Találatok a következő kifejezésre: Van mikor nem jön be (134 db)

Hálózati kábellel a gép azt jelzi, hogy van internet, kb 5 mp-ig van, azután nem jön be semmilyen oldal, és nem működik egy netes alkalmazás sem. Mi lehet a baj?

Pár napja jelentkezik a probléma, csatlakoztatom az UTP kábelt a géphez, az felismeri, jelzi, hogy van internet kapcsolat, mégse jön be semmi. WiFivel van internetem, a kábel is jó, mert másik gépen kifogástalanul m?ködik az internet vele. UTP kábellel max a google jön be, tovább azonban nem enged. Lényegében minden ki- és bedugás után az els? oldal legalább felét behozza, azután meghal. A hálókártya drivert újratettem, de semmi változás. Hogyan lehet ez helyrehozni?

Legjobb válasz: Ha jól értelmezem routerból megy a net... javaslom, hogy reseteld újra a routert és állíts be rajta mindent megint.

Ha jól értelmezem routerból megy a net... javaslom, hogy reseteld újra a routert és állíts be rajta mindent megint.

Mi lehet a baj? Samsung RV510 típusú notebookom van. Valamiért nem jön be semmi. Bõvebben lent.

Mikor be kapcsolom hallatszik hogy dolgozik a gép de 1-2 percen belül le is áll. Nem jön be a képernyõn se semmi. Az aksinak nincs baja.

Legjobb válasz: Ha garanciás még, vidd garancia szervizbe, ha nem akkor is érdemes beadni, de készülj fel, hogy lehet alaplap halt meg.

Ha garanciás még, vidd garancia szervizbe, ha nem akkor is érdemes beadni, de készülj fel, hogy lehet alaplap halt meg.

Csúnya a puncim, mi van ha nem jön be a pasiknak?

Hasonló a puncim, mint ezen a képen a 3.!!!

Legjobb válasz: sztem a pasik nem 1 puncival akarnak együtt lenni, hanem egy emberrel :)

Az ilyen még belefér, az ilyet frankón lehet "lapozgatni". Márpedig én szeretek olvasni :D
sztem a pasik nem 1 puncival akarnak együtt lenni, hanem egy emberrel :)
Nem csúnya!
nem olyan csúnya, fõleg ha borotválod és máshol jól nézel ki egyébként felizgattál :D
szerintem minden ápolt punci szép szerintem annál nincs is szebb a világon 20/F
miért balesetet szenvedett?
A kérdező hozzászólása: Az alakom, meg az arcommal nincs probléma. :) Van egy kicsi pocim, de ez bejön a srácoknak.. meg belsõre is tetszem nekik.:) csak a puncim nem tetszik nekem :/
Ismered a chokító reklámot?
A punci az punci ha ápolt akkor semmi gond nincs vele fõleg hogy annyira nem vészes ..
A puncid van a fejed helyén?Nem azt veszik észre elõször a pasik, hanem az arcod és az alakod.
nyalnálak
marhaság, azt hiszed te is csak olyan fiúval fogsz találkozni akinek a farkáról festményt lehet csinálni?birom ezt a modern kort, senki sem tud elfogadni semmit magán és máson sem, ha nem tökéletes...
Nekem speciel bejön. :D Biztos vannak rengetegen még, ha nem akkor meg felhívsz engem :D
A kérdező hozzászólása: Ettõl függetlenül igényesen borotvált ! :)
Nem is csúnya. :)
Na az ilyen puncitól lesz hányingerem...max sötétben megdugom, de ki nem nyalnám.
szia a tv nek a felbontása és a frekvenciája a gond probáld visza butitani a számito gépen
A kérdező hozzászólása: hello az hogy érted hogy butitani? Bocsi de ehez hülye vagyok:(

Mi az oka, hogy nem jön be a microbit.eu oldal az interneten? Nálatok se jön be ez az oldal, már aki regisztrálva van ott?

Legjobb válasz: nem jön be nálam se ne aggódj, vagy karbantartás, vagy valami hiba.. de vissza fog térni

nem jön be nálam se ne aggódj, vagy karbantartás, vagy valami hiba.. de vissza fog térni
Azt írod a kérdésedben : Az emeleten ...van net.Pár napja nem jön be az internet... Most akkor van vagy nincs net ?
Velem is elõffordult már. Felhívtuk a központot, hogy mi történhetett, és annyit mondtak, hogy valószínûleg frissítettek, úgyhogy húzzam ki a modemet(áramtalanítsam) 2-3 órára, majd visszadugom, és ha mindenigaz fél órán belül visszajön a net. Nekem bejött.
Velem is elõfordult már. Felhívtuk a központot, hogy mi történhetett, és annyit mondtak, hogy valószínûleg frissítettek, úgyhogy húzzam ki a modemet(áramtalanítsam) 2-3 órára, majd visszadugom, és ha mindenigaz fél órán belül visszajön a net. Nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet érteni? Emeleten van (volt pár nappal ezelõttig) net. Valamiért már nem jön be.

Van egy srác, akinek nagyon tetszek, találkozni is akar velem, de én nem tudom, mit csináljak, mert nekem nem jön be annyira és nem akarom megbántani sem, meg még nem is ismerem, de fogalmam sincs, megismerjem-e jobban. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem jön be, de nem ismered. Akkor külsõre nem tetszik? Egy találkozásban nincsen semmi, max jobban megismered. Aztán utána is lehet mondani, hogy bocs, de nem.

Nem jön be, de nem ismered. Akkor külsõre nem tetszik? Egy találkozásban nincsen semmi, max jobban megismered. Aztán utána is lehet mondani, hogy bocs, de nem.
Elõször is azt döntsd el szimpatikus-e annyira, hogy találkozz vele. Ha nem visszataszító, akkor megváltozhat még róla a véleményed. De ha úgy döntesz, hogy nem, akkor mond meg neki, hogy sorry, de már mással randizol (kegyes hazugság).
Lehet, hogy egy próbát megér.
kinézet alapján sose itélj el senkit! én is ilyen helyzetben voltam egyszer. úgy gondoltam egyszer élünk.nagyon nem tetszett a fiú, de találkoztam vele! és milyen jól tettem! több, mint 1 évet voltunk együtt! :)

Ahol tanulok tetszik egy fiú, neki is tetszem, szemezgettünk, fél szemét mindig rajtam tartotta, de 1 hete már szinte rám se néz. Tudom, hogy van barátnője. Mit tegyek? A haverjának is tetszem, de nekem ő nem jön be.

19 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Hát ha van bnõje valószínûleg azért nézegetett,mert szép vagy! S tetszel neki de attól még szeretheti a bnõjét! A havert meg koptasd le ha nem jön be! Ne harizz h nem tudtam semmi bíztatót irni:(

Hát ha van bnõje valószínûleg azért nézegetett, mert szép vagy! S tetszel neki de attól még szeretheti a bnõjét! A havert meg koptasd le ha nem jön be! Ne harizz h nem tudtam semmi bíztatót irni:(
hát kb én is ugyanebben a helyzetben vagyok... S: várj egy kicsit, nem tudsz mást tenni... a havert meg koptasd le (biztos te sem örülnél neki, hogyha te lennél a "második megoldás")
19 évesen ilyen problémáid vannak? Ennek azért olyan 15-16 évesen van ott az ideje :D
Semmi sincs idõhöz kötve! Sok filmet néztél kiskorodban és forgatókönyvnek tekinted õket. A pillanatnak élj, ne a határidõnaplódnak !

A portal 1 miért nem jön be a kép? CSak fehér kép és hang van Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Hozz létre egy pl. Portal.bat fájl a hl2.exe mellé a következõ tartalommal: @echo off echo Portal inditasa hl2.exe -game portal -window -dxlevel 81 +mat_forcehardwaresync 0 Így ablakba jön be de elméletileg mûködni fog.

Hozz létre egy pl. Portal.bat fájl a hl2.exe mellé a következõ tartalommal: @echo off echo Portal inditasa hl2.exe -game portal -window -dxlevel 81 +mat_forcehardwaresync 0 Így ablakba jön be de elméletileg mûködni fog.

Mi van ha a fogadott orvos az ünnep miatt nem jön be a kórházba? Ha sikerül akkor karácsonyí babám lesz.

hallottam olyat hogy nem érték el az orvost meg hogy részegen érkezett....hát a karácsony nekem is nagy ünnep és félek hogy a választott orvos majd cserben hagy.... mennyire lehet a szülést "programozni"vagy befolyásolni hogy nehogy szenteste történjen?

Legjobb válasz: emiatt befolyásolni a szülést nagy butaság. konkrétan kérdezz rá a fogadott orvosnál, hogy ilyenkor mi van. de mivel fizetsz neki, be fog menni ünnepnap is.

emiatt befolyásolni a szülést nagy butaság. konkrétan kérdezz rá a fogadott orvosnál, hogy ilyenkor mi van. de mivel fizetsz neki, be fog menni ünnepnap is.
Nem is biztos, hogy karácsonyra fog esni a szülésed. A szülés várható idõpontja csak egy becslés. Mivel nem tudhatjuk a fogamzás napját, akármikor is szülhetsz a kiírt hónapban. Állítólag a nõk kevesebb mint 5 %-a szül a kiírt idõpontban.És ezt nagyon sok dolog befolyásolja. Nem tudod sem siettetni, sem késlelteni a dolgot, de én biztos vagyok abban, hogy be fog menni ünnep napon is. A fogadott orvosnak fizetsz minden alkalommal, és a szülésért is fizetsz, ezért úgy is fog hozzád állni. Ez olyan, mintha elõre fizetnél egy szolgáltatásért, elvárhatod, hogy megkapd. Meg nemcsak anyagi , hanem emberi oldala is van. Valószínûleg a dokik szeretik, amit csinálnak, erre esküdtek fel, ott lesz, nyugi.
A barátnõmnek nem karácsonyra, de a doki nyaralásának idõpontjára esett a szülése. Õk úgy oldották meg, hogy a doki lebeszélte egy másik kollégájával, aki elérhetõ volt, hogy ha pont akkor szül a kismama, akkor átveszi, és levezeti, mintha a saját magánbetege lenne. Mindenképp nyomatékosítsd hogy nála szeretnél szülni, de mivel ez pont karácsonyra eshet (amire tényleg nem nagy az esély), kérdezd meg , hogy számíthatsz-e rá akkor is, és ha pont neadjisten sielni meg a családdal akkor hogy lehetne megoldani. Természetes szülésindítókról olyanról hallottam hogy sex, fûszeres ételek, nagy séták, mozgás.
A kérdező hozzászólása: nem gondolnám hogy butaság erre gondolni...nekem nem tudnának annyit fizetni hogy a szentestémet munkával töltsem!ezek szerint te könnyen helyezed a munkát a családod elé...én nem szeretnék a szülésem elött orvos nélkül maradni és persze nem akarnám a természetes folyamatot megerõszakolni se...azért kérdeztem hogy használható választ kapjak...ahoz nem kell ész hogy az orvossal elõre megbeszéljem (ami vagy megvalósul vagy nem)...nem akarok mesterségesen megíndított szülést emiatt de ha van valami természetes megoldás akkor arra nyitott vagyok úgyhogy errõl kérek infókat nem véleményt köszi
Az elso valaszolo nem hiszem, hogy bantani, kioktatni akart. A szuleszeket, akik vallalnak privatban kismamat szerintem ne hasonlitsuk ossze magunkkal. Azzal, hogy ezt vallaltak abba is beleegyeztek, hogy szuleskor igenis a csaladjuk, szabadidejuk ele helyezik a munkat. Legyen szo karacsonyrol, husvetrol, vagy epp a gyermekuk szulinapi bulijarol. Altalaban csak a nyaralas miatt mondjak le a szuleseket, unnepek miatt nem szoktak. En rakerdeznek nyiltan a helyedben, jogod van tudni, hogy bemegy-e hozzad, ha ugy alakul. Ha azt mondja, hogy nem, akkor pedig valts orvost meg most, olyan dokit keress, aki vallal szenestere is, ha kell. Ha esetleg nem baj neked, ha masik doki vezeti le a szulest, mint akihez jartal, akkor vagy ajanl neked masikat a doki maga, akit ertesithetsz, vagy szulsz ugyeletesnel. Ez esetben viszont te dontod el, hogy adsz-e penzt az ugyeletesnek, a sajat dokinak 0 forint jarna, hiszen nem dolgozott. A mesterseges inditas tenyleg nem lenne jo dolog szerintem csupan emiatt. Hazi praktikak vannak, mint fizikai munka (takaritas), seta, szex, csipos kaja, babakoktel. Az utobbit en nem vallalnam be a kiiras lejarta elott, az elobbiek meg altlaban nem mukodnek precizen.
Én is elgondolkodtam ezen, elvileg én is karácsonykor fogok szülni. Az elssõ szülésemkor behyívtuk az orvost, de most azon gondolkodok, hogy talán kivárom, hogy ki lesz az ügyeletes és úgy döntöm el kell-e a saját orvosom. Nálunk nem kötelezõ hívni, haa akarod hívják ha nem akkor marad az ügyeletes. Átlagos esetben órákkal a kórházba menetel elõtt jönnek a fájások, fogod látni, hogy mikorra fog esni a szülés, hamar tudod te is értesíteni az orvost.
A kérdező hozzászólása: elgondolkodtam a válaszokon és lehet hogy túlreagáltam elnézést! a tesóm 3 éve úgy szült hogy megkérdezte a dokiját mikor ügyeletes és gyakorlatilag megbeszélték hogy aznap menjen be azt mondva hogy rosszul van és akkor majd elindítja a szülést(amúgy ettõl függetletlenül már nyitva is volt a méhszája mikor bement)....hát én ezt nem szeretném!nekem ha lehet akkor jöjjön a babám a világra mikor õ "jónak érzi".... de már tudom hogy biztosítsam be magam!felkérek egy szülésznõt is már elõre!most olvastam itt egy kérdésnél hogy ilyen is van és így már biztos nem maradok segítség nélkül ha jön a baba :-)
Valamelyik korábbi válaszoló vagyok...hát a szülésindítás ok nélkül az egyik legnagyobb hülyeség amit hallottam (ez csak az én véleményem és az orvost minõsítem ezzel). A szülésznõválasztás viszont nem rossz ötlet, valljuk be szimpla szülésnél az orvosnak nincs akkora szerepe mint a szülésznõnek. Volt ismerõsom aki szülésznõt fogadott, sokáig is tartott a vajúdás, de csak vele foglalkozott, amikor kellett istápolta amikor kellett magára hagyta. Az én orvosom szó szerint negyed órát volt bent (szerencsére nem volt gond), plussz a papírmunka..igaz éjfélkor a telefonálás után 10 perccel már ott állt velem szemben fehérben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!