Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, csak (4206 db)

Akik július végére vannak kiírva, érzitek már a baba mocorgását? én 1 hete kezdtem csak érezni, de van olyan, hogy 2 napig semmi, aztán másnap is csak kb 2x. Nektek hogy van ez? Amúgy olyan jó érzés :-)

Legjobb válasz: Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.

Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.
Köszönöm a nyugtatást! Aranyosak vagytok. Valószínûleg nem is fekszem olyan sokat, hogy igazán megtudjam figyelni az apró rezzenéseket:(!Most már jobban figyelek:)
A kérdező hozzászólása: kedves 13:45-ös, ne ijedj meg! egyrészt sokan csak a 20. hét körül kezdik érezni, másrészt lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy Õ az :) elõször elég nehéz megkülömböztetni a gyomor morgásoktól szerintem, az ember el sem hiszi, hogy ez nem egy belsõ szerve volt, hanem rúgás :) nem lesz semmi baj!
Ugyan, ezt nem lehet általánositani!:) Nekem azt mondta az orvosom, hogy talán azért éreztem már a 14. héten a picur bejelentkezéseit, mert nagyon vékony a hasfalam.47 kg-mal kezdtem a terhességet.Nyugodj meg nemsokára te is érezni fogod ahogy mocorog.Próbáld ki azt, hogy mikor reggel felkelsz tedd a pocidra a kezed, és beszélgess hozzá.Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, és hidd el megérzed õt.Én ezt szoktam csinálni.Nekem bevállt.
Sziasztok. Most hogy olvastam a válaszokat nagyon kétségbe estem! Én Július 25-re vagyok kiírva, de sajnos én még nem éreztem a babát mozogni. Eddig annyira nem is aggódtam, mert azt mondták, hogy az elsõ babát gyakran csak a 20. hét körül érezni. Viszont most, hogy olvasom ti milyen hamar éreztétek, kicsit elkeseredtem. Remélem nincs semmi baj a babámmal....
Nekem a 16 hetes uh már 4D-s volt, de nagyon szégyenlõs a Drágám!Azért meglestük, igaz nem biztos, de ugy néz ki kicsi lány lesz.Ha igy lesz akkor Jázmin lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: én még nem tudom sajnos a nemét :( a 18. hetin nem volt hajlandó széttenni a lábát. De hamarosan megyünk 4D-re, talán majd akkor :) és Ti?
Sziasztok! Én július 27-ére vagyok kiírva a babóval. A picur elsõ mozgolódását február 13-án éreztem, pont a párom szülinapján. Elõször azt hittem csalóka érzés volt, de utána már biztos voltam benne, hogy õ az. Nekem olyan volt, mintha buborékok pukkantak volna el a pocakomba. Bár tegnap elég lusti volt a drágám, nem nagyon éreztette magát. Holnap magyünk Uh-ra, már nagyon várjuk! Ti tudjátok már a babó nemét?
Szia! Én július 14-re vagyok kiírva!És 18.héttõl érzem mindennap!Van hogy csak egy -két böködés van egész nap!Van hogy egész délelõtt ki akarja rúgni a ház oldalát!De amikor keveset mozog, a frász kerülget!Tegnap voltam tanácsadáson, és mondtam is védõnõnek, hogy tegnapelõtt nagy volt a csend!Azt mondta, hogy ha megjön a doki megnézik a szívhangot!Hogy megnyugodjak!Mire a doki odaért akkorát rúgott az oldalamba, hogy még én is meglepõdtem!Szerintem ilyenkor csak szórakozik velem!:) ))Várom már, hogy egy kicsit nagyobb legyen és minden nap erõsen érezzem!:) ))Üdv:20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: én amúgy remekül vagyok, a rosszullétek kb a 11. héten elmúltak, és azóta semmi gondom, bár néha nagyon tud feszülni a hasam, ami kellemetlen, de még mindig jobb, mint a hányinger volt :) híztam 4 kg-t (19 hetes leszek pénteken), de úgy gondolom, ez még belefér!
Sziasztok! Én júni 27-re vagyok kiírva.Már a 14. héttõl kezdve érzem mocorogni a kismanómat.Bár az utóbbi 3-4 napban eléggé inkativ a drágám.Van mikor csak azt érzem, hogy helyezkedik, ez olyan érzés mintha a bõröm alatt elsuhanna "valami", de van mikor elég határozottan rugdos egyet kettõt.Átalában akkor mikor elpihenek.Õ akkor kezd ficeregni.Csodás érzés.Amugy hogy vagytok?Jó olyanokkal beszélni akiknek velem egy idõs a babójuk. 26 éves km
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Te kb 2 héttel elõttem vagy, szóval tapasztaltabb :) ezért kérdezem, hogy mikor kezdett napi rendszerességû lenni a mozgás érzése? vagy még most sem az?
Szia!Én július 11.-re vagyok kiírva. Én is olyasmit éreztem mikor valaki az ujjával bökdösne.
A kérdező hozzászólása: szia! én is júli 24-re vagyok kiírva :) nekem inkább olyan érzésem van, mint ha a mutatóujjammal tompán bökdösném magamat, csak ugye belülrõl. de én is várom már, hogy még jobban érezzem, mert tényleg megnyugtató, végre kézzel fogható jele van, hogy minden oké odabent :)
Én juli 27-re vagyok kiirva már két hete érzem elöször bugyogás, rezgés, kis kopogás volt..azóta 1 nap kivételével midnennap jelentkezik szerencsére:) de ne ijedjen meg sennki ha még nem mozog, ilyenkor még nem vészes.

Van olyan, hogy valaki egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy melyik lány kell neki? Az egyikkel régi kapcsolat 7 éves a másik kb fél éve tart, de nem tudja mi legyen. Van ilyen vagy csak fél szakítani?

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!

Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!
Van. Egy barátom úgy döntötte el, hogy melyik lány kell neki kettõ közül, hogy mérlegelni kezdett. Melyik lánytól mit kapott. Most nem a testi dolgokra gondolok, hanem a lelkiekre. És nem máról holnapra tudta eldönteni, és ez fontos, nem szabad az ilyen döntéseket nyomás alatt meghozni. Egyszer együtt mentünk haza, és beszélgettünk, akkor mondta, hogy most nem kell neki kapcsolat. Rá kb 2 hónapra aztán összejött az egyik lánnyal a kettõ közül. Késõbb mesélte el nekem, hogy mi alapján döntött, ezt írtam le fentebb. Szerintem így, mérlegeléssel lehet eldönteni, ha az érzelmek már úgyis megvannak mindkét lány felé. Az idõ pedig, ami alatt meg tudja hozni a döntést, egyénenként változó..

Én ezt már nem értem! Van olyan, hogy valaki csak részben falkavezér?

Rengeteg könyvet elolvastam és alkalmazom is(pl.Fennel,Korom Gábor),minden szabályt betartok,és így sok minden rendeben van,de mégsem 100%!!!Miért?!

Legjobb válasz: Szerintem olyan nincs, hogy részben vagy falkavezér. Vagy Te vagy, vagy nem. De azt tudni kell, hogy olyan nincs, hogy a rangsor egyszer s mindenkorra el van döntve. A kutya mindig, folyamatosan próbára fog tenni. A vezérséget nem elég átvenni, ezt az állapotot fönt is kell tartani. Vannak olyan szituációk, mikor ezek a próbatételek még nyilvánvalóbbak. Valószínû, a Te esetedben pont az erdei séta és más érdekes dolgok látványa ez a próbatétel. Ha itt nem tudod a tiszteletet kivívni, akkor el is vágod magad. A séta pedig a kutya szemében a vadászattal egyenlõ, ahol még nagyobb szükség van arra, hogy megmutasd neki vezéri kompetenciádat. Azt javaslom, inkább egy darabig mondj le az ilyen sétákról. Nem azt mondom, hogy ne vidd sétálni, csak egy idõre kerüld el ezt a problémás helyzetet, így nem esik csorba a státuszodon. Gyakorolj vele hasonló szituációt, de olyan körülmények között, ahol nagyobb kontrollt tudsz rá gyakorolni. Pl. városi környezetben, ahol sok kutya van. Hagyd elõbb, hadd játssza ki magát, majd gyakorold a behívást a sok zavaró dolog között. Ha már ez jól megy, akkor továbbléphetsz. Inkább amíg meg nem szilárdul valamelyest a tekintélyed, ne adj esélyt a kudarcnak, kerüld ezt a szituációt. Másik ötlet, hogy fáraszd le alaposan a kutyát, így is nagyobb kontrollt tudsz gyakorolni fölötte. És még egy tanács, ha kimész vele valahová, igenis hagyd egy kicsit fölfedezni a területet, az idegeneket. Sok gazdi csodálkozik, hogy bizonyos helyzetekben nem tudja a kutyáját behívni. Én azt mondom, inkább engedj egy kicsit a huszonegybõl, hadd hancúrozzon kicsit, mint hogy a tekintélyeden csorba essen. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudd bármikor visszahívni a kutyádat és kontrollt gyakorolni fölötte, de azt gondolom, érdemes megtalálni azt az egyensúlyt, ami igazságos lenne. Végül is ha Te kiszabadulnál kicsit a hétköznapokból, Te hogy reagálnál? Örülnél, hogy végre jöhetsz-mehetsz, találkozol új emberekkel stb. Próbáld magad kicsit a kutya helyzetébe érezni, fáraszd le és ne akard mindig, mindenáron a lábad mellett tudni. És gyakorold nyugodtabb környezetben ezt a dolgot, esetleg egy kutyaiskolába, de ha elengeded pórázról az erdõben, nem kell azt várnod, hogy katonásan mindig melletted meneteljen. Persze, fontos, ha nem a legfontosabb a behívhatóság, de ha hagyod néha kicsit, azzal többet érsz el és aztán szívesebben is odamegy hozzád. Na kicsit ellentmondásos lett, de remélem érted a lényeget. :D

Szerintem olyan nincs, hogy részben vagy falkavezér. Vagy Te vagy, vagy nem. De azt tudni kell, hogy olyan nincs, hogy a rangsor egyszer s mindenkorra el van döntve. A kutya mindig, folyamatosan próbára fog tenni. A vezérséget nem elég átvenni, ezt az állapotot fönt is kell tartani. Vannak olyan szituációk, mikor ezek a próbatételek még nyilvánvalóbbak. Valószínû, a Te esetedben pont az erdei séta és más érdekes dolgok látványa ez a próbatétel. Ha itt nem tudod a tiszteletet kivívni, akkor el is vágod magad. A séta pedig a kutya szemében a vadászattal egyenlõ, ahol még nagyobb szükség van arra, hogy megmutasd neki vezéri kompetenciádat. Azt javaslom, inkább egy darabig mondj le az ilyen sétákról. Nem azt mondom, hogy ne vidd sétálni, csak egy idõre kerüld el ezt a problémás helyzetet, így nem esik csorba a státuszodon. Gyakorolj vele hasonló szituációt, de olyan körülmények között, ahol nagyobb kontrollt tudsz rá gyakorolni. Pl. városi környezetben, ahol sok kutya van. Hagyd elõbb, hadd játssza ki magát, majd gyakorold a behívást a sok zavaró dolog között. Ha már ez jól megy, akkor továbbléphetsz. Inkább amíg meg nem szilárdul valamelyest a tekintélyed, ne adj esélyt a kudarcnak, kerüld ezt a szituációt. Másik ötlet, hogy fáraszd le alaposan a kutyát, így is nagyobb kontrollt tudsz gyakorolni fölötte. És még egy tanács, ha kimész vele valahová, igenis hagyd egy kicsit fölfedezni a területet, az idegeneket. Sok gazdi csodálkozik, hogy bizonyos helyzetekben nem tudja a kutyáját behívni. Én azt mondom, inkább engedj egy kicsit a huszonegybõl, hadd hancúrozzon kicsit, mint hogy a tekintélyeden csorba essen. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudd bármikor visszahívni a kutyádat és kontrollt gyakorolni fölötte, de azt gondolom, érdemes megtalálni azt az egyensúlyt, ami igazságos lenne. Végül is ha Te kiszabadulnál kicsit a hétköznapokból, Te hogy reagálnál? Örülnél, hogy végre jöhetsz-mehetsz, találkozol új emberekkel stb. Próbáld magad kicsit a kutya helyzetébe érezni, fáraszd le és ne akard mindig, mindenáron a lábad mellett tudni. És gyakorold nyugodtabb környezetben ezt a dolgot, esetleg egy kutyaiskolába, de ha elengeded pórázról az erdõben, nem kell azt várnod, hogy katonásan mindig melletted meneteljen. Persze, fontos, ha nem a legfontosabb a behívhatóság, de ha hagyod néha kicsit, azzal többet érsz el és aztán szívesebben is odamegy hozzád. Na kicsit ellentmondásos lett, de remélem érted a lényeget. :D
A kérdező hozzászólása: Na szép! Most látom, hogy a kérdésre meg nem is tértem ki a nagy sopánkodás közepette... Tehát a kérdésre visszatérve, nem lehet olyan, hogy valaki falkavezércsak vannak olyan szituációk, dolgok, amikor a kutyát nem lehet/tudja kontrollálni? (fogadjunk nem...)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor még próbálkozom, hátha... Bár nem szoktam neki könyörögni ha nem jön, mert már rá jöttem nem érdemes, meg persze még jobban lealáznám magam a szemében. Egyszer szólok, és ha nem jön (általában nem), akkor ott hagyom vagy elbújok. Na persze akkor már van pánik! De mikor megtalált még egyszer vissza megy molesztálni a halálra rémült kocogókat és utána már ismét csatlakozik.
Szia, elsõ vagyok: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Jah bocsi, már olvastad... Na mindegy, ismétlés a tudás atyja... :D

Van olyan lány aki csak dresszben tesizik vagy csak polót vesz fölé és a dressz alja kilátszik?

Legjobb válasz: Nálunk a suliba van egy 9-es lány aki szerdánként velünk tesizik az osztályával, mert nagy termünk van de az új heti 5 tesis dolog miatt, mindig ketté osztják a termet és akkor két osztály tesizik és van egy lány aki csak pólóban tornázik alatta meg van egy dressz. Igaz hosszú póló sokáig azt hittem csak kisgatya van rajta de amikor rövidebb pólóban ment tesizni már látni lehetett hogy bugyi pontosabban a dresszének az alja. Meg volt olyan idõszak fõleg amikor hidegebb volt akkor hosszú ujjú dresszben tesizett és volt amikor pólót levette mert már melege volt, akkor csak full dresszben tornázott. Egyébként miért kérded?

Nálunk a suliba van egy 9-es lány aki szerdánként velünk tesizik az osztályával, mert nagy termünk van de az új heti 5 tesis dolog miatt, mindig ketté osztják a termet és akkor két osztály tesizik és van egy lány aki csak pólóban tornázik alatta meg van egy dressz. Igaz hosszú póló sokáig azt hittem csak kisgatya van rajta de amikor rövidebb pólóban ment tesizni már látni lehetett hogy bugyi pontosabban a dresszének az alja. Meg volt olyan idõszak fõleg amikor hidegebb volt akkor hosszú ujjú dresszben tesizett és volt amikor pólót levette mert már melege volt, akkor csak full dresszben tornázott. Egyébként miért kérded?
Dreszben tesizem ha hideg van akkor húzok fölé valamit. 13l

Miért van az hogyha mondjuk lefekszem és felkelek elkezdek szédülni, és csak ilyen feketeséget látok? És mostanában olyan is van hogy csak úgy elkezdek szédülni és olyan "Feketeséget látni"?

Nektek volt már ilyen?? Segitsetek!

Legjobb válasz: Hát az utóbbi lehet problémás. Olyan viszont nekem is van, hogy felkelek hirtelen és megszédülök, de az azért van mert felugrik a vérnyomásom. Akkor is megszédülök ha egy kád forróvízbõl hirtelen kiszállok, és akkor én is feketeséget látok, de az nekem csak egy fél másodpercnyi pillanat.

Hát az utóbbi lehet problémás. Olyan viszont nekem is van, hogy felkelek hirtelen és megszédülök, de az azért van mert felugrik a vérnyomásom. Akkor is megszédülök ha egy kád forróvízbõl hirtelen kiszállok, és akkor én is feketeséget látok, de az nekem csak egy fél másodpercnyi pillanat.
Hirtelen több vér tódul az agyadba, és felugrik a vérnyomásod. Teendõd: lassan emeld meg a fejed, mikor fel akarsz kelni. Ülõ helyzetbõl is lassan álljál fel.
Valószínüleg vérnyomásprobléma.
jujj ilyen nekem is szokott lenni. én az utóbbi idõben már ülve is elszédülök.(eddig csak akkor, ha felkeltem az ágyból, vagy néha teljesen váratlanul) nekem azt mondták, hogy vérszegény vagyok. amúgy egyszer matekon majdnem leszédültem a székrõl:| nagyon rossz tud lenni az ilyen:(

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Van olyan lány aki ha megtudja, hogy partnerének akibe szerelmes és le akar vele feküdni csak 10 cm-es pénisze van, nem hagyja faképnél? Látszólag sok hasonló kérdés van, de ezt még senki nem mondta így ki.

Legjobb válasz: Egybõl biztos nem. Mármint, simán lehet hogy tök jó lenne veled, de viszont én olyan vagyok, hogy ha valamiért nincs orgazmusom, olyan hisztis leszek és rosszkedvû (plusz annyira elkezd fájni a hasam, hogy legszivesebben falnak mennék), ezek miatt félõ hogy a kapcsolat rovására menne. Ezért van az ujj, meg a száj. Lényeg hogy én megpróbálnám, pusztán csak emiatt nem hagynálak faképnél. A végére még annyit, hogy csak is szerelembõl tudnék bárkivel is lefeküdni, így biztos vagyok benne, hogy nem ábrándítana ki.

Kedves elozo valszolo! Nos, a legtobb no nem csinal titkot belole, hogy szerintuk igenis szamit a meret es titkon nagy peniszrol almodoznak. Foleg miota ekkora nagy durranas a Szex es New York sorozat es a nok kollektiv tudataba beivodott, hogy bizony az alompasi beceneve Mr. Big... Annak a nonek, akinek legutobb megtetszettem, egyebkent csak neger pasijai voltak (ez mar onmagaban arulkodo) es o sem titkolta, hogy szereti a nagy meretet. Azert ez kicsit el tudja bizonytalanitani az embert!
én ha szerelmes lennék belé nem hagynàm faképnél.
Egybõl biztos nem. Mármint, simán lehet hogy tök jó lenne veled, de viszont én olyan vagyok, hogy ha valamiért nincs orgazmusom, olyan hisztis leszek és rosszkedvû (plusz annyira elkezd fájni a hasam, hogy legszivesebben falnak mennék), ezek miatt félõ hogy a kapcsolat rovására menne. Ezért van az ujj, meg a száj. Lényeg hogy én megpróbálnám, pusztán csak emiatt nem hagynálak faképnél. A végére még annyit, hogy csak is szerelembõl tudnék bárkivel is lefeküdni, így biztos vagyok benne, hogy nem ábrándítana ki.
Jo kerdes! En sokat parazom a meretem miatt (10 cm-nel nagyobb) es emiatt gatlasos is vagyok. Valahogy mindig ugy ereztem, hogy hiaba szerelmes belem az adott lany, ha feny derul a meretemre, ugyis ki fog abrandulni es ott fog hagyni. Eredmeny: en baratno nelkul maradtam, a lanyok meg sosem ertettek, hogy miert utasitom vissza a kozeledesuket! Ugyhogy valoszinuleg nem erdemes a mereteken agyalni, mert akkor te egyedul, a lany, akinek tetszel pedig hoppon fog maradni. Ja es a sors furcsa fintora, hogy altalaban pont azoknak a lanyoknak tetszem meg, akikrol tortenetesen tudom, hogy szamit nekik a meret es kifejezetten kedvelik a nagyot...:D Ez sem dob tul sokat az ember onbizalman...:D Valaki fentebb irta, hogy ha nem szereted az adott pasit, nyugodtan tord ossze a szivet: hat nem tudom...eleg unintelligens dolognak tartom, ha valaki a masik lelkebe gazol a testi adottsagai miatt, hiszen errol senki sem tehet, ez genetika, nem lehet rajta valtoztatni.
Utolsó, no ezt honnan tudtad meg, hogy azok a lányok szeretik a nagyot? Épp ücsörögtél mellettük, és füleltél, vagy mi?
http://velvet.hu/blogok/muffin/2010/07/19/ki_mondja_azt_hogy.. Mondjuk az itt szereplõ szerszám valószínûleg 10 centiméteresnél is jóval kisebb volt. De igen, vannak ilyen nõk is...
mivan
10CM atyagatya... Az kicsi:/ Ha szereted nem. Ha nem szereted akkor törd össze a szívét nyugodtan...
ennyiszer elhajtottak már a minivirslid miatt, hogy kirakod ide végre a szánalmas mindenki által leszart problémádat?
hát én nem tudom....engem zavarna, de ha szép vagy és jrnánk, akk nem hagynálak faképnél, csak 1 gond lenne: NEM FEKÜDNÉK LE VELED!!!!
Én a páromét csak hosszabb idõ után láttam nappali világosságban nyugalmi állapotban. Azt hittem, ez egy tévedés. Az ágyban max elégedett vagyok, totál brutál minden, úgyhogy nehogy a pasik mondják már meg, mekkora kell egy nõnek! Kisfarkú pasik nyugalom, nem jó az egy nõnek, ha szerte-szana szaggatja egy férfi! Nem az az élvezet !! :)
Milyen naív feltételezés, hogy akinek közepes vagy nagy farka van, az nem tud bánni vele. Rendszeres nemi élet és tanulási igény mellet, kb fél év alatt bárkibõl bráner májszter lehet.
Szerintem 13-14 az kinézetre ijesztõen kevés nekik.
Oke! Akkor a belinkelt cikkre es a lanyok valaszaira reagalva, felmerult bennem egy kerdes: Mennyire apro az a peniszmeret, ami mondjuk elso pillantasra azert kicsit megijeszti a lanyokat, mikor eloszor kerulnek le a ruhadarabok?
Cseszheted a nagyot ha nem tud bánni vele csak áll mint egy darab fa Hallottátok már ezt a mondást?"KICSI DE JÁTÉKOS"!!!...(Legalább a kicsi míre megtelik vérrel nem szédülsz el)!
Gyerekek, itt akkora majmok vannak! Nem a méret a lényeg. Az én páromnak sincs nagy, de k..va jó az ágyban. Nõ létemre mindig van orgazmusom!! Hoppá!
06:07 -.-"
Nekem is 12cm...lankadtan.
00:57 köszi az önbizalomlöketet. 12cm
15 alatt nem férfi a férfi... sajnálom...
Baromság. Nekem volt nagy farkú barátom, csillagokat láttam a fájdalomtól. A mostani páromnak szerintem nem több nyugalmi állapotban 10 cm-nél, de ha felizgul, akkor pont tökéletes a méret, bár még sose tartottam oda centit. Szerencsére nem olyan dromedár, mint a volt barátomé. HA bennem van, olyan tökéletesen passzol belém, ha 1 mm-el hosszabb lenne neki, már fájna nekem. Én imádom, hogy bele tudok ülni és nem fáj. Egyszerûen tökéletes a mérete! Ezen a téren nagyon összeillünk.
elolvastam azt a cikket amit valaki belinkelt ide.. ahhoz az a hozzáfûzésem, hogy ha egy lány megtalálja a tökéletes pasit ÉS csak a méret vele a gond és otthaggyja ezért akkor az a csaj egy nagyfar.ú tahót érdemel.. L/22
Ha csak négerekkel küldi, õ baja. Agymosott ribi.
Ha vagy ûgyes vagy és tudod használni az ujjaid és a nyelved, nem a farkad fogja nézni !

Vannak olyan Ladások, akiknek kapcsolókörmös váltó van a kocsijukban, pedig utcán használják. Nem félnek, h egyszer beragad? Tudtommal nem is alkalmas utcai használatra. Vagy csak azért teszik be, mert a gyári váltó nem bírja el a tuningolt motort?

Legjobb válasz: "Nem félnek, h egyszer beragad?" Mikor nekem volt, sosem féltem ilyentõl. Igaz, nem is fillérekért hirdetett, Jóskapista-féle, agyonhasznált darabot vettem, amit nem lehetett kipróbálni. Kapcsolókörmös váltóból is van jó, illetve rossz, van, aki használhatót készít és van, aki csak összehányja, nem figyel az illesztésre, anyagminõségre, kidolgozásra. A jó darabok nem ragadnak be. "Tudtommal nem is alkalmas utcai használatra." Lehet utcán használni, de nem kényelmes. Az egyenes fogazású kerekek miatt sír, visszakapcsolásnál meg kényelmetlen a dupla kuplungolás. Hosszú távon megunja az ember. De ezeket még meg is lehetne szokni, a nagyobb gond az, hogy a kapcsolókörmös váltók áttételezése versenyzéshez készült: hosszú 1-es, utána szûken lépcsõzött fokozatok. Ha valaki hobbiautóként használja a Ladát, annak ez nem gond, de a városi araszolásban eléggé kellemetlen a nagyon hosszú 1. fokozat. Bár nem tudom, van-e olyan, aki azért áll neki tuningolni az autót, hogy utána azzal hordja óvodába a gyereket vagy utánfutón húzza az ócskavasat a MÉH-telepre. "Vagy csak azért teszik be, mert a gyári váltó nem bírja el a tuningolt motort?" A gyári váltó sokat bír, de mondjuk a VFTS-ek motorja már sok lenne neki is. Elviselné, csak nem sokáig, fõleg úgy, ahogy versenyen használni szokás az autót (nagy terhelést jelentõ padlógázas rajtok, nagy motorfékezések). De a kapcsolókörmös váltóknak vannak más elõnyeik is. Egyrészt más a váltó áttételezése, ezt már írtam. A hosszú egyes és a többi fokozat közti szûk lépcsõk jóvoltából a pörgõs, hegyes nyomatékgörbéjû motorokat is jól ki lehet velük használni, mert a nyomatékcsúcs közelében lehet tartani a motort. A másik nagy elõny meg az, hogy kapcsolókörmös váltóval felfelé nagyon gyorsan, kuplungolás nélkül is lehet váltani. Ez pedig értékes tizedmásodperceket vagy másodperceket jelenthet egy gyorsaságin.

"Nem félnek, h egyszer beragad?" Mikor nekem volt, sosem féltem ilyentõl. Igaz, nem is fillérekért hirdetett, Jóskapista-féle, agyonhasznált darabot vettem, amit nem lehetett kipróbálni. Kapcsolókörmös váltóból is van jó, illetve rossz, van, aki használhatót készít és van, aki csak összehányja, nem figyel az illesztésre, anyagminõségre, kidolgozásra. A jó darabok nem ragadnak be. "Tudtommal nem is alkalmas utcai használatra." Lehet utcán használni, de nem kényelmes. Az egyenes fogazású kerekek miatt sír, visszakapcsolásnál meg kényelmetlen a dupla kuplungolás. Hosszú távon megunja az ember. De ezeket még meg is lehetne szokni, a nagyobb gond az, hogy a kapcsolókörmös váltók áttételezése versenyzéshez készült: hosszú 1-es, utána szûken lépcsõzött fokozatok. Ha valaki hobbiautóként használja a Ladát, annak ez nem gond, de a városi araszolásban eléggé kellemetlen a nagyon hosszú 1. fokozat. Bár nem tudom, van-e olyan, aki azért áll neki tuningolni az autót, hogy utána azzal hordja óvodába a gyereket vagy utánfutón húzza az ócskavasat a MÉH-telepre. "Vagy csak azért teszik be, mert a gyári váltó nem bírja el a tuningolt motort?" A gyári váltó sokat bír, de mondjuk a VFTS-ek motorja már sok lenne neki is. Elviselné, csak nem sokáig, fõleg úgy, ahogy versenyen használni szokás az autót (nagy terhelést jelentõ padlógázas rajtok, nagy motorfékezések). De a kapcsolókörmös váltóknak vannak más elõnyeik is. Egyrészt más a váltó áttételezése, ezt már írtam. A hosszú egyes és a többi fokozat közti szûk lépcsõk jóvoltából a pörgõs, hegyes nyomatékgörbéjû motorokat is jól ki lehet velük használni, mert a nyomatékcsúcs közelében lehet tartani a motort. A másik nagy elõny meg az, hogy kapcsolókörmös váltóval felfelé nagyon gyorsan, kuplungolás nélkül is lehet váltani. Ez pedig értékes tizedmásodperceket vagy másodperceket jelenthet egy gyorsaságin.
Szerintem vezetéstechnikán múlik az agész. Ha érzed a fordulatszámokat, simán mehet városban is. Ügyetlenkedéssel lehet törni a szerkezetet. (A régi idõkben fater még teherautót vezetett. Az õ gyakorlatával simán tudott a zsigulin kuplung nélkül váltani. Annyira kezében érezte a fogaskerekek forudlatszámát.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Akkor meghagyom a szériaváltót a késõbbiekben is :)
A kérdező hozzászólása: Az utóbbinak köszönöm, évek óta elmélkedek, h kéne egy "átmenet" a széria, és a kapcsolókörmös között. De úgylátszik (szerencsére), már kitalálták. Igazából azért gondolkoztam ezen, mert félek, h a tuning motorom kinyírja majd a gyári váltót. Köszönöm a választ, sokat segítettél :)

A nő általában milyen férfire vágyik? És van olyan, hogy létezik is, nem csak megjátsza magát? És miből lehet tudni, hogy ő olyan amilyennek mutatja magát?

Mert az én párom megbízhatónak t?nik, édesanyjával is találkoztam már többször is, barátai nem nagyon vannak, legalábbis nem találkoztam még egyikkel sem, nincs közös baráti társaságunk sem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

Van olyan rádió amin csak zene van?

Most összeraktam egy jó 30 éves hifit.. szeretnék keresni egy olyan rádióállomást amin csak zene van... most fm rádióra van álítva és valami class fm et mondtak benne.. most mit csináljak? :D

Legjobb válasz: Nem értem a kérdésed. Ha olyan rádiót keresel amin csak zene megy semmi reklámmal akkor olyan nem lesz mert a rádiók abból tartják fenn magukatt.Illetve az állami rádiók az adóból maradnak fenn de azokon meg közérdekû reklámok vannak.

Nem értem a kérdésed. Ha olyan rádiót keresel amin csak zene megy semmi reklámmal akkor olyan nem lesz mert a rádiók abból tartják fenn magukatt.Illetve az állami rádiók az adóból maradnak fenn de azokon meg közérdekû reklámok vannak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!