Találatok a következő kifejezésre: Van molett bolt (3 db)

Molett bolt nyitásán gondolkodom. Szerintetek van rá igény?

Hol tudnék divatos, fiatalos nagyméret? ruhákat forgalmazó nagykert találni? Sajnos, amiket találtam, elég drágák, és a molettek se szeretnek vagyonokat fizetni a ruháért, pedig az anyagköltség jelent?sen több, mint a vékonyak esetén. Tud valaki gyakorlati tanáccsal szolgálni? Esetleg duci turi?

Legjobb válasz: Mi az a molett? Na, kb. ennyire van rá igény...

Mi az a molett? Na, kb. ennyire van rá igény...
A kérdező hozzászólása: Nem biztos, hogy értelek. Az, hogy te nem ismered bizonyos szavak jelentését, azt jelenti, hogy csak csontsovány emberek szeretnének maguknak új öltözéket venni?
Biztos jó lehet, mert sokan vannak ducik! De inkább gondolj extra nagy méretû ruhákra, ne kifejezetten csak nõkre! Én sok embert ismerek, akik nem kapnak sehol rájuk való ruhákat és külföldre járnak vásárolni.
A kérdező hozzászólása: Elég bõséges a választék szerintem Magyarországon is, férfiaknak is kínálnak akár 8XL-es, divatos ruhadarabokat is. Inkább az lehet a gond, hogy sajnos, elég borsos az áruk. Külföldön azért olcsóbban hozzá lehet jutni ezekhez a darabokhoz.
Szerintem teszteld le az embereket, hogy szeretnének-e lefogyni. Ajánlj nekik valami extra fogyokúrás tuti cuccot. Aztán megtudod hogy mire van igényük.
Szerintem volna rá igény és ezt most nem csak azért írom, mert én sem vagyok 23kg-os! Az új nagyméretû ruhák drágák, a használt (persze jó minõségû!) biztos kelendõ áru lenne. Hol szeretnél üzletet nyitni? Budapesten vagy vidéken?
A kérdező hozzászólása: Vidéken. Az a gond, hogy csak használt, jó minõségû ruhából nem tudsz eleget összevadászni, fõként, hogy plusz elvárásképp ott van még, hogy olcsón is tudd árusítani. A nagykerek nem szívesen passzolják át csak a nagy méreteket, ahol viszont te válogatod, megkérik az árát annak is - akkor meg azt mondja a kedves vevõ, hogy annyiért már újat vesz. Nem egyszerû sajnos, de nem adom fel! Amúgy, én se vagyok nádszál ;-P

Van olyan bolt, ami a molett bolttal ellentétben, kifejezetten vékony nőknek árul ruhákat?

annyi molett boltot látni,de véknyaknak szólót,sehol...pedig ugyanúgy vannak olyan emberek,akik sehogy se tudnak hízni,mint ahogy olyan is,akik sehogy se tudnak fogyni..látott már vki ilyen boltot?

Legjobb válasz: Sehol? Minden nagyobb bolt XS, S stb ruhákat árul csak!

Sehol? Minden nagyobb bolt XS, S stb ruhákat árul csak!
Tényleg sehol nem lehet :( Elõzõnek meg: xs nem jó rám és az s-es sem mert 180 centi vagyok :D
Kifejezetten XS bolt nincs. Viszont van pár olyan bolt, ahol az XXS-XS méretû ruhák vannak többségben és a normál M-es méretû ruhák náluk a molett kategóriát takarja. Pl. szerintem tipikusan ilyen a Bershka. És régen a Miss Sixty is ilyen volt.
Az Orsayban is találhatsz extra kicsi méreteket.

Van molett ruházati bolt Szegeden? Ha igen, hol?

Legjobb válasz: Mars tér Mérey u. sarok. Volt Patyolat helyén.

Mars tér Mérey u. sarok. Volt Patyolat helyén.
A Kossuth L. sgt-on, a Rókusi Kórház után pár száz méterrel. Molett Módi a neve azt hiszem. Hacsak meg nem szünt, mióta arra jártam.
pontosan a kossuth l. sgt. 44/b alatt található a boltunk! szeptember elejétõl 50-60%-os akciót indítunk! mindenkit szeretettel várunk z. erzsike


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!