Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, a peteérés előtti (5 db)

Tojásfehérje szerű bővebb folyás az csak peteéréskor van ugye? A mensi előtti nem olyan?

Missed ab. -om volt 6 hete és a mensit várnám, de nem jön, viszont pár napja ilyen tojásfehérjés folyásom van. Arra gondolok, hogy most lehet pé. -m, akkor viszont csak két hét mulva számitsak mensire?

Legjobb válasz: Eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor jön meg, de sztem inkább peteérésed lesz. Nekem eü küretem volt, de az elõzõ mensihez képest ugyanúgy megjött a mensi.

Eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor jön meg, de sztem inkább peteérésed lesz. Nekem eü küretem volt, de az elõzõ mensihez képest ugyanúgy megjött a mensi.
Szia! Nem feltétlenül a peteeresre utal, nekem mezszeszt jelzett.
de.állítólag menses elõtt 1-2 nappal is tojásfehérje szerû vagy vizes
Akkor én vagyok az ellenpélda..amikor babás voltam akkor nekem olyan volt beágyazódás körül mint peteéréskor..kb három napig..tojáfehérjés és még nyújtható is volt...azt hittem kaptam egy extra petét ismét..de nem...egy babó lett belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem remélem mensi lesz, vagy pé.legyen mert baba az még nem lehet.

Van olyan, hogy a peteérés előtti hőleesés eltart 4 napig?

Az utolsó alacsony h?s napon pozi az ovuteszt.

Legjobb válasz: Nagyon remelem hogy igen mert epp igy vagyok en most, megvolt a pe-m de a hom meg nem ugrott fel,kivetelesen eddig mindig meg masnap felment.A babatervezokotthonaban olvastam hogy van ra pelda csak napok mulva megy fol.

Nagyon remelem hogy igen mert epp igy vagyok en most, megvolt a pe-m de a hom meg nem ugrott fel, kivetelesen eddig mindig meg masnap felment.A babatervezokotthonaban olvastam hogy van ra pelda csak napok mulva megy fol.
A kérdező hozzászólása: nekem is így volt...úgyhogy tuti normális

Mit jelent ha a 31. napon és előtte valo nap is nyálkám van olyan nyulos mint peteéréskor? Tojásfehérjeszerü nyálka

már késik 1 napja más tünet nincs csak sürün járok pisilni de lehet sokat ittam!De ez a tojásfehérje szerü nyálka fura nekem!2 napja van igy és fehér folyásom is van!

Legjobb válasz: Szia, a nem várt elõtti nap nekem is volt ilyen nyúlós folyásom és 2 nappal késõbb poz. lett a tesztem, ezt kívánom neked is!

Szia, a nem várt elõtti nap nekem is volt ilyen nyúlós folyásom és 2 nappal késõbb poz. lett a tesztem, ezt kívánom neked is!
Ez a folyás közvetlen mensi elõtt nálam is babát jelzett!
A kérdező hozzászólása: sajna nálem nem:(
Honnan tudod hogy nem? Teszteltél?


Május 12-én volt peteérésem elötte is és akkor is és utána is voltam a párommal. Most iszom a palástfűteát is. Jövöhétre nem várom a menzit de most olyan érzéssem van hogy szurkál a bal oldalam. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott,de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta,és összejön.So sikert.Egy öreg róka

Szia! Nekem is szokott, de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta, és összejön.So sikert.Egy öreg róka
Szia!Nekem 15-én volt peteérésem és 29-re nem várom a menzim. Szerintem a szurkálás lehet a beágyazódástól is, úgyhogy nyugodj meg!

Ha hétfőn kéne megjönnie korai lenne pénteken csinálni tesztet? Tegnap elég erős has és derékfájásom volt és ilyen nem szokott előtte lenni. Olyan messze van a hétfő. 03. 02-án volt peteérésem

Legjobb válasz: sztem most kezd beágyazódni max ha sikerült...tehát pénteken sztem még nem valszínû h mutatja mert beágyazódás az 5 napig tart...s teszt utána mutatja csak...sztem bírd ki

sztem most kezd beágyazódni max ha sikerült...tehát pénteken sztem még nem valszínû h mutatja mert beágyazódás az 5 napig tart...s teszt utána mutatja csak...sztem bírd ki
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Még ha babád is lesz nagyon kicsi az esélye, hogy pozitív lesz a teszt. Inkább várj türelemmel!
Szia! Nekem is másodikára irta a program a beágyazódást, és a teszt esetleges pozitívságát pedig 16.-ára. De találtam egy másik oldalt is, érdemes elolvasni. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ ezen az oldalon meg "személyre szabottan" kiirja, hogy mikor esedékes a fogantatás, a beágyazódás, poz.teszt stb. Remélem tudtam segíteni :-)
Bocsi, nem 16.-a, hanem 14 :-) És nekem is 2.-a a PÉ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!