Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, egy embernek (393 db)

barom voltam
Én magam sem tartom teljesen normálisnak, de tulajdonképpen miért ne?! Ha az normális, hogy egy 18 éves egy 40 évessel jár, akkor ez miért ne lenne az??? Én azért nem jöttem össze egy álomszép Növel, mert csak 17 éves Én meg 22...
Mert még eléggé mások fejben.. nem jó ez a korpárosítás még.
Az elsõ nyersen fogalmazott... de igaza van!
mert 1 pedofil nyomorék akinek nem jut más csak a hülye kis gimis ribancok!!!!!!
Köszönöm elsõ!Összefoglaltad gondolataimat:)
Hát igen.. A 14 éves csaj, de inkább lány, még fiatal 1 21 éveshez. Meg még éretlen mindenhez. A 21 éves pedig nem tartós kapcsolatot szeretne a 14évessel, mert az már szégyen lenne.. Igen, ezt mondod, aztán most mondd már, hogy nem érdekel a teste, stb..?
mert minden 14 éves 1 hülye ribanc akinek elég annyit mondani, hogy szép a hajad szép a szemed és már lehet is ujjazni. én ezt csinálom vágod.....minden 2.héten más gimis ribancot baszok.
Utolsó: és ha nem lesznek együtt? Volt sok jó élménye egy éven keresztül valakivel, legközelebb lesz majd mással. Senki se mondta, hogy a szerelem örökké tart.
1 év...az semmi.. majd ha 20 éves korodban is együtt lesztek akkor mondhatod hogy szerelem, meg együtt jóban-rosszban...
*törõdésre Jah és még annyit, h azért tényleg sokat függ attól, h milyen a lány viselkedése 14 évesen...nekem hamar leesett a tojáshéj a fenekemrõl, a szüleim mindíg is igyekeztek felnõttként kezelni
hát...én 15éves voltam, amikor összejöttem a jelenlegi párommal, õ 21 volt, már 1 éve együtt vagyunk, imádjuk egymást, bízunk egymásban, és én érzem rajta, h nem akar kihasználni, egymás mellett állunk úgymond jóban-rosszban, és szerintem is vannak normális srácok, akik a szerelemre és törõdére vágynak, nem pedig csak a szex körül jár az eszük(bár egy hosszan tartó kapcsolatba fontos az is, de ha szeret vár rád)...
Azert nehez mindezt elhinni kerdezo, mert szazbol 1, 2 ilyen eset van csak. A tobbi esetben a fiu kihasznalja a lanyt, es o meg csak eszre sem veszi.
vannak rendes huszonéves srácok, akik nem szeretnének rögtön megfektetni egy csajt, vannak tényleg normális érett tizenéves lányok, és normális kapcsolat is lehet ebbõl, igen...... KB SZÁZBÓL 1 ESETBEN. én 15 éves lány vagyok, vannak közös témáim néhány idõsebb fiúval, de nem érzem magam elég érettnek sem a szexhez, sem a legtöbbekkel egy kapcsolathoz. tudom nehéz ezt felfogni, de hidd el, értelmes lehetsz, érett viszont NEM, mert az érettséghez rengeteg más élmény és tapasztalat kell az élet rengeteg más területérõl. becsülendõ, hogy nem vagy ribanc, de ennyi egyáltalán nem elég, ráadásul az írásaidból látszik, hogy naiv és makacs vagy, akkor is, ha a srác tényleg normális, és tényleg nem használna ki. nem bántásból írom, nem is lebeszélésbõl, ahogy látom amúgy is mindegy, mert eldöntöttél már mindent, csak tudd, hogy a mostani egy átmeneti állapot, és akármennyire úgy érzed, hogy teljesen megtaláltad magad, NEM. még nem. megpróbálhatod a kapcsolatot, legalább gazdagodsz pár jó vagy rossz tapasztalattal, de azért látod a többség véleményét... másoktól se számíts sokkal jobbra.
Már bocsánat, de házasodni csak 16 éves kortól lehet, és akkor is csak gyámhatósági engedéllyel...
Ez a te véleményed, nem pedig egy alapigazság, amit mindenkinek al kell fogadnia...ennnyi
hát, ha igazán szeretjük egymást, akkor igen is megmaradunk egymásnak, egyébként is a pozitív gondolkodás a jó...és õ az a fiú, aki tesz a mások véleményére, mert az irígy szomszédjaim(csajok), (ugyanis falunk lakom)mindenféle hazugsággal akartak elválasztani...na mind1 én nem fogok ismeretlen embereknek magyarázkodni, a véleményemet leírtam...van akinek tetszik, van akinek nem, teszek rá!!!!
én csak nem támogatom hogy 14-15 éves fruskák 20évesekkel járnak, fõleg mert kb 10000 ilyen kapcsolatból kb 2 az akit nem csak megkefélni akarnak, és mindig úgy kezdõdik hogy szerelem meg rózsaszín köd és õk adnak tanácsokat, 0 tapasztalattal
felõlem gondolj amit akarsz, bírom az ilyen negatív gondolkodású embereket, de nem nagyon foglalkozok más véleményével, egyébként is, honnan tudhatnád te, h milyen az én vagy akár a kérdezõ kapcsolata, nem vagy ott velük minden egyes nap, és nem minden 15 éves lány fruska, van akinek több esze van ilyenkor mind egy 20 éves pasinak...
Egyértelmû: igen, mûködhet a kapcsolat.
Majd rájössz kiscsillag :)
nem, ebben az esetben nem mûködhet a kapcsolat.. elõttem nagyon szépen leírta az egyik válaszoló, h miért nem. egy 14 éves kislánynak nem 1 21 éves pasira van szüksége, és fordtiva.
Azt írta valaki, hogy ide nem jönnek a 14 éves lányok, megmondani, hogy mire vágynak. Hát itt vagyok, 15 évesen és szeretek egy jóval idõsebb férfit.És nem, nem vagyunk együtt, nem nyomult rám, pont miatta nem vagyunk együtt. Hogy mire vágyom? Rá, pontosan arra, amit nyújtani tud. Mindenki tele van elõítéletekkel, mert errõl szól a világ, hogy megyünk az árral együtt, ahelyett, hogy kiállnánk a saját véleményünk mellett. Igenis van, hogy egy férfi egy fiatal lányba lesz szerelmes, nem kell ahhoz idiótának lennie. Mindenki osztja az észt, mert féltik a lányt, ami nagyon tiszteletre méltó, csak egyesek nem tudják kúltúráltan megfogalmazni, mit szeretnének. Szóval sok sikert nektek, ne add be a derekad és attól még, hogy szereted, ha vannak egyértelmû rossz jelek, akkor azokat vedd észre. Tömören: Ne vakítson el a szerelem, egyébként ugyan úgy mûködhet a kapcsolat mint más esetekben:)
sztem meg epic gyökér vagy, mert idejöttél pofázni a kérdéseddel, és az ÖSSZES, ismétlen az ---->>>ÖSSZES<<<---- Válaszolót elküldöd, mert te tudod hogy hogy van ez. mégis mit képzelsz magadról? direkt kérdést teszel fel, aztán egyiknek sem adod meg az igazát? nem bíró vagy te, hogy megmond itt a dolgokat, hogy mi tetszik neked és mi nem. Véleményem a kérdésedrõl: Szex lesz belõle. ismerõsöm 14-24, 69-eltek és pettingeltek már. szóval így számolj be magaddal, köszönöm.
Nem olvastam végig, csak az elsõ oldalt, de kikérem magamnak, hogy minden 14 éves egy ribanc, akinek elég pár szép szó, és már baszható.. Én is 14/L vagyok, de a világért nem feküdnék le senkivel, csak azzal a sráccal, akit igazán szeretek.
Ezt lehet, hogy sokan nem fogják megérteni, vagy félreértik, de... Egy férfi nem attól rendes, vagy nem rendes, hogy akar-e szexet, vagy nem. Lehet, hogy 21 éves emberünk akár évekig hajlandó lenne várni a 14 éves virágszálra. Nem életszerû, de lehet... Viszont a rendességnek nem ez a fokmérõje. Egy 14 éves lánynak nem egy 21 éves társaságára van szüksége. Ebben a korban a kortársai között (általánan 1-2 évvel idõsebb fiúkkal) kapja meg azt azokat az élményeket, amire az egészséges lelki fejlõdése érdekében szüksége van. Nem egy rutinos Don Juan kell, hanem annak megtapasztalása, hogy egy kapcsolatban a kezdeti mindkét oldali félszegség, óvatos próbálkozások után biztosabbá válnak a partnerek, aztán törvényszerûen azt is, hogy az öröknek hitt szerelem egyszer csak véget ér, és jön más. Ezeken túl kell esni. Ha viszont az egyik fél lényegesen tapasztaltabb, akkor lehet, hogy magabiztosan fel tud építeni egy kapcsolatot, de ebben soha nem lesz a tapasztalatlan fél egyenértékû. Ez pedig olyan irányba mozdítja el egy tinilány értékrendjét, lelki fejlõdését, ami akár örökre képtelenné teszi õt egy kölcsönösségen alapuló kapcsolatra, és akár az élet többi területén is nehezen lekûzdhetõ hátrányba hozza. Abba a vonatkozásba, hogy egy 21 éves miért nem tud, nem akar az elméletileg hasonlóan magabiztos nõkkel kezdeni, most nem mennék bele mélyebben. Elég annyi, hogy ha a 21 évesnek tényleg annyira fontos a társa (aki történetesen 14), akkor miért fosztja meg a normális lelki fejlõdés lehetõségétõl? Ki a fontos ebben a kapcsolatban? És ezek után szabad-e, kell-e odadobnia magát a lánynak? A családot sem értem. Lehet, hogy õk azt látják, hogy a srác sokat adhat a lánynak, amit esetleg õk a szûk családi kasszából nem tudnak neki megadni, de elfeledkeznek az árról, amit a lány ezért fizet. Én biztos elhajtanék egy ilyen srácot a lányom mellõl (mondjuk fiaim vannak), és a saját fiaimra is komolyan ráhatok majd, ha 20 éves korukra általános iskolásokkal akarnának cicázni. Degradáló ez, az önbecsülés teljes hiányára utal, tolerálhatatlan.
inkább "mint"
Ha a 21 éves csávó totál gyökér és a kiscsaj elkényeztetett, ennyi kivétel van...
Ez a fentebb-lentebb dolog szerintem hülyeség. Már bocs, de ezt csak beírtad ide, mintha általános igazság lenne. Lehet, hogy te így gondolod, de sokan nem. Igenis lehetséges a szerelem, még ha nem is ez az általános. Vagy legalábbis ne mondjuk azt, hogy ki van zárva.
U.I.: ettõl függetlenül nem tartalak felelõtlennek, nem is pontoztalak le, te ismered a gyereked és a barátját.
Kedves utolsó anyuka, én egyetemista vagyok. Ha nem is szólnak semmit a lányod barátjának fõiskolai barátai, abban biztos lehetsz, hogy ettõl függetlenül nincsenek elájulva a helyzettõl. Nálunk is volt ilyen helyzet, a srác hozta a kis tini barátnõjét, nem szóltunk egy szót sem, de egymás közt azért kiderült, hogy senki sem helyesli a kapcsolatot. (Mondjuk annak a kapcsolatnak pár hónap után vége is szakadt, fõleg a nagy korkülönbség miatt.)
Kedves Kérdezõ! Eddig én is csendben figyeltem a sok elõítéletes választ. Teljesen egyetértek a 35 éves fiatalemberrel. A korban hozzádillõkkel is megjárhatod. S biztatásul leírom, hogy az én lányom 15 éves és neki is 21 éves barátja van és nagyon jól megvannak már 2.5 éve! Lehet számolni és lepontozni, hogy hány éves volt a gyerekem, amikor kezdték. S nem tartom magamat felelõtlen szülõnek, mert elõtte meggyõzödtem róla, hogy a leendõ barátja a tiedhez hasonló normális ember, aki nem a szexre használná a gyerekemet és nem pedofil pusztán azért, mert a lányomban vélt társra találni. Az egyetemen senki nem bántja a srácot azért, mert ennyi idõs a barátnõje, néhányszor találkoztak is a lányommal. A fiam baráti körében annak idején egy 16 éves lány egy 26 éves sráccal jött össze, 5 év után, most nyáron volt az esküvõjük. Szóval a saját bõrömön tapasztaltak alapján óvatosabb vagyok a véleményalkotásban, ha ilyen jellegû kérdést olvasok. Természetesen vigyázz te is magadra és sok sikert kívánok nektek! egy anyuka
így van. igaz töcskölés lehet ez...
Az elejétöl olvasom a topikot, és ezért adtam esélyt egy olyan kapcsolatnak, ami már régen érett, de eddig pedo-tini kapcsolatnak gondoltam. Tévedtem, igazad van lehet igaz szerelem ekkora korkülönbséggel is. 35F/17N barátnövel
A kérdező hozzászólása: Bizony-bizony :) Köszönöm az egyetértést
Hát hogy amiket írtál róla az elõzõ 8 oldalon azok alapján sztem is rendes. A másik részt meg a többieknek írtam hogy nemcsak 21 évessel lehet úgy járni amiket õk itt felvázoltak :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Ezt most mire írtad?
Kedves zokniszörny! Nem kell elájulni az ilyen esetektõl, nyilván furcsa a környezetnek.Nem találkozik olyan gyakran a lányom az egyetemista társakkal, hogy ez zavarhatná õket. Nem mondom azt, hogy mindenkinek való ilyen fiatalon ekkora korkülönbséggel az együttjárás, de aki úgy érzi, hogy neki "beválik" (és nem a korai szex miatt), miért kellene elválnia a társától évekre emiatt, mert a társadalom nehezen tolerálja az együttjárásukat? S a lányom és a barátja eléggé megszenvedtek egymásért. A lányomat ribancnak gondolták, és azt hitték, csak menõzni akar az idõsebb sráccal (megjegyzem neki soha nem pasija volt a fiú, hanem a barátja)a srác pedig ugyanazokat a jelzõket kapta, amiket itt lehet olvasni. Tudom, hogy nehéz elhinni, hogy ilyen fiatalon is lehet mélyenérzõ, komoly egy lány, de én látom, és ez alapján mondom. De csak errõl a konkrét esetrõl merek nyiltakozni és nem általánosítok. az elõbbi anyuka
hat jarj vele, ha akarsz.. meg talalkozz az apjaval :D
Nem mert valamilyen értelemben fölötte áll, õ irányít és aki, fentebb van az nem tud szerelmes lenni. Ha egyenrangúak akkor lehet kiegyensúlyozott kapcsolat. Igazi szerelem akkor van ha valamelyik fentebb van és akkor a lentebb lévõ szerelmes, de nagyon. Egy 21 éves minden esetben fentebb van egy 14 évesnél. Ez tény.
Érezhet õ is, egy 14 évesbe mért ne lehetne szerelmes. Egy 14 éves még aranyosabb is mint egy idõsebb, igazán szerethetõek még ilyen korukban.
Ismerek egy férfit akinek az a hobbija, hogy 14-15 éves lányokkal HÁZASODIK össze. Olyan 50 éves lehet és már vagy 10 felesége volt, mond 14-15 éves lányok. Szerintem van akinek pont az ilyen fejlõdésben lévõ lányok jönnek be, vagy csak élvezi, és pont az izgatja, hogy õ veszi el a szüzességét a tapasztalatlan, ártatlan lánynak. Szerintem ez elég perverz és minden ilyen pasi perverz, persze ez nem olyan nagy probléma, mert egy lánynak jó tapasztalatot ad. Nekem nem volt ilyen idõsebb barátom, de nem bántam volna akkoriban. Persze elég valószínû, hogy nem lesz egy tartós kapcsolat, de tanultok belõle mindketten. Szerintem csak is te döntöd el, hogy neked mi kell, de abban igaza van a többieknek, hogy valódi szerelmet õ nem érezhet irántad, csak te...
Kérdésre válaszolva: egyáltalán nem baj. Kötekedõ alakok mindig voltak és lesznek. Érdekes, hogy ezekhez a kérdésekhez sosem a 14 éves lányok írnak, pedig õk tudnának érdemben nyilatkozni arról, hogy mi a jó nekik. De nem, inkább az "okos" felnõttek megmondják helyettük. 23f
A kérdező hozzászólása: Mirõl van szó? lemaradtam...
A legtöbb aranyos és kedves közülük úgyhogy nemis kell kivétel :P
érdekes, de a 14-5-6 éves lányoknak kellenek a 10 év feletti srácok, nem egyedi a dolog, 14 éves lányokat viszonylag könnyû elszédíteni, , de egy 30 éves nõt, na az nehezebb általában.én is tiprom a 22. évemet, és ragadnának rám a 14 éves kislányok, de mindegyik túl éretlen, nincs igazán kivétel.csak olyan, aki kivételnek érzi magát.
A kérdező hozzászólása: ISMÉTELNÉM! Én vagyok a LÁNY!!
Nekem is úgy tûnik azok alapján amiket írtál, meg ennyi erõvel egy korodbelivel is megszívhatod. Vagy maradhatsz örökre egyedül.
Elég nagyyképû vagy a korodhoz képest.Nekem is az a véleményem mint az összes többinek szóval nem ismétlem meg.
Ebben az esetben szerintem egy ideig hanyagolnod kéne a pasizás és egyéb hasonló témát. Koncentrálj a tanulásra, jövõ megalapozására, hasonlók.. :) Ha ismét a pasizással foglalkoznál, valószínûleg csak további hibákat követnél el, vagy továbbra is csalódások érnének. Te magad is bevallod, hogy naiv (és fiatal) vagy még ehhez. Egyszer majd úgyis be fogod ismerni saját magadnak is, hogy ez tényleg nem egy okos döntés volt. Azért sok szerencsét az életedhez!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem látom be, hogy butaság lett volna, nem érzem az életem azon korszakát hibának:) Az tény, hogy tanultam belõle, de túl naiv vagyok még mindig..
Én komolyan nem értem az ilyen kérdezõket... Megkérdezed, hogy "Mi a baj, ha...?" Kapod rá a válaszokat, amikkel teljes mértékben a kérdésedre válaszolnak, vagyis felsorolják a kapcsolat negatívumait. Erre te lehurrogod meg lefogyatékosozod õket... Nem épp' logikus. Lehet, hogy azt vártad, hogy majd mindenki támogatja ezt az egész dolgot, és megnyugtat, hogy ugyan, dehogy baj a hét év korkülönbség. Én 15 éves vagyok, ha jól sejtem - hiába két éve írtad a kérdést - körülbelül még így is egykorúak vagyunk. Olvastam, hogy vége lett a kapcsolatnak, és a srác csúnyán átvert. Szerintem alapból nem kellett volna belemenni ebbe az egészbe. Ha belegondolsz, 21 évesen már akár gyereke is lehetett volna. Te pedig a 14 éveddel még bõven kiskorúnak számítottál... Elhiszem, hogy nagyon érett vagy a korodhoz képest, rám is sokszor mondják, de nem hiszem, hogy ez egy okos döntés volt.. azt is elhiszem, hogy szeretted/szereted a srácot nagyon, mivel velem is történt már hasonló (14 éves voltam, a pasi 16, mégis a 'nagy' korkülönbség miatt húzott el), de remélem már te is beláttad, hogy buta voltál. Ettõl függetlenül ne szemléld túl negatívan ezt az egészet, legalább már ilyen tapasztalatod is van - bármilyen rosszul is hangzik - és nem fogsz ugyanebbe a hibába még egyszer beleesni.
még itt vagy cicuka? :D
Kedves Kérdezõ! :) Látom, elég sok ellenséges hozzászólást kaptál, én nem szeretnék paraszt lenni veled, de örülnék, ha azért elolvasnád a véleményem és elgondolkodnál picit. Egy szóval nem kérem, hogy változtass, vagy hogy ne szeresd a barátod, csak hogy gondolt t reálisan a helyzetet. Itt vagy te, egy 14 éves lány (én is az voltam régen), szinte még gyerek. Õszintén, te mit csinálsz szabadidõdben vagy mi izgalmas számodra? Az iskola, egy buli, a pletykák, a sztárok... ha nem, az jó, mert kicsit érettebb lehetsz a korodnál, de ennyi idõsen még akkor is csak GYEREK vagy. A barátod 21 éves, felnõtt férfi. Teljesen másra van gondja, más az érdeklõdési köre, és bár már mondták sokan, én is megismétlem: olyan nincs, hogy egy ennyi idõs pasi nem akar szexet. Mert az õ korában a rendszeres nemi élet a normális, nem az, ha a 14 éves barátnõjére vár még vagy 2-3 évet. Még magának is bemagyarázhatja, hogy nem így van, de a este elõbb-utóbb ellentmond majd neki, mert az automatikusan beindul. Tudom, hogy nagyon kedves, jófej, még azt is elhiszem neked, hogy õ egyáltalán nem "olyan", elvégre te ismered, nem én - de basszus, felnõtt ember vagyok, ahogy csupa felnõtt embertõl kaptál választ itt hat oldalon keresztül, és mindenki ugyanazt írja: ennek nincs értelme. Nem logikus, hogy ha ennyien állítják ezt, akkor igazuk van valahol: Még csak nem is rosszat akarnak ezek az emberek neked, elvégre senkijük sem vagy, egyszerûen felháborodtak a dolgon... és még csak nem is rajtad, hanem azon, hogy egy 21 éves pasi képes ilyet bevállalni... mert a tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen kapcsolatnak sosincs jó vége. Egyszerûen azért, mert egy gyerek és egy felnõtt teljesen más világban él, az a fiú már annyival több dolgot megtapasztalt mint te, annyival "bölcsebb", érettebb, hogy csúnyán mondva, nem vagy neki megfelelõ társ, hiszen te még közelében sem jársz olyan dolgoknak, amit õ már rég a háta mögött hagyott. 21 évesen mindennemû 14 éves még csak egy gyerek a szemünkben, akivel maximum játszani lehet, semmi komolyabbat. Szóval, tényleg nem bántásból mondtam ezt a dolgot, csak hgy kicsit gondold meg reálisan, miben vagy benne..
Én huszonévesen nem látnék fantáziát egy tizennégy éves lányban. Egyébként szerelem nélkül lehet szexelni, de szex nélkül nem lehet szerelmeskedni, ez pszichológiai tény.
Írtad, hogy megcsalt. Vajon miért is? Mégsem tartott ki évekig az a nagy love....
köszönöm az utolsónak, legalább 1 ember, aki egy véleményen van velem!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de akárhány éves leszek, SOHA NEM FOGOM HIBAKÉNT FELFOGNI ezt. SOHA NEM FOGOM MEGBÁNNI, ÉS AZT KÍVÁNNI, BÁRCSAK NE TÖRTÉNT VOLNA MEG. Mert , bár nehéz volt, de minden egyes pillanatát élveztem a kapcsolatunknak és tanultam is belõle..Nem értem miért kéne ezt hibaként felfogni.
Jóóól van, rendben, nyugalom! :D Én nem azt mondtam, hogy "hiba" volt, hanem hogy nem volt épp' egy okos döntés. Hiba semmiképp sem lehet egy párkapcsolat, hiszen már ha valami okból belementél, akkor (ha legalább egyszer is, de) örömöt okozott. Az ilyen sosem hiba. Persze tudom, hogy ezzel sem sikerült valamiféle hatással lennem rád, mert a jelenlegi véleményedet biztosan nem fogod megváltoztatni. (És nem is mondtam hogy kell)
Azt azért így ismeretlenül megkérdezném tõled, kedves elõzõ, hogy mikor feküdtetek le agymással? Egy 20 éves pasinak szerintem igénye van a szexre is. Ehhez viszont egy 14 éves lány kicsit fiatalnak mondható. Hogy lehet mégis ezen túllépni? Ha szülõként nekem a fülembe jutna, hogy egy 20-21 éves pasi szexelni akar az én 14 éves lányommal, hát szerintem lekerülne a szegrõl a vadászpuska (képletesen fogalmazva). Szóval kicsit paradox helyzet.
Én 20 éves egyetemista voltam, amikor összejöttem az akkor 14 éves barátnõmmel. Azóta 7 év telt el, 2, 5 éve élünk együtt abban a városban, ahová azért költöztünk, mert ide ment egyetemre, õ harmadéves és évfolyamelsõ egy erõs szakon, én dolgozok, 2 éve jegyeztük el egymást, idén nyárra tervezzük az esküvõt. Nem jelent a jövõre nézve problémát a családalapítás, mert nem mostanában tervezzük, mikor én 36 éves leszek, õ 30, az ideális, más férfiaknál sem szokás manapság elõbb. Addig is élvezzük az életet, nagyon sok helyen voltunk együtt, közös baráti társasággal és kettesben is. Azért írom, mert tényleg nem lehet általánosítani sem a 14 évesekre, sem a 20-21 évesekre. Minekünk adott volt a közös érdeklõdési kör, mert egy hobbi kapcsán ismerkedtünk meg, gyerekkorunkban mindketten némileg burokban éltünk, így én sem voltam az a tipikus egyik buliból a másikba járó egyetemista, õ sem rajongott semmiféle sztárocskák iránt, még csak nem is ismerte azokat (ahogy én sem), nem olvasott p... magazinokat, stb., stb. A családjuk is egészen eltérõ az átlaghoz képest, de inkább nem mennék bele a részletekbe, jó és rossz értelemben is mondhatnám. Szóval azt akartam írni, hogy ilyen is létezik, 7 évvel ezelõtt pedig nagyon sokan vélekedtek úgy rólunk is, ahogyan itt is sok válaszoló. Az sem támaszt alá semmit pro vagy kontra, hogy a kérdezõt megcsalták és szétmentek, mert ilyen gyakran van az én korosztályomban is kis korkülönbség esetén is, ilyen az élet.
16 évesen se jöttem össze egy 21 évessel... Mert nem azonos a szükségleti rendszerünk... a 14 évesek ilyenkor álmodoznak a nagy szerelemrõl, a 21 éves fiúknak meg csak egy csaj kell, aki egy estére jó... Addig meg teszik a szépet..
A kérdező hozzászólása: Kedves #164. :) Mikor ezt a kérdést kiírtam, akkor leharaptam annak a fejét, aki valamilyen formában nem értett velem egyet-csakmert nekem meggyõzõdésem volt, hogy mi egymáshoz valók vagyunk. Aztán persze koppantam, szenvedtem. SOKAT. Ettõl függetlenül nekem még mindig nem fogjátok megmagyarázni, hogy rossz döntés volt vele lennem. Az meg hogy FÉRFI-fiú, KISLÁNY-nõ szerintem fejben dõl el. A szexuális igényekkel meg lehet várni....
Kedves kérdezõ! Bevallom õszintén, ennyi okosan megfogalmazott érvet én még válaszokban nem láttam. Sokan megpróbáltak meggyõzni téged, hogy ami kettõtök között volt, az nem mindennapi. Sajnos hiábavaló minden ésszerû magyarázat, téged sajnos nincs az az isten, aki meg tudna gyõzni, hogy igenis BAJ (a te szóhasználatoddal élve), ha egy 21 éves FÉRFI jár egy 14 éves KISLÁNNYAL.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem sikerült teljesen, de nem is nagyon fog mostanában. Hát, kisebb-nagyobb visszaesésekkel, de megvagyok.. De köszönöm, jólesik az érdeklõdés::)
Látom aktív vagy, úgyhogy válaszolok :) Egyáltalán nincs vele semmi baj, ha jól érzi magát az ember a kapcsolatban. De láttam a másik linket, amiben szintén 14 éves csaj 21 éves fiú volt és szakítottak...ha te írtad, akkor megkérdezem , hogy jólvagy? Sikerült túllépni rajta?:) ) 19/F
A kérdező hozzászólása: Oké, bocsánat, nem akartam leszedni a fejed, és nem is úgy terveztem írni, csak kiemeltem a lényeget:) mellesleg már egy jó ideje, mióta szakítottunk nem érzem magam elégnek egy kapcsolathoz, szóval ha fiatal vagyok hozzá, ha nem, de szüneteltetem továbbra is egy jó darabig a barátosdit. :)
utolsó veled értek egyet :) egyátalán nem biztos h jól éreznéd magad a bulizásban.. így meg még boldogabb is lehetsz :) nem csak a szex van az életben..
140/147 vagyok...nem érdekel, h vele töltöm az egész tini koromat, mert szeretem, õ is engem...és a szerelemben SOHA SEM A KOR SZÁMÍT...amúgy is, most szerintetek mit kellene tennem, csak azért mert még tini vagyok, hagyjam ott, bulizzam ki magam, azután pedig nézzem az õ boldogságát mással, mikor én is lehetnék az a szerencsés?én még1szer leírom, h a SZERELEMBEN NEM SZÁMÍT A KOR!és itt tényleg azokra értem, akik szeretik egymást, nem pedig csak ki akarják használni a másik felet!:)
és most mi a helyzet?
Utolsónak adjunk trollmérget :D Amúgy gratulálok a kapcsolathoz :)
várd ki a végét :D
A kérdező hozzászólása: Jól*
A kérdező hozzászólása: Igen..aktuális :) Jó megvagyunk. :) A sok "okoska" jóslása nem jött be, nem használ ki.. Üdv =)
Téll, hogy vagytok? :O
Hajrá, én drukkolok a kapcsolatnak :) Ha egyáltalán aktuális még.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nagyképû..Csak kiállok magamért ;)
114/137 vagyok.. már 17 éves vagyok, a barátom 23, és még mindíg együtt vagyunk, szval teszek azoknak a véleményére, akik szerint a 20 szülinapomra már nem leszünk együtt...!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát.. mégis csak igazatok volt valamilyen szinten. Megcsalt az exével mikor még együtt voltunk.. remélem örül a sok drága kárörvendõ, vészjósló. ;)
Utolsó vagyok. Olyat is ismerek párat, aki megtartotta a gimis barátnõcskéjét, aki évekkel fiatalabb nála, de szerzett mellé egy másik gimis kislányt a városban, ahol tanult... Csak azért mondom, h számoljatok ezzel is. Biztos van kivétel (mint említettem, egyet ismerek), de az összes többi csak kihasználja a lányokat aztán nagyon büszke magára. Viszont én azt figyeltem meg, h az ilyeneknek nincs pofája szülõk elé menni. Szóval próbáljátok bemutatni õket otthon, közös családi vacsora... :D Amelyik belemegy, az már 80% h nem ilyen. Persze saját tapasztalatom gimis koromból, van kivétel... De egy jó szûrõ lehet, amelyik ezen sem megy át, attól ne akarj semmit.
Én harmadéves egyetemista kollégistaként elég sok egyetemista srácot megismertem már, és egyetlen egy esetet leszámítva (õk gimi végén jöttek össze és valahogy együttmaradtak... aranyosan reagál a barátnõje világmegváltó témazáróira és kosárlabda oszályzásaira, de látszik rajta aikor telefonál/facebookozik vele, h nem különösebben érdekli, de hát szereti a lányt....), szóval ezt az egyet leszámítva mind csak azért kezdett tibiribikkel, mert könnyû õket befûzni. Nem egyet ismerek, aki egyszerre 3-4et hülyített, mindnek azt mondta, h komoly kapcsolat blablabla, nem akar õ szexet... aztán 4bõl egy akart magától :) Én nem nagyon bíznék az ilyen kapcsolatokban.
Te jó ég! Ennyi komentet...
En nem ertem, miert ne lehetne komoly egy 14 eves lany es egy 21 eves fiu kapcsolata. Lehet altalanossagban ezek nem tul komolyak meg, de kivetelek mindig vannak. Sok sikert!!Ne halgass masokra, inkabb eld a sajat eleted.
Hát mire te 20 éves leszel gyanítom nagyon is rajta leszel a party témán fõleg úgy hogy egy sráccal töltötted az egész tini korodat. Õ akkor 27 éves lesz, abban a korban hogy lassan nem ártana bekomolyítani, karrier, család stb. Ezekkel nem árt tisztában lenni, de csináljátok nyugodtan, tapasztalatszerzésnek jó lesz és remélhetõleg 16-17 évesen tovább lépsz, mert már elõbb rájössz hogy egy életed van és egy fiatalságod. Minden generációnak megvannak az igényei és a céljai, ez most még valahol összeegyeztethetõ de pár év múlva kijön az éles különbség. Ezért szerintem a nagyobb korkülönbség 20 felett ideálisabb ahol már két felnõttrõl beszélünk mégha az egyik mondjuk 25 a másik 36.
szerintem tokeletem
xD rossz embert választottál, nem szeretett eléggé...én 17 vagyok, a pasim 23 és már 2 és fél éve együtt vagyunk!
szegénykém :( micsoda 1 [email protected]ék pasi..
168: Több mint 2 évvel késõbb. Nyilván nagyon jól tudtam, hogy nem szabad erõltetni, mert fiatal volt még hozzá, nincs ebben semmi paradox. Szülõkre meg ez nyilván nem tartozik, azt gondoltak, amit akartak, nyilván gondolhatod, hogy az apja kevésbé díjazta ezt a kapcsolatot, miután pár hónappal a kezdete után megtudta, hogy járunk, nekem nem szólt soha semmi rosszat, de õ nem engedte el legtöbbször ide-oda. Egyébként a szüleit elõbb ismertem meg, mint hogy összejöttünk volna, tudták ki vagyok, nem ismeretlen voltam nekik.
A kérdező hozzászólása: Ja , még egy kérdés.. mért általánosítotok le minden 14 évest? :@
a 19:02 vagyok , próbáltam érvelni, pedig felesleges volt, most arra válaszolok, amit kérdeztél konkrétan . "Miért baj, ha..." ? Mert a legtöbb barátja le fogja nézni, téged pedig kis hülye p.csának, akk is ha nem vagy az , a te barátaid meg öt nem fogják elfogadni, mert pedónak nézik, akk is ha nem az. Nem fogtok tudni sehova társaságba járni együtt. Egészen más dolgok foglalkoztatnak a mindennapokban benneteket, mások a fontos dolgok. "és miért olyan nehéz elhinni... " ? mert az egészséges 21 éves fiuk 99%-ának a szex a legfontosabb, és ez teljesen normális. Ha meg tényleg nem foglalkoztatja a szex, akk lehet hogy te fogod kidobni pár év mulva, mert akkor se fogja érdekelni, amikor téged már igen...
de
A kérdező hozzászólása: -.-"
a tied !! hidd el, nem akarok gonosz lenni, de 14 évesen az ember azt hiszi mindenkinél okosabb, tudja mi a szerelem, ki mit is akar tõle stb. legtöbben ilyenek voltunk ..
akkor is megkörnyékez a lompival elõbb utóbb...
A kérdező hozzászólása: Jajj..de nehéz egyesek fölfogása.. na mindegy :D
Bármien okos és intelligens vagy is 14 évesen az érzelmek könnyen befolyásolhatóak, pontosan ezért hördült fel mindenki. Ha akarná akk a 20-40 éves férfiak 90%- a el tudná érni, hogy egy tinilány beleszeressen, ezt használják ki a pedok. Lehet hogy nem szexmániás, de szexmentes kapcsolat nem létezik 21 évesen, hacsak nem beteg . El tudom képzelni, hogy te mit láthatsz a kapcsolatban, de vajon ö mit lát benne, ezen már elgondolkoztál ? Maradjatok barátok, még 2-3 évig szerintem.
A 14 éves kiscsajok még gyerekek, babám, akármennyire felnõttnek, érettnek érzed magad, a 21 éves pasi meg már felnõtt férfi. Én megértelek, én is borzasztó okosnak és nagyon felnõttnek éreztem magam ennyi idõsen. Aztán eltelt 6 év azóta, és néha már ciki is arra gondolni, hogy milyen nagyképû, ostoba kis liba voltam... Egyébként, elárulom: NINCS olyan pasi, aki ne akarna szexelni. Lehet, hogy kicsit alacsonyabb a libidója, de hogy naponta legalább kétszer gondol a szexre, az is biztos. Egyébként 14 év alattival a szex még büntetendõ is, és nem véletlenül. Nekem is van egy haverom, 21 éves, bírom a fejét, de mikor legutóbb egy buliban a 13-14 éves kiscsajokra volt rákattanva, a másik (18 éves!) haverom mondta már neki, hogy: "Mi van XY, pedomacizol? Nem áll fel neked az idõsebbekre, vagy mi van?" Nagyon sok még ez a 7 év köztetek. Majd újabb 7 év múlva már nem lesz az, de most még rengeteg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.. :D Én úgy vélem egy kapcsolat 2 emberrõl szól.. De mindegy... Én életem :) Csak kíváncsi, azért kérdeztem..
Am azt megtudhatjuk hogy miért szerettél bele? mert itt sokan mondják hogy biztos nincs közös témátok, meg azért lehet azt is látni hogy mit akar csak ne feküdj le vele egy jó darabig és akkor úgyis elhúz ha csak arra kellenél neki. Akinek csak ez fontos nem fog hónapokat várni, keres mást.
"És semmi olyat nem csinálok, amit késõbb megbánhatok.. Nem vagyok én szexmániás tiniribanc :" Persze, hogy nem. Mind ezt hiszi. Aztán majd szépen behülyít, vagy leitat és máris feltetted a sokadik lehetek terhes kérdést. Mindkét fél részérõl elítélendõ, hiszen egy 14 éves még csak egy kislány és ne akarjon még felnõtteset játszani, lesz még rá ideje. A 21 éves pedig elég nyomorult, ha csak az ilyen kis csajokat tudja behülyíteni. Azt sem hiszem el, hogy nem csak megdugni akarja. Ja, hogy azt mondta, hogy neki nem fontos annyira a szex. Akkor biztos úgy is van.
Lehet ám hogy azért jössz be neki mert felnézel rá, vannak azért még rendes 20-on évesek is, nemkell mindig a rosszra gondolni.
nem mindenki írt le ribancnak.. én pl. szerintem normálisan írtam, hogy mi van .. -.-"" te meg normálisan se tudtál válaszolni, csak fejeket vágsz. de mindegy, [email protected] el, a te döntésed. ;) önfejû vagy. rám meg mondd, hogy tahó ezért is !! :D
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy nem tudod elképzelni, attól még lehet..De azért köszi a normális választ :)
Igen, utólag észrevettem, hogy jó sok hozzászólást töröltek. Nyilván nem vagy ribanc, de én óvatos lennék a fiúval. Téged bizonyára elbûvöl, hogy idõsebb, udvarias, "megért téged", de én sem érzek vonzalmat egy 14 éves kisfiú iránt, így szerintem nem normális, ha egy felnõtt férfi vonzalmat érez egy kislány iránt. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de kizártnak tartom, hogy a srác teljesen százas legyen.
A kérdező hozzászólása: Ezt azért hangsúlyoztam ki, mert a "Kedves" válaszolók mind egy ribancnak állítanak be.. -.-
"nem a f*sza miatt..." No comment. Szerinted mások f*sz alapján válogatják a pasijukat? Te szent ég.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom megfogalmazni, nincs kifejezett kikötésem hogy milyen legyen egy pasi..De megmondom minden "kedves" paraszt, tahó, bunkó válaszolónak, hogy nem a f*sza miatt..Sárm, kedvesség, törõdés, együttérzés, segítõkészség... Nemtudom ez mennyit mond nektek, de nem a kinézete, vagy (ismétlem) a f*sza miatt..Aki volt szerelmes az tudja, milyen, amikor "róla" nem tud megfogalmazni egy épkézláb mondatot<3
mire?
Maradjunk annyiban, hogy te csak pótlék vagy neki... Gondolom nem tudott összekaparni magának egyetlen épkézláb csajt se. Egy 14-15évest meg könnyû fûzni...
A kérdező hozzászólása: Már nem azért de én vagyok a fiatal csaj..
Én 16 nál fiatalabbal nem tudnám elképzelni, azok még olyan kis "gyerekek" :D Hülyülni lehet velük de többet nem.
akkor te mit csinálsz 21 évesen a barátnõddel? mesét olvasol neki?
A kérdező hozzászólása: de figyi.. értem én, és sajnállak is, emiatt a f*szkalap miatt, de nem minden pasi olyan..
hallod, de kérdeztél, mi válaszoltunk ! és igen, igazuk van nagyjából ... még ha nyersen is fogalmaztak. hidd el, az én 21 éves volt barátomnak se azért kellettem, mert annyira lelkitársak lettünk volna vagy vmi..csak azért, mert 15 voltam és tudta, hogy vágyom a kedvességre.ez volt a legfõbb nekem. Hál' Istennek nem bírt megfektetni 3 hónap alatt, örülök is neki :D továbbléptem, rájöttem, hogy nem passzoltunk össze a kor miatt igazából ..
Nézd: Meg nem dughatod, mert szó szerint kasztálnak a rabok a sitten téged...
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad. !!!! Nálad nagyobb gyökeret nem hiszem, h látott a világ!
A kérdező hozzászólása: Hát igen.. A 14 éves csaj, de inkább lány, még fiatal 1 21 éveshez. Meg még éretlen mindenhez. A 21 éves pedig nem tartós kapcsolatot szeretne a 14évessel, mert az már szégyen lenne.. Igen, ezt mondod, aztán most mondd már, hogy nem érdekel a teste, stb..? !!! Köszönöm, az elsõ higgadt reagálást.. de nem értem, mért kell mindenkivel ilyennek lenniük az embereknek.. Igen is vannak még normális pasik, nempedig csak ilyen szexmániás idióták (és még szépen fogalmaztam) ..
naiv....
és még nem akart megsunnázni? búza a csávó?
A kérdező hozzászólása: A családom tudja.. és fura nekik, de elfogadják..
# 23/25 mesét olvastok egymásnak nem?
Remélem hamar apukád fülébe jut a dolog... Naiv vagy kislány, de nagyon!
szexmániás tiniribanc ... nem mindenki az, aki azt hiszi , hogy viszontszeretik és lefekszik a barátjával...... csak buta és lehet nem veszi észre a dolgokat..
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.!!! Te egy gyökér vagy! És semmi olyat nem csinálok, amit késõbb megbánhatok.. Nem vagyok én szexmániás tiniribanc :@
ezek szerint nyugodtan kicsaphatja neki...?
14 évesen én is nagyon érettnek gondoltam magam, és az is voltam, de így 2.5-3 év távlatából már teljesen más, kicsit nevetséges, h mit gondoltam akkor. Hidd el, 3 év múlva ezt fogod gondolni. Én nem tanácsolom, h ne legyél vele együtt, csak azt, hogy légy vele sokkal óvatosabb, és azt tedd, amit tuti nem fogsz megbánni!
18:24 -es vagyok. Nem sajnáltatás akart lenni..én is hülye voltam, hogy vele maradtam..voltak még dolgai, de nem is lényeg. Tényleg nem korodbeli..nem passzoltok egymáshoz, akármennyire aranyos. Sajnálom. Majd talán pár év múlva. :) :\
Amúgy szerinted hányan mennének oda hozzád és mondanák hogy csak megb.sználak?Persze, egy se.Elõször mindenki kedves stb.Na de késõbb?Lehet hogy bunkó vagyok, de te meg ostoba hogy ezt nem látod át.
Utolsó: Nemhinném hogy megpróbálná, simán sittre is kerülhet. Én ugyan ilyenben nem lennék benne de ha mégis akkor se merném megdugni 16 éves kora elõtt mert bármi lehet.
Hát hol :O
A kérdező hozzászólása: Dehogy is..
Akkor nem olyan rámenõs a gyerek, sztem nem lesz gondod vele. ;) Neten ismerted meg?
A kérdező hozzászólása: Júli. 18-án láttuk egymást elõször
Mondjuk mikortól jártok vagy mikor ismerkedtetek meg?
A kérdező hozzászólása: Mit értesz összejövetel alatt?
A kérdező hozzászólása: nem volt szex..
Meg mikor jöttetek össze?
A kérdező hozzászólása: valakimnek a valakije..
A kérdező hozzászólása: mért mire gondoltál? :D
Úgy-úgy, védd meg magad. :) Nemhinném hogy olyat merne tenni veled az a srác amit nem akarsz, elég harciasnak tûnsz :D
A kérdező hozzászólása: Azt teszem, amit jónak látok, és én ezt látom jónak... :D
Nem fogyatékos, de ne haragudj kiscsaj, még el vagy tévedve !! Lehet, hogy rendes fiú, de fogd fel, hogy 7 év azaz HÉT még nagyon sok köztetek !
A kérdező hozzászólása: Utolsó, te fogyatékos vagy ... -.-" Szerinted mért van az az utolsó mondat odafirkantva a kérdésemhez?? LOGIKA, ÉS JÓZAN ÉSZ HASZNÁLATÁT KÉRNÉM!!!
Ha tíz évvel idõsebbek lennétek, semmi probléma nem lenne. De ha olyan srác, aki nõkét tekint egy 14 éves kislányra és a potenciális barátnõt látja benne, azzal valami nagyon nincs rendben.
Elsõre soknak tûnik és az is 7 év ebben a korban elég sok! Bár ha szeretitek egymást és mind a ketten meg tudjátok érteni hogy nem ugyan abba a korcsoportba tartoztok akkor esetleg. Várjatok ezzel még pár évet addig maradjatok meg a csóknál meg az ölelésnél. Ha a barátod igazán szeret akkor még vár. Légy óvatos ebben a korban elég könnyû befolyásolni az érzelmeket!!
Elõször is egy 13-14-15 éves még gyerek, kislány, bármennyire úgy öltözik, mint egy felnõtt vagy úgy néz ki mint egy prosti, meg azt állítja magáról érett.Fel kéne fogni, hogy kislánynak nem kell felnõttel járnia, mondjuk egy 14-15 évesnek még a párkapcsolat is korai.Egy értelmes, normális, érett 20on éves srác nem kezd kislánnyal, a többi 20on éves meg csak a szexre használja, mert naivak, jól lehet velük játszani, könnyû õket ágyba vinni, bedõlnek mindennek.Gyanítom te a kislány vagy, elõször is elfogult vagy másodszor egy tapasztalatlan gyerek aki még nem is élt, ezek miatt tudatlan is, és itt nem a matekra gondolok meg a suliban tanult dolgokra, az életre.Sajnos manapság a tinik nagyrésze megdugatja magát az elsõ jött-menttel, isznak, cigiznek, drogoznak, menõzésbõl, versenybõl pasiznak, itt a 13-16 éves korosztályra gondolok, minél idõsebb a pasi, annál jobban fognak a többiek irigykedni stb.Hidd el nekem az én korosztályom értelmesebb férfi egyedei nem kezdenek gyerekekkel, sajnos az ismeretségi körömben vannak páran akik, megfektetni felszedik õket, természetesen én azt is ellenzem, ugyanis a felnõttnek kéne gondolkodni, meg hát a gyerek nem fog.Hidd el kislány ha 20 éves leszel akkor érettebb leszel, igazán érett, majd megérted, 20-27 éves között nem sok a korkülönbség, bár néha még ott is de gyerek és fiatal felnõtt között rengeteg, nem vagytok egy szinten, bár aki kislányokat kefél, meg bolondít az egy szinten van egy 14 évessel.Aki tényleg érett felfogja, hogy 14-15 évesen a párkapcsolat is korai és a szex is, és azt is hogy rengeteg a korkülönbség, és nem is normális ez a felállás. 23F
Ezek a kis 14-15 évesek csak a 20 év felettiekre buknak. A hozzájuk valókat észre sem veszik. De ez nekünk férfiaknak jó! Egyszer még arra is rávettem egyet, hogy ha lenyeli akkor szerencséje lesz , és elhitte!!!
És az elsõ szex? :D
A kérdező hozzászólása: nov. 2-án történt az elsõ csók :)
Nos, tényleg elég furcsa! De ha mindketten õszintén sze- retitek egymást, mért ne? Azért azt tanácsolnám, hogy ne tedd magadévá, legyen elég a petting. Úgy érzem, elég késõn érõ típus vagy, talán azért is vonzódsz ehhez a kis- lányhoz! Vigyázzál rá nagyon és ha tényleg szereted, 1-2 évig tudsz még várni! Ha ezt így meg tudod valósítani, én nem érzem olyan borzalmasnak a dolgot! Vigyázz rá nagyon!
Mindenki értetlen vmilyen szinten, ettõl még nem kell bántani. Úgysem értek el vele semmit, csak elrontjátok a kedvét, aztán a pasija meg jól megvígasztalja és ígyis õ jön ki nyertesen a dologból. Ezt õ is látja hogy igazunk van csak nem akarja elfogadni mert neki most ez így kell.
de attól még értetlen .... és most támadjatok be, hogy tapló vagyok ! -.-
Õ nem ribanc, hanem egy aranyos kislány aki örül hogy vki foglalkozik vele, felnézhet vkire.
hagyjátok már nem látjátok, h 1 értetlen kis ribanc
Nem tudom, hogy miért töröm magam, hogy forditsak neked magyarról magyarra, de megint elhangzott egy nagy igazság valakitöl Normális 21 éves ember nem szerelmes egy 14 éves kislányba. Nem vitatom, hogy a bartátod szerelmes beléd, de ha az akkor viszont nem teljesen normális, valami gond lehet a személyiségével.
de 14-16 között meg a beleegyezése kell és azt bármikor meggondolhatja utólag ha mondjuk összevesznek.
14 éves koráig büntetendõ csak elvileg. De mindjárt elõkapom a BTK-t és meglesem.
szamo77db : lenaradtál a lényegröl, a csaj irta ki a kérdést, én már napok öta figyelem a topikot, éerdemes végigolvasni :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy akkor az egész családom fogyatékos??? Apu-anyu 5, 5 év nõvérem-barátja 6év dédim-dédipapám 10 év körösztapám-menyasszonya 9 év...
A tinik valóban lángoló szerelemmel tudnak szeretni , ez a korosztályukhoz tartozik , nem elvárható hogy egy érett felnõtt nõ , majd bakfisként fog viselkedni mikor szerelmes vagy vonzódik a partneréhez . Továbbá szerintem nem kéne a férfiaknak tinilányokat bolondítaniuk , mivel még gyerekek és azért nah de egy felnõtt férfi ne a lánya korabeli csajokat akarja már fölszedni.
Abszolut offtopik(vagy mégse ?), de komolyan el kezdtem rajta gondolkodni, hogy ne velem egykoruak közt keressek hosszabb távu kapcsolatot , hanem a tinilányok közt, ( nem a "hamvas p*unci" miatt, nem vagyok pedo), hanem mert ilyen mély szerelmet amit semmien észérv, de még a világvége sem ingathat meg, már nem lehet találni az én korosztályomban ( meg ráadásul nem is állnak velem szóba a csajok ) Lehet , hogy a legközelebbi ien kérdést az én jövendöbelim teszi fel. 35/F
A dédszüleid idejében még 10 év korkülönbség simán elfogadható volt, akkor is, ha esetleg a nagymamád még egészen fiatal volt, mikor megismerkedtek. A lányokat gyorsan férjhez adták, nehogy házasságon kívül teherbe essenek. A szüleid meg egyéb rokonaid közt fennálló 5 meg stb. év sem sok, ugyanis, amint írtam, de ezek szerint nem jutott el hozzád teljesen, 7 év mondjuk 7 év múlva nem lesz egyáltalán sok. Tehát 21 évesen simán belefér, ha egy 28 éves pasid van. De most még a 7 év korkülönbség rengeteg, mert te egy gyerek vagy, õ meg egy felnõtt férfi!
haragszol *
elõzõ vagyok : nem haragszom ha megkérdezem , hogy mióta vagytok együtt ?
A kérdező hozzászólása: Jójó.. Köszönöm, a féltést :) Figyelek :)
Figyelj én nem akarok neked rosszat mondani , de valljuk be én is csak osztani tudom az értelmesebb válaszolok véleményét , mégpedig , hogy egy ilyen fiatal lánynak nem kellene egy 21 éves sráccal járnia .Te még nagyon fiatal vagy és a lelked nagyon sérülékeny ami ilyenkor normális . Elhiszem h valahol tetszik az h egy idõsebb srác érdeklõdik irántad , de kicsit nézz mögé a dolgoknak és nem szabad teljesen elhinni minden szavát , tudod a mai világban nagyon óvatosnak kell lenni a fiatal lányoknak , mert könnyen befolyásolhatóak olyan dolgokkal , mint pl. a kedves szavak és az odafigyelés . Nem akarom kétségbe vonni h te mit érzel , mert nyilván nem ismerlek és nem vagyok a helyedben , de félek nem sok jövõje lehet egy ilyen kapcsolatnak .Egyrészt azért , mert túl fiatal vagy egy férfihoz , akinek vannak bizonyos igényei másrészt a 20 éves srácok nem komoly kapcsolatra vágynak ( legtöbbjük legalábbis ) és egy fiatal lány nagyon könnyen betud dõlni néhány férfi trükknek , mint azt már írtam .Nem tudom , hogy te milyen vagy de gondolkozz el a kapcsolatotokon , hogy milyen is igazából .Én nem akarok nagy felnõttes dolgokat mondani arról h megbánod meg stb , mert az csak ingerel egy tinit , de vigyázz magadra kislány , mert ami ilyen idõs korodban történik és késõbb mikor elsõnek lefekszel egy sráccal nagyon meghatározó élményeket fog hagyni benned az hogy jót vagy rosszat az részben rajtad is múlik :)
De, gondolom nem 14 évesek voltak, amikor összejöttek a másikkal! Ilyen 2-3 év még azt mondom elmegy ilyenkor, de több azért már nem túl jó ..
A kérdező hozzászólása: Jaja..Eléggé.. és tényleg nagyon rendes srác..Boldog vagyok vele :D

Van olyan heteró ember aki már el játszott a gondolattal milyen lenne egy fiúval?

mert meg mondom õszíntén nekem már volt

Legjobb válasz: Pl. az összes heteró nõ.

Pl. az összes heteró nõ.
A kérdező hozzászólása: bocsánat srácokra értettem!
Minden hetero nõ pl?
A kérdező hozzászólása: nem tudom sokkal másabb érzés mikor egy férfi testet érintesz meg és más is az egész szitu de ugyan akkor izgi is
Aki ilyen gondolattal eljátszott, az minden, csak nem heteró. Maximum biszexuális, sajnálom. :( 25/F (heteró)
az összes hetero nõ
Én. 16/f
Én. 19/L
Van.
Eljátszottam a gondolattal, aztán meg egy fiúval is.

Van olyan élő ember aki túlélt egy krokodil támadást? Ki?

Legjobb válasz: Igen, Animal Planeten és a Discovery World-ön adják mostanában a "csoda,hogy élek" c. drámasorozatot. Szoktam nézni, nagyon durva, majd nézd te is.

Igen, Animal Planeten és a Discovery World-ön adják mostanában a "csoda, hogy élek" c. drámasorozatot. Szoktam nézni, nagyon durva, majd nézd te is.
Bear Grylls meg Chuck Norris õk mindent túlélnek
Hogyne lennének. hétköznapi emberek. náluk a kroki olyan mint nálunk 1 nagyobb termetû kutya. szóval a támadás is ennek felel meg. Õk tudnak mit kezdeni 1 támadással. más ember aki nem ismeri a viselkedését az pedig v szerencse miatt nem fog ott maradni v õ is érti a dolgát.
Érdemes nézni az AnimalPlanetet. Ott bemutattak ilyeneket, de nem tudom hogy mostanában is adnak-e le belõlük.
van valami pali, aki gyerekorától egy krokodilt tart, és az a haverja, együtt úsznak, játszanak :) elég elvetemült fickó, de õt még nem támadta meg. Egy krokinak elég erõs a harapása, szóval valami nagy szerencse kell ahhoz, hogy az ember azt túlélje.

Van olyan hogy egy ember a túl sok tanulásba bolondul bele, és a végén az okos, zseni emberből egy zakkant, bolond ember lesz? Ismertek ilyen embert?

Legjobb válasz: "Van olyan hogy egy ember a túl sok tanulásba bolondul bele" Nincs ilyen. " és a végén az okos, zseni emberbõl egy zakkant, bolond ember lesz?" Van olyan, hogy valaki, akit a környezete "zseni"-nek tartott, végül "bolond" lesz a környezete ítélete szerint. Vagy azért, mert valamilyen pszichológiai probléma a felnõttkora elején, pl. egyetemi évei alatt "tört ki", míg addig nem látszott. Vagy pedig azért, mert bizonyos körülmények között (pl. középiskola) ugyanaz az ember jól tudott funkcionálni, más környezetben (egyetem, munkahely) már nem. Olyan, hogy valaki a tanulásba õrül bele, nincs. Ha félrecsúszik az illetõ élete, annak valami más oka van.

"Van olyan hogy egy ember a túl sok tanulásba bolondul bele" Nincs ilyen. " és a végén az okos, zseni emberbõl egy zakkant, bolond ember lesz?" Van olyan, hogy valaki, akit a környezete "zseni"-nek tartott, végül "bolond" lesz a környezete ítélete szerint. Vagy azért, mert valamilyen pszichológiai probléma a felnõttkora elején, pl. egyetemi évei alatt "tört ki", míg addig nem látszott. Vagy pedig azért, mert bizonyos körülmények között (pl. középiskola) ugyanaz az ember jól tudott funkcionálni, más környezetben (egyetem, munkahely) már nem. Olyan, hogy valaki a tanulásba õrül bele, nincs. Ha félrecsúszik az illetõ élete, annak valami más oka van.
Ha zseni nem is voltam, de jól tanultam, érettségi után bárhová be tudtam volna kerülni, az egyetem is jól ment egy ideig... de mivel az állandó tanulás miatt soha nem jártam emberek közé, ez egyre súlyosabb problémákat okozott, teljesen megzavarodtam, és abba kellett, hagynom. Nagyon szégyellem magam azóta is, hogy így alakult, de azóta hiába is próbálkozom, nem bírok tanulni, koncentrálni és még az utcára is alig bírok kimenni, és segítséget sem tudok kérni. (25/f)
Nálunk a háziorvos fia pont ilyen. Doktornak szerették volna a szülei õt is. Tök normális, átlagos gyerek, tinédzser volt, és a sok tanulásba beleõrült. Most a harmincas évei elején jár.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: és miket csinál pontosan? Teljesen bekattant?
Ismertem egy ilyen embert "doktor úrnak" hívták a háta mögött. Az anyjával lakott együtt s õ járt bevásárolni.Az anyja még élt valamennyire gondját viselte de utána olyan ápolatlanul járt az utcán a buszon hogy elképesztõ.Úgy tudom ez az ember is diplomásnak készült. Nem hiszem hogy ha diagnosztizálták nála a pszichés tüneteket és megfelelõ kezelésben részesül akkor ide jut. Értelmiségi család volt s voltak kapcsolataik az orvosi körökben is. Azt hiszem némi belterjes házasságok nagyobb genetikai rombolást tudnak tenni mint a sok tanulás.

Van egy műsor a Zone clubon emberek lakását takaríják ki, van olyan ember akinek így néz ki a lakása? Szóval van olyan ember, aki nem nagyon takarít a lakásában, vagy csak ritkán takarít? És ha igen mi ennek az oka?

Legjobb válasz: Hasonlók biztos, hogy vannak. Azok akik foglalkozásuk miatt sok ember lakásában megfordulnak tudnak érdekes dolgokat mesélni. Az emberek rendszeretete, ezzel kapcsolatos igénye, igényessége nem egyforma.

Hasonlók biztos, hogy vannak. Azok akik foglalkozásuk miatt sok ember lakásában megfordulnak tudnak érdekes dolgokat mesélni. Az emberek rendszeretete, ezzel kapcsolatos igénye, igényessége nem egyforma.
Hát most nálunk is ilyesmi a helyzet, mert évek óta felújítunk, de a válság miatt nincs pénz a ház meg sehogy sem áll... rettenetes. Amúgy én jártam már ilyen lakásokban, ilyen szegényebb, nemzetiségi vagy tanyasi házak voltak. Nem akartam senkit megbántani, csak én tényleg láttam már ilyet. Én nem is lepõdök meg a tvben látottakon. Amerikában sok ilyen háztartás van, de akad az bárhol máshol is.
én a szobámat nem takarítom ki szinte sosem, de anyukám hetente minimum kitakarít, összepakol. volt olyan hogy nagyon összevesztünk, igy nem jött be a szobámba. ott állt 10 tányér kb, 20 kanál, rengeteg pohár, kajamaradékok többnapos ebédek ruhák könyvek minden a földön. már a hangyák is ellepték a szobámat, és csak az ágyamon tudtam járkálni. ez a lustaságom miatt van
Én néztem ezt a mûsort, de én nem hittem el, hogy élnek így emberek. Gondoljátok, hogy olyan porba, meg büdös ágynemûbe, a bogarakról nem is beszélve tudnak élni? A wc, fürdõszoba meg gyomorforgató egyenesen. Szerintem aki így él, csak valami betegsége lehet agyi szinten, nem?

Van olyan hely Budapesten ahol ingyen és teljesen legálisan felboncolhatnék egy emberi szemet?

Legjobb válasz: Van. Semmelweiss Egyetem, ha felvesznek általános orvos szakra, akkor anatómia gyakorlaton megteheted. Egyébként elmész egy vágóhídra és kérsz egy disznó vagy marha szemet. Ha szerencséd van kapsz is egyet. A felépítésük pont olyan mint az emberi szemé, a disznóé még méretben is megfelelõ, a marha szem nagyobb. Aztán hazaviszed, és feltrancsírozod, persze precíz szerszámok nélkül hentesmunka lesz.

Van. Semmelweiss Egyetem, ha felvesznek általános orvos szakra, akkor anatómia gyakorlaton megteheted. Egyébként elmész egy vágóhídra és kérsz egy disznó vagy marha szemet. Ha szerencséd van kapsz is egyet. A felépítésük pont olyan mint az emberi szemé, a disznóé még méretben is megfelelõ, a marha szem nagyobb. Aztán hazaviszed, és feltrancsírozod, persze precíz szerszámok nélkül hentesmunka lesz.
Megfigyelõként jelen lehetsz, de szakértelem híján kegyeleti okokból nem nyúlhatsz az elhunythoz.
A kérdező hozzászólása: van Gillette pengém és anyunak van egy ilyen szemöldök csipesze, ezekkel szeretném végrehajtani a "boncolást". és akkor a disznónak a pupillája is és a szaruhártyája is úgy mûködik mint az emberi szemnek?
A disznó szemének felépítése és mûködése pontosan megegyezik az emberi szem felépítésével és mûködésével - ahogy a többi emlõsé is. Viszont az "eszközeid" nem kifejezetten boncolásra valók, a borotvapengével pedig különösen vigyázni kell, nehogy megvágd magad. És kesztyû sem ártana, mivel minden állati (és emberi) szövet fertõzött lehet, és különbözõ betegségeket lehet elkapni tõlük.
A kérdező hozzászólása: huuu igazad van. köszönöm.

Olyan fura nekem elhinni, hogy a hasamban már ott van egy 31 hetes kis baba. Egy emberi lény. Más is így van ezzel, vagy csak én?

Legjobb válasz: Szia. Én is így vagyok ezzel. Elmúltam 35 hetes, és hiába érzem, hogy mozog, valahogy nem tudom mégsem elhinni, elképzelni, hogy ott bent bizony egy picike ember van, és nem is olyan sokára ki fog bújni. Szerintem én legalábbis addig nem fogom tudni elhinni, felfogni, amíg a karomban nem tarthatom. Boldog babavárást!

Szia. Én is így vagyok ezzel. Elmúltam 35 hetes, és hiába érzem, hogy mozog, valahogy nem tudom mégsem elhinni, elképzelni, hogy ott bent bizony egy picike ember van, és nem is olyan sokára ki fog bújni. Szerintem én legalábbis addig nem fogom tudni elhinni, felfogni, amíg a karomban nem tarthatom. Boldog babavárást!
Én még csak 15 hetes vagyok, de a mai napig csodaként élem meg a terhességemet. Szerintem a baba megszületése után is sok idõ míg az ember tuljut ezen a mámoros idõszakon.
Én 34 hetes kismama vagyok és számomra is hihetetlen, hogy egy picike kis életet hordok a szívem alatt akinek nemsokára életet is adhatok! Szerintem ennél csodálatosabb dolog nincs mint ez a 9 hónap, ahogy hétrõl hétre fejlõdik bennünk egy kis emberke! Én is csak akkor fogom igazán felfogni amikor már a karomban tarthatom! Mindenkinek nagyon boldog pocakos napokat kívánok! 34 hetes kismama
Én is így voltam ezzel.Sõt még amikor megszületett a kisfiam akkor sem akartam elhinni, hogy ez a csoda velem is megtörtént.A világ legszebb ajándéka a gyermekáldás!
Hát nekem is furi, nem tudom felfogni se megérteni hogy egyrészt hogy fér el ott bent, másrészt hogy egy teljesen különálló ember születik majd belõlem, én fogom megszülni aztán én nevelni meg minden, ez számomra felfoghatatlan pedig mi már 37 hetesek vagyunk.:) Ettõl függetlenül egy csodálatos dolognak tartom csak nehéz agyilag felfogni vagy nem is tudom hogy írjam.:) Az egész elég hihetetlen és mégis szép. Gondolom majd ha megszületik akkor már másképp fogja fel az ember. Hát lassan megtudjuk milyen.:) További boldog babavárást Nektek!
Én még csak 27 hetes vagyok, de nekem is olyan fura, mikor látom UH-n, és egyszerûen nem tudom felfogni, hogy ott van bennem, ráadásul el sem tudom képzelni, hogy férhet el, olyan kicsi a pocakom. :) Szóval nyugi, más is van így ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én 31 hetes vagyok, a pocim is szép nagy, és tudom, hogy még nõni is fog, a baba is sokat mozog, de elhinni hogy egy majdnem 35 cm baba ott hogy fér el, az a nagyon fura nekem! :-))
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, megnyugodtam. :-))

Szerintetek is vannak olyan emberek akiknek a sors, nehezebb utat szánt, és ezért az egész létük egy nagy küzdés, harc az életért?

Én például születésemkor majdnem meghaltam(az átlagosnál háromszor vastagabb köldökzsinór volt a nyakam köré tekeredve), és mind az óvodában mind az iskoláimban olyan tanáraim és csoporttársaim voltak akiknek csak bántani, megalázni tudtak. Ráadásul a szüleim rajtam vezették le az életükben felgyülemlett stresszt, ezért egész gyerekkorom mély depresszióban telt el. Most is bármi amihez hozzá kezdek, ahhoz kétszeres er?bedobás szükséges. Ráadásul mindig se..fejekkel hoz össze a sors akikkel minden esetben meg kell küzdenem.(most egy olyan munkát fogok 3 napig csinálni, amire ha rágondolok csak összeszorul a gyomrom) Mindig történik velem valami rossz szerencsétlen dolog. De persze itt nem csak magamra gondolok, hiszen vannak akik súlyos betegséggel születnek, vannak akiket bántalmaznak stb. Nekünk küzdés az élet nem úgy mint egyeseknek, akiknek az ölükbe hullik minden, jó család, igaz barátok, szerelem, és az életük legnagyobb problémái pl hogy egy srác vagy lány nem akar velük összejönni, vagy hogy mit vegyenek maguknak,stb. Persze nem vagyok irigy csak kíváncsi vagyok mások élettapasztalatára, és arra hogy szerintetek igazam van-e? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan az életben a maga harca, a maga küzdelme, a maga nehézségei, és fájdalmai.. - Nem csak Neked. Egyébként elhiszem, hogy nagyon rossz, nehéz lehet. Nekem ilyen köldökzsinóros esetem nem volt, de abban valamennyire hasonlítok rád, hogy Engem is nehezebben fogadnak el az emberek. De ha sok rossz dolog történik veled, elõbb-utóbb valami olyan jó dolog jön majd az életedben, ami minden nehézségért kárpótolni fog, csak higgy Benne, és szeresd az embereket, ne úgy viszonyulj hozzájuk, mint Õk hozzád.. ;)

Én úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan az életben a maga harca, a maga küzdelme, a maga nehézségei, és fájdalmai.. - Nem csak Neked. Egyébként elhiszem, hogy nagyon rossz, nehéz lehet. Nekem ilyen köldökzsinóros esetem nem volt, de abban valamennyire hasonlítok rád, hogy Engem is nehezebben fogadnak el az emberek. De ha sok rossz dolog történik veled, elõbb-utóbb valami olyan jó dolog jön majd az életedben, ami minden nehézségért kárpótolni fog, csak higgy Benne, és szeresd az embereket, ne úgy viszonyulj hozzájuk, mint Õk hozzád.. ;)
szerintem ez igy kijelentve badarság...ahogy mondták, mindenkinek meg van a saját harca....az én nyakam körül is volt köldökzsinor, úgy nyomtak ki anyum hasából, majdnem ott maradtunk...mégsem gondolom hogy akkor most egy rakás k.ka az életem. most is vannak nehézségeim, problémáim, amiket meg kell oldani és kész. Mindenkinek vannak. Persze az élet dob nekünk dolgokat, családot stb. amin nem mindig lehet változtatni...de az életedet te alakítod...nem más...nem egy hatalmasabb erõ...a s*ggfejeket tudni kell kezelni, tudni kell kiállni magadért...stbstb....akinek meg sok minden az ölébe hullik, pl anyagi javak, nem feltétlenül lesz másban is szerencsés....és erre tudnék jopár példát is mondani...nem...ez igy kijelentve nem igaz...mindenkinek megvan a problémája...a saját harca, a szerencsétlenségei és szerencséi....boldogsága és boldogtalansága....csak azt te alakítod nagyrészt......tudni kell élni na. 23L
Szerintem súlyos kisebbségi komplexusod van. Nekem is nehéz utat szánt a sors és egyszerûen nem gondolok rá úgy, hogy én más vagyok. Mindenkinek annyi problémája van amennyit megél, vagy látni akar. Élheted úgy az életed, hogy jaj másnak jobb és folyton megfojt az önbizalom hiány. Leteper minden és semmihez nem lesz kedved. De ez nem vezet sehova csak a halálhoz, vagy az élettelen élethez. A többi embernek is megvan a maga gondja, csak van aki meg oldja. Persze tudom h ehhez sok önbizalom kell amit nem egyszerû megszerezni. Én azt javaslom beszélgess el magadban és ne mások véleményét tartsd szem elõtt hanem a valós saját magadét és ha megvan a tényleges hiba, akkor gondolkodhatsz rajta hogyan javíthatnál ezen.
Azt, h egy szerencsétlen vagy. Ez a köldökzsinór duma már elõrevetíti, h sajnáltatod magad..... A seg.gfejeket meg kezelni kell, nem hagyni magad.... Nem is csodálom, h egy luzer vagy.
A sors egy múltbéli dolog, vissza tudod nézni hogy milyen volt, de úgy tudom elõre még senki nem tudta megfejteni hogy milyen lesz, tehát szerintem olyan lesz amilyet akarsz. Elõször is az általános hangulatodat kéne javítani egy kicsit, pl meg kéne valósítanod valamit ami neked legbelül fontos. Törekedj arra. No meg lehet hogy barátokat és jó munkahelyet kéne szerezned, olyat ahol kellemes légkör, mert most még így az emberekkel van bajod, de ennek nem kéne így lennie. Legyél velük kedves és akkor a válasz is kedvesebb lesz. Nem s..fejek..stb. Ezt mind fejeltsd el. Ha meg tényleg azok, akkor nem kell velük foglalkozni. Ennyire egyszerû.
Kicsit sablonos: szerintem vannak sorsok, de minden okkal történik. Az események, amik velünk történek alakítanak minket és tesznek azzá akik vagyunk. Ettõl leszünk többek, hogy az akadályokat átugorjuk, a problémákat megpróbáljuk megoldani, a nehézségeket meg elfogadjuk. Az önsajnálat felesleges idõpocsékolás, mindenkinek vannak nehézségei. Ha rágódsz rajta akkor annyit érsz el vele, hogy elhatalmasodik rajtad és a végén negatívan látsz mindent. Nem azt mondom, hogy mosolyogj mindenkire és mindenre, de próbáld meg élhetõbbé tenni az életed. Ehhez pedig sokat kell "küzdeni", de ha a cél a jobb élet, akkor miért adnád fel és merülnél bele a bánatodba? Százszázalékos boldogság nem létezik, de tehetsz azért, hogy boldogabb légy.
Te vagy a sorson irányítója, nézd meg ezt a filmet: http://www.youtube.com/watch?v=71grwOQrkEk
Néhány hónappal ezelõtt olvastam egy pszichológus tollából egy cikket a szerencsérõl és a szerencsés emberekrõl. Röviden annyi volt a lényege, hogy statisztikailag 3-6 havonta szembe jön egy nagy lehetõség mindenkivel. A "szerencsés" észreveszi és él vele, a "szerencsétlen" pedig hagyja lehaladni maga mellett. Szerintem sok igazság volt a cikkben.
Nem írom le ugyanazt mint a többi, mert igazuk van.Mindenkinek megvannak a gondjai, bajai és az élet harcai, de magunk alakítjuk-változtassuk az életünket.Hidd el nekem is szar az életem, úgy is kezdõdött(1, 50kg-san csoda hogy megmaradtam), rajtam is levezetik a stressz, nekem is van munkahelyem és folyton problémák vannak, de legalább van meló.Nekem is szar, hogy nem jön össze semmi, de ez van, majd valamikor lesz jobb(pl.:ha gyerekem lesz).Szerintem te csak a negatív dolgokat látod magad körül, a pozitív dolgokat fel sem veszek.Egy kis önbizalom kellene(mondjuk nekem sincs), és ajánlom neked a Titkot!:)
Szia! Igen, én is úgy gondolom, hogy vannak ilyen emberek... többségében afrika, ázsia és k & d-amerikai országaiban élnek, szörnyû körülmények között és nincs sok lehetõségük a kitörésre.

Vannak olyan jelek amelyekből meg lehet ismerni egy embert?

pl: újjtördelés,keresztbe tett láb stb.

Legjobb válasz: vannak. de van olyan ember, aki könnyen, van, ami nehezen megismerhetõ ilyen jelekbõl.

vannak. de van olyan ember, aki könnyen, van, ami nehezen megismerhetõ ilyen jelekbõl.
A kérdező hozzászólása: Esetleg tudnál pl-t is mondani?
Allan és Barbara Pease könyvei elég jól leírnak sok ilyen jelzést (A testbeszéd emciklopédiája címû pl.) Bár a "megismerés" nem hiszem, hogy jó szó erre, inkább csak lehet a jelekbõl következtetni dolgokra (félelem, kíváncsiság, hazugság, szorongás stb stb). Persze embere válogatja, vannak akiket nehezebb olvasni, van akit nagyon könnyû. Kultúrafüggõ is, mert pl az ázsiaiak sokkal fegyelmezettebbek és jobban uralják a testbeszédüket, mint például az olaszok, közel-keletiek.
Úgy érted olyan jel amibõl kiderül valakinek az egész egyénisége? Nincs. Ha elég sok információd van az illetõrõl akkor esetleg összekapcsolhatod az ilyen önkéntelen jeleket valamilyen érzelmi állapottal. De valamilyen viselkedésbõl kikövetkeztetni hogy pl. az illetõ megbízható e (az erõs kézszorítás a becsületes ember, ahogy nagyapám mondta) az csak vajákolás.

Ha egy embernek 90 kg súlyfeleslege van, és nem 1, hanem 2-3 év alatt fogy le, tehát lassan. Akkor mekkora esély van rá, hogy a bõre visszahúzódik olyan mértékben ami még nem vészes, és nem kell kés alá feküdni?

Legjobb válasz: 2 év alatt nem is olyan lassú, hiába nagy a felesleg kezdetben. Hm, ez hatalmas plusz, erõsen emberfüggõ, mennyire fog lógni. Van, akinek a töredéke is sok lenne, másoknak rugalmasabb a bõrük, fõleg fiatalabban. Ezt így nem lehet megmondani. Tegyen meg az ember mindent, s kiderül, mi fog történni.

2 év alatt nem is olyan lassú, hiába nagy a felesleg kezdetben. Hm, ez hatalmas plusz, erõsen emberfüggõ, mennyire fog lógni. Van, akinek a töredéke is sok lenne, másoknak rugalmasabb a bõrük, fõleg fiatalabban. Ezt így nem lehet megmondani. Tegyen meg az ember mindent, s kiderül, mi fog történni.
90 kg súlyfeleslegnél szinte biztos, hogy kell plasztika, de ez ne tartson vissza a fogyástól.
A kérdező hozzászólása: akkor is kelleni fog ha 3 év alatt fogynék le?
Erõsen játszik a korod és a genetika, de ez ne tartson vissza, a túlsúly sokkal károsabb.
Mindenkeppen kell majd.
A kérdező hozzászólása: A 28. szülinapom elõtt 1 héttel kezdtem. Kicsit több mint 3 hónapja. Irtó lassan megy az endokrin betegségem miatt, de azért megy:) ha 2 évnél tovább tart akkor már belógok a 30-ba...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!