Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, a peteérés (103 db)

Hány éves vagy?Tizenéves korban elõfordul, hogy rendszertelen.Ne idegeskedj miatta, mert attól is késhet.
Igyál meg napi 2 csésze cickafark teát! Meg fog jönni, ne aggódj!
Kérlek szépen írd meg akár privátba akár itt hogy mi lett!!!!!! nagyon HASONLÓ a helyzetem én is rettegek kérlek segits.köszönöm
A kérdező hozzászólása: Szia!1 hónap teljesen kimaradt.Elmentem dokihoz, megvizsgált, az uh-on, az látta, h meg fog jönni, és Hála Istennek meg is jött.Nagyon sokat stresszeltem, a végén már azon, h miért nem jön meg.Nyugi meg fog jönni!
köszi !!!!

Szerintetek van olyan hogy peteérés idején érzékenyebbé válik a mell?

Legjobb válasz: Köszi a gyors választ!Remélem akkor jókor voltunk együtt!

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Remélem akkor jókor voltunk együtt!
Pont az elõbb olvastam, hogy lehet ilyen! :-)
Igen! Ez a legtöbb nõnél így van, természetes dolog.
Ezek szerint babázni készültök? De jó!
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnénk õ lenne a harmadik!Már van egy kisfiú és egy nagylány!

Van olyan itt, aki tudja, hogy nem peteéréskor hanem mondjuk közvetlen menstruáció után vagy elõtt esett teherbe? Tegnap olvastam errõl egy cikket, hogy vannak olyan nõk akik nem feltétlen a peteéréskor a legtermékenyebbek.

Legjobb válasz: termékeny csak peteérskor lehetsz mivel anélkül nem lesz terheség az más kérdés hogy lehet extra peteérés vagy korai vagy késöi, nem feltétlenül fél idöben van, de ez azért nem olyan gyakori.

termékeny csak peteérskor lehetsz mivel anélkül nem lesz terheség az más kérdés hogy lehet extra peteérés vagy korai vagy késöi, nem feltétlenül fél idöben van, de ez azért nem olyan gyakori.
2 evig probalkoztunk a babaval es en pontosan a mensi utan 14 nappal voltam nodokinal es azt mondta hogy nincs peteeresem , vert vettek, kivizsgalas s meg minden es mikor mentem a leletekkel kiderult terhes vagyok kesobb volt peteeresem, azt mondta a doki h meg egy orgazmussal is lehet vagy csak ugy peteeres .7 hetes kismama
Én kétszer is úgy lettem terhes, hogy " semmi esélye" nem volt. Az elsö gyerekemmel közvetlen menzesz elött voltunk együtt, mert naptármódszerrel akartunk védekezni (akkoriban még nem igazán volt lehetöség más módszerrel). A ciklusom mindig teljesen szabályosan 25 napos volt, valószínüleg a peteérés is mindig ugyanakkor középidöben volt. Ez az egy alkalommal A 24. napon voltunk együtt - és egyböl össze is jött a baba. Az biztos, hogy akkor sikerült, mert abban a hónapban csak ezen a napon voltunk együtt, mert a férjem más városban dolgozott. A harmadik gyereknél meg a menzesz után, az 5 napon (elsö vérzémentes nap) voltunk együtt. Az eredmény az lett, hogy ikreink születtek. Ebben az esetben is csak ez az egy nap jöhetett számításba, mert az elözö hónapban szintén kiküldetésben volt a férjem. De egy közeli ismerös pár éveken keresztül akart volna babát, sikertelenül. Mindenféle kivizsgálást elvégeztek náluk és semmit, de semmit nem találtak, ami indokolta volna. Aztán egy idös nögyógyász javasolta nekik, hogy próbálják meg, hogy a menzesz alatt vannak együtt - és még abban a hónapban sikerült a baba.
Igen.hasonlóan.....feb.28.-mensi 3 napos :) márc10.én aktus....fogant is a babykém.....Mensi alatt is esttem teherbe ugy jött 2.dik babám.
Nekem is fogant ugy babam megszakítás mellett, hogy menzi utáni 5.-10.napokon voltunk egyutt, utana a párom elutazott..25-27napos ciklusok mellett!

Igaz? Úgy olvastam h peteérés minden mensi előtt 12-16nappal van. Nekem ált. Késik 2-3 napot vagy hamarabb jön 2-3 nappal, de átlagosan olyan 20. /hó akkor nekem 4-8-ig van peteérésem? Bocsi a hülye kérdésért de nem értem ezt a peteérés dolgot.

Legjobb válasz: a luteális fázis hossza Í(a peteéréstõl a köv. menziig számított idõ)általában 12-16 nap. Hogy pontosan mikor van peteérésed, azt csak saccolni lehet, és hogy hány napos a luteális fázisod (12, 13 ? stb.), azt néhány módszerrel lehet közelíteni (hõmérõzés, ovu tesztek pl.) Ha tegyük fel a luteális fázisod mindig fix hosszú, és 2 nappal elõbb menstruálsz, akkor val.szeg 2 nappal korábban volt peteérésed. De amit írtál az alapján csak tippelni lehet.

a luteális fázis hossza Í(a peteéréstõl a köv. menziig számított idõ)általában 12-16 nap. Hogy pontosan mikor van peteérésed, azt csak saccolni lehet, és hogy hány napos a luteális fázisod (12, 13 ? stb.), azt néhány módszerrel lehet közelíteni (hõmérõzés, ovu tesztek pl.) Ha tegyük fel a luteális fázisod mindig fix hosszú, és 2 nappal elõbb menstruálsz, akkor val.szeg 2 nappal korábban volt peteérésed. De amit írtál az alapján csak tippelni lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Még egy buta kicsit nehéz kérdés:) Mondjuk attol eshettem teherbe 28-án? vagy 7-8án? átlagos mensim 6-7 napos.Nem tudom ez érthetõ-e?! :S
Ha 6-7 napig menstruáltál, akkor nem vagy terhes!

Nuva Ringet használok, ez a 3. ami bent van. A ciklusom felénél nyálkás folyásom volt, olyan, mint peteéréskor. Az első 2 gyűrűnél nem volt ilyen. Lehet hogy volt peteérésem?

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége de elõfordulhat. A hormonális fogamzásgátló általában gátolja a peteérést de becsúszhat néha rendellenes peteérés, ez elõ szokott fordulni. Én gyógyszert szedek és nekem is volt olyan hónap amikor tisztán éreztem hogy volt peteérésem. De ilyenkor sincs gáz mert életbe lépnek az egyéb hatásmechanizmusok is, hogy ne tudjon a baba megfoganni! Szerintem ne aggódj!

Kicsi a valószínûsége de elõfordulhat. A hormonális fogamzásgátló általában gátolja a peteérést de becsúszhat néha rendellenes peteérés, ez elõ szokott fordulni. Én gyógyszert szedek és nekem is volt olyan hónap amikor tisztán éreztem hogy volt peteérésem. De ilyenkor sincs gáz mert életbe lépnek az egyéb hatásmechanizmusok is, hogy ne tudjon a baba megfoganni! Szerintem ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :)

Mi bajom lehet? Szept 4én kell megjönnie, aug 6án volt meg. Olyan 20-22re számoltam a peteérést. Volt hasszúrka, erős váladék stb. ma még mindig erős tojásos folyásom van. Lehetséges hogy még mindig peteérésem van? Ennyire megkésett volna?

Legjobb válasz: naaaaaa nehogy elkeseredj már, több napig is elélnek a kis fickók benned, tehát még az elõzõ együttlétek is jók lehetnek..a babát tervezõk otthonán van sok példagörbe szerencsés találatú terhességrõl..néztem épp tegnap van olyan aki hat vagy hét nappal volt együtt pé elõtt a parjávál és babás lett mert megfelelõ volt a hüvelyi ph-ja:) amúgy ha babót akarsz és azt akarod, hogy a kisfickók gyorsan oda érjenek ahova kell és több napig éljenek benned mint máskor akkor ajánlom neked a pre-seed et ez egy olyan zselé amit a hüvelybe kell nyomni szeretkezés elõtt és kifelyezetten gyereknemzés céljára hozták létre..védõpajzsként körbe veszik a kisfickókat és segíti az útját emellett a nõnek megfelelõ ph értéket állít be a hüvelyébe stb..ez az egyetlen olyan hüvelyzselé ami nem öli meg a spermákat hanem segít nekik . érdemes kipróbálni..nekünk bevált:)fõleg, hogy én kinyírtam a spermákat elõtte a zselé viszont ezt sem engedte:)

naaaaaa nehogy elkeseredj már, több napig is elélnek a kis fickók benned, tehát még az elõzõ együttlétek is jók lehetnek..a babát tervezõk otthonán van sok példagörbe szerencsés találatú terhességrõl..néztem épp tegnap van olyan aki hat vagy hét nappal volt együtt pé elõtt a parjávál és babás lett mert megfelelõ volt a hüvelyi ph-ja:) amúgy ha babót akarsz és azt akarod, hogy a kisfickók gyorsan oda érjenek ahova kell és több napig éljenek benned mint máskor akkor ajánlom neked a pre-seed et ez egy olyan zselé amit a hüvelybe kell nyomni szeretkezés elõtt és kifelyezetten gyereknemzés céljára hozták létre..védõpajzsként körbe veszik a kisfickókat és segíti az útját emellett a nõnek megfelelõ ph értéket állít be a hüvelyébe stb..ez az egyetlen olyan hüvelyzselé ami nem öli meg a spermákat hanem segít nekik . érdemes kipróbálni..nekünk bevált:) fõleg, hogy én kinyírtam a spermákat elõtte a zselé viszont ezt sem engedte:)
Szia, van amikor a tüszõ megreped és nehezen bújik ki belõle a petesejt, jó pár napig is eltart..szóval sûrûn szeretgessétek egymást a pároddal a másik dolog nem mindenkinek félidõben van pé-je..ezért jó a hõmérõzés azzal szépen lehet követni..viszont amint elmúlt a tojásfehérjés cucc akkor vége az ovunak, , úgy, hogy hajrá...nekem néha négy öt napig is tojásf-s.
A kérdező hozzászólása: jaj, csak a férjem 2napja nincs itthon, melózik...vasárnap és kedden tudtunk együtt lenni. vasárnap jön újra haza:-( köszi!!

Ma vagyok a 9. cn. és most van olyan nyulos folyásom ami ugye peteéréskor szokott lenni. Lehet ilyen korán peteérés? 28naposak a ciklusaim

A homet mérem rendszeresen ébredéskor.36.6 a mensi ota mindig 7 korul mértem.De ma felkeltem korábban 4kor.hajnalban.akkor megmértem és 36.4 volt.számit ez vagy csak akkor ha 7orakkor lett volna 36.4.?Akkor most hancuruzzunk a babáért?Tudom......azért szeretkezunk mert szeretjuk egymást ,de ez az elso honap,hogy mérem a homt mert eddig nem néztem semmit,de most már majdnem 1éve probálkozunk ugy dontottom kiprobálom a homérozést és figyelem a nyákot.

Legjobb válasz: Nincs kizárva , hogy a következõ napokban lesz a peteérésed , a nyúlós váladék néhány nappal elõtte jelentkezik. Legyetek eggyütt minden 2.napon és esetleg vehetsz ovulácios tesztet is , azzal pontosan meg tudod határozni , higy mikor van a peteérésed . A DM - és a Rossmannban is lehet venni, könnyû használni. Sokat számit , hogy mikor méred a hõdet , ugy olvastam , hogy oránként 1 tizedet megy fentebb a hajnali órákban.

Nincs kizárva , hogy a következõ napokban lesz a peteérésed , a nyúlós váladék néhány nappal elõtte jelentkezik. Legyetek eggyütt minden 2.napon és esetleg vehetsz ovulácios tesztet is , azzal pontosan meg tudod határozni , higy mikor van a peteérésed . A DM - és a Rossmannban is lehet venni, könnyû használni. Sokat számit , hogy mikor méred a hõdet , ugy olvastam , hogy oránként 1 tizedet megy fentebb a hajnali órákban.
A kérdező hozzászólása: Lègyszi valaki..Segitsetek!Lehet ilyen koràn a pteèrès?
Szia! Ha megjelenik a nyúlos váladék az már a termékeny idõszakot jelenti. De ez a váladék mindig megelõzi a peteérést és több napig is lehet ilyen váladékod. Két naponta legyetek együtt. A hõmérõzésbõl csak utolag derül ki, hogy mikor volt az utolsó alacsony hõmérsékletû napod /ekkor van a peteérés/. Én most vagyok a 10. napon a hõm reggel 36, 3 volt de nekem 36.1 a legkisebb hõm. Több hónapon keresztül mértem és jegyeztem fel az adatokat.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a vàlaszokat!Sokat segitettetek!Tehàt akkor màtol minden nap probàlkozunk!:)
A kérdező hozzászólása: Ja mègvalami!A nèhàny nappal elotte mit jelent?3-4nappal elotte?Vagy tobb is lehet?

Van olyan, aki szülés után erõsebben érezte a peteérést? Más is volt így?

Sose éreztem, de most 3 hónappal szülés után majd meg veszek tõle.

Legjobb válasz: Én 8 hónapja szültem, azóta kétszer jött meg (egyszer 5 hónappal, majd 7 hónappal a szülés után). Nagggyon durva peteéréseim vannak azóta, a terhesség elõtt csak sejtettem, hogy mi az a "tojásfehérje szerû nyák", de most már látom is, nem gyengén "potyogott" belõlem mindkét alkalommal, és tényleg pont olyan volt, mint a tojásfehérje. A hasam is fáj, szinte olyan erõsen, mintha meg akarna jönni. Így bezzeg már tudnám, hogy mikorra kell idõzíteni az együttlétet. :D

Én 8 hónapja szültem, azóta kétszer jött meg (egyszer 5 hónappal, majd 7 hónappal a szülés után). Nagggyon durva peteéréseim vannak azóta, a terhesség elõtt csak sejtettem, hogy mi az a "tojásfehérje szerû nyák", de most már látom is, nem gyengén "potyogott" belõlem mindkét alkalommal, és tényleg pont olyan volt, mint a tojásfehérje. A hasam is fáj, szinte olyan erõsen, mintha meg akarna jönni. Így bezzeg már tudnám, hogy mikorra kell idõzíteni az együttlétet. :D
Velem is pont így van, szinte mensi szerû görcseim vannak peteéréskor.
Nekem szülés után 9 hónappal volt az elsõ peteérésem. Épp nyaralni voltunk Horvátországba, azt hittem, hogy a vesémmel van valami, mert az egész derekam le akart szakadni. Fájt a hasam alja, majdnem 2 napig szenvedtem vele, már komolyan aggódtam, hogy mi bajom. Aztán jött egy kilónyi tojásfehérjés folyás, ami picit még rózsaszínes véres volt. Akkor megnyugodtam, hogy valószínû megmaradok. :) A szülés elõtt sosem éreztem a peteérést, max egy enyhe szúrás a petefészkembe. Amióta szültem minden hónapban egyértelmû a peteérésem, úgy fáj, mint egy mensi.
A kérdező hozzászólása: Akkor egy cipõben járunk! :) Köszi!
Én még nem szültem de ugyanígy érzem mint ti.

Van köztetek olyan aki nem érzi meg a peteérést és semmilyen tünetet nem produkál neki ( ezalatt értem pl. tojásfehérjés folyás stb )? Ugye ez még nem jelenti feltétlenül azt hogy nincs is peteérés?

Legjobb válasz: Èn soha nem érzetem a peteérést, ha ez annyira érezhetö lenne, akkor nem lenne ennyi becsúszott gyerek, mert érzem, hogy lesz akkor nem kufircolok. ès sokkal több spontán teherbe esés is lenne, mert érzem, hog akkor van. A legtöbb nönek van egy enyhe hascsikárása a középidöben és már is érik a petéje.

Èn soha nem érzetem a peteérést, ha ez annyira érezhetö lenne, akkor nem lenne ennyi becsúszott gyerek, mert érzem, hogy lesz akkor nem kufircolok. ès sokkal több spontán teherbe esés is lenne, mert érzem, hog akkor van. A legtöbb nönek van egy enyhe hascsikárása a középidöben és már is érik a petéje.
Ez tök érdekes, mert nekem van hogy majd meghalok annyira görcsölök középidõben, máskor meg semmi. Aztán olyan is volt, hogy nagyon sok tojásfehérjés folyásom volt (akkor még nem tudtam mi az, szóval azt hittem valami bajom van), máskor meg az sem. Nem tudom ez mitõl függ...
Én semmilyen tünetet nem észlelek, mégis van peteérésem, mert már voltam terhes is.ráadásul olyan hónapban amikor tök krémes folyásom volt.

Peteérés lehet? Olyan folyásom van, mint a tojásfehérje, mármint állagban, de nem átlátszó volt, hanem rózsaszínes.

Legjobb válasz: Szia, lehet peteérés. Van olyan, hogy ovulációs vérzés. A barátnõmnek is ilyen volt, mindig tudta, hogy mikor ovulál. Gyorsan sikerült is a baba. :)

Szia, lehet peteérés. Van olyan, hogy ovulációs vérzés. A barátnõmnek is ilyen volt, mindig tudta, hogy mikor ovulál. Gyorsan sikerült is a baba. :)
Két esetben volt ilyen nekem, mensi középidejében tehát kb 14.napon és a 28.napon beágyazódáskor. baba lett belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi a vélaszokat! :) További tapasztalat/vélemény? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!