Találatok a következő kifejezésre: Van okom az első (52 db)

Mellnagyobbitásra készülök, 2és 5éves gyerkőccel. Tapasztalatok vannak? Ha az első 3-4napra elvinné a nagyi őket és kb utána 3hétig lenne állandó segítségem kivitelezhető lenne a dolog?

emelni meddig nem lehet?és kézenfogva (ugye kicsit hajolva) mikortól lehet menni a picikkel, ha ugye benn van a pakliban,hogy megránt? az ilyen dolgok érdekelnének. meg minden.... köszi

Legjobb válasz: Nagyon gondold át, mert nehéz kivitelezni a dolgot. Nem tudod kiküszöbölni, hogy ne emeld fel a gyerekeidet egyáltalán (nem tudod megemelni, hogy az öledbe ültesd, csak ha magától belemászik, wc-re feltenni, fürdõkádba ki és beemelés stb). Gondolom, mivel nekem 3 is van- csak kisebbek. Az elsõ hét az nagyon kemény. Olyan lesz a mozgásod, mint egy roboté, hogy minél kevésbé fájjon. A lényeg, hogy amíg nem köt be a helyére, nem szabad reckírozni. Ismerek egy csajt, aki tojt rá, hát olyan is lett. Az egyik felcsúszott neki, és pólóban is durván látható volt az eltérés, gondolom annélkül meg még gázabb lehetett. Csak akkor vágj bele, ha tényleg van normális 24órás segítséged!! Akkor viszont nem fogod megbánni. Sok sikert kívánok hozzá!

Nagyon gondold át, mert nehéz kivitelezni a dolgot. Nem tudod kiküszöbölni, hogy ne emeld fel a gyerekeidet egyáltalán (nem tudod megemelni, hogy az öledbe ültesd, csak ha magától belemászik, wc-re feltenni, fürdõkádba ki és beemelés stb). Gondolom, mivel nekem 3 is van- csak kisebbek. Az elsõ hét az nagyon kemény. Olyan lesz a mozgásod, mint egy roboté, hogy minél kevésbé fájjon. A lényeg, hogy amíg nem köt be a helyére, nem szabad reckírozni. Ismerek egy csajt, aki tojt rá, hát olyan is lett. Az egyik felcsúszott neki, és pólóban is durván látható volt az eltérés, gondolom annélkül meg még gázabb lehetett. Csak akkor vágj bele, ha tényleg van normális 24órás segítséged!! Akkor viszont nem fogod megbánni. Sok sikert kívánok hozzá!
Szia. Nekem 3 és 5 évesek voltak a gyerekek amikor volt a mellmûtétem. A gyerekeket ha lehet, legalább egy hétre passzold le. Kb egy hét után van varrat lazítás, és 10 nap múlva varrat szedés. A sportmelltartót 6-8 hétig kell viselni. Varratszedésig nehéz a tisztálkodás, utána már zuhanyozhatsz. Emelni 1 kg-ot emelhetsz, de nehezet nem, hajolni, magasra nyúlni, nem szabad. Ha utána is van segítséged, szerintem megoldható, arra nagyon vigyázz a gyerekek nehogy véletlenül megüssék. Ja, és arra számíts, hogy mûtét után annyira fáj, hogy sem lefeküdni, ha meg lefeküdtél, sem felülni nem tudsz majd, csak nagy nehezen:) nagyon-nagyon erõs izomlázhoz tudnám hasonlítani. Sok sikert!
Hat hét múlva veszik ki a varratokat, az idõ alatt még egy kilót sem emelhetsz, különben szétcseszed a sebedet. Két kisgyerek mellett ez csak bentlakós szobalánnyal/szakácsnõvel/dadával lenne megoldható, mert míg a férjed megérti, hogy most nem tudsz sem teregetni, sem vásárolni, sem semmit, amihez emelni, vagy hajolni kellene, addig a gyereket muszáj ugyanúgy ellátni.
A kérdező hozzászólása: kedves egyeske ! tán irígységbõl írtál ilyen undok hangnemben? kedves Második válaszoló köszönöm kimerítõ válaszod !

Van akinek az elsõ szülése gyors és "könnyû" volt, a második viszont nehezebb, esetleg rémálom? Volt valami konkrét oka?

Legjobb válasz: Ha ez mérvadó, akkor anyukám 3 gyermeket szült és egyre nehezebbek voltak a szülései. Elsõ 4 óra alatt megvolt, második 7 óra alatt (1 évvel késõbb) de a méhlepénybõl bent maradt egy darab és már nem tudtak neki fájdalom csillapítót adni így 5 ember fogta le hogy kiszedjék még ami bent maradt, ma is azt mondja iszonyat fájdalmas volt (34 éve már), 3. 17 óra alatt volt meg.

Ha ez mérvadó, akkor anyukám 3 gyermeket szült és egyre nehezebbek voltak a szülései. Elsõ 4 óra alatt megvolt, második 7 óra alatt (1 évvel késõbb) de a méhlepénybõl bent maradt egy darab és már nem tudtak neki fájdalom csillapítót adni így 5 ember fogta le hogy kiszedjék még ami bent maradt, ma is azt mondja iszonyat fájdalmas volt (34 éve már), 3. 17 óra alatt volt meg.
Hú szerintem ezen ne agyalj, mert beleesel abba amibe én én most a 3.-at várom és múlt héten szinte pánikoltam az egésztõl, mert mindenhol azt olvastam, hogy a 3. nehezebb. Egyébként nekem a 2. indított volt és bár fájdalmasabbnak éltem meg, mert azonnal belecsaptunk a lecsóba, baromi gyors volt. Most egyébként már úgy vagyok vele, hogy letojom mennyire fáj csak történjen már meg (39 hetes vagyok)
Akkor én mondok ellenpéldát. Anyukám 3 gyereket szült. Elmondása szerint harmadikként engem megszülni volt a legkönnyebb és velem vajúdott a legkevesebbet, pedig én voltam a legnagyobb. Szerintem nem ezen múlik. Ezen ne idegeskedjetek!

Van különbség abban, hogy a ram-okat az elsõ és 3. slotba rakom vagy a 2. és 4. slotba?

Legjobb válasz: mindig egymás mellé rakd akkor ha támogatja az alaplapod dupla sebességû lesz. [link]

mindig egymás mellé rakd akkor ha támogatja az alaplapod dupla sebességû lesz. [link]
A dual channel miatt fontos. Tehát ha mondjuk van 2 db 4 gb-s memóriamodulod, ha dual channelbe kötöd, akkor kb. 5-10 % sebességnövekedés történik.
A kérdező hozzászólása: Én ezt értem xD Bocs ha félreérthetõ voltam. abban van-e különbség, hogy a 2 darab ramot az 1-3-asba rakom vagy a 2-4 esbe?

Első levél fogamzásgátló esetén vérzés helyett barna folyás. Van ok az aggodalomra?

Beszedtem egy levél fogamzásgátlót, most van a tabletta mentes 3. nap és ma megjött úgymond a megvonásos, de csak barna. :-/ Azt olvastam, hogy ez lehet teljesen normális is, de barátommal megszakításosan védekeztünk csak mióta szedem a tablettát, doki azt mondta hogy ahogy le van írva a betegtájékoztatóban úgy hat, első naptól, menzi első napján vettem be tehát (reggel jött meg a vérzés és este 9kor kezdtem el szedni a tablettát). De itt meg azt olvasom, hogy 1 hónapot is érdemes lenne kivárni. A kérdés annyi lenne, hogy ti csinálnátok a helyemben terhességi tesztet, mivel hogy nem rendes vérzés, csak barna folyás jelentkezett? :S

Legjobb válasz: holnapra megjön. én nem szedek tablettát, de amikor megjön, akkor se mindjárt vér jön, hanem barnázás.. mintha még sose lett volna mensid :D

holnapra megjön. én nem szedek tablettát, de amikor megjön, akkor se mindjárt vér jön, hanem barnázás.. mintha még sose lett volna mensid :D
Amugy ha terhes lennel, akkor is vereznel, mivel ez nem rendes menstruacio, csak megvonasos verzes. Ezert becsapos a tabi. En az elso 4 honapban csinaltam tesztet akkor is, ha vereztem. Mostmar bizok benne...:) Szoval szerintem te is vegyel tesztet.

Van okom rettegni az első együttléttől?

Ez lesz az els? a barátn?mmel és hát sok dolgon parázok.

Legjobb válasz: Nincs okod aggódni. Ha van akkora mint az ujjad, akkor nem kicsi. Az átlag nõi hüvely 10 cm mély. A doki az ujjával vizsgálja a méhszájat. Ha szeretitek egymász, és nem csak kapni akarsz hanem adni is, akkor biztosan jó lesz a lánynak is. Ha a lány már tapasztalt és tudja hogy neked ez az elsõ, akkor biztosan türelmes és megértõ lesz veled. Az sem világtragédiája, ha az elsõnél hamar elmész. Ez nem jelenti azt, hogy pocsék szeretõ leszel, csak azt, hogy ezt is meg kell tanulni, mint bármi mást az életben. Ne idegeskedj elõre ilyen hülyeségeken. Inkább gondolj arra, mennyire szereted és kívánod azt a lányt. No meg azt, ha figyelmes vagy, pár alkalom után már igazán jó szeretõ válik majd belõled. Hidd el, a többi pasi is így kezdte valamikor!!!! Érdemes elõre elmondani a lánynak, hogy szûz vagy még. Tapasztalatból mondom. Az én elsõ párom ezt csak utólag vallotta be, és ez sok zûrt okozott az elsõ együttlétünkkor.

Nincs okod aggódni. Ha van akkora mint az ujjad, akkor nem kicsi. Az átlag nõi hüvely 10 cm mély. A doki az ujjával vizsgálja a méhszájat. Ha szeretitek egymász, és nem csak kapni akarsz hanem adni is, akkor biztosan jó lesz a lánynak is. Ha a lány már tapasztalt és tudja hogy neked ez az elsõ, akkor biztosan türelmes és megértõ lesz veled. Az sem világtragédiája, ha az elsõnél hamar elmész. Ez nem jelenti azt, hogy pocsék szeretõ leszel, csak azt, hogy ezt is meg kell tanulni, mint bármi mást az életben. Ne idegeskedj elõre ilyen hülyeségeken. Inkább gondolj arra, mennyire szereted és kívánod azt a lányt. No meg azt, ha figyelmes vagy, pár alkalom után már igazán jó szeretõ válik majd belõled. Hidd el, a többi pasi is így kezdte valamikor!!!! Érdemes elõre elmondani a lánynak, hogy szûz vagy még. Tapasztalatból mondom. Az én elsõ párom ezt csak utólag vallotta be, és ez sok zûrt okozott az elsõ együttlétünkkor.
semmi esetre se aggódj! Ezen elõbb utóbb mindenki átesik:-) própálj meg nem a félelmeidre gondolni és meglásd minden sikerülni fog. Na és ha nem sikerül minden elsõre az miatt sem aggódj, attól még nem dõl össze a világ. Meglásd egy pár alkalom után majd mindig azt csinálnád:-) Fõ a nyugalom és minden rendben lesz.
Csak annyit tudok mondani, hogy akkor nem lesz jó, ha közben ezekre fogsz gondolni.Mert akkor eltereled a figyelmed, és neked sem lesz jó, és a barátnõdnek sem.Ezért minden figyelmedet szenteld neki, és magadnak, figyeld mik a lány reakciói, mi neki a legjobb pl., és akkor nem lesz semmi gond! Jó lesz, hidd el! De csak akkor, ha nem fogsz parázni :) ! komolyan!
Nagyon egyetertek az elottem irokkal en meg csak annyit tennek hozza, hogy ha sokat izgulsz az esetleg merevedesi problemakat is okozhat!!!! Ugyhogy inkabb izgalmaskent gondolj a "kellemesre" ne rettegve!!!! Nyugi a tested tudni fogja mit kell tenned.
Amíg aggódsz, addig nem lesz jó... El kell lazulni, mást nem szabad érezni, mint a vágyat!!! Szeressétek egymást, legyetek biztosak benne, hogy valóban akrjátok. Sokat játszatok elõtte, petting, ujjak , nyelvek, és akkor biztos felkorbácsolódik a vágy, ha pár hónapig ezeken éltek csak. Ne aggódj, valahol el kell kezdnei, mindenki a 0-ról indul:-) Rosszat nem tudsz tenni, és ha valóban akarjátok, akkor jó lesz:-)
Ne aggódj feleslegesen!
Aggodalomra semmi ok! valahol mindenki elkezdi.

Szerintetek van olyan h az elso randin nagyon bejon egy csaj rogton lebeszeled vele h komolyan megakarod ismerni stb, de a kovetkezo talin kiabrandultok belolle? Ha igen mi oka lehet ennek?

Legjobb válasz: Hm, több oka is lehet: 1.hirtelen fellángolás volt az elsõ randin 2.nem érzed magad készen egy komolyabb kapcsolatra 3.elhamarkodottan mondtad, amit mondtál, és úgy érzed sarokba szorultál, hogy innen már nincs visszaút-pedig VAN! Lazán kell venni, ismerkedni, barátkozni, ha mégsem jönne be, akkor ezt megmondod neki szép módon, semmire sem vagy rákényszerülve. 4.Jól esett a figyelem, de mivel komolyabb érzelmek lehetõsége bukkant fel a láthatáron, visszariadsz mert neked ez túl gyors 5.Magad sem tudod, hogy mit akarsz Te vagy a lány igaz?

Hm, több oka is lehet: 1.hirtelen fellángolás volt az elsõ randin 2.nem érzed magad készen egy komolyabb kapcsolatra 3.elhamarkodottan mondtad, amit mondtál, és úgy érzed sarokba szorultál, hogy innen már nincs visszaút-pedig VAN! Lazán kell venni, ismerkedni, barátkozni, ha mégsem jönne be, akkor ezt megmondod neki szép módon, semmire sem vagy rákényszerülve. 4.Jól esett a figyelem, de mivel komolyabb érzelmek lehetõsége bukkant fel a láthatáron, visszariadsz mert neked ez túl gyors 5.Magad sem tudod, hogy mit akarsz Te vagy a lány igaz?
utcsonál a pont
Szerintem ez egyéntõl függ. Az elsõ randin lehet, hogy nagyon úgy érezte, hogy neki ez kell, de a második randin rádöbbent, hogy valami mégsem okés, ez elõfordul néha. Te vagy az aggódó lány? Hány éves vagy?

Az elso ket fogamon feher foltok vannak NAGYON reg ota mindig kereste m hogy mi lehet az oka es hogy mit lehet tenni hogy elttunjon, de meg mimdig semmi, lehet ezellen tenni?

Mar nagyon nsgyon zavar es tenyleg mindig mosdtam fogat es megis itt van. Mar mosolyogni se merek kerlek segitsetek. Egyebkent most elkezdtem szedni ilyen kalcium pezsgotablettat ha esetleg kalcium hiany hatha segit, de ha igen kb mennyi ido? Koszonom elore is!

Legjobb válasz: Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.

Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.
Nem lerakódás?
A kérdező hozzászólása: biztos hogy nem lerakodas!:/ mar nagyon regota megvan de a fogorvos sem mondott ra semmit akkor lehet hogy vissz se fordithato?
Nem is olyan régen azt hitték, hogyha valami tablettát (nem tudom pontosan, mit) rendszeresen adnak a gyereknek, akkor az a fogait erõsebbé teszi. Csak aztán amellett megjelentek ezek a fehérebb részek. Aztán rájöttek erre, és már nem ajánlják az orvosok az anyukáknak. Nekem is van ilyen folt a fogamon. Ui: Csak mértékkel a Ca tablettákkal, az nem jó ha túl sokat eszel/iszol belõle.
A kérdező hozzászólása: es neked hogy tuntek el a foltok?
Sehogyan, sajnos. De nekem annyira nem feltûnõ. Ha téged nagyon zavar akkor szerintem meg kéne kérdezned egy fogorvost, hogy mit lehet vele tenni.
A kérdező hozzászólása: okes koszonom, vegulis akkor lehet tenni ellene hogy eltunjon igazz?:)
8-as: Én a 3. ilyen szeretkezésem alkalmával lettem terhes. Akár hiszed, akár nem, nem élvezett belém a párom. Na ez tény, ember.
Van okod, a barátod meg egy ökör, na nem mintha te kevésbé lennél az.... Világosodjatok már fel....
Van, 17 évesen nem dugni kell hanem védekezni
Igen, van. Reméljük, a párod a pelenkázáskor is nagyon tapasztalt lesz. Tudatlanok... "Megszakításos "védekezés": A férfi a magömlés elõtt kihúzza hímvesszõjét a hüvelybõl, így próbálja elkerülni, hogy spermiumok jussanak a hüvelybe. Mivel az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumot, ezért ez a legkevésbé biztonságos fogamzásgátló módszer." Tessék olvasgatni ezt az oldalt: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/fogamzasgatlas
12 eve szeretkezem vedekezes nelkul napi rendszeresseggel majdnem. Soha nem hasznaltam ovszert, de igaz lanyba semelveztem es megsem csinaltam fel senkit. Es ez igaz 3-4 masik baratomra is aki igy szeretkezik. Na ezek tenyek emberek!
A kérdező hozzászólása: 24 éves ..
Es amugy ritka nagy idiotasagra vall tiniknek mondogatni, hogy x eve igy vedekezek es semmi baba. Vajon a sajat kolykodnek is ezt mondanad?? Ezert ilyen buta a tinik nagy resze, mert ilyen buta emberek nevelik oket!
Na jo megeroltetem magam. Pont a peteresed idejen szexeltetek, a megszakitas pedig nem vedekezes. Hiaba "tapasztalt" a pasid, nem erzi, ha elovaladek urul. Ami nagy esellyel tartalmazhat spermiumot, tehat teherbe eshetsz. Le mernem fogadni, hogy a pasid valami 17-19 eves kanos h-lyegyerek, tehat kozel sem biztos, hogy nem lott beled egyet. Szerintem keszitsd fel a szuleidet arra, hogy babat varsz. Annak meg aki megszakitassal vedekezik x eve: attol, hogy te meg nem csinaltad fel a baratnod, meg igenis felelotlenseg igy szexelni. Masreszt lehet, hogy egyikotok meddo. nogyogy. assz.
Ooooo istenem.... Eskuszom, erre mar en is keptelen vagyok normalisan valaszolni, annyira buta szerencsetlen... Mond csak, 14 vagy 15 eves vagy? .... Naiv, buta kislany...
És ez mit számít? Attól még h.lye, mint a segg! Vagy csak nagy ívben tesz rá, hogy mi lesz, ha mégis felcsinál, mert õ majd szépen lelép. FOGD MÁR FEL, te gyerek, hogy NEM õ fog a mûtõasztalon feküdni kétoldalt kikötözött lábbal, amikor a gyerekét kaparják ki, hanem TE!
A kérdező hozzászólása: jolvan értem mostmár akkor ez van csak nem lesz baj. bízom a páromban miért lenne neki ez jo ?... kösz a valaszokat parázok nyugodjatok meg
Vab.,
Na, én is feladom... Nem lehet értelmet verni abba, aki...
"bízom a páromban miért lenne neki ez jo ?" Talán mert az ilyen fiúkák nem gondolnak ennyire elõre. Csak addig jutnak, hogy "jaj, de jó, hogy benyomhatom neki csupaszon! Ez, de fsza érzés! Még-még!". Odáig már nem jutnak, hogy "hú, és mi lesz, ha bekapja a legyet... á, nem éri meg!".
Akkor kapsz még egy linket: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10714/megszakit.. De mivel buta tini vagy, és a válaszaidból adódóan ahhoz is lusta voltál, hogy az elõzõ linkemet megnyisd, ezért kimásolom ide a lényeget: "A módszer hatékonyságát (vagy inkább hatástalanságát) jól lehet jellemezni a Pearl indexszel, mely azt fejezi ki, hogy a módszert alkalmazó 100 nõbõl egy év alatt mennyi esik teherbe. A Pearl index egyes adatok szerint megszakításos közösülés esetében akár 40 körül is lehet, ami pedig majdnem minden második nõt jelent a gyakorlatban." Fordítok: a megszakításos "védekezés" mellett 100 nõbõl 40 esik teherbe, vagyis majdnem minden második. És ezt is bemásolom mégegyszer, mert úgy tûnik, valamiért pont ez kerülte el a figyelmedet: "Én a 3. ilyen szeretkezésem alkalmával lettem terhes. Akár hiszed, akár nem, nem élvezett belém a párom. Na ez tény, ember."
A kérdező hozzászólása: nem minden fiu hajlamos erre. nem tette volna meg ha lenne erre esély szerintem.köszi a válaszokat!
Vagy csak meddõ... Amíg nincs gyermeked, véletlenül se lehetsz biztos benne, hogy nem-e ezért olyan hatékony a védekezési módszered. ;) Kérdezõ! Ha már olyan jól tudsz számolni, akkor talán a valószínûsíthetõ peteérésedet is kiszámolhatnád! Átlagos ciklushossz mínusz 14 nap +/- a ciklusaid szórása. Vagy ez már magas? Na ezért nem kell ész nélkül dugni! Esélyes, hogy pont a legtermékenyebb idõszakod alatt játszadozhattatok!
Vagy fogamzásgátló :D Am. itt aztán TÉNYek csatája folyik xD
A kérdező hozzászólása: dehát kivette idõben?!
Milyen idõben?.... Na mind1, aggódjál, és ha nem vagy terhes, akkor se hidd, hogy sosem leszel, csak mert szerencséd volt....
Jó tapasztalt lehet, ha még ezt se tudja...amúgy meg neked lehetett volna annyi eszed hogy megmondod neki hogy használjon, mert te nem szedsz semmit..
4-5 ember NEM TÉNY több millióval szemben! Én meg ismerek olyat, aki teherbe esett ILYEN védekezés mellett Az is TÉNY.
Marpedig en inkabb hiszek a sajat tapasztalatomban es a hozam kozel allokban. Mindenki a barati korombol kihuzza. 30 evesek vagyunk es meg egyszer sem hallottam volna hogy valaki VELETLENUL essek teherbe. 8-as voltam.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondod hogy ne aggódjak?
Nem veszed az adást, hogy van, aki így esik teherbe??? Tehát védekezzetek!!! Ennyit jegyezz meg az egészbõl.
xD ostoba lány...
18:38 Vagy csak nem tudsz róla hogy teherbeestek. Abortusz is létezik a világon...
A kérdező hozzászólása: köszi.

Vannak itt olyan anyukák, akik elváltak? És van egy baba az első férjtől, és utána férjhez mentek megint. MI volt a válás oka, és a 2 férj elfogadta a gyereket? Esetleg terveztek körös babát?

Legjobb válasz: Az elsõ férjemtõl elváltam mert beleszeretett a kolléganõjébe,onnan van 2 gyermekem egy 19 és egy 20 éves.Most együtt élek a párommal,9 éve és van egy 3 hónapos kisbabánk mert neki nem volt saját gyermeke.Elfogadott minket 100% osan.A volt érjem elvette a nõt született 2 gyermek és most megint elvált de jó a kapcsolatunk vele.Miért kérdezed?Hátha tudok segíteni?Nem volt könnyû újra párt találni aki nem csak engem akar hanem a piciket is....

Az elsõ férjemtõl elváltam mert beleszeretett a kolléganõjébe, onnan van 2 gyermekem egy 19 és egy 20 éves.Most együtt élek a párommal, 9 éve és van egy 3 hónapos kisbabánk mert neki nem volt saját gyermeke.Elfogadott minket 100% osan.A volt érjem elvette a nõt született 2 gyermek és most megint elvált de jó a kapcsolatunk vele.Miért kérdezed?Hátha tudok segíteni?Nem volt könnyû újra párt találni aki nem csak engem akar hanem a piciket is....
Van!!Nagyon is, jobban mint egy félrecsúszott kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Dehogy is:D Csak érdeklõdtem a dolgok iránt :d
Hát igen!Az alap hogy elfogadja a gyermekemet hiszen õk a legnagyobb áldozatok.Nekem a gyermekeimen keresztül lehetett a szívemhez jutni...Imádja õket és maximálisan úgy kezeli mintha a saját vére lenne.Nem tesz különbséget a közös és a hozott gyerekek között.De ehhez ugye az is kellett hogy szabad utat kapjon a gyermeknevelésben.
Teljesen férfifüggõ, hogy elfogadja-e a gyereket, aki nem az övé. Ismerek olyat, aki ugyanúgy szereti a felesége elsõ házasságából született gyerekét, mint a közös gyereküket. De sajnos van ellenpélda is: nagybátyám 4 évesen "kapta" a mostani felesége gyerekét és a mai napig (13 éves már a kiskölyök) ki nem állhatja, pedig nagyon aranyos kissrác. Sõt amióta megszületett a közös lányuk még inkább elutasító vele hiába próbáltunk a lelkére beszélni. Bevallom én biztos ilyen emberrel nem tudnék együtt élni.
Én 5éve váltam el, van egy 7, 5éves kisfiam. A válás oka...hm... elhidegülés... 10éves kapcsolat volt, elég volt. Fél évvel a válás után ismertem meg a második(jelenlegi) férjemet. Imádják egymást, a fiam jobban szereti, mint az apját(sosem neveltük ellene), és most tervezünk közös babát.
Rengetegen vagyunk mi nõk elváltan gyermekkel.Az élet megy tovább nekünk is haladnunk kell és nem pityeregni mert a gyerekünk vidám anyukát szeretne látni.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék elválni a férjemtõl, de nem tudom hogy késõbbiekben lesz-e párkapcsolatom. Hogy el fogadja a gyerekemet vagy sem. Mennyire nyitottak a férfiak az ilyenre.
Én 4 éve váltam el, van egy 8 éves fiam. A válás oka, teljes elhidegülés volt, nem törõdött sem a gyerekkel sem velem, nem voltak közös programok, végül közös téma sem. Hazajött a munkából, evett, besörözött, aludt. Meguntam a magányt mellette. Rá félévre megismerkedtem életem talán legnagyobb szerelmével. A másik felemmel. Neki is van a fiammal egyidõs lánya. Hasonló házasságból lépett ki. Nagy egymásra találás volt. Egy évre rá összeházasodtunk, most várjuk a közös babát. Nagyon szeretjük egymás gyerekeit is és a gyerekek is szeretnek mindkettõnket. Nincs féltékenykedés, remélem azután sem lesz, ha a baba megérkezik. Sajnos a férjem lánykája nem velünk él, hanem anyukájával, de igyekszünk sokszor elhozni. Azt hiszem, mindenki jobban járt így, mintha tovább szenvedtünk volna mással. Azóta az exek is találtak új párt maguknak.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Látom ott is minden kiforrta magát :) Sok boldogságot kívánok :)
Még el sem váltál de már a következõ férjeden gondolkodsz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor van élet a válás után is.:)

Ha nekem kint van törpenyulam elég ha az első fagy előtt hozom be őket?

Legjobb válasz: Hát a törpenyúlról konkrétan nem tudok, de nekem volt egy patim (hozzáteszem, Szegeden szerintem nem volt olyan nagyon kemény a tél), aki egy egész télen át kint volt. Szépen bekuckolt magának, adtam neki sok fészekanyagot, vastag bundát növesztett, és jól elvolt. Mivel nem kisebb, mint a pati, szerintem a nyúl is kibírhatja... Illetve pároméknak vannak nyulai, egy összetákolt kis házikóban, csak a ketrecek vannak benne. Próbálták szigetelni, de ezen felül fûtés nincs, a nyulak mégis jól bírják egész télen. Csak annyi, hogy a vizükbe kapnak ecetet, hogy ne fagyjon be. A nyulak egyenesen imádják ezt inni... :D Egyre figelj még, hogy ha kint hagyod télre, ne hurcolászd sokat a lakásba, mert attól megfázhat. Egy szó mint száz, szerintem a nyúl kibírja simán az elsõ fagyig, sõt!

Hát a törpenyúlról konkrétan nem tudok, de nekem volt egy patim (hozzáteszem, Szegeden szerintem nem volt olyan nagyon kemény a tél), aki egy egész télen át kint volt. Szépen bekuckolt magának, adtam neki sok fészekanyagot, vastag bundát növesztett, és jól elvolt. Mivel nem kisebb, mint a pati, szerintem a nyúl is kibírhatja... Illetve pároméknak vannak nyulai, egy összetákolt kis házikóban, csak a ketrecek vannak benne. Próbálták szigetelni, de ezen felül fûtés nincs, a nyulak mégis jól bírják egész télen. Csak annyi, hogy a vizükbe kapnak ecetet, hogy ne fagyjon be. A nyulak egyenesen imádják ezt inni... :D Egyre figelj még, hogy ha kint hagyod télre, ne hurcolászd sokat a lakásba, mert attól megfázhat. Egy szó mint száz, szerintem a nyúl kibírja simán az elsõ fagyig, sõt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!