Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, azonnal nem (3864 db)

Pasiknál van olyan, hogy nincs kedvük a szexhez/pettinghez? Van olyan, hogy nem kívánjátok a partnereteket? És ha igen, mi az oka?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, és van olyan, amikor nem kívánom a párommal a szeretkezést. Ezt sok minden kiválthatja, lelki okok, fáradtság, vagy csak egyszerûen nem vagyok olyan kedvemben. Viszont a párom gyakrabban szeretné néha.

Én lány vagyok, és van olyan, amikor nem kívánom a párommal a szeretkezést. Ezt sok minden kiválthatja, lelki okok, fáradtság, vagy csak egyszerûen nem vagyok olyan kedvemben. Viszont a párom gyakrabban szeretné néha.
Elõfordul hogy "áll a rudi" de nincsen kedvem a dolgokhoz.
Nos a "rudi" (:D) az áll, mert neki az a dolga. Érdekes dolgok ezek. Néha van olyan, hogy pl. buszon jön rám egy merevedés, és nem tudok vele mit csinálni. Max égek mint a nitró hígító. De attól, hogy áll, nem biztos, hogy bírnék szeretkezni. Lehet éppen egy családi botrány is. Fiúnak azon jár az esze, hogy anyuka, meg apuka együtt marad-e (csak példa!) és éppen nincs hangulata hancúrozni. Szerintem :)
Én azt hittem ezzel csak én vagyok így. Az én páromnak sincs mindig hozzá kedve és engem ez annyira frusztrál amikor én meg úgy szeretném. Ti hogyan oldjátok meg? 23 L
Természetesen van. Fáradtság, lelki okok vagy csak egyszerûen jobban esne egy kis ölelkezés és kuss.
A kérdező hozzászólása: én is lány vagyok, de én általában csak akkor kívánom meg amikor már ott van mellettem és megcsókol és kezdünk összemelegedni...de néha olyan érzésem van, hogy neki ninc sis kedve hozzá, nem muszáj szexrõl legyen szó...néha úgy gondolom csak azért csinálja hogy én élvezzem, de valójában ninc sis kedve hozzá.Van pasiknál olyan, hogy ott a csaj melletted, és simogatod, áll a rudi, de mégsem kivánod?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) erre voltam kíváncsi
A kérdező hozzászólása: Hát, eddig azt hittem , hogy azért nincsen kedve hozzá, vagy nem akarja, mert nem vagyok jó az ágyban...de õ is mondta már, hogy nem ez az oka, de gondoltam, hogy ha áll, akkor biztos van benne olyan érzés, hogy kíván. De akkor ezek szerint nem mindig :) / :( Amikor látom , hogy nem akarja, akkor hgayom, és inkább megnézónk egy filmet, vagy ilyesmi...nem szeretnék semmit sem erõltetni
A kérdező hozzászólása: * hagyom és megnézünk egy filmet...

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

érdemes pihenőszéket venni a babának? Van babahordozónk az nem ugyan olyan funkcióval rendelkezik?

Legjobb válasz: én / mi nem vettünk nem is bántuk meg sose éreztem hogy kellene. nem ugyanaz mint a hordozó mert a pihenõszék billeg és van olyan FP fõleg ami zenél is meg több funkciós ami túlnõ a hordozón. viszont tény hogy a pihenõszék nem olyan mély mint a hordozó igy kicsi babának jóval kényelmesebb mint a hordozó. pénz és igény kérdése az egész.

én / mi nem vettünk nem is bántuk meg sose éreztem hogy kellene. nem ugyanaz mint a hordozó mert a pihenõszék billeg és van olyan FP fõleg ami zenél is meg több funkciós ami túlnõ a hordozón. viszont tény hogy a pihenõszék nem olyan mély mint a hordozó igy kicsi babának jóval kényelmesebb mint a hordozó. pénz és igény kérdése az egész.
Hát, nálunk mind a két gyereknél áldás volt a pihenõszék. Amikor már semmi nem segített, mert annyira nyûgösek voltak, akkor beleraktam, bekapcsoltam a rezgõ funkciót és hallgattam a csendet. Én nagyon ajánlom. Elvoltak benne, tudtam fõzni, mosogatni, bármit.
Én az elsõ babát eleinte a babahordozóban hoztam-vittem itthon a házban. Nem is hallottam még a pihenõszékrõl. Aztán hamar jött a játszószõnyeg, a járóka. Második gyereknél gondolkodtam rajta, de amelyik zenél, billeg, az már marha drága. A simát meg nem venném meg, mert az tényleg olyan mint a hordozó. Végülis a Teszveszen vettem egy rezgõs, zenélõs pihenõszéket 6000 Ft-ért. Nagyon jól elvolt benne, én nem bántam meg. De csak 6 hónapos koráig, mert 9 kg-t bír. Újonnan nem vennék vagy 20 ezer ft-ért, de ha tudsz olcsón használtat venni, szerintem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ gyerkõcnél nálunk sem volt, de most hogy jön a második gondolkodom rajta hogy lehet jó lenne venni egye.
Én nem vettem, nekünk tökéletesen megfelelt a hordozó, végül is ugyan arra használtuk a lakásban, mint amire a pihenõ szék való, így nem akartam venni valamit, aminek kb. ugyan az a funkciója.
Nekünk se volt. Amíg a konyhában "fõztünk"vagy a dolgom csináltam, addig a hordozóba volt Kb. 2-3 hós korától. Addig szinte evett-aludt így megtudtam mindent csinálni amíg aludt. Utána meg a játszószõnyegén kitünöen elvolt.
Olvastam már nehezen kakiló baba anyukájától, hogy a rezgõ funkció nagyon vebált, szinte kirázta a kakit a gyerekbõl. Nekünk hinta funkciós van, rezgõ funkciója nincs, de így is ki tudjuk használni. Zenélni is tud, de jobb azt nem hallani. :-( Meg lehet lenni nélküle is prímán. De ha szeretnél, lehet kölcsönözni is. Miskolcon lehet, a sógoromék kölcsönözték arra a pár hónapra, így nem volt gondjuk késõbb az eladással.
Talán valamikor 2-3 hós kora körül vettünk egyet és egy darabig nagyon tetszett neki, aztán természetesen mint minden mást azt is megunta, de nálunk az egyik legtovább használt játékhoz tartozik.
Mi szerettük! Nagyon jól elvolt benne a lányom! ha jönne a második, ismét vennénk! Mi vittük is magunkkal mindenhova! :-) nekem annyira nem tünik egészségesnek a hordozóban a gyerek testtartása. :-S
mert régebben vágták a fülüket.
Mert 2 fajta van az álló fülû briard és a lógó fülû briard, kiállításokon az álló a sikeresebb összesítésben.
mert már nem vágják a fülüket
Amelyiknek feláll a füle, azokét levágták, mint pl a dobermannak, de már egyre több a csonkolatlan fülû egyed. Kiállításon meg abszolút nincsen elõnyben az álló fülû, második válaszoló téved.

Van olyan ismerősötök az iwiwen, aki már meghalt, de még mindig fent van? Olyan szomorú, nem?

Látom pl. h mikor jelentkezett be utoljára:(

Legjobb válasz: Van:(

Igen van. Az egykori barátnõje ismeri a jelszavát így szinte nap mint nap belép iwiw-re:( Elég abszurd. Nem?
Van:(
van
Nekem is van sajnos.
Igen, sajnos 2 is :(
nincs
Nekem myvip-en van ilyen ismerosom :/
Nekem is van ilyen ismerõsöm. A srác három hete halt meg, és a halála napján még fenn volt iwiw-en...
jaj az nagyon rossz lehet.:( nekem szerencsere nincs olyan ismerosom.
Van. Csecsemõmirigy daganatban halt meg egy éve, de még mindig fenn van:(
Nekem is van, egy hónapja halt meg :( Ha zöld kézre kattintasz: felpontozol, ha a pirosra: lepontozol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Most már csak azt áruljátok el h az erre a kérdésre adott válaszokat hogyan lehet le meg felpontozni?
"nekem is vipen:( sõt, barátnõmnek a bátyja pont msn.ezett vele amikor a házuk felrobbant és õ csak annyit vett észre hogy köszönés nélkül le ment msn.rõl:S:S" Hogy történt?
egyik volt tanítónénim iwiwen. a beceneve a két évszám, amikor született és meghalt. asszem a húga kezeli az adatlapját... nagyon szerettük, igazán lelkiismeretes pedagógus volt, imádott minket. rákban halt meg, 2 éve. szomorú... :(
ma 21:01 Lehet töröltetni halál esetén, ott van súgóban.
Nekem is van... 2jó bnõm autóbalesetben meghaltak egyszerre:( az egyik lány szülei mindent elkövettek, hogy levegyék facebookról és iwiwrõl...(sok rosszmájú ember beszólásai miatt:( ) a másik lánynak megcsináltál emlékoldalnak és neki úgy van iwiwe, h x y emlékoldala...
Nekem olyan van, aki nem halt meg, de kómában van már vagy egy éve, és az orvosok szerint nem is fog soha felébredni.
Nekem is van, anyukám. Nincs szívem törölni...
Igen. De nem is értem, hogy törölheti és ki, ha más nem ismerte a jelszavát???
Szegény osztálytársam és osztályfõnököm. :(
Nekem msnen van ilyen partnerem... Borzasztó tényleg :( Ha ránézek, elszomorodom, de törölni se akarom...
nekem is vipen:( sõt, barátnõmnek a bátyja pont msn.ezett vele amikor a házuk felrobbant és õ csak annyit vett észre hogy köszönés nélkül le ment msn.rõl:S:S
Van.Daczi Zsolt, a Bikini volt gitárosa.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is tudom, nem erre voltam kiváncsi.Hanem arra, hogy mi volt itt a jó meg a rossz válasz?

Csak az olyan orgazmus lehet hatásos a szülés beindulásánál ahol van behatolás is? Ha simogatás van és úgy van orgazmus az nem számít?

Legjobb válasz: hát az orgazmus 2 okból indíthatja meg a szülést. Az egyik a fentebb leírt sperma, annak valami olyan összetétele van, vagy mi.. A másik az orgazmus által elõidézett izomgörcs, méhgörcs. Próbáljátok így is, úgy is:) Sok szerencsét!

hát az orgazmus 2 okból indíthatja meg a szülést. Az egyik a fentebb leírt sperma, annak valami olyan összetétele van, vagy mi.. A másik az orgazmus által elõidézett izomgörcs, méhgörcs. Próbáljátok így is, úgy is:) Sok szerencsét!
Igazából a spermán van a hangsúly!! /Azért az orgazmus sem kutya.:) /
nem értem mért kell ezt elörehozni? jöjjön akkor mikor isten elinditja. amugy a párommal folyamatosan ugy megy a dolog hogy belém jön, ugysem leszek terhesebb :) de én nem tapasztaltam még ilyet. 34km
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, majd próbálgatjuk mindenhogy hátha bejön valameik! :) Boldog babavárást! 38+4 hetes kismami

Veletek is van olyan, hogy nem jut eszetekbe a barátotok, vagy amikor eszetekbe jut, nem önt el az a "hú de szeretem" érzés?

Úgy értem, hogy együtt vagytok, tudod hogy szereted, de nem gondolsz már rá egyfolytában, és nem jár mindig azon az eszed, hogy mennyire szereted.

Legjobb válasz: én a metalistákért meg a goth fiúkért vagok oda:) ha meglátok az utcán egyet máris kirepül a fejemból...de értem hogy mit akarsz ezzem mondani... nekem nem volt olyan hogy nem jutott volna eszembe:) és ha eszembe jut mindig bizsergek.. nálad ez hogyhogy nem így van? valami baj történt?

én a metalistákért meg a goth fiúkért vagok oda:) ha meglátok az utcán egyet máris kirepül a fejemból...de értem hogy mit akarsz ezzem mondani... nekem nem volt olyan hogy nem jutott volna eszembe:) és ha eszembe jut mindig bizsergek.. nálad ez hogyhogy nem így van? valami baj történt?
Hát, velem inkább úgy van, h hullámosan tör rám, hol jobban szeretem, hol kevésbé... De mikor a topon vagyok, akkor sem gondolok rá a nap 24 órájából 25-öt... Lehet, h velem van a baj? :D Sztem nem elõírás, h folyvást a párodra gondolj, van élet akkor is, ha nem vagytok együtt :)
Nekem például most is ilyesmi van. Beszélünk telón oké, de közben olvasom a gyiket, meg irogatok, és nincs meg az az érzés. De ha együtt vagyunk ilyen nincs.
Nekem is szokott lenni ilyen. Van mikor egyszerûen levertebb vagyok, mérges vagyok rá, rossz a kedvem, vagy akár jó, de mégsem érzem azt. Ugyanakkor a másik pillanatban pedig el tudok olvadni. Az a lényeg, hogy ne legyen tartósan közömbös.
nem gondolhatsz minden nap minden percben a barátodra..énsem szoktam, és ha néha eszembe jut nem érzek semmit.. de van mikor eszembejut és falat tudnék bontani annyira hiányzik : ) szóval ne aggódj, szerintem ez természetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen, erre gondoltam, amiket Ti is írtatok. Én is szeretem, egyszerûen imádok vele lenni, de amikor nem vagyunk együtt, van hogy nem jut eszembe, vagy eszembe jut, de nem "társul" hozzá érzés, csak hirtelen eszembe jut. De azért jó volt olvasni, hogy ez nem csak velem van így. :)

Csókoloztam egy sráccal akinek gyereke és barátnője van. Olyan még nem volt h valakiért elhagyná a családját, de hozzátette ami nem volt az még lehet. Belém szerethet, mennyi az esélye?

Legjobb válasz: Azért elég szemét dolog olyan egy boldog pár kapcsolatba belekavarni fõleg ha gyereke is van.Szerintem ha nem komoly akkor ne várj rá...

Azért elég szemét dolog olyan egy boldog pár kapcsolatba belekavarni fõleg ha gyereke is van.Szerintem ha nem komoly akkor ne várj rá...
te vagy atalékjátékos, nem veszed észre?? ne is várd, hogy ott hagyja a családját.Bár igazából, undorítóak vagytok mindketten, szóval megérdemelnétek egymást.
jav.: tartalékjátékos
Az ilyet pasit jobban jársz ha elfelejted! Ne akarj már tönkretenni egy családot! Úristen...
én nem próbálkoznék vele. a srác meg egy gerinctelen féreg, ha a nõ és a gyerek mellé egy szeretõt is beszerez...
én nem néznék tükörbe se a helyedben, se a srác helyében, ha találkozgatna veled, vagy elhagyná a családját szerencsétlen barátnõje, kezdek kiábrándulnia a férfiakból...
de hülye vagyok, találkoztamot olvatam csókolóztam helyett... hát ez gusztustalan.
Bár többek szerint én egy bunkó szexéhes állat vagyok, most mégis azt mondom, hogy a te érdekedben sem ajánlott ennek a kapcsolatnak a tovább mélyítése. 25/f
Van rá esély, mint ahogy arra is van, hogy ha érted képes lenne elhagyni a gyerekét és barátnõjét, akkor téged is simán elhagy ha talál egy harmadikat. Ne bonyolódj családi kapcsolatokba, soha nincs jó vége!!
most én akkor az ellenkezõjét mondom...kit érdkel hogy család???? kit érdekel ki jött elõször??nem szereti gondolom a feleségét...lehet õt szeretné. ( kérdzeõt ) és vele lenne boldog élete végéégig azért mert családja nem biztos h olyan eszeveszett boldog..és vele lenne élete végéig függeltenül a kérdezõ jelenlététõl...
Tényleg nagyon rossz ez a helyzet! Gondolom, hogy a srác sem véletlenül ment félre, biztosan megvannak otthon a problémák, amit mi, kívülállók nem tudunk! Senkitõl sem várható el, hogy egy olyan kapcsolatban éljen élete végéig, amelyben nem boldog! Itt csak azzal van a baj, ahogy ezt a srác kezeli, és csinálja! Nah, az az undorító! Nem az, hogy esetleg már nem szereti a jelenlegi párját! Próbáljatok már meg Ti az érzelmeiteknek parancsolni! Nem menne!!! DE! Viselkedhetne korrektebben a párjával szemben. Ha már ennyire rossz a kapcsolat, akkor szakítson! Ez nagyon nem fair egyikõtökkel szemben sem! Én azt mondom, hogy megvan az esélye, hogy belédszeret, aztán Ti lesztek a legboldogabb pár a világon, de Én annak tudatában, hogy mit csinált az elõzõ párjával, úgy, hogy már gyerek is volt, soha sem tudnék benne megbízni. Mindig gyanakodnék, a bizalmatlanság pedig megöli a szerelmet! Tedd fel magadnak a kérdést, hogy Neked megéri e! Én nem akarlak gyötörni, van épp elég bajod anélkül is. Remélem sikerül megoldani ezt a helyzetet, és okosan fogsz dönteni! A többieknek pedig: Megértem az indulatot, de senki sem tehet arról, ha olyan emberbe szeret bele, akibe nem kellene! Ezért nem kell gyötörni, megalázni. Egy normális értékrendû ember enélkül is tudja, hogy amit csinál, helytelen! Mint ahogy ez a lány is tudja! Alázás helyett inkább segítsünk, hogy jól tudjon dönteni, hiszen ezért vagyunk itt, nem? Jó gondolkodást mindenkinek!! Haven 23/L
A kérdező hozzászólása: Valaki azt írta boldog párkapcsolat.... ezt õ honnan veszi, azt mondta a srác gyermek, lakás, kocsi... miatt....
A kérdező hozzászólása: Igen ezekett a reakciókat vártam, gondolom sokaknak a saját párkapcsolatuk jutott az eszükbe... nekem a Csernus könyv h mennyien élnek együtt ilyen kapcsolatokba mint a srác... és nem nem vagyok ribanc egy kapcsolatom volt egy hosszú...
szerintem meg semmire nincs szabály..arra se h átver vkit akkor mást is átfog... ez meg átverés hanem talán vonzalom ami ellen nem tehet.
Szerintem csak kihasznál és átver ezzel aszöveggel. Ha pedig mégis elhagyná, téged is elhagyna másért. Szerintem felejtõs. A te érdekedben is.
A férjemmel 2006.05.20-án jöttünk össze.2006.augusztusában eskûvõje lett volna. Persze nem velem. :) 7éve vagyunk együtt ebbõl 3 év házasság és van egy gyermekünk. És tökéletes a kapcsolatnk.
Neked és az összes többi kavarós ribinek üzenem, hogy ne piszkítson bele egy család életébe. utóirat: remélem van annyi esze, hogy a gyerekes családját nem hagyja ott egy fellángolásért, és ha miattad elhagyja õket, nem lehetsz biztos abban, hogy téged se hagyna el másért.
Azt írtad "olyan még nem volt, hogy valakiért elhagyná a családját", akkor feltételezhetõ, hogy ezt a "dolgot" õ azért elég gyakran mûveli, nem! Mármint, hogy hülyíti a lányokat! Nehogy azt hidd, hogy pálcát török, én is jártam hasonló cipõben -azzal a különbséggel, hogy mi nem álltunk meg egy csóknál -, hallottam ugyanezeket a szavakat, hogy "lehet ez közöttünk másképp is". A kérdés az, hogy hiszel e neki, hogy belemenj, utána meg bízol e majd benne annyira, hogy vele is maradj! A mai világban én már nem lepõdök meg semmin, igyekszek nem ítélkezni. De lehet õ pont az a típus, aki akárki mellett lesz is, soha nem lesz igazán elégedett és keresni fogja a kalandokat is. Ettõl még nem biztos, hogy rossz ember, persze csak ha ÕSZINTÉN és NYÍLTAN játszik, bár ezt erõteljesen kétlem! 24 L M
belebonyolodni tenyleg nem erdemes... Voltam egyutt egy pasival, akinek ket gyereke volt, de az anyaval szakitott mar regota, leszamitva hogy a sracokat azert egyutt nevelik. Epp utazott, en is (igy talalkoztunk), ket honapig kavartunk, majd amikor hazamentunk, szep nyugisan vege lett, megallapodva abban, hogy lehet ennek meg egyszer folytatasa, ha a gyerekei nagyok lesznek es mi is keszek lennenk ra. Nem ereztem/erzem magam bunosnek, a srac teljesen korrekt volt velem, a gyerekeivel es a gyerekei anyjaval is. Ha megis bele akarsz bonyolodni, akkor csak akkor tedd, ha a te pasid is ilyen szinten korrekt marad (nem bolondit senkit, nem hazudozik es nem hagyja el a szamara legfontosabbat-a gyerekeit).
Nyilván mindeki követ el hibákat, DE te komolyan egy olyan fiúval akarsz lenni, aki annyira gerinctelen, hogy a barátnõjét megcsalja (+ a gyerekét is) de azt mondja nem akarja õket elhagyni? Nem tudom mióta ismeritek egymást, de ha pár hét ismeretség után már képes megváltoztatni a véleményét, sõt csókolózni veled (de nem akarja elhagyni a családját, majd ha te biztosan várod), akkor elég rongy ember lehet. Ha tudtad, hogy családos, és engedted, akkor valóban kell hogy legyen okod a bûntudatra.
A kérdező hozzászólása: bocs a hibákért de nem vagyok jól
A kérdező hozzászólása: Soha nem csináltam iylet nem nem 15 éves vagyok! És hát megõrjít a helyzet és nem feküdtem le vele de szétfeszít az érzés, és ismétlem soha nem voltam illen helyzetben egyfolytában rá gondolok, a gyomorpanaszaim is kezdenek elõjönni órákon át lelkizek hogy hogy lehet ilyen h mért nem tudom befolyásolni az érzéseim..
A kérdező hozzászólása: Igen ezt vártam h undorító vagyok meg gusztustalan és sírtam is emiatt eleget... és gyomrom se bírja, de szeretem és egy szemét vagyok.:-(
Hú mekkora hibátlan szûzmáriák ülnek itt a gépek elõtt. Gondolom itt mindenki hibátlan feddhetetlen, ha nem akkor... A kérdésedre válaszolva, van esély, hogy beléd szeret, arra is hogy elhagyja a családját. Ha felnõttek vagytok akkor fel tudjátok mérni ennek a súlyát. Ahogy a családját elhagyja, úgy elhagyhat majd téged is. Ezzel számolj. De az is lehet, hogy a csaj nem az igazi neki, hanem te leszel az, benned megtalál mindent és veled marad. Látatlanban, ismeretlenben ennyit tudok mondani. Nyilávn otthon nincs valami rendbe több mint valószínû szex terén, ezért keres máshol megoldást. Én nem ítéllek el téged. Az élet minden területén versenyhelyzet van, a párkapcsolatoknál pedig ez különösen igaz.
Hány éves vagy? 15?
Szia! Miért szidjátok szegény csajt szereti a pasist s a pasi? nem lehet hogy õ a hibás? nem értem ha valaki meg csalja a barátnoõ ját akor mért mindig azt bántják aki nem mondom hogy nem tehet rola de nem õ a fõõõ..Mert a pasi nem et is mondhat me ilyenek...ja am meg sztem ne várj sokat ahapitol vagy beszéld meg vele..mi legyen ha azt mondja h jaj most még ne meg ilyenke ako lépj továb..L/14
Szerintem felejtõs a dolog. Az ha a barátnõjét nem szereti egy dolog, de nem is gondol a gyerekére?? Jobban jársz egy olyan pasival, akinek nincs ekkora kötõdése egy múltbéli barátnõhöz. Végül is ha belegondolsz egy gyakorlatilag számodra idegen gyereket is hozhat a kapcsolatotokba, akivel elkerülhetetlen, hogy találkozz. De ne szaladjunk elõre. Szerinted ha a mostani barátnõjével, akinek gyereke van tõle!!! megcsinálja, hogy más nõvel/nõkkel csókolózik, van egyáltalán biztosíték arra, hogy hozzád is hûséges lesz? Beleszeretni könnyû valakibe, de azt megtartani, odafigyelni rá és kitartani mellette az egy másik kérdés. Ha ezt vesszük elég nagy az esélye annak, hogy beléd szeret, de azt nem garantálja, hogy veled marad, lehet a családja fontosabb lesz neki. Fõleg a gyerek. Persze ez csak feltételezés, ebben a helyzetben senki nem lehet gyõztes. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor mérlegelj mi jobb neked. Végül is te vagy, aki a legrosszabbul jöhet ki ebbõl a szituból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató írást..., hu hát most az a helyzet hogy szerintem soha nem fog belém szeretni, el vagyok kicsit kenõdve de most egy kicsit boldog vagyok h van akit szerethetek..., és úgy vagyok Vele ha mégis a barátnõje mellett marad maradjon ez nagyon fáj de én nem vagyok elég jó csak mint nõt lát. Azt mondta nem visz bele érzéseket. Ezt így megtudja állni? Tudom h rossz amit csinálok, de életemben elõszõr talán bátor voltam és nem mondtam le arról amit nagyon szeretem volna ha megölel ... jaj szeretem, de nem akarok bántani senkit. Õ soha nem fogja megtudni hogy szeretem...

A srácoknál hány százalékban számít hogy a csaj vékony legyen? Van olyan aki nem azt nézi meg elsőnek?

Többen szeretik a vékony csajokat, de honnan lehet azt lesz?rni hogy melyik fiúnak els?dleges szempont hogy vékony legyen a lány?Hogyan lehet háttérbe szorítani egy ilyen fiúnak ezt a tulajdonságát, elterelni a figyelmet a test felöl, hogy ne számítson nála ez annyira sokat?

Legjobb válasz: Szerintem ez változó. Mondjuk tényleg undorító ha egy lány direkt fogyózik le a 30 kilókig.Én is sovány vagyok Volt már egy pasi aki tett olyan megjegyzést hogy csontkollekció hát nagyon rossz volt :( Pedig én nem a fogyózás miatt vagyok ennyre sovány mert soha életemben nem fogyókúráztam hanem egy betegség miatt rengeteget lefogytam. Szerencsémre találtam egy olyan pasit aki tényleg szeret és megérti a dolgot.De minden erõmmel a hízáson vagyok

Szerintem ez változó. Mondjuk tényleg undorító ha egy lány direkt fogyózik le a 30 kilókig.Én is sovány vagyok Volt már egy pasi aki tett olyan megjegyzést hogy csontkollekció hát nagyon rossz volt :( Pedig én nem a fogyózás miatt vagyok ennyre sovány mert soha életemben nem fogyókúráztam hanem egy betegség miatt rengeteget lefogytam. Szerencsémre találtam egy olyan pasit aki tényleg szeret és megérti a dolgot.De minden erõmmel a hízáson vagyok
CSatlakozom az elõzõhöz, iylen, és hasonló kérdéseket már vagy huszat feltetek:S minden pasinak más és más az izlése. én is inkább azt , , nézem" a lányon h jófej, aranyos vagy normális-e. nem szeretem a csontvázakat. legyen rajta mit nézni, legyen mit fogni:P 21 éves pasi
Szerintem a fiúknak nem a csontváz lányok tetszenek, hanem a normál testalkatúak. Ha nem vagy csontváz, attól még van esélyed, sõt több, mint ha az lennél. Ha valaki kövér, az mondjuk megint más kérdés..
Ne, már......unom ezeket a kérdéseket. Minden férfi más, neme lehet következtést levonni. Ilyen kérdés csak egy kislány tehet fel, annak meg itt semmi keresni valója!!!!!!
Szia, te elötte iró, 21 éves pasi nagyon szép amit irtál.Ismerkedünk?Telt vagyok.
Én nem vagyok túl sovány, de vékony testalkatú!s mindig összeveszem ezen a fiúkkal mert õk a ducibb lányokat szeretik!! Mármint akik nekem tetszenek, s ez nagyon gáz! Mert ez tök nem számít ha vki aranyos kedves, de hát így járok mindig! Sosem fogyóztam, de hízni sem akarok..maradok szingli!! :)

Van olyan, hogy nem szed valaki semmi olyan vitamint és teherbe esik? Az nem okoz problémát majd a babának?

Elég ha csak folsavat és e vitamint szed az ember?

Legjobb válasz: A folsav a legjobb, a vitaminokban az is van. Azzal elõzhetõ meg pl a nyitott gerinc. Én sem szedtem mást. Drukkolok!

A folsav a legjobb, a vitaminokban az is van. Azzal elõzhetõ meg pl a nyitott gerinc. Én sem szedtem mást. Drukkolok!
nem hiszem h van olyan aki a vitamintol esett teherbe, de biztos csak rosszul irtad ki a kerdest.en nem szedtem semmit es hozzam hasonloan sokan nem szedtek semmit, ettem sok gyumit es zoldseget sajtot meg mindent es csak a terhesseg vege fele kezdtem el szedni terhes vitamint, az orvos se mondta h szukseges, sot sok olyan vitamin van ami nem urul ki a szervezetedbol marmint a felesleg es ellenkezojere is fordulhat, deformaciokat okozhat, ezt a vitamin tuladagolasoknal olvastam mert en sem hittem.de a te anyukad es mamad szedett ilyesmiket?az enyemek nem es makk egeszseges gyerekeket szultek, en is.de ha te ugy erzed h elengedhetetlen akkor szedd, a baba ha betegen szuletik az nem azert van mert nem szedte az anyuka a folsavat meg a vitaminbombakat, egyebkent a friss etelekben ami egeszseges is minden megvan ami a normalis fejlodeshez kell, es neked is jobb ha a gyumolcsbol zoldsegbol tejfelekbol majbol voroshusokbol nyered azz energiat es a vitaminokat, amellett asvanyi anyagot is viszel be.ehes se leszel es ugyanannyi penzert megkapod.
Amit nekem mindenki tanácsolt, az az, h figyeljek oda, h mit szeretnék enni.Mi az amit kívánok.A szervezet az tudja, h neki mi kell.Egy hete nem bírtam leszakadni a gyümölcsrõl, most meg a máj van porondon.Nem szedek vitamint.A vashiányt is helyrepofozta a szervezetem magától.Amúgy nem gyõzõm hangsúlyozni ezen az oldalon, h a nyitottgerinc az eldõl akkor, amikor még nem is tudják többen , h babát várnak.Kerüld az édességeket.. Édesanyám vasat szedett végig a terhesség alatt...Nagyi semmit.Mindenféle komplex vitamin nélkül csodás babákat szültek.Nem dohányoztak, alig fogyasztottak alkoholt, és odafigyeltek arra amit a szervezetük mond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!