Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, a pasik csak (56 db)

A sportos pasik csak a sportos lányokat szeretik? Van olyan sportos pasi, aki a telt nőket kedveli? Guba a gubával, vagy az ízlése és a saját felépítése nem fedik egymást?

Legjobb válasz: Én inkább olyan sportosabb pasikat ismerek, akik nem izmokat szeretnek fogdosni, hanem puhább nõi testet, úgyhogy az enyhén teltebb lányokra buknak. De ismerek olyat is, aki a sportosakat szereti. Van ilyen is, olyan is.

Én inkább olyan sportosabb pasikat ismerek, akik nem izmokat szeretnek fogdosni, hanem puhább nõi testet, úgyhogy az enyhén teltebb lányokra buknak. De ismerek olyat is, aki a sportosakat szereti. Van ilyen is, olyan is.
Nekünk van egy nagyon jó barátunk, tökéletes test, nagyon jó képû srác.A barátnõje 113 kiló, arcra nagyon szép.A srác nagyon szereti, és kegyetlen féltékeny is a csajra.9 éve vannak együtt, nem sokára lesz az esküvõjük.
Biztos, hogy van. Láttam már ilyen párokat.
mark86 én testépítõ vagyok és kb nem érdekel hogy mennyire sportos a párom! lesz.rom hogy közhely én akkor is a jellemet, humort, megbízhatóságot, kedvességet, õszinteséget, igényességet és a finom csókokat keresem!! csak botsáska ne legyen.... ;)
"mindenki a hasonlót keresi" Ezzel semmi gond, csak az, hogy nem teljesen így van, talán úgy 50%-ban. Én mindig is vékony voltam és soha nem jöttek be a vékony pasik. Az egyik ismerõsöm vékony, magas, a felesége alacsony, duci. Vagy húsz éve boldog házasságban élnek és szerelmesek egymásba. De sorolhatnám még a példákat a szûk ismeretségi körömben, mert van elég sok. Persze olyan is van, akinek hasonló testalkatú jön be.
Lehet, hogy van ilyen összefüggés, lehet, hogy nincs, senki sem tudja. Ne gyárts ilyen elméleteket, mert a gyakorlatban nem érnek semmit, viszont hátráltatnak. Minél kevesebb elõítéleted van, annál inkább észreveszed a lehetõségeket.
Általában igen, a sportos fiúk a sportos, vékonyabb lányokat keresik. Hiszen az a férfi, aki rendszeresen edz és ad a testére, valamint a külsõ megjelenésre, ugyanezt elvárja a barátnõjétõl is. Arról nem is beszélve, hogy a sport és a tudatos táplálkozás stb. egy meghatározó közös pont lehet a pár életében (közös hobbi, érdeklõdési kör). Persze kivételek mindig vannak, de általánosságban így van szerintem.
Szerintem igen. De nem azért, mert egy sportos igényes, egy teltebb meg igénytelen, hanem, mert mindenki a hasonlót keresi. Alkatra, arcra, stílusra, mindenre. Én azt figyeltem meg, hogy az igazán jól mûködõ párosok valahogyan hasonlítanak egymásra, a vonásaik, a típusuk, alkatuk. De ez csak az én tapasztalatom.
szerintem inkább igen. bár én nõ vagyok de 25 évig sportoltam, a babám születéséig (még 9 hónapos terhesen is mentem :D) férjem egyszer a kedvemért kondizott fél órát... :)
merre laksz?
Az utolsó válaszoló tapintott rá a lényegre. Én nem is azt tartom lehetetlennek, hogy egy sportos pasinak tetszhet egy teltebb nõ, hanem inkább a különbözõ életmódok összeegyeztetését. Aki kicsit komolyabban veszi a sportot és figyel a táplálkozására, annak nagyon nehéz elfogadtatni az életmódját és a szokásait egy olyan emberrel, aki viszont egyáltalán nem foglalkozik ezekkel. Ez pedig hosszútávon sok konfliktust teremthet - tapasztalat.
Nekem fontos, hogy sportoljon, de legalább az, hogy ne kelljen küzdenem vele az életmódomért.
Lehet hogy elfogult vagyok, sõt biztos. De az én környezetemben még nem láttam ilyet, hogy sportos izmos pasinak kissé elhízott barátnõje lenne. De persze izlések és pofonok. Egyéne válogatja. Saját példámat tudom csak leírni. Bár korábbi kommenteket elolvasva tudom, hogy nem fogod figyelembe venni, de azért leírom. Nekem is mindig az izmos pasik jöttek be, NAGYON. Mindig arról álmodoztam, hogy olyan párom lesz. Korábbi kapcsolataimban soha nem volt izmos párom (én se fogalkoztam magammal) utolsó szakításom annyira megviselt, hogy lefogytam elkezdtem konditerembe járni, foglalkoztam magammal és egyszercsak azt vettem észre, hogy válogathatok a pasik közül. Nagyon jó érzés volt. És megtaláltam az áhított izmos páromat. 4 éve vagyunk együtt, mind2 õnknek fontos a sport beleépül a mindennapjainkban. Õ mikor jár kondizni én mikor. Az õ korábbi kapcsolatiaban soha nem volt kissé elhízott barátnõje inkább vékonyabbak. De ez megint csak egy példa. És te találhatsz olyat, aki sportos tökéletes számodra és ugy vagy jó neki ahogy vagy.
Na jó, ez duplázás már túlzás, csak egyszer nem értem. XD
Én még mindig nem értem, hogy azért, mert valaki sportos én nem jönnek be neki a sportos lányok, miért veri úgy itt a tamtamot, mintha mindenki ilyen lenne?
Én még mindig nem értem, hogy azért, mert valaki sportos én nem jönnek be neki a nem sportos lányok, miért veri úgy itt a tamtamot, mintha mindenki ilyen lenne?
Hááát, látod pont ezaz, hogy nem feltétlenül lenne õ partner az elképzeléseidben. Mondjuk ez nyilván személyfüggõ, de engem pl. kifejezetten irritál, ha valaki tõlem várja hogy megmondjam mit és mennyit egyen, vagy ha pesztrálni kell az edzõteremben. Elég nagy gáz magamnak számolgatni meg méregetni a kaját, nem fogom még másnak is. Sportolni pedig egyedül is lehet, az nem kifogás, hogy nincs kivel...ha valakit ilyen téren noszogatni kell, az már gáz. Nade különbözõek vagyunk, valószínûleg sokan másképp gondolják.
Ha a csaj megcsinálja a kajákat, én kimérem neki, meg magamnak :D Sõt még edzést is tartok neki :D Kell egy ilyen érdekkapcsolat, mert drága a kajám :D
Bocs, de szerintem kevés az az ember, aki bajlódna veled, hogy megmondja, hogy mit egyél, meg edzéstervet írjon neked. Van más dolga is. Ha csinos akarsz lenni, akkor oldd meg magad. Ha akarsz, akkor egyedül is edzel, az csak kifogás, hogy biztatásra van szükséged. Akinek fontos a sport, meg az sportos alkat, az nem vár másra, hanem csinálja maga.
Ajánlom figyelmedbe ez a kis szösszenetet, ha már úgy érzed hogy egyedül nem megy. http://lifetilt.blog.hu/2011/06/05/egyedul_vagy_4
Hát , akkor Én extra szerencsés lehetek :) Párommal 4 éve vagyunk együtt Õ magas kisportolt, sziklát mászott , alpinozott stb... isten nyila mindet csinált... 'És mégis Én kelettem neki.Én 156cm vagyok és jelenleg 80 kg, voltam 62 kg is de neki mindegy mert engem szeret.De így is van alakom, igaz van hasam meg seggem, de erre Õ csak azt mondja, hogy így szeret!Hogy van mit fogni rajta és nem szúrja a seggem két pálcika :D Szóval Én nem jelenteném ki, hogy csak sportossal jönnek össze az ilyen alkatú ffiak.Ez egiont csak egy hülye általánosítás.
...Jah és attól, hogy vlaki nem vékony vagy sportos nem azt jelenti, hogy igénytelen attól még lehet dögös és sexy.
Ja, hogyne, az ideális testsúly majdnem kétszeresével dögös és szexi. Persze:) Annyira bírom ezeket a finomító jelzõket mint "telt", "duci", stb. Mit kerülgetitek a forró kását? Kövérek, dagadtak vagytok. Ez van. Ezt nem elfogadni kell, hanem változtatni rajta, ha nem akartok 100féle betegséget (amivel viszitek az adófizetõk pénzét), és nem akartok 50 évesen elpatkolni. Jaj nehéz, nehéz... Mit vártatok, meleg hógolyót? Akaratgyengék vagytok az a baj, különben már rég lefogytatok volna. Ez az "önmagunk elfogadása" nevezetû maszlag is csak arra jó hogy takargassátok az igazságot: lusták vagytok, gyengék, és sokat zabáltok.
12.53. Azért van olyan, hogy valaki "telt". A telt, az nem kövér, hanem telt idomú, mint mondjuk Beyoncé. Aki szerintem Istennõ. Gyönyörû alakja van, de telt idomú, nem piszkafa. És feszes, sportos, csinos. De amúgy igazad van, most már minden zsíros, formátlan, nagyhasú nõ "telt" meg "duci" meg "nõies". A kövér az kövér, és nem "nõies alkatú".
Beyonce csak azért néz ki olyan feszesnek és sportosnak, mert zsírleszívásra jár. :) Amúgy látszik az alkatán is, hogy nagyon hízékony.
Jah és még búcsúzóul annyit, hogy tudom hogy BAROMI NEHÉZ sportolni (3 éve sportolok, de én élvezem fõleg a végeredményt.) És a sportos pasi, akit szeretnél neki is BAROMI NEHÉZ izzadni órákat a konditerembe. Szóval ez mentségnek nagyon csekély. De sok sikert! Üdv. Egy "oltogató" válaszoló
Jo, hát hogyha a neked tetszõ véleményeket akarod meghallani. Szíved joga.
ma 14:28 Nem egyet, nem kettõt ismerek, hanem sokat. Ezzel viszont a te teóriád dõlt meg. Most attól, hogy te és sokan mások, akik sportolnak, edzenek, nem szeretik, ha egy nõ duci, nem sportol, stb... hidd el (mert nem kötözködésbõl és nem hallomásból mondom, hanem tényleg ismerek ilyeneket), igenis vannak izmosabb, sportosabb férfiak, akik az enyhén teltebb alkatú lányokat szeretik. De itt hoztak már fel példát többen is erre. Persze, hogy vannak olyanok is, akik elvárják a barátnõjüktõl is, hogy sportos legyen, nem is mondom, hogy nem jogos az elvárás. Viszont ne mondjuk már, hogy ez minden esetben igaz... sõt még azt se, hogy ez az általános és másmilyen csak elvétve akad, mert ez így nem igaz. Erre értettem a felszínességet, hogy: ha én ilyen vagyok, meg sok ilyet ismerek, akkor mindenki ilyen.
Nekem volt nagyon sportos, kigyúrt( de nem túlzásba) jótestû pasim, mikor rajtam volt jó 10 kiló fölösleg. Nem volt gond.
Írod, hogy kisebb korodban szüleid nem figyeltek az étkezésedre, elhízott voltál. Nos én is. De ha elégedettlen vagy magaddal akkor tenned kell ellene. Már felnõttél tudsz figyelni a táplálkozásodra és egy kis sporttol az élet minden területén jobb lehetsz. Hidd el. Kitartásra ösztönöz és nincs annál jobb érzés, amikor látod a tükörben hogy egyre szebb és formásabb vagy. /De ez csak egy jó tanács./ Én csak a saját példámat tudom leírni és nem akarlak elkeseríteni és általánosítani sem. A párom izmos, rendkívül jóképû (heti 4-5Xedz) elájulok a testétõl, de lehet elfogult is vagyok. Amikor összejöttünk volt rajtam 1-2 kiló felesleg (tényleg minimális) és az mind a popsimon, combomon. Hasam soha nem volt. Õt az is zavarta azt mondta nem bírja elviselni a felesleget/hájat, de csontkollekció se kellene neki soha. Mivel õ sokat foglalkozik magával azt várja a barátnõjétõl is. Igazából nem miatta kezdtem el sportolni, hanem inkább ösztönzõleg hatott rám, figyeltem a táplálkozásomra és 1 év alatt életem legjobb formályát hoztam (amit azóta is tartok) kemény feszes kerek (nem kicsi) popsim van, lapos hasam és szerencsére melleim mindig is nagyok voltak. Szóval én azt tanácsolom, ha izmos pasit szeretnél (amit egyébként meg tudok érteni) foglalkozz magaddal, nem kell csontkollekciónak lenned, sokkal inkább egészséges, feszes, nõies testalkatunak. De még1szer mondom nem szeretnék általánosítani, és ez csak az én példám. És egy tipp...Ha elkezdessz konditerembe járni, ott sok izmos pasit láthatsz! :)
öcsémnek nagyon jó, kisportolt alakja van, tiszta izom.a nõje meg alacsony és kövér...
A kérdező hozzászólása: Egyébként (mint minden nõ szerintem) arra vágyom, hogy a pasim a személyiségembe szeressen bele. Persze tetszek is neki külsõre, de az lenne igazi, ha a humorom, eszem, karakterem díjazná.:D Egyébként állítólag nagyon jól csókolok, és mást is elég jól csinálok a számmal (ha értetek és nem vagyok túl közönséges;D). Remélem ezek is sokat fognak nyomni a latban, ha jól ki tudom elégíteni szexuálisan.:$
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat. Összességében levonhatom a következtetést, hogy nincs feltétlenül kapcsolat a testfelépítés és a választott lány alakja között. Lehetséges, hogy aki "a sportért sportol" az toleránsabb a plusz kilókkal, mint aki "a szép testért sportol". Hát én remélem a legjobbakat magamnak, nagyon reménykedek és köszönöm a válaszokat! :D Aki tud még példákat, ne tartsa magában! :D
Nekem volt kalandom testépítõvel, sosem gondoltam volna, hogy egy nem tökéletes alakú lányra is ránéznek. Jó rajtam csak kb 3-4 kiló plusz volt, de akkor nagyon formátlan voltam pl alig volt fenekem. És még is bejöttem neki (: Azóta sportolok, jó alakom van de a férjem nem sportol és még is boldogok vagyunk.
Külsõ megfog, belsõ megtart. Ha nem jössz be egy izmos pasinak, nem lesz lehetõséged hogy megismerje a humorodat, a személyiségedet ilettve. a szájtechnikádat. (Amit egyébként én elsõ körben nem hangoztatnék)
Nem akarlak megbántani, de a reménykedés kevés. Ha tudod hogy izmos férfi kell akkor dolgozz meg érte. Foglalkozz a testeddel. Mert igaz, hogy vannak ellenpéldák, de az nagyon ritka. A sportos(izmos) megukkal foglalkozó férfiak 80%-ának sportos jó alakú barátnõje van. Megengedheti magának, hogy válogasson miért ne válogatna. Egyébként a maradék 15% ban azt tudnám elképzelni, hogy már megvolt a szerelem és a pasi ugy kezdett el sportolni. Vagy a nõ valamilyen okokból kifolyólag meghízott, de továbbra is együtt maradtak. Én csak 5%ra tenném azt, hogy egy kisportolt férfinak, kissé elhízott barátnõje lenne. De ez csak én kis statisztikám, a saját megfigyeléseim alapján. Egyébként a bátyám lassan 10 éve foglalkozik a testével és szebbnél szebb barátnõi voltak, mindig irigykedtem az alakjukra és olyan jó volt rájuk nézni. Meg gondolj bele, egy kapcsolatban fontos hogy felnézz, büszke legyél a másikra. A férfinek is fontos, hogy büszke legyen hogy "igen õ a barátnõm" és sztem az nem lehet kissél elhízott és elhanyagolt lány.
01:36os vagyok. Leírtam a saját példám és egyébként ugy gondolom, hogy én jobban belelátok ezekbe a dolgokba mint te. De te mégis a következõ összefüggést írtad le: "Összességében levonhatom a következtetést, hogy nincs feltétlenül kapcsolat a testfelépítés és a választott lány alakja között." HOGYNE LENNE MÁR? Ha ezt elmesélem a baráti körömben kiröhögnének. Nyisd ki a szemed. Egyébként teljesen egyetértek az elöttem szólóval. Felszínes vagy. Nem foglalkozol magaddal, de izmos pasit akarsz. Hát álmodozz csak tovább.
A kérdező hozzászólása: Hûha, ti aztán jól begurultatok.:D Nem vagyok felszínes, de egy kapcsolatban számít a külsõ is. Lefogadom, hogy nektek is. Nem vagyok egyáltalán ronda, sem elhanyagolt, nem tudom honnan szedtétek.:D Csak annyit mondtam, hogy nem vagyok sportos alkat. Attól még tetszhetek a férfiaknak. Egyébként meg külön mondtam, hogy nem szálkásra kidolgozott testépítõre vágyom, hanem sportos alkatra.:D Nem kell ahhoz edzõteremben izzadni minden nap, hogy nekem megfeleljen a pasi, úgyhogy ne ijedjetek meg.
"Egyébként meg külön mondtam, hogy nem szálkásra kidolgozott testépítõre vágyom, hanem sportos alkatra.:D Nem kell ahhoz edzõteremben izzadni minden nap, hogy nekem megfeleljen a pasi" El kell hogy szomrítsalak, de kell a nem szálkáshoz is sokat izzadni. Ha nem sportol valaki, akkor a test elkezdi leépíteni az izmokat 3 héten belül, tehát már csak "karbantartás" végett is le kell járni. Ez olyan mint a diéta csak fordítva. Attól hogy egyszer lefogytál még nem jelenti azt hogy úgy is maradsz örökre.
14:03 Teljes mértékben egyetértek!
A kérdező hozzászólása: Jajj nyugi már testépítõk.:D Mondom, hogy nem kell, hogy az legyen. A legutóbbi szerelmem (ok, õ nem jött össze, de õ más tészta, nagyon fura az a gyerek) se kondizott soha életében, csak sportolt heti 2-3szor hobbi szinten, mégis pontosan megfelelt nekem az alakja. És még mielõtt valaki belefogóckodna abba, hogy nem jött össze elárulom, hogy senki másnak se. Neki senki nem felel meg, szerintem õ se tudja, hogy miért. Csak vár a nagy szerelemre, hogy hirtelen betoppanjon az életébe, de esélyt nem ad se nálam csúnyább, se nálam csinosabb lányoknak... Na õ felszínes. :( És ezt nem én mondom, hanem a barátai.
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem tudom minek járok még erre az oldalra, amikor itt mindig csak leoltanak mindenkit.:D Azért köszi annak aki jóindulatú volt. A többiek meg fulladjanak bele az epéjükbe. ;-D
De még mindig nem érted amit magyarázunk. Mi akik szerinted "leoltottunk" adtunk hasznos válaszokat, és egyáltalán nem rosszidulatból csak mi külsõ szemlélõként így látjuk a dolgokat. Azok akik "aranyosak" voltak veled, ápolták a lelkedet azzal nem mész semmire csak belelovallod magad, hogy majd egyszer öszejön egy izmos sportos pasi. Ennek az esélye kevés. De ha megfogadnád a tanácsainkat és foglalkzál magaddal akkor sokkal több esélyed lenne. De erre majd megtanít az élet, mert sztem még tul fiatal vagy ahhoz, hogy felfogd amit magyarázunk neked. EGyébként az a fiu aki tetszett neked, és nem jött össze, más ismerõsödnek sem, nos õ válogathat. MEgteheti hogy kivárja a legjobbat és jól is teszi. Nem gondolod, hogy jó érzés lenne, ha foglalkoznál magaddal és te válogathatnál a pasik közül?!?
A kérdező hozzászólása: Jómagam egyébként nem vagyok kövér, inkább telt. Van hasam, de szerintem még a "formás" kategóriába esem. Nem tökéletes testû, szálkásra kidolgozott pasira vágyom, de nagyon tetszenek a sportos izmos pasik. Sportolok én is de gyerekkoromban elhízott voltam, nem írattak be sehova mozogni a szüleim, és a táplálkozásomra se figyeltek, így pedig nagyon nehéz így 19-20 évesen jó alakra szert tenni... :(
Igen van ilyen sajnos. Amúgy nincs olyan szó, hogy "elhad"
Sajnos van. Elég ízléstelen dolog. Legalább ne rabolja a lány idejét.
ja van. de én gerinctelen dolognak tartom. lányok is vannak így pasikkal.
Bátyám és a barátnõje... mindketten így vannak vele, félnek, hogy nem találnának mást. Bár a bátyámnak nem esne nehezére szerintem, a barátnõjének annál inkább...
igen elõfordúl, lányoknál ugyanígy..1ébként tanulj meg helyesen írni:D máá bocs.

Van olyan a lányoknál hogy direkt elég keményen és hosszan kinozzák testileg a pasijukat? Nem zavart sőt. Csak kicsit új volt ez 18/F

Mert legutóbb éjszaka egy buszmegbe kezdett engem felizgatni szoknyában is volt...biztos sejtitek miket csinált de nem engedte hogy el?vegyem mikor már majdnem...:$

Legjobb válasz: pfff... szép kis k.urva lehet a barátnõd, már ne is haragudj:S Nekem eszembe se jutna ezt csinálni a pasimmal, fõleg nem buszmegállóban. L18

pfff... szép kis k.urva lehet a barátnõd, már ne is haragudj:S Nekem eszembe se jutna ezt csinálni a pasimmal, fõleg nem buszmegállóban. L18
Jajj....ne legyünk már képmutató, fapi**ák...Izgalmas, uj, szevedélyes. Az miért baj? Én is du**tam már a pasimmal extrém helyeken, attól még nem vagyok kur**a.
Valahogy nekem sem szimpi ez. De ha téged tényleg nem zavar akkor egészségetekre!
A kérdező hozzászólása: Ezekben igazad van:) Csak eléggé meglepett a dolog:)
"én is du**tam már a pasimmal extrém helyeken, attól még nem vagyok k*[email protected]"-hát , pedig aki nem ku.rva , az a pasijával szeretkezik, nem pedig d*g...
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És ez télleg igy van:)
nahh ugye. amúgy elsõ voltam:P
Igen, sajnos van.... :(
Igen, elõfordul. De még mindig jobb, mint ha haraggal válnának el, és átnéznének a másikon, ha találkoznak.
persze hogy létezik, bár személy szerint én jobban szeretem az õszinteséget. ha valami azért nem megy mert tényleg undorodunk a másiktól akkor gerinctelenség azt mondtani hogy jajazértlegyünkbarátok
A kettõ között van különbség. A férfi vonzalma is függ attól, hogy a nõ mennyire alkalmas a gyerekszülésre és -nevelésre... barátnak viszont lehet, hogy így is jó lesz.

Miért vannak olyan nők, akikkel a pasik csak egy éjszakát/kavarást akarnak, de kapcsolatot nem. Vajon mit csinálnak rosszul?

Legjobb válasz: Tûzben, üstben siklóvér, Gyíkfarok és kígyóvér, Csúnya pikkely sárkányér, Múmiából préselt vér. Varázs, varázs, õsi varázs, Éget éjjel az izzó parázs, Varázs, varázs, varázs, õsi varázs, Éget mint, az izzó parázs, Varázs, varázs, õsi varázs, Éget mint, az izzó parázs.

Tûzben, üstben siklóvér, Gyíkfarok és kígyóvér, Csúnya pikkely sárkányér, Múmiából préselt vér. Varázs, varázs, õsi varázs, Éget éjjel az izzó parázs, Varázs, varázs, varázs, õsi varázs, Éget mint, az izzó parázs, Varázs, varázs, õsi varázs, Éget mint, az izzó parázs.
most kivancsi lennek, hogy te most lany vagy, vagy pedig fiu 1. en lany vagyok 31 eves es azt mondanam, hogy azok a lanyok azt hiszik, hogy a szet tett labakkal konnyebben magukhoz lancolnak egy pasit, meg csak annyi nyujtani valojuk van, tutti butak szerintem 2. es a masik dolog az, hogy a ferfiakat tisztelet a kivetelnek, de tobbre nem kepesek csak annyira, hogy lefekudjenek minnel tobb lannyal meg se fordul a fejukbe a komoly kapcsolat nem tudnak felelosseget vallalni es ez valoszinubb
Én komolyabb kapcsolatra vágyok, de egy olyan lány aki rettenetesen buta, öltözködése és viselkedése ribancos és nem lehet vele értelmesen jól elbeszélgetni és mindig más pasival lóg, csak egy éjszakát bírnék ki (de persze azt ki is élvezném).
xDDDDD nem azt kérte h írd le a harry pottert zenéjét xD amm sztem azért mert a pasi az pasi csak szexre kellenek nekik a nõk nem többre de persze ez nem mindenkire igaz aki nem ilyen ne vegye magára
Mert a szex jó. Nincs abban semmi rossz, ha valaki magáért az élvezetért csinálja, EGY FELTÉTELLEL: tudja az illetõ a helyén kezelni, tudja, hogy csak egy alkalom, nem vár tõle többet. Nem ezzel akarja megtartani a pasit.
A kérdező hozzászólása: Itt most fõleg azokra a lányokra gondoltam, akik havernak/barátnak tökéletesek, néha több is belefér, de valahogy nem tudnak továbblépni.
Én pasi vagyok, férfiszemmel elmondhatom, hogy látom a dolgokat.Azokkal a nõkkel akar a pasi csak lefeküdni és ez a pasi személyiségétõl is függ, akik vagy nem tetszenek neki külsõleg de azért jó valakit dörzsölni, vagy nem tetszik belsõleg mivel vagy buta a csaj vagy unalmas stb... Na mindegy...a lényeg , hogy ha van egy pasi aki jól is néz ki és rendes is és igenis akar komoly kapcsolatot, akkor az már unalmas.....hiába, a csajoknak hatalmas elvárásaik vannak és a legmerészebbek, legtökösebb pasik nyernek...látom én, hogy mintha keresnék a szálkán a csomót, az emberben a hibát...igy nem lehet ismerkedni.
A faszinak rövid távon ez kell: nagy csöcsök, kerek fenék, formás és hosszú combok, telt (és nem röhejesre "feltöltött") ajkak (= sz*pós száj :) ), igézõ tekintet. Hosszútávnál, ezen tulajdonságok birtokosai elõnnyel indulnak ugyan, de ez az elõny korántsem behozhatatlan. Itt már fontossá válik a személyiség, a humorérzék, az intelligencia is. 26/F

Szerintetekehet hosszútávú egy olyan kapcyolat amiben a nő csak sajnálatból van együtt a pasival?

Legjobb válasz: Mióta vannak együtt? Esetleg megváltozhatnak az érzései késõbb... mint láthatod (ha olvasod ezt a témakört rendszeresen) ez gyakran elõfordul

Mióta vannak együtt? Esetleg megváltozhatnak az érzései késõbb... mint láthatod (ha olvasod ezt a témakört rendszeresen) ez gyakran elõfordul
Akár lehet hosszútávú is.
Én egy ilyen kapcsolathoz nem sok reményt fûznék, mert egy teljes élet leéléséhez fontos lenne az érzelem, meghitség jelenléte.Egy darabig biztosan mûködne, de hosszútávon nem.
Nem valószínû.
Nem azon van a hangsúly hogy meddig tart, hanem hogy milyen minõségû az a kapcsolat. Ki lehet bírni mindent egy életen keresztül, a kérdés hogy hogyan. Régen senki se vált el, mert nem lehetett, mégis sok vacak házasság volt, valahogy megtalálták a módját, hogy ellegyenek benne.
Nem tudom ki hogy van vele, lehet, hogy vannak, akiknél mûködik, én nem bírnék valakivel sajnálatból lenni.

Van olyan ffi aki normalis kapcsolatot, szerető barátnőt és nyugalmat keres az életben? Mostanaban CSAK olyan pasikat ismerek meg, akik csak a szexre vágynak.

Természetesen nagyon fontos dolog a szex és a testiség, bár önmagában nagyon kevés a NÕKNEK. Igaz fiatal vagyok és lehet naìv, de egyszerűen nem értem a ffiakat.. Probaltam korombeli és idősebb ffiakkal is ismerkedni, de bmilyen korosztály.. Legyen az komoly akár milyen.. Szinte csak a szexre tudnak gondolni.. Ez oké! De komoly kapcsolatot és barátnőt senki nem akar? :| lehet maradi vagyok..

Legjobb válasz: "jó lenne már olyanokkal is ismerkedni aki tartós kapcsolatot akar :) L/19" Ha meg megismerkedtek egy olyannal, menekültök vagy esélyt sem adtok. Utána meg összeálltok egy bunkóval, azt megy a nyafogás hogy minden pasi köcsög.

"jó lenne már olyanokkal is ismerkedni aki tartós kapcsolatot akar :) L/19" Ha meg megismerkedtek egy olyannal, menekültök vagy esélyt sem adtok. Utána meg összeálltok egy bunkóval, azt megy a nyafogás hogy minden pasi köcsög.
Én ilyen voltam, aztán rájöttem fiatalon ez hülyeség.Élni kell azé életet.Persze 30 felett azért már más
Akkor hülyeség neten szórakozni! Ismerkedj barátokon, hobbin keresztül, suliban/munkahelyen... A [email protected] valóságban! :)
A kérdező hozzászólása: hiába ìr bárki is h jaj most akkor egymásra találtunk dejooo.. Nem.. Most a véleményekre vagyok kìváncsi! Nem olyan vagyok aki bárkivel le áll beszélgetni.. Ahhoz kell a szimpátia és még sok más.. Attol h internetem ismerkedem, ha ismerkedem még nem vagyok rossz ember.. Könnyenkapható, ronda és beteg sem..
-tán
Írsz egy megyét, meg töltesz fel képet, aztán mehet aztán ismerkedés! ;)
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom h megismertem egy idosebb pasit, es lehet h nem keres komoly kapcsolatot csak a szexre megy..Es én nem olyan vagyok h csak azért bárkivel is foglalkozzak! Ebbõl már megjöttem..
Ilyenkor mindig megfájdul a szívem. Amikor ilyen kérdést látok. Jó lenne egy lány aki komolyan gondolja.. de nem lesz. Azt hiszem majd ha 30 leszek akkor talán majd könnyebben fog menni.
Az a bajod, hogy megismertel egy idosebb pasit, aki komoly kapcsolatot keres, aminek szerinte resze a szex is?
Ugyan 19-20éves koromig én is ilyen voltam, de mára szerintem, én úgy érzem, hogy kezd a fejem lágya benõni. Nem rajongok a gyerekekért, és mégis olyan érzéseim szoktak lenni, hogy de jó is lenne már..... Az már pedig nekem csak egy olyan személytõl jöhet, aki normális életet él, és érett, komoly gondolkodású a kapcsolatunk terén legalábbis.
Én mindig komoly kapcsolatra vágytam. Ebben is kicsit más véleményen vagyok, mint a velem egykorúak, igaz, az idõsebbekkel mindig jobban kijövök. Visszatérve a kérdésedre, én pedig a nõket nem értem. Én is próbáltam korombeli és mindenféle korosztállyal ismerkedni (hogy téged idézzelek) de egyiknek sem voltam elég. A nõknek egy dolgot meg kell érteniük a férfiakkal kapcsolatban, amely olyasmi, mint valami törvény. Nevezetesen a férfiaknak 2 csoportjuk van: aki csak szexet akar és aki szexen kívül mást is akar. Értsétek meg, hogy nincs olyan férfi, akinek ha megtetszik egy lány, akkor nem jut eszébe a szex. Én is ilyen vagyok, de én hiába magyarázok a lányoknak, hogy nekem más is kell és hogy más is fontos, mert nem vesznek komolyan. A probléma egyébként ott van, hogy nem veszitek észre a különbséget a fentebb vázolt 2 férficsoport között, pedig olyan egyértelmû, hogy elnézve egy-két párocskát, kívülállóként simán levágom, hogy a fickó csak arra hajt és nem értem, hogy a lány ezt miért is nem veszi észre. Elég, ahogy egy férfi ránéz valakire, a gesztusok, vagy hogy ténylegesen ÉRDEKLED, minden érdekli veled kapcsolatban és fontos vagy neki. EZt nem nehéz kiszúrni, csak vakok vagytok. Ha nekem tetszik egy lány, akkor természetesen eszembe jut a szex, igen álszent lennék, ha tagadnám, de nekem más is kellene. Egy barátnõ, akivel lehet közös programokat szervezni, akit a keresztnevemen kívül más is érdekel és akivel olyan dolgokat is meg lehet beszélni, amit mással nem. DE hogy téged idézzelek az utolsó mondatodban: lehet, hogy jómagam is maradi vagyok.
Manapság mindenki gyorsan könnyen akar célt érni. Aztán pedig szebbre, jobbra, nagyobbra akarja majd cserélni. Aki nem illik bele ebbe a képbe(mert nem cserélgetnek), azoknak persze nem jó, de nem kötelezõ követni mindenki hülyeségét. Türelmesnek kell lenni és elõbb utóbb akad egy kivétel :)
Vicces volt ezt olvasnom.. :) 2 napja dobott ki "barátnõm" 2 hónap után, mert õ nem gondolta olyan komolyan, mint Én, csak jól akarta magát érezni. :) Szóval nem, nem vagy maradi vagy mindketten azok vagyunk. 26F
A kérdező hozzászólása: Valószìnû, hogy ez a rohadt társadalom van kifordulva magából.. Én valamiért nem értem ezt életformát.. Mindenki mindenkivel.. Hetente más.. Ahhj de nehéz ez.
Na de a sok válaszból most már tudhatod, hogy igen, vagyunk páran akik komolyan gondolják. Még választhatsz is ;)
A kérdező hozzászólása: Csak ez nem egy ismerkedõs oldal..;):)
hát ha nekem nem tetszik egy csaj attól még megdugnám... de ilyenkor inkább hagyom mert nem éri meg pazarolni rá az idõt. Egyébként szûz vagyok de mostansátg el vesztem nagyon valószínû F20
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!
Nekem fontos a lelki kapcsolat, beszelgetes, tarsalgas, mindenfele tevekenyseg, a lenyeg az hogy erezzem hogy van valaki mellettem, van lelki tamaszom, es tovabba szeretetre vagyom.Termeszetesen a szex fontos nagyon is imadom a szexet, foleg a ninfoman noket, de az kb ugy 30% lehet nagyon fontos nem is tudom elkepzelni nelkule a jo kapcsolatot de annal inkabb a kiegyensulyozott bizalommal, megertessel, szeretettel, huseggel, oszinteseggel, aldozathozokeszseggel valo kapcsolat is fontos. 20f.
A kérdező hozzászólása: A kiakadásom ma, hogy megismertem egy idõsebb pasit és ugye eddig h komoly kapcsolatai voltak eddig es most is csak azt keres.. Es hát megkedveltem..A szavaiból meg nem az sugárzik, amit eddig bemesélt.. Mindig ìgy járok.. Szóval az idõsebb korosztály sem éppen érett számomra ezek szerint.. Szeretnék már egy kivételt..
egyetértek veled :) jó lenne már olyanokkal is ismerkedni aki tartós kapcsolatot akar :) L/19
Vagyok. Most is alakítani próbáltam egy normális kapcsolatot, erre mikor megérezte a lány, hogy komolyan gondolom, dobbantott. Elõtte semmi gáz nem volt. Nem értelek már titeket.
Van.
Szerintem rengeteg ilyen férfi van, talán csak rossz helyen keresgélsz. Hol szoktál ismerkedni? Hány éves vagy egyébként?
Valahol biztos van.
Persze, hogy van :)
Nekem nõként is az az álláspontom, hogy a komoly kapcsolat nem attól lesz, hogy kimondjuk, hanem kialakul - tehát két ember apránként megismeri egymást, kiderül, hogy összeillenek-e, és akkor lehet komoly kapcsolat. Tehát eleve minden kapcsolatnak lazának kell(ene) indulnia, ha nem így van, akkor az társfüggõség, mindegy, hogy ki, csak legyen valaki... És abban, hogy egy kapcsolat komolyra fordul-e, nálam nagyon fontos szerepe van a szexnek, a minõségnek és a mennyiségnek, ugyanis ha valakivel nem passzolunk össze szexuálisan, akkor teljesen értelmetlen komoly kapcsolatban gondolkodni...
Nem csak olyan pasik lennének ha a nõk nem lennének partnerek benne. Kétlem, hogy a párkapcsolatok nagy része csak azért alapul a szexen mert a férfi azt akarja, ebben mind a két nem hasonlóan hibás. Ennek ellenére vannak még olyanok akik nem a testi vonzalmon alapuló kapcsolatot keresnek, csak kevesen vannak.
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok.. Bulizni nem járok.. Igy marad az internet.. De persze normális körökben.. Talán ezzel lehet a probléma?
Én is például, de ritkák az olyan lányok, akik képesek is rá. Elég sok csajt ismerek, ebbõl elég kevés van, akit barátnõként is el tudnék viselni..
Engem is maradinak tartanak mert értékelem a pici apró dolgokat is egy ismerkedés során és néha fura nekik, hogy az elsõ randin nem akarom lefektetni... :/ De hát én nem ilyen vagyok. Simán szeretek udvarolni akár hetekig, mert tök jó az az ismerkedés izgalma amikor már érzed, hogy lesz valami, de még húzódik a dolog... nagyon izgalmas... :P
a kérdezõvel egyet értek, mindegy milyen korosztály, fõleg azt mondja komolya akar, aztán kiderül ez szexben merül ki, nekem se azzal van bajom, persze kell a szex naponta is, de így ez kivitelezhetetlen, ne add fel, mert Te fiatalabb vagy, remélem találsz egyet N
Fiú vagyok, 23. Most itt túlságosan nem részletezném, de én tartós kapcsolatra vágyom, komolyra. Hosszú távúra. Jó lenne ha valakit szerethetnék és ha õ is szeret az meg a legjobb :) Látszólag úgy tûnhet itt most sok lánynak, hogy akkor mi pont egymást keressük. Bárcsak ilyen egyszerû lenne...
Nem feltétlenül probléma ez, csak okosan kell a neten.
18:28 vagyok! 22/F
Én komoly kapcsolatot szeretnék... :) Merrefelé laksz?
Találtál azóta komoly pasit, kérdezõ? :-)

Miért van az, hogy a nők egy része úgy akarja megtartani a pasit, hogy teherbe esik? Ennyire nincs tartásuk, büszkeségük? Miért jó olyannal lenni, aki csak a gyerek miatt van velük? Olyan önző dolognak tartom ezt.

Legjobb válasz: En lany vok. pl. én sose tennék ilyet. csak akkor vállalnék gyereket, ha tudnam h a pasi mellettem marad. egyedul nem akarok gyereket nevelni.. és még csak 19 vok, de mar regota igy gondolom.

En lany vok. pl. én sose tennék ilyet. csak akkor vállalnék gyereket, ha tudnam h a pasi mellettem marad. egyedul nem akarok gyereket nevelni.. és még csak 19 vok, de mar regota igy gondolom.
A szex az emberek között nem csak az örömszerzés és az utódnemzés célját szolgálja. Hatalmi játszma is lehet. (P.i.n.a miatt indult a trójai háború is :) )) Szóval az utód megjelenése kötelességtudatot, de pusztító dühöt is kiválthat a férfiakból, nem túl meggyõzõ eszköz. Csak egy apró kérdés a kérdésen belül, lányok: Ha tudnád, hogy Bill Gates megértõ nagyapa, és a fia épp meglehetõsen benyomva tántorog egy buliban, odatartanátok a puncust egy unoka kedvéért? Fõleg, hogy sejtenétek, hogy a család mindent megtenne az eltussolásért. Kapnátok a gyerekkel 10 M dollárt és hallgassatok. Na, ki tenné meg?
Szerintem is önzõ dolog, és én azt gondolom, hogy ez nem is szerelem. Ha szeretek valakit, akkor azt szeretném, hogy õ boldog legyen. Én sem tudtam soha megérteni, hogy tehet ilyet egy nõ. Miért jó úgy együtt élni valakivel, hogy tudom, hogy nem szeret, csak a gyerek köt össze minket? Ha a pasi talál egy normális csajt, úgyis lelép, gyerek ide vagy oda.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló!10M dolcsiért se csinálnék ilyet!A gyerek ne apa nélkül nõljön fel!A másik meg, hogy ha a gyerek megkérdezi, hogy hol az apja, hogy néznék a szemébe? Mondjam neki azt, hogy tulajdonképpen nem is akartam, de vonzó a pénz?A gyerekem boldogsága fontosabb a pénznél!A kérdésed még a "gyerekkel fogom meg a pasit" dolognál is gusztustalanabb!
Helló, a 2. válaszoló vagyok. Azért kérdeztem tovább, mert az eredeti kérdés nagyon jó. Szóval a válasz, igen, vannak ilyen nõk, akik nem örömszerzésre használják a puncijukat, hanem elõnyök szerzésére. Ezek a ku.rvák. És nem tartásról, vagy büszkeségrõl van szó, hanem elõnyökrõl, hatalomról, stb. Sötét a világ, dehát mindig is az volt... A prostituáltakat, akik szabott áron kínálják a szexet, nem ku.r.váznám le. Õk szolgáltatnak.

Hol lehet olyan pasit találni akinek nem az számít h hogy nézek ki? ! Komolyan minden pasinak csak a cicababák tetszenek? ! Miért szeretitek ha egy halom smink van a csajotokon? !

Legjobb válasz: Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.

Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.
Azért van halom smink és parfüm a lányokon mert büdösek és rondák.
ezt a honnan veszed h így van?
Én meg azt nem értem miért feltételezik ha egy nõ kicsit sminkeli magát és nõiesen öltözködik miért nézik egybõl egy ócska ostoba ribancnak. Mondom úgy, hogy ritkán sminkelem magam, nincs hozzá türelmem és szeretek sokáig aludni. :) Meg kell ismerni az embereket egyénenként és hagyni a fenébe az általánosításokat. 21/N
Ilyen férfit a vakok és gyengén látók intézetében találsz.
Pontosan elõzõ elõtti valaszolo. Hogy valaki igényes nem egyenlõ a cicababaval!! -.- itt az ido te is kezdj valamit magaddal!! Mindenkibol mil lehet hozni a legtobbet!!!
A kérdező hozzászólása: #11 hát nem hiszem h csak ezt hisszük. De sajnálom akkor h nem ismerlek. .
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam h cicababaság alatt azt értem h valaki nõiesen öltözik és néha kicsit sminkel..
20-as te h*lye vagy az biztos
Ha ronda is vagy , meg a hozzallasod is ilyen, akkor ne nagyon csodalkozz ha nem talalsz pasit..:D
A férfiak a szemükkel, a õk a fülükkel lesznek szerelmesek. Sajnos ez evolúciós berögzõdés; a szép nõk valószínûleg nõiesek és termékenyek. A pasiknak meg az a dolga, hogy továbbörökítsék a génjeiket, tehát nyilván olyat KELL választaniuk párként, aki alkalmas rá. Viszont szerencsére a szépség terén megoszlik a pasik ízlése, így elõbb-utóbb jó eséllyel mindenki párra talál.
Írj rám kérdezõ, garantáltan nem bánod meg :D.
28-as te lúzer p*cs!
A kérdező hozzászólása: #29 egyet értek
Akkor ne kérdezd hol lehet ilyet találni!Ha luzer p.cs vagyok!Nekem a belso a fontos, de inkább hagyjuk.
mert hogy nézel ki?
Itt vagyok!!!!!!
Így van. Am nem értek egyet ezzel a cicababás résszel ...de te most kb a normal csajokat maris a halom sminkessel hozod osszefuzesbe.....a ketto nem egyuttjar
Ez butaság.. Azért fontos hogy nézzen ki valahogy, de nekem nem kéne egy "pláza cica" 17f
Megint egy általánosítás.
A kérdező hozzászólása: #1 tapasztalatból veszem.
A kérdező hozzászólása: #4 bocsánat akkor tisztelet annak az 1%-nak
Meg kell találnod a hozzád valót! http://usite.hu/x/1097
Mindig ilyen kérdés van.Lehet valaki cicababa, ha belül üres.Kisugárzás fontosabb, hogy mosolyogj, legyél jókedvû, ezt a pasik is egybõl észreveszik:)
Engem már nem érdekelne hogy néz ki csak találjak 1 normális csajt :D
Ki mondta, hogy szeretjük? Csak ti csajok hiszitek ezt. Valószínû még nem futottál össze velem, mert akkor nem született volna meg ez az idióta kérdés sem.
na mutatsd hogy nézel ki?..
Ez baromira nem így van, de azért minden fiúnak van egy szint, hogy mennyire legyen szép a csaj.Attól függ hogy nézel ki?
Miert sír mindenki azon hogy külsõ igy meg úgy! Arra fogják ezek az emberek hogy milyen felszínesek az emberek....nem errõl van szó.jó az is van de különben a legbénábbul kinézõ emberbõl is ki lehet hozni s legtöbbet!! Annyi a lényeg hogy ápolt és igényes legyél a többi részlretkérdés. A belsõ fontos. Tudjuk.meg a külsõ.miert? Mert a szerelem = TESTI és LELKi vonzalom. Oersze van hogy nem tetszik meg elsore hanem beleszeretsz es akkor õ lesz számodra a legszebb....(de a külsõ ami megfog a belsõ ami megtart ;) )
Azért látod így kérdezõ, mert te csak a srácok kb. 20%-át veszed észre, akik olyanok. Számodra õk a "minden pasi", pedig valójában csak az ötödrészük olyan.
attól h cicababa valaki, még nem azt jelenti h szép vagy szexi vagy igényes, attol lesz valaki összességében cicababa, hogy mûnek néz ki, a külsõre megy, szolibarnam ondjuk, meg vasalt hajú, esetleg egy kiló festék, meg szexi ruha, nagy karmok, magassarkú ridikül, de lehet egy nem plázacica is bombázó kisk osztümben, blúzban, vagy sportos ruhában, nagy mellek nélkül, van kainek a rövid haj jól áll, mert olyan szép kis arca van, meg smink nélkül is gyönyörûek a szemei, sõt akkor szép igazán, és jó a tartása, meg tök jó alakja van husisan is, vagy vékonyan is meg akkoris ha fehér a bõre, elvégre nem romák vagy négerek vagyunk volt kai szexibb meg szebb volt hosszú naciban lapos talpuban meg hosszú karcsúsított szövetkabátban alig sminkben, mint az aki miniben volt, tûsarokkal, meg kivágott felsõben, hosszú hajjal, mûszempillákkal van aki inkább nevetségesen néz ki közülük van aki rocker, de olyan rocker vagy goth csaj, hogy pl van piercingje, meg eg két tettoja, és bakancsba jár, vagy egy csaj mondjuk tornacipõben és hozzá felvesz egy farmerszoknyát, néha olyan jol tudnakk inézni :)

Pasik! Ha a csaj nem olyan gazdag, és mondjuk a pasira mondhatjuk, hogy jómódú, akkor szétmehet emiatt egy kapcsolat? A pasi nem hiszi azt, hogy a csaj csak a pénzéért van vele? 18/L 20/F

Legjobb válasz: Mindkét nembõl vannak ostoba emberek. Ha egy párkapcsolatban bárkit is a pénz motivál, vagy ezt feltételezi a másikról, akkor felesleges az egész kapcsolat.

Mindkét nembõl vannak ostoba emberek. Ha egy párkapcsolatban bárkit is a pénz motivál, vagy ezt feltételezi a másikról, akkor felesleges az egész kapcsolat.
Ezt érezni lehet! Hogy azért van e vele vagy sem! De ez miatt nem mehet szét egy kapcsolat. Egyik volt barátnõm még 3 évvel ezelõtt, neki is a családja elég hátrányos helyzetû volt, de mindig ki voltak fizetve a számlák meg egyéb és a csaj is jól nézett ki és el is járt rendszeresen fodrász kozm, szoli stb....De persze volt hogy nem. De lényeg h hátrányosabb helyzetûek voltak. De mi nem emiatt mentünk szét hanem betoppant az ex pasija és dúlt a love...stb stb
Persze kell hozza bizalom. En is szerencses anyagi es csaladi hatterrel rendelkezem es majdnem 5-5 evet voltam ket olyan lannyal, aki nem. Inkabb az elejen okozott gondot, de nem nekem, sokkal inkabb nekik. Es a szakitasok sem ezen multak.
Ahova bekerül a lové ilyen szinten, ott meg van [email protected] a dolog.
Ha fordítva lenne akkor biztosan tönkretenné egy idõ utána kapcsolatot, de mivel nem így van így simán mûködhet mivel a férfi az akinek gondoskodnia kell általában egy nõrõl.
Nem hiszi, hanem tudja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!