Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, a pánikbeteg nem (3 db)

Van olyan, hogy a pánikbeteg nem tud eljárni egyedül sehova, még dolgozni sem?

Legjobb válasz: Igen van. Van, aki képtelen kimenni még a házból is. Borzasztó rossz lehet.

Igen van. Van, aki képtelen kimenni még a házból is. Borzasztó rossz lehet.
Van, például édesanyám tíz éve nem hagyta el a lakást.
Sajnos igen. Több évig gyógyszert szedtem rá, hogy utazni tudjak. Pár évvel ezelõtt ajánlottak egy természetgyógyászt, kineziologust. Amióta hozzá járok el tudtam hagyni a gyógyszert és tudok utazni is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
A pánikbetegség velejárója a légszomj és halálfélelem.De olyanról még nem hallottam, hogy hajhullás és szívfájdalom kísérné.
A hajhullást okozhatja stressz. Próbálj meg kicsit nyugodtabb lenni, kikapcsolódni. Szerintem még ez nem pánikbetegség, de az is lehet belõle, ha nem figyelsz oda magadra.
nekem is ezek a tuneteim illetve sulyos almatlansag, holnap megyek a dokimhoz, sztem panikbeteg vok meg gombocot is erzek a torkomba:(

Tapasztalt olyat valaki aki pánikbeteg hogy magas vérnyomása van és hogy szex közben igen felmelegszik a feje és hevesen ver a szive és nem mert eljutni az ejakulációig? Vagy ilyenkor nem szabad erőltetni?

Mert tudniillik a multkor emiatt olyan ájulásérzetem volt, ez mit?l lehet maga a pánik vagy mi ?

Legjobb válasz: Amúgy amikor mértem oylan 150 / 85-91 volt nyugalmi állapotba.

A kérdező hozzászólása: Amúgy amikor mértem oylan 150 / 85-91 volt nyugalmi állapotba.
hallod én nem tudom...néha nekem is fájni kezd a szívem, pedig még csak 22 éves vagyok..tegnap este is nagyon kezdett fájni..nem tudom miért, az orvos azt mondta hogy semmi bajom nincs.
Bár én nõ vagyok, viszont szintén pánikos voltam, most már javulóban, de a fejemben szex nélkül is érzek fura dolgokat!engem az idegesít, mikor a fülemben hallom a szívdobogásom, meg mikor ok nélkül ver a szívem mint az õrült.A vérnyomásom is néha felszökik.Amíg nem szedtem a gyógyszert, felment 160-ra is, egy pillanat alatt, a semmitõl.Azt abból vettem észre, hogy megfájdult nagyon a fejem és reszkettem, mint a nyárfalevél.Ha bármi furát tapasztalok, én ilyenkor semmit nem merek csinálni.Többnyire kimenekülök a konyhába egy citromfû teáért és általában mielõtt még meginnám, el is múlik a bajom .Teljesen meghülyíti az embert ez!
A kérdező hozzászólása: Nos lehet a dolog csak pszihésen van mert leültem nyugodtan és nekiálltam még1x és rendben ment minden . Egy a lényeg talán nem kell kapkodni !? Elõtte nekem ilyen bajom nem volt amúgy. Csak mióta pánikolgatok ami kb egy hónapja van. De már hála istennek lassan kifele mászok belõle.
Igen, van ilyen, ha valaki antidepresszáns gyógyszert szed, akkor az a sex-et is belassíthatja, illetve nem tud elmenni, csak esetleg kínlódik.Ez gyógyszer mellékhatás is lehet.Erõltetni lehet, egy próbát megér.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!