Találatok a következő kifejezésre: Van okom aggodalomra (143 db)

Van okom aggodalomra?

Június 4-én kezdtem el szedni Lindynette fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: Ebbõl szerintem nincs ok aggodalomra! Nyugi nem lesz fattyú!

Ebbõl szerintem nincs ok aggodalomra! Nyugi nem lesz fattyú!
Ejj, de paraszt vagy :/ Nem, nincs mert aggodnod, nem lehetsz terhes.
Én? Én vagyok a paraszt? Miért?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! És az mit jelent, hogy elkezdett fájni a jobb mellem? Okozhatja a tabletta? (Még csak a 2. levél felénél tartok)
Nincs okod aggodalomra, nyugi. :)
szüzen halsz meg... sajnálom. ui.: HÜLYÉSKEDSZ?! az önbizalmaddal van a baj, nem a farkaddal
Már volt itt egy ugyan ilyen kérdés.. -.- szerintem fake.
Igen.
Nincs okod az aggodalomra, a kukid jó nagy, mind ahosszúsága mind a vastagsága tökéletes, még kissebb is jó lenne. Viszont ha ilyen kérdést kiírsz akkor az önbizalmad túl kicsi azt kéne növelni, mert nem jönnek be nekünk a majrés pasik. 22N
"bocs a helyes írásért" Nem is írtál helyesen, azért kérj bocsánatot mert nem helyesen írtad XD

7 és fél hónapos kisfiam, nem vmi nagy étvágyú, inkább szopik, mint enné már a pépeket. Mindenből csak egy pár kanállal eszik.7 kg körül mozog a súlya, és kb70 cm. Van okom aggodalomra?

Legjobb válasz: Nincs okod aggodalomra! Addig örülj míg szopizik a kicsi! Azzal sincs gond, hogy csak pár kanálal eszik, ugyanis szoknia kell az új ízeket, az új állagot el kell fogadja, ezek neki mind szokatlanok. És azt se felejtsük el, hogy a kicsik gyomra nagyon pici és õket pár kanál étel ami sûrûbb az anyatejnél hamarabb eltelíti. Addig míg nem fogy a kicsi, ne aggódj!

Nincs okod aggodalomra! Addig örülj míg szopizik a kicsi! Azzal sincs gond, hogy csak pár kanálal eszik, ugyanis szoknia kell az új ízeket, az új állagot el kell fogadja, ezek neki mind szokatlanok. És azt se felejtsük el, hogy a kicsik gyomra nagyon pici és õket pár kanál étel ami sûrûbb az anyatejnél hamarabb eltelíti. Addig míg nem fogy a kicsi, ne aggódj!
Szia! Az én kislányom 7 hónapos lesz nemsokára és õ is anyatejes.Neki is változó az étvágya. Amikor bújnak a fogacskái(7 db van már)inkább cicizni szeret jobban.De elötte eszik pár kanál kajcsit.De nekünk is volt 1 kis idõszak (akkor 3 fogacskája jött egyszerre)amikor nem evett és a kanál látványától is sírdogálni kezdett. Itt 1 kedves anyuka segített és azt írta vegyek gumifejû kanalat.Azóta kicsivel többet eszik de csak pár kanállal. Próbáld ki te is a kanalat hátha az a baj. Remélem tudtam segíteni! 6, 5 hónapos kislány anyukája
Szia, mi most leszünk 8 hónaposak, de nálunk is ugyanez a gond. Az almát egyáltalán nem akarja megenni, a krumpliból és a sütõtükbõl hajlandó 3 kanállal lenelni, de egybõl cicit kér. Mi ezt már 5 hete próbálgatjuk, de sajnos semmi elõrelépés nincs. :-( A védõnõddel Te nem tudod ezt megbeszélni? (az enyém sajnos nem foklakozik velünk)
Hányadik levelet? Ha az elsõt, akkor van okod aggódni, ha már legalább a másodikat, akkor sztem ok.
én is azt szedem, már 6éve, és mi egy hónapot vártunk.
Egen... Normál esetben illenék vele várni 1 hónapot... Nem akarlak beparáztatni, de én azért kicsit félnék a helyedben... De én kaptam anno tájékoztatót is és abban is le volt írva. Csak nem lesz gond, de sztem várjátok ki a többi akcióval az 1 hónapot, a gumiba nem fog belehalni a párod ne aggódj.
szia!! én januárban kedztem el szedni, közben ugye voltunk együtt (nem védekeztünk máshogy), februárban még megjött, márciusban már nem:) A hétre vagyok kiírva, 40 hetes terhes vagyok. A doki is mondta, illett volna várni, amíg hat a tabi...
Bízz a legjobbakban, de ha ennyire ragaszkodsz a doki véleményéhez, akkor kérdem én a 40 hetes anyukát, hogy ugyan már anyuka!!!! el teccet felejteni, hogy 8 tabi után véd már a "szer", azaz már 1 után is!!!! Nem szégyelli magát ennek ellenére terhesnek lenni?!? Bocs , hogy irónikus vagyok, de ez tényleg vicces.... Mindenhol ez áll 1 hónap kiegészítõ védekezés szükséges...
Én minimum 10 naprol tudok, amit illene várni, de az egy honap az már elég biztos!!! Ami meg a 6. napot illeti, szerintem ott védettség a tabletta által még elég rizikós, viszont a peteérés is még kb pár nappal odébb van, úgyhogy a ketto egyutt talán... Bocsi, de azért illett volna betartani, amit a tájékoztato ír, csak a saját nyugalmad érdekében is.
A kérdező hozzászólása: elsõ levél.kérdeztem már dokiktól, és azt mondták h a 7-10 szem után már nem kell aggódni, meg h az elsõ szem is ad vmi védettésget.csakhát már töb variációt is hallotam ezért érdeklõdöm
A kérdező hozzászólása: Jajj, ez nem túl bíztató most így:D Nekem viszont egy doki ezt írta: Kedves Kérdezõ! Nem kell aggódni, a védelem már a 8. nap után él. Meg azt is mondta már más doki h az elsõ bogyó után is van védelem.Én bízom benne, hogy ez így is van!
A kérdező hozzászólása: Igen, a 10 napot kivártuk..a kismama meg kitudja h mennyit várt, vagy egyáltalán várt-e..és senki nem mondta h az elsõ szem tuti védettséget ad már..ja meg gondolom nem mindenkinek egyformán hat a szervezetére, és nem azonos idõben fejti ki a hatását..

Van okom aggodalomra? (bõv. Lent)

égebben is volt ilyen idônként ,akkor sem tudtam mitõl, de mostanában már minden nap! a hüvelyváladékom teli van alvadt vérrel, nem szokott kifolyni v ilyesmi ,csak fürdésnél tapasztalom, és tisztában vagyok vele, hogy nem menstruáció. átlátszó váladék, közepén (alvadt) vérrel, igazán nem tudom elképzelni mitõl lehet, fogamzásgátlót nem szedek, nem szedtem sose (szûz vagyok), életvitelemben nem volt jelentõs változás mostanában. kb.6éve menstruálok, most vagyok 18. A válaszokat, segítséget elôre is köszönöm!

Legjobb válasz: Minden vérzés, ami nem a menstruáció idejében van, nem normális! Több oka lehet. Lehet hormonális, lehet méhszájseb, fertõzés, stb. Feltétlen keress fel nõgyógyászt, ezért vannak!

Minden vérzés, ami nem a menstruáció idejében van, nem normális! Több oka lehet. Lehet hormonális, lehet méhszájseb, fertõzés, stb. Feltétlen keress fel nõgyógyászt, ezért vannak!
A kérdező hozzászólása: nem tudom , az összefüggésben van-e ezzel, h egesz nap vizelesi ingerem van, olyan erzes, mintha allandoan pisilnem kene. surun is kell, de nem hinnem h folfazas, mert nem tarsul hozza csípõ, égõ érzés
A kérdező hozzászólása: 12.21, válaszod köszönöm!:)

Ma észrevettem hogy a mellemben van egy kis mirigy, kiváncsiságból megnyomtam és mint a pattanásban lévő genny jött ki a mellbimbóm mellől. Igaz nagyon kevés jött ki de ez alaposan megrémített, van okom aggodalomra? 16/F

Legjobb válasz: Nincs okod aggódni,de azért mutasd meg a nögyögyásznak,az a biztos!(lehet,h valamelyik hormonból,picit több van,ebben a korban ez nem ritka!)

Nincs okod aggódni, de azért mutasd meg a nögyögyásznak, az a biztos!(lehet, h valamelyik hormonból, picit több van, ebben a korban ez nem ritka!)
A kérdező hozzászólása: de fiu vagyok az a helyzet , nem járok nõgyógyászhoz
A háziorvos is meg tudja nézni.

Rendőrség felvételi, az én esetemben van ok aggodalomra?

Hivatalosan nem vagyok szemüveges (nincs beírva jogosítványba sem), de lett csinálva szemüveg nekem, egyik szemem -0,75-ös értéket mutatott, tehát rövidlátó vagyok, viszont a két szem között a 3D sincs meg, mint eltérés, tehát ez elvileg jó. Kérdésem lenne, hogy szemvizsgálatkor lehet hordani a szemüveget, vagy próbálkozzak meg nélküle, és ne is mondjam el? Teljesen rendben látok, de a hagyományos szemvizsgálatoknál a leges-leges-legkisebb bet?knél mindig elvérzek. A másik problémám a fog. Sajnos hanyag létemre nem hordtam fogszabályozót régebben, és az egyik fogam, nem tudom, hogy hogy kéne írásban behatárolni, talán úgy mondanám, hogy nem elöl, de nem is oldalt, úgy a kett? között az egyik fogam egy kicsit feljebb van, mint kéne, és egy kicsit el is áll, de nem "kapa" képen, nem is látszik, csak ha nagyon nézi a doki, de ez olyan, hogy valószín?leg ezt csak m?téttel lehet korrigálni, de eddig nem akartam, mint teljesen egészséges fogat eltávolítani,m ert még utána jött volna a fogak összehúzása, stb.... De alapjába véve teljesen normálisak és egészségesek a fogaim. És van még valami. Én sajnos roppant izgulós fajta vagyok. Ez lehet probléma vérnyomás mérésnél? Vagy ezt ?k kitudják sz?rni valahogy? Alapjában normális a vérnyomásom, de ha egy kicsit izgulok, vagy nem vagyok nyugodt, lehet, hogy magasabb lesz.

Legjobb válasz: Csak akkor kizáró ok, ha látható helyen van, mint például arc, nyak, alkar, kézfej stb. Ha a póló (ing) alól nem lóg ki a tetoválás, akkor nem lesz gondod belõle. Ugyanez vonatkozik testékszer viselésére is.

Csak akkor kizáró ok, ha látható helyen van, mint például arc, nyak, alkar, kézfej stb. Ha a póló (ing) alól nem lóg ki a tetoválás, akkor nem lesz gondod belõle. Ugyanez vonatkozik testékszer viselésére is.
Szívesen mindkettõtöknek és sok sikert kívánok!
ha az iq-d öt alatt van nincs probléma ha fölötte esélyed sincs:d
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, most így megnyugodtam, hogy nincs nagy ok az aggodalomra. Igazából keresztévfolyamra akarok jelentkezni amint meghirdetik, ezért most elég para van a fizikai miatt is, de mindennap edzek kondiban, itthon kertben is helybõl távol ugrok, fekvõket nyomom, és minden erõmmel a hasizmot is erõltetem, mert nem áldott meg vele túlságosan az isten... :D Még lenne egy pár kérdésem akkor, ha már ilyen rendes vagy :D...... Egyik az lenne, hogy még általános iskolában mindig nézegették a gerincferdülést, és mindig mondták, hogy kéne járnom gyógytornára, de persze egyáltalán nem vészes, itt mi jelent problémát? Mert ugye sehol nem írnak róla, hogy ezt milyen mértékben nézik, és igazából senki nem látja rajtam, és én sem, hogy ferde, csak a doki látott valami halvány dolgot. Lúdtalpról még sosem szóltak, hogy lenne valami, de azért itt is kérdezném, hogy mik az elfogadható mértékek, bár tudom, hogy nem vagy doki, de hátha van valami infód, hogy egy minimális még nem gond, stb...... Azért megjegyezném, hogy nem gondoltam volna, hogy ennyire összetett és bonyolult még csak(!)bekerülni az iskolába..... Amúgy ha szabad megkérdezni, rendõr helyett mi lett belõled? :D
A kérdező hozzászólása: Azt még kifelejtettem, hogy akkor gond nélkül, akár szemüvegben is mehetek a vizsgálatra? A szemüvegben a mikrométernyi betûket is látom.....
Szia Kedves Válaszoló! Én most szeretnék majd jelentkezni, és egy kérdésem lenne tõled!Van 3 tetkóm(hátamon és két vállamon), nem látszanak, a rövid ujjú póló eltakarja õket!Problémám lesz belõle? Válaszodat elõre is köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a hasznos válaszokat, most már ki merem jelenteni, hogy mindent megtudtam. Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Üdv!
Köszönöm a válaszod!
eléggé para. lehet rendõr leszel. gondolj bele...

Félek, hogy megcsalnak. Szerintetek ebben a helyzetben van ok aggodalomra?

A barátomnak volt egy négyéves kapcsolata elõttem és össze-vissza csalta a lányt.Mindent elmondott nekem mi hogyan történt, de félek hogy velem is megteszi. Esküszik, hogy velem más, soha nem tenné meg. ÉS az egészet arra fogja, hogy fiatal volt és ki kellett élnie magát. SzerinteteK?

Legjobb válasz: Ha ezt így bevallotta, akkor szerintem nincs okod aggódni.

Ha ezt így bevallotta, akkor szerintem nincs okod aggódni.
Egy nulla intelligenciájú pasid lehet h ezeket elmesélte neked, te meg ugyanilyen vagy, ha végighallgattad és ez neked tetszik. Ne mondd h nem tetszik, mert vele vagy!
hát lehet igaza is meg nem is tudod a tutira biztos igy lesz dolog sose létezett ha létezne akkor a bizalom szó amit sokan ugy gondolnak nélkülözhetetlen a párkapcsolatokban nem létezne másrészt a csávó sem valami józan eszem ágába nem lenne felvágni a barátnõmnek hogy mi történt az elõdjével egyrészt emiatt a kérdés miatt se másrészt mert nem gázolok bele ...
Szerintem keresned kellene olyan fiút aki hûséges. Rengeteg fiú van akinek nincs barátnõje. Nekem sincs és a haverjaimnak se és nem vagyunk [email protected] emberek.
A kérdező hozzászólása: 2. Talán azért mondta el mert komolyan gondolja velem és ha késõbb derült volna ki akkor már más lett volna a reakcióm..?
Ez nem magyarázat. Ha ki akarta élni magát, lehetett volna szakítani a barátnõjével, és összevissza dugni egyedülállóként. Ez a srác gusztustalan, én nem tudnék benne megbízni.
gyenge a kifogása
Azert mondta el, hogy kepes legyen magat feken tartani. Es tobbnyire sikerul is! ;D

Hét hete volt abortuszom, és még mindig nem jött meg a havim, pedig az abortuszt követő vizsgálat szerint minden rendben ment. Mi lehet ennek az oka, és van okom aggodalomra?

21 vagyok, és ez volt az els? terhességem... Kés?n is vettem észre, meg határozatlan is voltam, igy 11 hetesen estem át rajta..

Legjobb válasz: Szia. Nekem nem abortuszom volt, hanem vetélésem, de nekem sem jött meg utána 2hónapig. Elmentem a dokihoz, írt fel valami gyógyszert(a nevét már nem tudom ) és az meg is hozta rendesen, azóta minden rendben.

Szia. Nekem nem abortuszom volt, hanem vetélésem, de nekem sem jött meg utána 2hónapig. Elmentem a dokihoz, írt fel valami gyógyszert(a nevét már nem tudom ) és az meg is hozta rendesen, azóta minden rendben.
menj vissza a dokihoz.Nekem missedem volt és nekem sem jött meg.azt mondta a doki, hogy azért, mert nem épült vissza annyi nyálkahártya így nem tudott semmi leválni.Szerintem neked is ez lehet.
Menjél vissza a nõgyógyászhoz. Ez azért túl hosszú idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már nagyon aggódom... fogalmam sincs, hogy ezt mi okozhatja :(
A kérdező hozzászólása: Ma végre megjott :)

6 hete meg kellett szakítani a terhességemet, és azóta nem jött meg. Van okom aggodalomra?

El?tte PCO-val kezeltek, lehetséges, hogy megint emiatt van összezavarodva a ciklusom, vagy ez még a terhességmegszakítás hatása lehet?

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen amûtét az oka.. semmi baj nincs remélem kontrollon voltál!!! nekem a 8.hétre jött meg!na aggodj!!

nekem is volt ilyen amûtét az oka.. semmi baj nincs remélem kontrollon voltál!!! nekem a 8.hétre jött meg!na aggodj!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Kontrollra kedden kell mennem, csak már egy kicsit elkezdtem aggódni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!