Találatok a következő kifejezésre: Van mikor de inkább (129 db)

Mért nem ment vissza szülés után a hasam? Még mindig ugyan akkora mint ha 7 hónapos terhes lennék. Mit tehetnék? Fogyokura nem hat mert nem zsir (vagy is az is van rajta, de inkább kemény)!

Legjobb válasz: Azt nem írod, hogy mikor szültél, pedig jó ideig eltart, mire minden visszaáll a helyére. Azon is múlik, hogy a hasizmaid mennyire voltak azelõtt edzésben, alapvetõen mennyire rugalmasak a szöveteid (ez genetika), illetve hogy csinálsz-e bármilyen tornát azóta.

Azt nem írod, hogy mikor szültél, pedig jó ideig eltart, mire minden visszaáll a helyére. Azon is múlik, hogy a hasizmaid mennyire voltak azelõtt edzésben, alapvetõen mennyire rugalmasak a szöveteid (ez genetika), illetve hogy csinálsz-e bármilyen tornát azóta.
Hát az a 69 kg az én 167 cm-hez is elég határeset, pedig nem vagyok vékony egyáltalán... Sztem vmi jól megválasztott étrend meg mozgás biztos sokat segítene.
Ja nem írtad mikor szültél.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat februárba lesz 2 éve.
Magasságod, súlyod, elõtte, utána, hogy szültél?
A kérdező hozzászólása: Magasságom é súlyom most. 152cm és 69kg Elötte pedig:56-58kg voltam Császároztak.
A leírtak alapján pedig túlsúlyos vagy. Nem éheztetni kellene magad hanem heti 3x jó félórás intenzív sport, és cukor, liszt, édesség megvonás. Ha letudnád adni azt a 10 kiló felesleget mindjárt nem látnád magad nagy hasúnak. Viszont ha most fiatalon nem kezded el ez csak rosszabb lesz. Mozgás nélkül nincs fogyás. És ha eszel soha ne edd jóllakásig tele magad. Ha igazán akarod sikerülni fog kitartás.
túlsúlyos?!?! Édes istenem mivé lesz a világ komolyan..... miért nem azt írtátok neki hogy voltaképp ássa el magát a földbe ennyi kg?! határtalan....

Melyik típusú lányok jönnek inkább be? A vékony (nem túl vékony), de épphogy semmi fölösleg sincs rajta, ha fogyna már túl vékony lenne, vagy az akin van mit fogni (kicsi has stb, de kicsi)?

Melyikkel jobb együtt lenni, szexelni?

Legjobb válasz: Nekem inkább a vastagabb lányok jönnek be. Szeretem ha van mibe kapaszkodni :) Bár egy vékony lány is lehet szép, és kívánatos. 20/f

Nekem inkább a vastagabb lányok jönnek be. Szeretem ha van mibe kapaszkodni :) Bár egy vékony lány is lehet szép, és kívánatos. 20/f
Én mindig is a vékony, alacsony, aranyos lányokhoz vonzódtam, remélem egy nap találok olyan lányt, aki jellemre is igazán szeretnivaló nem csak a külseje alapján. 22/F
legyen jo alakja, formás, ugymondanám inkább. legyen jo ránézni.
mutass képet a két kategóriádra...
Alapvetõen nem ettõl függ, de mivel rajtam sem lóg a háj, ezért csajon sem szivesen látnám.
na! vele szerintem semmi gond! :) ennyi plussz ami neki van egy simán belefér...de több nem!
inkább a vékony, de popsija legyen :)
a második verzió, bár én 90 kiló vagyok, szóval gyökérül néznék ki egy 50 kilós nõvel :)
Basszus a második képen lévõ csaj sokkal jobban bejön :D Azthiszem tévedtem :D De ez annyira csalóka... A második csaj sokkal helyesebb :D Plusz az a kis poci tök aranyos :D Na jó, legyen a második! :D 21F
A kérdező hozzászólása: Na megvan: ilyen, vagy egy árnyalattal ducibb. de hasonló http://www.bravoerotica.com/alluring-vixens/chrissy/pool-tim..
Igazából mind kettõ mert egyik sem egy véglet kategória. De ha nagyon kell választani akkor a vékony. 21F
szerintem ezek közül igazából mind a 2. mert vékony de nem gebe! a másik meg van egy pici hasa ami igazából csak amolyan úszógumi kicsi úszogumi féle... szóval ez mind a kettõ jó :)
A kérdező hozzászólása: másikra így hirtelen nem találok, de picit vastagabb mondjuk olyan has, meg hasonlók, ami ha pl homorít, akkor már nem is tûnik plusznak, ha így érthetõ
A kérdező hozzászólása: vékony típus: http://data.whicdn.com/images/20455154/8cd9abfc000272824e635..
A kérdező hozzászólása: Nem lógó háj, írtam, kicsi has. Mert vannak a tipikusan vékony csajok, és azok, akik PICIT teltebbek
Akin van mit fogni az sokkal jobb :)
második. :)

A pasiknak mi tetszik inkább? Ha egy lány erős, izmos, kicsattan, vagy ha egy picit véznább, gyengébb, csontosabb, esetleg akin van mit fogni, tehát nem folyik, de van rajta felesleg?

Melyik alkat jön be? Én a 2. vagyok :( De egy pasi szereti, ha a lányt védelmeznie kell, nem? Meg alapból is ez a normális, hogy egy lány fizikailag gyengébb, mint a fiú.

Legjobb válasz: Akin van mit fogni. A vézna nem jön be, sorry. Az izmos...hát attól függ mennyire izmos, ha túl izmos, az már nekem férfias.

Akin van mit fogni. A vézna nem jön be, sorry. Az izmos...hát attól függ mennyire izmos, ha túl izmos, az már nekem férfias.
Én a második típust kedvelem. Szerintem a lányok tiszták, szépek és törékenyek, mint egy ékszer.
Az izmosabb lányok sztem szebbek...
Nagy csöcsök!!!!!4!!44!!4NÉGYNÉGYNÉGYNÉGY!!
Sorrendem: vékony > van mit fogni > izmos (Az izmosak valahogy nekem túl férfiasnak tûnnek)
kis feleslegre szavazok bár én nem nevezném annak :D f19
inkább 3. vagy 1. 16/F
Én szeretem az izmos lányokat, át tudnak emelni a küszöbön;)
Azokat a lányokat már nem szeretem, akiknek kockàsabb a hasa mimt nekem :) Szerintem Te sem lehetsz olyan sovány mint amilyennek látod magad, ha mind a 3 alkatról tudnál linkelni akkor egyszerûbb lenne.
A csöcsevalqagás csajok a legjobbak, de ez csak az én véleményem :)
Nekem a sportos jön be. Nagyon izmos lány Magyarországon csak a címlapokon létezik:)
abszolút a harmadik
Nekem a második, véznább csoporttal sincs bajom, szerintem tetszenél alkatra. A kérdés az, hogy téged zavarna-e, hogy én is hasonló adottságokkal rendelkezem!? De melletted így férfinek érezném magam, ami önbizalommal töltene el, és ennek az áldásos hatását te is bõven érzékelnéd. Bocsi a monológ miatt!
Az a jó ha védelmezõként érzi magát a fiú mellett. Nekem a vékonyabb lányok jönnek be.Akiken max 2-3 kiló olyan "felesleg" van.
1 vagy 3 . De 3. 70 kg alatt szigoruan. És nem 160 centivel.
2, vagy 3. A vékony lányok tetszenek, aztán a második helyen állnak azok, akiken van mit fogni. Az izmos/sportos lányok abszolút nem jönnek be.

Pasik! Inkább a csont sovány modell alkatokat kedvelitek, vagy azt, akin van mit fogni, de egyáltalán nem kövér?

Legjobb válasz: kicsit se sarkalatos a kérdés... valahogy egyértelmû, hogy mit fognak válaszolni, de úgyis csak magadat akarod igazolni. És a lényeg: ha elfogadod magad úgy, hogy nem lapos a hasad és nem feszes a feneked, de egy értékes ember vagy, akkor bejösz a pasiknak. Amúgy meg lehetsz tökéletes is, ha nincs belsõ békéd. De sztem hiába koptatom a szám...

Én nõ vagyok de tapasztalatból tudom, hogy azt szeretik akin van mit fogni de nem kövér. Volt mondjuk egy olyan pasim aki kifejezetten a csontsoványakat szerette de tényleg. Akkoriban az is voltam. Kb. 48kg a 168cm-hez. 30/L
kicsit se sarkalatos a kérdés... valahogy egyértelmû, hogy mit fognak válaszolni, de úgyis csak magadat akarod igazolni. És a lényeg: ha elfogadod magad úgy, hogy nem lapos a hasad és nem feszes a feneked, de egy értékes ember vagy, akkor bejösz a pasiknak. Amúgy meg lehetsz tökéletes is, ha nincs belsõ békéd. De sztem hiába koptatom a szám...
Ó már. Most téged megnyugtat, ha leírják, hogy azt, akin van mit fogni? Amúgy is gáz a kérdés. Úgy van feltéve, hogy egyértelmüen csak a második lehetöséget lehessen választani. Ha az, akin van mit fogni az nem kövér, akkor a másik se csontsoványnak legyen már írva, hanem nagyon vékony, modell alkat, esetleg kissé csontosabb. Mert a te alternatíva párosításod majdnem olyan, mint a "pénzt vagy életet?!".
Nem vagyok pasi ugyan, de van rajtam egy pici felesleg. Néha több, akár + 8-10 kiló is, jelenleg olyan 3-4 kiló. Soha nem volt ebbõl problémám, a pasik mindig így szerettek, formásan, husisan. :) 21/L
Azt, aki természetes, harmonikus, egészséges és még ideális is a testsúlya. Dagi és anorex kizárva!
A csont soványakat, természetesen. Még bõr sem kell rá. Miféle kérdés ez?
Valaki a csont soványakat szereti, a barátnõm 157cm és 40 kg és tetszik pár férfinak, de sokan csontosnak tartják. Én nõies vagyok (pont olyan h van mit fogni és nem hájat!!!) 165 cm és 53 kg, sokkal több férfinak tetszem, mint a csont sovány barátnõm! Úgyhogy egy karcsú, de nõies nõre a férfiak 80%-a bukik.
Van mit fogni...jó kis védõ duma. A legszebb az ha valaki vékonycsontozatú kicsit nagyobb mellekkel és nagyobb kerekebb popsival, a többi helyen meg lapos. Nem birom ezt a van mit fogni dumát, ha plöttyedt zsiros, pl lógó fenék lógó mell azon is van mit fogni de az nem jó.
Táncmûvész/tornász kinézetûeket. De csak akkor, ha eleve vékonyabb alkatúnak születtek + sportolnak.
Nõ vagyok, szóval ne haragudj hogy írok. A kérdésbõl kimaradt az "átlagos testalkat" is. Szerintem van a csont sovány, a "normális" és az akin már van mit fogni. Én 163 cm vagyok és 52 kg, ha hozzámér valaki nem fogja átszúrni a csontom az illetõ tenyerét és egyéb testrészeit de nem is áll meg a tenyerében az itt-ott felhalmozódott zsírrétegem. Ahogy azt az egyik hozzászóló írta magadat akarod fényezni, úgy írtad le a kérdést hogy mindenki a "van mit fogni de egyáltalán nem kövér"-re szavazott. Na már most akin van mit fogni az igen is valamennyire kövér. Hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem a férfiaknak az olyan nõk tetszenek ha már választani kell a kettõ közül akiken "van mit fogni de egyáltalán nem kövér"-ahogy te fogalmaznád, persze csak ha nem vagy 150 cm és 100 kg. DE elsõsorban ne másoknak akarj megfelelni hanem magadnak, ha nem vagy elégedett az alakoddal akkor próbálj lefogyni, mert amíg magadnak nem tetszel másnak se fogsz.
A kérdező hozzászólása: Picit szerintem félre lettem értve. Nem akarom magamat igazolni, majdnem 3 éve élek stabil párkapcsolatban, és a barátom úgy szeret, ahogy vagyok. Nem vagyok se túl sovány, se túl kövér. Én csak kíváncsi voltam, hogy manapság mit szeretnek az emberek.

35 hetes kismama: Sárgás-zöldes, de inkább sárgás nyúlós folyás főként reggel. Volt/vkinek hasonló problémája? Van vmi természetes praktika? mivel kezeltétek ki?

csak azért kérdezem, mert az orvosom nem ajánlotta a kúpot, csak Canesten krémet, ui. azt mondta, hogy a kúp többet árthat a babának, mint használ. (nyitva van a küls? méhszáj)

Legjobb válasz: Szia, nekem is van ilyen, reggel sokkal nagyobb mennyiség jön ki, aztán egész nap is van, de kevesebb. A dokim csinált tenyésztést, de semmi nincs benne, se baci, se gomba, semmi. Azt mondta, ez a terhességgel jár...

Szia, nekem is van ilyen, reggel sokkal nagyobb mennyiség jön ki, aztán egész nap is van, de kevesebb. A dokim csinált tenyésztést, de semmi nincs benne, se baci, se gomba, semmi. Azt mondta, ez a terhességgel jár...
A leiras szerint pedig fertozes(trichomonas vaginalis)erre jellemzo a szin amit leirtal, normalis folyas szintelen szagtalan, en ketszer ismeteltem meg a kenetet, mert nem jott hogy elhiggyem, ezek a dokik is furcsak neha a tanacsaikkal.Ha nyitva a kulso mehszaj attol a babat meg vedi a magzatburok, viszont peldaul ez a fertozes koraszulest okozhat mert felpuhitja egeszen a mehszajat, szerintem ismeteltesd meg a vizsgalatot.Es van ra kezeles ami teljesen artalmatlan a babara.28hetes, sok boldogsagot a babahoz!
Elozo vagyok:nekem a vizelet is kimutatta a fertozest.
Szia, nekem is volt ilyen, élõflórás (activia) joghurtot ettem, és ha valami fertõzés (pl.gombás) akkor arra nagyon jó, nekem elmúlt tõle! egyébként be is lehet kenni joghurttal (natúr) és az is jó rá! Nekem a kúptól el kezdett kinyílni a méhszáj, kórházba is voltam miatta.. Üdv: 38 hetes kismama

Az 1 hónapos babám van mikor öklendezik, de inkább kaja után szokta csinálni van hogy büfi elött és után is! Mindenkinek csinálja ezt a babája? Vagy egyáltalán miért csinálhatja?

Legjobb válasz: Öklendezik? Vagy bukik? Mert nem mindegy. Ha visszabukik a tejbõl, az gyakran elõfordul (nálunk folyamatosan, minden kaja után gyakorlatilag, mind3 gyereknél így volt/van... Gyengébb a rekeszizom, vagy mi a szösz, semmi baj, majd egerõsödik, aztán ahogy nõ, egyre többet ül, akkor elmúlik a dolog. Addig se gond, csak zavaró, hogy csupa tej a ruhája... Ha erõlködéssel, mint tényleg egy öklendezés, az más dolog, akkor baj van!

Öklendezik? Vagy bukik? Mert nem mindegy. Ha visszabukik a tejbõl, az gyakran elõfordul (nálunk folyamatosan, minden kaja után gyakorlatilag, mind3 gyereknél így volt/van... Gyengébb a rekeszizom, vagy mi a szösz, semmi baj, majd egerõsödik, aztán ahogy nõ, egyre többet ül, akkor elmúlik a dolog. Addig se gond, csak zavaró, hogy csupa tej a ruhája... Ha erõlködéssel, mint tényleg egy öklendezés, az más dolog, akkor baj van!

Van mikor Napközben de inkább esténként görcsöl a hasam és túl telittetnek érzem magam és hányingerem van. Pedig nem ettem annyit hogy ezt kéne érezem. Nem tudok vele aludni se feküdni.7 hetes terhes vagyok. Ez miért van? Ilyen kor mit tegyek?

Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!

Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!
kerüld a tejtermékeket, a leves az jó lesz
Ha már nem zsibbadsz, akkor egyél levest, vagy fõzeléket, puha ételt, igyál gyümölcslevet, 4-5 napig került a tejtermékeket.
Lehet, hogy kicsit szokatlanul hangzik, de egyél baba kajákat. Tápláló és csak nyelni kell. Akár egy kis vízzel fel is hígíthatod, és esetleg egy kis sót még tehetsz bele, ha túl sótlannak találod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!:) akkor valószínû marad a leves:D
Kedves kerdezo! Hamar helyrejottel?
A kérdező hozzászólása: Mihez képest hamar:D. A dagadás azért volt, mert egy idióta voltam és nem jegeltem elég sokszor. De másnapra majdhogynem teljesen leapadt. De még egy hét után is fájt azon az oldalt rágni.
Szerintem monitort. De még alakulhat.
Szerintem valami ajándékot!
Frei Tamás új könyvét, kaptam utalást, hogy szeretné ezt a könyvet elolvasni :)

Üdv. Az lenen a kérdésem hogy a Silver Black fekete festék miket tartalmaz? Szeretnék tetoválást csináltatni de előtte egy allergia tesztet hogy ne akkor legyen gond amikor rajtam van, nem hiszem hogy van ilyen allergiám de inkább biztosra megyek

Legjobb válasz: Hogyan csinálsz allergiatesztet? Csak mert akár 3 év múlva is kialakulhat a festékallergia a bõrben. Amúgy csak a pirossal és annak árnyalataival (narancs, bordó, stb) akadhat gond, mert fémet tartalmaz a piros. A Silverback az egyik legjobb festék jelenleg a piacon. Itt tudod megnézni az alkotóelemeit: http://www.silverbackink.com/MSDS/msds.menu.html

Hogyan csinálsz allergiatesztet? Csak mert akár 3 év múlva is kialakulhat a festékallergia a bõrben. Amúgy csak a pirossal és annak árnyalataival (narancs, bordó, stb) akadhat gond, mert fémet tartalmaz a piros. A Silverback az egyik legjobb festék jelenleg a piacon. Itt tudod megnézni az alkotóelemeit: http://www.silverbackink.com/MSDS/msds.menu.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! tudom de inkább azért végeztetnék nehogy egybõl baj legyen de nem hiszem hogy lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!