Találatok a következő kifejezésre: Van nekünk egy nagy (1482 db)

Ha van nekem egy nagyon ütős ötletem hogy milyen weboldalt kell csinálni akkor hogyan szerezzek befektetőket?

Van egy nagyon üt?s ötletem de sajnos pénz hiány miatt semmiképpen nem tudom megcsinálni, ezáltal hogyan lehetne eladni vagy befektet?ket keresni?

Legjobb válasz: a hupont.hu oldalon ingyen készíthetsz weboldalt: http://www.hupont.hu/ sok szerencsét:D

a hupont.hu oldalon ingyen készíthetsz weboldalt: http://www.hupont.hu/ sok szerencsét:D
Ezt kérlek úgy kell, hogy keresel valakit, akinek van befektetni való pénze (nem árt, hogyha közlöd elõre, hogy százezer, egymillió vagy ötvenmillió kell a projecthez), neki szépen elregéled, hogy mit is szeretnél te pontosan csinálni, mennyi tõke kell hozzá és mi az elképzelésed arról, hogy miért éri meg a befektetõnek odaadni a pénzét neked (pl. részesedésért, vagy tulajdonrészért, esetleg magas kamatért cserébe). És akkor a befektetõ matekozik és vagy ad pénzt vagy nem.
Weboldalra minimális pénz kell. Ahhoz meg ott vannak a szülõk, barátok
Szia! Viszonylag nehéz elképzelni, hogy az ütõs ötlet most bejött, és senki nem csinált még olyat vagy hasonlót, de ha mégis annyira nagyon ütõs, akkor biztosan lehet rá találni befektetõt... Valóban fontos tudni, hogy mennyi pénzre van szükség?! Mennyi idõ alatt térül meg? stb... Amennyiben érdekel a dolog, beszélgessünk róla. Ha küldesz egy privátot, akkor ott folytatjuk... G

Van nekem egy 23 eves baratnom, kb masfel honapja jarunk. Nem az a nagy pasi falo. Ma valotta be nekem hogy meg soha nem volt orgazmusa egyik fiujaval sem. Mit tudnak tenni ennek erdekeben szerintetek? Csak komolyan kerem.21F

Legjobb válasz: Lefeküdtetek már? Ezzel most áttolta rád a felelõsséget. Az orgazmushoz vezetõ úton neki is meg kell tennie a lépéseit, pl. olyan férfival lenni, aki beindítja a fantáziáját, el kell tudni engednie magát, kikapcsolni a külvilágot, ismernie kell a saját testét... Leginkább õ tud neked segíteni, ha olyan izgatás felé terelget, ami jó neki. Figyelj a jelzéseire, próbáld ki, amit tudsz, finoman, durván, beszélj, hallgass, simogass, nyalj, harapj, szívj, fújj, stb., és csináld azt, aminél nyögdécsel, liheg, nyüszög. Hagyd, hogy irányítsa a kezed. Extrém esetben egy vibrátor is elférhet, ha a nagyon erõs izgatás jó csak neki. Ha nem partner ezekben, akkor meg is érdemli.

Lefeküdtetek már? Ezzel most áttolta rád a felelõsséget. Az orgazmushoz vezetõ úton neki is meg kell tennie a lépéseit, pl. olyan férfival lenni, aki beindítja a fantáziáját, el kell tudni engednie magát, kikapcsolni a külvilágot, ismernie kell a saját testét... Leginkább õ tud neked segíteni, ha olyan izgatás felé terelget, ami jó neki. Figyelj a jelzéseire, próbáld ki, amit tudsz, finoman, durván, beszélj, hallgass, simogass, nyalj, harapj, szívj, fújj, stb., és csináld azt, aminél nyögdécsel, liheg, nyüszög. Hagyd, hogy irányítsa a kezed. Extrém esetben egy vibrátor is elférhet, ha a nagyon erõs izgatás jó csak neki. Ha nem partner ezekben, akkor meg is érdemli.
Bármit, ami egyikõtöknek sem kellemetlen! Engedd szabadon a fantáziádat!
"Mit tudnak tenni ennek erdekeben szerintetek?" Kik mit tudnak tenni??!
A kérdező hozzászólása: marmint én tudnék csinalni... bocs mit lenne erdemes kiprobalnom

VAn nekem egy golf2-em és első fényszóró lett cserélve. Házilag hogy lenne a legegyszerűbb beállítani? Mert nekem nagyon magam elé hord és a jobb lámpa nem világítja meg az út jobb szélét sem.

Képet vagy videót nem tudna küldeni hogy lehet legegyszerűbben beállítani.

Legjobb válasz: Állj egy egyenes faltól 1 méterre. Mérd meg a fényszóród középvonalának (van ott egy vonal is az üvegen) a talajtól mért távolságot. Ezt a magasságot jelöld meg a falon. Bekapcsolt tompítottnál a sötét/világos határ 4-5 centivel ez alá kerüljön.

Állj egy egyenes faltól 1 méterre. Mérd meg a fényszóród középvonalának (van ott egy vonal is az üvegen) a talajtól mért távolságot. Ezt a magasságot jelöld meg a falon. Bekapcsolt tompítottnál a sötét/világos határ 4-5 centivel ez alá kerüljön.

Nagyon tetszik a főnököm. Jóval idősebb nálam, de olyan jeleket küld irányomban, hogy én is tetszem neki. A gond csak az, hogy van neki egy kapcsolata egy olyan nővel, akinek gyerekei vannak, de nem tőle. Érdemes lenne-e engedni a kísértésnek?

Legjobb válasz: Ha csak egy kis kalandot akarsz akkor érdemes. De ha komolyat szeretnél akkor semmiképp!!! A fõnökök már csak ilyenek... Hülyítik a "kislányokat" Fõleg ha szépek!

Ha csak egy kis kalandot akarsz akkor érdemes. De ha komolyat szeretnél akkor semmiképp!!! A fõnökök már csak ilyenek... Hülyítik a "kislányokat" Fõleg ha szépek!
és mik lennének ezek a jelek, amibõl arra következtetsz, hogy tetszel neki? lehet, hogy csak egy udvarias, jómodorú ember, és te ezt félreérted.
Szerinted ez a válasz hasznos. A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2009-05-14 19:29 Szerinted ez a válasz nem hasznos. A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2009-05-15 14:29

Egy csomag sütőpor hány mokkáskanál? Mert a recept csomagot ír, de nekünk egy nagy üvegben van otthon.

Legjobb válasz: Szerintem tegyél egy evõkanálnyit. Ne nagyon púpozottan, de ne is teljesen lesimítva.

Szerintem tegyél egy evõkanálnyit. Ne nagyon púpozottan, de ne is teljesen lesimítva.
Szerintem nézzed meg a neten, hogy hány gramm egy csomag, és mérd ki ;D ennyi
Két és fél nagyobb mokkáskanál.

Van nekem egy Yamaha majesty 125-öm nagyon kicsi rajta a szikra mi lehet a baja lehet a jel adö vagy mi? Ojanal ne gyertek hogy pipa meg gyujtókábel mert az jo. Kiss Pisták melözenek komoj válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a gyujtó-tranformátor nem tud elegendõ energiát szolgáltatni. Ha van lehetõséged cseréld át egy ugyanilyen robogóról egy próba idejére.

Lehet, hogy a gyujtó-tranformátor nem tud elegendõ energiát szolgáltatni. Ha van lehetõséged cseréld át egy ugyanilyen robogóról egy próba idejére.

Van egy friss kapcsolatom és nagyon szeretem a párom. Van neki egy mostohaapja, akit mindenki utál. Mostmár én is. Egyszerűen kibírhatatlan. Eddig az anyukájával jóban voltam, de a mostoha hatására már nem szeret. Mit tegyek? Van megoldás?

A párom anyja meg rajong érte, és minden úgy van, ahogy a mostoha mondja. Már nem is járok a páromékhoz miatta.Nem szeretnek már, pedig nem tettem semmit.

Legjobb válasz: Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D

Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D
A kérdező hozzászólása: igen, én is így vagyok vele, hogy nem miattuk megyek. de hát az milyen már, hogy fújnak rám, és látom a szemükben, hogy mit keresek ott. a legfájobb mondom, h nem csináltam semmit.ez mind a mostohaapja mûve.és cska azért lett ez, mert vasárnap csukott ajtónál voltunk délután háromig.hihetetlen, mi?ezek után már az párom anyja azt mondta, h a barátnõd nem úgy viselkedik, ahogy kéne.hát a pofám leszakadt mikor ezt meghallottam
Én sem tettem semmit. Szerintem velem az a bajuk, hogy a szülei elég konzervatívak. Idõsek is, mert a párom kései gyerek. Azért is sokat kellett küzdeni, hogy nálam aludhasson, pedig 19 volt mikor összejöttünk. Meg az sem tetszik a párom szüleinek, hogy mi jobb anyagi helyzetben vagyunk (az én családom) mint õk, és azt mondják nem illünk össze, mert "mindenki a maga rangjához méltó párt válasszon". :S Elég gáz.

Összevesztem a csajomal de annyira, hogy nagyon nagyon utál! De Én még mindig szeretem! De már van neki egy uj kapcsolata! Hogy szerzhetném vissza? !

Legjobb válasz: Elõször is, ha hibáztál, kérj tõle bocsánatot, és ne kavarj be most. Aztán majd eldõl, mi lesz.

Elõször is, ha hibáztál, kérj tõle bocsánatot, és ne kavarj be most. Aztán majd eldõl, mi lesz.
Szerintem még nagyon gyerek lehetsz, majd lesz másik. Most úgysem hiszel senkinek, de majd rájössz, hogy nem is akkora probléma.
fontos volna, hogy minn vesztetek össze, hány évesek vagytok. ha szeretem a páromat egy veszekedés miatt nem hagyom el, ha pedig õ megtette valszinû nem szeretett...
Hány éves vagy? Attól függ?
Bocs attól függ.
Vannak nagy hibák, amit az ember elkövet. Jobb, ha hozzászoksz, mert valószínûleg nem ez volt a legkisebb. Ha már új kapcsolata van, akkor hagyd békén.
hát elõször is vegyél egy helyesírási szótárat, és mutasd meg milyen jól tudsz helyesenírni. Ha ÚJ kapcsolata van akkor szerintem tök mindegy, mert a csajoDDal úy nem valósíznû h lesz valami, fõleg ha utál. lépj tovább.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!