Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, bejön (114 db)

Vannak
Igen, mostanában is beszélgetek itt eggyel.
Szeretnem, de sajnos Parom nem ilyen... Nem hagyja es nem is csinalja..
Biztos vannak. Hiszen olyanok is léteznek, akik szó nélkül eltûrnek mindent a férfinak, még ha nekik fájdalmas is...
Teljesen ilyen vagyok
Utolsó :) )
Engem felizgat egészen addig amíg látom rajta, hogy ez számára is csak játék, még véletlenül sem a valóság. És természetesen amíg nem okoz tényleges fájdalmat, maradandó sérülést ilyesmi. Szóval az ilyen kikötözések azok még jók, meg az ha nagy hévvel durvábban esünk egymásnak, de az, hogy csak úgy random mondjuk gyomorszájon rúg (jó most csak mondtam egy hülye példát) nem fog felizgatni sõt...
Nekem teljesen kedv függõ. Van, amikor a gyengéd, ölelkezõs, bújós kell, és van amikor a vadabb. Szóval nekem mindkettõ bejön, nem választom el, hogy csak az egyik módon szeretem. Picit vadabb nekem is bejön. Pl. falnak támasztva hátulról beakaszt és közben a hónom alatt átnyúlva fogja a nyakam... max picit gyengéden rászorít. Vagy ugyanez a póz, csak összefogja a hajam és picit hátrahúzza a fejem. Vagy mondjuk, ha kicsivel több a karmolás, harapás (persze csak ésszel)... valamint, ahogy azt elõttem írták a kikötözõs játék nekem is bejövõs. Vagy csak szimplán bilincs. Persze ezek a "vadulások" nekem is csak ésszel, mértékkel bejövõs, amíg élvezhetõk. Nem szeretem, ha fájdalomba csap át, mert akkor ugye az agy is átkapcsol... és már nem a játék lesz a lényeg.
vannak. nekem pl szinte csak az jön be. de ez nagyon egyénfüggõ, és nem lehet rajta változtatni. vagy szereted, vagy nem.:)

Miert van olyan erzesem, mintha lelkiismeretfurdallasom lenne, miutan beszeltem msn-en azzal a fiuval, aki nekem bejon? (miutan en irtam ra)

Legjobb válasz: Ha valaki bejön, azzal kapcsolatba furábbnál furább érzései tudnak lenni az embernek :D Van ez így... am ezt neked kéne tudnod :P

Ha valaki bejön, azzal kapcsolatba furábbnál furább érzései tudnak lenni az embernek :D Van ez így... am ezt neked kéne tudnod :P
ez nem kelkiismeret fudralaz, hanem szerelem..:-P :)
látad má élöben?
A kérdező hozzászólása: IGEN! Egy suliba járunk...
akk ne legyen

Van olyan lány akinek bejön Piton a Harry Potterből?

ha igen légyszi mondjátok el hogy mi, azt még eltudom képzelni hogy Alan Rickman a színész bejön, dehogy Piton?

Legjobb válasz: Nekem is bejön:D Imádom már az elsõ részben belebolondultam:D pedig akkor még nagyon kicsi voltam. aztán jött a kettö= továbra is alan, majd a három ahol akadt egy riválisa Lupin profeszor személyében nem tudtam dönteni:SXD Majd a négy ahol már Lucius is beleszolt a dolgokba, de Lupin ki esett mert Tonksal összejött, Igaz Luciusnak meg ott van Narcissa de nem szerelmesek:S Aztán az öt ahol ismént nem tudtam magammal mit csinálni Perselus(L). És a hat ahol ismént elolvattam:D De mikor elovastama hetet:'( akkor rombadölt minden:S meghalt!!!!!! De az Én történetemben föltámadXD 18éves lány vagyok a Harry Potteren nõttem fel nyugodtan lehet hülyének nézni de megbolondulok Alan alakitásaiért fölleg Pitonért:D De mint ember, szinész úgy is elfogadnám:D Téli szünetben fogunk Londonba menni a legjobb barátommal minden álmom hogy személyesen találkozzak vele. Remélem teljesül:)

Nekem is bejön:D Imádom már az elsõ részben belebolondultam:D pedig akkor még nagyon kicsi voltam. aztán jött a kettö= továbra is alan, majd a három ahol akadt egy riválisa Lupin profeszor személyében nem tudtam dönteni:SXD Majd a négy ahol már Lucius is beleszolt a dolgokba, de Lupin ki esett mert Tonksal összejött, Igaz Luciusnak meg ott van Narcissa de nem szerelmesek:S Aztán az öt ahol ismént nem tudtam magammal mit csinálni Perselus(L). És a hat ahol ismént elolvattam:D De mikor elovastama hetet:'( akkor rombadölt minden:S meghalt!!!!!! De az Én történetemben föltámadXD 18éves lány vagyok a Harry Potteren nõttem fel nyugodtan lehet hülyének nézni de megbolondulok Alan alakitásaiért fölleg Pitonért:D De mint ember, szinész úgy is elfogadnám:D Téli szünetben fogunk Londonba menni a legjobb barátommal minden álmom hogy személyesen találkozzak vele. Remélem teljesül:)
Én Pitont és Alant is imádom. 16 vagyok, és én is a HP-n nõttem fel. Szeretem Perselus szarkasztikus humorát, intelligenciáját, bátorságát.
Ha egyszer férjhez megyek, csak olyan lehet az aki hasonlít rá természetében és külsejében<3
semmi bajom vele, és nem is roszsz♥ de én inkább a fanfictionos Pitonokat szeretem a Severitusokban(mert olyan király amikor Harry gyámja, fõleg a Shadow avagy az utolsó ajándékban).
Piton /Alan Rickman/ 4Ever:D és ne kérdezd, miért. Csak egyszerûen szeretem. De nem kicsit. :P
A színész és a karakter is. Imádom, ha valaki intelligens.:)
Nekem nagyon bejööön:p én is 18 vagyok. és tetszik a misztikuma, az intelligenciája, és kinézetre is. DE fõleg a színész más filmekben nyújtott alakítása:)
Olyan nincs... Lily Evansnak sem jött be köztudottan... :D
nekem bejön :P és hogy miért? szarkasztikus, humoros, intelligens, és persze a 7. rész végén kiderül valójában milyen ember is :)
van
Nem is csodálkozom ezen, ebben a mai vámpíros, horroros tini kultúrában, ilyen elfajzott alakokra buknak. Lásd a múltkori szentpétervári esetet...mit tesz a szerelem...
A KÖNYV szerinti szerepe és maga a szereplõ nagyon tettszik! Filmben nekem se szimpi és egyáltalán nem jön be. De a film a könyvhöz képest amúgy is sz*r!
A kérdező hozzászólása: azt megétem hogy szimpi vagy valami dehogy úgy jön be valakinek mint férfi, fantáziálni róla brrrr :DDDD
szerintem jópasi.:) nekem tetszenek az ilyen okos és gonosz szereplõk, meg lehet azért is bejön mert annyira sötét és így olyan misztikus vagy mi..:/ nem tudom, de a harry potter filmek után mindig bejön egy hétig minimum.:)
most miért..nekem bejött :>
piton <3

Fiúk! Tetszik a videóban való lány alakja? Ismerkednétek vele? Vannak olyan fiúk akiknek ez bejön?

http://www.youtube.com/watch?v=y2wzvpgApi4

Legjobb válasz: Tetszik, bejön. :P

Tetszik, bejön. :P
Ennyi alapján jó alak. Persze még kis pisis. :)
Szerintem jó alakja van.
Meg hát!
simán
A páromnak is hasonló alakja van. Szeritned? :D
Túl körte :S
Gyönyörû*.* 14/L
nekem bejön, nagyon is, jó alakja van, és igen ismerkednék vele az biztos :) 17/F
Erre bárki képes! Nekem bejön
Csak vigyázz, mert az elsõ válasz nem lánytól származik.
én lány vagyok, és nekem spec nem tetszene. egyrészt mert mondjuk nem csak oda koszol, ahova szabad, másrészt meg ha mondjuk a mellemre élvez, akkor esetleg a nagyobb áramlási sebességtõl az arcomon is kötne ki, márpedig azt nem szeretem...
Én is messzire "lövök", kicsit nehéz célozni, az én barátnõm szerencsére szereti akárhova megy(nem a falra, szõnyegre gondolok).
Függ az izgatottság szintjétõl is, nekem speciel változó, hogy mennyire "lõ" Egyébként én általában belé szeretem nem rá :)

Van olyan pasi, akinek bejön a piercing /köldök/?

Legjobb válasz: Nekem bejön, de csak a köldök piercing. Máshol utálom.

Nekem bejön, de csak a köldök piercing. Máshol utálom.
monroe-piercing az, ami nem tetszik egy nõn... sokan szexisnek tartják, de nekem sose jött be.. inkább egy szép arcon, orr-piercing, és szép hason köldök..
Monroe és köldökpiercingem is van és imádják a pasik!;-)
imádom fõleg nyalogatni elõjátéknak sem utolsó:D
Nekem nagyon, és nem csak a köldök, hanem akárhol lehet. Meg a tetkós lányokat is szeretem
nekem is tetszik a piercing, igaz nekem a monroe-piercing is még, a többi nem. a köldök az szerintem nagyon szép egy nõn. :)
nekem nagyon bejön... és akit kérdeztem haveri körbõl annak is... (fiúk/lányok is)
Nekem van:D Pasim imádja :D
Én nem igazán bírom ha egy csajon piercing van.Nemtom mi szép rajta?Persze ha csaj nagyon ezt akarja és minden vágya hát akkor felõlem.
A kérdező hozzászólása: :)
Iggen ! köldökpiercing :-D so sexy
sztem is tök jó
A kérdező hozzászólása: Ez így van :)
Köldökébe csináltatott. Meglepõdtem megtetszett pedig eddig érdekesen álltam hozzá.. De legalább nem piszkál többet hogy akar:)
A kérdező hozzászólása: Hova csináltat a barátnõd?
Nem bírom/gyûlölöm. De sajnos barátnõm nem sokára csináltat magának ennek ellenére kiderül utána hogy állok hozzá
A kérdező hozzászólása: ááá, intim piercing... soha :) ))
Igen, van. Még az intim piercing is, sõt. :)
Nekem nagyon nem tetszik, max köldökben lehet szép, de orrban szájban nagyon undorító. Nem is értem a szép csajok minek rontjak el a természetes arcukat egy orrba fúrt fémmel.
A kérdező hozzászólása: Hmm, az tök jó :) akkor még léteznek olyan pasik :D
nagyon bejön. fõle orrban és szemöldökben. ja ésa cicia za mindent visz

Van olyan férfi akinek ez bejön?

http://ramona-moda.hu/shop_ordered/7260/shop_altpic/big/1909.. <<(remélem jó link) főleg 20 év felettiek válaszát várom de alatta is jöhet.Komolyan kinek tetszik ez ? Én most most is fetrengek a röhögéstől, hogy lehet bárki ennyire ronda ?! :DD Vagy lehet csak én látom rondának (remélem nem)

Legjobb válasz: Rohadt jo alakja van ezt nokent elismerem. De "ciganybarna". Szeretem a szolit de ez mar rettenetesen mu. A szeme olyan sotet mintha vmi vampiros filmba maszkiroztak volna el. A haja pedig durva osszhatast kelt megint az agyonszolizott bor miatt. Jah es ez nem a szep barna szin!!!! A szerko meg vszeg a foto miatt van rajta, de en falramaszok az ilyen szines pluse melegitoktol. Nah meg a mukormot se szeretem. Egy archetipus. En mas vagyok. A teste jo. A kinezete nekem remiszto.

Rohadt jo alakja van ezt nokent elismerem. De "ciganybarna". Szeretem a szolit de ez mar rettenetesen mu. A szeme olyan sotet mintha vmi vampiros filmba maszkiroztak volna el. A haja pedig durva osszhatast kelt megint az agyonszolizott bor miatt. Jah es ez nem a szep barna szin!!!! A szerko meg vszeg a foto miatt van rajta, de en falramaszok az ilyen szines pluse melegitoktol. Nah meg a mukormot se szeretem. Egy archetipus. En mas vagyok. A teste jo. A kinezete nekem remiszto.
ez a nõ egyáltalán nem ronda. simán megfektetném. 21/F
a csaj is ronda, meg a ruha is. 21f
Jó csaj szerintem is, a ruhája pedig fotózás miatt lehetett rajta, látszik a sportos/táncos hatás Szerintem féltékeny vagy D: 21/F
Kérdezõ ha csaj vagy ha pasi IRIGY. Ez a csaj összességében egyben egy dögös, helyes csaj. Az alakja is jó, ad magára, és csini. Körme, haja, sminkje rendben van. Százszor inkább egy ilyen lány mint egy igénytelen, átlag, sminktelen, szutyok. Hidd el sok csaj szeretne így kinézni, és sok pasi a fél farkát odaadná egy ilyen csajért. Semmi olyan nincs rajta ami nevetséges lenne, lehet hogy valakinek nem jön be , vagy sok neki, de semmi extra kihívó nincs rajta, úgyhogy eléggé gáz vagy.
pedig jó kis nõ!
Azért megnézném azokat a férfiakat, akiknek ez bejön. Ez a nõ undorítóan mû. A ruhával nincs gond, gondolom otthonra van, nem utcára.
Az egy dolog, hogy jó az alakja, de ha a feje egyszerûen nem szép... akkor nincs mit tenni. Lemossa a sminket, szerintem úgy is kivénhedt feje van.
ma 16:53 van olyan csaj aki bejön, és van amelyik jobban bejön. nem akarom magam alul pozícionálni, de akiket belinkeltél azok erõsen szuperjó csajok. nem az a kérdés, hogy tetszenének-e hanem az, hogy nekik tetszenék-e? azok a csajok 8-9esek, míg a linkelt csaj 7-es lenne kevésbé ku*rvásan. akarhatok 10-es csajt ha 7-es vagyok...

Tudtok olyan férfi parfümöt amely nagyon bejön a lányoknak és megfizethető áron van? (Olyan 5-6 ezer ft)

Legjobb válasz: Az Antonio Banderas Mediterraneo parfûmjének jó illata van.

Az Antonio Banderas Mediterraneo parfûmjének jó illata van.
Minden nõnek más illat tetszik, vehetsz te 20000ért is parfümöt ha az adott nõnek a 800-ft os Axe jön be...egy a lényeg ha neten veszel nem kell hinni a feronomos szövegnek hogy majd csüngenek rajtad a nõk mert gondolom annyi valóságalapja van mint hogy ebbõl vegyél be kettõt és akkora farkad lesz mint a muralónak!!

Volt már valakinek olyan, hogy nem fizettek elő az HBO-ra és még pár csatornára, még is van olyan tv a házban amelyikben bejön?

Mi nem fizetünk elő pl az HBO-ra, meg még sok másikra. Valamikor kapcsolgattam a tv-t és behozta az HBO-t meg még párat, amire mi tényleg nem fizettünk elő. De csak az én tv-men. Örültem neki, vagy egy hónapig rendben is volt, de ma eltűntek a csatornák. Most alig hoz be párat, és a minőség sem a legjobb. Most ezt mire véljem?

Legjobb válasz: Vannak idõszakok, amikor prémiumként engedélyezik a csatorna nézését.

Vannak idõszakok, amikor prémiumként engedélyezik a csatorna nézését.
A kérdező hozzászólása: De akkor az egész házban engednie kellene. És nem csak egy csatornát hozott be nekem.
Nem digitális van nálatok ugye? Mert pár napja újra felosztották a csatornákat, és minden össze vissza lett, a fele csatorna eltûnt és ami megmaradt, az is más helyre került. Onnan tudom, hogy nálunk az egyik tv médiaboxról megy, ott minden a régi maradt, de a másik tv-hez nincs médiabox, csak simán a falból megy a kábel a tv-be, ott eltûnt a fele csatorna. Lehet hogy ezért ez a változás.
Nekem HBO volt annó, legalább 1 évig (vagy még több) Semmit nem csináltunk, egyszercsak lett és minden tv-n.Szóval nem prémiumként volt benne... Aztán áttértek a digitális sugárzásra, azóta nincs.
A kérdező hozzászólása: Csak a lenti tv-n szokott az lenni, hogy néha elkeverednek a csatornák és minden össze vissza van, de az enyémen nem. Megnéztem pár dolgot, hátha valaki tud segíteni: Két , , csoportra, , vannak osztva a csatornák. Az egyik az ATV a másik a DTV kábel. Az elsõ csoportban nincs gond a csatornákkal, a másodikban viszont azt írja, hogy kódolt jel. Én ezt az utóbbit szeretném valahogy visszaállítani (DTV kábel), hogy újra tudjam nézni.
A lányok többsége ilyen.
Ezt de utálom, és pont emiatt vagyok most szarban. Nagyon bejön egy csaj de az istennek se akar semmi jelet adni, és nem tudom eldönteni hogy direkt, vagy pedig tényleg nem érdeklem. Beégni meg persze nem akarok. Patt helyzet.
Na én pont ilyen vagyok..17/L
Én is ilyen vagyok... sõt, ha valaki tetszik, arra ránézni se merek :D Tudom sz*r ügy.. de ez van :D. 21N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!