Találatok a következő kifejezésre: Van nekünk egy nagy családi (8 db)

Van nekünk itthon egy nagy családi medencénk, amibe én is szoktam fürdeni. Most vagyok a 36. hétben. Nem ártottam ezzel a kisbabámnak?

Legjobb válasz: Szerintem nem ártottál a babádnak. Amennyiben nincs folyásod, vagy nem vagy kinyílva fürödjél nyugodtan. 39 hetes kismami

Szerintem nem ártottál a babádnak. Amennyiben nincs folyásod, vagy nem vagy kinyílva fürödjél nyugodtan. 39 hetes kismami
Szia!Én is szoktam fürdeni a mai napig a családi medencében.Túl vagyok a kiírt idõponton, de a víz teljesen tiszta és nagyon jól esik ebben a nagy melegben.Más medencébe nem mennék viszont bele.

Tudom hogy sok ilyen kérdés van. A családomba minden nőnek nagy melle van, csak nekem nem nőtt még meg, vagyis egy nagyon, nagyon, nagyon kicsi, tehát még egy topot sem tudok felvenni. Szerintetek fog még nőni? 15/L ) :

Legjobb válasz: Ne aggódj... Volt egy fõiskolás társam, Ági. Kb csontkollekció volt a lány, minimális cicikkel. (20 éves kor körül) Apja is eléggé vékony ember, azt hittük rá hasonlít. Az anyja meg.. nem volt elhízva, még csak molett sem, viszont elég bögyös volt. Na most Ági 31 éves, túl van egy gyerekszülésen már. Igazából nem tudom mikor szedte fel a kilókat, mert az ezelõtti 5-6 éveben nem találkoztunk, csak most áprilisban. Hát én meg sem ismertem, majdnem úgy néz ki, mint az anyja! Senki nem mondaná meg a csajról, hogy csontkollekció felé hajlott 20 évesen. Hihetetlen!

Ne aggódj... Volt egy fõiskolás társam, Ági. Kb csontkollekció volt a lány, minimális cicikkel. (20 éves kor körül) Apja is eléggé vékony ember, azt hittük rá hasonlít. Az anyja meg.. nem volt elhízva, még csak molett sem, viszont elég bögyös volt. Na most Ági 31 éves, túl van egy gyerekszülésen már. Igazából nem tudom mikor szedte fel a kilókat, mert az ezelõtti 5-6 éveben nem találkoztunk, csak most áprilisban. Hát én meg sem ismertem, majdnem úgy néz ki, mint az anyja! Senki nem mondaná meg a csajról, hogy csontkollekció felé hajlott 20 évesen. Hihetetlen!
Én ugyanígy voltam a te korodban, kilógtam a családi sorból. És sajnos sok-sok év után is így maradt. :( Egy vigasztaljon, nem fog 40 éves korodban térdig lógni :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak mondom hogy NEM VIGASZTALT az amit modott ): De szerintetek még nekem nõhet??
Tudom, hogy nem vigasztalt, általában ha valaki elégedetlen a mellével, tök mindegy, hogy ki és mit pofázik neki, úgyis a végén megcsináltatja a mûcicit. De te még várjál kicsit, mert egy nõ akár 25 éves koráig még nõhet, fejlõdhet, csak sokan nem tudják ezt.
A kérdező hozzászólása: Na ez viszont megnyugtatott......egy kicsit......
Persze, hogy nõhet még a melled! De egy kis mellû lány is lehet nagyon szép! Nem a mell mérete számít!
Nekem 14-15 éves koromban kb semmi nem volt. Na jó, olyan volt, mintha 1-1 félbevágott nyers rántani való hús vastagságnyi emelkedés lett volna a cicik helyén. Na ez ruhában egyenlõ a nullával. Olyan 17 év körül kezdett nekem alakulni, akkor már látszott hogy valóban cici. :-) 20 év táján picit ragadtak rám a kilók mindenütt (akkor azt hittem nem leszek már vékony többet), így akkor lett olyan marék méretû, és az még alakult kb 24 éves koromig. Talán akkor értem el a csúcsméretemet. :-) A felesleges néhány kiló fenékbõl, hasról eltûnt idõ közben, a cici picit kisebb lett, de nem jelentõsen. Azóta maradt ez a méret, tenyérméret. De mégis ciciformájú és nem olyan teljesen sík, mint 17 éves korom elõtt. Ennél nagyobb nekem nem lesz, nõi õseimnek is ekkora. A mondás, hogy "nézd meg a lányát, vedd el az anyját", jó kiindulópont önmagunknak is: nézd meg anyádat, valószínûleg te is olyan leszel, vagy arra leszel hajlamos, ha hasonló életvitelt folytatsz, mint õ.
Nekem még 19 évesen is pici volt a kosar aztán 30 éves koromra d kosárra csuszott fel néha e kosár kell. Sose gondoltam volna. Pont ugy voltam mint te nem értettem ha anyam nagymellü én mért nem de az évek alatt megnõtt talán 22 évesen kezdett nõni akkor volt b aztán par év mulva c stb. A sulyom nem valtozott csak a kosarmeretem
A kérdező hozzászólása: Pont anyának pici melle van, de minkét nagyimnak, keresztanyámnak, unokanõvéreinek eléggé nagyok, de azt mondják hogy én a nagymamám alkatát örököltem mindenben, és ezt nem csak rokonok mondják, úgy hogy remélem nekem is meg fog nõni mert nagyon zavar......

Tartjátok a kapcsolatot a rokonokkal? Vannak, akik nem, és hiányzik nekik egy-egy nagyobb családi összeröffenés, egy megértő nagyi vagy egy jófej unokatesó? Mit éreztek?

Anyum családját nem ismerem, alkoholisták a szülei, anyumat 18 éves korában kirugták otthonról, életemben 2x láttam ?ket, annyi elég is volt, anyum tesója pedig ostoba, ráadásul támogatja az alkoholista szül?ket, kétszín?.

Legjobb válasz: Nekem ma már csak egy nagymamám és egy nagyapám él, a másik nagymamát már anyu se ismerte (korábban meghalt), a másik nagyapám pedig kb. 9 éves voltam, amikor meghalt. Hiányozna a jófej, megértõ nagyi, de én ettõl a most is élõ nagymamától sose kaptam megértést, mindig mindenkit kritizál, senki se tökéletes, csak õ, és mikor kicsi voltam, vesszõvel és nadrágszíjjal kaptam ki tõle a legapróbb dologért is.

Nekem ma már csak egy nagymamám és egy nagyapám él, a másik nagymamát már anyu se ismerte (korábban meghalt), a másik nagyapám pedig kb. 9 éves voltam, amikor meghalt. Hiányozna a jófej, megértõ nagyi, de én ettõl a most is élõ nagymamától sose kaptam megértést, mindig mindenkit kritizál, senki se tökéletes, csak õ, és mikor kicsi voltam, vesszõvel és nadrágszíjjal kaptam ki tõle a legapróbb dologért is.
Én is hasonló helyzetben vagyok..Apám szülei akkor meghaltak amikor apán tinédzser volt.A nagymamája nevelte fel.Õ sem élt már akkor amikor a legidõsebb testvérem megszületett.Apámnak volt egy nõvére, de az is még gyerek korában meghalt..Így az õ családjából nincs senki.Anyám családja elég népes család(13 voltak testvérek, de mára csak 5 -en élnek)A papám még gyerek koromban meghalt.A drága mamám , meg lassan 15 éve halott..Anyám alkoholista, így nem is tartjuk a kapcsolatot..Az unoka testvérekkel régebben(gyerekként amikor nyaralni mentünk Debrecenbe)tartottuk a kapcsolatot, de mára már senkivel sem..jobban mondva a csodás internetnek köszönhetõen újra megtaláltuk egymást, és pár MSN , és levél váltás ha néha van...De õk is messze laknak, és nem nagyon érdeklõdnek õk sem...Szóval mi magunk vagyunk...de így is jó...(úgyis azt hallottam, hogy az unokatestvérek között állandó vita, és sértõdés van, hisz közel laknak egymáshoz)


Tömörren van egy szép családom feleség, 3 gyerek, genetikailag a 2 nagy gyerekhez nincs közöm csak a legkisebb az enyém. Feleségem külföldön él a 2 gyerekével a kisfiam itthon velemMennyi idő lenne? Hogy kezdjünk neki? hol? és anyagilag mmibe kerülne?

Közös megegyezésel szeretnénk elvállni ? belemegy hogy a közös gyerek itthon maradjon velem csak szül?i jogairól nem akar lemondani.

Legjobb válasz: Semmi szükség ügyvédre, csak kidobott pénz. Bemész az ingyenes panasznapra a helyi bíróságra (heti 1 nap), ott elmondanak mindent tövirõl hegyire. Megírjátok a közös megegyezést, beadja valamelyikõtök (nyilván te mert az asszony külföldön van) a válópert, a tárgyaláson nagy egyetértésben bólogattok és 2x15 perc lesz az egész.

Semmi szükség ügyvédre, csak kidobott pénz. Bemész az ingyenes panasznapra a helyi bíróságra (heti 1 nap), ott elmondanak mindent tövirõl hegyire. Megírjátok a közös megegyezést, beadja valamelyikõtök (nyilván te mert az asszony külföldön van) a válópert, a tárgyaláson nagy egyetértésben bólogattok és 2x15 perc lesz az egész.
Szerintem elõször is forduljatok ügyvédhez. és mivel van közös megegyezés, azaz megbeszéltétek, ezért nem hiszem h nagyon hosszadalmas lesz. az ügyvédek árai elég változóak
Bíróságra beadjátok a papírokat, amiben leírjátok hogy megegyeztek mindenben, a közös gyermeket kéritek hogy nálad helyezzék el. Ennyi.

Nem tudom elfelejteni egy első, nagy szerelmemet? Mit tegyek, hogy elfeljtsem? Neki már családja van, és 2 szép gyermeke.

Legjobb válasz: Majd jön egy új szerelem és a régi nem is lesz olyan fontos majd,fõleg hogy családja van már. Tartjátok a kapcsolatot?mert úgy nehezebb!

Majd jön egy új szerelem és a régi nem is lesz olyan fontos majd, fõleg hogy családja van már. Tartjátok a kapcsolatot?mert úgy nehezebb!
Gondolj bele õt szereted vagy a szép emlékeket, a kellemes állmodozást arrol hogy milyen jó lenne ha együtt lennétek. Gondolj bele ha õ lett volna az igazi mért más emberrel alapított családott.
Szerintem ha elhagyott, nem õ a Nagy Õ. A Nagy Õ-nek ugyanis van egy olyan tulajdonsága, hogy viszonozza az érzéseidet.
Miért kellene elfelejteni? Az életed része. Túl kell lépni a múlton, nem pedig elfelejteni. Ma Õ foglalt, remélhetõleg boldog is. Ha szereted, becsülöd, tiszteled Õt, akkor ezt figyelembe kell venned. Én azt tapasztaltam, hogy akkor nem tudok túllépni, ha legbelül azt érzem, vagy akár tudatosan gondolom is, hogy ez a kapcsolat nem zárult le számomra megnyugtatóan. Valaki tartozik valakinek. Ha én tartozom, akkor azt meg tudom adni valamiképp, csak ki kell találnom hogyan? Nehezebb, ha nekem tartoznak, akkor le kell írnom a veszteséget a megfelelõ rovatba...
Nekem is volt egy "nagy elsõ szerelmem"...még most is összeszorul a szivem néha ha a képeit nézegetem valamelyik közösségi oldalon...Én valahogy már úgy vagyok vele, hogy elfogadtam és azt kívántam legyen olyan boldog, mint amilyen boldog én szerettem volna lenni vele. Furcsa, mert ezek a dolgok bennem maradtak. Viszont van egy párom már több éve akit még ennél is jobban szeretek és ragaszkodok hozzá, de ez "más"... Igaza volt annak aki azt írta, ne felejtsd el, csak mosolyogj, találsz egy napon valakit, akivel nagyon boldog leszel és akkor nem kell ezen gondolkodnod már többet. "Arra gondolunk a legtöbbet akit a leginkább el akarunk felejteni..."- hát ne akard elfelejteni. Minden szépet:)
09:31 Nagyon szépen írtál, egyetértek veled, csak mégis nehéz.
Az elsõ szerelmet sose tudod elfelejteni, de mindig véget ér. Gondolj arra, hogy már régen történt, már biztos nem az, akibe beleszerettél, teljesen megváltozott, családja van, már sajnos nem téged szeret és tovább kell lépned. Gondolj arra, hogy biztos nem õ volt a nagy betûs nagy Õ, ha õ már megtalálta élete szerelmét és sajnos nem te vagy az. Neked se õ lehet. Lépj tovább, meg fogod találni az igazit. Nekem az elsõ szerelmemet azt hittem nem tudom elfelejteni sohasem, de rájöttem, hogy õ már nem is az, akit szerettem, hiába próbálnám visszakapni, ha vissza is kapnám, soha nem lenne ugyanaz, aki régen és semmi nem lenne olyan, ezért szépen lassan továbbléptem. Most 3 éve vagyok együtt egy olyan emberrel, aki lehet, hogy nem életem elsõ szerelme volt, de, hogy életem szerelme, abban biztos vagyok. (:
Ne akard elfelejteni, hisz életednek egy gyönyörû szakasza hozzá fûz, és ez így van rendjén. A törekvésed, hogy elfelejtsd olyan, mint ha hátralévõ életedbõl, már elõre kiirtnád a szépséget, a szeretetet, a szerelmet, a kiegyensúlyozott életet, szóval ne csináld! Légy hálás a sorsnak, hogy Te, -sok más emberrel ellentétben, - megtapasztalhattad a mély igaz érzéseket, amik gazdagíthatják, szebbé tehetik az életedet. Közös sorsotok valahol ketté vált, de a nyom, amit egymásban hagytatok, mindkettõtöket gazdagabbá tett! Ne felejteni akarj, hanem elfogadni, hogy ennyi dolgotok volt egymással, és légy hálás, és mosolyogj, amikor erre gondolsz.
Nem tudok 100%-ig egyetérteni azokkal, akik azt írják, ha ez lett volna az igazi, akkor együtt lennétek, stb stb. Valahol azt olvastam, hogy a nagy szerelmeket nem szabad tönkretenni a házassággal! Ez most hülyén hangzik, de általában a nagy szerelmek attól azok, hogy valami kifürkészhetetlen oknál fogva, soha nem tudnak kiteljesedni. (irodalmi, történelmi példák ezrei) Ezzel nem mondom azt, hogy akiknek összejött, az nem is az igazi! Sõt, ha veszem a saját példámat, megvolt a nagy, nagy szerelem, és a párom egészen más, DE, nem cserélném el, a nagy Õ-re, ha ez így érthetõ. Remélem tudtam segíteni.
Én majdnem belehaltam a szakitásba, de rögtön kerestem egy hasonló barátnõt (nem szerelmet) és az segitett. Felejteni tényleg nem kell, nem is lehet, de az évek majd csökkentik a fájdalmat.
Szerintem ne felejtsd el. 30, 40 , 50 , 60 évesen is összejöhetsz vele még, az Élet nagy rendezõ !!!!! De gyereket szüljél nehogy hoppon maradj! Ha neki is van mástól, neked is jogod van hozzá!!!!
én is azt hittem, h mindig az 1. szerelmem után fogok vágyakozni, keseregni...pedig nem is volt benne semmi különleges...1 alacsony, pattanásos, csúnyácska srác volt idióta poénokkal...de v.miért mégis õt szerettem, mert õ õ volt, máig nem tudom, mi fogott meg benne. aztán találkoztam egy nagyon helyes, nagyon inteligens, nem beteg humorú férfival...mivel úgy éreztem, esélyem sem lehet 1 ilyen pasinál, csak haverkodtam, teljesen laza voltam. nem volt célom meghódítani. engem lepett meg a legjobban, mikor bevallotta, h szeret...azóta együtt vagyunk, és már csak annyit látok, mennyivel több, értékesebb személy, mint az 1. nagy szerelmem. nem szabad az 1.nél leragadni, hagyni, h elfusson melletted az élet! ami még érdekes, h engem 1 más lány miatt hagyott el...hosszú évekig együtt jártak, aztán szakítottak. nemrég újra találkoztunk, felvette velem a kapcsolatot. mivel nem tudta, h van vkim, megkérdezte, összejönnék-e újra vele...én meg mondtam, h az a vonat már elment...igaza van egyik elõzõnek: a sorsnak fura humora van.

Egész családomban minden nőnek/lánynak nagy melle van, csak nekem pici.15 vagyok, és kezdek félni, hogy ha lesz egy pasim, nem fog neki tetszeni. Mit tegyek?

meg a nagyobb mellűekre jobban odafigyelnek. nem piszkálnak vele, de már nekem kellemetlen a dolog.

Legjobb válasz: nekem is 15 évesen ilyen érzésem volt és amikor elõször fogták meg biztos voltam benne,hogy csalódás neki de nem egy pasim volt már és mindenki imádta igaz nekem 15 éves korom óta nem sokat nõtt picit teltebb csak most 21 vagyok.Nyugi bejön a pasiknak de én is szeretnék nagyobbat ttõl függetlenül.

nekem is 15 évesen ilyen érzésem volt és amikor elõször fogták meg biztos voltam benne, hogy csalódás neki de nem egy pasim volt már és mindenki imádta igaz nekem 15 éves korom óta nem sokat nõtt picit teltebb csak most 21 vagyok.Nyugi bejön a pasiknak de én is szeretnék nagyobbat ttõl függetlenül.
Szerintem is félj! Nem lesz nagy melled annak ellenére hogy mindenkinek az van a családodban, és te MÁR 15 éves vagy! Szerintem kezdj el push-up melltartót hordani és/vagy tömd ki a melltartót! Remélem kielégítõ választ adtam! Puszika
15 éves vagy, még vagy 6 évig fog nõni a melled... Persze lehet hogy kicsi marad, de nem értem mit számít ez. Senki nem lesz szebb meg jobb nagy mellektõl. Én tök lapos vagyok mint egy fiú, mégis mindig körbeugráltak a pasik. Senkit (aki értelmes) nem zavar a mellméret. Teljesen lényegtelen dolog.
Normális pasinak nem számít a melled mérete.

Van egy csaladi baratunk es nekik van egy 15 eves fiuk en 13 eves vagyok es en nagyon szeretem csak nem tudom hogy o szeret e. Mit tegyek?

Gyermek korunkban is nagyon szerettem akkoriban tobbet is talakoztunk mint most.Van egy szomszedja akivel jart de mar 100% hogy nem jarnak ugyanis a lanynak van baratja.Egy suliba jarunk szoktunk talalkozni neha a buszon is csak valamek baratja is ott vana buszon mindig igy kettesben meg nem voltunk.Egyszer kb 2 honapja ram irt a facebookon de nem vettem veletlenul eszre nagyon banom.Szerintetek mit tegyek

Legjobb válasz: írj neki, beszélgessetek többet, aztán késõbb meglátod, hogy mi a hézag

írj neki, beszélgessetek többet, aztán késõbb meglátod, hogy mi a hézag
Felejtsd el!
Beszélj meg vele egy alkalmat. Lepipázod jól megrak aztán továbblépsz!
Hatudatod vele biztos ràd mozdul hisz tudni fogja hogy könyen +kaphat és élni fog a lehetöséggel 100% , tehàt a szeretõje leszel.o:)
Tudasd vele hogy lelufiznád titokban.
A kérdező hozzászólása: haha azt azért nem.. pl egy hogy tudassam e vele..
A kérdező hozzászólása: ennyi barmot egy helyen..
Akkor mit szeretnél? Nyirjuk ki az asszonyt?
A kérdező hozzászólása: én nem akarom hogy megdugjon megrakjon meg stb.. én nem ilyen segítségre gondoltam..
még egy példa, hogy a nõk a náluk 8-10 évvel idõsebb pasasra hajtanak átlagban :/
de jó a 21 éves Zsuzsinak, meg fogja dönteni egy 35 éves pasi, aki bejön neki.
Lehet köztetek bármi, persze elvenni nem fog..de simán megdug, ha az a tipus. 34/F
ha tudod, h nem lehet megszeretni õt, az nem tart vissza? próbálj ismerkedni másokkal. (pl. velem, én is kb. annyi idõs vagyok, mint a kedvenc férfid :D )
beszélgess vele, többet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!