Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, a terhesség elején a (18 db)

35 hetes terhes vagyok! Lehetséges hogy olyan tüneteim vannak mint a terhesség elején?

Legjobb válasz: Konkretan milyen tunetek? Mert terhesseg elejen is mindenkinel mas mas tunetek vannak.

Konkretan milyen tunetek? Mert terhesseg elejen is mindenkinel mas mas tunetek vannak.
En csak 32 hetes vagyok, es en is igy erzem magam nagyjabol. Szerintem termeszetes. 3. trimeszterben jelentkezhet angyfoku faradtsag. Ha teheted, pihenj sokat! Vernyomasod merted? Mert en pl azert nem szedulok.
A kérdező hozzászólása: 10.válaszoló!neked elsõ gyerek??egyébként én is hamarosan megszülnék már!!nem egyszerû!
10. valaszolo! Megertelek es hasonloan erzek. Most lattam, h neked kulso belso mehszaj nyitva van. Fekszel non stop emiatt? Elso gyerek lesz? Nekem nagyon faj a hasam, de regota, es emiatt borulok ki neha. Ujabban mar mensisen is, nem tudom meddig fogom igy huzni.
10.válaszoló vagyok:) nemtudom ti hogy vagytok vele de én már nagyon túl lennék a terhességen hát nem egy leányálom. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz.
Masodik valaszolo vagyok: de jo, te is marcius 21re vagy kiirva. : ) Akkor ugy latszik, tenyleg normalis ez a nagyfoku faradtsag, almossag.
A kérdező hozzászólása: én március 7-re vagyok kiírva!!szerintem én is hamarabb fogok szülni!!nekem a derekam szokott iszonyatosan fájni!néha alig tudok lábra állni!nekem is nagyon keményedik a hasam pedig szedem a magne b6-ot!és amikor csak tudok pihenek!
Bocsi, hogy közbeszolok. 32hetes vagyok de én is nagyon fáradt vok állandoan aludnek. Dokim azt mondja ez természetes a vége felé visszajönnek az elsõ trimeszter tünetei. Én is márc. 21re vok kiírva kisfiú lesz, de sztem elõbb jön egy ujjnyira nyitva vagyok külsõ belsõ méhszáj.
Marcius 21re. De nem hinnem, h addig huzom. Nekem ez a terhesseg remalom, sajnos. Koraterhesseg ota faj a hasam, most ez megint eldurvult. Nehezn viselem, es felek a koraszulestol is. Kislanyomat 35 hetre szultem, varatlanul, mert minden rendben volt. Ez most annyira mas, neha alig birok jarni a hasfajastol. Kemenyedek is rendesen. Te mikorra vagy kiirva? Latom, te jol birtad ezt a terhesseget.
A kérdező hozzászólása: nekem lány lesz megint!az elsõ fiú a második lány!!de ez is teljesen más mint az elõzõ kettõ!!vele dolgoztam, két költözésen túl vagyok úgyhogy elég erõs lány lesz!!mikorra vagy kiírva?
Nekem fiu lesz. Neked? Az elso kislany, es teljesen amskepp voltam vele. Ebben a korban meg versenyt tudtam volna futni. Most meg alig elek.
A kérdező hozzászólása: legutoljára kávéval mentem a védõnõhöz, felsétáltam a harmadikra és igy is csak 80/75 volt!!azt mondta egy gyereknek magasabb a vérnyomása mint nekem!!neked lány/fiú lesz??
Elhiszem, nekem csak 1 van, es meg igy is nehez a pihenes. Az jo viszont, h nem magas a vernyomasod. En is neha annyira faradt tudok lenni, h erzem, elalszom labon. Szerencsere ejszaka tudok aludni. Neked mar nincs olyan sok, kitartast! Gyenge kavet probaltad? En minden nap iszom egyet, ha nem, nekem is 100 alatt lenne a vernyomasom, igy is max 110.
A kérdező hozzászólása: nekem folyamatosan 100 alatt van a vérnyomásom!!próbálok pihenni amennyit csak tudok de két gyerek mellett elég nehéz!!mindig zaklat valamelyik és soha nem egyszerre!!:)
A kérdező hozzászólása: konkrétan olyan vagyok mint egy mosogatórongy!!szédülök, nincs erõ bennem!!állandóan feküdnék!!
Elsõ baba. Voltam kórházban 29hetesen visszatartàson és ugy jöhettem csak haza, hogy szigorúan fekszem. Csak wcre és zuhizni kellhetek fel. Nemtudom meddig huzom még elég sokat görcsölök, keményedek. Panangint szedek sokat javít a helyzeten de így se tökéletes.

Van itt olyan akinek a terhesség elején magas volt a Tsh? Sikerült megtartani a babát?

Ma derült ki,hogy 5,241 a Tsh értékem T4 20,299..ez szerintem sok,rögtön emeltek is a gyógyszeradagomon,de nagyon félek :( 7hkm

Legjobb válasz: Nekem nem volt nagyon magas, csak nem a terhességhez ideális: 2,6. Szeintem annak örülj, hogy tudják, mert ha tudják, lehet kezelni, és lehet segíteni megtartani a terhességet. Én is kaptam hormonpótlást,és most már a 20. héten vagyunk. :-)

Nekem nem volt nagyon magas, csak nem a terhességhez ideális: 2, 6. Szeintem annak örülj, hogy tudják, mert ha tudják, lehet kezelni, és lehet segíteni megtartani a terhességet. Én is kaptam hormonpótlást, és most már a 20. héten vagyunk. :-)
nekem 5, 04 volt, elmentem endo dokihoz, ránézett, akkor 4, valamennyi volt, azt mondta, nem igényel kezelést ez még, egészen nyugodt lehetek, néha nézessem meg 25 hikm
Nekem 6, 2 volt a tsh a 9. héten, a t4 15 körül, nem volt semmi teendõ, most 14 hetes vagyok, nem kell semmilyen kezelés nekem. De a t4 benne van a normálisban, szóval ha a t3 is jó, akkor szerintem ne aggódj. Doki nem nyugtatott meg?
A kérdező hozzászólása: Nem mondott semmi rosszat, csak azt, hogy el kellett volna már kezdenem szedni az erõsebbet, mert 5 eve kezelnek p.m alulmûködésre (autoimmun), dehát magamtól hogy mertem volna erõsebb gyogyit szedni?Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz :/ azt hittem nehezebben megy majd a teherbeesés is, de 1.re sikerült, hát remélem most sem lesz baj ..
9 hetesen 17 volt a tsh-m, a lányom egészségesen született, de hetente jártam ezért vérvételre, mire beálltották a megfelelõ adagot. az 1 körüli érték jó terhesen!!!

Van köztetek olyan anyuka (vagy kismama), aki kénytelen volt a terhessége elején fizikai munkát végezni?

Az első trimeszter végéig tart a szezonmunkám, és nem könnyű fizikai munkát kell végeznem. Takarítónő vagyok egy nagy hotelben. Ugye a testem jelezné, ha valami baj lenne? Most vagyok a 6. héten.

Legjobb válasz: Ha a terhesség elõtt is csináltad vagy csináltál hasonló munkát, akkor a tested megedzõdött. Ha nem sokkal a terhesség elõtt kezdted ezt a munkát, akkor viszont nem biztos, hogy jót teszel.

Ha a terhesség elõtt is csináltad vagy csináltál hasonló munkát, akkor a tested megedzõdött. Ha nem sokkal a terhesség elõtt kezdted ezt a munkát, akkor viszont nem biztos, hogy jót teszel.
Nekem fizikai munka mellett a 6. héten volt vetélésem. Hiába voltam benne a munkában már 2 éve, hiába volt hozzászokva a szervezetem, a baba sajnos nem maradt meg :-( Akkor azt mondtam, hogy a következõ baba miatt inkább eljövök, nekem ennyit nem ér meg az a kis pénz. Remélem veled nem történik ilyen!
Én is takarítónõ vagyok, de vásárlást is intézek, cipelnem "kell" a karton ásványvizeket. (családnál vagyok) Paráztam én is rendesen, de ahogy telt az idõ kezdtem megnyugodni. A felszívódások nagy része azért történik mert nem egészséges a baba, és a természet megoldja hogy ne szülessen betegen. (genetikai). Persze biztosan nagy % a fizikai munka miatt megy el. Én azt mondom lassíts a munkádon, én is ezt tettem, és ha netán elfelejtettem hogy babás vagyok és pörögtem és hajtottam magam, akkor elkezdtem kicsit érezni az alhasam. Így rögtön le is lassítottam, és a védõnõ javasolta ilyen esetre a magne b6-ot. Szóval óvatosan dolgozz és ne emelj ha nem muszáj, de azért mindenképpen a baba legyen a legfontosabb , ez alapján dönts.
Ja, én most 14 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Második válaszoló, nagyon sajnálom. Harmadik szezonom, edzettnek mondanám magam, de néha én is érzem (fõleg a lépcsõházban futkosáskor, vödörcipeléskor stb.), hogy most nem annyira jó, de olyankor megállok. A közvetlen felettesem tudja, hogy babát várok, nem enged nehezet emelni, de sajnos ezt nem tudom megtenni, hiszen nem is látom õt egész nap, így nincs, aki kivegye a kezembõl a súlyokat. Egyébként a harmadik gyermekem, bár tudom, ez nem jelent semmit, hiszen az elsõ kettõvel szinte végig csak pihentem, otthon dolgoztam.
mindkét terhességnél fizikai munkát végeztem.Igaz boltban, de a raktár emeleten volt így onnan kellett lecipelni az árut, mert nem volt lif.Az elsõnél 33. hétig, másodiknál 20. hétig dolgoztam.

A terhességem elején járok még. Olyan érzés van a hasambam mint amikor peteérésem van, feszítő érzés, a székre is lassan tudok csak leülni, mert olyan mintha karóba ülnék. Ilyenkor nő a babám? Ez jó jel? Tapasztalatok?

Voltam már dokinál 1 hete,akkor még nem éreztem ezt,akkor voltam 5-6 hetes és 2mm volt az embrió.Jöv? hét szerdán megyek legközelebb,remélem n?l folyamatosan és azt érzem!

Legjobb válasz: A méhszalagjaid feszülnek. A kismamaság ezzel jár :(

A méhszalagjaid feszülnek. A kismamaság ezzel jár :(
A kérdező hozzászólása: :) ha errõl van szó akkor örülök :) tegnap megittam 1 deci vörösbort, azt is lassan(házi) nagyon rákívántam :( ugye akkor nem attól?
Nem. A bor kis mennyiségben méhlazító. Hallottam már, h orvos is ajánlotta kisebb méhösszehúzódásra kismamáknak, ha nem volt indokolt a kórházban maradás. Meg van egyfajta méhlazító infúzió is, amiben alkohol van.

Van esély a terhességre, ha egész hónapban próbalkoztunk a de sajna megjött a havim a másik hónap elején? Volt már valakinek olyan csoda hogy ilyen helyzetben és terhes volt?

Legjobb válasz: Ha megjött és nem volt semmi furcsa a menzidben, akkor 99%, hogy nem vagy babás. Nagyon ritka, hogy valaki úgy lesz terhes, hogy közben menzije van, de akkor is általában az nem olyan mint szokott lenni, tehát kevesebb, rövidebb ideig tart, stb. Mióta próbálkoztok? Ne csüggedj, biztos, hogy hamarosan kopogtat a gólya!!! Szurkolok neked. Tudod, új hónap, új remény... :)

Ha megjött és nem volt semmi furcsa a menzidben, akkor 99%, hogy nem vagy babás. Nagyon ritka, hogy valaki úgy lesz terhes, hogy közben menzije van, de akkor is általában az nem olyan mint szokott lenni, tehát kevesebb, rövidebb ideig tart, stb. Mióta próbálkoztok? Ne csüggedj, biztos, hogy hamarosan kopogtat a gólya!!! Szurkolok neked. Tudod, új hónap, új remény... :)

Vannak köztetek olyan kismamik, akik a terhesség elején vérezgettek picit meg barnáztak? Mitől van az? Valami rosszat jelent?

Legjobb válasz: Nekem egyszer volt, abban az idõben kellett volna menstruálnom. Mindenesetre keresd meg az orvosod, biztosat csak õ tud mondani.

Nekem egyszer volt, abban az idõben kellett volna menstruálnom. Mindenesetre keresd meg az orvosod, biztosat csak õ tud mondani.
Nekem 9 hetesen volt barnás folyásom 2 napig. Berohantam a kórházba, hogy mi lehet. Szerencsére minden rendben volt és a barnázás is megszûnt. Sokmindentõl lehet. Ha elhal a baba akkor is jelentkezhet, de ne izgulj mert általában azért van csak mert akkor kellene a következõ mensinek megjönnie és csak ezt jelzi a szervezet. Azért ha nem múlik vagy erõsödik, , keresd fel az orvost. 36 heteske
Hát hogy mennyire jelent rosszat, azt csak a doki tudja megmondani, azután pedig az idõ, hogy hogy fejlõdik a baba.Nekem is van errõl tapasztalatom, de nem jó, ezért nem ilyesztgetleg, mert pl. másnak meg semmi baja nem lesz a babaájának ha barnázgat egy picit.Ez is vátozó hogy mitõl van.Erre adják pl. a Duphastont is, ami segíti a beágyazodást, és hormontámogató hatás van, ha neked nem lenne elég hormon.Szóval van esély, én már sokat hallottam, és egészséges babát szültek.Fel a fejjel.
Én is véreztem, akkor amikor meg kellett volna jönni.De pár nap múlva elmúlt, és minden rendben volt nálam, és a babánál is.
Szia! Ha nem terveztük volna a babát akkor azt hittem volna a nemvárt idején, hogy kevesebb a mensim. Aztán a 8+2hetesen barnáztam ismét azaz a következõ mensi idején. Ekkor rohantam be a kórházba UH-ra és a doki kiírta nekem az Utrogestant és fel kellett szednem 3 dobozzal 2x2-vel és hál'Istennek el is múlt. Mert nálad mi a helyzet? 12+6hetes km

Van itt olyan Kismama aki még csak a terhessége elején, vagy közepén tart, de már nagyon sokat hízott? Van kedvetek beszélgetni, panaszkodni, tapasztalatokat megosztani?

Én most vagyok a 25.héten ès már most 12 kg-t híztam... 165 cm magas vagyok, 68 kg-mal kezdtem a várandósságomat. Rémes még csak belegondolni is hogy már ilyen sok a súlygyarapodásom. :( Amúgy is rendkívül hízékony alkat vagyok, nem voltam rosszul a terhesség elején és a kívánósság meg csak nem akar szûnni. Sajnos a férjem is nagyon szeret enni és a hobbim a sütés-fõzés, ami a terhességgel (és figyelembevéve hogy itthon vagyok, nem dolgozom) ijesztõ kombináció... Nagyon-nagyon remélem hogy majd a nagy meleg és a nyári gyümölcsfelhozatal segít kicsit a dolgon. Vajon mennyivel zárpm a terhessèget, 14-18-20kg?? :(((

Legjobb válasz: Ajànlom a 180gos szénhidrát diétát és nem hogy hízni nem fogsz de talán még fogsz is!!!!neten keres rá!33hkm

Ajànlom a 180gos szénhidrát diétát és nem hogy hízni nem fogsz de talán még fogsz is!!!!neten keres rá!33hkm
Fogyni.. kimaradt bocsi
Igaz én már nem vagyok terhes, de én is ilyen magas vagyok. 67 kg-mal kezdtem a terhességemet és 89 kg-mal zártam. Mire hazaértem a kórhátból 75 kg lettem. Nekem teljesen jó volt a cukrom, csak a védõnõnél volt már "égõ" ráállni a mérlegre.
ez nagyon sok hizás, én 21 hetes vagyok de még nem hiztam, diétával odafigyelek...néha én is bûnözök, de pl abszolut nem eszek feher kenyeret meg cukrot.vigyazz mert én elsõ terhességem alatt a 25. héten már plusz 8 kilonal jartam, mire szülni mentem, még felkuszott vízzel együtt vagy 14 kilo...:( ezen hibámbol okulva most nagyon odafigyelek.arra szamolj hogy még van 14-15 heted és az még minimum 7-8 kilo plusz...én is itthon vagyok, de nem eszek csak ha éhes vagyok, akkor is realis keretek között.a cukroddal ettõl függetlenül nem biztos h gond lesz, nekem sem volt az elsõvel, most viszont van...hiába nem hiztam...:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ha valaki hasonló cipõben jàr mèg és megosztaná velem, irjon! Akkor új kérdés, nem akarok offolni.
Én a 25. hétig 9 kg-ot híztam mindkét terhességemnél (155 cm, 46 kg-ról indultam), és mindkettõ terhesség vége 12 kg lett. Ami szülés után el is tûnt. Ha mostantól kicsit odafigyelsz hogy mennyit eszel, akkor még meg lehet fogni a súlynövekedést, hidd el, sokkal könnyebb most pár hétig odafigyelni a kajálásra mint késõbb hónapokig/évekig koplalni hogy lemenjen a súly. Ilyenkor ha nem figyelsz, nagyon könnyen felszaladhat akár 30 kg is. Csak 4 hónapot kell kibírnod valahogy, addig próbáld meg tökéletesíteni a szakácstudományodat a saláták témakörében. Én nagyon nassolós voltam terhesen (meg egyébként is), tudom neked ajánlani a fagyasztott meggyet mint nasit. Elõttem most is itt van egy bögrényi :)
Kedves Kérdezõ! Még idõben észhez kaptál, ne izgulj. Mostantól, ha picit odafigyelsz, akkor nem lesz gond, vagy stagnálni fogsz vagy akár még fogyhatsz is. Én aztán nem voltam cukros, de nem akartam sokat hízni a várandósság alatt, így viszonylag hamar rákerestem a neten, hogy mit egyek, hogyan táplálkozzak helyesen. Így találtam én is meg a 180-as ch diétát, ami szerintem nagyon jó és nem is érzi az ember nyûgnek, vagy koplalásnak. A nasira azt tudom neked mondani, hogy én nem nagyon vagyok édes szájú, de a várandósság vége felé iszonyatosan kívánni kezdtem az édes ízeket. Én nyírfa cukrot használok kezdetektõl, így ezt teszek egy kis natúr joghurtba vagy túróba és egy pici gyümölcsöt is rakok bele, így ezzel nasizok, ha érzem, hogy kell valami. Vagy szimplán gyümölcsöt eszem, ami a melegben még jól is esik és nagyon jó nasi. Persze a cukortartalma miatt erre is figyelni kell, de inkább ezt, mint sütiket vagy csokit (néha azért ezt is engedd meg magadnak) Ami még nálam bejött, hogy ne tömjem magam mindig, ha elég sûrûn rám tör az édesség iránt vágy, hogy ízesített vizeket vettem vagy olyan limonádét(szentkirályi), amiben nincs cukor és szinte 0-val egyenlõ a ch tartalma. Így néha ebbõl is kortyolgatok. Nagyjából ennyi. A többit a ch diéta alapján csináltam és 10kg jött fel, amibõl sok víz is, mivel az nagyon elõjött a végére. :( Kitartást, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok, jól esik a bíztatás! :) Mostantól tényleg odafigyelek és így remélem tényleg kordában tudom tartani a hízást. Jó ötleteket adtatok, kipróbálom õket, köszönöm!

Van/volt köztetek olyan aki a terhesség elején nem kívánta a húst/hús ételeket? Meddig tartott ha volt ilyen!

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok 35 hetes kismami és még most is undorodom a hustol. Elõtte meg napot nemtudtam elképzelni hus nélkül. Szoktam egy kicsit enni, mert a babának stüksége van rá, de nagyon kicsi mennyiséget eszem csak meg.

Szia! Én most vagyok 35 hetes kismami és még most is undorodom a hustol. Elõtte meg napot nemtudtam elképzelni hus nélkül. Szoktam egy kicsit enni, mert a babának stüksége van rá, de nagyon kicsi mennyiséget eszem csak meg.
Szia! Én se bírtam megenni a húst! Talán a 25. hét körül tudtam már enni, de csak csirkét. Vörös húst még mindig nem! 35hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Milyen az étrendetek így hús nélkül? Mármint a fõ étkezéseknél mit állítasz össze? Én csak 10hetes terhes vagyok, eleje óta nem tudom megenni a húst, de semmilyen húskészítményt sem.Pl felvágattak, szalámi sem. Hányok is alapból :(
Második vagyok! Azért ne aggódj ez normalizálódni fog, én sem bírtam megenni semmit szinte! Az elején én is sokat szenvedtem! Hogy mit ettem!? Gyümölcsöt, zöldséget... Millió 1 étel van, ami nem hússal készül! És ha szedsz terhesvitamint, akkor nem is kell aggódni annyira, h nem eszel húst 1 ideig! Illetve változatosan kell étkezni! Ha szerencséd van pár hét és javulni fog a helyzet! Ha mégse, akkor a neten találsz terheseknek szóló "vegetáriánus étrendet"... talán az segíthet 1 kicsit!
Hát én kb. 25. hétig "rókáztam", ha húst láttam. Utána sem normalizálódott a dolog. 1-2 kockát néha megettem, meg a párizsit. Gyümölcsbõl viszont kilókat megettem naponta. A szervezetünk tudja mire van szükségünk.
38 hetes vagyok és kizárólag májkrémet és marhahúst bírok megenni, de ez utóbbit sem mindig. Nekem a legelejétõl ez van, én igyekeztem sok sajtot, tejterméket, hüvelyest enni, és volt hogy szójával pótoltam a húst, pl. fasírtnál. A baba fejlõdésében nálam semmi problémát nem okozott, a vasam lett alacsonyabb a 25.hét után, de arra meg szedek gyógyszert.
Vega vagyok, nuku hús és tojás, viszont sok tejtermék van az étrendemben. Kislányom 40. hétre, egészségesen, 3450 grammal és 52 cm-rel született. Most 8 hetes terhes vagyok. Nem lesz semmi bajod, ha nem eszel húst, azt edd, amit kívánsz, szeretnél.
En is vega vagyok. Sok zoldseg es gyulmolcs! Hust evek ota nem eszem, a verkepem tokeletes.

A terhesség elején fellépő vérzés miatt van olyan, aki visszamehetett a későbbiekben dolgozni?

12. hetes terhes vagyok. Az els? pár hétben kicsit véreztem, görcsöltem. Azonnal kiírtak táppénzre. Most, hogy a vízválasztónak nevezett 12. hetet betöltöttem, nem tudom eldönteni, hogy dolgozzam vagy sem. Az orvosok nem nagyon akarják, a f?nököm viszont annál inkább. Amúgy irodában dolgozom, de sok stressz ér. Mit tegyek? Munka vagy pihi?

Legjobb válasz: Én az elsõ bébimet elvesztettem. A másodiknál az iker tesót vesztettük el. Nem mertem már visszamenni dolgozni, pedig a 12. hét után végig jól voltam/tunk. Szerintem pihenj otthon, ha megteheted.

Én az elsõ bébimet elvesztettem. A másodiknál az iker tesót vesztettük el. Nem mertem már visszamenni dolgozni, pedig a 12. hét után végig jól voltam/tunk. Szerintem pihenj otthon, ha megteheted.
Az elsõ babánkat mi is elveszettük. Most én sem mertem visszamenni, pedig nagyon jól jönne a pénz :( A baba fontosabb.
egy éve 8 hetesen elvetéltem most 6 hetes vagyok de egy hete véreztem 1x a doki azonnal kiírt és azóta csak pisilni kelhetek fel....annyit mondott hogy semmilyen gyógyszer nem ér fel a pihenéssel és ez egy idõs orvos tapasztalata....nekünk is kevés a pénzünk de ez egy olyan áldozat ami nagyon megéri:-) ne a fõnököd legyen a döntõ!...gondold végig ha ne adj'isten gond lesz hogy számolsz el magaddal...a fõnök nem fog tönkremenni de te lelkileg tutira ha bajod esik! mérlegelj!

Van olyan hogy 5 héttel nagyobb egy terhesség, ugy hogy a terhesség elején akkora volt amekkorának lennie kell?

Van egy ismerösöm és azt mondja hogy a lánya 5 héttel nagyon. Szerintetek igaz lehet?

Legjobb válasz: az túl sok az 1-2 ok de 5 az rengeteg

az túl sok az 1-2 ok de 5 az rengeteg
Kezeletlen cukorbetegeknél szokott ilyen lenni, hány hetes? Cukorterhelése jó lett?
A kérdező hozzászólása: Hát én is nagyon sokallom. Meg igazából nem is hiszem el neki. De ha tényleg igy van akkor lehet valami betegség jele ez?
A kérdező hozzászólása: 32 hetes körül van nem tudom pontosan. Én is kérdeztem már és az mondta hogy jo lett neki a cukor terhelés. De mondjuk azt is letagadja hogy be van dagadva a bokája, pedig látni lehet neki hogy dagadt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!