Találatok a következő kifejezésre: Van most hasmenéses hányós (8 db)

Van most valami hányós hasmenéses lázas nyavaja?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem igen.Az én kislányom is most van benne.Tegnap kezdõdött ,én is tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban mert semmit nem fogad el a tápszeren kívül és azt is csak nagyon keveset.És sajnos mást sem akar nagyon inni.Már teljesen kivagyok,a dokinõnk azt mondta ha sürgõsen nem javul kórházba kell mennünk.Tegnap még hányt ,ma már "csak" megy a hasa.De a rendelõben is sokan voltak rajtunk kívül ilyen betegek.

Szia! Szerintem igen.Az én kislányom is most van benne.Tegnap kezdõdött , én is tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban mert semmit nem fogad el a tápszeren kívül és azt is csak nagyon keveset.És sajnos mást sem akar nagyon inni.Már teljesen kivagyok, a dokinõnk azt mondta ha sürgõsen nem javul kórházba kell mennünk.Tegnap még hányt , ma már "csak" megy a hasa.De a rendelõben is sokan voltak rajtunk kívül ilyen betegek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat.nálunk pár nappal ezelõtt a nagyfiam hányt de neki egy nap alatt lezajlott és nem volt lázas.tegnap óta a lányom hány és nyûglõdik és lázas, és már nekem is hányingerem van és hasmenésem.:( félek hogy a kicsi is el fogja kapni.:(
Nálunk két éves kislányom kezdte két héttel ezelött vele korházba kerültünk egy éjszakára.Három nap mulva hét hos kisfiam39, 7-es lázzal de ivott ezért vele nem kellett bemenni.Párom és én voltunk a következök rajtunk hamar átszaladt.Aposom meglátogatott minket most õ és anyosom van benne.
Mi is így jártunk.A nagylányom pénteken elkezdett hányni, szombatra belázasodott, ment a hasa.Tegnap Õ már jobban lett, viszont a kicsi nagyon megszenved vele.Én még bírom de a dokinõnk szerint mindannyian el fogjuk kapni. Mielõbbi gyógyulást Nektek!
Biztos van! Mi is átestünk rajta apával, szerencsére a kislánykám megúszta. Nekünk elõször hasmenés, hányás miután ez elmúlt jött a láz.
Én is átestem rajta és ráadásul terhes vagyok. 3 nap alatt 2kg-t fogytam.A gyerek is hányt egyszer de szerencsére azóta semmi.Meg nem is lesz semmi.Ronda kis vírus ez.

Van most valamilyen hányós-hasmenéses vírus?

Legjobb válasz: Az mindig van. A lányom 3 éves és még soha nem ment a hasa és nem is hányt de múlthéten igen. De mikor is kaphatta volna el ha nem akkor mikor az öccse csak 2 hetes? Na mind 1 Hála Istennek 1napig tartott és nem kapta el a kicsi.

Az mindig van. A lányom 3 éves és még soha nem ment a hasa és nem is hányt de múlthéten igen. De mikor is kaphatta volna el ha nem akkor mikor az öccse csak 2 hetes? Na mind 1 Hála Istennek 1napig tartott és nem kapta el a kicsi.
valami biztos van, vagy csak a meleg. 3 éves kisfiam is ma kicsit hasmenéses volt, már 4x kakilt. DE már egy jó ideje semmi...
Mi is benne voltunk és elkapta a fél család.Biztosan van valami járvány már hetek óta.
Ezeket a tüneteket többféle vírus okozza, egész évben jelen vannak közösségekben. Nagyon fertõzékeny, 48 óráig lappang. Diéta, normaflor. Lányaim óvodások, évente többször kapják el, innen a tapasztalat.

Van most valami hányós-hasmenéses vírus?

Legjobb válasz: hát nem tok rola.... itt legalabb is nálunk

hát nem tok rola.... itt legalabb is nálunk
uhh reméljük hogy nem!!!!
A kérdező hozzászólása: Nálunk is inkább hányás volt, dél körül volt egy hõemelkedése is, 37, 8 ilyenkor még nem szoktam adni semmit.Szerencsére le is ment magától.14-16 rendel a dokinénik
A kérdező hozzászólása: most hívtam az egyik anyukát a csoportból az õ kislánya is, meg még 1-2 gyerek beteg.Nagyon "klassz", a kisfiam még csak 3 hónapos remélem nem kapja el a lánykámtól. :(
Nálunk "buli" van... Lányom is beteg, kolléganõm is, unokatesóm gyerekei is... Reméljük a pici nem kapja el.
Kisfiamnak volt hasmenése, de nem olyan vészes, pár nap alatt elmúlt.Ugyanúgy jó kedve volt.Nekem inkább facsarodott a gyomrom.Öcsémnek is ilyen tünetei voltak, viszont a hasa nem ment.Férjemnek semmi baja, meg a szüleimnek sem. Mondjuk kisfiamnak jön az utolsó foga is.
A kérdező hozzászólása: voltunk a dokinál, bélfertõzés.A csoportból tegnap 4 gyerek hiányzott, ma már 12. :(


Van most valami járvány? (hányós-hasmenéses vagy bármi)?

Elvileg h jó idõ van már nem kéne lennie baciknak fõleg a hányósnak nem?

Legjobb válasz: szerintem jó páran már most is elkapták, legalábbis több ismerõsöm beszél sajnos hasmenésrõl. de úgy tudom a "fõszezon" inkább nyár végén van. vagy tavasz elején.

szerintem jó páran már most is elkapták, legalábbis több ismerõsöm beszél sajnos hasmenésrõl. de úgy tudom a "fõszezon" inkább nyár végén van. vagy tavasz elején.

Van most valamilyen hasmenéses hányós járvány?

Legjobb válasz: Van! Csak tegnap az osztályban is hazaküldtek két embert, mert hánytak egész nap. Most én vagyok a soros sajnos. :S

Van! Csak tegnap az osztályban is hazaküldtek két embert, mert hánytak egész nap. Most én vagyok a soros sajnos. :S
A kérdező hozzászólása: Köszi :-((
szia! Én 1 hete kaptam el valamilyen bélfertõzést, ami hányás/hányinger hasmenéssel jár! :( Azóta is nagyon fáj a gyomrom és olyan rosszak a beleim! Szóval van járvány! :(

Van most hányós-hasmenéses vírus Debrecenben?

Legjobb válasz: Igen, és ezt nem is nagyon lehet elkerülni. Idõrõl idõre lemegy egy ilyen hullám, fõleg télen. De nem kell félni, gyorsan áthalad a szervezeten, egy kis hányás és ennyi. Remélem segítettem!

Igen, és ezt nem is nagyon lehet elkerülni. Idõrõl idõre lemegy egy ilyen hullám, fõleg télen. De nem kell félni, gyorsan áthalad a szervezeten, egy kis hányás és ennyi. Remélem segítettem!
Hasmenéses szerintem igen van. Mert én Csütörtöktõl Szombatig voltam ott és elég kellemetlen hasmenésem volt szombaton gyakorlatilag csomó helyen megkellett állnom hogy wc-zni tudjak. Fõleg hogy 150 Km-ert kellett vezetnem. egy élmény volt XD

Mennyi lehet a lappangási idő? Arátom összeszedett valami hányós hasmenéses vírust (tegnap kezdődött). Van egy kisbabánk, aki most anyukámnál van, nehogy elkapja. Ma már nem megy a hasa, nem is hány, viszont lázas.

én jól vagyok, csak kicsit fáradtnak érzem magam.37,4-es h?vel.nem akarom elkapni, mert ha párom meggyógyul, aztán jövök én meddig nem lesz itthon a kisfiunk?mégcsak az éjjel vitte el anyukám, de már most szendvedeka hiányától.13hetes és tápszeres így etetése megoldott.

Legjobb válasz: A barátom összeszedett valami hányós hasmenéses vírust (tegnap kezdõdött).

A kérdező hozzászólása: A barátom összeszedett valami hányós hasmenéses vírust (tegnap kezdõdött).
akár 2 hét is lehet.Annyit tudsz tenni, hogy domestossal fertõtlenítesz, amit csak tudsz. Te írtál tegnap is este, ugye? Jobbulást kívánok!!!
ÉN is igy tennék a helyedben mindent megragadnék hogy megvédjem a gyermekemet.sajnos olyan csúnya virusok vannak, hogy egy pici baba nagyon rosszul viselné.
Szerintem teljesen felesleges ennyire elszeparálnod a gyereket. Ugyanis a lappangási idõ kb2-4 nap. Aztán meg úgy is jön anyukád hozzád vagy te mész a gyerekhez és cipeled magaddal a vírust. Mi csak egy fél napot voltunk a dédinél és csak egy hasmenéses pelust cseréltünk, de a dédi 2 nap múlva elkapta. Ezzel csak azt mondod, hogy nem tudod elkerülni, hogy ne kapja el. S ha már elkapta és kijön rajta jobb ha veled van. Egyébként meg sok mindent kibírnak, õt lehet el is kerüli. Megelõzésképp adhatsz neki Normaflort napi 1 ampullát. S ezt ajánlom a férjednek is melegen.
Marha kíváncsi lennék, majd mi lesz az óvodában a gyerekeddel, ha így elszeparálod... Ez röhejes.
Nem mondod, hogy lepasszoltad az anyádnak? Erre semmi szükség. Valószínûleg már úgyis elkapta, ha fertõzõ. Általában már elõtte fertõz az ember, mielõtt a tünetek megjelennének. Az pedig, hogy nincs veled, az igencsak megviselhet egy 13 hetes babát. Lehet, hogy jobban, mint a betegség.
Ne haragudj, de én még mindig azt mondom, nem kell ennyire védened a picit. hidd el õt nem viseli meg annyira , mint a férjed. Õk ( férfiak) hajlamoska túldramatizálni is. De válaszoltam a kérdésedre is kb 2-4 nap a lappangás. Tehát ha a férjed most lett beteg ha te elkaptad akkor a hétvégén ki jön rajtad. S igaza van annak aki azt mondja, hogy a gyereket nem lehet mindig elszeparálni ha valaki beteg. Hidd el õt a hiányod megviseli. Értem én a jó szándékod, de azért nem szabad túlzásba vinni a féltést sem. Jó babázás és jobbulást a férjednek.
A kérdező hozzászólása: talán egy óvodás korú gyerekre nem olyan veszélyes egy ilyen vírus.mindegy nekem van lehetõségem megvédeni, meg is teszem.
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom miért kell rosszindulatúnak lenni, nem lepasszoltam a gyereket, csak szeretném megóvni õt.ha páromat így leverte ez a vírus, ( 180cm, 90kg, sportos, egészséges ember aki alig bírt a két lábán megállni, és most is reggel óta nem megy le a láza 38alá.az már ha csak 38.)nem vagyok rá kíváncsi mit tenne az én kicsimmel.és nem az volt a kérdés, hogy jól tettem-e, hogy elvitte anyukám a babát, hanem hogy én mikorra fogok megfertõzõdni, ha fogok.
A kérdező hozzászólása: igen, én voltam. köszi.
A kérdező hozzászólása: köszi vasárnap szerintem hazahozzuk

Most kétféle vírus támad-e, azaz egy torokfájós, és egy hányós-hasmenéses, vagy ezek a tünetetek egy betegségen belül vannak?

Legjobb válasz: ez 2 külön kór. Én a torokfájósban voltam benne, a barátom pedig a hányós-hasmenéses betegségben. Nem kaptuk el egymástól szerencsére :)).

ez 2 külön kór. Én a torokfájósban voltam benne, a barátom pedig a hányós-hasmenéses betegségben. Nem kaptuk el egymástól szerencsére :) ).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Kicsit megkönnyebbültem, mert én most a torokfájósban vagyok benne, és nem venném szívesen, ha emellé még hányás meg hasmenés is társulna...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!