Találatok a következő kifejezésre: Van olyan, a baba (867 db)

Van olyan osztrák bank, ahol magyarul lehet intézni a pénzügyeket?

Én kezdek elgondolkodni azon, hogy külföldön, az osztrákoknál vezessem a pénzügyeimet. Én szeretem a biztonság érzetet, és a hazai környezet, sajnos nagyon gyorsan változó. Olyan osztrák bankra vagyok kíváncsi, ahol lehet magyarul intézni az ügyeket, szerződés kötést. Stb.

Legjobb válasz: szerintem a hatar tuloldalan majdnem minden bankban van magyar alkalmazott

szerintem a hatar tuloldalan majdnem minden bankban van magyar alkalmazott
A férjem ausztriában dolgozik, Õ mondta, hogy a határ mellett vannak magyarok a bankokban.
Ahogy írták, a legtöbb magyar határhoz közeli fiókban van magyar nyelvû ügyintézés.
Az egy dolog, hogy dolgozik-e magyar anyanyelvû, magyarul tudó munkatárs a bankban. Másik dolog, hogy lehetséges-e náluk magyar nyelven kötni a szerzõdést. Ha nem, akkor nem tudod mit írsz alá.

VAn olyan aki BABA fürdetővel fürdető a fél-egy éves babáját?

7 hónapos a lányom, a nagy 2.5 éves, pár napja együtt fürdenek, a nagy már egy ideje baba fürdetővel fürdik. De nem tudom,merjem e a kicsinél is használni?

Legjobb válasz: Igen. A férjem sokat fürdik a lányommal így mi is Baba tusfürdõt használunk, õ is azzal fürdik. Mikor 1 éves lett, akkor vettem Baba sampont is. Nem pattogott ki tõle, szép maradt a bõre. Csak a sima, eredeti Babát veszem, nem a kamillásat, meg az illatosítottakat. Azt azért még nem használnék.

Igen. A férjem sokat fürdik a lányommal így mi is Baba tusfürdõt használunk, õ is azzal fürdik. Mikor 1 éves lett, akkor vettem Baba sampont is. Nem pattogott ki tõle, szép maradt a bõre. Csak a sima, eredeti Babát veszem, nem a kamillásat, meg az illatosítottakat. Azt azért még nem használnék.
Az AVON is egy elég hírhedt márka egészségügyi szempontból. Az Oriflame ellenben nagyon jó a skálán. Csak nekik szerintem nincs bébifürdetõjük.
Itt egy teszt a babafürdetõkrõl, érdemes elolvasni. http://tokmagmesek.blogspot.hu/2013/01/baba-hetfo-nagy-babaf.. Én ezt használom a kislányomnál.: http://www.halosnhorns.co.uk/baby_bath.html Patikában 6-700ft-ért kapható.
Amúgy az én gyerekeim közt 13 hónap a korkülönbség, most már együtt fürödnek, de a nagy is a babafürdetõvel fürdik. 3 éves a fiam, a lányom 22 hónapos. Úgy gondolom, hogy te is használj sima babafürdetõt, a Baba habfürdõ helyett, a 2, 5 éves lányod is nyugodtan használhatja a babafürdetõket. Szerintem még mi felnõttek is használhatjuk, még a mi bõrünknek is jót tenne. Volt, hogy én is Saforelle babafürdetõvel fürödtem, mert ekcémára hajlamos a bõröm és tényleg nagyon jó volt.
Johnson's-t nem ajánlom, kõolajszármazék van benne. Én Neogranormon fürdetõt használok, de kipróbáltam már az AVON Baby fürdetõjét is, ez is bevált. Jók még a Bübchen termékei is, de a DM és Rossmann sajátmárkás fürdetõi is jók. A kórházban nálunk Johnson's-al fürdették a lányom, igaz már 2 éve. Szerintem a kórházakban úgy vannak, hogy amire futja a költségvetésbõl, azt használják. Mikor a fiam született, akkor még a falra felszerelt adagolókból nyomták ki a fürdetõt, ki tudja az milyen volt.
Nekem a kisfiam 2 éves egészen pici kora óta a jhonsonsst használjuk. Én csak ajánlani tudom nekünk bevált.
Nivea sem egészséges! A johnssonra meg azt írják rá (sampon), hogy ne lélegezze be, mert maradandó károsodást okozhat, de oda van biggyesztve, hogy újszülötteknek. Vagyis, vedd rá a 0-3 hónaposig korú babádat, hogy ne lélegezze be a sampont, ami az orrán lefolyik. Elmebetegek! Szóval: 1 éves korig a patikait használtuk, most veszek neki Babylove márkájút a DM-ben, néha van akció a Gabira, akkor azt. férjem csutakolja Baba szappannal újabban, de megy a vita emiatt, mert én nagyon ellenzem.
Elsõ vagyok Köszi mindenkinek, ezentúl én sem fogom használni, nemhogy a lánykámat fürdessem ezzel! Mit ajánlanátok 2 évesnek? Nivea? Dm, Rossmann saját márkás? Bocsi kérdezõ, én ezekrõl nem tudtam, nem akartalak félrevezetni. Amúgy engem is a neve és az tévesztett meg, hogy ezer éve van a piacon!
3 éves a lányom, kb. egy fél éve vettem én is BABA fürdetõt, hogy kipróbáljuk. Nem vált be, kipattogott tõle. Látni épp annyira nem lehetett, de érezni nagyon. Inkább ne használd még a kicsinél!
Én sem használnék még magamra sem. Rettentõen szárít, és tele van káros anyagokkal. Gyereknek semmiképp nem való szerintem.
1 éves korig mindenbõl használd inkább a gyógyszertárit.
a baba márkájú fürdetõt még magamra se kenném, korábban vettünk és én tiszta ekcéma lettem tõle. és nagyon szárít
Nálunk Debrecenben a nõvérek baba fürdetõvel fürdetik az újszülött babákat is, nem hinném hogy káros de én a gyógyszertárit használom a fiamnak, 7 hónapos õ is.
Az utolsónak teljesen igazat adok, ezt én is olvastam. Elég megtévesztõ, hogy pont a Baba nevet adják termékeiknek, mikor nemhogy babáknak, de még felnõtteknek sem ajánlott.
Én nem használnám, a nagynak se. A Baba összetétele különösen kifogásolható, mert a neve miatt feltételezhetõ, hogy sokan bíznak meg benne, és használják gyerekek fürdetéséhez is. Pedig nem kellene. Alapját állati zsír (marhafaggyú) képezi és tartósítószerként butylhydroxytoluolt (BHT) található az összetevõk között, amelyet az általunk használt civil szervezet, az Environmental Working Group (EWG) Skin Deep Cosmetics Database adatbázisa közepesen veszélyes adalékanyagként definiál, és amelyet potenciális rákkeltõ hatása miatt több országban is betiltottak.
Én a Gabi fürdetõket nem ajánlom, a lányom bõre teljesen kiszáradt tõle, alig tudtam helyrehozni. Naturlandos, gyógyszertári fürdetõkenõcsöt használok a lányomnál azóta is(20hónapos), gyönyörû sima és puha a bõre.

A hüvelyben és a végbélben olyan érzésem van, mintha kis légbuborékok lennének. Mitől van ez? A baba mozgása közben érzem. Elég furi érzés.

Legjobb válasz: Hát nekem ilyesmi érzésem akkor van, mikor üti a baba a méhszájamat:)) Elég kellemetlen tud lenni néha. Hányadik hétban vagy? Boldog Babavárást!

Hát nekem ilyesmi érzésem akkor van, mikor üti a baba a méhszájamat:) ) Elég kellemetlen tud lenni néha. Hányadik hétban vagy? Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: 27.héten vagyunk. Ettõl nem nyílhat ki a méhszáj-? Milyen sûrûn érzed? Mert én elég sûrûn..bár azt mondtaa doki h nagyon lent van, fejjel lefelé:( Hány hetes vagy?
Szia. Én 23 hetes vagyok és ugyanezt érzem már kb. 2 hete. Éppen meg akartam itt kérdezni mi lehet ez, csak megelõztél. Én érzek olyat is mintha jönne a hüvelyembõl valami vagy mintha bepisilnék, de persze mégsem. Ma megyek a dokimhoz és meg fogom kérdezni.
1. vagyok. 31 hetet ma töltöttem UH szerint. Elég gyakran érzem, ha olyanja van a babának:) ) Az én méhszájam teljesen zárt, szóval nem hinném, hogy ennyitõl kinyílhat.:)
A kérdező hozzászólása: Ha beszéltél a dokiddal, írnál h mit mondott? Sajna én nem mostanába megyek, viszont nagyon érdekelne h mi ez és miért? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ válaszolónak:) )
Oké mindenképp megírom.
Szia, voltam a dokinál, megkérdeztem, és azt mondta hogy ez teljesen normális, attól van hogy a baba rugdossa a hugyhólyagot és egyéb beleket azon a tájékon.
A kérdező hozzászólása: akkor semmi ok az aggodalomra:) ) Köszönöm, h írtál! Remélem minden rendben volt a dokinál:) Sok boldogságot Nektek!:)

Van olyan magyarországi bank, ahol mikrovállalkozásoknak ingyenes a számlavezetés?

Legjobb válasz: Nem tudom, de nem tartom valószínûnek. A banknak is pénzbe kerül, ha Te számlát vezetsz náluk - ezt nyilvánvalóan Rád terhelik és nem a többi emberre, akik Náluk nyitottak számlát.

Nem tudom, de nem tartom valószínûnek. A banknak is pénzbe kerül, ha Te számlát vezetsz náluk - ezt nyilvánvalóan Rád terhelik és nem a többi emberre, akik Náluk nyitottak számlát.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már találtam magamtól.

38+3 hetes kismama vagyok! Ma többször keményedik a hasam 2-3 percekre. Pisilés közben olyan érzésem van mintha a baba feje nyomná a hüvelyemet. Fájás nincs. Szerintetek? Bocsi, de első baba.

Legjobb válasz: A keményedések is és a hüvelyedben ez az érzés már normális az utolsó hetekben. Készülõdsz a szülésre... Nekem is voltak ilyenek, de túlhordtam. Ha kellemetlen lesz és fájni is fog, akkor szólj dokinak.

A keményedések is és a hüvelyedben ez az érzés már normális az utolsó hetekben. Készülõdsz a szülésre... Nekem is voltak ilyenek, de túlhordtam. Ha kellemetlen lesz és fájni is fog, akkor szólj dokinak.
igen
Enyém sosem kúszott 8 hósan kezdett el mászni!Addig ült a fenekén.

Azt mondják lennt van a hasam. és olyan hirtelen kell pisilnem, ha nem tudnék azonnal elmenni talán be is pisilnék. Ezekszerint akkor lenn van tényleg a baba, és nyomja?

34hetes vagyok, 4-5 napja mensi szer? görcseim is vannak, ma éjjel akárhányszor felébredtem görcsöltem és a derekam is nagyon fájt.

Legjobb válasz: Ezek valószínûleg jóslófájások. Nekem is szokott fájni a derekam és gyakran kell pisilnem. Én 3x2 magneB6-ot szedek és feküdnöm kell, mert már elkezdett kinylni a méhszájam. Pihenj sokat!!! 35 hetes kismami

Ezek valószínûleg jóslófájások. Nekem is szokott fájni a derekam és gyakran kell pisilnem. Én 3x2 magneB6-ot szedek és feküdnöm kell, mert már elkezdett kinylni a méhszájam. Pihenj sokat!!! 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi, magne b6-ból nekem is kell szednem 3x2-öt.2hete még zárva volt a méhszájam, 2hét múlva megyek újra, addig nem tudom sajnos, hogy nyitva vagy zárva vagyok:( boldog babavárást neked is
Szia! Szerintem azért hívd fel a dokit. Lehet, hogy elõbb megnézne, mint két hét múlva. Ja, és egy ismerõsömnek hasonló helyzetben még azt mondták, hogy ne simogassa a hasát (túl hamar lennt volt a hasa, és féltek, hogy beindul a szülés). Mindenesetre az lenne a legmegnyugtatóbb, ha a doki mondaná meg mi van, és mit tegyél.

Ha valaki bárányhimlős volt (elmúlt napokban hetekben) meddig fertőz még? Meddig jobb ha nem megy társaságba főleg olyan helyre ahol meg van fázva a baba szóval gyenge az immunrendszere?

Legjobb válasz: A betegség addig fertõz, amíg új hólyagok jelennek meg a bõrön.Ha már nincsenek rajta új hólyagok, az orvos gyógyultnak mondta, akkor már nem képes másnak továbbadni a vírust.

A betegség addig fertõz, amíg új hólyagok jelennek meg a bõrön.Ha már nincsenek rajta új hólyagok, az orvos gyógyultnak mondta, akkor már nem képes másnak továbbadni a vírust.
A kérdező hozzászólása: ok köszönöm. Egyébként mennyi idõ a lefolyása a bárányhimlõnek?

Másnál is van olyan a családba, aki még ott sem veszi le a cipőjét a lakában ahol a baba kúszik-mászik?

Rá lép a játszó sz?nyegre stb...

Legjobb válasz: Szerintem tök bunkóság retkes cipõvel mászkálni ott ahol kisgyerek van!Én simán rászólnék ha az illetõ ennyire neveletlen!Nálunk anyósomnak volt mániája esõs sáros idõben is végig járni a lakást!Egyszer megkérdeztem tõle hogy nem-e akar feltakarítani maga után még mielõtt a gyerek felnyalná a koszt!Elõtte végeztem a felmosással... Simán hagytam felmosni és végre le esett neki a tantusz!

Szerintem tök bunkóság retkes cipõvel mászkálni ott ahol kisgyerek van!Én simán rászólnék ha az illetõ ennyire neveletlen!Nálunk anyósomnak volt mániája esõs sáros idõben is végig járni a lakást!Egyszer megkérdeztem tõle hogy nem-e akar feltakarítani maga után még mielõtt a gyerek felnyalná a koszt!Elõtte végeztem a felmosással... Simán hagytam felmosni és végre le esett neki a tantusz!
Még a játszószõnyegre is rátrappol? Na tuti, hogy szólnék neki. Ha ennyit nem vesz észre magától, hát ne is haragudj.... Azééé' ne menjünk már rá a baba játszószõnyegére, pláne nem cipõvel!
Erre nagyanyám annyit mondana, hogy amikor õ gyerek volt, leesett a porba a zsíros kenyér, felvették, lefújták, és megették, nem lett tõle semmi bajuk.
Én ilyenkor rászólok, hogy ha nem képes levenni a cipõjét akkor figyeljen oda hova lép mert letöröm a lábát.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem kell a széltõl is óvni, de vannak dolgok amik szerintem alapvetõnek kellene lenni, és örülök, hogy nem csak én gondolom így. Tudom azt is, hogy néha túl féltem, igyekszem változtatni rajta, de elég nehezen megy:) 7hónapos a picim, elsõ babám:) és kit féltsek a legjobban ha nem Õt:)
én apósommal vívtam nasgy csatákat. Othon sem veti le a cipõjét, van, hogy az ágyba is úgy fekszik. Na, ha anyósom nem tanította meg viselkedni, megtanítottam én. Szépen megmondtam, hogy húzza le a cipõjét és kész. 3 hétig puffogott a páromnak és anyósomnak, hogy sehol sem szóltak még rá, hogy vegye le a cipõjét. Azóta leveszi, igaz, eddig csak egyszer volt bent a szobában. A konyhában nem veszi le most sem, dehát már ez is nagy elõrelépés.
Nekem még nincs gyerekem, de nagyon sokat tanultam ilyen téren anyukámtól, úgyhogy ha eljön az idõ, tudni fogom, mi az, amire kell, és mi az, amire nem lényeges odafigyelni. Nem is tudom, hol hallottam egyébként elõször, de hány kiló koszt is eszik meg az ember, mire felnõ?... :-D Szerintem a sárban tocsogás esetén legyél erélyes, de ne vidd túlzásba a féltést, nem lesz annak a babának semmi baja. Én voltam egyszer (nem emiatt) olyan lázas, hogy anyám 40 foknál kikapta a lázmérõt, nem várta meg, míg végigméri, aztán mégis itt vagyok, túléltem. :-)
Szia!Jött az egyik barátnõm (neki újszülött babája van) és az én kisfiam mászott, feljött és be a szobába a papuccsal!Na szóltam hogy ugyan vedd már le a papucsod mert a pici mászik aztán csak nézett mint borjú az új kapura!Majd megérted mondom ha már a tiéd is elkezd mászni! Szerintem ez alap hogy legalább kérdezze meg az illetõ hogy le vegye vagy sem...... Üdv.A
Nem csinálsz belõle nagy ügyet, szólni kell neki. Náluk az a szokás, hogy cipõvel mászkálnak a lakásba, nálad meg az, hogy le kell venni. NYISD KI A SZÁD, mert sosem fogja megérteni. Én sem óvom a széltõl, hidegtõl, nyalta már meg a gilisztát, földet, homokot, de azért alapvetõ dolog, ha jön valaki hozzánk, hogy leveszi a cipõjét és kezet mos, mielõtt babázi kezd. Ha nem jut eszébe, megkérem, kedvesen. Ennyi. Egy kisebb bevásárlás-hazaérkezés után is kezet mosok, és halványszürke retek jön le a kezemrõl, (pedig nem turkálok a földes krumpliban)... Persze kinek mit jelent a kosz. van aki szerint jól áll a köröm alá beékelõdött fekete csík... :) Nem vagy túl aggódós. Saját gyerekedrõl van szó. szólj nekik!!!!!!
Egyetértek, egy babának is meg kell ennie évente mit tudom én mennyi koszt, hogy az immunrendszere fejlõdjön. De én úgy vagyok vele, hogy kosz és kosz között is van különbség. Más a kerti kosz, ami fûfavirágból áll, földbõl, homokból, aprókavicsból, és más pl. a pesti kosz, így nem mindegy, hogy valaki épp a kertbõl jön be, vagy a budapesti nyugati aluljáróban sétált-e elõtte. Nálunk mindenkinek le kell vennie e cipõjét és kezet kell mosnia, mielõtt bejön a babához, ez az alap. Viszont ettõl függetlenül nem rohangálok törlõkendõvel a gyerekem után folyton, és nem sterilizálom a lakást meg a játszót, stb., de azért vannak alapvetõ higiéniás szabályok, amiket be is kell tartani.
Sziasztok, baba ide vagy oda, de engem szüleim úgy tanítottak, hogy vendégségbe megyek az az elsõ, hogy köszönök és leveszem a cipõmet.Ha van gyerek, ha nincs.Ehhez is tartom magamat és el is várom, hogy nálunk mindenki levegye a cipõjét, egy mert van egy egy évesem, aki fokozott tisztaságot igényel, kettõ, mert így szeretem és nem fogok mások után takarítani.Nyisd ki a szádat és szólj, ilyen egyszerû, aki ezért megsértõdik, az ne jöjjön legközelebb.
akinek természetes cipõben mászkálni, az túl sok baráok közt nézett.ott vannak a lakásban is cipõben :) én nagyon furcsának találom, hogy van akinek ez temészetes.tényleg baba ide-baba oda, a cipõ nem lakásba való.
Én meg azon csodálkozom, hogy valakinél nem természetes lehúzni. Fõleg, ha szólnak is neki. Az utcán nem látják mibe lépnek bele. Lehet akár köpet, van aki zsebkendõt sem használ. fúúúj. Amíg nem volt gyerek, addig is lehúztam, másnál is, otthon is. Tisztább és kényelmesebb is.
Nézd, sáros cipõvel én se mászkálok, de ha normális száraz idõ van, akkor én se mindig veszem le a cipõt, fõleg, ha csak rövid idõre ugrok haza, és 1-2 órán belül megyek tovább. Nem kell a gyereket minden széltõl óvni, arra utalt nagyanyámtól vett idézet, ebben igazuk volt, nem is volt annyi beteges gyerek, felnõttek egészségesen. Amikor egyértelmûen látszik, hogy mocskos az a cipõ, akkor le kell persze vetetni, sõt, cipõkefe, nedves törlõkendõ, ha le akarná csutakolni, de túlzásba ne ess, mert mi lesz akkor, ha a gyerkõcöt eléri a lázadó korszak, és neki se lesz kedve nagy tisztaságot tartani maga körül?
Én mgé nem tartok a játszószõnyegnél, de azért a cipõt illik levenni. Tele van bacilussal, kosszal, piszokkal, ki tudja mibe léptek bele elõtte... szobába sem kéne bejárni cipõvel nem hogy szõnyegre...
Én mindenkire rászólok, hogy vegye le, ha bejön. Ennyire egyszerû. Következetesen, szépen, kedvesen mondom, hogy nálunk ez a szokás. Sosincs ebbõl gond. e mondjuk látszik is az elõszobán az a sok cipõ, hogy mi itt hagyjuk.
Ez engem is halálra idegesít. egy az egyben ez van nálunk is. Ami számomra a furcsa: barátnõm - 3 gyereke van - nem vette le a cipõjét, a másik lány, gyerek nélkül automatikusan levette. Anyósom 3 gyerekkel arra hivatkozik, hogy felfázik és nem veszi le a cipõjét, sógornõm gyerek nélkül automatikusan veti le a cipõjét. Az udvarban 3 macska és egy kutya van, odapisilnek, kakilnak. Szerintem ez az alap. A fiam 5 hónapos, még nem kúszik/mászik csak a játszószõnyege van a földön, de akkor is. Az én agyam is felrobban ezektõl. Aki azt írta, hogy a zsíroskenyeret a földrõl is felvették, annak abban igaza van, hogy nem kell mindentõl óvni a gyereket, igenis kell a baci, de nem egy 5-6 hónaposnak. Majd ha 8-10 hónapos lesz, de akkor se jöjjenek már be [email protected] cipõvel a lakásba. Ha nincs gyerek, akkor is alap, hogy leveszem.
hát a játszószõnyegre mezítláb se mennék rá, azt ki lehet kerülni.
12:23 - Bocs, attól, hogy valaki az utcáról jött, még nem biztos, hogy beletrappolt egy kutyaxarba (amúgy inkább azokat a kutyásokat kéne elõszedni, aki nem figyel a kutyájára ilyen téren...).
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy hiába beszélek és õk is úgy gondolkodnak, mint a zsíros kenyeres példa... Hiába van a cipõnk az elõszobába és látja, hogy még a papucsomat is leveszem amikor bemegyek a szobába. Náluk ez a természetes. Cipõvel be mindenhova:(
12:25 igazad van teljesen!! Csak mi egy udvarban lakunk anyósomékkal, övéké a kutya meg a sok macska, ezek az udvarban pisilnek, stb. Szóval óhatatlanul is belelép valamibe, míg átér hozzánk. Heti egyszer szedik össze a kakit... :((
Akkor meg sértõdés ide vagy oda, szólni kell, hogy nálatok ez nem szokás. Szépen meg kell kérni, hogy vegye le a cipõjét, és adni kell neki vendégpapucsot, hogy "Ezt odaadnám, mégse legyünk már mezítláb..." Ha pedig megsértõdik? Hát nem kell jönni többet. :)
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy a protokoll-szakértõ /dundi, idõs nõ, a neve most nem tom, / azt nyilatkozta egyszer, hogy az olyan lakásban, ahol levetetik a cipõt a vendéggel, vagy vendégpapucsot adnak, õ oda direkt, megengedik, ugye, lehengerlõen megy be. Nagyon csodálkoztam ezen, ezek szerint az illetõ hölgy nem azt az illemtant tanulta. Számomra azt is közvetíti az, ha valaki nem húzza le a cipõjét, - túl az eü. dolgokon, - hogy lesz..ja a fejemet, és a munkámat. Körül is nézek, talán piszkosnak tûnik az otthonom? Mert én kizárólag abban az esetben nem venném le a cipõmet. Ha félnék, hogy retkes lesz a zoknim.

30 hetes vagyok és mitől van az, hogy olyan érzésem van, mintha a baba az oldalamat és a bordáimat rugdosná?

Az lehet,hogy már megfordult?

Legjobb válasz: Szia! Én is 30 hetes vagyok, és nekem is mintha a bordámat, meg a gyomromat rugdosná. Gondolom már megfordult, mert mikor csuklik, lent érzem a hasam alján, és szerintem a fejét érzem. de 2 hét mulva kiderül, akkor megyek dokihoz.

Szia! Én is 30 hetes vagyok, és nekem is mintha a bordámat, meg a gyomromat rugdosná. Gondolom már megfordult, mert mikor csuklik, lent érzem a hasam alján, és szerintem a fejét érzem. de 2 hét mulva kiderül, akkor megyek dokihoz.
Valószínûleg attól van, hogy az oldaladat és a bordáidat rugdossa. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!