Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, a pasik (480 db)

A sportos pasik csak a sportos lányokat szeretik? Van olyan sportos pasi, aki a telt nőket kedveli? Guba a gubával, vagy az ízlése és a saját felépítése nem fedik egymást?

Legjobb válasz: Én inkább olyan sportosabb pasikat ismerek, akik nem izmokat szeretnek fogdosni, hanem puhább nõi testet, úgyhogy az enyhén teltebb lányokra buknak. De ismerek olyat is, aki a sportosakat szereti. Van ilyen is, olyan is.

Én inkább olyan sportosabb pasikat ismerek, akik nem izmokat szeretnek fogdosni, hanem puhább nõi testet, úgyhogy az enyhén teltebb lányokra buknak. De ismerek olyat is, aki a sportosakat szereti. Van ilyen is, olyan is.
Nekünk van egy nagyon jó barátunk, tökéletes test, nagyon jó képû srác.A barátnõje 113 kiló, arcra nagyon szép.A srác nagyon szereti, és kegyetlen féltékeny is a csajra.9 éve vannak együtt, nem sokára lesz az esküvõjük.
Biztos, hogy van. Láttam már ilyen párokat.
mark86 én testépítõ vagyok és kb nem érdekel hogy mennyire sportos a párom! lesz.rom hogy közhely én akkor is a jellemet, humort, megbízhatóságot, kedvességet, õszinteséget, igényességet és a finom csókokat keresem!! csak botsáska ne legyen.... ;)
"mindenki a hasonlót keresi" Ezzel semmi gond, csak az, hogy nem teljesen így van, talán úgy 50%-ban. Én mindig is vékony voltam és soha nem jöttek be a vékony pasik. Az egyik ismerõsöm vékony, magas, a felesége alacsony, duci. Vagy húsz éve boldog házasságban élnek és szerelmesek egymásba. De sorolhatnám még a példákat a szûk ismeretségi körömben, mert van elég sok. Persze olyan is van, akinek hasonló testalkatú jön be.
Lehet, hogy van ilyen összefüggés, lehet, hogy nincs, senki sem tudja. Ne gyárts ilyen elméleteket, mert a gyakorlatban nem érnek semmit, viszont hátráltatnak. Minél kevesebb elõítéleted van, annál inkább észreveszed a lehetõségeket.
Általában igen, a sportos fiúk a sportos, vékonyabb lányokat keresik. Hiszen az a férfi, aki rendszeresen edz és ad a testére, valamint a külsõ megjelenésre, ugyanezt elvárja a barátnõjétõl is. Arról nem is beszélve, hogy a sport és a tudatos táplálkozás stb. egy meghatározó közös pont lehet a pár életében (közös hobbi, érdeklõdési kör). Persze kivételek mindig vannak, de általánosságban így van szerintem.
Szerintem igen. De nem azért, mert egy sportos igényes, egy teltebb meg igénytelen, hanem, mert mindenki a hasonlót keresi. Alkatra, arcra, stílusra, mindenre. Én azt figyeltem meg, hogy az igazán jól mûködõ párosok valahogyan hasonlítanak egymásra, a vonásaik, a típusuk, alkatuk. De ez csak az én tapasztalatom.
szerintem inkább igen. bár én nõ vagyok de 25 évig sportoltam, a babám születéséig (még 9 hónapos terhesen is mentem :D) férjem egyszer a kedvemért kondizott fél órát... :)
merre laksz?
Az utolsó válaszoló tapintott rá a lényegre. Én nem is azt tartom lehetetlennek, hogy egy sportos pasinak tetszhet egy teltebb nõ, hanem inkább a különbözõ életmódok összeegyeztetését. Aki kicsit komolyabban veszi a sportot és figyel a táplálkozására, annak nagyon nehéz elfogadtatni az életmódját és a szokásait egy olyan emberrel, aki viszont egyáltalán nem foglalkozik ezekkel. Ez pedig hosszútávon sok konfliktust teremthet - tapasztalat.
Nekem fontos, hogy sportoljon, de legalább az, hogy ne kelljen küzdenem vele az életmódomért.
Lehet hogy elfogult vagyok, sõt biztos. De az én környezetemben még nem láttam ilyet, hogy sportos izmos pasinak kissé elhízott barátnõje lenne. De persze izlések és pofonok. Egyéne válogatja. Saját példámat tudom csak leírni. Bár korábbi kommenteket elolvasva tudom, hogy nem fogod figyelembe venni, de azért leírom. Nekem is mindig az izmos pasik jöttek be, NAGYON. Mindig arról álmodoztam, hogy olyan párom lesz. Korábbi kapcsolataimban soha nem volt izmos párom (én se fogalkoztam magammal) utolsó szakításom annyira megviselt, hogy lefogytam elkezdtem konditerembe járni, foglalkoztam magammal és egyszercsak azt vettem észre, hogy válogathatok a pasik közül. Nagyon jó érzés volt. És megtaláltam az áhított izmos páromat. 4 éve vagyunk együtt, mind2 õnknek fontos a sport beleépül a mindennapjainkban. Õ mikor jár kondizni én mikor. Az õ korábbi kapcsolatiaban soha nem volt kissé elhízott barátnõje inkább vékonyabbak. De ez megint csak egy példa. És te találhatsz olyat, aki sportos tökéletes számodra és ugy vagy jó neki ahogy vagy.
Na jó, ez duplázás már túlzás, csak egyszer nem értem. XD
Én még mindig nem értem, hogy azért, mert valaki sportos én nem jönnek be neki a sportos lányok, miért veri úgy itt a tamtamot, mintha mindenki ilyen lenne?
Én még mindig nem értem, hogy azért, mert valaki sportos én nem jönnek be neki a nem sportos lányok, miért veri úgy itt a tamtamot, mintha mindenki ilyen lenne?
Hááát, látod pont ezaz, hogy nem feltétlenül lenne õ partner az elképzeléseidben. Mondjuk ez nyilván személyfüggõ, de engem pl. kifejezetten irritál, ha valaki tõlem várja hogy megmondjam mit és mennyit egyen, vagy ha pesztrálni kell az edzõteremben. Elég nagy gáz magamnak számolgatni meg méregetni a kaját, nem fogom még másnak is. Sportolni pedig egyedül is lehet, az nem kifogás, hogy nincs kivel...ha valakit ilyen téren noszogatni kell, az már gáz. Nade különbözõek vagyunk, valószínûleg sokan másképp gondolják.
Ha a csaj megcsinálja a kajákat, én kimérem neki, meg magamnak :D Sõt még edzést is tartok neki :D Kell egy ilyen érdekkapcsolat, mert drága a kajám :D
Bocs, de szerintem kevés az az ember, aki bajlódna veled, hogy megmondja, hogy mit egyél, meg edzéstervet írjon neked. Van más dolga is. Ha csinos akarsz lenni, akkor oldd meg magad. Ha akarsz, akkor egyedül is edzel, az csak kifogás, hogy biztatásra van szükséged. Akinek fontos a sport, meg az sportos alkat, az nem vár másra, hanem csinálja maga.
Ajánlom figyelmedbe ez a kis szösszenetet, ha már úgy érzed hogy egyedül nem megy. http://lifetilt.blog.hu/2011/06/05/egyedul_vagy_4
Hát , akkor Én extra szerencsés lehetek :) Párommal 4 éve vagyunk együtt Õ magas kisportolt, sziklát mászott , alpinozott stb... isten nyila mindet csinált... 'És mégis Én kelettem neki.Én 156cm vagyok és jelenleg 80 kg, voltam 62 kg is de neki mindegy mert engem szeret.De így is van alakom, igaz van hasam meg seggem, de erre Õ csak azt mondja, hogy így szeret!Hogy van mit fogni rajta és nem szúrja a seggem két pálcika :D Szóval Én nem jelenteném ki, hogy csak sportossal jönnek össze az ilyen alkatú ffiak.Ez egiont csak egy hülye általánosítás.
...Jah és attól, hogy vlaki nem vékony vagy sportos nem azt jelenti, hogy igénytelen attól még lehet dögös és sexy.
Ja, hogyne, az ideális testsúly majdnem kétszeresével dögös és szexi. Persze:) Annyira bírom ezeket a finomító jelzõket mint "telt", "duci", stb. Mit kerülgetitek a forró kását? Kövérek, dagadtak vagytok. Ez van. Ezt nem elfogadni kell, hanem változtatni rajta, ha nem akartok 100féle betegséget (amivel viszitek az adófizetõk pénzét), és nem akartok 50 évesen elpatkolni. Jaj nehéz, nehéz... Mit vártatok, meleg hógolyót? Akaratgyengék vagytok az a baj, különben már rég lefogytatok volna. Ez az "önmagunk elfogadása" nevezetû maszlag is csak arra jó hogy takargassátok az igazságot: lusták vagytok, gyengék, és sokat zabáltok.
12.53. Azért van olyan, hogy valaki "telt". A telt, az nem kövér, hanem telt idomú, mint mondjuk Beyoncé. Aki szerintem Istennõ. Gyönyörû alakja van, de telt idomú, nem piszkafa. És feszes, sportos, csinos. De amúgy igazad van, most már minden zsíros, formátlan, nagyhasú nõ "telt" meg "duci" meg "nõies". A kövér az kövér, és nem "nõies alkatú".
Beyonce csak azért néz ki olyan feszesnek és sportosnak, mert zsírleszívásra jár. :) Amúgy látszik az alkatán is, hogy nagyon hízékony.
Jah és még búcsúzóul annyit, hogy tudom hogy BAROMI NEHÉZ sportolni (3 éve sportolok, de én élvezem fõleg a végeredményt.) És a sportos pasi, akit szeretnél neki is BAROMI NEHÉZ izzadni órákat a konditerembe. Szóval ez mentségnek nagyon csekély. De sok sikert! Üdv. Egy "oltogató" válaszoló
Jo, hát hogyha a neked tetszõ véleményeket akarod meghallani. Szíved joga.
ma 14:28 Nem egyet, nem kettõt ismerek, hanem sokat. Ezzel viszont a te teóriád dõlt meg. Most attól, hogy te és sokan mások, akik sportolnak, edzenek, nem szeretik, ha egy nõ duci, nem sportol, stb... hidd el (mert nem kötözködésbõl és nem hallomásból mondom, hanem tényleg ismerek ilyeneket), igenis vannak izmosabb, sportosabb férfiak, akik az enyhén teltebb alkatú lányokat szeretik. De itt hoztak már fel példát többen is erre. Persze, hogy vannak olyanok is, akik elvárják a barátnõjüktõl is, hogy sportos legyen, nem is mondom, hogy nem jogos az elvárás. Viszont ne mondjuk már, hogy ez minden esetben igaz... sõt még azt se, hogy ez az általános és másmilyen csak elvétve akad, mert ez így nem igaz. Erre értettem a felszínességet, hogy: ha én ilyen vagyok, meg sok ilyet ismerek, akkor mindenki ilyen.
Nekem volt nagyon sportos, kigyúrt( de nem túlzásba) jótestû pasim, mikor rajtam volt jó 10 kiló fölösleg. Nem volt gond.
Írod, hogy kisebb korodban szüleid nem figyeltek az étkezésedre, elhízott voltál. Nos én is. De ha elégedettlen vagy magaddal akkor tenned kell ellene. Már felnõttél tudsz figyelni a táplálkozásodra és egy kis sporttol az élet minden területén jobb lehetsz. Hidd el. Kitartásra ösztönöz és nincs annál jobb érzés, amikor látod a tükörben hogy egyre szebb és formásabb vagy. /De ez csak egy jó tanács./ Én csak a saját példámat tudom leírni és nem akarlak elkeseríteni és általánosítani sem. A párom izmos, rendkívül jóképû (heti 4-5Xedz) elájulok a testétõl, de lehet elfogult is vagyok. Amikor összejöttünk volt rajtam 1-2 kiló felesleg (tényleg minimális) és az mind a popsimon, combomon. Hasam soha nem volt. Õt az is zavarta azt mondta nem bírja elviselni a felesleget/hájat, de csontkollekció se kellene neki soha. Mivel õ sokat foglalkozik magával azt várja a barátnõjétõl is. Igazából nem miatta kezdtem el sportolni, hanem inkább ösztönzõleg hatott rám, figyeltem a táplálkozásomra és 1 év alatt életem legjobb formályát hoztam (amit azóta is tartok) kemény feszes kerek (nem kicsi) popsim van, lapos hasam és szerencsére melleim mindig is nagyok voltak. Szóval én azt tanácsolom, ha izmos pasit szeretnél (amit egyébként meg tudok érteni) foglalkozz magaddal, nem kell csontkollekciónak lenned, sokkal inkább egészséges, feszes, nõies testalkatunak. De még1szer mondom nem szeretnék általánosítani, és ez csak az én példám. És egy tipp...Ha elkezdessz konditerembe járni, ott sok izmos pasit láthatsz! :)
öcsémnek nagyon jó, kisportolt alakja van, tiszta izom.a nõje meg alacsony és kövér...
A kérdező hozzászólása: Egyébként (mint minden nõ szerintem) arra vágyom, hogy a pasim a személyiségembe szeressen bele. Persze tetszek is neki külsõre, de az lenne igazi, ha a humorom, eszem, karakterem díjazná.:D Egyébként állítólag nagyon jól csókolok, és mást is elég jól csinálok a számmal (ha értetek és nem vagyok túl közönséges;D). Remélem ezek is sokat fognak nyomni a latban, ha jól ki tudom elégíteni szexuálisan.:$
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat. Összességében levonhatom a következtetést, hogy nincs feltétlenül kapcsolat a testfelépítés és a választott lány alakja között. Lehetséges, hogy aki "a sportért sportol" az toleránsabb a plusz kilókkal, mint aki "a szép testért sportol". Hát én remélem a legjobbakat magamnak, nagyon reménykedek és köszönöm a válaszokat! :D Aki tud még példákat, ne tartsa magában! :D
Nekem volt kalandom testépítõvel, sosem gondoltam volna, hogy egy nem tökéletes alakú lányra is ránéznek. Jó rajtam csak kb 3-4 kiló plusz volt, de akkor nagyon formátlan voltam pl alig volt fenekem. És még is bejöttem neki (: Azóta sportolok, jó alakom van de a férjem nem sportol és még is boldogok vagyunk.
Külsõ megfog, belsõ megtart. Ha nem jössz be egy izmos pasinak, nem lesz lehetõséged hogy megismerje a humorodat, a személyiségedet ilettve. a szájtechnikádat. (Amit egyébként én elsõ körben nem hangoztatnék)
Nem akarlak megbántani, de a reménykedés kevés. Ha tudod hogy izmos férfi kell akkor dolgozz meg érte. Foglalkozz a testeddel. Mert igaz, hogy vannak ellenpéldák, de az nagyon ritka. A sportos(izmos) megukkal foglalkozó férfiak 80%-ának sportos jó alakú barátnõje van. Megengedheti magának, hogy válogasson miért ne válogatna. Egyébként a maradék 15% ban azt tudnám elképzelni, hogy már megvolt a szerelem és a pasi ugy kezdett el sportolni. Vagy a nõ valamilyen okokból kifolyólag meghízott, de továbbra is együtt maradtak. Én csak 5%ra tenném azt, hogy egy kisportolt férfinak, kissé elhízott barátnõje lenne. De ez csak én kis statisztikám, a saját megfigyeléseim alapján. Egyébként a bátyám lassan 10 éve foglalkozik a testével és szebbnél szebb barátnõi voltak, mindig irigykedtem az alakjukra és olyan jó volt rájuk nézni. Meg gondolj bele, egy kapcsolatban fontos hogy felnézz, büszke legyél a másikra. A férfinek is fontos, hogy büszke legyen hogy "igen õ a barátnõm" és sztem az nem lehet kissél elhízott és elhanyagolt lány.
01:36os vagyok. Leírtam a saját példám és egyébként ugy gondolom, hogy én jobban belelátok ezekbe a dolgokba mint te. De te mégis a következõ összefüggést írtad le: "Összességében levonhatom a következtetést, hogy nincs feltétlenül kapcsolat a testfelépítés és a választott lány alakja között." HOGYNE LENNE MÁR? Ha ezt elmesélem a baráti körömben kiröhögnének. Nyisd ki a szemed. Egyébként teljesen egyetértek az elöttem szólóval. Felszínes vagy. Nem foglalkozol magaddal, de izmos pasit akarsz. Hát álmodozz csak tovább.
A kérdező hozzászólása: Hûha, ti aztán jól begurultatok.:D Nem vagyok felszínes, de egy kapcsolatban számít a külsõ is. Lefogadom, hogy nektek is. Nem vagyok egyáltalán ronda, sem elhanyagolt, nem tudom honnan szedtétek.:D Csak annyit mondtam, hogy nem vagyok sportos alkat. Attól még tetszhetek a férfiaknak. Egyébként meg külön mondtam, hogy nem szálkásra kidolgozott testépítõre vágyom, hanem sportos alkatra.:D Nem kell ahhoz edzõteremben izzadni minden nap, hogy nekem megfeleljen a pasi, úgyhogy ne ijedjetek meg.
"Egyébként meg külön mondtam, hogy nem szálkásra kidolgozott testépítõre vágyom, hanem sportos alkatra.:D Nem kell ahhoz edzõteremben izzadni minden nap, hogy nekem megfeleljen a pasi" El kell hogy szomrítsalak, de kell a nem szálkáshoz is sokat izzadni. Ha nem sportol valaki, akkor a test elkezdi leépíteni az izmokat 3 héten belül, tehát már csak "karbantartás" végett is le kell járni. Ez olyan mint a diéta csak fordítva. Attól hogy egyszer lefogytál még nem jelenti azt hogy úgy is maradsz örökre.
14:03 Teljes mértékben egyetértek!
A kérdező hozzászólása: Jajj nyugi már testépítõk.:D Mondom, hogy nem kell, hogy az legyen. A legutóbbi szerelmem (ok, õ nem jött össze, de õ más tészta, nagyon fura az a gyerek) se kondizott soha életében, csak sportolt heti 2-3szor hobbi szinten, mégis pontosan megfelelt nekem az alakja. És még mielõtt valaki belefogóckodna abba, hogy nem jött össze elárulom, hogy senki másnak se. Neki senki nem felel meg, szerintem õ se tudja, hogy miért. Csak vár a nagy szerelemre, hogy hirtelen betoppanjon az életébe, de esélyt nem ad se nálam csúnyább, se nálam csinosabb lányoknak... Na õ felszínes. :( És ezt nem én mondom, hanem a barátai.
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem tudom minek járok még erre az oldalra, amikor itt mindig csak leoltanak mindenkit.:D Azért köszi annak aki jóindulatú volt. A többiek meg fulladjanak bele az epéjükbe. ;-D
De még mindig nem érted amit magyarázunk. Mi akik szerinted "leoltottunk" adtunk hasznos válaszokat, és egyáltalán nem rosszidulatból csak mi külsõ szemlélõként így látjuk a dolgokat. Azok akik "aranyosak" voltak veled, ápolták a lelkedet azzal nem mész semmire csak belelovallod magad, hogy majd egyszer öszejön egy izmos sportos pasi. Ennek az esélye kevés. De ha megfogadnád a tanácsainkat és foglalkzál magaddal akkor sokkal több esélyed lenne. De erre majd megtanít az élet, mert sztem még tul fiatal vagy ahhoz, hogy felfogd amit magyarázunk neked. EGyébként az a fiu aki tetszett neked, és nem jött össze, más ismerõsödnek sem, nos õ válogathat. MEgteheti hogy kivárja a legjobbat és jól is teszi. Nem gondolod, hogy jó érzés lenne, ha foglalkoznál magaddal és te válogathatnál a pasik közül?!?
A kérdező hozzászólása: Jómagam egyébként nem vagyok kövér, inkább telt. Van hasam, de szerintem még a "formás" kategóriába esem. Nem tökéletes testû, szálkásra kidolgozott pasira vágyom, de nagyon tetszenek a sportos izmos pasik. Sportolok én is de gyerekkoromban elhízott voltam, nem írattak be sehova mozogni a szüleim, és a táplálkozásomra se figyeltek, így pedig nagyon nehéz így 19-20 évesen jó alakra szert tenni... :(

Vannak olyan jóképű pasik, akiknek a ribancos, agyonfestett nők jönnek be. Miért van ez?

Holott tényleg szép nőket is megkaphatnának.Félreértés ne essék,nem a smink miatt írtam,hogy ribancos,de ezeknél a nőknél az még taszítóbb.

Legjobb válasz: Mert azokat könnyebb megkaparintani, mint egy okos szép nõt. Az olyan nõket ezek a "jóképû" pasik már nem tudják olyan könnyen ágyba vinni.

Mert azokat könnyebb megkaparintani, mint egy okos szép nõt. Az olyan nõket ezek a "jóképû" pasik már nem tudják olyan könnyen ágyba vinni.
mert te egy liba vagy
azok vonzanak xd
Szerencsére én még ilyen embert utcán nem láttam, se sehol.
A kérdező hozzászólása: Szóval nem kapcsolatra kell nekik?De én olyan pasikra gondolok, akik barátnõt szeretnének.Tehát ló nincs, jó a szamár is alapon addig jók nekik ezek a nõk is?
1: Arról a nõrõl a külsejáén kívül semmit nem tudtok. 2: a pasiról, aki vele van, szintén. Következtetés: Halvány lila fogalmatok se lehet arról, hogy miért van vele, a szex miatt-e, vagy mert tényleg szereti, esetleg neki tetszik. Ja, és ugye a legszebb klisé, amit mindenki elfelejt: Az embereknek más az ízlése. Ami neked undorító, másoknak mennyország.
bemártani jó a kanócot, csak altalaban többre nem jok..

Neten hol tudnak ismerkedni a 11-13 éves lányok és fiúk? Lányok van olyan, akinek pasi kéne, de nem talál?

Legjobb válasz: 11-13 éves pasi xDDD ezen jót röhögtem :D feldobtad a rossz napomat

11-13 éves pasi xDDD ezen jót röhögtem :D feldobtad a rossz napomat
Játszogassál még egy pár évig, hidd el jobban jársz:D
tinirandi.hu
Én találok, de nem akar tőlem semmit. :p szal mégse találok..

Hol tudok jó dollzmaker találni? Olyan kellene amiben van olyan emós pasi dollz, meg különleges lábállású csaj dollzok, punkos -emos hajjal. Olyan ami a g-portalos dollzneveldéken vannak.

A styledollzt, a dollzmaniát a secretdollz a THEDOLLMAKERSt ismerem... De aki tud segíteni annak küldök egy tucat puszit ;)

Legjobb válasz: Én tudok segíteni csak nem ebben... Ha segítek oda adod a puszit ahova én akarom??

Én tudok segíteni csak nem ebben... Ha segítek oda adod a puszit ahova én akarom??

Van olyan a mai vilagban, hogy egy pasi szerelmes, es komoly kapcsolatot akar, es nem csalja meg a parjat?

Legjobb válasz: persze hogy van:) mért isne lenne:D csak azokat a pasikat nehezebben veszik észre a csajok,hisz õk nem azok a tipikus nagyhangú macsók..:)

persze hogy van:) mért isne lenne:D csak azokat a pasikat nehezebben veszik észre a csajok, hisz õk nem azok a tipikus nagyhangú macsók..:)
Kikérem a magam és mögöttem álló nem kevés férfi nevében is az általánosításodat. Sok ilyen férfi van, én sem csalnám meg soha a barátnõmet. Viszont a mai világban a magunkfajta pasiknak nagyon nehéz dolguk van, ezt mindenképpen fontos megértened: manapság nem kifizetõdõ jófiúnak lenni. Én személy szerint nem adom fel az elveimet ezzel kapcsolatban. 24/F
ezzel vigyázz, még a végén azért fogtok szakítani mert nem hiszel neki...:S ha vki azt mondja szeret, nem oknélkül teszi, fõleg ha oylan régóta együtt vagytok
Én fejezetten ilyen vagyok, nem csalom meg a barátnõmet, nem hazudok neki, és igen vannak még ilyen férfiak is, hidd csak el nyugodtan!!!:) 18/F
Az én párom is ilyen, legalábbis legjobb tudomásom szerint :D. Õ 21 éves pasi és 2 éve vagyunk együtt. Ha szeret, sok közös van bennetek, nem fojtod meg a szereteteddel, de azért érzékelteted, hogy fontos neked, és az ágyban is minden OK, akkor miért váltana? Bízz magadban!
Nekem is ilyen a párom. Volt 4 évvel ezelõtt egy párom benne soha nem tudtam megbízni, mindíg féltékeny voltam, a mostani barátomnál soha nem volt kétséges, hogy megcsal-e vagy sem. Tudtam, hogy benne megbízhatok. Ez nálam ösztönbõl jön. Megérzem kiben bízhatok. Összefoglalva: van olyan férfi aki komolyan gondolja, sõt meglepõen sokan vannak, nem is hinnéd mennyire, én erre akkor jöttem rá, mikor fõsulin szinte csak fiú barátaim voltak.
mért ne lenne! én is ilyen vagyok! és ezt nem beképzeltségbõl mondom! már csak azért is mert engem csaltak már meg és tudom hogy nincs annál rosszabb dolog mikor rádöbbensz hogy hónapokig ugy vagyok valakivel hogy közben más kéményseprõ is járt az én kéményemben...:(:(:( 24/f
Én olyan vagyok! 17/f
Igen, vannak ilyen pasik. En sem hittem eloszor a baratomnak, de tudom, hogy nem csalna meg, mert nagyon fontos vagyok neki.Ezt minden nap elmondja. Most mar hiszek neki. Sot o olyan komolyan gondolja, hogy nyaros el akar jegyezni. Bizz benne!
igen:) én is ilyen vagyok a barátnõmmel és a célom az életben hogy megmutassam neki hogy igen is létezik olyan kapcsolat amiben benne van a hûség a szerelem és a megbecsülés.Ez így is fog maradni amég élek
Ezen tudok kiakadni amikor egy nõ felháborodik, hogy a pasija rápillant egy nõre. Attól, hogy pasi valakire ránéz már azt hiszik a nõk nem szereti a párját vagy micsoda? Ezt jó lenne ha elmagyarázná nekem valami hozzáértõ. :-)
Hali! Sosem értettem hogy miért kell egy férfinak kikaccsingatnia, ha van egy szeretõ párja. Én töröm magamat, hogy találjak egy nekem tetszõ lányt, másoknak meg hullik az ölébe a lehetõség( akinek valamiért meg kell dolgoznia, azt jobban értékeli, mint amit ajándékba kap). Az lehet hogy elpazarolja, mert úgy is kap másikat. De a magamfajtának csak a szerencse, és az álmodozás marad, hogy kifog egy rendes lányt, aki értékelni is fogja.
Igen van!!! Én 19 vagyok eddig 1 barátnõm volt de õs is ott hagyott, pedig nem nézzek ki rosszul állítólag, kedves, aranyos, vicces barátok és lány ismerösök szerint csak hát nem igazán kellek senkinek mert kissé vissza húzódó vagyok, nehezen oldódok fel idegeneknek. De ha megismerem az illetõt akkor már semmi baj! És én úgy vettem észre hogy azoknak a pasiknak akiknek nagy dumájuk van, meg úgy mond tök bunkók a lányokkal szinte minden héten más a párja.. (bejön a csajoknak ez??) én ezt nem értem. És azok a Pasik mint pl én meg még sokkan mások akik velem egy cipõben járnak, hogy találkoznak egy lányal valahol meg ismerik és bele szeretnek mindent megtesznek azért hogy legyen valami kicsit jobb legyen az élet és nem sikerül mert jön egy másik pasi aki bunkó (aki lehet hogy jó képû lehet hogy jó a dumája és gyorsan "el tudja adni magát" de fele annyira se érti meg magát vele) akiben sose bíznék meg ha lány lennék és még is õt választják a lányok sajnos nem egyszer jártam már így. Igazságtalan a világ akiknek ki járna az hogy legyen kit szeretniük és õket is szeresék azok sose kapnak a csalodásokon kivül semmit. Szóval léteznek ilyen pasik csak jól kell választani és kicsit megismerni!! Nem minden a külsõ és a nagy duma.
Egy bunkó pasi izgalmas azért tapadnak rájuk a nõk, nemrég olvastam itt valamelyik kommentben (nem ebben a témában) érdekes, ha viszont megcsalják õket az már nem jó érzés. Miért?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem érdekesek a "jo pasik". ezalatt az általában vett jo pasikra gondolok. izomagy, semmi mûveltség.. es en pl. egy olyan lany vok, aki a belsõt értékeli.
én:)
VAN! Jól is néznénk ki, ha nem lenne.
Igen, van. Pl én. Sajnos a fiatal nõk nem erre vágynak, hiába is mondják. Meg is szívtam jól.
A nézés szerintem még nem baj. A szép dolgokat jó megnézni. De ez nem jelenti azt, hogy nálad is szebb. Nem véletlenül nem fut utána ilyenkor: te sokkal jobb vagy mindenféle téren. (Nagyon ne korlátozd, mert akkor egy idõ után pont ez lesz a baj)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h h fog alakulni, de nem feltétlenül élethosszig tartó. de az lenne a jo. hat ez a más nõkre való ránézés.. neha eszreveszem h egy pillanatra odanez. meg egyszer amikor kv-zni voltunk, ment le 3 lany a lepcson, es lattam h nézte õket. meg is jegyeztem h kiesik a szeme, erre szinte megsértõdött h most miert mondok ilyet, csak odanezett h ismeri-e õket.. na persze.. :S
Én is ilyen vagyok! A barátnõmmel együtt! Szeretjük egymást meg minden már 9hónapja és nagyon jól megvagyunk :) És erre büszke vagyok eccer sem veszekedtünk semmi...
A kérdező hozzászólása: Van egy baratom mar 1 eve, de nem tudom elhinni h velem akar lenni, es komolyra tervezi a dolgot. nem tudom elfogadni azt h "nincs olyan pasi, aki ne csalná meg a párját". vannak akik ezt mondják. en nem akarom h megcsaljanak.
A kérdező hozzászólása: Ez mind megvan, neha még mondja is h jobban is kimutathatnám h szeretem. csak nem merem, nehogy azt higgye h akkor itt most minden ok, menjunk masik csajt keresni. azt mondta h abbol van elege h allandoan feltekeny vok. az ágyban minden ok, en kielégitem õt. õ engem nem, de ez engem nem zavar, mert szeretem.
Utolsó hozzászólónak igaza van. A nõk elvárják egy pasitól hogy hûséges legyen, ugyanakkor a rossz fiúkra buknak. Vannak rendes, becsületes férfiak akik tényleg szeretik a párjukat és nem csalják meg, csak a lányok sokszor rossz helyen keresgélnek és utána csodálkoznak hogy átvágják õket. Az én párom is maximálisan megbízható, szeret és nagyon jó hozzám minden szempontból, szerencsésnek érzem magam. Viszon õ sem az a férfi akit minden nõ azonnal észrevesz és a pasijának akar. (ami engem cseppet sem zavar:) )
Túl gyanakvó és bizalmatlan vagy, egy bizonyos határig oké, hogy óvatoskodsz, de ez már a visszájára fogja vezetni a dolgokat, és tönkre fog menni a kapcsolatod. Ez hosszabb távon csak megmérgez mindent :( Pláne, hogy igányli, hogy jobban kimutasd a szerelmedet iránta... Ez is azt mutatja, hogy nem kell neki más. Az én barátom is ilyen, sosem csalna meg, és hiszek neki, bízom benne. Õ alapból olyan, hogy csak akkor tud lefeküdni valakivel, ha megvan a lelki kötõdés, õ nem megy a farka után. Ezt azzal is bizonyította, hogy amikor egyszer nagyon összevesztünk, és ki voltam készülve, le akartam õt teperni, hogy testileg kielégítsen, de lelkileg nem voltunk kibékülve, és egyszerûen nem állt úgy fel neki. De amikor kibékültünk, és mindent megbeszéltünk, akkorát szeretkeztünk, hogy még! :) Szóval ezzel nagyon vigyázz, mert ha emiatt ellököd magadtól és falat építesz magad köré, vagy nem engeded el magad, azért fog keresni valakit, akivel LELKI kötõdést is talál, mert melletted már nem lesz biztos semmiben, és ha nem érezteted vele, hogy szereted, ha nem bízol benne, akkor elõbb-utóbb ez meg fogja tépázni az irántad való érzelmeit. Remélem, segíthettem!
Van.2évig voltam a párommal mindent megadtam neki, nem csaltam meg mégis lekoccolt 1 másik manusszal.De ezek után soha nem leszek hüséges senkihez.Minek?
A kérdező hozzászólása: Utolso valaszolonak : nem mason kell kitöltened a mérgedet. lehet h õ nem volt hûséges, de egy masik lany az lesz. Amugy meg az en baratom is olyan, h semmi kedve szexelni, ha össze vagyunk veszve. azt mondja h olyankor nem az a fontos neki, hanem h megbeszéljünk mindent. õ is azt mondta h neki érzelmek nékül nincs szex. szoval.. nemtom. igyekszek neki mindent megadni. tenyleg mindent.
hidd el, van olyan pasi, aki nem csalja meg a szerelmét.. ;)
Ha a megcsalás a félrekefélés, akkor a kérdés értelmetlen.Az igazán szerelmes a szerelme tárgyán kivül mást nem akar.Ha mégis, akkor nem szerelmes, csak kívánja a partnerét. Meg szeretné dugni. Persze, ha ez mondjuk valamiért nehezen, vagy ritkán jön össze, nyilván talál más könnyebb lehetõséget. Ettõl még hajthat az eredetire, látszólag szerelmesen, de ez nem igazi szerelem. Ha tényleg be van zúgva, akkor, az a legfõbb jele, (bocs csak a férfiak nevében beszélek) hogy rá se néz más nõre, nem hogy félredugna. Más kérdés, hogy ez meddig tart. "komoly kapcsolat"=élethosszig tartõ monogám hûség? Ritka, és nem jellemzõ...stb...
6 év alatt nem csaltam meg senkit. Elõtte meg nem is volt kit. Szóval én is erösítem a hûségesek körét.
Igen van olyan pasi. A barátom :)
A kérdező hozzászólása: én erre vágyom.. és fiatal vok. :S persze, nem most akarok házasodni, meg gyereket szülni :) csak 1 normalis pasit akarok, aki nem csal meg. :S

Van olyan a lányoknál hogy direkt elég keményen és hosszan kinozzák testileg a pasijukat? Nem zavart sőt. Csak kicsit új volt ez 18/F

Mert legutóbb éjszaka egy buszmegbe kezdett engem felizgatni szoknyában is volt...biztos sejtitek miket csinált de nem engedte hogy el?vegyem mikor már majdnem...:$

Legjobb válasz: pfff... szép kis k.urva lehet a barátnõd, már ne is haragudj:S Nekem eszembe se jutna ezt csinálni a pasimmal, fõleg nem buszmegállóban. L18

pfff... szép kis k.urva lehet a barátnõd, már ne is haragudj:S Nekem eszembe se jutna ezt csinálni a pasimmal, fõleg nem buszmegállóban. L18
Jajj....ne legyünk már képmutató, fapi**ák...Izgalmas, uj, szevedélyes. Az miért baj? Én is du**tam már a pasimmal extrém helyeken, attól még nem vagyok kur**a.
Valahogy nekem sem szimpi ez. De ha téged tényleg nem zavar akkor egészségetekre!
A kérdező hozzászólása: Ezekben igazad van:) Csak eléggé meglepett a dolog:)
"én is du**tam már a pasimmal extrém helyeken, attól még nem vagyok k*[email protected]"-hát , pedig aki nem ku.rva , az a pasijával szeretkezik, nem pedig d*g...
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És ez télleg igy van:)
nahh ugye. amúgy elsõ voltam:P

Van itt olyan, aki úgy van együtt a pasijával, hogy már nem szerelmes belé, de függ tőle és nem tud elszakadni?

5 éve járunk,de már csak szeretet van,közben beleszerettem egy másik pasiba,aki iránt olyan er?s vonzalmat érzem,mint a mostani párom iránt soha.Viszont nem hagyhatom még el a jelenlegit,mert anyagilag függök t?le.Nagyon rossz ez...Minden nap és éjjel arra a másikra gondolok már hosszú hónapok óta...volt is köztünk valami,de hamar vége lett (mindegy,hosszú)

Legjobb válasz: természetesen

természetesen
Szia! Nézd, a szerelem nem örök. A szerelem nyilván átalakul egy idõ után szeretetté, de szerintem akkor is kell annyira tisztelni és becsülni a párodat, hogy nem csalod meg, és nem "dobod el" egy hirtelen fellángolás miatt. Fõleg, ha ilyen odafigyelõ párod van (ritka manapság). Szerintem igen, hálásnak kéne lenned, és 5 év, az 5 év. Utána lehet, hogy megbánnád, hiszen kötõdsz még Hozzá rendesen. Azt pedig nem tudhatod, mi lenne a másik pasival, hisz nem ismered annyira, mint a párodat. 5-6 évente nem lehet csak úgy eldobálni egy embert, aki odavan Érted, s Te is érte, csak ez most picit csökkent. Van, hogy megtetszik valaki, de el fog múlni szerintem. S rájössz, hogy sokkal többet ér Neked az a biztos, mint a vonzó bizonytalan. Szerintem. Persze Te döntesz. De okosan :) A szívedre hallgass, ne a szemedre, és a lábadközöttire. Sok sikert!
17:50 vagyok. Ne haragudj kérlek, nem tudhattam. Akkor viszont a hozzászólásom közepe még aktuális lehet... Próbáljátok meg egy kis "melóval" helyrebillenteni a dolgot. Ha pedig végképp nem megy, vagy nincs értelme, akkor te is tudod, mit kell tenned...
A kérdező hozzászólása: 17:50: nem csak a pénz miatt, nem vagyok olyan nõ.De jelenleg olyan élethelyzetben vagyok, hogy nem tudom ezt figyelmen kívül hagyni, sokszor nem tudom mit fogok enni aznap.:((
A kérdező hozzászólása: de jó hogy ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a dologgal:) illetve nem jó, csak tudjátok hogy értem! Biztonság, szeretet vagy szenvedélyes szerelem? mindkettõ kéne, de ezt nem lehet...Elhagytam a másik pasit, de nem tudok belenyugodni hogy soha többé talán nem érezhetem azt amit Vele. Viszont el kéne elõtte hagynom a jelenlegit, mert nem tudnám megcsalni, nem érdemli meg.Meg azértlelkileg kötõdöm hozzá, õ az egyetlen ember aki igazán megért.( Szüleimmel nem jövünk ki)Na most mi legyen? Tudom kissé zavaros az ügy, de köszönöm ha vki segít! :)
Már ne is haragudj, de ha csak azért vagy a pároddal, mert "anyagilag függsz tõle", akkor nekem úgy tûnik, hogy kihasználod... Biztos, hogy ez a legfõbb érv, ami mellette tart? Próbálj meg visszagondolni a szép dolgokra, a kapcsolatotok elejére. Nem hiányozna, ha ez már nem lenne? Ha úgy gondolod, hogy érdemes, akkor egy kis energiabefektetéssel újra fellobbanhat köztetek valami. Egyszerûen túl sok idõ telt el, mostmár aktívan is tennetek kell valamit a kapcsolatotokért. Viszont csak a pénz miatt ne maradj vele. Ez enyhén szólva "csúnya dolog". 25/F
Velem is pont ez van épp! Még az 5 év is stimmel, és nem tudom mit kéne tennem, ezért megbeszéltem a másikkal, hogy ne találkozzunk egy ideig.(köztünk nem történt semmi) Hátha kapsz valami hasznos választ, nekem is jól jönne. Nekem akkor ez tünt a leghasználhatóbbnak, de így is éjjel-nappal a fejemben jár.
A kérdező hozzászólása: köszi! És hogy oldjátok/oldottátok meg? Csak mert egyik percben úgy érzem, hogy szeretem/kedvelem a jelenlegi páromat, tök jól elvagyunk, jó programokat csinálunk, viszont ha nem vagyok vele 1 napig, megint jönnek a depis gondolataim hogy szakitanom kéne stb. Ahhoz a nap 24 órájában vele kéne lennem hogy ne gondoljam azt, hogy szakitani kéne...nem vok normális, mért érzem ezt?
én is így vagyok
Voltam úgy, de el kell tudni szakadni, bármi van is, és vissza se nézz. Csak így sikerülhet.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy a szerelem elmúlik egyszer...:S Nem is hosszú távra tervezek. Csak nagyon vonz a pasi.
Van ilyen, de ha elmennél hozzá, akkor 5-6 év múlva vele is így járnál :S
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfontolandó...:)
azért mert szerinted csúnya az a lány a pasija szerint nem... egy kis önkritika... (de, általában a külsõ az elsõ, ami megfogja a másikat, de egy kapcsolathoz az édeskevés)
Mert nézõpont kérdése, és a szépség relatív.Mindenkinek más a szép.
Mert irigy vagy.
Szerintem csak buta a kérdezõ és kislány még. :D Én is ronda nyomi vagyok, de amikor két lánnyal mentem karonfogva egy szép lány adta a jeleket egybõl, máskor meg észre sem vesznek. MIlyen érdekes. XD
Neked azért nincs, mert te még csúnyább vagy.
és nem ahh pasijuk van hanem: van egy lány, nincs barátja, ez jó, nekem sem kell van egy lány, van barátja, ez jó, 10mp-en belül én is akarok barátot!
mert hiszti nélkül benne vannak a popószexbe.
mert 9 óra elmúlt
A kérdező hozzászólása: #4/4-est nem nagyon értem hogy ez hogy jött ide
mert csak
Mert valószínüleg nem olyan ostobák mint te.
Butuska vagy. Lehet velük még beszélgetni is tudnak, erre nem gondoltál?

Szerintetekehet hosszútávú egy olyan kapcyolat amiben a nő csak sajnálatból van együtt a pasival?

Legjobb válasz: Mióta vannak együtt? Esetleg megváltozhatnak az érzései késõbb... mint láthatod (ha olvasod ezt a témakört rendszeresen) ez gyakran elõfordul

Mióta vannak együtt? Esetleg megváltozhatnak az érzései késõbb... mint láthatod (ha olvasod ezt a témakört rendszeresen) ez gyakran elõfordul
Akár lehet hosszútávú is.
Én egy ilyen kapcsolathoz nem sok reményt fûznék, mert egy teljes élet leéléséhez fontos lenne az érzelem, meghitség jelenléte.Egy darabig biztosan mûködne, de hosszútávon nem.
Nem valószínû.
Nem azon van a hangsúly hogy meddig tart, hanem hogy milyen minõségû az a kapcsolat. Ki lehet bírni mindent egy életen keresztül, a kérdés hogy hogyan. Régen senki se vált el, mert nem lehetett, mégis sok vacak házasság volt, valahogy megtalálták a módját, hogy ellegyenek benne.
Nem tudom ki hogy van vele, lehet, hogy vannak, akiknél mûködik, én nem bírnék valakivel sajnálatból lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!