Találatok a következő kifejezésre: Van most de már (1125 db)

szval megcsaltad mond meg neki ha már félre mentél , honnan tudjam hogy kivel maradjál? nekem tök m1
Az elsõ lánnyal szakíts, hadd találjon olyat, aki nem alázza meg. A másodikkal meg legyetek boldogok. Vagy nekem mindegy.
Mond meg a csajodnak hogy 2 éve nem szexeltetek ezért már félreléptél... és h ez így nemjó.
amugy hány éves vagy?
Erre mi itt nem fogunk tudni választ adni, keress fel egy gerincsebészt.
Egy ismerõsöm vállalt, pedig meg is van operálva, le is van százalékolva.Megbeszélte a dokival aki gyerekkora óta kezeli...
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.


Elég nagy hóvihar van kint. De már rég húztam fel a batman ruhám, és mentem megmenteni az embereket. Most menjek vagy ne menjek?

Legjobb válasz: Nemááá' kisapám, tévét néztél világmentés helyett?! Ejj-ejj, hova süllyed ez a világ? :D

Nemááá' kisapám, tévét néztél világmentés helyett?! Ejj-ejj, hova süllyed ez a világ? :D
Szerintem nyugodtan felhízhatod , és megmentheted az embereket a hólapátolástól , azzal hogy eldobálod mindenhonnan .
:DDDDDD
Szerintem szard le, az emberiség nem ér meg ennyit.
Tedd fel a hóláncot a batmobilra azt mehet is.
A kérdező hozzászólása: Mágse mentem.Volt a félholt a tv2-n!

Most tanulom a törit írásbelire még két füzet van vissza, de már nem emlékszem mit olvastam?

egyszerüen nem marad meg semmi a fejembe pedig figyelmesen tanulok,azt olvastam h tényleg nem kell megtanulni mindent irásbelire mer az oh kiirja h mit kell megtanulni? ez igaz? belinkelné nekem valaki ahol ezt megtalálom?? S?RGÕS

Legjobb válasz: nem elõtte 2 nappal kell elkezdeni tanulni rá. Lehetetlen megtanulnod. És google-ba beírod,akkor kiadja a követelményeket

nem elõtte 2 nappal kell elkezdeni tanulni rá. Lehetetlen megtanulnod. És google-ba beírod, akkor kiadja a követelményeket
A kérdező hozzászólása: nem két nappal elõtte kezdtem el tanulni rá nagyokos.
szóbeli tételeket tanuljad meg évszámok nélkül, mert az atlaszba azok benne vannak.Igy meg tudod írni legalább egy 3-ra az írásbelit.Én estin fogok holnap érettségizni.
A kérdező hozzászólása: de a szóbeli tételek az nem minden , szóval írásbelire az elvileg nem jó nem? egyébként sok sikert:)

Érdekelne, hogy mi alapján számolják ki a TGYÁS-t, ha van munkahelyem, de már a 2. gyerkőccel vagyok folyamatosan itthon? Most gyesen vagyok, és 8 hét múlva szülök.

Legjobb válasz: szia, Én megkérdeztem az OEP-ben, mert nekünk júni.ban születik a 2. baba. Azt mondták, hogy nem tudnak mást figyelembe venni, mi azt a pénzecskét amivel a munkahelyeden be vagy jelntve, kell vinni a munkáltatói jövedelem igazolást és az alapján számolják.

szia, Én megkérdeztem az OEP-ben, mert nekünk júni.ban születik a 2. baba. Azt mondták, hogy nem tudnak mást figyelembe venni, mi azt a pénzecskét amivel a munkahelyeden be vagy jelntve, kell vinni a munkáltatói jövedelem igazolást és az alapján számolják.
bocsi, a firefox újra indult azért ment el 2x a válasz...
szia, Én megkérdeztem az OEP-ben, mert nekünk júni.ban születik a 2. baba. Azt mondták, hogy nem tudnak mást figyelembe venni, mi azt a pénzecskét amivel a munkahelyeden be vagy jelentve, kell vinni a munkáltatói jövedelem igazolást és az alapján számolják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! A 2. gyerkõcnél is az éppen aktuális jövedelmemet vették figyelembe, csak nem tudtam, hogy történt e azóta változás. Bár a 2. gyerkõcnél csak 69 ezer volt az alapom, mégis 80 ezer TGYÁS-t kaptam.Pedig úgy tudom, hogy a fizetés 70% lehet.Az idén olyan 90 ezer körül lesz az alapom, akkor ennek a 70%-át fogom kapni?Vagy esetleg most is többet?

Miért van most 54 csatorna helyett 100 a T-Home sat t-n? Imserősmnek már levették. De nemlehet valahogy megcsinálni hogy megmaradjon mindegyik csatorna?

Legjobb válasz: nem nagyon értem a kérdést de amikor bekötteted a T-Home TV-t akkor 2 hétig tudod nézni az összes csatornát utána meg 54 lesz ( ez az 54 csatornás kiszerelésnél van) de most jöttem rá h nem hinném h ezt kérdezted de most már elküldöm xD

nem nagyon értem a kérdést de amikor bekötteted a T-Home TV-t akkor 2 hétig tudod nézni az összes csatornát utána meg 54 lesz ( ez az 54 csatornás kiszerelésnél van) de most jöttem rá h nem hinném h ezt kérdezted de most már elküldöm xD
Néha van náluk ilyen beetetõs ingyen hétvége.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. igy értettem, hogy nemtudtam miért van 54 csatorna helyett 100. persze ez csak jo csak féltünk hogy többe lesz vagy vmi mert átbasztak már. és akkor most élvezhetem még ingyen a +50 szolgáltatást? és utána ennyi? nem lesz többé olyan csatornám csak ha esetleg elõfizetek rá?

Van most munkaheyem, de már nem akarok ott dolgozni a munkatársak miatt. Rendes undor van bennem, ha arra kell gondolnom, hogy menni kell dolgozni. Találtam egy másikat, de még várom a visszajelzést. Hülye vagyok?

Beteg voltam másfél hónapig gerincsérvvel,most kellet volna mennem dolgozni,de egyáltalán nincs kedvem,várom hogy a másik helyr?l hívjanak.Jó volt itt is dolgozni,de sok az olyan ember hogy már a látványuktól is ideges leszek.Nem tudom lehet hogy közel vagyok a depresszióhoz?Mert tisztára olyat érzek hogy van is kedvem meg nincs is kedvem dolgozni.

Legjobb válasz: ez természetes reakció 1.5 hónap után. ezt pl sok kismama tudná megmondani milyen nehéz évek kihagyása után újból dolgozni vissza menni. sok sok félelem. a férjem olyan jól keres hogy eltart nem kell dolgoznom, az elején nagyon akartam és most már egyre jobban nem, ´pedig évekig igen jó munkahelyem volt, és sikeres is voltam, de most egy év itthonlét után nagyon nem tudom mit akarok, annyira nincs kedvem dolgozni, de valamit csinálnom kéne. félek egy új munkahelytöl,meg ha´t a szabadság is jó.

ez természetes reakció 1.5 hónap után. ezt pl sok kismama tudná megmondani milyen nehéz évek kihagyása után újból dolgozni vissza menni. sok sok félelem. a férjem olyan jól keres hogy eltart nem kell dolgoznom, az elején nagyon akartam és most már egyre jobban nem, ´pedig évekig igen jó munkahelyem volt, és sikeres is voltam, de most egy év itthonlét után nagyon nem tudom mit akarok, annyira nincs kedvem dolgozni, de valamit csinálnom kéne. félek egy új munkahelytöl, meg ha´t a szabadság is jó.

Ma reggel nyúlós, tejszerű nyákot vettem ki a hüvelyemből, de már a ciklus 33. napján járok, a múlt hónapban 47. napra jött a mensim. Lehet hogy most van ovulációm? Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel, de sajnos 2007 óta nem jön össze.

Legjobb válasz: lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D

lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D
*bocsánat elírtam, nem 14. héten hanem 14 napon természetesen.
A kérdező hozzászólása: Elmentünk a férjemmel dokihoz, addig pontosan mindíg 33 napra jött a mensi.Csináltak hormonvizsgálatot gyógyszerrel, utána jött elõször ilyen sokára, és úgy nézem most is úgy fog. Egyébként csináltam az elõbb ovu tesztet, és pozitív. Akkor este próba? :D
Próba :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!