Találatok a következő kifejezésre: Van mikor nem (21838 db)

Nem tudom mit tegyek/hogy dötsek. Van mikor szeretem/van mikor nem. Mi legyen?

Van egy fiú aki az osztályomba jár.a barátn?immel azt "játszuk" h ? az öcsénk.eléggé bátor a srác.ha kell (és általában meg is teszi) simán a szemedbe mondja h szeret(tapasztaltam).tudom hogy szeret és néha úgy érzem hogy én is szeretem......néha meg úgy hogy csak barát.egyébként cuki a srác....meg komoly és a tanulmányai sem olyan rosszak......a kinézete.....hát......nem helyes de nem is csúnya.MIT mlmdkTEGYEK???

Legjobb válasz: szerintem aludnod kéne.

szerintem aludnod kéne.
Kicsilány, ou, szia, helló! álljatok össze, mint FL tomi és sp golyói
A kérdező hozzászólása: Hagyjatok mááá....álmos vook
Mit kéne tenned? Miért kéne analizálnod az érzéseidet? Ha szerelmes leszel, akkor azt biztosan tudni/érezni fogod, nem fogsz olyat írni, hogy hát a kinézete az hmmm... és nem itt fogsz ismeretlen emberektõl tanácsot kérni, hogy döntsék el õk, mi legyen, mit érzel. Szerintem nagyon fiatal vagy még, ne kapkodd el a dolgokat. Ha tetszetek egymásnak, majd kialakul, hogy lesz-e belõle "járás", addig fölösleges szerintem ezen agyalnod. Addig is, nem kell semmit tenned, csak jól érezned magad és élvezni a fiú társaságát :)
dötsek...
vágd hátba és kérdezd meg tõle határozottan hogy mit akasz te tõlem mlmdk
jah akkor értem
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Mellesleg 14évesek vagyunk
A kérdező hozzászólása: Ám 23:14~es válaszoló...köszi

Minecraft sikerült szervert csinálni de van mikor 1 perc telik el és ledob van mikor 1 óra múlva dob le mit lehet ez ellen tenni? Van mikor nem enged fel mert rögtön kiírja hogy ledob .

de jó jó mert nem laggol és nagyon jó .. csak hát ez van

Legjobb válasz: disconnected by server you logged in from another location

A kérdező hozzászólása: disconnected by server you logged in from another location
Valaki belépett egy másik helyrõl a Te neveddel...
A kérdező hozzászólása: jó kamu .. am már jó !:)

Mitol fugg az, h 1 ferfi kepes vagy sem rogton az elso menet utan 1 ujjabbra? (van mikor nem all fel, h johessen a kovetkezo party)

Legjobb válasz: Szerintem meg genetikus. Ennyi erõvel azt is lehetne kérdezni, hogy mitõl függ a haja színe? Van, aki azonnal készen áll rá, van, akinek hosszabb-rövidebb ideig pihennie kell, és van, akinek meg csak napok múlva esik jól újra. Egyénfüggõ. MInt ahogy az is, hogy aktus után milyen hamar lankad le a fütykös. Van, akinek még a hüvelyben teljesen összemegy, és van (pl a párom), aki még félórával utána is álló farokkal száll ki a zuhany alól.

Szerintem meg genetikus. Ennyi erõvel azt is lehetne kérdezni, hogy mitõl függ a haja színe? Van, aki azonnal készen áll rá, van, akinek hosszabb-rövidebb ideig pihennie kell, és van, akinek meg csak napok múlva esik jól újra. Egyénfüggõ. MInt ahogy az is, hogy aktus után milyen hamar lankad le a fütykös. Van, akinek még a hüvelyben teljesen összemegy, és van (pl a párom), aki még félórával utána is álló farokkal száll ki a zuhany alól.
Néhány percet mindenképp várni kell, hogy ujra menet képes legyen.
Tapasztalatom az, hogy attól függ, meddig bírta elõtte. Ha sokáig, akkor sokat kell várni, de ha nem, akkor simán jöhet a következõ menet.
nálunk változó, volt hogy egybõl utána is pl párom két pillanat alatt elsült, de volt hogy már nem jött össze a második. Sztem ez spontán dõl el megy e éppen akkor vagy sem :) várjatok egy órát a kettõ közt :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem tuti nem spontan dol el es szerintem senki sem var szivesen meg 1 orat a kovetkezore..En probaltam meg utanaolvasni ennek, es a leghihetobb az volt, h fizikai eronletbe kell lenni, h az izmokban legyen meg ero..Valamitol fuggnie kell..Szerintetek ez mennyire hiheto?
az hogy a péniszbe mennyi idõ alatt kerül elég vér nem az állóképességtõl függ. Az max ahhoz kell hogy bird is 2. menetet simán. Szerintem több mindentõl függ pl hogy mennyire vagy "kanos" mennyi idõ alatt mentél el az elõbb és ilyesmi. De végülis ha kis szünet kell az se baj addig össze lehet bújni vagy kényeztetni a partnered :)
Szerintem ez tök változó dolog... páromra havi 1x rájön az, hogy fél óra után durr és ugyanúgy áll utána mint a cövek, mintha el sem durrant volna. Szóval iylenkor egészéjszakás üzemmódban van, nem tudom mi lehet a gomb, amivel ezt beállítom. :-P

Reggelente nagyon nehezen tudom a csipát eltávolítani, és van, mikor nem sikerül rendesen. Mit tehetnék?

Nem tudom hogyan kérdezzem, mert nagyon cicki ez a dolog.

Legjobb válasz: pedig ez van :S és van mikor 1 órát ezért töltök a fürdõszobába. :S és nagyon kínos, ha marad a szememen csípa :S rendesen mosakszom. és mégis nem viszi le :S

A kérdező hozzászólása: pedig ez van :S és van mikor 1 órát ezért töltök a fürdõszobába. :S és nagyon kínos, ha marad a szememen csípa :S rendesen mosakszom. és mégis nem viszi le :S
Menj el szemészhez valószínûleg be van gyulladva a szemed.Ne hidd, hogy ez nem húzodhat el 2 évig.
középsuliban az egyik osztálytársnõmnek is ilyen baja volt, neki a szemészorvos írt föl olyan ecsetelõt, amivel minden reggel le kellett törölgetnie kis vattára csepegtetve a szemét pár hét alatt elmúlt neki
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat =) akkor ezt megbeszélem anyuval, és elmegyünk.
reggelente finoman meleg kamillateával.....egy kis vattát vagy zsepit tedd bele a teába és avval mosd meg a szemedet:) ( biztos sikerülni fog :) üdv
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :) ki fogom probálni holnap reggel :)
Csatlakozom az elottem szolohoz. Kis kamillatea csodat muvel. Amugy engem is szokott ugratni a parom emiatt neha, de nem veszem fel :D
Semmit....
A kérdező hozzászólása: Bõvebb választ vártam volna.
Becsapod magadat. Egyértelmûen tetszik neked, és ezt jelzi neked a tudatalattid.
Talán túlmelegedés és kicsit poros is lehet mostanra ezért csak most jelentkezik a probléma, eseménynaplóban van valami bejegyzés?

Miert van az hogy van mikor nem forog a videokartyan a ventilator es van mikor igen de nagyon lassan? Es miert melegszik fel a ventilator?

Tegnap szetszedtem mert nem birtam elviselni, hogy furcsa hangot adott ki es be olajoztam, azota mind hulyeskedik. Be kentem szanitar szesszel is de csak forrosodik lehet ezen valahogy segiteni? Hagytam 2 ora hosszat is hogy szaradjon meg amiutan bekentem.

Legjobb válasz: Azt a tanacsot kaptam, hogyha rossz hangokat ad ki be kell olajozni egy kicsit

A kérdező hozzászólása: Azt a tanacsot kaptam, hogyha rossz hangokat ad ki be kell olajozni egy kicsit
Ha jót akarsz gép kikapcs venticsere. Jézus beolajozni...
A kérdező hozzászólása: Hogyan kell szetszedni a ventlatort, mert nem szeretnem eltorni :D
beolajoztad? te normális vagy?
Nem tudod sérülésmentesen szétszedni. Ha egy kicsit is feszegetted már excenteres lesz és zenélni fog...
milyen videokártyád van?
A kérdező hozzászólása: ati radeon 9550
Szia! Lehet hogy a termékregisztrációról van szó... LINK:[link]
A kérdező hozzászólása: nem sajnos, nem. a az ügyfélszolg. nõ mondta, h az ami nekem van egyeu-s gari és érvényesíteni kell... dec.11-én lejár az 1 év amit kaptam alapból! hogyan tovább azt nem tudom...:S
A kérdező hozzászólása: valaki nem tud segíteni?
Ahol vetted oda menj be
Így van fordulj azokhoz ahol vetted. Ha szerencséd van adnak egy magyarországi garpapírt. Gondolom netes rendelés volt, nem sok jót halottak róluk.
A kérdező hozzászólása: neten vettem, de nem üzletbõl, hanem kéztõl. viszont már elintéztem a garit, és adtak egy 2 éves magyar garit, és utánna él a 3 éves unio-s.

Furcsa nevem van mivel nem vagyok magyar. Sokan csufolnak ezert. Szerintetek tenyleg gaz?

Legjobb válasz: Mi a neved? Vezeték vagy keresztnév? Attól, mert nem magyar, még lehetne menõ is, de így -hogy nem tudom mi az- nem igazán tudok mit mondani. Nekem volt egy amerikai születésû, Steve nevû iskolatársam, korabeli lányok körében elég népszerû gyerek volt:)

Mi a neved? Vezeték vagy keresztnév? Attól, mert nem magyar, még lehetne menõ is, de így -hogy nem tudom mi az- nem igazán tudok mit mondani. Nekem volt egy amerikai születésû, Steve nevû iskolatársam, korabeli lányok körében elég népszerû gyerek volt:)
A kérdező hozzászólása: Nem merem így nyilvánosan le írni de ha írsz privatban akkor meg mondom:)
A Föld lakosságának jó része nem magyar, így a neve sem. Furcsa lenne, ha ezért csúfolnák õket. Ráadásul a nevét az ember nem maga választja. Szóval szerintem aki ezért csúfol, az eléggé sötét.
A kérdező hozzászólása: Koszonom:) hat én ilyen sötét Iskolába járok.:/:D

A 14 éves lányomnak iskola fóbiája van. Mivel nem tudom iskolába elvinni így igazából nem tanul, önszorgalomból pedig egy tanár sem foglalkozik vele. Az igazolatlan napok összegyűltek. Most mit tegyek? El fogják venni a gyerekemet?

Voltunk pszichiátrián. Heti egyszer járunk pszichológushoz. Igazolásunk nincs, mert a háziorvos nem igazolja a hiányzást, mert nem az ? hatáskörébe tartozik. A pszichiátrián nem igazolják, mert nem jelenik meg minden nap, csak egy-két alkalommal. Az iskola szerint ?k szintén nem igazolhatják a napokat. Kértem hadd lehessen magántanuló, de a pszichiátrián azt mondták, hogy ezzel csak rosszabb lenne a helyzet, nem járulnak hozzá.

Legjobb válasz: Elvenni nem fogják, de a családtámogatásból kevesebb jön be. Ha tényleg komoly a dolog, akkor nem baj, ha a gyerek akár egy évet bukik, mert ha egy év alatt megoldódik a dolog, sikerül a kezelés, újrakezdheti. A pszichiáternek igaza van: a magántanulói státusz nem megoldás.

Elvenni nem fogják, de a családtámogatásból kevesebb jön be. Ha tényleg komoly a dolog, akkor nem baj, ha a gyerek akár egy évet bukik, mert ha egy év alatt megoldódik a dolog, sikerül a kezelés, újrakezdheti. A pszichiáternek igaza van: a magántanulói státusz nem megoldás.
Sokkal jobb lenne hogyha magántanuló lenne én is ilyen voltam iskolás ként mindent elkövettem csak hogy ne keljen menni. Aztán volt szó a magántanulásról de, addigra meg elvégeztem a sulit. Azt kéne megtudni miért nem szeret iskolába járni hogy bántják az osztálytársai vagy nem tetszik az iskola stb. hogyha bántják az iskolában az lelkileg nagyon kitudja készíteni az embert fõleg ha magában tartja. Beszélgess vele hogy mit szeretne iskolát váltani vagy hogy mondja el mi a baja a sulival. Ha ilyen téren nincs gond akkor legyen magán tanuló az lehet segíthet abban hogy meglátja hogy úgy sem könnyebb és vissza akar majd menni az iskolába.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, eléggé meg vagyok rémülve, mert nagyon szeretem õt. A helyzet komoly , mert az iskola már alsótól kezdve gondot okozott, sokat volt beteg, rengeteget hiányzott. Most már tudom , hogy miért.Ezt nehezen tolerálták a tanárok és a diákok is. Köszi hogy írtál.
Utolsó vagyok én is sokat hiányoztam sokszor tényleg beteg voltam sokszor meg csak rátettem egy lapáttal sok fejtörést okoztam az iskolában is és itthon is aztán 6.-ra valamennyire elmúlt ez. Aztán újra elõ jött úgy 11. osztályba váltottam iskolát háromszor is aztán az utolsóban már ott ragadta. Engem pl sokat csesztettek és ezért sem szerettem bejárni mármint ált. suliba meg mindig kiközösítettek. Középsuliba meg már nem foglalkoztam ilyennel néha voltak zûrök de az már más világ volt ki lehet bírni :)
A kérdező hozzászólása: Annyit jártunk orvoshoz, manduláját kivették, azt mondták, laktóz érzékeny volt gyümölcscukor érzékeny, máskor azt mondták, hogy gyenge az immunrendszere.Senki nem vette észre-köztük én se- hogy más a probléma. Most már biztos vagyok benne, hogy ez volt a gond. Akkor indult elsõbe, mikor elváltunk. Jó látni, hogy van remény.
Konkrétan az "iskoláztatási támogatás"-ra átkeresztelt családi pótlékot fogják megvonni, valamint 150 órát meghaladó hiányzás esetén (vagy ha valamibõl nincs elég jegye)minden tárgyból osztályozóvizsga -> feltehetõen évismétlés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!