Találatok a következő kifejezésre: Van negatív az (464 db)

Tényleg akkor van tüszőrepedés mikor már negatív az LH teszt? Vagy a közepe fele?

Legjobb válasz: mikor már negatív. a tested a tüszörepedés elött kb 1-2 nappal termel egy olyan hormont ami szinte csak órákig van amit ez a teszt kimutat. ezért ez a teszt arra jó hogy elöre jelezze mikor lesz tüszörepedés. mikor negatív lesz akkor a hödnek már fel kell ugrania na akkor van peteérés. ha tüszörepedés alatt is pozitív elöfordulhat hogy a másik fészked is termelt petét így ott is lesz egy és akár ikreid lehetnek ekkor.

mikor már negatív. a tested a tüszörepedés elött kb 1-2 nappal termel egy olyan hormont ami szinte csak órákig van amit ez a teszt kimutat. ezért ez a teszt arra jó hogy elöre jelezze mikor lesz tüszörepedés. mikor negatív lesz akkor a hödnek már fel kell ugrania na akkor van peteérés. ha tüszörepedés alatt is pozitív elöfordulhat hogy a másik fészked is termelt petét így ott is lesz egy és akár ikreid lehetnek ekkor.
Szia! Az LH csucs /ekkor pozitiv a teszt/ után kb 24-36 órára történik meg a tüszörepedés.

Szerdán kellett volna megjönnie. Tegnap óta barnás folyásom van de az is alig csak ha wc-re megyek. Csütörtök este még negatív volt a tesztem. Lehetek terhes? És ha igen lehet baja a babának hogy "megvan"? Reggeli mérésnél még magas volt a hőm.

Legjobb válasz: asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^

asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^
Szia! Múlt hónapban és az elõtte lévõben pont így voltam, mint te. És megjött a végén. Most is így vagyok, azzal a különbséggel, hogy szex után, amikor kijön belõlem a párom "cucca" (bocsi), akkor az rózsaszín-és tõlem olyan, ez 100%! Amúgy nincs semmi barnázásom. De én várok még egy teljes hetet, ha addig nem jön meg, csak akkor tesztelek. Az elmúlt 2 hónapban jó pár ezer forintot kidobtam az ablakon a tesztekre. Várj még te is.
Sajnos nem akarlak elkeseríteni, de sztem a barna folyás a menzi elõjele. Én is így jártam ebben a hónapban, 4 nap késéssel kezdtem el barnázni, utána meg is jött:(( De kívánom, hogy neked baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: Már alig van barnázás kezd elmúlni de nem jött meg úgy ahogy szokott.
Húú ez jó jelnek tûnik! Csináltál tesztet? Írd majd meg, hogy mi lett! Szorítok!:) )
A kérdező hozzászólása: Sajna nem baba van a dologban hanem egy kis hormonzavar még a vetélés végett, de semmi komoly. Sok sikert mindenkinek akik próbálkoznak:) :)

Ha a terhességi tesztem már negativ, akkor azt jelenti, hogy már nem lehet semmi probléma és teljesen kiürült a szervezetem? Valakinek van negativ tapasztalata?

Legjobb válasz: Mitõl ürült ki a szervezeted? Terhes voltál , volt pozitív teszted és most negatív lett?

Mitõl ürült ki a szervezeted? Terhes voltál , volt pozitív teszted és most negatív lett?
A kérdező hozzászólása: Igen, terhes voltam, nem akartam egy teljes élettörténetet leírni, gondoltam igy is érthetö, bocs, ha egy picit érthetetlenül fogalmaztam.Nem vagyok túl jó passzba!
Ha nincs se vérzés, se hasi görcsök, akkor sztem minden rendben van. Fel a fejjel! Általában érdemes a vérzéskimaradás után akár 3-4 hetet is várni az elsõ teszttel. Persze az ember türelmetlen amikor babát szeretne. Csak így talán megkíméli magát az esetleges csalódásoktól. Egyébként azt mondják a nõk sokkal többször esnek teherbe annál, mint amit észrevesznek. Csak sokszor mindenféle okokból már az elsõ napokban vetéléssel végzõdik. Így max. annyit észlelsz, hogy pár napot késett, vagy a szokásosnál jobban fájt a hasad.

Hormonzavara van, meg az epéjével is baj van. Szóval lehet h megjön neki egy ideig a terhesség alatt, ha babát vár. De a teszt ebben az esetben is negatív?

Terhes lehet Rendszertelen a menstruációja és 2 hete rosszul van a bn?m tesztelt azt 1 héten mikor rossz volt és negatív lett.

Legjobb válasz: Általában ha a teszt negatív,akkor nincs terhesség,nyugi!

Általában ha a teszt negatív, akkor nincs terhesség, nyugi!

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.
Akkor lehet hatása, ha egy vezetõ politikusa teszi ezt. Ha ennek hatására a forint romlik, akkor az mindenfajta magyar értékpapírra hatással lehet.
Attól függ, hogy mi maga a bejelentés, és érdemes az értékpapírok között is különbséget tenni. Pl. váratlan, nagyon kedvezõtlen belsõ keresleti adatok bejelentése hatással lehet az állampapírokra és a hazai piacra termelõ vállalatok papírjaira nézve is... de a német piacra exportáló vállalatok részvényeit nem fogja különösebben zavarni.
Nincs jelentõsége, nem oszt, nem szoroz, a politikusoknak minden szava hazugság.
A kérdező hozzászólása: de a befektetõi hangulatot csak befolyásolja egy rossz bejelentés.
Az oldalon nincs meg valahol a válasz?
Ha rendesen megjött, nyálkahártyával együtt, akkor nem.
Mikor voltatok pontosan együtt? Aznap amikor az ovuteszt 2 csík volt? Vagy utána levõ nap? Mert én úgy tudom hogy a 2 csík megjelenése után 24-36 órával várható a peteérés. Lehet épp akkor nem voltatok együtt. És hány nap szünetet szoktatok hagyni az együttléteitek közt? Mert a mindennapos együttlét nem tesz jót a spermiumok minõségének. Így nem tudnak célba érni, mert csak körbe-körbe köröznek, meg vannak zavarodva. Itt láthatod, hogy is néz ki ez az állapot: http://www.youtube.com/watch?v=h24FRMRSN44 Ám ha legalább 3 nap szünet van 2 ejakuláció közt, akkor fürgék nagyon. Itt láthatod: http://www.youtube.com/watch?v=D7N6MGPd6B8 Ezt addig mi sem tudtuk a párommal míg szakemberrel nem beszéltünk.
Csinálj most is egy terhes tesztet, ha negatív, akkor tuti nem vagy terhes, csak valamiért késik az ovud, esetleg elmarad. Az ovu tesztek mennyire negatívak most? Jelentkezik azért 2. csík, csak halványan, vagy egyáltalán nem?
Off Jó a videó!! :) )

Lehetséges hogy a Gabriel 1 hét késés után negatív? Azt tudom hogy később volt pé-m. Egy másik tesztem már 2 csíkos volt, de a Gabriel még mindíg negatív. Most van baba vagy nincs?

Legjobb válasz: Szia! A Gabriel tesztet nem ismerem, én Clearbluet használtam és a nem várt mensi napján már kimutatta a terhességet. Vegyél egy ilyen tesztet, vagy keresd fel a dokidat az UH-on minden kiderül. Sok sikert.

Szia! A Gabriel tesztet nem ismerem, én Clearbluet használtam és a nem várt mensi napján már kimutatta a terhességet. Vegyél egy ilyen tesztet, vagy keresd fel a dokidat az UH-on minden kiderül. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Mégegy Clearblue-t csináltam halványan de pozitív!
A kérdező hozzászólása: Ma veszek tesztet és megcsinálom, aztán megírom. Én is úgy olvastam ha van + akkor ott van valami, mert magától nem lesz pozitív (gyógyszert nem szedek). Azt tudom hogy késõbb volt pé-m, lehet hogy ezért nem mutatta ki, mert ahhoz még kevés a hcg-m fõleg hogy du-án csináltam. De a másik +!!!!
Én is arra reagálok, aki azt mondta, hogy ha halvány, akkor nincs. Ha kicsit utánanézel a neten, láthatod, hogy mindenki azt mondja, ha nega a teszt, tévedhet, de a bármlyen halványan pozitív, ott bizony valami van. Nem én mondtam.
én ezt csak arra irtam hogy neki volt negativ tesztje is. és ha a pozitiv tesztje halvány akkor nembaba. de ha erõs baba. és nemáltalában isrtam hanem a negativ tesztre.szoval nemmindenesetre gondoltam. félreértettél
utolsó válaszolónak!hogy lehet ilyen hülyeséget írni hogy ha halvány a csík akkor nincs baba ha erõs a csík akkor van??????jézusom!!!!! Nekem volt halvány csíkos tesztem és most mégis itt van a 2 éves kisfiam:)
ha halványat teszteltél akkor nincs baba de ha erõs volt akkor van
Attól is függ, mikor csinálod a tesztet, ill. hogy a szervezeted milyen mennyiségben termeli a HCG. Én a Gabrielt nem ismerem jól, de ha másik teszted pozitiv lett, akkor elõfordulhat ilyen... Mennyi idõ telt el a két teszt között? mindkettõt reggel csináltad? Nekem már hamarabb is kimutatta teszt a babát, bár dokinál még nem voltam, mivel kb most leszek 4 hetes. A doki állítólag ilyenkor már látja a petezsák kezdeményét, de én mégis azt mondom egy kicsit érdemes várni, mert úgy láttam ismerõsi körben, hogy ha látja is a doki uh-n a babát, megijeszthet azzal, hogy nem biztos. hogy megmarad a pici.
Egy hét késés után már megtudja állapítani a doki, hogy van -e a méhe olyan felritkult terület, ahol valószínû a terhesség kezdete..ilyenkor mindig a pozitív tesztet kell figyelembe venni és bejelentkezni vizsgálatra, mert ha meg is jön attól még lehetséges a terhesség. Drukkolok neked, mielõbb menj dokihoz, mert sajnos azért más miatt is késhet, és a tesztek többsége akár cisztátá is kimutathat, de ezt nem ijesztgetésképpen írom, hanem mert így van, a használati útmutatón is rajt van. Sok sikert!
Csak hcg-re színezõdik el, akármilyen halványan is, hcg viszont 99%-ban terhesség miatt van a szervezetben.

Ha tojásfehérjeszerű nyákom van, viszont az LH teszt negatív, akkor van peteérésem avagy nincs? A nyák után lesz a peteérés?

A 11. napon járok, elvileg holnap kéne, hogy legyen peteérésem. Az ovu teszten alig látható a 2. csík.

Legjobb válasz: Szia! 100% ugyanilyen helyzetben volnék. LH tesz tegnap este alig látható két csíkos volt,rá pár órára bõ tojásfehérjeszerû nyák,ma is bõségesen,kevés hasszúrka. és 11 ciklusnapon vagyok,elvileg holnap van peteérésem.Tehát én is nagyon kíváncsi volnék. Ja viszont használok ovu mikroszkópot is,az fél gömb,fél páfrányt mutat. Hány naposak a ciklusaid?

Szia! 100% ugyanilyen helyzetben volnék. LH tesz tegnap este alig látható két csíkos volt, rá pár órára bõ tojásfehérjeszerû nyák, ma is bõségesen, kevés hasszúrka. és 11 ciklusnapon vagyok, elvileg holnap van peteérésem.Tehát én is nagyon kíváncsi volnék. Ja viszont használok ovu mikroszkópot is, az fél gömb, fél páfrányt mutat. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, várom a pozitiv tesztet.
nekem nyákom volt és rá 3 napra lett fehér folyásom akkor mutatott pozitivat az lh teszt is
A kérdező hozzászólása: átlag 28 naposak, elvileg csütörtökön van peteérésem. Már 5 napja páfrányos volt félig (reggeli nyálból, ahogy kell), kivétel ma reggel, amikor nem volt semmi, csak gömbök. Én ezt már nem értem. Lehet, hogy csak pár nap múlva lesz peteérésem és ezáltal pozitív az lh teszt??
Szia! A peteérést mindig megelõzi a tojásfehérjeszerû váladék. Nekem 26 naposak a ciklusaim a 9.-10. napon szokott tojásfehérjeszerû váladék lenni és 11. napon pozitiv az ovuteszt. A pozitiv ovuteszt után kb 24-36 óra múlva van az ovuláció. Remélem tudtam segiteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!