Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, egy embernek csak (44 db)

Van olyan, hogy egy embernek csak nagyon jó, vagy csak nagyon rossz az élete, vagy törvényszerű, hogy hullámvasúton vagyunk?

És ha az utóbbi, akkor milyen gyakran váltakozik egy-egy pozitív-negatív ciklus?

Legjobb válasz: Olyan nincs. Mindenkinek vannak jó és rossz napjai és mindenkinél változó.

Olyan nincs. Mindenkinek vannak jó és rossz napjai és mindenkinél változó.
A kérdező hozzászólása: Nem a jó vagy rossz napokra gondoltam, azt én is természetesnek tartom. Hanem a hosszabb távú jó vagy rossz életszakaszokra.
Szerintem ezen nincs mit különösebben magyarázni, hiszen ez maga az élet. A sok rossz után mindig jön valami jó és a sok jó után mindig valami rossz. Nagyon jó éltem max a gazdagoknak van, nagyon rossz pedig a szegényeknek. De a kocka mindig fordul.
Nincs törvény. Az egész életed lehet maga a pokol, vagy végig csak mulatság - bár ez mindkettõ ritka. De természetesen ebbe TE is bele tudsz szólni. A kérdésed egyébként arról szól, hogy van-e valami felsõbb hatalom, amelyik figyeli, hogy ha már sok jót vagy rosszat kaptál az életedben, akkor fordítson. Nos: NINCS ilyen hatalom. Az életet meg nagyon nem érdekli, hogy milyen, és te mit gondolsz vagy érzel róla.

Hogyan tudnám megtanítani a kutyámnak a nyomkövetést van erre egy módszer csak olyan szakszavakat használnak mint például szimatkatlan vagy valami ilyesmi, hogy páldául megtalálja a játékait vagy embereket erre hogyan kell megtanítani a kutyust?

Legjobb válasz: Mi úgy csináltuk még annak idején, hogy már párhónapos korában megtanítottuk neki a "szimat" szót. Ezt úgy, hogy etetés elõtt, a kertben szétszórtunk néhány virslidarabot, majd lemutattunk a földre és mondtuk hogy szimat. Ha megtalálta akkor hatalmas lelkendezõs dicséret. Ezzel megtanulta, hogy azt mondtuk neki, hogy szimat, akkor már szaglászott ezerrel. Ezután labdával csináltuk,mivel élt halt a labdáért. Kicsit eltávolodtunk tõle labdával a kezünkben, majd letettük a fûbe. Visszamentünk a kutyához és elindítottuk a labda felé, szintén a szimat vezényszóval. Ilyenkor nem jó ha felemeli a fejét, és a szemével keresi a labdát. Néha segíteni is kell nekik kicsit. A szimatkatlan azt jelenti, hogy a nyomfektetõ a nyomvonal elején legalább egy percig toporog, így elég erõs szag keletkezik azon a helyen. A kutya errõl a helyrõl veszi a szimatot, és innen indulva kell végigmennie a nyomvonalon.

Mi úgy csináltuk még annak idején, hogy már párhónapos korában megtanítottuk neki a "szimat" szót. Ezt úgy, hogy etetés elõtt, a kertben szétszórtunk néhány virslidarabot, majd lemutattunk a földre és mondtuk hogy szimat. Ha megtalálta akkor hatalmas lelkendezõs dicséret. Ezzel megtanulta, hogy azt mondtuk neki, hogy szimat, akkor már szaglászott ezerrel. Ezután labdával csináltuk, mivel élt halt a labdáért. Kicsit eltávolodtunk tõle labdával a kezünkben, majd letettük a fûbe. Visszamentünk a kutyához és elindítottuk a labda felé, szintén a szimat vezényszóval. Ilyenkor nem jó ha felemeli a fejét, és a szemével keresi a labdát. Néha segíteni is kell nekik kicsit. A szimatkatlan azt jelenti, hogy a nyomfektetõ a nyomvonal elején legalább egy percig toporog, így elég erõs szag keletkezik azon a helyen. A kutya errõl a helyrõl veszi a szimatot, és innen indulva kell végigmennie a nyomvonalon.

Van egy műsor a Zone clubon emberek lakását takaríják ki, van olyan ember akinek így néz ki a lakása? Szóval van olyan ember, aki nem nagyon takarít a lakásában, vagy csak ritkán takarít? És ha igen mi ennek az oka?

Legjobb válasz: Hasonlók biztos, hogy vannak. Azok akik foglalkozásuk miatt sok ember lakásában megfordulnak tudnak érdekes dolgokat mesélni. Az emberek rendszeretete, ezzel kapcsolatos igénye, igényessége nem egyforma.

Hasonlók biztos, hogy vannak. Azok akik foglalkozásuk miatt sok ember lakásában megfordulnak tudnak érdekes dolgokat mesélni. Az emberek rendszeretete, ezzel kapcsolatos igénye, igényessége nem egyforma.
Hát most nálunk is ilyesmi a helyzet, mert évek óta felújítunk, de a válság miatt nincs pénz a ház meg sehogy sem áll... rettenetes. Amúgy én jártam már ilyen lakásokban, ilyen szegényebb, nemzetiségi vagy tanyasi házak voltak. Nem akartam senkit megbántani, csak én tényleg láttam már ilyet. Én nem is lepõdök meg a tvben látottakon. Amerikában sok ilyen háztartás van, de akad az bárhol máshol is.
én a szobámat nem takarítom ki szinte sosem, de anyukám hetente minimum kitakarít, összepakol. volt olyan hogy nagyon összevesztünk, igy nem jött be a szobámba. ott állt 10 tányér kb, 20 kanál, rengeteg pohár, kajamaradékok többnapos ebédek ruhák könyvek minden a földön. már a hangyák is ellepték a szobámat, és csak az ágyamon tudtam járkálni. ez a lustaságom miatt van
Én néztem ezt a mûsort, de én nem hittem el, hogy élnek így emberek. Gondoljátok, hogy olyan porba, meg büdös ágynemûbe, a bogarakról nem is beszélve tudnak élni? A wc, fürdõszoba meg gyomorforgató egyenesen. Szerintem aki így él, csak valami betegsége lehet agyi szinten, nem?

Van olyan, akinek soha nem volt párkapcsolata, úgy érezte egyedül fog megöregedni és meghalni, és akkor találkozott a jelenlegi férjével/feleségével, vagy ezeket csak azért mesélik, hogy vigasztalják az embert?

Legjobb válasz: az a probléma, hogy így kezeled a dolgot. csak rajtad múlik, hogy találkozol-e olyan emberrel akit tudsz szeretni. a te döntéseid sora ez az egész. senkit nem kell pátyolgatni és vigasztalni ilyen történetekkel, mert mindenki a maga ura, és saját magának köszönheti az életét. így ha nyitott vagy, gondolkodsz, tudatosan élsz, akkor hidd el, nem fogsz egyedül megöregedni és meghalni.

az a probléma, hogy így kezeled a dolgot. csak rajtad múlik, hogy találkozol-e olyan emberrel akit tudsz szeretni. a te döntéseid sora ez az egész. senkit nem kell pátyolgatni és vigasztalni ilyen történetekkel, mert mindenki a maga ura, és saját magának köszönheti az életét. így ha nyitott vagy, gondolkodsz, tudatosan élsz, akkor hidd el, nem fogsz egyedül megöregedni és meghalni.
van, aki sose találja meg..
nemtom, nemérdekel az ilyen, nem gondolkozok ilyeneken. igazság szerint én már 23 vagyok, de azt se tudom mi az a pinci. meg igazából kb 10nek érzem magam úgyhogy ennyi :D
Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs.
nefossál megtalálod majd a nagy Õ-t
van ilyen adj le az igényeidbõl
Biztos létezik ilyen, de ez leginkább attól függ, hogy az ember addig miért nem talált társat. Én pl. rettenetesen ocsmány vagyok, annyira, hogy minden lány undorítónak lát, szóval én nem is fogok soha párt találni, mert a nõk ízlése nem változik akkorát, hogy bárki is majd legalább elfogadhatónak lásson.
Mindenki talál végül valakit, aki hozzá való. :) Ne gondolkozz ilyen borúsan! Egyáltalán hogy jutott ez most az eszedbe?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, igazából azt akartam volna kérdezni, hogy itt vannak-e ilyenek...:) egyáltalán nem vagyok borús, és nincsenek olyan igényeim, amikbõl le kellene adni :) Talán rosszul fogalmaztam. De azért furcsa, hogy egy ilyen kérdés is ki tud váltani ellenséges válaszokat :D Mindenesetre köszönöm a válaszokat, tanácsokat, meg mindent :)

Olyan fura nekem elhinni, hogy a hasamban már ott van egy 31 hetes kis baba. Egy emberi lény. Más is így van ezzel, vagy csak én?

Legjobb válasz: Szia. Én is így vagyok ezzel. Elmúltam 35 hetes, és hiába érzem, hogy mozog, valahogy nem tudom mégsem elhinni, elképzelni, hogy ott bent bizony egy picike ember van, és nem is olyan sokára ki fog bújni. Szerintem én legalábbis addig nem fogom tudni elhinni, felfogni, amíg a karomban nem tarthatom. Boldog babavárást!

Szia. Én is így vagyok ezzel. Elmúltam 35 hetes, és hiába érzem, hogy mozog, valahogy nem tudom mégsem elhinni, elképzelni, hogy ott bent bizony egy picike ember van, és nem is olyan sokára ki fog bújni. Szerintem én legalábbis addig nem fogom tudni elhinni, felfogni, amíg a karomban nem tarthatom. Boldog babavárást!
Én még csak 15 hetes vagyok, de a mai napig csodaként élem meg a terhességemet. Szerintem a baba megszületése után is sok idõ míg az ember tuljut ezen a mámoros idõszakon.
Én 34 hetes kismama vagyok és számomra is hihetetlen, hogy egy picike kis életet hordok a szívem alatt akinek nemsokára életet is adhatok! Szerintem ennél csodálatosabb dolog nincs mint ez a 9 hónap, ahogy hétrõl hétre fejlõdik bennünk egy kis emberke! Én is csak akkor fogom igazán felfogni amikor már a karomban tarthatom! Mindenkinek nagyon boldog pocakos napokat kívánok! 34 hetes kismama
Én is így voltam ezzel.Sõt még amikor megszületett a kisfiam akkor sem akartam elhinni, hogy ez a csoda velem is megtörtént.A világ legszebb ajándéka a gyermekáldás!
Hát nekem is furi, nem tudom felfogni se megérteni hogy egyrészt hogy fér el ott bent, másrészt hogy egy teljesen különálló ember születik majd belõlem, én fogom megszülni aztán én nevelni meg minden, ez számomra felfoghatatlan pedig mi már 37 hetesek vagyunk.:) Ettõl függetlenül egy csodálatos dolognak tartom csak nehéz agyilag felfogni vagy nem is tudom hogy írjam.:) Az egész elég hihetetlen és mégis szép. Gondolom majd ha megszületik akkor már másképp fogja fel az ember. Hát lassan megtudjuk milyen.:) További boldog babavárást Nektek!
Én még csak 27 hetes vagyok, de nekem is olyan fura, mikor látom UH-n, és egyszerûen nem tudom felfogni, hogy ott van bennem, ráadásul el sem tudom képzelni, hogy férhet el, olyan kicsi a pocakom. :) Szóval nyugi, más is van így ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én 31 hetes vagyok, a pocim is szép nagy, és tudom, hogy még nõni is fog, a baba is sokat mozog, de elhinni hogy egy majdnem 35 cm baba ott hogy fér el, az a nagyon fura nekem! :-))
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, megnyugodtam. :-))

Létezik olyan, hogy Törökországba csak vásárolni megy ki az ember egy napra? Vannak ilyen vásárlókörutak vagy hasonló?

Ilyenkor a cuccokkal simán belehet hozni vagy vámot kell fizetni utána vagy elviszik a hamisitványokat? valakinek valami tapasztalata van irja le légyszi:)

Legjobb válasz: Én még nem hallottam ilyenrõl, és õszintén szólva elég hülyeségnek tartanám, ha valaki elmenne Törökországig, és ezután csak egy napot töltene ott vásárlással. Hiszen ott van a 12 milliós Isztambul tele gyönyörû látnivalókkal, aztán kicsit továbbmenve a mesés tengerpartok stb. Ilyenek mellett hiba lenne csak azért odáig elmenni, hogy az ember vásárolgasson kicsit. Amúgy mivel Törökország nem EU-tag, így biztos, hogy komoly korlátozások vannak arra vonatkozólag, hogy mit lehet behozni, és milyen értékben.

Én még nem hallottam ilyenrõl, és õszintén szólva elég hülyeségnek tartanám, ha valaki elmenne Törökországig, és ezután csak egy napot töltene ott vásárlással. Hiszen ott van a 12 milliós Isztambul tele gyönyörû látnivalókkal, aztán kicsit továbbmenve a mesés tengerpartok stb. Ilyenek mellett hiba lenne csak azért odáig elmenni, hogy az ember vásárolgasson kicsit. Amúgy mivel Törökország nem EU-tag, így biztos, hogy komoly korlátozások vannak arra vonatkozólag, hogy mit lehet behozni, és milyen értékben.
A kérdező hozzászólása: Igen igazad van, most jöttünk haza Bulgáriából. Jövõre lehet Törökországba megyünk, mert nagyon jó dolgokat vettünk a törököknél...:D

Van olyan ember, akit csak látásra ismertek, és nem szeretitek, sőt utálljátok? Mit lehet utállni egy olyan emberbe, akit nem is ismertek?

Mi nem tetszik benne?Fensőséges,beképzelt,esetleg félénk,zavarban van,s ez idegesít titeket?

Legjobb válasz: Ez velem is megtörtént én se utáltam a srácot de nem volt szimpatikus mert beképzeltnek és nagy képûnek látszott.Mikor úgy alakult hogy kettesben maradtunk elkezdtünk beszélgetni és kellemesen csalódtam azóta is tartjuk a kapcsolatot.

Ez velem is megtörtént én se utáltam a srácot de nem volt szimpatikus mert beképzeltnek és nagy képûnek látszott.Mikor úgy alakult hogy kettesben maradtunk elkezdtünk beszélgetni és kellemesen csalódtam azóta is tartjuk a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Külsõre, aki nem tetszik, rühellitek?Sajnos hallottam már ilyet...
Nekem van egy ilyen lány. Soha nem beszéltem még vele, de hihetetlen ellenszenves.
Lehetetlen ismeretlenül utálni valakit. Aki ezt teszi, az végtelenül ostoba, hiszen ha valakit nem ismerünk, akkor fogalmunk sincs, hogy milyen õ. Amiket gondolunk róla, azok csak feltételezések. Olyan természetesen van, hogy valaki nem szimpatikus, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, na de utálni...az más. Utálni csak azt lehet, akit ismerünk, akit van miért. És sajnos mindenki rögtön ítél (igen, én is), pedig semmi értelme. Volt régen egy csaj, aki ide költözött a környékünkre. Ahogy írod, beképzeltnek hittem, mert annak látszott. (Nem utáltam, hiszen nem ismertem, csak nem volt szimpi) Aztán egyszer mindketten épp kutyát sétáltattunk, elkezdtek játsszani a kutyáink, így akaratlanul is beszédbe elegyedtünk. Kiderült hogy nem is beképzelt, sõt, jófej. Ez 9 éve volt, és azóta õ a legjobb barátnõm.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, honnan ismerted a lányt, suliból?Mi miatt nem szimpi?Második, igen, nem szép külsõ alapján ítélni, sajna ismerek egy ilyen , , észlényt'', aki csak azért nem csít vkt, mert nem úgy öltözik, vagy nem úgy néz ki, ami neki megfelelne!Tök jó, én is csalódtam már így, persze jó értelemben, nem utálltam az illetõt, csak mogorvának gondoltam, mert mindig csúnyán nézett:) Egyesek ám tudnak nézni
Alapvetõ védekezési ösztön ez .Ha valamilyen régi rossz emlék tapad egy arcvonáshoz , stílushoz akkor automatikusan az ugyanezen stíluselemekkel rendelkezõ embereket is fenntartással kezeljük. Ésszel persze felül lehet bírálni ezeket az ösztönös dolgokat. Sokszor viszont a megérzés helytálló , pl rossz szándékú emberek felismerése. Ez a fajta intuició sokaknál beválik ezt ki kell tapasztalni , hogy mi magunk mennyire rendelkezünk jó "radarral"

Vallásos lányok csak olyan srácokkal járnak, akik szintén vallásosak? Vannak olyan emberek, akik vallásosak, de a házasság előtti szexet, mint olyat nem vetik meg egy párkapcsolatban?

Legjobb válasz: Én pl. vallásos lány vagyok, és nem csak vallásos fiúval járnék. Tehát nem zárnám ki azért az életembõl, mert pl. a családja nem jár templomba, vagy pl. õ nem jár, vagy nem olvassa a Bibliát, ilyenek... de azért azt én is "elvárom", hogy ne ateista (Istentagadó) legyen, hanem egyszerûen csak "nem vallásos". Gondolok itt arra, hogyha esetleg már a házasságnál tartunk, akkor ne kezdjünk el azon háborúzni, hogy legyen-e templomi esküvõ, avagy ne, ne nézzen hülyének, ha én elmegyek a templomba, õ pedig otthon marad, néha lehessen vele is beszélgetni ilyen vallási témákról, értse meg, hogy én nem az a törtetõ, mindenkit legázoló személyiség vagyok, mert nekem nem az a fontos, stb. 16/L

Én pl. vallásos lány vagyok, és nem csak vallásos fiúval járnék. Tehát nem zárnám ki azért az életembõl, mert pl. a családja nem jár templomba, vagy pl. õ nem jár, vagy nem olvassa a Bibliát, ilyenek... de azért azt én is "elvárom", hogy ne ateista (Istentagadó) legyen, hanem egyszerûen csak "nem vallásos". Gondolok itt arra, hogyha esetleg már a házasságnál tartunk, akkor ne kezdjünk el azon háborúzni, hogy legyen-e templomi esküvõ, avagy ne, ne nézzen hülyének, ha én elmegyek a templomba, õ pedig otthon marad, néha lehessen vele is beszélgetni ilyen vallási témákról, értse meg, hogy én nem az a törtetõ, mindenkit legázoló személyiség vagyok, mert nekem nem az a fontos, stb. 16/L
Én vallásos vagyok, de volt már kevésbé vallásos barátom. Jelenlegi barátom sem egy túlbuzgó, de nem áll tõle távol a hit és mióta velem van mindig jön misére, de magától is megy gyakran és próbálunk keresztényként élni mindennapjainkban is. De mondom, tõle ez nem állt távol eddig sem. Nálam nem kritérium, hogy a másik is legalább olyan vallásos legyen, mint én, , egyébként is ismerek sok olyan párt, ahol az egyik fél korábban nem volt vallásos, de késõbb megtért. Olyannal viszont nem hiszem, hogy összejönnék, aki zsigerbõl gyûlöl minden ilyesmit. A házasság elõtti szexualitásról meg itt hiába fejteném ki a véleményemet, mert úgysem nagyon értené meg az, aki nem hívõ. Ez egy túlságosan is összetett probléma. Én csak annyit mondok, hogy nem kéne pálcát törni mindenki felett, aki nem szûzen megy férjhez, mert az éremnek is van másik oldala, az sem normális teljesen, ha valaki a szexmegvonással lelkileg tönkreteszi a másikat. Mert ilyen is van.. Szóval ésszel kell ezt kezelni, függ a személyektõl, körülményektõl.
"Szerintem nem képmutatás és jól írta az elsõ. Van olyan ismerõsöm, aki rohadt nagy keresztény és közben folyton veri a feleségét! Na ez a képmutatás!" Az egy dolog, hogy õ magát kereszténynek tartja, az azonban megint egy másik dolog, hogy ki a keresztény. Ha a Szentírás mérlegére tesszük az ilyen viselkedést, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy csupán látszatkereszténységrõl beszélünk, ami Isten elõtt nem elfogadható. Pál apostol megjövendölte, hogy az utolsó napokban lesznek olyan emberek, akiknél meglesz a kegyesség (vagyis az Istenfélelem) látszata, de megtagadják annak erejét. (2Tim 3, 1;5) "Az hogy kinek mi az igénye az már szerintem csak arra a 2 emberre tartozik akik együtt vannak és szeretik egymást, nem pedig az egyházra.." Egyrészt: A házasság elõtti nemi kapcsolat tiltása nem egy egyházi találmány. Errõl az Ó és Újszövetségi Szentírás tesz bizonyságot, amely a keresztények hite szerint Isten kinyilatkoztatása. A Teremtõ ugyanis eredetileg a házasságon belülre tervezte a szexuális kapcsolatot, és ez a törvény még ma is tartja magát. Jézud azt mondta, hogy "Ha engem szerettek, az én parancsolataimat megtartsátok." (Ján 14, 15) Másrészt pedig természetesen mindenkinek van egy intim szférája, de aki elkötelezett egy Egyházhoz, és komolyan gyakorolja a hitét, valamilyen szinten a tagokra is tartozik, hogy a másik mit csinál. Az Egyház ugyanis "az igazságnak oszlopa és erõssége." (1Tim 3, 15) Az pedig kicsit sem fér bele, hogy valaki Krisztus követõjének tartja magát, és megszegi az Isten parancsait a mindennapi életében. Evvel ugyanis Istenre, és az Egyházra hoz szégyent.
Vagy hithû keresztény vagy, vagy szexelsz házasság elõtt. A kettõ kizárja egymást. Sajnos bõven vannak olyanok, akik kereszténynek vallják magukat, mégis szexelnek házasság elõtt. Ezt hívják úgy, hogy képmutatás.
5-ös vagyok, miért lettem lepontozva? :) )) Hjjajjj, nem bírom követni ezt a logikát :P
Ötöske:) Vagy azért lettél lepontozva, mert azt merted írni, hogy neked nem csak az számít, hogy a másik ember minek vallja magát, vagy azért mert az ateista szó értelmezése nem tetszett a másik félnek. Mivel elméletileg azt jelenti ez a szó, hogy nem tesita. Attól még, hogy páran vallást generáltak belõle.... Ettõl függetlenül én most felpontoztalak:) Mert szerintem igazad van... A belsõ érték számít és nem a külsõségek. (persze párkapcsolatban stb.., nyílván a külsõnek is van szerepe és az is sokat elárulhat a másikról) Keresztény viszont akkor lesz az ember, ha a Jézus szerint él szívbõl és értelembõl. Nem pedig csak annak mondja magát...A mai világban pedig eléggé nem jelent túl sokat kereszténynek lenni. 2 okból sem. Az egyik oldal nem tudja mi az pontosan, a másik oldal meg ocsmányan elferdítette a szó jelentését (szóval õk maguk sem). De több oka lehet még a lepontozásodnak, ha ennyire érdekel, akkor írok még lehetõséget:D - 16 éves vagy - lány vagy - a kettõ együtt - mellényomás - van aki imádja a keresztény fiúkat (vagy maga is keresztény fiú) és rosszul érezte, hogy te válogatós vagy. - társítottak hozzád egy rossz emléket vagy félelmet stb...stb...Sok oka lehet ezen kívül még. Mindegy. Csak azért írtam neked egy regényt, hogy közöljem, hogy kaptál tõlem egy zöld kezet, hogy ne legyen rossz napod. Meg amúgy is:P A szex egy természetes dolog. A házasság pedig elég relatív fogalom. Szóval egyedül azon van csak értelme vitatkozni, hogy a pusztán élvezetért folytatott szexualitás helyes vagy sem. És akkor is csak úgy, ha vannak érvek. Ha két ember szerelem mellett szeretkezik, akkor véleményem szerint nem követnek el bûnt semmikor sem. Én például abban a felfogásban élek, hogy a barátnõn kívül nem kell más és holtomiglan holtodiglan. Ettõl függetlenül nem ítélem el, ha mások nem így gondolják és nem e szerint viselkednek (amennyiben kölcsönösen ezen az állásponton vannak és nem sérül senki, nem hülyítik egymást, nem használják ki a másikat stb...) Egy idõben még fanatikusabban vallottam, hogy a szex csak házasságon belülre való. És amíg kicsi voltam, lehet zavart volna, ha nem szûz a barátnõm. (olyan gondolatok miatt, hogy mást jobban szeret, vagy engem is el fog hagyni stb...) De aztán rájöttem, hogy az ember lelke az érték és néha tudni kell elengedni a múltat, mert anélkül megbocsátás sem létezik.
Még 3 éve én is ilyen tipikus szûk-látókörû voltam. Aztán csalódtam a vallásban is, a papban is, így rájöttem: semmi sem szent. Megpróbáltam nyitni a világ felé, és rájöttem, sokkal szebb a világ, mint amilyen bûnösnek beállítja az egyház. És megfigyeltem, hogy sokkal nagyobb a választék a fiúkból, ha enm csak a vallásosokat figyelem. És nem értek egyet azzal, hogy nem lehetne szexelni házasság elõtt, csak jól kell csinálni. Szóval VANNAK. 18/L
Nem, kivéve ha a lány családja mélyen vallásos vagy ZSIDÓ. A legtöbb vallásos lány nem veti meg a házasság elõtti szexet, de kevésbé kaphatóak egyéjszakás kalandokra.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem képmutatás és jól írta az elsõ. Van olyan ismerõsöm, aki rohadt nagy keresztény és közben folyton veri a feleségét! Na ez a képmutatás! Az hogy kinek mi az igénye az már szerintem csak arra a 2 emberre tartozik akik együtt vannak és szeretik egymást, nem pedig az egyházra..
Jézus azt mondta*
Én tanultam gyermekvédelmet, és pszichológusnak tanulok idén végzek. Ha gondolod beszélhetünk, mirõl van szó?
Nem vagyok specialista, sem hozzáértõ, sem pszichológus, csak nagy vonalakban vagyok képben, mit lehet tenni jogilag ilyen ügyben, viszont a magam bõrén tudom, mit jelent a családon belüli erõszak, illetve lelki terror fogalma. Írj privátot! 19/L
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló:Írj e-mail címet.
Most már elérhetõ az emailcimem
Irtam:)
Ez egy átfogó cikk a témáról: http://www.nokjoga.hu/book/export/html/12

Szeretnék találkozni egy olyan emberrel aki valóban látja a szellemeket, van egyáltalán ilyen vagy csak kamu az egész?

Szeretném hinni, hogy van túlvilág de már nem is tudom hogy higgyek vagy ne mert rengeteg csaló van

Legjobb válasz: van olyan ismerõsöm aki látja õket.semmi haszna nincs belõle,ha ezt hazudná,csak 22 éves.és már be is bizonyította hogy látja õket

van olyan ismerõsöm aki látja õket.semmi haszna nincs belõle, ha ezt hazudná, csak 22 éves.és már be is bizonyította hogy látja õket
Én nem is tudom mit képzel az ember magáról.Kicsiny kis porszem és úgy csinál mintha csak Õ lenne a világon.Azért mert valamit nem látunk, az még nem azt jelenti hogy nincs.Vannak szellemek, de csak nagyon ritkán látni õket inkább érezni hallani lehet.Hõmérséklet hirtelen csökkenése kénes szag...
Ez egy vak vita kedves barátom... nincs rá bizonyíték, hogy léteznének sem arra, hogy nem léteznek. Mindenki hisz amit akar.
privátot nem kaptam szal ide írok : fel fel tûnnek neki, nem õ hívja õket.van amikor átlátszóak, de van amikro nem, ugyanolyanok mint az emberek.volt úgy hogy egyszer jött valaki szembe vele, köszönt neki õ meg vissza köszönt.és mikor hátra nézett már nem volt sehol.meg út közepén látott egy lányt madj hirtelen eltünt. de van úgy hogy nem lát senkit, csak repkednek a tárgyak körülötte ez nem vicc
Vannak erre érzékenyebb emberek (pl. én) meg kevésbé érzékenyek. De egyébként minden ember érzékel szellemet legalább egyszer élete során, egy-egy fogékonyabb pillanatban! Csak a legtöbben észre sem veszi, vagy mással magyarázzák meg. Egyébként látni ritkán lehet õket, de valamilyen úton-módon érzékelni annál inkább. Pláne, ha hívod õket.
Nincsenek szellemek és nincs túlvilág. Csupán biológiai szempontból létezünk, ez van.
Abafi Cézár, õ a Magyar Boszorkányszövetség vezetõje. Szerintem õ látja a szellemeket.
Sajnos ilyen ember nem létezik :S Ahogy te is mondtad, kamu az egész. (olyan, mintha azt mondanád, isten létezik, nevetséges, nem? :D) üdv: Zizo
A kérdező hozzászólása: Szia! Írtam PM-ben légyszí írjál a srácról, hogy milyennek látja a szellemeket? Köszi
10milió ember közül 1 ha leszületik aki, fullra látja õket. A többi spiritiszta, ....stb azok érzékelik! én szerintem. Én kis koromban láttam mindig 2õ férfit véres ruhába és csak bámultak az ágyamnál. Sokat sírtam emiatt, és végül hoztak egy szakembert, aki beszélt velük, és kiderült , hogy "védelmeznek engem" de nem angyalok és elküldte õket!
A tulvilag temahoz meg annyit, hogy a Balogh Bela azthiszem vegso valosag cimu konyveben, es az onismeret, emberismeret, vilagismeret cimu konyvben fizikai bizonyitekokkal tamasztja ala a halal utani eletet, mindenkinek vilagos 1ertelmu modon.Mindenkinek ajanlom oket, iskolaban kene tanitani azokat a dolgokat.
Vigyázni kell a szellemekkel, mert ha maradt valami feladatuk itt a földön, akkor addig nem térhetnek át a túlvilágra, amíg azt be nem teljesítik. És ha ehhez a 'feladathoz' sok negatív érzelem társul, akkor egy idõ után lidércekké válhatnak. (onnan ismered fel, hogy általában van egy maszkja (fehér szokott lenni) és van egy lyuk a testén) A lidérc már csak negatív érzelmekbõl áll, és lelkeket fogyaszt, hogy erõt gyûjtsön. Ha netán sikerül megszabadulni a maszkjától, akkor Arrancar lesz, félig lidérc, félig 'lélek'. Ezek nagyon veszélyesek, mindenféleképp kerüld el, ha ilyet látsz!!
nézd meg a filmet : 6.érzék
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy valóban látott valamit most meg a gyógyszerek elnyomják az érzékeit!
A nagybáttyám felesége is látta éveken át, egyre többet meg Ufókat is .Mindezek beszéltek hozzá mindaddig amég felgyújtotta magát és bekerült a diliházba :Ott diagnosztizálták a szkizofréniát.Most injekciózzák és nem lát szellemeket. De amikor mesélte az szörnyû volt, meg ahogy vitázott velük. Emberi alakjuk volt(elhunyt rokonok és idegenek), csak mindnek volt valami fura hibája(pl.lángolt a hasa)
vannak, és vannak emberek akik látják õket, mások csak néha, vagy idézések alkalmával. Nekem is volt már megrázó élményem, de nem tartozom azok közé, akik állandóan látják õket.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretném megismerni vagy csak beszélni vele, ez lehetséges?
A kérdező hozzászólása: Hát igen én is azt hiszem, hogy ha meghalunk vége a játéknak! A válaszokat köszönöm szépen ui: bár jó lenne szellemként röpködni a világban....
Én megkértem itt valakit, aki nagyon állította, hogy szellemeket szokott idézni, hogy mondja már el nekem privátban hogyan kell csinálni. Persze semmit se írt csak szépen csendben eltünt... Szóval gyanus ez a nagy kamuzásuk :) Viszont még mindig érdekelnek a módszerek.. ha van itt olyan aki komolyan leírja nekem, akkor kipróbálom és lehet változik a véleményem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!