el, de viszont nem hinném hogy megértené!-félek hogy egyszer visszaüt a dolog!-van vki akivel beszélgetek az oldalon tudja is a nevem, elmondtam neki ezt és azt írta hogy õ nem fog kicseszni velem!Nah most?
Attól függ, mi az a hülyülés. Flört, szexchat? Nem sokaknak tetszik, ha a párjuk ezt csinálja... Én alapból úgy vagyok vele, hogy ha titokban csinálsz olyasmit, amit a párod nem helyeselne, az megcsalás, akkor is, ha szerinted csak apróságról van szó.
Ha tudod, hogy neki nem tetszene akkor gáz. El kellene döntened, megéri-e. Az ember azt szokta eltitkolni a párja elõtt amirõl tudja, hogy a másik nem ért egyet a dologgal. De ha úgy gondolod, neki is vannak titkai, akkor egál.
Hát ezaz, hogy hülyülsz. Neki ne így add majd elõ!
a chat nem csak ismerkedõs chat lehet, hanem akármi más... mondd meg neki, hogy nyugodtan regisztráljon fel õ is, akármilyen néven, akár úgy is, hogy ne ismerd fel, így látni fogja, hogy nincs mit titkolnod elõtte.

Találtam egy oldalt ami olyan mint a 9gag csak magyar és nagyon szemét emberek vannak rajta. Lohere. Net/b/ Tudni akarom, ki cisnálja ezt a szennyet?

ármilyen információ jól jönne

Legjobb válasz: Dr. Nagyfi Richárd elismert 9gag-lopó és fekáliahekker.

Dr. Nagyfi Richárd elismert 9gag-lopó és fekáliahekker.
Kedves kérdezõ! Maga olyan mint egy lépcsõház, sötét és korlátolt. Inkább takarodjon vissza a rákos 9gag-jére.
A kérdező hozzászólása: fekáliahekker?ez mit jelent?
I guess thats what I get for working at Microsoft.
Kiakadt a trollérzékelõkézikészülékem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!