Találatok a következő kifejezésre: Van okom hogy esetleg valami nem (5 db)

Van okom félni, hogy esetleg valami nem lesz rendben a babával, ha nem szedtem magzatvédő vitamint?

Az els? 3 hónapban nem szedtem magzatvéd? vitamint, mert a dokim azt mondta nem szükséges, még folsavat sem. Próbáltam egészségesen étkezni. Most a terhesség közepénél tartok és még mindig nem kell szednem semmit, ? azt mondja minden oké.

Legjobb válasz: Bízz az orvosodban, látta a vérképedet és az alapján döntött. Egyébként nem is minden orvos híve a vitaminoknak és nem ártanak vele senkinek. Az elsõ gyereknél én sem szedtem, csodás egészséges baba lett és sokáig szoptattam. Lehet, hogy késõbb is csak vasat ad majd neked, de lehet, hogy az sem kell. Követik a baba fejlõdését is, nem lesz gond, nyugodj meg. Jó babavárást!

Bízz az orvosodban, látta a vérképedet és az alapján döntött. Egyébként nem is minden orvos híve a vitaminoknak és nem ártanak vele senkinek. Az elsõ gyereknél én sem szedtem, csodás egészséges baba lett és sokáig szoptattam. Lehet, hogy késõbb is csak vasat ad majd neked, de lehet, hogy az sem kell. Követik a baba fejlõdését is, nem lesz gond, nyugodj meg. Jó babavárást!
Az én orvosom se híve a magzatvédõ vitaminoknak. Azt mondta mig változatossam táplálkozok mindent megkap a baba ha mégsem tökéletes a táplálkozásom akkor se a babának lesz baja mert õ egy kis élõsködõ:) és elszívja az anyai szervezetbõl amira szüksége van max nekem romlik el a fogam, leszek fáradékony stb. Addig nem ír nekem se semmit azt mondta míg jó a vérképem hisz az mutatja h egészeséges vagyok. 18hetes kismama
gondolkodj jozan paaszti ésszel.biztos hogy idõsebb vagy 20 évnél, és itt vagy teljesen egészségesen.te anyukád biztos nem szedet semmit és egészséges vagy, a nagymamád se szedet semmit és (gondolom)anyukád is makkegészséges.gondolj az idõsebb korosztályra, fiatalokat megszégyenítõ energiával rendelkezik, és az õ anyjuk se szedett semmit.az én anyámnak vasat kellett szednie, mert vashiányos volt, meg folsavat, de ilyen hülye magzatvédõ vitamint nem szedett.egyébként az én dokim is azt mondta, hogy fölösleges, és volt egy kis kálcium hiányom, és akkor kellett gravidát szedni, de csak addig amig fenn állt a kálcium hiány
Szia! Az elsõ 3 hónapban azért szednek sokan, hogy megelõzzék a magzati rendellenességek kialakulását. Az igaz, hogy régen nem volt ilyesmi és mégis egészséges gyerekek születtek de nem volt ennyi környezeti ártalom sem és nem ettünk ennyi vackot sem. Ha jó a vérképed akkor semmi gubanc nem lehet. Figyelj jobban oda mit eszel, több kalcium és nem lesz gond!

Magas a pingem (100 körül) főleg hétvégén. Nézegettem és nem tudom biztosan arra fogni, hogy túl sokan használják, hisz másoknak rendben vannak a pingek. Mi lehet az ok? Esetleg valami vírus, vagy már rég óta ugyan az az Op rendszer van?

Legjobb válasz: Szerintem túl sok "net-zabáló" program megy. Pl. msn, torrent kliens, akár vírusirtó, stb. De lehet a szolgáltatóddal van a baj, melyiknél vagy? És hol méred a pinged, hol írja, hogy 100?

Szerintem túl sok "net-zabáló" program megy. Pl. msn, torrent kliens, akár vírusirtó, stb. De lehet a szolgáltatóddal van a baj, melyiknél vagy? És hol méred a pinged, hol írja, hogy 100?
A kérdező hozzászólása: Próbáltam programokat bezárogatni, nem használt... T-online-nál vagyok... Pl játékban elég könnyen észrevehetõ (fps), ha nagy a ping illetve speedtesten is írta...
A kérdező hozzászólása: Üdv. T-Onlinenél vagyok és már megesz lassan az ideg! Péntek estétõl kezdõdik.. 140-150es pingek, melyek lemennek 21-22 óra után normálra. Fog jönni a "szerelõ". Biztosíthatlak, hogy nem a gép, nem vírus, nem operációs rendszer okozza, mert kb 1 hete vettem új wincsesztert, rajta új oprendszerrel és ugyan ezt csinálja. Leginkább azért idegesít, mert 1-2 hónapja kötöttünk 1 éves szerzõdést t-onlineval. Lenne egy kérdésem, amit meg is fogalmazok itt is, hogy ha ilyesfajta problémám van szolgáltatóval szemben, mit tehetek, hogy mihamarabb javítsák, mert azthiszem nem ezért fizetem a rohadt netet.
A kérdező hozzászólása: jah, h ez én voltam, te jó ég :D

Ha megvesznek egy házat árverésen hogy lakoltatják ki a benne lakókat? Van erre valami törvény vagy szabályozás hogy hogyan lehet és esetleg hogy milyen okból nem lehet kilakoltatni őket?

Legjobb válasz: Elárverezik a házat,és közlik,hogy mikorra kell kiköltözniük .Ha nem mennek ki a határidõre,akkor hatóságilag kirakják õket az utcára,gyerekestõl,bútorostól együtt.

Elárverezik a házat, és közlik, hogy mikorra kell kiköltözniük .Ha nem mennek ki a határidõre, akkor hatóságilag kirakják õket az utcára, gyerekestõl, bútorostól együtt.
Semmi törvény nincs, az új tulajdonosé minden jog. Ha szép szóra nem mész, kiraknak hatóságilag. Egyébként érdekes gondolat lehet a haszonélvezeti jog kérdése: ha van haszonélvezõ, akkor elvileg nem lehet eladni a lakást, nem? Tehát akkor pl a bank se tudja elárverezni?
A bank már eleve nem ad ugy hitelt, hogy haszonélvezõ van a házban. Tehát haszonélvezõ esetleg akkor van egy elárverezett házban, ha mondjuk apeh tartozás van, vagy másfajta tarozás. De haszonélvezõvel is elárverezhetik, csak nem rakhatják ki a haszonélvezõt.
A kérdező hozzászólása: Valahol hallottam valami olyat hogyha nincs hova költözni akkor nem lehet kilakotatni csak ha biztosítva van lakhatás. Ilyen létezik?
Sajnos, nincs.


Figyelj legjobbak ezek: Montolos dohány:Jeam Beam Dinnyés dohány kólás dohánnyal Kávés dohány pedig tejjel.
Nekünk citrom-menta, szõlõ-menta, fahéj-két alma és earl grey-citrom jött be legjobban amiket kevertünk. Banános dohányhoz szoktam a tartályba tejet önteni, de vízzel hígítva, mert a tej nagyon "bugyog" és könnyen bejut a testbe. Jól el kell találni az arányokat és úgy nagyon finom :)
Én a kókusz-cardamonra esküszöm.
De folyadék nélkül viszont a menta-szõlõt, kóla-fahéjat tudom ajánlani.Bár a legjobb a nakhla halál mix szerintem.
Szerintem a barack tejjel is jó lehet de még nem próbáltam. Esetleg csokit egy kis tejjel még tudom ajánlani nem pont nutella ize van de nemrossz :dd xd
Minden fajta dohánykeverést 1:1 arányban csinád a folyadékokat pedig addig töltsd míg 2 centivel magasabban nem lesznek a csõ végénél !
Én a mentát naranccsal és citrommal nagyon szerettem keverni, az úgy nagyon finom!
Én hallottam már olyat, hogy valamilyen gyümölcsös dohány (mondjuk epres) a folyadék pedig tej. Végül is jól hangzik, de még nem próbáltam.
A kérdező hozzászólása: Dinnyés és kólás mien arányban ? és mien lett tõle a füstje ?:jobb ?
Rakhatsz a víz helyett gyümölcslevet is, vagy a vízbe citromlevet. Azzal is javíthatod, hogy a vizet amit beleraksz jól lehûtöd elötte vagy jégkockát raksz bele :)

Fiat Linea-nk fordulatszáma alapjáraton ingadozik. De nem folyamatosan, egyszer, egyszer. Ilyen még nem fordult elő vele. Esetleg tipp hogy mi lehet az oka? A motor Diesel-el működik, de van benne chiptuning is ha valamit számít.

Legjobb válasz: Nekem is Fiat albeam van 1.2-es 16 szelepes 2003-as.Nekem is volt ez a hibám és nekem az egyik gyertyakábelem volt megszakadva.Most én kérdezném,hogy a csiptuning ért e valamit,ha igen számokban le tudnád írni?

Nekem is Fiat albeam van 1.2-es 16 szelepes 2003-as.Nekem is volt ez a hibám és nekem az egyik gyertyakábelem volt megszakadva.Most én kérdezném, hogy a csiptuning ért e valamit, ha igen számokban le tudnád írni?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, apukámé a kocsi, valószínüleg estére meg tudom neked mondani a pontos adatokat! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!