Találatok a következő kifejezésre: Van mikor de (14697 db)

Nagyon kanos vagyok ma. Van mivel, de nincs kivel. Mit tegyek? F

Legjobb válasz: Mentatea, vagy marad a maszturbálás.

Mentatea, vagy marad a maszturbálás.
Verd ki egy párszor. Könnyíts magadon!
ha van mivel, akkor miért a kérdés ???
gondolom "mivel" alatt a hímtagjára gondolt.
Verd ki a jobbal. Ha változatosságra vágysz, a ballal.
keress és biztos találsz valakit aki segít rajtad.
Ha akarod en segitek rajtad.gyere dugjunk!

A férjem itthagyott minket de a családipótlék az ő fizetésével van én szeretném megkérvényezni de a születési anyakönyve a lányomnak nála van. Nem ir lemondó nyilakozatot sem, és nem tudom hogy van e még munkahelye. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! Ha semmi esélyt nem látsz a békülésre be kell adni a válópert. Ha Te adod be hamarabb Te leszel a felperes, persze ez nem sokat jelent. De esetlegesen figyelembe vehetik, ha nehéz válás lesz. A családipótlékot ahonnan folyósítsák be kell menned és kérvényezni, hogy ezentúl a címedre kéred, esetleg elmondhatod, hogy miért, de sürgõsen!!! A Születési Anyakönyvi Kivonatról akármikor kérhetsz másolatot, amelyik kórházban a lányod született abban a kerületben az Anyakönyvi Hivatalban. Ha nem tudod hol van, fel kell hívni az egyiket és megkérdezni, hogy melyik területhez tartozik és cím, ügyfélfogadás. Ha rászoruló vagy, akkor ingyenesen kérheted, ha van bejelentett munkahelyed, akkor 2000ft-ért állítják ki az újat! Most voltam hasonló cipõben. Ha van kérdésed, segítek szívesen!!! Sok sikert és ne csüggedj el lehet, hogy így jobb Nektek!!

Szia! Ha semmi esélyt nem látsz a békülésre be kell adni a válópert. Ha Te adod be hamarabb Te leszel a felperes, persze ez nem sokat jelent. De esetlegesen figyelembe vehetik, ha nehéz válás lesz. A családipótlékot ahonnan folyósítsák be kell menned és kérvényezni, hogy ezentúl a címedre kéred, esetleg elmondhatod, hogy miért, de sürgõsen!!! A Születési Anyakönyvi Kivonatról akármikor kérhetsz másolatot, amelyik kórházban a lányod született abban a kerületben az Anyakönyvi Hivatalban. Ha nem tudod hol van, fel kell hívni az egyiket és megkérdezni, hogy melyik területhez tartozik és cím, ügyfélfogadás. Ha rászoruló vagy, akkor ingyenesen kérheted, ha van bejelentett munkahelyed, akkor 2000ft-ért állítják ki az újat! Most voltam hasonló cipõben. Ha van kérdésed, segítek szívesen!!! Sok sikert és ne csüggedj el lehet, hogy így jobb Nektek!!
Fordulj az illetékes gyámhivatalhoz.Írj kérvényt a bíroságra hogy bonyolítsák le a gyermekelhelyezési pert.A bíroság megadja az okiratot, hogy te vagy az egyedüli gyámja a gyermeknek és onnantól kezdve nincs is szükség sem lemondó nyilatkozatra sem a bele egyezésébe!
Megkell vele beszélni hogy küldje el minden honapban(+a lányotok hivatalos papirját is adja vissza), vagy el kell menni a hivatalba és meg kell kérdezni mi a teendö, meg kell mondani hogy a férj nem él otthon viszont a családi potlékot benyeli minden honapban(nem a gyerkre költi és ezért biztos h ellehet intézni h te kapd aki neveled.)
a családinak semmi köze a fizetéshez. az mindentõl függetlenül oda jön, amit megadtatok, cím vagy bankszámla. a TB-t kell felhívni, hogy mi a tennivaló, ha máshová (praktikusan a címedre postai úton) akarod kapni. ha kell hozzá az anyakönyvi kivonat, akkor be kell sétálni az anyakönyvvezetõhöz, megmondani, hogy megette a macska és kell másik. (valami párezer, asszem 2 forint díja van) a férjedet meg le kell [email protected]

3 hetes babám nappal nagyon jó alvó és ébren is jól el van, de mikor eljön az éjszaka, rákezdi és órákig fenn van. Mitõl lehet?

Cicin olykor elálmosodik, de mikor a kiságyba teszem azonnal ordít. Egy órát sem bír ki nyugalomba. Van mikor már a cici sem kell neki és ringatva is sír. Sírni sem bírom hagyni túl sokáig. Nem tudom mit csinálhatnék még, hogy mi is tudjunk aludni, meg õ is valamennyit.

Legjobb válasz: Szia. Nalunk is ez volt/van. En arra a kovetkeztetsre jutottam, hogy nem altatom mig nem lesz almos ugy sem alszik el hamarabb. Sajnos mi csak 12 fele alszunk el es mar 4 honaposak vagyunk. Ete 6 tol egyaltalan nem alszik, van, hogy elszundizik, de 5 perc utan felebresztem, es megsem sikerul hamarabb elaltatni. Egy jo tanacs, ha magatol elalszik ne kezd ringatni este, mert raszokik, mikor eljon az ideje ugyis elalszik. Sajnos en elkezdtem ringatgatni 3 hetesen es most is ringatva alszik el ejfelkor.

Szia. Nalunk is ez volt/van. En arra a kovetkeztetsre jutottam, hogy nem altatom mig nem lesz almos ugy sem alszik el hamarabb. Sajnos mi csak 12 fele alszunk el es mar 4 honaposak vagyunk. Ete 6 tol egyaltalan nem alszik, van, hogy elszundizik, de 5 perc utan felebresztem, es megsem sikerul hamarabb elaltatni. Egy jo tanacs, ha magatol elalszik ne kezd ringatni este, mert raszokik, mikor eljon az ideje ugyis elalszik. Sajnos en elkezdtem ringatgatni 3 hetesen es most is ringatva alszik el ejfelkor.
A kérdező hozzászólása: Azt se bánnám ha éjfélkor aludna el, csak aludna folyamatosan 4-5 órát. A másik, ha mégis elalszik s fel kel utána, másfél óra míg valahogy visszaaltatom. Te éjszaka sem altatod vissza ha nem álmos? Foglaljam le valamivel akkor? Elég nehéz, mert egy szobában vagyunk vele s hát ugye apa aludni akar munka után.
Az elején gyakori, hogy a babák felcserélik a nappalt az éjszakával. Fiamnál is ez volt, de idõvel rendezõdött, elõször úgy, hogy nagyon késõn aludt el, majd kb óráról órára elõrébb hozta ezt az idõpontot. Én nem eröltettem semmit, csak figyeltem õt és az igényeit. Amit tehetsz, hogy bevezetsz egy esti rutint. A baba nem tudja hány óra, viszont hamar megtanulja, hogy mi után mi következik. Pl fürdés után cici, majd alvás. Nyugi, rendezõdni fog! :)
Ez volt nálunk is, sajnos a babák nem tudják, hogy mikor van nappal és mikor van éjjel. Én azt csináltam, hogy nappal ha álmosis volt, nem altattam, elaludt magától, persze ha sírt akkor cumit adtam a szájába, kicsit ringattam, a sírástól kifáradt és elaludt. Ha kaja idõ volt keltettem, hogy szokja mikor kell enni. Fürdetés mindig 7-8 között van nekünk, így kb abból is tudja, hogy este van. Éjjel ha felkel nem altatom, nem ringatom, visszaalszik magától.
Ejszaka vissza altatom, nagyon fotos, hogy ejjel nem szabad beszelni a babahoz, hogy tudja megkulonboztetni az ejjelt a nappaltol. Nem lehet, hogy a foga kinozza? Nekunk kijott ket fogacskank pedig alig multunk 4 honaposak.
Szoktad szopiztatás után mérni? Megeshet, hogy estére nincs annyi tejed, és éhes még. Nálunk is ez volt, nem tudtuk megnyugtatni esténként, álmos volt szegény, de nem tudott aludni. Csak akkor kezdtük mérni, és kiderült, hogy kevés a tejem, és ami volt is, az is kissé színtelen volt, ami nem tartalmaz elég tápanyagot.
A kérdező hozzászólása: Tápszert is kap valamennyit, mert az elején nem akart megindulni a súlya és a gyerekorvos mondta, hogy kell. Este mindig kap tápszert is, hogy jobban teli legyen a hasa. Hát a foga nem tudom, hogy 3 és fél hetesen már kínozhatja e. Viszont amit észre vettem, hogy menetrendszerûen hajnali 2-kor erõlködik és van is kakis pelenka. Már 3 napja így megy. Nem tudom, hogyha hasfájós lenne, akkor például annak milyen tünetei vannak és az lehet, hogy csak éjszaka fáj a hasa egy babának? Éjszaka nem szoktam beszélni hozzá és csak kislámpát oltok. Inkább az a baj, hogy órákig nem tudom visszaaltatni, mintha azt szeretné, hogy foglalkozzak vele, mint nappal. Nem tudom mikor lesz ennek vége...

Van egy lány, aki nagyon tetszik, elméletileg van esélyem, de amikor ott áll elöttem egyszerűen nem tudom, hogy mit mondjak. Azért már beszélgettünk, de ilyen alapokat (mit szoktál csinálni, mit szeretsz stb). Mit lehetne beszélni vagy csinálni?

Egy jó, értelmes válasznak nagyon örülnék.

Legjobb válasz: Hat ha nincs tema es meg nemrg is erted meg akkor az nembaj! Az elejen amig 2 embernek nincsenek kozos elmenyei vagy nem ismerte meg rendesen a masikat addig nem is van nagyon mirol beszelni. Ha ez megvan akkor elvileg kene tudni beszelgetni. Hogyha nincs otleted akkor csak kerdezd meg tole hogy milyen volt a napja, ha azt mondja hogy jo akkor kerdezd meg hogy miert volt jo es stb.. :)

Hat ha nincs tema es meg nemrg is erted meg akkor az nembaj! Az elejen amig 2 embernek nincsenek kozos elmenyei vagy nem ismerte meg rendesen a masikat addig nem is van nagyon mirol beszelni. Ha ez megvan akkor elvileg kene tudni beszelgetni. Hogyha nincs otleted akkor csak kerdezd meg tole hogy milyen volt a napja, ha azt mondja hogy jo akkor kerdezd meg hogy miert volt jo es stb.. :)
Hívd el amfiteátrumba egy darabra és beszélgessetek arról.
10 Mizu-t nem kérdezel egy értelmes embertõl ismerkedés elsõ idõszakába.Mert ha ész is van a fejébe, akkor nem ippeg értelmes embernek fog tartani.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Remélem vmelyik bejön. Egyébként ma szembe állt velem és úgy fogta meg a csuklyám, de az a lényeg h nagyon közel volt az arca. Osztálytársam egybôl lesett h azt hitte már h lekap. Ô erre egybôl: áhh dehogyis pfuj. Ez elég szarul esett, de nem tom h zavarban volt vagy tényleg ilyen rossz a helyzetem. Melyik lehet?
Az a dehogy is pfuj az azert volt mert ott volt elotte az osztalytarsa akinek ugye nem akarja ezt elarulni/ nem akarja hogy megtudja igy muszaj volt egy ilyen szoveget mondania. Emiatt nem kell paraznod. Amugy hany eves vagy?:D
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy errôl van szó... amúgy 1 hónap múlva 15
Probalj beszeli vele Ma a sulibam
A kérdező hozzászólása: De éppen ezaz... állunk kint a folyosón oszttársammal, (egyébként a lány évfolyamtársam)Õ is kijön az egyik oszttársával.. megkérdem h milyen órátok volt, milyen lesz, hány órája lesz.. kapok 1 szavas válaszokat, megkérdeztem h na és hogy vagy? válasz: Jól, és te? ennyi.. ez kb 1p .. és utána nem tudom, hogy mit mondjak..
A kérdező hozzászólása: De ez, hogy aki nem tetszik, csak barát, azzal nagyon jól eltudok beszélgetni, meg fújom a hülyeségeket és jót nevetnek... de amikor Õ van elõttem, hirtelen leblokkolok és h mit mondjak-mit mondjak... olyan jó lenne ha ugyanúgy tudnék vele beszélgetni..
Talan azert nincs semmi valasz mert a mizu az egy unalmas kozhely. Ha izgalmasabbat akarsz akkor mindig mashogyan kerdezd meg mert unalmasan indul a beszeletes ha mizuzol. Amugy ha megkerdzed hogy hogy van akkor ha nincs valasz akkor leszarj ha van akkor kerdezz olyan kerdeseket amire nemtuf egyszavas valaszt adni.
A kérdező hozzászólása: És ha kérdem tôle h mizu és , , semmi" a válasz, akkor mit lehetne még bevetni?
Meg egy "tipp" ha ugy erzed hogy fogy ki a tema azaz jon a kinos csend mindig lepj le pl egy: figyelj most mennem kell, nagyon elveztem a beszelgetest de majd legkozelebb folytatjuk! Szia :) " ezzel mindig el lehet kerulni ezt a kinos csendet es nem fog unalmas embernek hinni es nem fog szorongani hogy megint csak csendben ultok egymas mellett, es igy nemfogja stresszelni magat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd megpróbálom, egyébként eléggé biztos vagyok benne, nem én találtam ki.Korábban még nem is láttam, ô jõtt oda hozzám pár kérdésre és jött a kínos csend. De amikor többen is vannak ott, nrm csak 2-en, akkor mindig beszél :) 1x volt, hogy tovább elbeszélgettünk... az nagyon jó érzés volt.
Humorral kiválóan lehet oldani a zavarbajövõs, pirulós kezdeti nehézségeket:D Vagy ha amikor nagyon zavarba vagy, akkor odasúgni a másiknak: Te is ugyan ennyire zavarba vagy mint én? erre a másik fél, ha van egy csepp humorérzéke, biztos, hogy elneveti magát, és teljesen más oldalról fog folytatódni az eszmecsere, és könnyebbé válik..könnyedebbé válik a dolog.
Elnézést, akkor cirkuszba, azt hiszem most van egy vándorcirkusz a Camponánál.
Elméletileg van esélyed? Ezt az elméletet te találtad ki?
Elozo vagyok ismerted meg* csak javitok
A kérdező hozzászólása: Értelmeset. Hogy ott van elõttem suliban és mit mondjak.
Gondolj arra hogy o az a baratod es lazulj el. Ha ennyire parazol nemfog menni. Amugy meg egyszeruen kerdzd meg hogy miert volt jo napja de hogyha ennyire kozombos irantad lehet h be se jossz neki :D

Mit tegyek a parvovírusos beteg kutyusommal? Van egy 5 hónapos kiskutyám és egy másfél éves ők be vannak oltva de attól elkaphatják? Mivel az elején még érintkeztek a beteg kutyussal de mostmár el vannak különítve.

9 éves cocker spániel, 4 nap lappangási idő után nagyon levert volt, hányt, nem evett, a testhőmérséklete 33° volt a 39° helyett. Már elvittük dokihoz 3× kapott antibiotikumos injekciót. Tegnap haza hozhattuk most infralámpával tartjuk melegen, sokat alszik, nem eszik csak iszik. Viszont nem úgy tűnik, h jobban van. Fel fog épülni? Normaflort szerintetek vegyek neki? Tapasztalatokat írjatok légyszi.

Legjobb válasz: Ha iszik és pihen, az jó, hagyd gyógyulni, és kövesd az orvos utasításait. Idõ kell neki, mire jobban lesz, nem lehet siettetni, a szervezenke regenerálódnia kell. Normaflore-t is csak akkor adj neki, ha a doki szerint mehet neki; ilyen állapotban bármilyen kicsi és általában jótékony dolog is árthat. A másik két kutyának valószínûleg nem lesz baja, de nyilván biztos ami biztos, ne nagyon érintkezzenek semmivel, ami a beteg kutyából kijön. Hogyhogy pont a legidõsebb nem volt beoltva?

Ha iszik és pihen, az jó, hagyd gyógyulni, és kövesd az orvos utasításait. Idõ kell neki, mire jobban lesz, nem lehet siettetni, a szervezenke regenerálódnia kell. Normaflore-t is csak akkor adj neki, ha a doki szerint mehet neki; ilyen állapotban bármilyen kicsi és általában jótékony dolog is árthat. A másik két kutyának valószínûleg nem lesz baja, de nyilván biztos ami biztos, ne nagyon érintkezzenek semmivel, ami a beteg kutyából kijön. Hogyhogy pont a legidõsebb nem volt beoltva?
Nekünk még inni sem akart, úgy kellett leönteni valamennyit a torkán, de ha iszik az már jó. A doki szavát ha komolyan veszed, akkor már csak a kutyustól függ, hogy ki-e tart. Gógyuást neki!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Képzeljétek már jobban van, evett és nem hányt. Egészen élénk alig akart lefeküdni :D Egyébként nem kicsiként került hozzánk hanem fél évesen, az elõzõ gazdája azt mondta, h be van oltva csak nincs meg a könyve... A doki szerint nem kapta meg a kölyökkori oltást ezért elkaphatta a parvot... Hát ennyit errõl.. Remélem most már tényleg meggyógyul a kicsikém! :D
A parvovírus felnõtt korban nem fertõz...legalább is nagyon nagyon ritka esetben. Csinált a doki tesztet? Amit csinálhatsz: tertsd melegen, segíthet a Calopet paszta, és a kiszáradás ellen (mivel a parvo hasmenéssel jár), ajánlott infuziót adni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Igen kapott infúziót a dokinál meg infralámpáztunk neki, hogy meleg legyen + bent volt a lakásban. :) Már teljesen jól van és visszanyerte erejét a kutyus. :D

Van pasim, de a legjobb haverom szerelmet vallott, most mit tegyek?

Barátommal július 7-én leszünk 5 éve együtt, és hát legjobb haverom, ovi óta ismerem és barátom legjobb haverja is szerelmet vallott nekem, és megcsókolt és lefeküdtünk...és most nem tudom mit kéne tennem... Szerintetek mi lenne a helyes?

Legjobb válasz: hát ha nem feküdtetek volna le, még lenne esélyed azt mondani a haverodnak, hogy bocsi, de van pasid, és nem akarod megcsalni, de ez így már nem lenne hihetõ. én a helyedben nem feküdtem volna le vele, akármennyire is bírom, mert soha nem lennék képes megcsalni azt, akivel épp vagyok. lehet, hogy régimódi vagyok, de nálam ez így az oké, és elég furcsának szoktam azt is tartani, amikor a barátnõim mesélik, hogy milyen fantasztikus hétvégét töltöttek együtt vmi idegen csávóval, én meg kérdezem, hogy "haver, neked véletlenül nincs pasid", mire õ "de, és?" de az ilyen barátnõkkel általában egy idõ után amúgy is elhidegülünk egymástól, szal nem a legnagyonn barátságok. bocsi, de így nem tudok segíteni :S

hát ha nem feküdtetek volna le, még lenne esélyed azt mondani a haverodnak, hogy bocsi, de van pasid, és nem akarod megcsalni, de ez így már nem lenne hihetõ. én a helyedben nem feküdtem volna le vele, akármennyire is bírom, mert soha nem lennék képes megcsalni azt, akivel épp vagyok. lehet, hogy régimódi vagyok, de nálam ez így az oké, és elég furcsának szoktam azt is tartani, amikor a barátnõim mesélik, hogy milyen fantasztikus hétvégét töltöttek együtt vmi idegen csávóval, én meg kérdezem, hogy "haver, neked véletlenül nincs pasid", mire õ "de, és?" de az ilyen barátnõkkel általában egy idõ után amúgy is elhidegülünk egymástól, szal nem a legnagyonn barátságok. bocsi, de így nem tudok segíteni :S
Partiztasd be magad velük és amelyik figyelmesebb, azt válaszd :)
mi lenne a helyes?normális vagy.ha én együtt vagyok valakivel és érzek iránta valamit vagy jó vele akkor nekem vallhat szerelmet akárki. nem tudom az ilyen csajok miért vannak megsértõdve ha lek--zák vagy lep!csázzák õket... beszélj meg velük egy édeshármast...
Ahhoz képest, hogy drogozik, elég jól együtt vagytok már 5 éve.. Hagynám mindkettõt.. Nem is kérdés.Ja bocsi, mondjuk alapból nem feküdtem volna le a "legjobb haverral"!! De 20 éves fejjel Te is eldönthetnéd, hogy mit akarsz az élettõl..
akkor ezt a kérdést megmutatom a rendõr fateromnak akik ip alapján leellenõrzik, hogy ki vagy :D
A kérdező hozzászólása: Johnny B. Goode nem haragszok, sõt igazad van, de tudod én sokkal többet tûrtem el már a barátomnak.. kezdjük ott, hogy speedezik és hát anyagot is ad el, és ezmiatt börtönbe is volt fél évet..és csalt is meg nem is egyszer... úgyhogy ezmiatt végképp nem tudom mi lenne a helyes, szeretem nagyon de nem tudom érdemes e vele maradni..(mióta együtt vagyunk ígéri, hogy abbahagyja a speedet de azóta sem...)úgyhogy tényleg nem tudom :(
A kérdező hozzászólása: a jelenlegi korom 20 vagyis 21 leszek... és hát ez az "egész" ennél kicsit bonyolultabb...de nem tudom
Neked aztán nem kell sokat könyörögni egy dugásért:D Döntsd el melyiket szereted, bár a pasidat már nagy valószínûséggel bukod. Nem az a kérdés, hogy mi a helyes, mert azt már szó szerint elk.úrtad. A kérdés inkább az, hogy megérte-e.
a jelenlegi korod, gyermekem?
Mesih van egy rossz hírem, sajnos nálad nagyon érvényesül a k*rva-faktor... A barátod meg egy impotens hülye lehet, hogy eltûri. Ne haragudj meg rám, de ez az igazság.
A kérdező hozzászólása: a barátom tud róla...elmondtuk neki, azt mondta bárhogy döntök megbocsájt és mellettem lesz, csak döntsem el hogy mit szeretnék... de most nagyon nem tudom
Válaszd a gazdagabbat, hosszú távon ez az okosabb döntés.
A párodat nem szereted, az tuti.
Ha bevallanád a pasidnak hogy megcsaltad az lenne a legkorektebb dolog mert gáz ha eltitkolod mert becsapod õt avval hogy nem is szereted igazán. 19/L
Marha bonyolult melyiket szereted? Azzal kell maradni a másikat meg ejteni. Bár egy megcsalás után ha a pasid mellett döntessz is kérdéses, hogy megbocsátja-e. 22/F
Így, hogy elõadtál ismét pár infót, kicsit másabb a lány fekvése, de a lényeg ugyanaz, nem dugunk félre a legjobb haverral... Szerintem egy sittes mellett nem lehet normális életed (majd viheted neki a befõttet meg a cigit), hagyd ott mind a kettõt.

Mit csináljak? :- ( Van barátom de tetszik egy másik srác is.

AZ a baj hogy tetszik egy másik srác,akinek én is tetszek,de közben van barátom.Nem tudok köztük dönteni.A segitségeteket kérném,hogy milyen módszerek vannak,amib?l el tudnám dönteni,hogy melyik?jük kell.Gondolok olyanokra,hogy pl mindegyik?jükkel töltsek egy napot,h érezzem,melyik?jükkel érzem jól magam jobban,vagy ilyesmik.Ebb?l tudom hogy nem fogok kimászni normálisan.Sokat sírok is ez miatt,mert nem vagyok ilyen,hogy csak ugy megtetszik valaki.A barátomat nagyon sajnálnám,ha elhagynám,a szivem szakadna meg.Ha elmondanám neki most az elején,hogy ez a helyze,és ha rájönnék hogy ?t akarom igazából,akkor utánna mindig felhozná ezt a témát,ezért nem akrom neki elmondani,pedig ez lenne a helyes.Rontottam má el egy kapcsolatot igy,hogy otthagytam a barátomat,kés?bb,fél év mulva megbántam,de már nem kellettem neki,ezért is félek hogy megfogom bánni.De ugy érzem a szivem a másik srác fele húz,persze lehet azért,mert ? még új nekem,vele még nem voltam ugy igazán.Én olyan vagyok,hogy hiszem,hogy ha elhagyom a barátomat,akkor kés?bb engem is elfog hagyni valaki( ugye ez az adok kapok törvény) és én félek ett?l.Legszivesebben megölném magam,és akkor nem kéne választanom.22 évesek vagyunk mindhárman.Segitsetek kérlek.

Legjobb válasz: Szia! Én 25 éves lány vagyok. Nemrég én is ebben a cipõben jártam. 3 éve élek a párommal, és megtetszett más valaki. De igazából csak az tetszett, ha jobban belegondolok, hogy udvarolt nekem, meg bókolt, és ez egy kicsit izgalmasabb volt, nem a megszokott. Gondolkodj el, mit szeretsz a barátodban. De ha már most sírsz, hogy esetleg elhagyod, akkor szerintem ez már eldöntött kérdés. Tõlem is megkérdezték, mi lenne ha elhagynám... egybõl sírás, el sem tudtam képzelni nélküle az életem, szóval rádöbbentem, hogy nekem csakis õ kell. Én elküldtem a másik srácot, hogy sajnálom de ez meg ez van. Azóta minden jó, nincsenek kétségeim. Egyébként egy napból nem fogsz rájönni, hogy ki az "igazi" a számodra. Ahhoz hónapok, vagy évek is kellenek... Ha a mostani pároddal egyébként minden jó, nincsenek olyan viták, amiket ne tudnátok megoldani, akkor maradj vele, én azt mondom.

Szia! Én 25 éves lány vagyok. Nemrég én is ebben a cipõben jártam. 3 éve élek a párommal, és megtetszett más valaki. De igazából csak az tetszett, ha jobban belegondolok, hogy udvarolt nekem, meg bókolt, és ez egy kicsit izgalmasabb volt, nem a megszokott. Gondolkodj el, mit szeretsz a barátodban. De ha már most sírsz, hogy esetleg elhagyod, akkor szerintem ez már eldöntött kérdés. Tõlem is megkérdezték, mi lenne ha elhagynám... egybõl sírás, el sem tudtam képzelni nélküle az életem, szóval rádöbbentem, hogy nekem csakis õ kell. Én elküldtem a másik srácot, hogy sajnálom de ez meg ez van. Azóta minden jó, nincsenek kétségeim. Egyébként egy napból nem fogsz rájönni, hogy ki az "igazi" a számodra. Ahhoz hónapok, vagy évek is kellenek... Ha a mostani pároddal egyébként minden jó, nincsenek olyan viták, amiket ne tudnátok megoldani, akkor maradj vele, én azt mondom.
Szerintem ne dobd el a meglévõ biztosat egy bizonytalanért! Annak idején miért a párodat választottad?? Mert szerelmes voltál, és tetszett neked ugye?Mindig fogsz ismerni olyan pasit, aki jobban fog tetszeni Neked, de gondold el, akkor mennyiszer fogod cserélgetni Õket.És erre ugye tudod milyen minõsítést fogsz kapni? Maradj csak a barátoddal, szeresd, imádd, legyen neked Õ az igazi, és örülj emellett annak, hogy szép vagy, megfigyelnek a jópasik, és ennyi! Nem kell a nyakukba ugrani!És nem is biztos hogy jobb a barátodnál.Szóval: Légy boldog a jelenlegi pároddal Örökre! Ez legyen a cél!! Sok sikert!
Fiatal vagy a halálhoz. Bármennyire nem szeretnéd, mégis jobb az õszinteség. Elmondhatod, hogy több érzés kavarog benned. Egy erõs kapcsolat kibirja az õszinteséget, ezt 10 év mulva elhiszed. Nagyon szerethet téged, ha nincs rá ok, amit felróná neki, és egyébként is ennyit megérdemel tõled. Adj magadnak és neki is idõt, hogy a kapcsolatotokért többet tehessen. Nem irtad mennyi ideje vagytok együtt????? NÉzz magadba, mi is ami tetszik a másikban, amit hiányolsz a mostani párodban? Ha nem tudja mire vágysz, hogy járjon a kedvedbe? Azt azért ne felejtsd el, hogy neked is tenni kell a kapcsolatodért!! Jól gondold át, mint irtad bántad már meg a döntésedet. A másik mellett is megtetszik megint valaki idõvel, megint itt fogsz tartani???
A kérdező hozzászólása: a barátom nem mindig ugy viselkedik velem ahogyan azt kéne , de megigérte, hogy változtatni fog ezen és látom is a változást, csak PONT most tetszett meg egy másik, akihez jobban húz a szivem.Most is sírok miközben ezeket írom, mert nagyon sajnálnám elhagyni.1hónapja vagyunk együtt amugy.De még el se hívott pl magához, a barátjához megyünk állandóan.Jó nem is ez a baj.Nagyon sokat tûrök.Ma lenne vizsgám, de erre se tudok elmennim, , majd rajtuk agyalok, sírok, mert nem tudok micsinálni.A másik srác lehet több, mint tetszés.Voltunk már együtt hármasban, és akkor õrá jobban figyeltem, mint a barátomra.Igaz a barátom nem is figyelt rám....
A kérdező hozzászólása: ezt a 10:15.nek írnám :) : nekem az a másik srác, aszóval az olyan félék az ideálom, egy embert szerettem eddig, aki olyan volt, mint õ.(De nem õ miatt tetszett meg.)Biztos tudnám ugy szeretni, és neki is 4 éves kapcsolatai voltak, szóval nem 2hetente dobálja a csajokat.A mostani barátom else mondja hány barátnõje volt eddig, gondolom mert olyan sok.Egyfolytában oltogatják egymást, mert a barátom mindig hazudgál.Én meg tûröm.Amugy ismerik egymást.
Szerintem ne dobd ki a pasid.Múlt hónapban dobtam a párom, mert tetszett egy másik srác.Úgy volt hogy együtt leszünk ha otthagyom a párom. Ehez képest azóta le sem sz.rja a fejem.Csak szórakozott valószínû. Lehet hogy te nem így lennél, de én azt tanácsolom, hogy inkább maradj a párod mellett. 22/L
Midkettõvel dugatsd meg magad egyszerre. És akkor megtartod mindkettõt. :) :)
én is most ilyen szituba vagyok és nekem is fogalmam sincs mit csináljak párommat nagyon szeretem igaz mi egy éve hogy együtt vagyunk de vannak problémák is!! de én azt tanácsolom hogy ismerd meg jobban a másik srácot aki most neked jobban tetszik és utána döntsd el hogy melyik a jobb igaz hogy nekem sincs szivem elhagyni a mostani párom de nem tudom mit csináljak!!! szoval neked is sok sikert a döntéshez! még valami ismerd meg még jobban a mostani párodat is mert egy honap az még rövid idö még ki tudsz belöle lépni de nekem már egy éve van nekem sokkal nehezem!! ne sirj hanem gondolkodj el!!! szurkolok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát ez 1 éve volt legalább:) De a lényeg hogy végül a barátomnál maradtam, viszont vele vége lett 1-2 hónapra rá, mert már nem szeretett, én meg nagyon is szerettem, visszaszerettem belé! Úgyhogy én azt tanácsolom neekd, hogy maradj a párodnál, tudatosan próbáld õt szeretni és felejtsd el a másikat aki tetszik;)

Praktikák válás túlélésére? Nem tudom mi van velem, de teljesen bugyantnak érzem magam.

Nagyon megnyugtat, hogy szabad leszek, anyagilag biztonságban a két kicsivel(válás után saját lakás igaz ugranak a megtakarításaim), tehát nyugi lesz.

Legjobb válasz:
Szerintem ez még a gyász idõszaka. Majd idõvel kitisztul a helyzet. Amikor mi váltunk, az az én döntésem volt. Õ csalt... Nagyon sokáig. Akkor is amikor veszélyeztetett terhesen vártam mindennap otthon és akkor is, amikor kisbabánkra vigyáztam naphosszat. Megpróbáltam megbocsátani és lenyelni, de nem ment. Õ akkor már a csillagokat lehozta volna az égbõl, de nem tudtam tovább lépni. Másfél éves volt a kislányunk, amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy én ennél többre vágyom. Sok sok beszélgetés után egy nap eldöntöttük, hogy vége. Hetekkel késõbb be is adtuk a papírokat. Egy részem így érezte teljesnek magát, a másik részemben viszont a szívem majd megszakadt. Megszakadt, mert úgyéreztem kudarcot vallottam feleségként és társként (nõként), illetve megszakadt, akárhányszor a kislányunkra néztem, amiért nem adhatom meg neki, hogy teljes családban nõjön fel. Rennnngeteg ideig éreztem így. Szerencsére gondolkodni nem volt sok idõm, mert gyesen voltam otthon, hamar lépnem kellett, hogy eltudjam látni a kislányomat. El kellett kezdenem intézni a dolgokat, visszamenni dolgozni, bölcsit keresni stb., mindezt idõben összehangolni. A segítségem (szüleim) 200 km-re volt, egy itteni barátnõm jött át olykor vigasztalni, tervezgetni a jövõt. Végül nem tudtam, csak 2 hónappal késõbb visszaállni a munkába így hazaköltöztünk erre az idõre. Ismét hatalmas robbanás a szívemben, hogy itt vagyok a huszas éveim végén, a gyerekszobámban, a kislányommal. Borzasztó volt eleinte. Aztán anyukám, a nagymamám és az otthoni barátaim mindent megtettek, hogy összevakarjanak egy kicsit és úgyérzem mire visszatértem, munkába álltam és a kislányomat bölcsibe sikerült adni, addigra egy kicsit a helyére álltak a dolgok. Két év telt el azóta. Nem mondom hogy könnyû, azóta sem néztem egy férfira sem, de érzem, hogy jobb ez így és ez nagyon sokat számít. Sokat járunk össze a barátnõmmel, aki amúgy gondozó néni egy másik bölcsiben, így sokat köszönhetek neki. Átjött a gyerekeivel, amíg a párja sportolni ment, vagy mi mentünk át hozzá a kislányommal. Igyekeztem mindent megtenni, hogy ne legyenek üresjáratok, amikor eltudok merengni azon, hogy mi lesz velünk!? Mostmár látom a fényt az alagút végén, úgyérzem lassan a gyász idõszak végére érek. Kezdem kinyitogatni a szemeimet és észrevenni az ellenkezõ nemet az utcán. :) Kezdem újra nõnek és nem csak anyának érezni magamat. Hidd el lesz ez még jobb, fel a fejjel! :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem ez még a gyász idõszaka. Majd idõvel kitisztul a helyzet. Amikor mi váltunk, az az én döntésem volt. Õ csalt... Nagyon sokáig. Akkor is amikor veszélyeztetett terhesen vártam mindennap otthon és akkor is, amikor kisbabánkra vigyáztam naphosszat. Megpróbáltam megbocsátani és lenyelni, de nem ment. Õ akkor már a csillagokat lehozta volna az égbõl, de nem tudtam tovább lépni. Másfél éves volt a kislányunk, amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy én ennél többre vágyom. Sok sok beszélgetés után egy nap eldöntöttük, hogy vége. Hetekkel késõbb be is adtuk a papírokat. Egy részem így érezte teljesnek magát, a másik részemben viszont a szívem majd megszakadt. Megszakadt, mert úgyéreztem kudarcot vallottam feleségként és társként (nõként), illetve megszakadt, akárhányszor a kislányunkra néztem, amiért nem adhatom meg neki, hogy teljes családban nõjön fel. Rennnngeteg ideig éreztem így. Szerencsére gondolkodni nem volt sok idõm, mert gyesen voltam otthon, hamar lépnem kellett, hogy eltudjam látni a kislányomat. El kellett kezdenem intézni a dolgokat, visszamenni dolgozni, bölcsit keresni stb., mindezt idõben összehangolni. A segítségem (szüleim) 200 km-re volt, egy itteni barátnõm jött át olykor vigasztalni, tervezgetni a jövõt. Végül nem tudtam, csak 2 hónappal késõbb visszaállni a munkába így hazaköltöztünk erre az idõre. Ismét hatalmas robbanás a szívemben, hogy itt vagyok a huszas éveim végén, a gyerekszobámban, a kislányommal. Borzasztó volt eleinte. Aztán anyukám, a nagymamám és az otthoni barátaim mindent megtettek, hogy összevakarjanak egy kicsit és úgyérzem mire visszatértem, munkába álltam és a kislányomat bölcsibe sikerült adni, addigra egy kicsit a helyére álltak a dolgok. Két év telt el azóta. Nem mondom hogy könnyû, azóta sem néztem egy férfira sem, de érzem, hogy jobb ez így és ez nagyon sokat számít. Sokat járunk össze a barátnõmmel, aki amúgy gondozó néni egy másik bölcsiben, így sokat köszönhetek neki. Átjött a gyerekeivel, amíg a párja sportolni ment, vagy mi mentünk át hozzá a kislányommal. Igyekeztem mindent megtenni, hogy ne legyenek üresjáratok, amikor eltudok merengni azon, hogy mi lesz velünk!? Mostmár látom a fényt az alagút végén, úgyérzem lassan a gyász idõszak végére érek. Kezdem kinyitogatni a szemeimet és észrevenni az ellenkezõ nemet az utcán. :) Kezdem újra nõnek és nem csak anyának érezni magamat. Hidd el lesz ez még jobb, fel a fejjel! :)
Szia! sok okosat nem tudok mondani, de egyet nagyon ajánlok: Singer Magdolna: Nélküled c. könyve! Ezt az élethelyzetet dolgozza fel, nem is akárhogyan, több oldalról. Kitartás!
Túl lehet élni, mert túl is kell élni, akárcsak egy szakítást, vagy egy szeretted elvesztését.Itt is van egy gyászfolyamat, amelyen sajnos túl kell esned.Nem baj, ha van egy idõszak az életedben, amikor kicsit félrevonulsz, és átadod magad a fájdalomnak, kisírod magad, elgondolkodsz a hogyan tovább-on.Hosszú utat kell megtenned addig, míg megnyugodsz, de csak így léphetsz tovább egy új, boldogabb élet felé.

Szerelmes vagyok egy srácba, akinek sajnos most épp van kapcsolata, de a csaj csak azért jár vele, hogy féltékennyé tegyen egy másik pasit. Ti mit tennétek?

A srác természetesen nem tudja, hogy a barátnõje csak azért van vele együtt, hogy mást féltékennyé tegyen, láthatóan õ igazán szereti ezt a csajt. Én viszont nagyon sajnálom szegényt, és fogalmam sincs, mit tegyek.

Legjobb válasz: Nehéz döntés, mindenképp közeledj a fiúhoz, de ne mondd el neki (szerintem) a dolgok állását. Egy azért mert tényleg nincs rá garancia, hogy összejön veled, kettõ...biztos, hogy szerzel magadnak egy ellenséget, mivel a fiú úgyis rákérdez a bnõjénél. Három, a bnõje úgy is tagadni fog mindent és onnantól kezdve te leszel a [email protected], hogy miért akarod õket szétszedni...kapásból lesz 2 ellensged. Ebbõl mi a tanulság? Vársz a sorodra ráírogatsz egy darabig, aztán ha már õ ír rád akkor hawaii van mert tuti gyõztél. (Ha nagyon szakadnak a kötelek akkor beszélhetsz neki a dologról, de egyenlõre maradj szépen csendben.)

Nehéz döntés, mindenképp közeledj a fiúhoz, de ne mondd el neki (szerintem) a dolgok állását. Egy azért mert tényleg nincs rá garancia, hogy összejön veled, kettõ...biztos, hogy szerzel magadnak egy ellenséget, mivel a fiú úgyis rákérdez a bnõjénél. Három, a bnõje úgy is tagadni fog mindent és onnantól kezdve te leszel a [email protected], hogy miért akarod õket szétszedni...kapásból lesz 2 ellensged. Ebbõl mi a tanulság? Vársz a sorodra ráírogatsz egy darabig, aztán ha már õ ír rád akkor hawaii van mert tuti gyõztél. (Ha nagyon szakadnak a kötelek akkor beszélhetsz neki a dologról, de egyenlõre maradj szépen csendben.)

Baratommal tegnap volt meg az elso de nem vedekeztunk. Nem is terveztuk es mar meg is bantuk. Nem tartott sokaig es nem is ment belem de en azota gorcsolok a mehemnel es hanyingerem van. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: ezeket csak bemagyarázod ugynais terhesség még nincs is ennyi idö után. Ettöl függetlenül van rá esély hogy besikerült de nem sok mivel nem ment el beléd. Máskor mindenképp védekezzetek. A fogantatás mentének pedik olvass utána. Mi hányadik napon történik stb.

ezeket csak bemagyarázod ugynais terhesség még nincs is ennyi idö után. Ettöl függetlenül van rá esély hogy besikerült de nem sok mivel nem ment el beléd. Máskor mindenképp védekezzetek. A fogantatás mentének pedik olvass utána. Mi hányadik napon történik stb.
akkor minek gyömöszölte be? Ennyire akarta?
Ez nem tervezés kérdése. Ha már elég nagyok vagytok szexelni, akkor felelõsséget vállalni és gondolkozni is legyetek elég nagyok. Ha tegnap voltatok együtt, ma még simán elmehetsz esemény utáni tablettáért - vagy vállald az abortuszt, esetleg a gyereknevelést, gondolom ezeket se tervezted. Van esélye annak, hogy terhes leszel, valamint annak is, hogy a barátod egy vadállat volt és szétnyomkodott téged belül, emiatt fáj a méhednél. Legközelebb legyen agyatok, mert ilyen hozzáállással nemsokára becsúszik a baba, és az senkinek sem lenne jó. Nem mentség, hogy "nem terveztük", mert annyi önuralommal kéne rendelkeznetek, hogy ha nem volt nálatok óvszer, akkor nem dugja be, csak pettingeltek.
A kérdező hozzászólása: en eroltettem..
Akkor nem jól mondták el.
14 nap múlva tesztelj... 1 nap után még nem vagy terhes, az egy hosszabb folyamat, tudod a megtermékenyüléshez idõ kell, akár 10 nap is, mire a spermium megtermékenyíti a petesejtedet.
Van rá esély hogy teherbe ess az elõváladéktól, de ennek valami 0, 099% az esélye (pontosan nem tudom, de azt hiszem az 1%ot sem éri el)amit jelenleg érzel még biztosan nem a terhesség tünetei hisz azok csak késõbb jelentkeznek. Ha sokat görcsölsz rajta simán beképzelheted magadnak ezt hívják állterhességnek, ilyenkor görcsölhet a hasad lehet hányingered sõt még a menszeszed is késhet, mivel fejben elhitetted magaddal hogy terhes vagy. Nyugodj meg, és legközelebb védekezettek :D
A kérdező hozzászólása: #17/17 koszonom ettol valamivel konnyebb:) )
De ha mégis gyerek lesz, az indián neve legyen Nuku Gumi. XD
A kérdező hozzászólása: nekem elmomdtak de ezt nem terveztuk..
#3
Mielõtt szexelsz, olvasd el hogyan kell csinálni és mik a következmények.
2* ez hulyeseg, szerintem minden anya a lanyanak, minden apa a fianak elmondja amikor abba a korba van, hogy ha lesz baratod v baratnod vedekezzetek. en azt ajanlom, fogamzasgatlot ne szedj mert csak tonkre teszi a szervezetedet, foleg ha meg fiatal vagy (ugy 16-20 evre gondoltam) egyszerubb felhuzod a palid csavkulcsara a kottont es minden problema meg van oldva.
nem 24 centis töcskölõvel kellene kezdeni.
A kérdező hozzászólása: 16 eves vagyok a baratom 17. Tudjuk hogy mit hogy kell de most nem terveztuk..tudjuk hogy felelotlenseg volt de mindketten hibasak vagyunk..
Mert mi a baj a 24-es töcskölõvel?:D A pasimé 23 cm, és TÖKÉLETESEN elégedett vagyok vele! Amúgy kérdezõ, nem valószínû, hogy terhes lettél, sõt, ezek a tünetek koraiak, ahhoz képest, h 2-3 hét után szoktak csak jelentkezni...
A kérdező hozzászólása: Koszonom a normalis valaszokat
semmi, de ha a tudatlan tövig nyomta, akkor attól fájhat a méhénél.
# Ez nem igaz, nem minden szülõ mondja el a gyerekének...sajnos. Még korai, de simán lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: mekkora poen.___.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!